Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Marulni Pálca és fegyver üzlete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Meriel Ravenwood
Diák

Hozzászólások száma: 498
Kaszt:
Üzenőláda: Morpheus

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Szomb. Nov. 29, 2008 4:15 pm

First topic message reminder :

Az ajtó mellett jobb oldalon egy két hosszú polc látható egymás mögött. Ezeken a polcokon találhatók a pálcák szép díszes dobozokba zárva. Viszont jól vigyázz ha engedély nélkül nyulsz hozzá könnyen lehet hogy magad is ráfázhatsz.Viszont ha kiváncsi vagy a kinézetükre az ablaknál van néhány bemutató pálca minden fajtábol. A legegyszerübb ha amint bementél szólsz az eladónak és ő minden bizonnyal kiszolgál téged. Álltalában a polc mellett elhúzódó hosszú tölgyfábol készült pult mögött megtalálod. Ha már szemeddel végig jártad a két polcot, messze a a pult mögött egy két ajtós vitrin szekrényre lehetsz figyelmes amibe varázs botok vannak, ezek is különbözőek bár ennek nincs nagy reklámja, mivel többségük nem diák kézbe való hanem szakavatott varázslók kezébe, mivel vannak közöttük elég érdekes darabok is.
Ha esetleg valami baj van a pálcáddal nem muszály mindjárt lecserélni az öreg vállal pálca javítást is így pénzt spórólhatsz meg, s vehetsz különböző pálca ápoló szereket is amivel hosszabb élettartamuvá teheted az eszközödet.

Ha viszont valami másra vagy kíváncsi és esetleg nem teljesen a pálcák érdekelnének ha jól körbe nézel a bolt bal odlalán egy ajtó nyílik egy másik terembe mely kicsit nagyobb a világítás kicsit haloványabb de ha jól körbe nézel, meglátsz egy polcot magad előtt. Ezekbe minden féle kissebb szúró fegyvereket tárolnak, tőrök, kések, és egyébb kissebb csecsebecsék, emellett balra a falon minden féle nyíl és ijj található nomeg harcibotok vannak felaggatva, mind szép látszik rajta avatott kezek munkája.A terem leghátsó részében egy négyajtós vitrint láthatsz melybe különböző méretü és fajtáju kardok láthatóak. Megtalálod benne a jappán harcművész fegyver Katana-tol egészen az olasz vívó kardig bármit ami tetszene. De jól vigyázz, avatatlan kezeknek tilos. Ne érj hozzá hacsak a boltos nem adja a kezedbe vagy engedélyt nem kapsz rá.

Az eladó: Marulni Vartoni, olasz pálcakészítő
A férfi 10 éve érkezett ide, Olaszországból. Nem tudni, hogy sodorta ide a sors, de szépen felvirágoztatta a régen itt álló pálcaüzletet. A régi tulaj valami miatt elég gyorsan távozott, és sosem hallottak róla többet. Marulni 50 éves körül lehet, korosodó, kopaszodó, alacsony, köpcös alak, de annál dürgébb. Ereiben kobold vér is csörgedezik, bár elég minimális arányban.
Általában kedves, de a pálcákat mindenek felett tiszteli, ha te nem így teszel, jobb ha be sem mész az üzletbe. Egy rossz szó, és a kiszolgálás színvonalat erősen visszaesik irányodba. Az arcokat egy életre megjegyzi, úgyhogy ha egyszer rossz fát teszel nála a tűzre azt sosem felejti el.

Varázspálcák:

Rózsafábol készült varázspálcák:-1 ezüst.
Méretek ebből a fajtábol:12. 16. . Hüvelyk hosszúság.
Magok:Egyszarvu szőr mag:.-20 bornz. Kentaur Szívizomhúr mag:.-45 bronz
Szinek: Fekete. Eredeti fa szín. Világos barna.

Tiszafábol készült varázspálcák:-1ezüst
Méretek ebből a fajtábol:10. 14. Hüvelyk hosszúság.
Magok:Főnixtoll mag:.-40 bronz. Sárkány pikkely mag.:-65 bronz Grif toll mag. 34 bronz
Színek: Éjfél fekete. sötét Barna. fehér.

Mahagoniai varázspálcák:-1 ezüst. 20 bronz
Méretek ebből a fajtábol:8, 15.5, 10 hüvelyk hosszúság
Magok:Pegazus szőr mag:.-47 bronz.Egyszarvu szívizomhúr mag:.-51 bronz
Színek:Fehér. Fekete, sötét Narancs szín.

Déli Tölgyfábol készült Varázspálcák:-1 ezüst
Méretek ebből a fajtábol: 8.5, 13 hüvelyk hosszúság
Magok:Grif toll mag:.-34 bronz. Véla haj mag:.-60 bronz
Színek:Ezüst, fehér

Kőrisfábol készült varázspálcák:-1 ezüst, 20 bronz
Méretek ebből a fajtábol:8.5 , 10, 11, hüvelyk hosszúság
Magok: Tündér szárny mag:.-27 bronz. Sellő pikkely mag:.-30bronz
Színek:Tenegerkékszin árnyalat, szürke

Tölgyfábol készült varázspálcák:-1 ezüst
Méretek ebből a fajtábol:9.5 , 11, 13, Hüvelyk hosszúság
Magok:Kentaurszőr mag.:-70 bronz. Srákány szívizomhúr, mag:.-90 bronz
Színek:Fekete. Fehér. Ezüst szín.
Vissza az elejére Go down

SzerzőÜzenet
Marulni Vartoni
Boltos

Hozzászólások száma: 567

Pozició
Titulus: Boltos
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Szer. Aug. 05, 2009 1:55 pm

*A férfi felpillantva nézi az új érkező srácot majd mosolyogva köszön is neki*-Jónapot az urfinak is*mondja egy félmosollyal majd a kérdésre kcisit elmosolyodik*-Nos ezüst kard. Egy vagy kétkezes?*kérdezi kicsit komolyabb hangon elvégre van mindkettőből*-Van a raktáron viszont az anyagot tekintve eléggé drága lesz. A félkezes 6 arany a kétkezes 10 lesz. Eléggé veszélyes szerszámok és az anyaguk miatt drágák*feleli*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Szer. Aug. 05, 2009 1:48 pm

*Adam érkezik daimonjával a fegyver boltba mivel nemrég vesztette el a kardját egy szakkörön és szüksége van egy újra bekopog az ajtón és megpillantja a boltost* -Jó napot uram egy ezüst kardot szeretnék venni. Nem rég hagytam el régit. Ha van önnek mondja meg az árát kérem.*mondja a boltosnak*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 12:17 pm

Susan figyeli ahogy a férfi eltűnik meg vissza jön aztán át veszi a pálcát és elrakja *-köszönöm..*mondja miközben oda rak a férfinek egy ezüstöt majd nézi Zarát meg a tört meg ami ott van neki is kéne egy tör de az most ráér lusta vásárolni meg különben is egy törbe úgy kell beleszeretni*majd mikor már mindeki kifizett minedent akkor Zara elhívja Sue-tz*-Persze gyere menjünk..*mondja a lánmy*-Viszlát *köszön el a boltostól*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 12:15 pm

* Zara nagyon örül, hogy nem kell tovább várnia és meg van a pálcája.* - Köszönöm szépen - *mondja a boltosnak és kifizeti az árát.*- Már jól vagyok.-* Mosolyog a lányra*-Eljönnél velem a hangszerboltba? Vettem egy hárfát és egyedül nem tudom elvinni a boltból- * Kérdezi a lányt majd a kijárat felé indul.*
Anthon Duke Roseberg
Diák

Hozzászólások száma: 275
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 12:08 pm

*A lány mosolyog, majd hallja a férfi válaszát, és felcsillan a szem*-Nekem tökéletes, küldjön egy baglyot, vagy valamilyen madarat, és jövök.*mondja mosolyogva, majd a törre pillant.*-Tökéletes*válaszolja csillogó szemekkel ,majd előkotor 7 ezüstöt, leteszi az asztalra, majd átveszi a tőrt a tokkal, és felköti az övére.*-Köszönöm, szépen, és akkor majd értesítsen, ha kész a pálca.*-Szia, am, Jacinta vagyok, de most megyek lányok, mert még van egy kis dolgom, gyere Nunyez, és köszönöm uram, további szép napot*köszön el integetve, és mosolyogva, majd kilép a boltból, és elindul a kúria felé.*
Marulni Vartoni
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 12:03 pm

*Zara felé bólint majd leveszi a dobozolt pálcát minden úgy van ahoghy a lány kérte díszítéssel mindennel eggyütt , lassan bólint*-Kész, ennek az ára 9 ezüst lesz. Nagyrésze a díszleté de minden úgy van ahogy kérte*mondja majd a többiek felé is vet egy pillantást*-HÁt az igazazt megvallva egyéni pálcákat csak időre gyártok talán 1-2 nap mire készen lesz*mondja Jacinta felé majd a tőrre bólint. Kicsit eltűnik majd vissza is jön egy szép kis darabbal*-Ez megfelel? Elég kicsi rugalmas tok is van hozzá 7 ezüst*mondja félmosollyla az arcán majd Susan pálcájával el is tűnik pár percre. Hátra megy a raktárba ezután kissé csendes lehet hiszen senki nem hallja vagy látja mit csinál, viszont nemsokáar vissza tér és a pálca is készen van *-Készen lennénk ennek a javításnak az ára nem volt túl nagy 1 ezüst lesz *feleli a lány felé*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:58 am

*Susan csak megnyugszik mikor a boltos kijelenti hogy meglehet csinálni*-ohh ez remek *mondja a lány majd figyeli a többiekete aztán oda fordul az ismeretlen lányhoz és bemutatkozik neki*Susan Watson vagyopk..*mondja a lány mosoylgva majd oda fordul Zarához*-és hogy vagy a múltkori után ??*kérdezi a lány hát igen az kicsit fura helyzet volt de Law-wal megmentették*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:54 am

*Zara int Susan-nak köszönés képen de nem szól hozzá mert látja hogy a lány már a pultnál van és nem akar kiabálni. A boltosnak most van dolga elég de azért rákérdez a pálcára.* - Esetleg az enyém már készen van?- * kérdezi kíváncsian.*~ nekem is jó lenne egy tőr vagy valami hasonló~* Igazából nincs rá szüksége mert nem keresi magának a bajt de hát kitudja hátha megtámadják és akkor meg kell védenie magát. Majd megnézi a fegyvereket a boltban hogy tudjon választani de azért már tudja hogy mit szeretne.*
Anthon Duke Roseberg
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:47 am

*A lány elmosolyodik, mikor az úr megszólal, de nincs szüksége a listára.*-Hm, nos uram, nekem lenne egy konkrét elképzelésem. Egy 11 hüvelyk hosszú sellőpikkelymagú rózsafa pálcára gondoltam, ha lehetséges?*kérdezi komoly, ,mégis vidám, mosolyogós arccal, majd a pulthoz sétál, miközben igényét elmondja, majd hozzátesz valamit.*- És még lenne egy kérdésem, egy diszkrét, nőies tőrre gondoltam, valami gyönyörű megmunkáltra.*mondja csillogó szemekkel, majd közben odaér a pulthoz, és a boltosra néz. Nunyez eközben szaglászik a boltban, és belenéz a szekrényekbe, nagy üres fekete szemeivel, mintha keresne valamit.*
Marulni Vartoni
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:35 am

*Lassan feláll majd végig néz a beérkezetteken elég sokan jöttek majd biccent feléjük*-Szép napot*köszön majd mindjárt át is veszi a kiváncsi tekintetet úgy méri fel az érkezőket, bár az eggyiket ismeri *-Miben lehetek a segítségükre, ha esetleg valamelyikőjük pálcát szeretne venni nézze meg a listánkat *mondja komolyabb hangon félmosollyal és átnyújtja feléjük a lapot*\\Első oldal\\ *közben Susan fele néz vagyois a pálcája felé majd kicsit elgondolkozik utána megszólal*-Könnyen meg lehet javítani néhány pillanat az egész. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:31 am

*Susan Watson érkezik meg Nelondba épp a pálcáshoz igyekszik mivel akadt egy kis problémája mikor belép a boltba megpillantja Zarát*-Szia Zara mizujs??*kérdezi tőle majd int neki hogy várjon egy pillanatott oda sétál a lány a pulthoz és ráköszön az eladóra*-Jó napot kivánok érdeklődni szeretnék..*mondja a lány majd előveszi a pálcáját és megmutatja a szakértőnek *_látja itt a pálcám egy kicsit el van repedve és nem hajtja olyan jól végre a varázslatokat mint régen esetleg meglehetne jhavítani..*kérdezi Susan szomorúan hiszen hű társa már elég régóta a mahagóni pálca amiben főnix toll van *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:30 am

[ Még az utcán ]

* Zara örül hogy a lánynak jó kedve van biztos hogy nem fog unatkozni mellette legalább is reméli. A lány viccén ő is nevet mert tetszett neki amit hallott.* - Persze mehetünk. Legalább megkérdezhetem hogy az enyém készen van-e már.-* Majd fel állt és a lány után indult a pálcaboltba*

[ A boltban]

*Jacinta után megy be a boltba neki ismerős már a hely hiszen nem is olyan régen járt már itt.* ~remélem készen van a pálcám~ * tényleg remélte hogy végre megkaphatja a pálcáját de ha esetleg még nem lenne kész akkor tud várni rá hiszen ilyen munkához idő kell tudja ezt ő is.*- Jó napot kívánok-* Köszönti a boltost kedvesen.* - Van elképzelésed hogy milyen pálcát szeretnél?- * Kérdezi a lányt kíváncsian*

A hozzászólást Zara Nedelya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 06, 2009 11:32 am-kor.
Anthon Duke Roseberg
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Hétf. Júl. 06, 2009 11:22 am

[Még az utcán]

*a lány mosolyogva merengett el a vízre nézve, majd egy lány cibálta vissza a valóságba*-Áhh, Szia Zara, én köszönöm, jól vagyok, és veled mizu?*kérdezi mosolyogva, és Nunyez a lábához telepszik, de a lány egy kis "rúgással" inkább megmozdította a lábát, jelezte, hogy el akar indulni.*-Menjünk, mielőtt megégünk it ,mint tűz fölött a sivatagi tyúk.*mondta csintalanul kacsintva, és mosolyogva, majd felállt, és elindult a boltok között. Célja volt, hogy pálcát vegyen, és figyelte a kirakatokat, hogy hol lehet.*-Segítenél nekem, szeretnék végre pálcát venni, de nem tudom hol lehet. Vagyis megvan.*mutat rá az egyik boltra, majd elindul felé.*

[A boltban]

*Odalép az ajtóhoz, és ez van felírva az ajtóban függő kis táblácskára:NYITVA.*-Hurrá, akkor tudok venni magamnak, végre.....*mondja a lánynak, majd benyit.*-Szép Jó Napot !*köszön hangosan, és várja a választ, de Nunyezt betereli, és elkezd körülnézni, míg vár a boltos emberre.*
Katerina Shezhana Varvara
Diák

Hozzászólások száma: 529
Msn: sidor@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 8:04 pm

*Kate örül,hogy a lány ilyen határozott.fáradtan megindul az ajtó felé, majd egy darabig Zaraval megy.de mivel 48 órája nem tudott aludni,így eköszön alkánytól és egyenesen a szobájába megy.*
-Szia, és én is nagyon remélem.jóvá akarom tenni a mai dolgot.*Majd futva teszi meg az utat a szobájáig.muszáj volt,mert ki tudja ,hogy mikor jön rá megint a nem alvás.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 8:00 pm

* Zarának mindig van elképzelése az eszközökről. neki nem mindegy, hogy mi milyen* - Rendben akkor jövőhét vasárnap fele benézek de nem ígérek semmit. Köszönöm és Viszlát majd jelentkezem.- *Mondja illendően. Nem ígérget, mert ki tudja, hogy megint, hogy fog járni, hisz elég kalandos az élete mostanában. Hisz volt már manó is, majdnem vacsora lett belőle és találkozott egy "örült" lánnyal is vagy legalább is azt hitte, hogy örült. Lehet hogy legközelebb nem lesz ekkora szerencséje. Elindul az ajtó felé Katel és becsukja maga mögött az ajtót. Zara és Kate útjai elválnak.* - Remélem még találkozunk- Mondja a lánynak és elindul.*
Marulni Vartoni
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:51 pm

-Szerintem elintézhetjük a dolgot akkor legközelebb benéz addigra talán leszállítják és meg is tudjuk csinálni*mondja mosolyogva*-Akkor majd várom önöket vagy önt én meg majd megsürgetem a futárt hogy a szállítóktól kérjen ilyen minőségü anyagokat aztán majd ha minden meglesz megbeszéljük a dolgokat mi mennyibe kerül*mondja komoly hangon*-De remélhetőleg nemsokára megjön így talán jövő héten vagy vasárnap körül már meg is lesz
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Ha vkinek játszani van kedve és partner kell, akkor ha elérhető vok csak írjon rám itt vagy msnen és ott leszek Smile

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:48 pm

*Kate csak felnevet a dolgon.*
-Nem is tudtam,hogy lehet dízsíteni a pálcákat.Amúgy ez olyan volt,mint amikor én kaptam a szamuráj kardom.teljesen elképzeltem,hogy milyen kell.valami ilyesmi volt :Lehetne pillangó a markolatán a tokon meg virágokat akarok! Hát te se vagy az egyszerűség híve, v nem tudom ,hogy hogyan lehetne ezt kifejezni.*Majd barátságosan rámosolyog a lányra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:41 pm

* Zara nem szokott belső hangja lenni illetve még beszélt hozzá. Nagyon örül, hogy meg tudják oldani a kívánságát.* - Akkor legközelebb benézek. ja .....igen..... lehetne ezüst díszítése?- *kérdezi kíváncsian hát ha ezt is eltudja intézi a boltos.* - Ha meg lehet oldani egy holló legyen rajta- * Mosolyog a boltosra. Majd az ajtó mellet megáll várja a boltos válaszát.*
Marulni Vartoni
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:34 pm

-Mosolyogva bólint*-ez így 1.70 összesen *mondja mosolyogva a kérdésre kicsit elgondolkozik*-Szólok pár ismerősömnek és akkor hozatnak le talán meglesz pár héten belül és akkor iskola kezdésre meg lehet oldani azt a színt is meg ha valami külön kívánság van megoldható csak mostanába nem nagyon tartunk színezett pálcákat nagyon a narancs is még raktáron volt álltalába feketét visznek abból meg van elég*mondja komolyabb hangon a két lánynak persze attol még tud szerezni másmilyet is*
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:29 pm

*Kate elszomorodik,hogy a lány nem tud most venni egyet.*
-Nyugodj meg Zara.Biztos minden rendbe lesz.ha meg nem tud szerezi,akkor ideiglenesen veszel egyet, és majd keresünk megoldást.de ha így teszel,akkor szerintem jobb ha csukott szemmel körbe jársz, és hallgatsz a belső hangodra.*Próbálja a lányt felviditíni,de ez nem nagyon sikerülhet,mivel annyira nem mondott bíztató dolgokat.Majd várja,hogy hogyan alakulnak a dolgok.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:25 pm

* Zara elszomorodik azon, hogy nincs kék színű. ~Narancs színű? nem szeretem. Fekete? Azt sem.~
- Akkor a feketét választom. Mennyi is lesz?- * Kérdezi a lány kíváncsian a boltostól*
- ja igen lesz majd később esetleg kék színű pálcája? Én rendelnék egyet ha lehet. Mennyi idő alatt ér ide a pálca? Tanév kezdésre megjön?- * Árasztotta el a boltost kérdéseivel.*
Marulni Vartoni
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:19 pm

*Lassan emgrázza a fejét*-Sajnos kék színbe nincs de nem kell aggódni nem hinném hogy a szakhoz kell illeszteni a pálca színét*mosolyodik el*-Szerintem kezdésnek nem lenne rossz egy Mahagóniai pálca pegazusszőr maggal azokkal álltalába bármit el lehet érni és nagyon strapapíró kis pálcák és persze nem drága*mondja komolyabb hangon persze sajnálja hogy kék nincs de ilyeneket nem igen kapott *-Ebből van fekete és narancs szín*mondja végül a két lánynak bár csak az egyik vesz pálcát, persze a másik lányéra elismerően bólint is*-Szép darab*mosolyodik el
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:16 pm

*Kate is megnézi a pálca listát.Nyugtázza,hogy azért nem az ócskákból lehet válogatni.Majd meglepődik a lány kérésén.*
~Ez most vajon azt jelenti,hogy megbízik bennem és nem haragszik az étkezős dolog miatt?~*Kicsit meglepődve tekint, de majd persze válaszol.*
-Hát...nekem a kék a kedvenc színem...úgyhogy a kék melett voksolok..*Majd előveszi a pálcáját.Nagyon régi ,de azért látszik,.hogy sötétkék a színe.Valamikor lehet,hogy azért nem ennyire sötét volt,már szinte fekete felé hajlik.*
-Amint látod,az enyém is olyan.nem csoda,hiszen a víz a kedvenc elemem.*Majd megmutatja a lánynak.*
-Ha jól tudom, ez japán cseresznyefából készült, és nem festve van,hanem eredetilge kék.de az okát sajnos nem tudom,apámat soha nem kérdeztem.Maga talán tudja?*Fordul a boltoshoz reménykedve.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 7:07 pm

* Zara végig olvassa nagyon lassan a listát. Hát mindegyik tetszik neki.* ~ Melyik is legyen? Mindet nem vetem meg.~
- Tudna nekem segíteni? Nem igazán vagyok járatos az ilyen eszközökben.- * Nem látott még pálcát sem ezelőtt.* - Nem is tudom legyen könnyű, szép, és kék.- * Hiszen ez volt Zara kedvenc színe. majd meggondolja magát.*- Nem is tudom hogy a kék jó lesz ugyanis a szakom színéhez nem megy.-
* Most direkt ezüstbe öltözött hogy tudják ö hova is tartozik.* Nem volt határozott* - Talán még is legyen kék-* Mondja kedvesen és reméli, hogy nem nézi instabilnak a boltos mert igen is erős személyiség a lány.Oda fordul Kate-hez*- Szerinted milyen színű legyen?- * Mikor ki mondja a szavakat Zara meglepődik hisz ő soha nem szokott tanácsot kérni szín ügyileg*
Marulni Vartoni
Boltos

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Marulni Pálca és fegyver üzlete   Csüt. Júl. 02, 2009 6:58 pm

*Lassan elmosolyodik, majd bólint*-Igen itt tud minden esetre jó is ha szeptemberre beszerez eggyet arra szüksége lesz*mondja majd egy kicsit elcsendesedik közbe a másik lánynak bólint*-Elég sok fajta és féle pálca van amit itt megkaphat szerintem olvassa el a listát amit mindjárt oda is adok*mondja egy kis mosollyal majd elővesz egy lapot amin rajta van a lista és átnyújtja a lánynak*-Ha bármi kérdése van azt hiszem a segítségére tudok lenni bár a legtöbb pálca itt igazából tökéletes mindenki tudja használni gond nélkül. Kérdés magának melyik felel meg*
\\Lista 1. oldalon Razz\\

Marulni Pálca és fegyver üzlete

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-
» Fegyver mágia
» Marulni Pálca és fegyver üzlete
» A tökéletes fegyver (verseny 04|12)
» Hana Fujishima
» Mágikus tárgyak üzlete