Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Andrey Bogdan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1244 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Pént. Júl. 03, 2009 9:18 am | |
| *Andrey mosolyog, és igaza van, eramiros. *-Na, igen, akkor ismerjük egymást óráról.*mondja moslyogva, és közben ő is töpreng*-Igen, bnagyon remélem, hogy lesz ma valami, és mint látod, itt vagyok * mondja, és mosolyog, majd elindul az étkező fele*-Nincs kedved enni, én éhes vagyok kicsit, és ha már szállodába vagyunk * kérdezi, és mosolyog* |
|  | | Angelina Mary Black Diák

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Pént. Júl. 03, 2009 9:15 am | |
| [Andrey]
*Angelina csak egy világoskék vállpántos felsõben és farmerban van, hisz nem valami ünnepély van itt. Ahogy megjön a koboldfiú hátrafordul, s végigméri, miután hallja a nevet, rémlik valami. Ismerte õ is órárol a koboldot, méghozzá a Fidelius, azaz a titok rejtés óráról, mikor utána következett, hogy be kellett menjenek névsor szerint a terembe. Valahogy ez neki megmaradt.*-Szia, Angelina vagyok, eramiros.*Szakját mondja, mert nem biztos, hogy mindenki úgy emlékszik rá. Azért teljes nevét nem mondta. Csak amiatt, mert általában úgy szokott bemutatkozni, ahogy a másik fél.*-Látom te is jöttél a kongresszura. Ma talán lesz valami.*Mosolyog sokat sejtetõen, s reménykedve a mai nap sikereiben.* |
|  | | Andrey Bogdan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1244 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Pént. Júl. 03, 2009 9:06 am | |
|
[Angelina]
*A kis kobold prefektus lépdel a folyosón, méghozzá Naxeldíres. Egy lány lát meg, akihez odasétál. A kis lány, szőke hajú, és sárga bogárszemekkel rendelkezik, és ezekkel néz rá a lány, aki remélhetőleg visszaválaszol.*-Szia, Andrey vagyok, naxeldíres prefektus *köszön mosolyogva, és közben kisimítja ruháját. Ma egy fehér inget, egy bőrmellényt, vett fel*//mint a képen//*, és egy kis vászonnadrágot. A cipője, a hőn szeretett középkori bőrcipő, és így áll ott. A lányra pillantva figyeli, és megállapítja, mielőtt mondja , hogy a lány eramiros, méghozzá onnan, hogy órára jártak együtt.*
|
|  | | Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17912 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Pént. Júl. 03, 2009 8:56 am | |
| //Egy kis kötekedés. Tudtommal Jenessa nem jelentkezett a kongresszusos hírnél, mivel Andrey karival jelentkeztél rá, akkor mit keres itt? // _________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
|

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Pént. Júl. 03, 2009 8:27 am | |
| [Andrey ]
*Megint a folyosóra jött, hátha a tegnapihoz hasonlóan új arcokkal ismerkedik meg. Nem olyan nehéz dolog itt összeakadni valakivel, de most a szoba nagyja még alszik. Szõrmókja mellette halad, tanulva a tegnapi esetbõl... Hát, egy vadmacskától jól megijedt. Végül odajut, hogy a szálloda elõterében köt ki, itt vannak ülõhelyek, meg minden ami kell. Na meg ablakok, amit Angelina a legjobban keres. Nem rossz itt a levegõ, van légkondi is, de a reggeli friss levegõ valami csodálatos. Közben szerzett megint valami innivalót, hasonlót a tegnapihoz. Már tuggya, honnan csente a daimon.*
A hozzászólást Angelina Mary Black összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 03, 2009 9:06 am-kor. |
|  | | Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 8:01 pm | |
| [Angelina, Ariana]
*A mentegetőzésre elvigyorodik, és hozzáfűzi.*- Tőled már megszoktam. Amúgy meg sejtettem, hogy itt van.* jelentette ki ravaszul vigyorogva ő is. A távozó lány felé küld még egy vigyort, majd egy bólintást és egy biccentést. Majd érdeklődve pislog Ariana-ra, hogy mit szól ő.*-Talált, róla van szó.* teszi hozzá, egy nagy vigyorral.*- Oh, értem. Bocsi.* jegyzi meg halkan, majd biccent egyet, miszerint érti és köszöni a választ.*- Oké, sok sikert a levélhet. Szerintem is, szia!* köszön el mosolyogva, majd még kicsit ott marad a folyosón, gondolkozni.*~ Nem is olyan rossz ötlet ez a levél dolog.*~ gondolta magában, majd uccú, be a szobába, elő egy papírt meg egy tollat, és ismét feltűnt a folyosón, de nem sokáig, mert hamarosan el is tűnt - pont az ellenkező irányba ment, mint Ariana.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:56 pm | |
| [Angelina, Rose]
- Gavrilt láttam itt, ha az Eramiros Atanasról van szó... *Szól közbe, de csak igazán halkan, nem akar nagyon beleszólni. Mikor Rose neki kezd magyarázni, akkor azért a lányra néz, a papírtól elfordulva, és halvány mosollyal hallgatja.* - Na látod, mire nem jó a Nezabar. *A kérdésre megrázza a fejét, de nem veszi tolakodásnak.* - Neem... Szüleim így többesszámban eleve nincsenek, csak apám van, de őt nem érdeklem, szóval nem írok neki. Egy barátomnak írok, az iskolába... *Angelina távozik, mire Ariana int utána, majd Rose-hoz fordul.* - Szerintem kimegyek sétálni egyet, vagy legalábbis le, az előtérbe, és befejezem ezt a levelet... Még találkozunk, Rose. Heló. *Azzal ellöki magát a faltól, és a daimónjával együtt lesiet.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:39 pm | |
| [Ariana, Rose]
*A vadmacska ahogy gazdájánál telepszik meg, kicsit felborzolva bundáját, Oscar mostmár megjelenik, s nem bújkál, vidáman szaladgál egy bizonyos körzetben, elkerülve Arit meg vadmacskáját.*~Ne aggódj, ha valami lesz veled, én nem engedem, hisz te is tudod - ami neked fáj, nekem is...~*Közli gondolatban, erre kicsit felbátorodik. Kicsit. Vagyis annyira, hogy mivel a két lány elég közel egymáshoz támaszkodik a falnak, odamegy gazdája lábához, s ott üldözélve küld pár figyelemkeltõ hangot, hogy nem akar rosszat.*-Boccs...*Mentegetõzik, látva, hogy Rose haja, ha tovább fûzik ezt a témát, fel fog állni, mintha megcsapná a 220V.*-Itt van õ is.*Ennyivel érje be, szóval ha annyira kíváncsi, keresse fel. Mosolyog ravaszul, hogy fel tudja vinni a lány cukrát, de csak heccbõl. Amit Rose Arianának mesél, azt még õ sem hallotta, szóval figyeli. Csak annyit tud, hogy elõkerült Jane. Mielõtt valamit reagált volna Ari vadmacska daimonja, Angelina felkapja, mint Rose Fredet, s elköszönõben van a lányoktól.*-Most megyek vissza a dzsungelbe, elég rég itt ücsörgünk.*Mosolyog majd a következõ mondatot inkább Arianának címezi.*-Remélem még összefutunk.*Rosenak azért nem, mert Roseval szinte minden nap összeakad, nem hiába az elsõ diák, kivel összeakadt az iskolában, na meg ki ott terem, ahogy valami izgi dolog van. Látta õ már eleget a lányt, az sincs amit már mondjanak egymásnak.*-Szóval, benn még találkozunk.*Ez volt az utolsó mondata, mielõtt befordult a 128-as ajtón.* |

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:31 pm | |
| [Angelina, Ariana]
*Érdeklőve figyeli Ariana-t, esetleg rájönni, hogy kinek ír, de Angelina kilöki ebből, a név hallatán hirtelen a lányra pillant.*- Mi van vele? Azóta sem tűnt fel.* jegyzi meg, kissé morcosan, majd hozzátette.*- Gavril? Itt van?* kérdezte, mivel, már ha így emlegetjük a pasikat, akkor csak hajrá. Majd ismét Ariana-ra pislog, és belefog a magyarázatba.*- Nos, én sem tudtam. Vagyis, egy hálóba kerültünk és családi fotók alapján kiderült, hogy az apánk ugyanaz az ember volt. De meghalt, már több, mint egy éve, és nagy port kavart maga után. Szóval, apa tisztességes üzletember volt, Jane szerint viszont egy iszákos. Jó családi sztori, de már csak ilyen, zűrös az életem, már megszoktam.* Fred-re pislog, aki a háta mögé húzódott. *~ Gyere már elő. Ne félj.*~üzente neki, majd lehajolt és felkapta a daimont.*-Nos?* kérdezte számonkérően, mire a daimon kapálózni kezdett. Rose le is tette, vissza a földre, de most nem a háta mögé, hanem maga mellé.*- Kinek írsz? A szüleidnek?* kérdezte vigyorogva Ariana-tól, bár ha az tolakodónak veszi, akkor nem kell válaszoljon, Rose viszont már csak ilyen.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:21 pm | |
| [Angelina, Rose]
*Ariana még meg is értené, ha Rose rámordulna; pontosabban azt érti meg, hogy a legtöbb diáknak a rosszabb a kedve itt Brüsszelben a tegnapi nap miatt. Rose szavaira először halványan elmosolyodik, majd hirtelen ihletet kap, megfordul, a falra teszi a papírt, és írni kezd. Közben persze figyel a beszélgetésre, sőt, ő maga is hozzászól.* - A nővéred? *Pislog meglepetten Rose felé, majd visszafordul a papírhoz.* - Nem is tudtam, hogy Jane-nek van húga. *Jegyzi meg, de már tovább írogat. Zakariás... Viszont Rose következő szavaira bólint.* - Na igen, ez azért már tényleg túlzás. *A vadmacska kissé sértődötten húzza össze magát Ariana lábainál, amikor mind a két szőrmók félve húzódik el. Behunyja a szemét, és csak lefekszik. Ha így, hát így. A névre nem reagál, az Rose-nak szól, hagyja, hadd beszélje meg a két lány. Addig ő írogat.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:13 pm | |
| [Ariana, Rose]
*Inkább visszaadja Oscarnak a poharat.*~Vidd vissza oda, ahonnan hoztad.~*Parancsolja Oscarnak, hisz biztos, mivel üvegpohár volt, hogy nem végeleseg adták, csak kölcsönbe. Daimonja azonnal engedelmeskedik, de ahogy mostanság viselkedik, lehet róla azt is mondani, hogy diamonosan, néha morog, néha nem. Arra, hogy Ari Rosenak azt a nevét mondja, amit a lány nem szeret, vigyorog egyet, hogy akárhogy rejtegeti a lány a nevét amit vagy szégyelli, vagy Angelina nem tudja, hogy miért nem mondja, hát... Ariana szívesebben menne vissza a suliba. Ezt is megérti. Ott sokkal több hely van, na meg minden négy diáknak külön hálója.*-Ezért mindenki morog. Ez van. Nem mondom, nekem sem tetszik, de néha lehet élvezni.*Talán az elõbbirõl megint hangulatváltozása lett. Azt nem tudni, hogy milyen irányba.*-Jeremy?*CSúszik ki száján, ez most Rosenak van címezve, mivel Ari épp ír valamit, azt nem akarja megnézni, hogy mit. Levelet, mint általában a legtöbb diák. Közben zsebre csúsztatja kezeit, s várja vissza daimonját.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:09 pm | |
| [Angelina, Ariana]
*Bólint egyet, igen, Rose Emily, csak utálja így egybe. Bár, többször is szólították így, és nem harapta le a fejüket, de most rosszabb a kedve, bár ezért nem mordul rá Ariana-ra, hiszen ha ő is kedves vele, akkor semmi értelme.*- Öhm, már mindegy, most már le nem veszem. A taláromon felejtettem, meg a másikat is, a prefektusit, ez a pót szakkitűzű. Legfeljebb ez is elvesz, más nem történhet.* jelentette ki vidoran, majd a lány szavait figyelte.* Értem. Csak mert én is így vagyok vele, de azért érdekelne az állapota. Elvégre a nővérem.* mondta, az utolsó mondatot kissé halkabban.*- Egyetértek.* mosolyog Ariana-ra, majd elfintorodik.*-Utálom ezt a zsúfoltságot. Én nem vagyok kényes, de ez már azért túlzás. Akkora ez a hotel, mégis csak két szobát tudnak ránk szánni?* morogja, miközben megjelenik a drága daimonja is, aki még mindig buffog a legutóbbi fürdetés miatt. Rose úgy tesz, mintha észre sem venné, bár a daimon láthatóan reszket - a vadmacskától.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 7:00 pm | |
| [Angelina, Rose]
*Mikor újabb hangot hall, felkapja a fejét, és halványan rámosolyog Rose-ra is.* - Szia! Rose, nem? Rose Emily. *Ekkor viszont a lány is mondja a nevét, mire Ariana biccent. Az Emily mondjuk kimarad, de hát... Arianának is az a második neve, ha már itt tartunk, és ő sem mondja soha. Minek? Lawrence tudja, hogy így hívják. Pech-jére már Jack is tudja, ha minden igaz, Chris is; meg még a rokonok. Ennyi bőven elég, és még sok is. Csak halványan mosolyog mikor Rose a szakkitűző után kutakodik, aztán megrázza a fejét.* - Szerintem felesleges, ha nem akarod, ne rakd ki. Az iskolában kötelező, de itt csak nem... ~ Itt nem a házirend a legnagyobb bajunk. ~ *A kérdésre összeráncolja a szemöldökét, majd zavartan elmosolyodik.* - Huh... *Mondja, majd kissé felnevet, miközben a hajába túr, aztán bólint.* - Ismerni ismerem, de az az igazság, hogy nagyon, nagyon rég láttam... De tényleg durván rég... Volt már vagy egy fél éve... Jó, persze, láttam párszor a folyosón, de körülbelül akkor beszéltem vele utoljára. Miért? *Angelina csodálkozását nem veszi észre, de ha észrevenné, azon meg ő csodálkozna el. Ejnye, hol volt a lány, mikor hat ember három hétig kómában feküdt a betegszobán?* - Én őszintén szólva szívesebben mennék vissza a suliba. *Jegyzi meg az eramiros lány szavaira, majd csak szavakat firkálgat a papírra. Eléggé macskakaparás, hiszen nincs alátét, de ez még nem is az igazi levél, csak piszkozat, firka.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:49 pm | |
| [Ariana, Rose]
-Ahha, Jackék...*Bólogat, megint rémlik a név, bár nem évfolyamtársról van szó, de amúgy sincs sok Jack a suliban. Ajtócsapódás, Angelina megrezzen, hisz elég közel támaszkodtak az ajtóhoz, s a fal is megremegett. Ha a pohár már nem lenne majdnem teljesen kiürítve, most Rose is kapna valamit, a nyakába. Nem kap köszönést, csak bólint fejével. De muszály vigyorognia, mert Rose az olyan ember, ki van amikor szédítõen szeleburdi, de nem hiába lehet prefektus. Ariana kijelentésein csak az utolsón csodálkozik egyet, hogy megjárta a halál tornácát. *~Biztos a suliban történt...~*Daimonja még mindig kicsit meg van rémülve, már csak azért, mert egy vadmacskáról van szó. A szakos dolgot a beszélgetésben már el is felejti. Nem fontosak neki a szakok, az ember személyisége érdekli, na meg a dumatársak.*-Ezzel kell megelégedenünk, de szerintem nem maradunk itt egész végig... Én azt mondom, így még az elején, hogy pazar volt eljönni... Remélem nem változik véleményem.* |
|  | | Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3107 Kaszt:  Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:46 pm | |
| [Gavril]
-Kicsit úgy hangzott, mintha valami túlélőtáborról beszélnél, így összezártság terén... *Megint nevet egy kicsit. Szép lenne, pont ő túlélőtáborban. Hát egy hét és kifeküdne tőle az bizonyos. Nem olyan nagy a kondíciója, de amíg van valami szufla, addig viszont ügyesen mozog és gyors is.* -Persze nyugodtan menj. Úgyis összefutunk még az biztos. Szia! *Kacsint egyet, majd végignézi, ahogyan Gavril eltűnik szemei elől és még elidőz egy kicsit. Valahogyan teljes mértékben jól érzi magát. talán ez a kis beszélgetés kellett neki, mert így lekötötte a figyelmét és nem volt alkalma még gondolkodni sok butaságon. Mindenesetre átsuhant a fején egy gondolat.* ~Hát szerencsés az a lány, akit választott.~ *Ezzel felkelt a székből, kicsit körbenézett és mikor már kibámulta magát fogta és felsétált a szobába, lehet most nagy a zsivaj, de neki nem baj, mindenkinek van élménye. A lépcsőkön kopogott cipője és szinte visszhangzott a folyosókon, ahogy lépked. nehézkesen, de visszatalált.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:42 pm | |
| [Angelina, Ariana]
*Nagy ajtócsapással lép ki az egyik szobából, bár közben reméli, hogy a folyosón nincs egy személyzet sem, vagy ilyesmi. Láthatóan ma rossz napja, meg kedve van, na de van ilyen. Szaktalárja már nem tudja, hol van, már megunta a talárt, meg hogy így kell viselkedni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, hogy akkor is kedvesnek kell lenni, amikor nincs semmi kedved hozzá. Épp azért jött a Nezabarba, hogy ne kelljen napi látogatást tegyen haza, ahol pont így megy minden. Egy kék farmer meg egy szürke póló van rajta, haja meg lófarokba kötve. Morog párat, majd mikor a folyosón meglát két ismerőst, feléjük sétál.*- Sziasztok! Hogy s mint?* kérdezte, bár kicsit hülye kérdés volt, mivel szerinte nem a legjobban, legalábbis ő, unja és utálja ezt a zsúfoltságot. Próbálta mindezt kedves hangnemben elintézni, már amennyire most kitelt tőle. Vagyis, pontosítsunk csak egy kicsit. Az egyik lányt csak látásból ismeri, lehet, hogy már bemutatkoztak, de ez most mindegy, azért elmotyogja a nevét.*- Rose Scott.* jelentette ki egy vigyorral, az Emily-t akarattal hagyta ki. Nincs kedve most az egész nevét elmondani. A szakot nem teszi hozzá, elvégre ott kell lennie a szakkitűzőnek rajta.*-Hoppá.* motyogja, majd homlokára csap. A talárján van mindkét jelvénye, a talár meg valahol a szobában. Azért zsebre vágja kezét, és elkezd keresni zsebében, hátha van ott egy plusz szakkitűző. Pár perc múlva ismét elvigyorodik.*- Megvan.* motyogta halkan, miközben feltette felsőére a kitűzőt.*- Ismered Jane Scott-ot?* kérdezte hirtelen, de érdeklődve Ariana-t. Angelina felé küldött egy kedves pillantást, aki - reményei szerint - nem felejtette el, hogy ki is az.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:39 pm | |
| [Angelina]
*Persze, látásból ő is ismeri a lányt, órákról, meg minden egyéb... Bár tény, hogy általában egy Naxeldirest vagy egy Allidonost jobban ismer, hiszen közös programok, közös főhadiszállás, meg egyebek... Viszont Angelina a kitűzője alapján egyértelműen Eramiros, Ariana denevére pedig jelzi a Naxeldirt, így a szakot teljesen felesleges bemondani. Ő mondjuk teljes nevet sem mondott, teljesen elég az Ariana, úgyis úgy hívja mindenki, a Ravenwood nem lényeges. Ariana ő van egyedül, Ravenwood-ok vannak hatan.* - Aham... Jackék megpróbáltak körülnézni, de nem találtak semmit. *Direkt úgy mondja, hogy Jackék, magát nem belevéve a bandába, hiszen ő a kötél után egyszerűen megadta magát, mondhatni. Vág egy keserű fintort, majd bólint.* - Hát a szállás tényleg tömegnyomor, az egyszer biztos. De túlélhető... valahogy. *Mikor a daimón elhúzódik, akkor Pereus sem nézi tovább, csak gondolta, ha esetleg a másiknak játszani támad kedve, akkor játszhatnak. Ariana viszont könnyedén vonja meg a vállát, és rávigyorog Angelinára.* - Figyelj, én már megjártam a halál tornácát, nem fog ki rajtam egy ilyen helyzet. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:37 pm | |
| [Ayla] -Hát egészen, de nincs mit tenni. Nem tudom, talán találsz itt valakit, most egy darabig úgy is össze leszünk zárva, ha mondhatom így a dolgot. *A terem már lassan kezdi irritálni Gavrilt, nincs hozzászokva ennyi mindenhez maga körül, meg a túldíszített cicomához, és az egészhez, ezek a szállodák nem az ő stílusa.* -Ha nem gond, akkor én inkább visszamegyek, mert lassan fejfáját kapok ettől a helytől. Szia. |
|  | | Ayla Madyzyn

"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:27 pm | |
| [Gavril]
*Nos szomorúan hallgatja, hogy többnyire csak lányok társaságában fordult meg, mert igazán vágyna most egy olyan fiúra is, aki jelenleg nem foglalt. No de ez csak az ő titka, sejteni persze lehet. Persze észreveszi, hogy Gavril mustrálja, e nem zavarja, miért zavarná?* -Tehát elözönlöttek a csajok. Hmm érdekes, lehet hogy túlnyomórészt csak ők vannak suliban, fiúk kihalnak lassan. *Nevetgél, mert tudja, hogy ez úgysem igaz, hiszen Nezabar eléggé híres iskola és nem lánykollégium. Alapból egy olyan iskolát nem is választana, ahol nincsen a másik nemből való, úgy milyen már. Nem alakulnak ki kapcsolatok és a lányok között gyakori a civakodás ő már csak tudja, még így is, mi lenne, ha teljes egészében csak lányok lennének. talán őrültek háza. Közben azt is megfigyelte, hogy a fiú körbetekint az ajtókra, meg is említi.* -Ha van kedved körbenézhetünk, de csak ha van. Nekem nagyon mindegy. Lesz még időm körbenézni, meg hát sok minden lehet, hogy nincs is, de az is lehet, hogy tévedek és érdekesebbnél érdekesebb dolgokat is felfedezhetünk. *találgat. Sokal inkább úgy tűnik, mintha ezt is magának mondta volna, mert nem nézett Gavrilra, hanem úgy elgondolkodó tekintetet vágott.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:27 pm | |
| [Ariana]
*Két kezében szorongatja a poharat, többet nem tud inni. Megjelenik egy lány, akit látásból hogyne ismerne, de még sosem volt alkalma vele külön beszélgetni.*-Szia. Angelina Mary Black.*Szakját különös módra nem mondja, Ariana sem mondta, így vagy már tudja, vagy nem nagyon érdekli. Közömbös arccal figyeli, mit csinál a lány, s válaszol saját véleménye szerint.*-Mostmár kéne legyen valami. De mivel tegnap is elmaradt amiért fõleg jöttünk... Kituggya, hogy meddig halasztgatják...*Ariana-t érdekelheti ez a téma, ha ezt hozta fel hirtelen, így nem akar valami hamar egy témaváltást lerendezni.*-Legalább a szállás jó... *Akad meg. Hisz kívülrõl tényleg csodás, belülrõl is, de...*-... lenne, ha nem két szobából kéne éljünk. Kicsit zsúfolt odabenn.*Bök fejével a fal felé, ami elválasztja a folyosót, ahol vannak a szobájuktól. Oscar, a daimon közelhúzódik Angelina lábázhoz mire Ari vadmacskája közeleg* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:15 pm | |
| [Angelina]
*Meg lehet őrülni ettől az egésztől. Jack és Chris persze sehol, ő meg már írt Dean-nek, Lawrence-nek, Zakariásnak pedig fogalma sincs, mit írjon. Egy sóhajjal lép ki a szobából; kezében papír és egy ceruza. Megpillantja a számára ismeretlen lányt, és rövid habozás után arra jut, hogy ismerkedni nem árt. Mosolyt erőltet az arcára, majd közelebb lép, és a lány mellett támaszkodik a falnak.* - Heló. *Köszön végül viszonylag kedvesen, miközben vadmacska daimónja a szőrmókot fürkészi.* - Ariana vagyok. *És itt megakad. Köszönt, bemutatkozott, de nem igazán tud mást mondani, szóval csak ácsorog ott, nem is igazán Angelinára nézve, inkább a ceruzával firkálgat a lapra, úgysem tud mit írni. Drága Zakariás... Vagy talán a "drága" túl erős lenne? Végül sóhajtva megrázza a fejét, és Angelinára pillant.* - Mit gondolsz, lesz valami pénteken? Ugyebár az a díszöltözetes ezt mondta, de vannak, akik azt mondják, hétfőig nem lesz itt semmi. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:14 pm | |
| [Ayla] *A szeme végigcikázik Aylán, mondhatni reflexszerűen, ez a férfiaknál már más számba nem is nagyon megy.* -Hát akkor most egyet bezsebelhettél. *Mondja egy fél mosolyt hozzátéve a mondathoz. De nem hiszem, hogy csak azért vagy csinosabb, mert szottyantabb a kedved, hogy a te szavaiddal éljek. *A hatalmas teremben nézelődik körbe, további lehetőségek után kutatva, bár a hatalmas ajtókon nem lát át, így csak akkor tudná meg mi van az ajtók mögött, ha felállna, és egyesével megnézné őket, bár semmi kedve sincs hozzá, inkább elüldögél a kényelmes fotelban jó társaságban, mintsem, hogy megmozdulna .* -Hagy gondoljak csak bele. Nem is tudom, mostanában inkább csak lányokkal találkoztam, csak úgy elözönlötték az iskolát. Mostanában amúgy se töltöttem sok időt fiúk társaságában.* |

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 6:06 pm | |
| [Ariana]
*Ahogy kilép a szoba zsúfoltságából, a folyosón nekitámaszkodik háttal a falnak. Csak azért jött ki, mert mindenki élvezi néha felvenni a magányos farkas típust, hátha követi valaki, olyan, akit még nem ismer. Ennyi sok diákot 2 szobába betömöríteni is nagy dolog. Daimonja valami innivalóval totyog eléje. De nem a szoba felõl. Valahol járt már azelõtt. Odaadja egyiket Angelinának, másikat meg õ issza.*~Kössz.~*Közli gondolatban, bár nem ízlik neki a lötty, de iható. Azt sem tudja mi az, valami almalé féleség az íze, bár a színe az hasonlít a vörösbor színére. Nem k♪rdezi honnan, hisz daimonja még lerendezi a cirkuszt. Még az kell, hogy kiöntse a drága szõnyegre. Legalábbis drágának tûnik, meg olyan elõkelõ, mint minden más ebben a nagy szállodában.* |
|  | | Ayla Madyzyn

| Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 5:47 pm | |
| *Hát igen. Mindig is vágyott egy kis nosztalgiára és igazából, ha megtehetné visszarepülne abba a korba, amikor a kisestélyik és a nagy báli ruhák mindennapi viseletnek számítottak a módosabb családok életében. Olyan szépek azok a ruhák, Aylának nagyon tetszik az egész stílus. Manapság meg már ki hord olyanokat alkalmakon kívül. Teljes mértékben körbenevetnék az illetőt, ha ilyen ruhákat hordana csak. Nos persze a bókra és rá a megmagyarázásra rögtön elpirult.* -Hát igen jól esik. Tudod már rég kaptam bármi nemű dicséretet. Annyira jó visszatérni, de tényleg. Üresség helyébe belépett ez. Mellesleg most azért vagyok állítólagosan csinosabb, mert így szottyant kedvem, no meg azért is, mert mégis csak módosabb ez a szálloda. Nem tudom, úgy gondolom ennek itt a helye. *Közben mutat bársony ruhájára. Szereti ezt a ruhát, már nem is tudja mióta megvan neki, de talán egyszer vagy kétszer volt rajta összesen. Félti, nehogy valami baja legyen. Bár egyáltalán nem utal semmi sem arra, hogy most leöntsék valamivel, vagy esetlegesen felbukna és összekoszolódik. No meg nagy lány már ahoz, hogy vigyázzon rá. Gavrilt közben végigmustrálja. Elmosolyodik egy kicsit a fiún. Alapból nem tudja, hogy miért is teszi, csak úgy jött.* -Hallod Gavril, nincs valami helyes barátod, akit esetleg nem ismertem eddig? *Löki be a dumát hirtelen. Nagyot is nyelt és kicsit kínos dolog csak így ilyenre rákérdezni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel - 1. helyszín Csüt. Júl. 02, 2009 5:33 pm | |
| *Megmosolyogja Aylát, nagyon szokatlan dolgot csinálnak, pedig ha csak pár száz évet repülnének vissza még ez nagyon is elfogadott dolog lenne, semmi olyan, amin kuncogni kéne, nemhogy még nevetni. De a helyzet és a viselkedés azóta sokat változott.* -Én nagyon nem szeretek külföldre utazni, úgy, hogy hosszabb ideig is külföldön vagyunk, de általában jól szoktam aludni, bár az elmúlt egy hónap nagyjából kivételt képez ez elől, mert valami miatt rettenetesen aludtam, valami miatt mindig felriadtam az éjszaka közepén, de itt Brüsszelben nincs semmi bajom érdekes módon. *Úgy tűnik Aylának is feltűnt a bók dolog, bár nem igazán álcázta a dolgot, még ha álcázta volna is Aylából kinézi, hogy veszi a lapot.* -Magával ragadott a hely, és most különösen csinos vagy. Máshol nem láttalak ilyen ruhákban, az iskolában nem szoktál így öltözni. Na meg nem szabad? Gondolom jól esik, ha néha megdicsérik az embert. *Visszagondol tegnapi napra, hát a berendezkedésen kívül nagyobb dolog nem történt, ha csak azt a furcsa alakot nem nézzük, talán jó is lesz, ha pénteken utána néz.* -Hát most tudunk mit tenni, ha elmaradt, akkor valószínűleg majd bepótolják. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|