Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Brüsszel - 1. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Brüsszel - 1. helyszín   Szer. Júl. 01, 2009 12:06 pm

First topic message reminder :

Az első mese helyszíne.

SzerzőÜzenet
Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3107
Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 5:19 pm

*Kicsit meglepődött, hogy a hódoltság jelét mutatta Gavril aztán meg persze Ayla ki is nevette kapásból a fiút, hiszen ez a dolog jól állt neki, csak mégis olyan lehetetlen dolog. Válaszul meghajol előtte szintén csak éppen a szoknyáját fogja Ayla és keresztezett lábbal, mint valami úri nő szokta. Régebben látott sok ilyesmi filmet, még amikor otthon volt.*
-Ohh kedves Gavril szép napot.
*Kicsit változtatott a modorán is és próbálta éleszteni magát, bár fáradt szemei mindent elárultak. laposakat pislogott és ásítást nyomott el.*
-Nos szerintem lerí rólam, hogy hogyan aludtam. Nekem mondjuk nem az ággyal volt bajom, hanem magával a helyzettel, hogy új helyen vagyok és tudod új helyen mindig feszengve érzem magam, de majd megszokom. Egy ideig biztos elleszünk itt. Nem bánom mondjuk a levegőváltozást.
*Kicsit megeredt a nyelve, mint mindig. Le sem tagadhatja, hogy szeret beszélni. ha nem mond semmit akkor az már nem ő, hanem valamiféle utánzat vagy valami gond van.*
-És hogy hogy ilyen bókot szórtál el már rögtön? Nem megszokott tudod.
*Kuncog ezen egy kicsit, és persze már jóval előtte helyet is foglalt Gavril mellett nem messze.*
-Amúgy nincs semmi érdekes, legalábbis a tegnapi dolgok után semmi olyan dolog, ami említésre méltó lenne.
*Magyarán dög unalom.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 5:09 pm

~Na végre~ *Örül, hogy leért Ayla végre, bár nem kételkedett a lányban, bár azt hitte hamarabb fog érkezni. Meglepően csinos a mai napon, az iskolában nem szokott meg tőle ehhez hasonló öltözetet, talán csak a bálok alkalmával talált rajta egy-egy elegánsabb darabot.*
-Hódolatom a hölgynek. *Egy bókkal egybekötve köszönti a lányt, és kicsit meg is hajol előtte, de hatalmas mosoly van az arcán, kicsit kuncog is, de visszafogja magát. Nem Aylán nevet, hanem magán, sose gondolta, hogy valaha is ilyet fog csinálni.*
-Én egész jól aludtam, mint akit fejbe vágtak volna. Nagyon kényelmesek ezek az ágyak, az iskolában is meg tudnám szokni őket. Na és veled mi a helyzet? Te hogy aludtál?
*Érdeklődik, közben leülnek a közelben elhelyezett fotelokba, amikben Gavril is várta Aylát.*
~Vajon van erre bár?~
Ayla Madyzyn

Hozzászólások száma: 3107
Kaszt:
Üzenőláda:
"Az életedet nem a lélegzetvételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzeted!"

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 5:02 pm

*Nos igen, mint mindenki Ayla is megérkezett tegnap és elég fáradt volt az utazástól, na de mai napra minden tiszta lett előtte. Igaz egy térkép el kellett volna neki, de egyszerű varázslattal megoldotta a dolgot. Tájoló varázslattal megnézte, hogy merre is van észak és könnyedén igazodott, mert nagyjából volt fogalma, hogy merre is van a Hall. Ekkor szépen lemászik a lépcsőkön, egy elég csinos ruhában van, de valahogyan itt hülyén érezné magát, ha egyszerű farmerbe lenne, bár nem tudja maga sem, hogy miért.*
-Szia Gavril, ahogy látom letaláltál te is. Hogy aludtál?
*Kérdi Ayla, mert ő személy szerint alig aludt valamit, hiszen az új hely neki nagyon is furcsa és valahogyan nem megszokott. Így arca csak úgy sugározza az álmatlan éjszakát.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 4:49 pm

*Bár hatalmas szobát kaptak így se tudnak sok mindent csinálni, eléggé korlátoltak a lehetőségeik, bár nem tudja, hogy elhagyhatják-e a szállodát, vagy ez csak a tegnapi napra volt érvényes. Mivel nem tudtak egyéb helyet kitalálni a hallban beszélt meg találkát Aylával.*
~Mikor jön meg vajon? Nem tévedt el?~
*Nem csak azért kérdezi, mert a lányoknak úgy átlagban gyengébb a tájékozódási képessége, hanem azért, mert a szálloda tényleg hatalmas, és ezer meg ezer helyen el lehet tévedni a folyosók között, mire eljutna valahova az ember. Úgy tűnik a mágusvilág ennyire túlkomplikált, szeretik a bonyolult dolgokat.*
Concordia Xanto
Diák

Hozzászólások száma: 653
Msn: kecskesszuszu@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 2:53 pm

* Csak mosolyog a válaszon. Aztán Chris és Lilith távozóra fogja.*
- Sziasztok! Még biztos.
* Int Chrisnek, majd biccent Lilithnek, Zakuro is biccent, s azzal eltűnnek.*
- Azt hittem tovább kell majd győzködnöm Lilitht. Én is!
* Még mindig mosolyog Con, de egyenlőre még nézelődik, majd Zakuro visszateszi lábait a talajra, és nemsokára ők is elindulnak lefelé. Van pár dolog, amit meg akar nézni Concordia.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 2:45 pm

*Chrisnek minden szép, egyedül az iskola révén juthat el külföldre... Japán, Tündefölde, Amerika, estébé. És most Brüsszel. Egy pillanatra megfordul a fejében, hogy mi van, ha nem megy innen majd sehova... de aztán el is hessegeti a gondolatot. Ő inkább távol marad a korláttól, normál állapotban is leesne, hát még így, fáradtan.* - Lilithnek sok minden nem tetszik. *Mosolyog Chris, mire az említett daimón csak a szemeit forgatja.* - De nem baj, legalább futottunk egy jót. Most viszont szerintem lemegyek, hátha megtalálom Arit vagy Jacket. Sziasztok, még biztosan találkozunk! *Int búcsúzóul, Lilith pedig biccent, majd távoznak...*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 2:27 pm

* A kilátás szép. Bár nem a kedvence a város, és Brüsszel a nagyobbak közé tartozik. Nem valószínű, hogy eljön ide még egyszer. De majd elválik. Pár pillanat múlva már Chris is kinn van és hallható Lilith morgása. Azt hitte, újabb ellenállás lesz, de a morgásra már nem figyel a fiú. Zakuro finoman elrugaszkodik a talajtól, és két mellső mancsát az alacsony mészkőkorlátra teszi. Úgy nézelődik. Concordia pedig ráül a korlátra. Nem olyan félős, meg hát egyensúlya kiváló. Nem sokáig ücsörög ott.*
- Úgy látszik Lilithnek még mindig nem tetszik, hogy itt vagy, de legalább könnyű volt meggyőzni titeket!
* Mondja Chrisnek, miután közelebb ér hozzá Con.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 2:15 pm

*Nos igen, Chris meg nem éppen az az erőember, fizikailag egyáltalán nincsen a toppon. Sőőőt... csak azért tudta felvenni úgy-ahogy a versenyt a tündével, mert a fiúnak van telekinézise ugyebár. Egyébként olyan csúnyán el lett volna verve, hogy jaj. Fél órát malmozhatott volna Concordia, mire a fiú négykézláb felmászik utána.* Közös gyengeség... *Liheg Lilith, majd követik Concordiát a tetőre. Nem törődve daimónja morgásával, Chris is a széléhez veszi az irányt, igyekeznek körbenézni. Megérdemelt jutalom a nagy futás után, ajvé. A szellő kicsit megborzolja pár hajtincsét, ahogy körbenéz, csillogó barna szemekkel.*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 2:02 pm

* Nem sokon múlt, hogy a fiú és spánielje győzzön, de a rengeteg edzést, amit anno csinált Con, nehéz lenne csak úgy leverni. És már fenn is vannak a tetőre kivezető ajtónál.*
- Maradjunk, annyiban... hogy élveztem!
* Válaszol Chrisnek. A tünde csak piheg. Valóban élvezte, de azt nem mondaná, hogy most pihennie is kell. Látja, amint Zakuro megint Lilithez fordul.*
- Gondoltam, hogy ez a gyengéd...
* Vigyorog a párduc és most a tünde lenyomja a kilincset, és az ajtó kinyílik. Mondjuk kipiszkálta volna az ajtót, ha esetleg zárva találja, de így egyszerűbb. És azzal kilép a kissé szeles tetőre a lány. Nyújtózik egyet és elindul a tető széle felé, hogy onnan nézzen körbe.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 1:50 pm

(Con)

*No igen, a büszkeség közös gyengéjük. Nem mindig, de néha elő-előjön belőlük a büszkeség, és ha valaki azt piszkálja meg, bármire rá lehet a párost venni akkor. Talán maga Chris lepődik meg a legjobban, amikor egy rövid ideig Con elé kerül... de sebaj, fut, ugrál tovább. Minden lépcsősor alján elrugaszkodik, és egy elegáns ugrással a tetején teremnek. No igen, az iskolában sokat gyakorolt lépcsőnugrálni. Ezért lehet az, hogy már nem esik pofára az ugrásai végén. Végül bekövetkezik az elkerülhetetlen, amikor Concordia születési előnye érvényesül, és leelőzi az ember-spániel párost. No nem mintha Christ olyan fából faragták volna, mint aki feladja, hát fut ő utána, és nem hagyja, hogy nagyon elhúzzon előle... kábé tíz másodperccel Concordia "célbaérése" után a fiú is felér, a tetőre vezető ajtó elé, és lihegve nekidől a falnak, oldalát markolászva, Lilith nyelve is kábé a földig ér a nagy rohanástól.* - Ismerd be... hogy azért... megizzasztottalak... *Liheg vigyorogva Chris, hát igen, ő eléggé leizzadt. Fekete haja a fejére lapul, a szemébe lóg, arcán és nyakán csorognak az izzadtságcseppek, miközben nekidől a falnak, és próbálja kifújni magát.*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 1:38 pm

(Chris)

* Amikor Lilith válaszol Zakuronak már tudja, hogy a probléma megoldva. A párduc sem felel már csak szaladnak felfelé. Kissé meglepődik, hogy Chrisék nem sokkal mögöttük vannak. De tudja miért. A különleges képesség. Neki is van, bár hacsak nem akarja felgyújtani az épületet, akkor sokat nem ér.*
~ Ügyes vagy, Zakuro! Kösz!
* Mondja az egyik lépcsőfordulóban Concordia. Majd kénytelen észrevenni, hogy a fiú és daimonja lehagyta őket.*
- Na, nem!
* Mondja, jól hallhatóan és melőle Zakuro már elébe került. Nem is baj. És jön a következő forduló. Ha a fiú képességgel, akkor a tünde a gyakorlatával fog feljebb jutni. A korlátot megragadja és a következő lépcsősor közepére ugrik le. Chris és Lilith elé, Zakuro pedig már el is futott mellettük.*
- Pá!
* Mondja vigyorogva Chrisnek, miközben már szalad is.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 1:29 pm

(Con)

- Na igen. Ráadásul a tegnapi fazonok... gyanúsak... *Rázza meg a fejét, fekete tincsei szállnak jobbra-balra. Lilith meg... voltaképpen Chris ritkán előjövő cinikus, de sokkal józanabb oldala. Más dolog, hogy Chris leggyakrabban nem hallgat rá, és Lilith csak rohanhat utána. Mint a múltkori paintball-meccsen, ami bunyóba torkollott... khm. Mozgalmas egy szakkör volt, akárhogy is nézzük. Zakuro Lilith büszkeségét kezdi el piszkálni, mire a spániel összehúzott szemekkel méregeti a párducot, farkával fenyegetően csapkodva.* Lehet, hogy kisebb vagyok nálad, és a te társad tünde, de ne becsülj alá minket... *Suttogja, mire Chris elvigyorodik. Kezdődik a móka. Egyszerre mozdul daimón és ember, és neki is iramodnak a lépcső felé, Chris még egy afféle "elfogadtuk a kihívást" vigyort ereszt meg Concordia felé, majd hajrá... lépcsőkön gyakorlatilag egy ugrással fenn vannak a tetején... telekinézis előnyei. A tünde biztosan gyorsabb, mint Chris, hát lépcsőkön a fiú gátlástalanul használja képességét.*
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 1:21 pm

(Chris)

- Ez igaz. Rajtunk kívül senki nincs itt...
* A második mondatot inkább magának jegyzi meg, mint a fiúnak, de aztán hallja Lilith hangját. Úgy tűnik anyáskodó típus. Halkan kuncog a tünde, ahogy hallgatja a daimont. Amikor Chris felé fordul csak legyint, de közben már szólt Zakuronak.*
- Lilith, mi lenne, ha mégis felengednéd Christ? Con majd vigyáz rá, ha annyira akarod. Egyébként is, az sem biztos, hogy fel lehet menni. És egyedül unalmas lenne felmenni... Na, meg persze úgyis előbb érnék fel, mint te! Megértem, ha nem akarsz velem versenyezni...
* Meggyőzésben nagyon is ügyes Zakuro. A hosszú duruzsoláson, próbál nem nevetni a tünde, de a végén csak elmosolyodik. Viszont kíváncsi, hogy az ösztökélés hatott-e.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 1:10 pm

(Con)

*A lány mellé szegődnek mindketten, és figyelemmel kíséri.* - Hát igen, az tényleg fura, hogy elmaradt. De engem inkább az érdekelne, hogy hol van a többi iskola, meg a mágiaügyi minisztériumok delegációi? Mert itt nem láttam mást, csak minket. De hátha... kiderül valami pénteken. *Reménykedik, majd bólint.* - Persze, hátha feljutunk... Nem mész te sehova! *Torpan meg Lilith, ergo pár lépés után a fiúnak is meg kell állnia, mire kérdően néz hátra spánieljére.* Te. Nem. Mész. Tetőre. Az egy dolog, hogy kijelentetted, hogy Ari és Jack nem vigyázhatnak rád, de én nem engedlek ilyen veszélyes helyre! Sztrájkolok! *Csattan fel a kutya, majd egyszerűen lefekszik a földre, mire Chris felsóhajt, és bocsánatkérően pislog Concordiára.* - Hát, akkor úgy néz ki, sajnos nem kísérhetlek föl. A drága daimónom nem érti meg, hogy rám nem kell vigyázni. Tegnap is ezt mondtad, aztán nekimentél Ariadnénak. Aki majdnem elevenen megnyúzott. Ugyan.
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 1:02 pm

(Chris)

* Nemsokára a lépések közelebb érnek és megjelenik Chris és Lilith. Nem lepődik meg túlságosan Concordia, igazából számított arra, hogy valami ismerős jön vele épp szembe.*
- Sziasztok!
* Köszön egyszerre mind a kettőjüknek. Aztán tovább sétál lassan, és a fiú is. *
- Hát valahogy úgy... De egyébként nincs semmi. Még mindig azon gondolkodom, hogy miért maradt el a konferencia.
* Mondja kissé vontatottan a földet nézve.*
- És veled mi újság? Apropó felkísért a tetőre, ha fel lehet menni?
* Kérdezi egy mosolyt küldve Chrisre. Ahogy elnézi daimonját valami megint nem tetszik neki. Nem is foglalkozik vele Con. Csak megy tovább, míg el nem érik a lépcsőket.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:49 pm

(Con)

*Chris reggel óta ott mászkált a szállodában, ugyanis tegnap nem tudott ellógni Jackkel körbenézni. Fránya kötelek. No nem mintha most olyan sok mindent találtak volna Lilithel. Zsákutca zsákutca után. Nem meglepő módon a Kongresszus épületébe se tudtak bejutni, mert hát miért tudtak volna. Végül hála Lilith orrának visszataláltak a szálloda szobákkal teli részére, megebédeltek, és most ismét csatangolnak, de most inkább társaságkeresés céljából. És no lám, talán megint a kutyának köszönhetően találnak is...* - Szervusz Con, szia Zakuro. *Köszön vidáman Chris, no igen, felébredt a gyerek. Neki nem kell kávé, elég a kakaó is. Lilith is köszön,, majd a tünde mellé csapódnak.* - Mi újság? Te sem bírtad a tömegnyomort?
Concordia Xanto
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:45 pm

(Chris)

* A szobában nem mintha a tünde számára túlságosan kellemes lenne. A szobatársai kissé zajosakká váltak egy idő után, és Concordia ezt már nem bírta. Így a folyosót vélte jobb helynek. Az is megfordult a fejében, hogy feljebb megy, megnézi mondjuk a tetőről a kilátást. Most jött csak rá, hogy hiányzik, neki a kúria. Elmerült a gondoltaiban egy rövid időre, de ez nem tartott olyan sokáig. A fekete párduca ugyanis egy finom lökéssel magához téríti a tündét.*
- Jól van, jól van. Csak gondoltam szólok, hogy jön valaki.
* Con most először kezd figyelni a hangokra mióta a folyosón van. És valóban, léptek zaja hallható...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:42 pm

*komolyan hallgatja végig a fiú beszédét erről még nem hallott, eléggé fura de minden esetre örül az információnak ennyivel okosabb lett*-Értem mindegy nekem ilyesmi nem volt*rázza meg a fejét majd bólint*-Én is még szétnézek a terepen neked addig jó étvágyat. Szia*köszön el majd feláll és elindul valamerre persze nem megy messzire*
Rayko S Dragomir - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 1321
Msn: parsche.istvan@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sic Gorgiamus Allus Subjectatus Nunc
Vígan ülünk tort azok felett, akik a vesztünkre törnek

Tárgyak:
1 pár sárkánybőr kesztyű - Természetmágia óra

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:40 pm

-Nem oylan régen összefutotta egymástól függetlenül két társunkkal akik azt állították hogy közös lázálomban kómában vagy miben volt részük, amiben megölte oket a gonosz, nehezn tértek vissza z életbe, és tanui voltak nellond polgármesterének halálának. Viszont én lassan megyek. Nagyon kajás lettem. Remélem még összefutunk Mika. Főleg egy helyre vagyunk zárva.
*Ryko felállt afotelből megigazította kardját és elindult a lépcsőkön felfelé.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:34 pm

-Lassan három éve vagyok itt és most leszek harmadikos*mondja komoly hangon ténleg kivesézték a témát valószínüleg majd akkor tudnak többet ha megtették a kövektező lépéseket amit már a fiú epekedve vár is veszély ide vagy oda jobb mint továbbra is egyhelyben várni valamire a srác kérdésére viszont meglepett lesz nem is kicsit főleg amikor a gonoszt női nembe tükrözik*
-Úrnő? Ez még nekem is új*mondja egy félmosollyal nem férfisoviniszta mindegy mi az ellenség akkor is veszélyes lehet ott volt amikor ostromoltak sebesült is már*-Nem az nem volt, de néha kísért a múlt, láttam pár dolgot már amióta itt vagyok de egyenlőre még nincs semmi ami ahhoz köthető lenne hogy vele álmodnék de miért?
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:28 pm

- Te régóta vagy a suliban? Hányadikos is vagy?
*Rayko úgy érezte a konferencia téma már kiveséződött, okosabbak úgyis csak akkor lesznek ha a tanárnő lép valamerre. Ő a vezetőjük ugynais és neki úgy tűnt elég jól kézben tudja tartania d oglokat.*
- Volt neked eddig bármi közöd rémálmok, lázálmok, kaland vagy más úton a Sötét Úrnőhöz?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:23 pm

*Kicsit megrázza a fejét igazából észre se vette hogy a srác nem mutatkozott be kcisit elmosolyodik*-Semmi gáz nekem nem tünt fel még korán van ahhoz*mondja kicsit félmosollyal majd lassan vissza simulnak az arcizmai, nyugodtan hallgatja a srácot*-Nemtudom nekem is ez a nagy forgás tűnt fel meg látszott hogy idegesek voltak. Tudták hogy jövünk szóval nem voltunk váratlanok láttad mit mondott a két kapuőr hogy már várnak minket szóval*lassan széttárja a karjait majd megrántja a vállát*-Büdös a helyzet, az erőterekről amit mondtál meg ne is beszéljünk bár ha nem lettek volna különös dolgok akkor mondhatnánk hogy normális mert mondjuk szigorúan örzött intézmény de azért ez kicsit sok furcsaság egy helyen*mondja a fejét csóválva közbe Zorrat beugrik az ölébe*-meglátjuk mi lesz majd ha a tanárnő úgy gondolja hogy teszünk még egy lépést innen gondolom úgyse megyünk még el, szóval ki tudja lehet látnunk még fura dolgokat, azok ott bent is furák voltak..........*céloz az ülésre*
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:17 pm

-Ne haragudj az előbb tiszteletlen voltam. Be sem mutatkoztam, holott te igen. Rayko Sujaku Dragomir. Allidon első év. remélhetőleg hamarost másodév lesz belőle.
*Rayko elvörösödött mikor rájött, hogy bunkó volt. Ilyen még soha enm fordult elő vele és nevelése ellenb való is.*
- A konferenciák egyáltalán enm így szoktak zajlani. Először is általában várják őket a repülőtéren, és a szállodáig kísérik és megvárják amíg bemennek, aztán lépnek csak le. A szállodában ha iylen van rugalmasan kezelik a helyzetet, tisztelettudóak stb. Ha mégis valmai hiba van akkor azt megoldják, sűrű bocsánatkérések közepette. ehhez képest mindenki ideges volt, kapkodott és agresszívan viselkedett. a konfrenciák ha elmaradnak akkor időben szólnak, nem akkor amikor annak kezdődnie kell. És jackék sem tudtak bejutni a terembe. Mindenfelé erőterek védtek mindent. Mintha valamit el akarnának titkolni. Valami nagyon nem stimmel itt.
*Rayko mikor ezt mondta kicsit közelebb hajolt a fiúhoz és halkabbra fogta ahangját.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:09 pm

-Szép de néha kibírhatatlan tud lenni azért ragaszkodok hozzá mert mégis csak a lélekpárom*mondja egy félmosollyal majd vissza is simulnak az arcizmai. Tekintetét a srácra irányítja*-Mi nekünk nem volt választásunk igazából nem tudom milyen ha nem lenne de nem is akarom, jó ez így mi ebbe szoktunk bele*feleli nyugodtabb hangon, úgytűnik a környezet válltozás kicsit hat a srácnál nem mindig komor annyira legalábbis nem mint szokott*-Nemtudom amúgy nekem is fura ez. Elvégre eléggé be lett harangozva az iskolába nem csoda hogy ennyien jöttünk, a kocsis is hamar elhúzott akkor a szálloda most meg elmarad a konferencia, aztán utána az a pasas. Kiváncsi vagyok mit akar de minden esetre szerintem ameddig ki nem derül nem megyünk haza*mondja komoly hangon*-Szóval igazából én is kiváncsi vagyok hogy mi miatt volt ez a nagy felborulás. Egy konferencia nem szokott csak úgy elmaradni...
Diák

Kaszt:

Tárgyak:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 1. helyszín   Csüt. Júl. 02, 2009 12:03 pm

*Rayko visszaül a helyére és apálcát is elteszi.*
-Gyönyörű lény. Szerencsé ember vagy. Bár én soha nem szeretnék magamnak daimont. A szőrmokom is örülök hogy nyugton van. Remélhetőleg mihamarabb megszabadulok tőle. Jobb szeretem a lelkemet magamban tudni.
*A fiú kérdéséreől hosszasan elfgondolkodik.*
-Valami bűzlik nekem. Valaki nem aakrja azösszefogást és azt sem hogy itt legyünk. Mi az hogy nincsen szállásunk? Mi az hogy enyni embert összecsődítenek és elmarad a konferencia?

Brüsszel - 1. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 11 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Similar topics

-
» Helyszín kérés
» Speciális kaland helyszín
» A helyszín, csoportok viszonya
» Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín
» Írország - 6. helyszín