Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Brüsszel - 2. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Fleur Isabelle Trender
Diák

Hozzászólások száma: 1495
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:
Titulus: Angyalkák Angyalkája Razz
Titulus: Miss céltalan
Titulus: Miss "Nem tudom miért vagyok itt"

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 11:53 am

//fagylaltkehely//
Vissza az elejére Go down
http://www.liziregeny.gportal.hu
Eligio Lance Jens Tichaon
Diák

Hozzászólások száma: 802
Msn: jakusdenes@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 11:25 am

- Hmm... - * hümmögött Eligio a lány válaszára. * - Gondolom olyan átlagos család.
* Jó, hogy most nem egyedül kell lennie a szobájában, ahol csak unatkozna, hanem itt lehet a lánnyal és a szíve a fellegek felett röpülhet. *
- Nekem csak volt sajnos - * felelte Eligio. * - Egy-két távoli rokonom még él.
* Nem szívesen gondol a múltra, de nem tudja feledni, hogy mik történtek akkor. Gyorsan el is kalandozott vidámabb berkek felé, s leült a lány mellé. Átkarolta a derekát és adott neki egy újabb csókot. *
- Szeretek veled lenni - * suttogta fülébe, majd egy újabb csókot adott neki. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot, játékot és mégtöbb jááááátékot Razz Csak érjek rááááááá! Köcceee!

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 11:17 am

-Nem...szeretek néha egyedüllenni.És amúgy sincs itt sok ismerősöm... *mosolyog a fiúra csók kiséretében.* -Veled is. *mondja. Ha a fiú ott van mellette mindig jól érzi magát. Ekkor jön egy kérdés.Ez egyszerűválaszt kiván.* -Van egy húgom, Vivienne.És szüleim persz meg nagyszüleim. *mondja el tényleg egyszerűen és röviden.* -Na és neked vannak tesóid? *kérdi vissza a fiút miközben leül az ágyára.A szoba immár szép rendezett.Csaknéhány cucc van már kint. Fleur felől akár msot is indulhatnának haza hiszen ő kész van. De még jó itt lenni.Persze mig Eligio itt van.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 11:01 am

- Hát ez is egy megoldás - * mondta a Pakolás bűbájra. * - Nem kellett volna, de most már mindegy.
* Örült, hogy nincsenek, mert nem zavarják meg, de lehet, hogy a lánynak rossz, hogy egyedül van egy szobában. *
- És nem rossz így egyedül ebben a nagy szobában? - * kérdezte a lánytól egy csók kíséretében. * - Elhiszem. Olyan jó veled lenni.
* Ekkor újra megöleli a lányt és több csókot is adni neki. Majd újra elengedi, de az egyik kezét még mindig fogja. *
- Még sohasem beszéltél a családodról. Vannak testvéreid? - * kérdezte a lánytól. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 10:43 am

*Fleur örömmel engedte be Eligiot szobájába.* -Köszi...hát igen.Kicsit rendetlenség van de összeszedetem. *mondja és egy pálcaintéssel.* -Pakolj!*máris összepakolódott az össze cucca egy táskába.*Nincsenek szobatársaim.*mondja mosolyogva és ad egy csókot a fiúnak.* -Amúgy szeritnem ilyenkor elég sokan strandolnak.Szóval nem fognak ide jöni. *mosolyog továbbra is.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 9:51 am

* Tudta, hogy a lány is szereti, de jobb volt a szájából hallani, mint simán tudni. Szeretett volna itt maradni, de meleg miatt nem maradhattak. A szállodában a Fleur a szobájába vezette. Kicsit sok ruhát látott mindenfelé, de nem zavarta, mert valószínűleg a lányé. *
- Gyönyörű, de ha nem lenne ennyi ruha... - * mondatot nem fejezte be, mert nem is tudta volna és hagyta, hogy a lány gondoljon a végére valami kedveset vagy amit akart. Újra megcsókolta a lányt. Majd hirtelen eszébe jutott valami. *
- Vannak szobatársaid? - * érdeklődött utánuk. Remélte, hogy nincsenek, mert akkor senki sem zavarja meg őket. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 9:43 am

*Mikor a fiú mondta hogy szereti melegség öntötte el. Sőt forróság hiszen iylen melegben csaksi forróság öntheti el, különben nem érzi. *-Én is téged! *mondja és visszacsókolta a fiút. majd mikor beértek a szállodába mivel nem tudta merre van a fiú szobája ezért a saját szobájába vezette.* -Hát akkor ez az én szobám. *mondta és ajtót nyitott. persze olyan volt mitn a többi de azért kissé másabb. Kicsit világoabb és egy csomó ruhával meg mindennel teli szekrény is volt benne persze.* -Remélem nem nagyon rossz. *bár gondolja hogy a fiú nem fogja rossznak minősiteni.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 9:29 am

* Mikor a lány felállt a padról, akkor a segítőkezével magához húzta, átölelte és csókot adott Fleurnek. Csók után nem engedte el, hanem megsimította a haját és pár szót suttogott a lánynak. *
- Szeretlek Fleur!
* Utána újra megcsókolta és a csók után engedte el a lányt az öleléséből. Majd megfogta a lány kezét és visszaindultak. *
- Ahova szeretnél. A szobádba, a szobámba - * felelte a lány kérdésére. Ekkor újra megcsókolta, majd viszonozta a lány csókját. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 9:23 am

*Eligio is helyeselte hogy menjenek vissza a szállodába. Fleur még megiszogatta az innivalóját vagy ennivalóját vagy kitudjamiaz és Eligió segitőkezét elfogadta.* -Természetesen uram. *mosolyogtt ő is egy jót ezen majd ködobta a jégkásás poharát a kukába. Visszaindultak kézenfogva a szállodába. Mikor visszaértek Fleur egy kérdést tett fel.* -Hova menjünk itt? *kérdezte. neki jó ha csak simán leülnek a földszinten viszont valamelyikük szobájába is bemehetnek. Közben adott még egy csókot a fiúnak természetesen mosolyogva.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 9:08 am

* A fiú vissza csókolja a lányt, miután megkapta a csókot. Kicsit neki is melege lett, de nem nagyon. A lány mondott egy jó ötletet, amire csak helyeselni lehet. *
- De menjünk - * felelte a lány kérdésére. Megette a jégkásája maradékát, majd a poharat kidobta a közeli kukába. Ezután felállt a padról, s a lány felé. Majd kinyújtja a karját Fleur felé, hogy segítsen neki felállni a padról. *
- Segíthetek hölgyem - * kérdezte tőle udvariasan és elmosolyodott ezen. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 9:01 am

-Dede...*mosolyog a fiúra mikor mndja hogy ő is eztmondta. Majd születik egy tipp hogy mikor fognak innen hazamenni vagyis vissza a suliba.* -Hm...hát nem tudom. De remélem. *mondja. Azért hiányzik neki a suli és a sok nyüzsgés. Majd egy kérdés jön számára.* -Hm...nemtudom. De szerintem ezt...*mondja mosolyogva és ad a fiúnak egy csókot. Hirtelene kezd meleg lenni hiszen eljárt az idő.* -Ne menjünk vissza a szállodába? Ott mégiscsak húvösebb van...*mondja és szétnéz. MAjd az eget is figyeli. persze ott nincs semmi érdekes...és főleg semmi felhő csak a nagy forróságot adó sárga csillag, vagyis a nap.*
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 8:42 am

- Reméltem is - * mondta a lánynak. Ő se tudta, hogy mi lesz a suli után vele, de ha még együtt lesz Fleurrel, akkor vele fog maradni. Utána majd kiderül, hogy mit hoz a sors. *
-Ezt mondta én is nem? - * felelte. Majd a lány feltett egy elég nehéz kérdést, amire ő maga se tudta a választ. *
- Fogalmam sincs, de szerintem nem sokáig - * mondta Eligio, majd evett egy kanálnyit a kásából. Ezután csak nézte egy ideig a kását. Egy idő után feltett egy kérdést a lánynak. *
- Szerinted melyik jót válasszam? A csókot vagy a kását?
* Itt kérdően nézett a lányra és várta a válaszát. Volt egy sejtése, hogy a lány mit fog válaszolni, de ez csak akkor bizonyosodik be, ha meghallja a választ. *
Fleur Isabelle Trender
Diák

Kaszt:

Tituluslista:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 8:31 am

//olvad//

[Eligio]

*Amikor mondta Eligio hogy a lustálkodás helyett mit lehet tenni elmosolyodott és visszafolytott egy kis nevetést.* -Inkább az előzőt választom. *mondja. Ő nem nagyon szeret dolgozni bár tudja hogy előbb-utóbb muszály lesz. De akkor is valami érdekes munkáz fog választani. Mondjuk tanári munkát. Az szerinte érdekes és szórakoztató is. Gyerekekkel foglalkozni nagyszerű és örömmel teli. Amikor a gyerekek visszamosolyognak rád ha mondasz nekik valami kedveset. Az felemelő érzés.* -Biztos hogy az is! *mondja nevetve és kortyol vagyis inkább eszik. Végülis mindkettőt csinálja vele. Továbbra is mosolyog azon amit a fiú mond neki. Majd visszacsókolta a fiút és ő is nagyon boldog volt hogy egymásra találtak.* -Amúgy szerinted meddig fogunk itt lenni Brusszelben? *kérdi emg mikor a csókból kiváltak. Neki halvány lila gőze sincs. De szeretne aztán hazamenni. Azért jó volna a többiekkel is találkozni akik ottthon maradtak. Persze még nem vágyik vissza a suliba...*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 3:54 am

~Dehogynem! Muszáj!... De nem tudok ellenállni... Nem adhatom fel!... De muszáj lesz...~ *Érzi, hogy az az átok átjárja a testét, és mostmár tényleg muszáj kiabálnia. Egy hosszú, éles sikoly tölti be a szobát, de a hang nem szabadulhat ki a folyósóra. A férfi szavai közben a lányban lejátszódik az a hosszú lista, ami a szeretteit tatrtalmazza.* ~Rose, Niko, Siegfried, Gethin, Gavril, Ariana, Jack... JACK! Nem ölhetem meg!~ *És hallja a parancsot a fejében, lassan már csak azt hallja, és tudja, hogyha meglesz az alkalma, megpróbálja majd... Nem tehet mást.*
*És újra a szobában van. Gyorsan felpattan, és a vállához kap. Nincs ott seb, de nagyon fáj az a hely. Megizzadt, és tudja, hogy ez nem csak álom volt... Hogy tényleg metörtént, és tényleg meg kell ölnie Jacket...*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 3:40 am

*A férfi figyeli a lány reakcióját, ami igen csak nevetteti, minden porcikája nevet. Hisztérikusan, és nem olyan egészségesen, mint más embereké.* - Csacska gyermeteg kislány... *Mondja a férfi, mézesmázas hanon, majd kissé megingatja a fejét. * - Nekem Nem Mondhatsz Nemet! *Mondja erős, barriton hangján, miközben tenyerével hozzáér a lány csupasz vállához, ahol lezta róla a ruhát. Laura égető fájdalmat érez, elviselhetetlent, mintha csak egy kinzó átok járná végig... Ám nem lehet az, azt kiszúrnák az aurorok. * - Találd meg a módját... Amennyiben nem akarod, hogy elvesszen az életed, és az összes barátod, minden szerettd, és mindened, amit valaha szerettél. *Mondja a férfi, ismét mázas a hangja... *
- Öld meg... öld meg....
Laura a szobában találja magát, megannyi lány között, akikkel együtt el lett szállásolva itt, a kongresszuson. Konkrétan verejtékben úszik, mindene ges pontra emlékszik az Álomból, legtisztbbana célra, amit a gazdája tűzött ki előtte. Gazda... hm, milyen szép szó.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 3:31 am

-Hiába tennék bármit is, nem tudnék szabadulni. Akkor meg minek erölködjek? Úgyis fogva tart, és egyszer úgyis végez velem. Ha meghalok, nekem már úgyis minegy lesz, ha nem halok meg... Hát akkor is... Évek múlva elfelejtem ezt a találkozást, és ennyi. *A merő gúgyra inkább egy kedves mosolyal válaszol. Hogy miért pont azzal? Hát neki sincs sok fogalma róla...Épp ez esett jól neki. Viszint mikor a pasi hozzányúl, kirázza a hideg, és ott futkos még a hátán jó sok ideig.* -Talán a név átlagos, de maga a személy nem az! Hiszen ismeri Őt! *A hapi már megint közelebb jön, és egész közel hajol hozzá, aztán a fülébe súgja. Egy parancsot...* ~De ezt nem tehetem! Jack nem halhat meg! Hiszen én...~ *Végül Laura nem folytatja. Egyszerűen ordítani kezd a férfival.* -Nem ölöm meg! NEM! Nem tehetem! Jack... Jack nem halhat meg! És a jelen képességeimmel nem is tudnám megtenni! *Mondja tovább, és igyekszik megrázni a fejét, hogy a férfi eleressze a haját, még akkor is, ha éppen fáj neki egy kicst. Najó nagyon... De épp nem érdekli. Viszont ha megrázz a a fejét, az összes haja az arcába kerül, és a szőke tincsek között bámul a pasi szemeibe dühösen. Most semmi más ninc, csak a harag.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 3:11 am

*Egy tini aki utálja a vámpírokt a twilight korszakában? Ez nehezen elhihető, de lehetséges. Mikor érzi a lány feszültségét, a lány erőlködését, szinte izgalommal telik el. ebből átszipolyoz a lány gondolataiba is néhány foszlányt... Mit gondolt, hogy honnan jönnek a hirtelen azok az érzelem váltások hirtelen ingerek... bár lehet, hogy így szótlanul nem fog ráeszmélni.*
- Ó a remény...A remény. Ám miben reménykedsz? Talán tenned kéne Valamit ahhoz, hogy életben maradhass. Nem csak fohászkodni a te Remény Istenedhez. *Mondja a férfi merő gúnnyal miközben a lányhoz éinti a kezét, amiből lekerül a penge az asztalra, a gyermek mellé. Mármint amellé, ami maradt belőle. *
- Akkor hát a barátodtól fosztom meg ezt az életet? Neki aztán nem fog hiányozni. Jack... Jack... Hm, milyen átlgos név. *Hümmögi halkan, miközben a heze vándoútra téved a szenvedő lány nyakán, és az állán.* - Öldd meg. Öldd meg nekem. *Mondja a férfi, a lány fülébe súgva, hipnotizálva őt. Lassan a füle mögött végigsimít, majd elereszti a lányt. * - Nem szmít az életed. Míg az ő életben vagy, és az övé a lelked, miként állítod nem vagy számomra fontos. Öld meg. *Mondja a férfi eléggé jelentőségteljesen, miközben még mindig a keze a lányon pihen, éppenséggel szőke hajával játszadozva, idegbeteg tekintetével.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 2:50 am

*A lány megint csak elképed, hogy a maszkos pasi hallja a gondolatait. Viszont az elbeszélésére kissé elmosolyodik. Ez a tipikus gúnyos mosolya. Majd ugyanilyen hangnemben szólal meg.* -Isten nem egy személy! A fohász nem neki szól! Isten nem más, mint a remény... És az állítás nem tűnik értelmesnek... Maga sem néz ki embernek... *Teszi hozzá, de a vér szó hallatán feláll a hátán a szőr... Mindígis utálta a vámpírokat... És a lány még közelebb kerül a férfihez. Már az ábrázata sem tetszett neki, de az aurájában tartózkodni még rosszabb.* ~Azért sem sikoltok! Csakazért sem!~ *Erősködik a lány, és valóban. A hideg penge a húsába vág, de a lány hősiesen tűri, bár keze ökölbeszorul, és izmai is megfeszülnek. Ézzi, hogy a vér csurogni kezd a karján és az oldalán. Meg akarná akadájozni, hogy vezköztessék, de nem volt túl kellemes, mikor ugrálni akart, így inkább elveti az ötletet. És még szép, hogy megremeg! Minden porcikájával ellenkezni szeretne! Még jó, hogy vége... A kérdésre csak érzelemmentes hangon felel.* -Mert az életem nem az enyém. Valaki másnak adtam... ~Jack...~ -És vannak dolgok, amit elvehet, de sosem lesz a magáé...
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 2:36 am

*Álmodozzon csak a lány, amiről óhajt, hiszen a férfi épp ugyanúgy belekapcslódik az elméjébe, ahogy éppen a testét irányítja. A maszkos férfinek különlegesebb a hatalma felette, mint gondolná.*
- Isten? Ki hisz már manapság isteben. Isten csak egy árny, egy fohász, aki a végső menekvés, hogyha kesergésünk üres füleket talál. Csak a nagy üresség, ahol azt reméljük hogy meghallgattatnak imáink. De isten nincs. Csak az ember van... És a vér... *Ejti ki a száján, miközben közelebb vonja a lányt, kezét, melyben éles penge van. Az ajtó a lány mögött gondosan becsukódott, egy hang se szivárog hát ki belülről. A férfi szikéje lassan a lány vállába vág, óvatosan, hogy a seb eléggé szépen vérezzen, ám a seb ne lehessen mély. A férfi etolta onnana ruhát egyszerűen, le a lány válláról majd fölé hajol és félőrülten beleszimatol.* - Ez az illat... *Halk moraj hagyja el a száját, majd a lány teste határozottan megremeg... És valószínüleg az undortól. A maszkos férfi feljebb csúsztatta maszkját, s lenyalta a vért. Lenyalta. Nyelvével hozzáérv a lányhoz. Majd visszacsúsztatja, és lassan hátralép.*
- Miért istenhez fohászkodsz, mikor az életed az én kezembe van?

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 2:26 am

*A kacajra újra borsózni kezd a háta, és talán most hátrébb lépne egy lépést, de már nem tud. A férfi keze kinyújtva, és a lány ellenkezni próbál, de belenyilal a fájdalom, akire sikítania kéne, de nem adja meg ezt az örömöt. Csak összeszorítja a fogait, és nem próbálkozik tovább a mocorgásal. Helyette csendesen megszóla.* -Eresszen el! Hagyjon! Mit keres itt egyáltalán?! Vagy csak álmodom... *Teszi hozzá elcsukló hangon, de a gondolat mégis megnyugtatja egy kicsit. Mindeközben imádkozik magában...* ~Kérlek Istenem, ne hagyd, hogy most haljak meg! Vigyázz rám még egy kicsikét! De ha muszáj meghalnom... Az az utolsó kívánságom, hogy a barátaim... Legyen jó életük... Kérlek!~ -Ámen... *Ezt nem isnagyon hallani, csak ha nagyon fülel az ember. Mivel a lány szeme majdnem végig csukva volt, mikor kinyitja már a férfi melett áll, és megrázza az, amit az asztalon lát. A gyomra kissé kavarogni kezd.* ~Úr Isten! Ez... Ez....~ *A gondolatsornak itt vége is szakad, mert nem talál jó szót a látványra. Egyre szimpatikusabbnak tűnik a gondolat, hogy ez csak egy rémálom...*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 2:15 am

*Mikor az ajtó kitárul, és a lány nem moccan a döbbentségtől, megmerevedett, ismételten elhagyja férfi száját egy halk kacaj. Még a végén feleslegesen vonja magára a szálloda figyelmét...*
- Gyere... *Kezdi mézes mázos hangon...* - Beljebb! *Szinte parancsolja ezeket a szavakat, kezét előre nyújtja, kitárt újakkal nyitott tenyérrel a lány felé. Laura mintha egy rongybaba lenne, lépkedni kezd, ám ha ellenkezni próbál, szörnyű fájdalmat érez.* - Hiányoztam, drágám? *Kérdezi a mazks férfi eszelősen, miközben a lány kelletlenül közelebb ér, az asztalhoz, melyen egy aprócska lény van, jobban mondva egy csecsemő egyszerűen... szétcincálva, szét vádva és kibelezve. Mintha eg ykülnleges vérmágiával vonzaá magához a férfi, irányítja és már nem tud tenni ellene Laura semmit. Legalább is úgy néz ki. Természetesen lélektársa is teheteten, ott van gazdájával.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 2:08 am

*Laura már elkezdi lenyomni a kilincst, mikor egy pillanatra megdermed. Az a kacaj... Az az éles, eszelős kacaj... Örökre megjegyezte, és kísérti a rémálmaiban, és erre újra itt van!* ~Nem... Az nem lehet... Nem... NEM!~ *A lánynak hirtelen halálfélelme lesz, de már nem először. Azonnal Jack jut eszébe. Hogy nincs itt.... Senki nincs itt... Egyedül van, magára maradt. Ki akarja megmenteni? De még fontosabb... Ki akarja megölni? A hangból már biztosan tudja, hogy ki az. A maszkos férfi a fenyvesből! A lány szemeibe rettegés csillog, de mellé mégis ég az a vágy, hogy végezzen a férfival. Hogy begbosszulja....* ~Istenek Jack... Hol vagy ilyenkor?~ *Végül elengedi a kilincset, de mivel semmi nem tartja az ajtót, az szémen lassan ki kell hogy nyiljon. A látványtól Laura még rémültebb lesz. Minden tiszta vér, de mégis a férfi tekintete rémiszti meg a legjobban.* ~Most meghalunk?... Lehet, de nem adom könnyen éz életemet! Jack életét...~ *Teszi hozzá a daimonnak csöndesen... Közben még mindíg ott áll a nyitott ajtóban, meg sem moccan, kezében a pálca. Nem akar elfutni, nem lenne értelme. Csak kifárasztaná magát, és a végén könnyebb lenne megölni.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 1:57 am

*Valóban. Laura megőrült. Mielőtt bekukucskálna feljeslik egy kissé hisztérikus nevetés, és halk nyögések hallattszanak, más ember szájából. A nevetés... a gonosz nevetés. Eszébe kell, hogy jusson. Addig még rendben, hogy a lány be akar kukucskálni, ám amikor reflexből lenyomja a kilincset, az elégé nagyot reccsen.*
- Gyere be! Most! Ne akard, hogy kergesselek! *Mordul oda a középkorú férfi, miközben felpillant őrült tekintetével a... boncasztalról. Igen, azaz, amit láthatott Laura, ha benézett. egy fél-őrült tekintetű férfit. De hogyan tudott átjutni a kongresszusra, hogyha ilyen szörnyűséget tesz? Egyszerű, másoknak is sikerült.*

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 1:49 am

*Laura egyszercsak egy reccsenésre lesz figyelmes.* ~Ez meg mi volt?... Nem tudom, de utána kell járni!... Egyedül? Megőrültél?... Már mióta!...~ *A lány előveszi a pálcáját, és már töri is a fejét a varázslatokon. Közben lassan hang irányába araszol ahol a fényt is látni véli. Úgy gondolja nem jó ötlet lumost használni, még észrevehetik. Inkább a fal melett araszol, és a szobát keresi, ahol a csihipuhi van. Remélhetőleg meg is találja, és akkor a kezét a kilncsre teszi, majd megtorpan egy pillanatra.* ~Kicsit minntha ismerős lenne... Nekem nem rémlik... Nincs jó előérzetem...~ *Gondolja a lány, miköznel lassan lenyomja a kilincset.* ~Akkor mért mész be?! Ne légy hülye!~ *De már késő, a lány beles a résnyire nyitott ajtón.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Pént. Júl. 10, 2009 1:40 am

*Ahogy a lány a lábát rakosgatva egymás elé császkál a semmibe, szépen hangokat hall, az egyik szobából. Furcsa hangokat, szinte rémisztőeket, mintha egy férfi lenne az és mintha néha reccsenés hallattszana... Nem tudni, hogy melyik szobából jön, talán a 182, vagy a 184... a lényeg, hogy neszek, és fények hallattszanak ki nagyon nem bíztatók. És a hang.. A hang ismerős. Lehet, hogy enm kéen egyedül belevágnni a felfedező túrába, hisz ki tudja, hogy mibe botlik az ember*

Brüsszel - 2. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-
» Helyszín kérés
» Speciális kaland helyszín
» A helyszín, csoportok viszonya
» Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín
» Írország - 6. helyszín