Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Brüsszel - 2. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Joe M. Renaldo
Diák

Hozzászólások száma: 162
Msn: armaivanda@hotmail.com
Üzenőláda: Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is Wink
Mindegy milyen szakos vagy Razz

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 8:33 pm

*Persze a lány felel kérdéseire, meg is hallgatja. Mivel előttük a büfé odasétál Joe,majd kér magának egy csomag csokis kekszet és egy üveg kólát. Mirára néz,majd megkérdezi tőle,hogy mit kér. Ha kér valamit akkor azt megveszi,ha nem akkor csak a kekszet és a kólát fizeti ki.- Köszönöm.* Biccent a büfés néninek,majd leül a fotelba és nagyokat kortyol a hideg üdítőjéből. Ez kicsit jót is tesz a fejének. A keksz meg a hasának. Végül a lányra néz akivel nagyon jól elbeszélget. ~Kedves lány.* Gondolja,majd nagyot hörpint az üdítőjéből. Közben persze hallgatja Mirát is. - Ühüm, értem. Akkor eléggé bátor csaj vagy.* Mosolyog rá. Megint az a macsós mosolya... - Ohh.. és a kishúg hasonlít rád? *Kérdezi. Már épp meg akarta kérdezni,hogy mennyi év a kor különbség,de már hallja is a választ, így nem teszi fel persze a kérdést.- Az nem nagy kor különbség,nem? *Kacsint rá,majd a következő kérdésre válaszol,amit a lány tesz fel.- Hát nekem nincs,de nem is nagyom vágytam/vágyom rá. Nem tudom mért nem,de valamiért nem. Talán,mert nem idegeskedtem miatta, meg nem verekedhetünk meg így hát nem is nagyon hiányzik a verekedés meg az idegeskedés meg ilyenek.*Néz a lányra,de lehet hogy untatja.- Bocsi ha untatlak.*Feleli,majd az arcán egy kis bűnbánó mosoly jelenik meg. Csak kiengesztelheti. Vagy nem. Nem mindenki bukik az ő mosolyára. -Mesélj valamit magadról! Például honnan jöttél, hogy-hogy ide jöttél, mi a hobbid meg ilyenek, nah érted nem? *Mosolyodik el,majd mivel a csoki keksz, nem igazán töltötte be a gyomrát, máris a büfénél áll és egy szendvicset vesz magának. Meg persze még egy üveg kólát. Persze a lányt mindig megkínálta keksszel, és ha akart vett is. *
Vissza az elejére Go down
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 8:09 pm

[Joe]

*Mira látja hogy a srácnak nagyon fáj a feje de talán már múlik neki ... . Kiszúrja hogy a a daimon őt hesszli és utána valahogy a gazdájával telepatikusan komunikálhatot de nem bánja. nem érdekli tulajdon képpen hisz egy egyenes ember aki megmondja amit érez.a fiú egy párnát dob a daimon felé ami elég hülyén jön ki de nagyon édi.A fiú zavarban lehet mert kicsit kipirul és nyugalmat erőltetve magára hoz fel egy témát.*- Hát érdekelt a kongreszus .*mondja de nem teljesen ez az igazság merthogy az ő családja is egy elég erős mágusokkal teli család és egy nap majd neki is harcolnia kell a sötétség erői ellen így muszály mindent tudnia erről .... de erre most nem is gondol hisz már kapja is a következő témát.*- Igen . van egy hugom. Diana //dájáná//*mondja majd egy kicsi időre e teókájára gondol aki tudja hogy itt van és talán utána jön ... *- ő csak egy évvel fiatalabb nálam .*meséli majd mosolyogva megkérdezi.*-Neked van tesód?*kérdezi majd csak nézi a fiút.*
Joe M. Renaldo
Diák

Hozzászólások száma: 162
Msn: armaivanda@hotmail.com
Üzenőláda: Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is Wink
Mindegy milyen szakos vagy Razz

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 7:49 pm

[Miranda]

*Még mindig fáj a feje de de ez van. Ő is leül a fotelba és onnan nézi Mirát. Nem nagyon zavarja,hogy Eramíres,hiszen más szakról is vannak haverjai, és a csajszival is jól ki jöhet még. Talán a jó társaságtól még a fejfájása is elmúlik. Az jó is lenne, hisz így nagyon rossz beszélgetni, ismerkedni ha ez a kínzó fejfájás mindig gyötri. De nemsokára kezd is elmúlni. Már éppen ideje volt,hogy elmúljon hisz már reggel óta fáj. És még a Nagy Kongresszusról is lemaradt. De ezzel nincs egyedül. Talán ez kicsit vigasztalja is. Pumája a fotelban ül és néha érdeklődve pillantgat a lányra, majd a gazdájára. ~Néz már, hogy nézd rád.. látod.. asszem tetszel neki.* Morog gazdájára,majd kicsit elpirul és megfog egy párnát amit daimonjához vág. ~Maradjál már. Pont én, nem? *Néz rá,majd a lányra tekint. - És hogy vagy? Úgy látszik már nem fáj a hasad.* Mondja,majd elgondolkodik. Hisz már neki sem fáj a feje. - Örülök,hogy jobban vagy.* Néz a lányra,majd elmosolyodik. ~Dobjál már be valami témát le hülye..*Sziszeg pumája,majd kicsit nyújtózkodik, majd újból elfekszik.- Khm, és hát, hogy hogy eljöttél? *Kérdezi,majd kicsit elpirul. ~Persze nekem is csak ilyen kérdések jutnak eszembe.* Gondolja,majd a lányra mosolyog.- Van testvéred?~ Nah végre van valami téma.* Gondolja, és pumáját kezdi simogatni.*
Miranda Wilson
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1171
Msn: bogicica11@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 7:26 pm

// jégkorszak kettő . Az olvadás ...//[Joe]

*A fiú figyelmes és kedves hozzá és amikor eltámodatta a kanapéra . majdnem összerogyott. Az előbbi kérdésen hogy volt e a kiránduláson egy fájdalmas pillantás a válasza. .Most a fiú bemutatkozására bólint hisz egy pillanatra elmúlt a görcs.Hamar visszajön de még Mira tudja élvezni a macsós mosolyt és amikor a srác szemébe néz .... elmondhatatlan hogy mit érez egyszerre a gyomorgörcsöt és valami egészen furát amit még sohasem érzett.Azt hiszi hogy csak a gyomorgörcs mellékhatása ez az érzés de valószínű nem az.A puma is afotelbe ugrik ami nagyon cuki de mivel mira nagy állatbarát . A fiú úgylátszik szivesen haverkodik más szakosokkal is ami mirára is jellemző így hozzáteszi.*-Én is.*mondja majd mikor a fiú megállapítja hogy nincs láza akkor azonnal ara gondol hogy ez nem is csoda hisz csak egy gyomorgörcs.Egy negyed órás görnyedés megoodja ám a fiú fejgfájása tartósabb is lehet de mivel nem egy kézrátételes gyógyító ezért nem tudja megoldani. eltelik a negyed óra kissebb csendel és ekkor már Mira is lábadozik így már sokkal élettelibben és kivirultabban jön rá hogy egy baromi jó pasival van dolga és hogyha nem is szerelem de egy barátság létrejöhet így egy mosolyal kísérva megszólal a nagy csend után.*- Mostmár jobban vagyok .kösz .*mondja bár a fiú lehet hogy nem érti a köszt a végén de mira számára ez azt jelenti hogy törődött vele és elkísérte .*
Angelina Mary Black
Diák

Hozzászólások száma: 1292
Kaszt:
Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 6:29 pm

-Görögországban hallottam, hogy a tengerért bolondulnak. Na meg az a sok sziget...*Figyelt õ is földrajzórán, bár sosem szerette a tantárgyat.*-Aha...*Egyez bele, s mennek tovább, míg egy üres padot nem találnak.*-Igen, így a kellemesebb...*A keresgélés után meg is kapják a keresett padot, s leülnek rá. Sûrûn bólogat a következõ ötletre.*-nekem jobban tetszenek, de majd egyszer biztosan elmegyünk, hogy te is véleményt alkoss. Na meg a családomhoz is benézünk. Megismered a bátyám...~Na meg a húgom...~*Utóbbit csak szégyelli mindenki elõtt, bár igaz, idegesítõ számára a húga, el kell fogadnia. Nem emlékszik rá, de anno lehet ilyesmi volt õ is...*

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 6:15 pm

Teljesen mások az épületek. Görögországban minden csupa oszlop, az egyszerű városi házak meg nem olyan túldíszítettek, mint ezek, nincs semmi felesleges cicoma. Keressünk valami padot.
*Tesz javaslatot a végén, és pad kereséshez látnak.* Még a levegő is más. Olyan hűvösebb. *Ez nem meglepő, mediterrán területen nőtt fel, a meleg lételem számra, így szokatlanok neki ezek a hűvösebb, magasabban levő Európai országok.*
-Szép kis tér, bár nem tudom Londonban milyen terek vannak, majd egyszer elmehetnénk oda. *Mondja csak így mellékesen, majd valamikor az őszi, vagy a téli szünet alatt be tudnák ütemezni.*
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 6:08 pm

*Élvezi a lassú sétát, bár nem szokása nagyon ez a dolog. Azonban önkívül is elbámul mindenfele.*-Pontosabban mi más itt? Nem jártam még Görögországban. Bulgáriában meg jó rég...*Jobban megfigyeli a környezetet mikor megérkeznek. Tetszik neki a hely, fõleg ilyenkor délután mikor a nap annyira süt, hogy tökéletes.*-Szép. Végülis eljuttunk ide...*Mostmár megszaporázza lépteit, bár nincs aminek, nem sietnek. Csak már ott akar lenni. Van elég nyüzsgés, ezért nincsen annyi galam meg ilyesmi. A virágok is el vannak kerítve.*-Azért szebb lenne, ha el lennének szórva egy-egy helyen. Mondjuk, akkor már pakféleség lenne...*A fákat azét hiányolja. Letisztázza magában, hogy szép, de London jobban bejön neki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 5:56 pm

*Kifelé már előre engedi Angelinát, csak befele menetkor van ez a különös szokás. Becsukja az ajtót, és megfogja a kezét.* -Na akkor még egy kis séta. *Mondja, és elindulnak. Sokkal lassabban sétál mint szokott. Évezi az új helyet, nem a szürke helyek a kúriában, amiket ismer, hanem új, és érdekes tájak, amiket még nem látott.*
-Hogy mennyire más hely mint Bulgária vagy Görögország. Teljesen más itt minden. *Csodálkozik a dolgon, szinte csak abban a két országban volt még addig hozamosabb ideig az iskola kirándulások alkalmával kerülték a városokat.*
-Azt hiszem az lesz az. *Egy hatalmas tér kezdi kibontakozni előttük a Grand-Place, Brüsszel legnagyobb tere, úgy látszik beleválasztottak a közepébe.*
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 5:49 pm

*Megnézi õ is a térképes változatát a parknak, közben sunyiban a daimon is kap a fagyiból, majd lassan õ is eltemeti.*-Nekem megfelel.*Bólint, a poharat arrébbtolva az asztalon.*-Ahha.*Áll fel, kicsit letaposva daimonját. A farkára taposott, így az nem fájt neki. Jó tudni. Akkor mostantól ott gyökénti. Kifele már nem tudja, ki megy elöl, vagy csak bejövetelkor van ez a szokás, hagyja, hogy a fiú döntsön efellõl, majd együtt mennek a térre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 5:38 pm

Akkor nézzük. *Hosszasan bámulja a térképet, és végre talál valami parkhoz hasonlót.*
-Azt ott zöldesnek tűnik, azt hiszem parknak kell lennie, és nincs is messze. *Visszapillant a térképre.*
-Csak egyenesen előre, aztán meg jobbra. *Nem lesz nehéz eltéveszteni a dolgot.* Nagyjából 4 utcányira lehet, az nem olyan sok. *Összehajtja a térképet, és újra zsebre vágja. Megvárja, amíg Angelina végez a fagyival.*
-Indulhatunk? *A lány válaszára vár.*
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 5:26 pm

-Lényeg, hogy jó legyen.*Válaszol, e a német térképnek igazán nem örül.*-A rajzok a fontosabbak.*Bár tér meg udvarhely, egyiket sem tudja németül. Esetleg az utca. Az nem nehéz... Furcsa egy illem, hogy a fiú megy be elsõnek egy helyiségbe, de ez van. Odamegy lassan a választékhoz. Ez nem eltérõ az otthonihoz képest.*-Csoki, vanília... Cappuccino.*Pohárban kéri, bár lehet, hogy valamelyik gombóc a daimonja szájában fogja végezni.*-Kössz.*Szól Gavrilnek, majd leül az asztalhoz. A térképre pillantva van ötlete.*-Ha szökõkút van, akkor tér is kell legyen. Legalábbis Londonban így van, ha a szökõkút épp nem valahol parkban van.*-Igen, de így is izgalmas.*Jó lenne egy tért találni, csak elõbb a szállodát kellene megkapni, amelyikben épp vannak. Mitagadás, egy fõvárosnak nagy térképe van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 5:16 pm

Megnézem neked. Gondolom valami olyasmire gondolsz, mint amilyenek Londonban vannak.
*Miközben sétálnak kinyitja a térképe, és belenéz.* Szuper, németül van. Szerintem menjünk be a fagyizóba, és egy fagyi mellett kitaláljuk melyik folt akarja a teret jelölni. *Már nincs messze a fagyizó, csak pár lépésnyire, meg is érkeznek. Benyit az ajtón. Ő lép be először, és bár szokatlannak tűnik az illem azt mondja ki, hogy most a fiúnak kell először bemenni, hogy megnézze biztonságos-e a hely. Milyen furcsa is az illem. Persze amint beér, már maga elé engedi, hogy választhasson fagyit ős is. Megvárja Angelina rendelését és utána ő rendel.* -Egy csoki, puncs ,sztracsatella lesz. *A végén kifizeti a fagylaltokat, és elindul egy asztal felé. Kiteríti rá a térképet, és nézi, mit lehetne térnek nézni.*
-Jó lett volna, ha előtte tájékozódunk egy kicsit a városról.
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 5:06 pm

-Nekem is mindegy. A barangolás jól hangzik. Bár kár, hogy igaz, hogy Brüsszel, Belgium fõvárosa, mégis kicsit rejtett hely. Szeretem a nyüsgést azért...*Gondolja, s most gondolja el, hol lenne jó kicsit sétálgatni.*-Itt olyan nagy tér galambokkal van?*Kérdi, de elõbb, mint ahogy gondolkodna, hisz most mondta Gav, hogy nem járt messze, akkor nem is ismerheti, azt viszont nem látta, hogy térkép is van nála.*~Akkor egyenlõre a fagyizó...~*Daimonja nem szól, de le lehet olvasni róla, hogy igazán megenné.*-Ja jó.*Szól, mikor rossz irányba indul. A jobb az már megszokott irány neki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 4:57 pm

*Feláll ő is és átkarolja Angelinát, nem akarja elhagyni Brüsszelben a barátnőjét.*
-Akkor induljunk. Nekem mindegy mit csinálunk, felőlem csak barangolhatunk is, ha akarsz akkor fagyizhatunk egyet, az utca másik sarkán van egy jó kis fagyizó. Még nem jártam ott, de egész pofás helynek tűnik. Induljunk el arra, aztán onnan mehetünk még akárhova. *Elindulnak az ajtó felé. Az ajtó mellől elvesz egy turistatérképet, és zsebre vágja, nem mintha el akarna tévedni, de biztos be vannak jelölve a szebb helyek.* -Balra megyünk. *Angelina egy kicsit jobbra húzott, csak azért szólt neki, majd eltűntek a sarok mögött.*
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 4:51 pm

-Telepátia...*viszonozza a csókot.*-Lehet járkálni? Nem tudtam... De az jó, ha felfedezünk valami jó kis helet. Én még ki se mozdultam, na meg Brüsszelben még nem is jártam ezelõtt...*Gondolja.*-Szóval, remek ötlet. A kosárpálya tényleg nem a legjobb, csak kezdetnek. Legalább van, ami pótolja a Kúriából a Sportcsarnokot.*Akkor õ ül fel elõbb, s indulásra kész, daimonját megintcsak nem lehet lerázni. Ezekszerint nem lesz semmi baj.*-Például mit keresünk? Eszünk valahol?*Nem nagyon kívánja az ételt, de neki most jöhet akármi, csak innen ki.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 4:41 pm

*Észreveszi, hogy Angelina odaballag mellé, mikor be akar ülni mellé a fotelba, elkapja a derekánál, és maga mellé ülteti. Elteszi az újságot a kezéből, vissza a kezébe, csak azért vette elő, hogy ne legyen annyira feltűnő, hogy figyeli az egész hall területét.* -Szia, rád vártam. Szint éreztem, hogy erre fogsz jönni. *És megcsókolja a lányt, finoman, lágyan.*
-Mit szólnál ha elmennénk valahova, biztos van valami izgalmas dolog a környéken, még nem jártam olyan messze a szállodától, de Brüsszel egy szép város. *Tényleg nem járt még olyan messze, csak a szálloda körül, hogy eljusson az egy utcával lejjebb levő kosárpályára, de biztos van kellemesebb hely is, mint az az aszfaltdarabka a városban.*
-Na, mit szólsz hozzá? *Kérdez vissza a dologra, közben az egyik teremből kijövő csapat és Angelina között váltogatja a tekintetét.*
Angelina Mary Black
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 4:33 pm

*Ha már egy száloda áll rendelkezésükre, azt is ki kell használni. Bár sokan vannak, mégis csak a szoba nyüzsög, ahogy Angelina észreveszi. El nem maradhat daimonja, ki hétköznapokon vele tart, azonban mikor valami történik, akkor eltûnik egyszerûen. Nem a liftre volt kíváncsi, hisz amennyi rosszat mondanak a beakadt liftekrõl, meg az ilyesmikrõl, inkább kihagyná... amúgy is szép a látvány az épület üvegfalain keresztül, így a lépcsõkön ballag lefele, most teljes energiával, kialudta magát. Észreveszi Gavrilt elsõ percben, biztos a fiú is õt, hisz nincs messze a lépcsõ alja a lift kijáratától.*-Szia.*Köszön mosolyosra húzott szájjal s odaballag mellé, leülve a fotelba. Az újságot nem nézi. Világéletében utálta a németet. Esetleg a képek érdeklik.*-Hogy vagy?*Teszi fel az általános kérdést a fiú egy karja alá bújva.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 4:23 pm

*Délután van, késő délután, Gavril feje bújik ki a szoba ajtaján, körülnéz a folyosón, majd maga mögött bezárja az ajtót és elindul a kijárat felé, bár szép kis utat kell megtennie a hatalmas épületben. Ma nem öltözött ki, mintha a kongresszusra menne, teljesen hétköznapiasan öltözött fel, színes ing, halásznadrág és persze papucs. Nyakában lóg egy kis fa nyaklánc, a két karján pedig a rövidre szabott alkarvédők. Elér a lifthez, majd a földszintre érkezik. A hallban van, és keres gy fotelt, amiből jól ráláthat a liftre. Elővesz valami újságot, de nem sokat ért a német szavakból, de lelkesen forgatja, közben szemével mindig felsandít a lift felé, hátha jön az, akire vár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 1:46 pm

*Goraph ki nem mondott tünde-éjtünde problematikájára belevigyorog a kakaójába, majd ezt elrejtendő belekortyol.* - A szándékot nem. Esetleg a próbát. Tehát ha valakit megszúrtak volna, az gyilkossági kísérlet lett volna. *Vélekedik, majd a költői kérdésre vállat von.* - Gőzöm sincs. *Mondja tömören, majd kiissza a kakóját, úgy vigyorog fel.* - Gantz. Elég... morbid. Ha azt kapta le, tuti kiakadt a lelkivilágomtól. *Vigyorog, majd Goraphhoz fordul* - Japán képregény. Kis képem mondják el a történetet, és melléjük vannak írva a szereplők szavai meg gondolatai. *Magyaráz vigyorogva, majd miután két beszélgetőpartnere elment, ő is távozik... fel is kéne öltözni végre, nah.*
Andrew Worthington
Diák

Hozzászólások száma: 1509
Msn: gerardwayner@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: -

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 1:14 pm

- Pont Sovalonnak? - fintorog, természetes, hogy mint tünde, nem nagyon kedveli az éjtünde szakvezetőjét, fajilag adódóan. Amúgy ha tünde lenne, akkor semmi problémája nem lenne vele, de így sajnos a határvonal, mely amúgy ha a természetességet nézzük, akkor a föld, hát... sajnos nem teljesen ad neki teljes lehetőleg abban, hogy megkedvelje az érdekes jellemet. - Hát igen, csak a gond az, hogy a törvénykezés, amennyiben jól tudom, a nem bizonyított szándékot nem bünteti. Egy kis csetepaté pedig nem számít gyilkossági kísérletnek. Bár szerintem le vannak fizetve ezek az aurorok. És itt minden gyanús. De miért pont minket hívnak?
Száját húzva várja a költői kérdésre költői választ, az előbb sajnos nem kapott semmit, csak egy viszont kérdést.
- Mik azok a mangák? - már a neve is szörnyű, így ásít egyet, melyik ember ad ilyen nevet valaminek. Tünde, szóval természetes, hogy fogalma sincs jó pár emberi dologról, és ez az olvasmány, képregény pont abba a kategóriába sorolható.
- Őőő, szerintem én is megyek, felkészülök a holnapi utazásra. Tényleg, merre is megyünk, nem tudod? Ja, Luxemburg határára... Találkozunk holnap, szia. - Még az éneket végighallgatja, majd biccent, és megy. Tényleg jó hangja van a kölyöknek.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 10:37 am

- Hát, akkor sok sikert tündefiú, firkálj egy levelet Sovalon úrnőnek. *Mosolyog rá kissé féloldalasan Goraph-ra, majd csak hátradől a fotelben, a karjait összefonja maga előtt, és úgy figyel a többiekre.* - Én is ezt mondom. Oké, az Avada főbenjáró átok, tiltott, viszont szerintem nem az átkot kéne büntetni, hanem a gyilkosságot, amit más átokkal is simán el lehet követni, és azok a sötét alakok a diákságot akarták ritkítani. És Goraph, Goraph, Goraph... szerinted mégis mi nem gyanús mostanában, ami a kegyencekkel kapcsolatos? Sőt, mást kérdezek. Mi nem gyanús, amiben a Nezabar diákjai részt vesznek? *Kissé talán gúnyosan teszi fel a kérdést, miközben a kezeit széttárja; de valóban, valahogy mindig megtalálja őket a baj, a kavarás, a gyanús eset. Majd a kérdésre újra megvonja a vállát.* - Dehogy csal, ez tényleg ártalmatlan, csak az öcsémnek ment az agyára valami, de már megérdeklődtem Lawrence-től, mégis micsoda... Majd visszaír. És velem minden rendben, köszönöm, levelezgetek otthonra, elvagyok. *Mikor Chris megmagyarázza a feltételezést, akkor felnevet.* - Milyen mangákat tartassz te a polcon, Chris? És tépkedd nyugodtan, de a haját ne kócold össze, arra érzékeny. És ne aggódj, szerintem ha én tiltom meg neki, akkor is elolvassa. *Jegyzi meg kissé elgondolkozva, majd egy sóhajjal feláll, és megcsóválja a fejét.* - Ráuszítom Nathanielt. Na további szép napot. *Még egyszer Chrishez ugrál, összekócolja a haját, biccent Goraph felé, majd felsétál a szobájába.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 10:31 am

*Papucsos lábaival a földön dobol valami, csak általa dúdolt ritmusra, majd Goraph kérdésére vállat von. Fogalmasenincsen, de még nincs olyan állapotban, hogy nagyon agyaljon. Ariana szavaira, miszerint Gabe szerint sorozatgyilkos, kerek szemekkel pislog, mint egy kiskutya.* - Én...? Sorozatgyilkos...? *Motyogja, majd fél kézzel a homlokára csap, másikban még a bögrét fogdossa.* - Biztos elolvasta a mangáimat. Én mondtam neki, hogy ne, dehát hallgat rám? Nem. Na várjon csak, hazamegyek, és galád módon összetépem a papírzsepijeit. *Motyogja, duzzogva lebiggyesztve a száját. A gúnyra rápislog Goraphra, kerek szemekkel.* - A Nightmare Before Christmas igenis jó. I'm the one hiding under you bed, my teeth are sharp my eyes glowing red... *Énekel, még ilyen kómásan is jó hangja van.*
Andrew Worthington
Diák

Hozzászólások száma: 1509
Msn: gerardwayner@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: -

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 10:23 am

- Igen, ez jó ötlet, ők talán tudnak valamit, meg könnyebben ki tudják hozni a tanárnőt. Elvégre nem követett el semmi rosszat, csak minket akart megvédeni. Nekem viszont ez a konferencia már alapból gyanús. Mit keresnek itt ezek a kétes kinézetű alakok? - kérdezi, persze ez csak költői akar lenni, olyasféle választ vár, hogy nem tudom, mert csak. Ugyanis erre tényleg nincsen jobb opció. Végighallgatja, amint Ariana és Chris beszélget, őszintén szólva egy szót sem ért belőle, szóval túl sokat nem tud mondani hozzá.
- És miért lenne ez az ártatlan kis emberjószág sorozatgyilkos? Valahogy ilyen pizsamával nem tudom elképzelni annak. Vagy csak a látszat csal? - vigyorodik el, kissé gúnyosan, ezt fogjuk fel egyfajta kritikának, amely a ruhát illeti.
- Mi újság veletek? Veletek minden rendben? - Nem mintha érdekelné, de azért a keresztkérdéseket szereti.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 10:15 am

*A kérdésre leengedi a kezét, majd megvonja a vállát.* - Nem igazán. Írni kellene az úrnőnek és a mesternek, hogy mi történt... Ők csak nem hagyják, hogy börtönben maradjon, már ha odavitték... De még mindig nem értem, miért... *Csak motyog, majd végül ő is letelepszik egy fotelbe, és újból a levelet veszi maga elé.* - Jahm, Chris, amúgy Lawrence üzeni, hogy ha hazamész, és Gabriel fejvesztve menekül előled, akkor ne csodálkozz, mert a kisöcsém jelenleg romlottlelkű sorozatgyilkosnak tart. *Ennél a résznél eltöpreng kissé, majd újra megvonja a vállát, és a zsebébe gyűri a levelet.* - Nem tudom, ezt mire alapozta, azt Lawrence nem írta... De mindigis élénk volt a fantáziája. *A kérdésre ő maga is körbepislog, majd kiszúr egy órát a falon.* - Negyed dél.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Brüsszel - 2. helyszín   Csüt. Júl. 09, 2009 9:57 am

*Egzotikus? Álmos a szentem, na. Ráadásul nemsokára még jobban összekócolják a haját, és puszit is kap.* - Oohayo... *Motyogja japánul, majd belekortyol a kakaóba. Mert a kakaó jó. Kávé helyett azt iszik, szép is lenne, ha az amúgy is kilencvenkilenc százalékban hiperaktív kölyök kávét inna. Apokalipszis.* - Én nem tudok róla semmit... *Motyogja Goraph kérdésére, majd körbepislog.* - Mennyi az idő...? Amióta nincs órám, totál időzavarban vagyok... *Hát igen, az a szakkör... hiányolja az óráját, akárhogy is nézzük.*

Brüsszel - 2. helyszín

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-
» Helyszín leírások
» Írország - 6. helyszín
» Legendás Lények Gondozása tantárgy kijelölt helyszínei óratártásra
» Szavazás a találkozó helyszínével kapcsolatban
» Auror kiképzési helyszínek