Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Szept. 19, 2009 1:23 pm

//Akkor már ide is. ^^ Azt a szerelmi bájitalt szeretném megvenni a gyűrűkkel, három tallérért, és ezzel asszem el is költöttem mindenem. Ariana Ravenwood, Feketeözvegy háló, és előre is nagyon szépen köszönöm. ^^//
Vissza az elejére Go down
Samuel J. Colwell

Hozzászólások száma: 637
Kaszt:
Üzenőláda: One Day

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 7:55 pm

-Nos igen, mint említettem, van még mit tanulnom. *biccent a nő szavaira. A további emgjegyzésekre felszegi a fejét.* -Mindennél fontosabb. *mondja dacosan, és a helyzet persze ennél sokkalta bonyolultabb. Hiszen Ariana szereti, minden bizonnyal szereti, az is emgeshet, hogy úgy, mert voltak már pillanataik. Inkább Zakariás az, aki azt mondja, hogy ő nem akarja elvenni Arianát Deantől, mégha a lány szíve kétfelé húz is. Ő félreáll, és szereti annyira a lányt, hogy képes legyen elengedni őt, és inkább hagyja, hogy Deannel legyen boldog, ha egyszer ennyire szereti őt. Ő pedig emgmarad a csendes háttérembernek, egy reménytelen szerelemmel, és talán majd talál más valakit, aki megbabonázza a szívét. Nem sok esély van rá, de minden bizonnyal lehetséges lehet.* -Hálásan köszönöm. *adja át a leveleket, és várja a nagy választ. Amit hall, az eléggé kétségbeejtő.* -Bajuk esett.. ~Ez csak egyet jelent. Ne elhamarkodottan, azt se tudod, hol vannak! Hiába vagyok harcra edzett, a vak világba nem futhatsz bele! Mindennek megvan a maga módja, hidd el.. Hagyd a tanárokra. És álljak tétlenül? Azt már nem!~ *kiált fel gondolatban, majd biccent, és visszaveszi a leveleket.* -Köszönöm, megértem, majd még látjuk egymást. Alásszolgája. *biccent, és leereszkedik a lifttel, és egyenesen a kúriába robog, daimonját elengedve a pórázról, aki ott üget végig mellette.*
Dorita Adelaida
Boltos

Hozzászólások száma: 31
Kaszt:

Pozició
Titulus: Boltos
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 7:46 pm

-Azt még meg kell tanulnod, hogy a bóbokat sosem kell visszautasítani, jó szívvel adják őket, és úgy is kell fogadni. Csak örülj, ha valaki nem fukarkodik velük. És én is köszönöm a bókot, és a dícséretet. *Mosolyodik el újfent, majd a lányra pillant. Úgy fest nehéz lesz neki a feladat, bár már lehet, hogy feladat és inkább tovább ment nézelődni, mert kicsit elveszítette szem elől. De nincs ezzel baj, a fiatalúrral így is jól el tud beszélgetni, még könnyebb is egy főre koncentrálni. Az újabb válasz hallatán csak úgy magában elmosolyodik. A szerelem útjai kiszámíthatatlanok, nem ritkán az a jó pár számunkra, aki jó barát, és nem is gondoljuk, hogy felé kéne tekintgetni inkább, mint egy olyan személy felé, aki nem tisztel meg minket a szerelmével. De ebbe inkább nem akar beleszólni, hiszen nem rá tartozik az ügy, és amúgy sem annyira jó ismerősök, hogy kéretlen tanácsokkal szolgáljon, legalábbis nem feltétlenül minden témában.* -Akkor jól vigyázz rá, értékes ember lehet, ha ennyire fontos a számodra. *Csak ennyit tesz hozzá, hisz azért valamit mégis illik reagálni. Hallja a hangjában a hűvösséget, és teljesen meg is érti a dolgot, a viszonzatlan szerelem az egyik legrosszabb dolog az életben, ennél csak a szerelem végleges elveszítése lehet a rosszabb. De itt végülis ki tudja, még talán van esély, hogy a másik fél végül ráébred arra, hogy rosszat választott, és talán majd másként dönt egy kis idő elteltével. De az is lehet, hogy Zakariás tudja előbb túltenni magát rajta. Ahogy sokszor mondják a sors kegyetlen tud lenni, mire a szeretett fél ráébred hibájára, a régi érte áhítozó már más karjaiban keres vígaszt.* -Belefér, főleg egy ilyen ügy kapcsán. ~És ezzel talán az igazgatónak is szolgálhatok néhány fontos információval.~ *Surran át a fején a gondolat még, majd átveszi a levelet, ami vélhetőleg ezek után átadásra kerül. Óvatosan nyúl értik, természetesen írással lefelé fordítva veszi a kezébe a papírt, hiszen nem akar mások magánügyeiben kutakodni, az nem rá tartozik. Finom mozdulattal simít végig a röpogós papiroson, de nem kell sokáig várnia a képre. Hirtelen villan be neki a kép, egy zöld fény, mely a levegőben kegyetlenül hasítva talál el egy fiatal nőt. Sötét csuklyás alak, aki diákok...igen diákok felé fordítja a pálcát. Majd sötétség ereszkedik az elméjére, ahogy a diákok is sötétbe kerültek a rácsok mögött. A hirtelen jött kép soha sem a legjobb érzés, meg is tántorodik és az asztal szélében kapaszkodik meg. Nagyon rossz hírek ezek, még a vártnál is rosszabbak, hiszen diákok estek kelepcébe, és ki tudja még kinek az életébe kerül őket kiszabadítani. Csendesen szólal meg, nem tudja, hogyan is mondja el a fiúnak mit látott, hiszen sokkal szívesebben szolgálna most jó hírekkel, mintsem ezekkel.* -Azt hiszem...bajuk esett, csapdába kerültek. Nem tudom a pontos infokat, de korántsem jó, amit láttam. Értesítenem kell az igazgatót, ha megbocsátasz... *Sietősen adja vissza a fiúnak a leveleket, majd idegesen pillant a boltban császkáló lány felé.* -Héj kishölgy, záróra! *Remélhetőleg Jenessa veszi az adást és Zakariással együtt távozóra fogja.* -Az ajtót légyszíves húzd be magad után, és ne aggódj, a tanárok...biztos minden a legnagyobb rendben lesz. ~Csak ki tudja milyen áron.~ *Gondterhelt arccal távozik a hátsó szobába. Az ajtó természetesen a távozó diákok után bezáródik önműködően, és most a feljáráshoz szükséges szerkezetek is maguktól a helyükre mennek, nincs most idő ezzel foglalatoskodni. Ő maga pedig gyors levél körmölésébe kezd, amit gyors hollószárnyon mielőbb el is juttat az iskolába Jerichonak.*

30-as éveiben járó hölgyemény, spanyol-portugál származással. Életete nagy részét tengeren töltötte, hajókon, de túl sokszor jósolt rosszat, amik általában be is következtek, ezért egy idő után sehol sem alkalmazták. Alapvetően kedves, beszédes típus, de néha kissé szeszélyes...és elég gyakran jósol rossz jövőt.
Cirelin de Sovalon multija
Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 7:11 pm

-Köszönöm szépen, igyekszem én, amennyire tőlem telik. Úgy érzem, itt engem bókokkal halmoznak, amiket talán meg sem érdemlek mind. *mosolyodik el egy biccentéssel, aztán tovább hallgatja az eseményeket.* -No igen, ha adott egy nagy lökést, akkor minden féle képpen hálás lehet érte kegyed. És hálás lehetek én is, diáktársaimmal, és az itteni lakosokkal együtt, hogy megépült, kinyitott a bolt, és ilyen kellemes társaságban lehet múlatni az időt. *mosolyodik el újfent, lelkesen magyarázva szavait, pár kisebb gesztikulációval, majd a nő újabb szavaira kissé komorab hangnemre vált. De nem sokkal, csak éppen, hogy. Megrázza a fejét.* -Nem, semmi több nem lesz itt. Mert az, akit én szeretek, nos.. mást választott. Úgyhogy én csak, mint barát figyelem az eseményeket, és igazgatom lépteit, vigyázok rá, amennyire tőlem telik. *biccent végül, szavai talán túlságosan is kimérten és hidegen csengnek. Mindez persze emgérthető, hiszen fáj neki, nagyon fáj neki mindez a dolog, hogy van valaki, akit szeret, de nem szeretheti, ahogy szeretné, és nem közeledhet, mert megígérte, és mert a másik érzéseit tiszteletben tartja. Sokan mondták már rá, hogy a fiú túlságosan is jó erre a világra, túlságosan is egyenes, becsületes, noha a szabály szerint szerelemben és háborúban mindent szabad. De nem akar senkit elvenni senkitől, és ez az életérzés kiérződik a beszédéből is, pláne a boltos előtt, hiszen ő még ráadásul jós is, így könnyedén beláthat a fiú szavai mögé. A levelek említésére a zsebéhez kap, és szemei furcsán villannak meg, kifürkészhetetlen fénnyel, aztán a legutóbbi levelet előveszi. Aztán gondol egyet, és a másikat is. Egyelőre azonban csak a kezeiben szorongatja. Figyeli a leveleket, a papírokat, noha kissé üresebb szemmel néz maga elé.* -Csak akkor, hogyha nincs még zárásidő, és nem kell elmennie, mondjuk pihenni teszem azt. Mert én vissza tudok jönni később is, és már így is rengeteget tett értem. De ha persze ráér, akkor nagyon megköszönném. *lelkesedik fel, furcsán váltva az előző, kissé síri hangulatból, hiszen az aggodalom mégiscsak nagyobb úr, de persze mind e közben megadja a kellő tiszteletet és választási lehetőséget, mert valóban aggódik, de tudja, hogy lassan zárás idő, így, ha a nőnek mennie kell, ő maga is megy, ha van még egy kevés ideje, akkor szívesen választ kap a kérdésre, és átadja a leveleket. Tekintetét immáron vidámabban, és kíváncsibban emeli fel a nőre, remélhetőleg a fekete, mély szemek most sem fognak riadalmat kelteni, és nem túlságosan kutatóak. De az bizonyos, hogy aggódik annyira Arianáért, hogy a leveleket átadja, és pár kisebb információt is sikeresen megtudhasson erről a bizonyos útról. Mert a levelek önmagukban nem mindig mondanak el mindent. Az, hogy mi van, ha a nő rosszat jósol, nem nagyon fordul emg a fejében, pedig a múltja nem éppen kellemes, nincs benne túl sok jó, de ez márcsak így van. A jövő képlékeny, a jelen lehet rossz is, de jobban szeret tudni a dolgokról, és inkább az igazat, mint a mesét. Jobban szereti tudni, mi a dörgés, mintsem, hogy egy olyan kuruzslóval jósoltasson, aki rózsaszín felhőket, nagy családot és kertes házat jósol neki. Mert az szép, jó, de nem az igazi. Tehát megáll a nő előtt, és felé nyújtja a leveleket, várakozóan, kíváncsian, és cseppet szorongva is.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 7:05 pm

//Lemegyek skacok kutyát sétafikáltatni, de visszatérek kb. fél óra múlva, addig nyugodtan írjátok a kisregényt. ^^//

30-as éveiben járó hölgyemény, spanyol-portugál származással. Életete nagy részét tengeren töltötte, hajókon, de túl sokszor jósolt rosszat, amik általában be is következtek, ezért egy idő után sehol sem alkalmazták. Alapvetően kedves, beszédes típus, de néha kissé szeszélyes...és elég gyakran jósol rossz jövőt.
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:56 pm

-Nagy bölcs lehet belőled, ha már most ilyen komoly tudás birtokában vagy, nagyon okosakat mondasz. *Dícséri meg újfent a fiút, igazán szimpatikus neki, és ezt nem is széngyenli kimutatni, nincs ebben semmi rossz. Soha sem volt olyan fajta, aki visszafogja az érzéseit, vagy nem mutatja ki, amit gondol.* -Pontosan, pontosan, a balha lelkek. Az benne a legszebb, hogy kiderült végül, hogy egy mágus garázdálkozott a kikőtőben, akinek az volt a hobbija, hogy sorra átkokat szórt a hajókra. De végül úgy tudom elkapták, azóta rend van és nyugalom, de nekem legalább adott egy lökést, úgyhogy végülis hálás lehetek neki. *Mosolyodik el újfent, majd még szélesebbre vált, mikor a fiú jól láthatóan elpirul.* -Nono, itt még bőven lehet valami több is én úgy látom. *A levél említésére azért megrebben a szempillája.* -Gondolom aggódsz te is érte...de ha nálad van a levél, talán utána nézhetünk, hogy minden rendben van-e, vagy inkább...lesz-e. *Sejtelmesen elmosolyodik, de nem fog erősködni, ha a fiú netán nem szeretné odaadni a levelet, végülis nem az ő dolga, csak hátha netán kíváncsi lenne a részletekre. Aztán látja, hogy kis beszélgetés is kialakul közöttük, így hát addig kicsit visszatér a kártyáihoz, és rendezgetni kezdi őket, hisz már vélhetően úgysem jön újabb vevő, és lassan zárni fog, de még megvárja az események alakulását.*

Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:48 pm

-Hohó.. *morajlik fel egy kissé a fiú a sejtelems kacsintásra egy cinkos félmosollyal, csalfa tekintettel válaszolva. Túl nagy szabadság ez a számára. De ha ennyire a nő titka kell, hogy maradjon, akkor úgy véli, minden bizonnyal a keze benne van a dolgokban. Ha nem is konkrét befolyásolással, de a kártyákat biztos megbütykölte annyira, hogy a jellemnek megfelelően mutatkozzanak meg. Minden esetre, mikor pozitív választ kap, akkor elmosolyodik, és kíváncsian hallgatja a szavakat.* -Pedig mindig fontosabb, hogy ki áll a színfalak mögött, mint a színfalak maguk. Mert az csak a külső réteg, melyet meghámozva kincsekre bukkanunk, akárcsak a fekete szén mögötti gyémántok. *jegyzi meg a maga kis bölcsességét kedves hangnemben, miközben beszélget a nővel. A nevetésre csak mosolyogva csóválja meg a fejét.* -Nem akarták elhinni, hogy kegyednek mindig igaza van. Ilyenkor könnyebb bűnbaknak és szerencsétlenségi oknak beállítani azt, akinek igaza van. De annak örülök, hogy nem vette nagyon nehezen a dolgokat. Lehet, az itteni munka hálásabb lesz. Főleg, hogy egy álom beteljesülése. *mondja mosolyogval, majd a hölgy krédezésére csepp pír jelenik meg az arcán. Biccent.* -Bizony, hogy leányzóról van szó. Hölgy, egy angyal. A barátnőm, de nem úgy, szóval nem járunk, csak egy nagyon közeli ismerősöm, nagyon jó barátom, és most éppen kint van a máguskongresszuson, és a leveleiből úgy vettem ki, hogy nincs minden a legnagyobb rendben ezekben a zord időkben. Én pedig szeretném, hogyha megnyugodna, és valami kellemes is lenne a mindennapjaiban, és úgy véltem, mivel ő jós, legalább is annak készül, hogy egy ilyen ajándéknak biztosan örülne, és tudna mibe kapaszkodni, tartaná benne a lelket. *mondja félig meddig szemlesütve, nagyon alaposan mosolyogva, fél szemmel figyelve, milyen lapot kap majdan a lány. Aztán oda is lépnek hozzá, meg is szólítják, aminek csak örülni tud.* -Kászonnak hívják, és jól látod, németjuhász. Fajta tiszta. ~Nehezen lehetnék más.~ *morogja gondolatban a kutya, mire Zakariás csak emgpaskolja a kutya fejét, aki közben kíváncsian figyeli a macskát.* -Részemről pedig Zakariás vagyok, örvendek. *mosolyodik el, kezet nyútjva és, ha lehet, rázva a lánnyal, másik kézbe fogva addig is a pórázt, majd homlokára csap.* -Ejj, de udvariatlan vagyok, el is felejtettem kegyednek bemutatkozni. Toportyán Zakariás volnék. *mondja zavartan, ismét a boltos néni felé fordulva, kissé szemlesütve, szégyenlősen, hogy pont erről feledkezett meg, a hatalmas beszélgetés közben.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:46 pm

*A leányzó közben el is fogadja a próbára való felhívást, így hát újra a dobozhoz sétál, de persze figyel Zakariás válaszára is, majd elővesz egy lapot kis kevergetés után és le is teszi az asztalra.* - Ez lenne az, egy tarot kártya, az a kérdésem, hogy szerinted mi lehet a jelentése, és milyen tanáccsal szolgálhat ez a lap? *Amíg gondolkozik, addig magára is hagyja, és újra Zakariás felé fordul, hogy kiderüljön ki is az a titokzatos leányzó.*

Samantha Troops
Diák

Hozzászólások száma: 709
Kaszt:
Üzenőláda: Különleges varázslat:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:37 pm

//És olvastam a levelet, na akkor most..tök jó lesz Smile//

*A lány meglátja a fiút, aki teljesen normálisnak látszik, mögötte a boltos hölgyet, és mikor a fiú ráköszön, a lány elmosolyodik.. Egy ideje Jenessa megváltozott, de gyökresen. A testvére, a kis Yenevieve meghalt, egy családi vita során, és a lánynak, az egész családban ő volt a legfontosabb nővérén kivül. Azóta próbál segíteni az embereken, és már nem gúnyos megjegyzéseket tesz, hanem gyerekkori álmának hódol, hogy mágiában jó legyen, de nem akrámilyen ben, legfőképen a sötét dolgokban.*-Szia, Jenessa vagyok.*köszön, és mutatkozik be a lány mosolyogva, majd hoshinak mondd egy szót gondolatban*-Nyugszik*ennyi, csak ennyi, és a macska, óvatosan a lány szoknyája alá bújik, nem felidegesítve a kutyát, és onnan leselkedik tovább, de reméli, nem lesz baj.*-Hmm, szép kutya.. Németjuhász, nagyon aranyos, mi a neve?*kérdezi a lány, kedvesen, látszik rajta, szeretne ismerkedni, és közben megint körbetekint a boltban, és nagyon élvezi a látványt. Annyira tetszik neki, mint az előző bolt. Közben a nő is hozzá fordul, és a lány boldogan, mosolyogva bólint.*-Természetesen kiállnék, ha lehet*mondja mosolyogva, és várja a próbát.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:36 pm

*Ekkor újabb vevő érkezik a boltba, egy leányzó. Lassan pedig zárni készül, de mégis egy kicsit úgy fest maradásra kényszerül.* -Üdvözöllek, miben segíthetek, vagy esetleg kiállnál egy kisebb próbát? *Pillant rá, majd míg a válaszra vár Zakariáshoz fordul újfent.* -Ez csak legyen az én titkom, vedd úgy, ahogy a legjobbnak érzed. *Kacsint rá egyet sejtelmesen, majd a kérdés elhangzásakor újfent elmosolyodik.* -Szívesen, általában a többség amúgy is csak vásárol, nem kíváncsiak arra, ki van az eladó mögött, mint személy. Ez egy kacifántos történet, eddig hajókon jósoltam, de annyiszor igazolódtak be a rossz jóslatok, hogy végül már nem alkalmaztak sehol...érthetetlen. *Neveti el magát. Na igen, látszik, hogy annyira nem vette komolyan ezeket a dolgokat, mégha elég sok rossz is maradt eddig utána.* -Kis vándorlás után aztán ide kerültem, régi álmom volt egy bolt, és akadt kiadó helyiség, hát akkor miért ne? Egyszer élünk, nem de? Nem halogathatunk dolgokat örökké. No és te, ki az a kishölgy, akinek az ajándékokat viszed? Gondolom legalábbis, hogy hölgyről van szó. *Közben azért újfent a leányzóra pillant, hátha netán nézelődik egy kicsit, és megtetszik neki valami.*

//Kb. úgy 8-ig tudok lenni, csak tájékoztatás képpen. ^^//

Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:23 pm

-Nem lehet kellemes élete, nem tudhatom.. De azért, köszönöm. *mosolyodik el, majd a dícséret miatt csak kihúzza magát egy cseppet, hiszen mégiscsak nem kis szó ez a nőhöz hasonló jóstól, felnőttől, így úgy véli, most nyugodtan dagadhat a melle a büszkeségtől.* -Sötét csábítás.. Hmm.. nem rossz.. Mellesleg ezeket a kártyákat személyre szólóan adja oda, és húzza fel, vagy csak találomra? Vagy véletlenek nem léteznek? *mosolyodik el az utolsó kérdés feltételekor, miközben figyeli, ahogyan a nő visszaveszi a lapot tőle. A magyarázatot magára venni még nem akarja, de érzi, hogy ez bizony rá is hat, rá is jellemző, mert nagyon küzd magával szemben. A benne élő fenevad, belső érzelmek.. Muszáj küzdenie ellene. Mikor megkapja a naplót, akkor szemei megcsillannak, és csendben figyelgeti a naplót, ahogyan a nő magyaráz, mindvégig figyelemsen hallgatja a szavakat, csak akkor szólal meg, mikor a nő ádadta a könyvet. Megforgatja a kezében a könyvet.* -Én is csak remélni tudom. *mondja bizakodva, majd megfogja a naplót, és a hóna alá csapja.* -Minden esetre nagyon szépen köszönöm, remélem örülni fog az, aki kapja, de, ha tipikusan jósoknak írták, és nekik készült, akkor örülni fog neki. Mellesleg.. hogyan került ide, Nellondba? Márha éppen van ideje egy kis beszélgetésre.. *teszi hozzá, kissé félszegen állva egyik lábáról a másikra, hiszen egyelőre nem lát nagy forgalmat, és elmenni nincsen nagyon kedve, és szívesen maradna még, eprsze, csak akkor, ha nincs senki terhére. Aztán hangot hall, és valaki érkezik a lifttel. Érdeklődve, gyanút fogva fordítja az érkező felé a fejét.* -Szia! *int oda biccentve, köszönés képpen az érkezett lánynak, miközben a macskát látva szorosabbra fogja a pórázt. Kászon ül éppenséggel, de macska, és ki tudja, meddig ül.*
Samantha Troops
Diák

Hozzászólások száma: 709
Kaszt:
Üzenőláda: Különleges varázslat:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:22 pm

*A lány mosolyogva lép ki a Rémségek Kicsiny Boltjából, és mosolyogva indul el az új bolt felé.*-Ha nem is nyertem, akkor is jó volt, és a jutalom meg hasznos is.....*gondolja, miközben sétál, és egy kis szél támad..*-Lehet, hogy vihar lesz....*suttogja a szélbe, a haját megborzolja a szél, és a ruhája is oldalra libben, ezért a lány kicsit sietősebbre kapcsol, és elindul a lift felé..... Beszáll a liftbe, majd Elindul fölfele....... Amikor még a liftben van, elgondolkodik a bolton, és főleg a neve tetszik neki...*~Hmmm... A jövő s múlt titkai... Érdekes, nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok rá.*mondja magában izgatottan, közben szőrmókja a ruháját rángatja. Igen, a szőrmók eddig is ott volt, csak a lány meg tudta fegyelmezni a boltban, de most megint rakoncátlankodik. *-Nyughass, ha valamit öl mersz borítani bent, ne érdekel, hogy nekem is fáj, úgy megkapod Hoshi, hogy csak na, bárcsak visszaváltoznál a rendes alakodba, nem lenne veled gondom....*tolja le a lényt, majd a lift csilingel, és már nyílik is az ajtó. Ő kilép, melette, az egyenlőr nyugodt lénnyel, és a lány hangosan köszön*-Szép Jó Estét Kívánok.*köszön hangosan, majd elkezd körülnézni... Nagyon tetszik neki a bolt, de megvárja, hogy hátha odalép hozzá a boltos.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:13 pm

*Természetesen észreveszi, hogy meggyullad a kártya, lévén már épp el akarta venni Milától azt, hogy visszategye a dobozba, no meg érzi, hogy a lány aurája a harag miatt sötétebbé válik. Elég sok mindent élt már át, ezért nem egy lefagyós fajta. Szinte azonnal reagál, a tűz egy pillanat alatt kialszik, és jegesen megdermed a kártya, még Mila ujja is kissé bekékül a hidegtől.* -Kicsit óvatosabban kishölgy, tanuljon meg bánni azzal, amilye van, különben ön és közveszélyessé válik. *A kártya árát csak azért nem fizetteti meg, mert egy könnyed javító varázslattal helyre tudja hozni. Van már akkora tapasztalata, hogy ilyen alacsony szintű mágiákhoz ne kelljen pálcát használnia.* -Köszönni luxus. *Jegyzi még meg a bajsza alatt, amikor már Mila távozott a boltból.* ~A neveltetésére nem sok időt pazaroltak, úgy látom.~ *Inkább újra a fiúra pillant, úhgy látja, hogy vele jóval több értelme van foglalkozni.* -Oh, köszönöm kis drágám, de szóra sem érdemes, az ilyeneknek amúgy sem lehet kellemes élete. *Mosolyodik el a fiú elnézést kérése hallatán, majd a válaszára is reagál.* -Azt kell mondanom, hogy még jobb jelentést találtál ki a kártyának, mint ami eredetileg van neki, gratulálok. Ez a sötét csábítás nevet viseli, és arra utal, hogy olyan erő keríthet hatalmába, ami letérít utadról. Nagyon csábíto lehet ez a dolog, de mégis jobb lemondani róla. *Persze általánosságban érti, nem konkrétan a fiúra céloz. Közben előveszi a pultból a naplót, és leteszi Zakariás elé.* -Virág az nincs rajta, de nem rossz példány, kimondottan jósoknak való. // http://angeliq.deviantart.com/art/Book-Of-Revelation-34286933 // *Óvatosan kinyitja, majd egy tollat vesz magához, és írni kezd bele. A tinta a mondat végén halványan eltűnik és egyé válik a papírral.* -Nem láthatatlan tinta, és nem is fedhető fel a tartalma egyszerű kutató varázslatokkal. Csak egy jelszó hozzá elő az írást benne, és ugyanez tűnteti el. A jelszót a könyv gazdája találja ki, pálcával kell óvatosan végigsimítani a gerincén, és kimondani a szót, ami innentől soha nem változtatható meg. Remélem hasznára válik majd. *Adja át a fiúnak.*

//Mila: Nem, a karim nem malmozik, és várja végig a történéseket, főleg, hogy a tiéd pár pillanatig nézi is az égő kártyát, főként hogy egy felnőtt mágusról van szó, akinek azért akad némi reakcióideje... Főként, hogy a kari jós, tehát érzékeli a karid aurájának változását a harag miatt. Kéretik máskor a másik félnek is reagálási lehetőséget hagyni a hozzászólásodra.
A füveket szívesen.//

Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 6:03 pm

-Ezüst.. az mágus pénz.. azt hiszem van nálam.. *mondja, és a démonok elleni védőjelekkel díszített tarsolyát húzza elő a zsebéből, amiből kiguberál valahogy 5 ezüstnek megfelelő pénzt, majd táadja a nőnek, és rövid biccentéssel meg is köszöni a karperecet. Aztán ránéz a képre, és meghallja a nő kérdését.* ~Ariana.~ *fut át az agyán, majd idegesen emgrándul a szája széle, és táveszui a kártyalapot, bár a keze is belerándul a gondolatba. Nem, nem szabad, megígérte.* -Nos, minden bizonnyal a párkapcsolattal áll kapcsolatban, vagy az egyszerű, emberi kapcsolatokról. Barátság, szerelem.. Bár, ahogy a szörnyet, vagy valami szörny szerűséget elnézem a háttérben, inkább arra figyelmeztet, hogy bízzunk emg a másikban, mert a sok féltékenykedés rossz dolgokat okozhat, és elválás, kapcsolatszakadás lehet a vége. Hogy a bizonytalankodás és féltékenység miatt embereket veszíthetünk el, akit szeretünk, éppen ezért vigyázni kell minden olyan dologra, ami megmérgezné az együttlétet, a kapcsolatot. Tudom, sokszor használtam ezt a szót, de mást nem nagyon tudok rá használni. *zavartan pislog, majd visszaadj a kártyát. Kászon idegesen morog Mila felé, de a fiú csak kissé megrántja a pórázt, és az állat máris csendbe marad. Amint Mila távozik, bocsánatkérő pillantásokat küld a boltos felé.* -Én kérek elnézést az ő nevében is. *mondja röviden, tömören, miután iskolatársa kiviharzott a boltból.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:58 pm

*Mila hallgatja közben, hogy mit is beszélget a két ember a háta mögött.*
~karperec. összetartozás. Hmm. Lehet hogy jó lenne Anaze-nek is venni valami ilyesmit~*gondolja és egy apró mosoly jelenik meg az arcán, de a szíve nagyot dobban, hiszen nagyon hiányzik neki a fiú. Majd mikor a hölgy visszatér hozzá és "jó tanácsokkal" látja el a lányt, Mila haragra gerjed. Keze még mindig a kártyán van, ígyaz hirtelen meggyullad. Mila egy fél pillanatig figyeli a kártyát, majd előkapja pálcáját:*
-Wasser!-*mondja, mire vízsugár tör elő a pálcájából. A kártyára megy a víz, ami el is alszik - na meg a hölgyre is megy a vízsugárból.*
-Elnézést...-*morogja Mila, majd hozzáfűzi:*
-Tűzmágus vagyok és nem nagyon tudom még kezelni az erőmet...-*morogja és majdnem fekete szemét a nőre villantja.*
-A tanácsait meg tartsa meg magának, nekem nincs szükségem rá!-*mondja kimértem, majd elteszi a két zacskó teafüvet és kimegy a boltból*
~micsoda alakok vannak itt. De azért a bolt csinos...~*gondolja magában a lány, majd a lifttel elhagyja a boltot, nem is köszönve, csak azt a kimért mondatot hagyja maga után.*

//Köszi a füveket :p//
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:51 pm

*Elmosolyodik, majd átveszi a karperecet, és egy pillanat alatt szép virágos papírba be is csomagolja, csinos kis masnival a tetején.* -Ez 5 ezüst lesz, és akkor nézzük azt a kis próbát. Ön is egy kártyát fog kapni, melyik is lenne a megfelelő... *Pár pillanatig keresgél a dobozban, majd végül meg is találja a megfelelőt és leteszi a fiú elé.*
-Ő lenne az, mi jut eszébe a képről, mi lehet a jelentése, és milyen tanácsot ad? *Közben újra Mila felé fordul, hiszen tőle már a kész választ várja.* -És azt vajon honnan tudnám kishölgy? *Pillant rá kérdő tekintettel.* -Úgy hiszem talán a mélységes arroganciából kicsit visszavehetne, mennyivel szebb is lenne az élete úgy. *Jegyzi meg jóval visszavéve kedvességéből. Nincs szüksége arra, hogy efféle vevőkkel foglalkozzon, akad bőven kör, ahova eladhatja a portékáját, nem köteles elviselni az ilyen egyéneket. A válasz hallatán el is teszi a kártyát, vissza a dobozba.* -Nem rossz megközelítés, a kártya a mértékletesség jele, az arany középútra terel, miszerint ne essünk túlzásokba semmiben, azt hiszem ezt a kis tanácsot önnek sem lenne hátrányos megfogadni. *A két aranyat elteszi a kasszába, majd könnyed lendülettel dobja a lány elé a kínai teafüvet a nyugtató hatású mellé.* -Remélem elégedett. *Jegyzi még meg enyhe gúnnyal a hangjában, és negédes mosollyal az arcán.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:44 pm

*A hölgy gondolkozik egy darabig, majd megjegyzi, hogy most kaptak egy doboznyi teafüvet.*
~hmm. Ahogy látom ez a bolt sem tart olyan sok különleges teafüvet~*néz körül kissé lenézően Mila, míg a hölgy bement és kutakodott valamit. Mila papírzacskók zörgését hallotta, majd a hölgy ismét megjelenik egy kis zacskóval a kezében. Amikor kimondja a kis zacskó árát, Mila egy pillanatra elvigyorodik. Mjad leőveszi a kis szütyőét és lerak az asztalra 2 aranypénzt.*
-Bele fér a keretbe, igen-*bólint és egy kicsit beképzelten és egy kicsit sértődötten válaszol a hölgynek.*
~még hogy ne férne bele a keretbe. villában élek és a szüleim dús gazdagok. bőven van rá pénz~
-Ha tudná, hogy milyen különleges teafüveim vannak otthon, nem kérdezne ilyen hülyeségeket-*mondja kimértem Mila. Majd a játékra figyel.*
~tarot. ajaj, abban nem vagyok valami jó~*gondolja alány és kissé félve fordítja fel a lapot, amit a hölgy elé rakott.*
-Egy Mérleg. Vagy a horoszkópot jelöli-*kezdi a lány. Szinte látszik rajta, hogy teljesen hülye az ilyenekhez, de megpróbál valami értelmeset is kicsikarni magából:*
-vagy esetleg valami kettősséget, egyensúlyt jelent. Talán valami olyasmit, hogy egyensúlyba kell hozni az életünket. Vagy két dolog közül kell választanunk és el kell döntenünk, hogy melyik a fontosabb, melyik irányba billen a mérleg...-*motyogja Mila elgondolkozva, míg kezét mindvégig a kártyán tartja, mintha az megadná, vagy megsúgná a jelentését. Aztán a hölgyre pillant.*
Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:38 pm

-Ígérem, nem fog. *mondja lelkesen, mikor a nő ismét felé fordul. No igen, két vevőt egyszerre tényleg nem könnyű kiszolgálni, ezzel tisztában is van, éppen ezért nem türelmetlenkedik, semmi, vár szépen a helyén. Ami persze nem jelent egyebet, mint, hogy a fiú áll, és várja, hogy mit is fognak vele tenni. Mikor a karperecre terelődik a szó, és az öszetartozást kezdi el mondani, cseppet belepirul, és csak hebegve köszöngeti, és szemlélgeti.* -Nagyon szép darab, azt hiszem, hogy jó lesz. *mondja halovány mosollyal, miközben figyeli, figyeli a karperecet, forgatja a keztei között. Aztán a nőre néz fel, szemeiben kihívó, céltudatos fény csillan fel.* -Miféle próba lenne az? *kérdezi, de persze szemeiben ott a válasz, hogy igen, nagyon is benne van. Kászon egyet értően vakkant fel.* -Minden esetre benne vagyok. Ha ez a napló ára, állok elébe. *mondja kissé kihúzva magát.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:30 pm

*Figyelmesen hallgatja végig Milát. Kis fejtörést azért okoz neki a kérdés.* -Hm...azt hiszem egy hete hoztak új teafüveket, annyira nem vagyok ezekben járatos, nem szeretem túlzottan a teát, de talán van ilyen is. *Hátrasétál a raktárhelységbe, hiszen még mindent nem volt ideje kipakolni, majd egy kisebb zacskóval tér vissza.* -Nem sok van belőle, így is elég drága termék, gondolom a különlegessége miatt. 2 arany lenne ez a kis zacskó, nem tudom belefér-e a keretbe kishölgy. *Egyelőre csak leteszi az asztalra, majd a másik kérdéssel már könnyebben boldogul.* -Ez már egyszerűbb kérdés, van egy különleges gyömölcsteám, egy ritka afrikai növény levéből főzik, guratából, bár kevés kell belőle, mert jóval erősebb a hatása, mint a kamillának. *Aztán, mivel a lány elfogadja a feladatot kinyitja a dobozot.* -Maximum ezt a második teát tudom adni, ha megfelelő lesz a válasz, az első túl nagy kuriózum, jóval nagyobb az értéke, mint a kis fejtörőnek. A feladat a következő lenne... *Közben kinyitja a dobozt, és már felismerhető, hogy tarot kártyák kerülnek elő belőle.*
-Kíváncsi lennék, hogy mit tippel, ha leteszek ön elé találomra egy kártyát, vajon mi lehet a jelentése? Ha elég közel van a megfejtése az igazsághoz, az öné az egyik tea. *Újabb mosoly, majd felfordít egy kártyát Milával szemben.*
-Ez lenne az, gondolkodjon rajta nyugodtan. *Addig is Zakariás elé sétál, róla sem feledkezett meg, csupán két főt kiszolgálni egyszerre azért nem egyszerű feladat.* -Semmi gond fiatalúr, ha nem ver le az állat semmit, nincs gondom vele. *A kérdés hallatán elgondolkodik kicsit, majd az egyik hátsó polchoz siet.* -A karperec könnyebb, van egy elég impozáns darabom, színezüst, a a hullámok rajta pedig az összetartozást jelképezik, azt hiszem, ha ajándékról van szó, akkor megfelelő lehet. // http://www.armoury.hu/termekek/144_a.jpg // *Át is adja a fiúnak, hogy szemlélje meg nyugodtan.* -A napló. Ez már nehezebb, de ha kiáll ön is egy kisebb próbát, akkor meglátom, mit tehetek, egy különlegesebb darab előkerítése érdekében. Lenne kedve hozzá?

Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:16 pm

*Felemeli mély, fekete szemeit a nőre, és halvány mosoly suhan át az arcán.* -Szépnapot. Első körben is, remélem nem gond, hogy kutyástul jöttem be, és nem kell kint hagynom Kászont. Ígérem, semmit sem fog tönkretenni, nagyon jól nevelt jószág. *paskolja emg az állat oldalát, aki csak vakkant, mint egy beleegyezés, visszajelzés képpen, majd a fiú ismét a nőre figyelmez.* -Egy karperecet szeretnék, valamint egy naplót. Valami különleges naplót, amit jósoknak lehetne adni.. Ajándékba lenne. Olyasmi kéne, ami virágos is, meg reményt is ad, és.. és.. nem tudom mennyire bonyolult vagy nagy kérés ez, mert ezekhez a dolgokhoz nem értek teljesen, de valami ehhez hasonló tárgyat szeretnék. Tehát, hogy az illetőt megnyugtassa, reményt adjon neki, tehát pozitívan hasson a lelkére, és valami szép, virágos mintája ha lenne, az se lenne rossz.. mondjuk.. gerbera. *mosolyodik el a végén, majd ébenfekete szemekkel pislog a nőre, remélhetőleg nem ijeszti el. Közben Kászon kicsit prüszköl a sok furcsa illat keveréke miatt, hiszen lelkesen szaglászik körbe-körbe. A fiú a verseny részt nem hallotta, később érkezett.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:13 pm

-Mila, ahogy észreveszi a hölgyet, megszemléli. Igazán elegánsan, mégis egyedien van felöltözve. Kellemes a megjelenése. Mila a korát nem igazán tudja megtippelni. Körbenéz, majd sóhajt egyet.*
-Nos, egy igen ritka teafüvet keresek. Chingatra a neve, egy igen értékes kínai teafű-*magyarázza Mila. Nem tudja, hogy a hölgy tisztában van-e a teafüvekkel, vagy éppen ezzel az eggyel és hallott-e már róla.*
-Valamint egy nyugtató hatású teafüvet is keresnék. Az én kamillateám nem valami hatásos a számomra-*adja fel a feladatot Mila. Majd a kis kihívásra felvonja a szemöldökét és a kis pultohz lép, majd lenéz a dobozra.*
-Nos, hogyne. Esetleg egy kis teafűért. Tudja, imádom a teákat. Így azokért bármit megteszek- *jelenik meg Mila komoly,póker arcán egy kisebb mosoly. Az érkező fiúra ügyet sem vesz. Nem hozzá jött, így most nem is érdekli.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:07 pm

*És már meg is érkezik az első személy. Már messziről érzi rajta a mágia erejét...tűz, igen, ezzel mahinálhat a leányzó, de ez még nem teszi szóvá. Mosolyogva löki el magát a pulttól. Szokás szerint egy vászon testhezálló nadrágban van, egy kellemesen vékony ingben, afféle kalózos stílusban. Hosszú vörös haja, pedig feltűzve, de azért a külcsíny kedvéért több szál is kikandikál. A leányzó elé sétál.* -Szervusz kishölgy, miben segíthetek? Esetleg lenne kedved a várásolgatás mellett egy kis próbát is kiállni, értékes jutalomban részesülhetsz. *Kacsint egyet a mosoly mellé, majd beljebb invitálja a lányt, és ő maga is visszasétál a pult felé, hiszen ott van a kis doboz, amiben a kellékek vannak. De persze, arra is kíváncsi, hogy mi érdekli a hölgyeményt, azt pedig csak remélni tudja, hogy képes lesz kielégíteni az igényeit. Erre azért persze nagy esély van, hisz tényleg szinte minden megtalálható a boltban. Közben újabb vevő is érkezik, kutyástul.* -Üdvözletem úrfi, neked miben segíthetek? *Pillant rá is kérdő tekintettel, de egyelőre őt még nem invitálja meg a kis versenyre.*

Samuel J. Colwell

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:04 pm

*Könnyed léptekkel érkezik a nyurga fiú, hosszú, laza, fekete ingben, amit kissé összébb húzz magán, alatta fekete, hosszú ujjú pólót visel, andrágja fekete, farmer, cipője is sötétszínű skeachers tornacipő/edzőcipő, kinek éppen micsoda. A fiú haja rövid, kissé szerteágazó, barna, szemei mélyek, feketék, mint valami feneketlen kút. Pórázon, piros pórázon vezet maga mellett egy ordas színezetű németjuhászkutryát, első ránézésre nagy, kifejlett, mégis fiatal példány. A kutya szépen, illedelmesen sétálgat gazdája mellett, aki bekopog, majd belép az ajtón, és kíváncsian néz körbe, miközben lesokkolva pislog.* -Azta.. *mondja egyszerűen, magyarul, ennyi csúszik csak ki a száján, majd megköszörüli a torkát.* -Khm. Szép napot! *kiált fel, majd végül vállat vonva beszáll a liftbe, és már fent is van. Kilép, körbenéz, majd beljebb lép, az itt levőnek csak biccent, majd a boltost kezdi el keresni, és ha megleli, akkor bizony szemrevételezi, de igyekszik nem az első pillanatban elriasztani szemeivel, melyek konkrétan oylanok, mintha egy hatalmas, üres, fekete lyuk tátongana szemgödreiben.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 5:00 pm

*Mila jelenik meg Nellond egyik utcáján, majd a híres ezoterikus bolthoz sétál. Felnéz a lépcsőn és elfintorodik.*
~ide másszak fel? hát ez fantasztikus...~*morogja Mila, majd körbenéz.*
~biztos nincs egy másik bolt ahol teafüvet lehet kapni?~*gondolkodik, majd megvonja a vállát. Ekkor veszi észre a lfitet. Elvigyorodik, majd a lifttel felmegy az első emeletre. Furcsa, hogy nincs földszint, de igazán csinos ki ház, ezt Mila is elismeri magában.Amikor megérkezik, a lift ajtaja kinyílik és Mila a bolt bejáratánál találja magát. Körbenéz. Tetszik neki a hely.*
~remélem, hogy van teafű is. olyan, amilyet én keresek~*gondolja Mila és egy gonosz vigyor fut át az arcán, hiszen egyelég ritka teafűért jött. Nem csodálná, ha nem lenne ebben a boltban. Bár ahogy körbenéz minden az ég világon van itt, amit el lehet képzelni - és az is,amit nem. Beljebb lép, majd a pulthoz sétál.*
-Halihó!-*kiállt fel, mert nem látja sehol sem a boltost. De ahogy jobban körbenéz, megpillantja az eladónőt és megszemléli.*
Dorita Adelaida
Boltos

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)   Szomb. Júl. 18, 2009 4:58 pm

*Leereszti a kötélhágcsót, a liftet, és persze a létrát is, hiszen nyitás van. Ma lesz a program, amit egy időben tartanak Vivienn-el, bár mindenki a saját boltjában. Reméli, hogy azért lesz érdeklődő, és kicsit be is mutathatja a boltot, hiszen még nem volt túl sok vevője, nem rég épület csak meg a ház. Az ajtót szélesre tárja, és előveszi a kis dobozt, amiben a kellékek vannak, majd a pultnak dől, és a bejáratot figyeli, várja az első érkezőt.*

A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Takumi titkai
» Makulde varázspálca bolt
» Szakdolgozat, végzettség, jövő
» A jövő s múlt titkai - ezoterikus bolt (boltos: Cirelin)
» Kis mütyűrök és hasznos holmik boltja (boltos: Aurora)