Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 11:13 am | |
| [Angelina]
-Itt is boszorkányok vagyunk, de a boszorkányok varázslatok, varázserő nélkül nem érnek semmit, hisz épp ezért boszorkányok. Sok sikert! * jelentette ki vigyorogva, de, amikor Angelina ismét felhozza a fiút témának, érdeklődve pislant rá.*- Miranda? Nézegette Joe-t? De ...* hápogott az allidonos lány, de nem sokáig, mert barátnője motyogott valamit, és elteleportálta magát.*- Igen, még találkozunk.* jelentette ki kissé mérgesen, majd feld1?ltan felpattant a fotelből, és megcélozta az ablakot.* |
|  | | Angelina Mary Black Diák

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 11:08 am | |
| [Rose]
-Nem a boszorkányság. Hisz itt is boszorkányok vagyunk... Csak rég nem varázsoltam. De fogok.*Mosolygott egyet.*-Például most....*Áll fel, de elõbb válaszolgat.*-Igen, Miranda animágus, és igen, béka formájában jött tegnap...*Helyesel.*-Joe? Épp róla mesélt Miranda tegnap. Szóval õt nézegette.... Mert tegnap említett két fiút. Na emg Joet is...*Gondolkodik el, s azt is kérdezné, hogy tetszik-e Rosenak Joe, de tudja, hogy Jérémyvel van a lány, bár azt is gondolja, hogy az említett fiú nincs a kongresszuson. Most az jut eszébe, hogy miért is állt fel, de rögtön észbe kap, hogy varázsolni akart.*-Majd találkozunk... Transportus veno!*Angelina eltûnt Rose szeme elõl, a csigalépcsõre teleportálta magát, hisz az volt látókörön belül, mert másképp egyenesen az emeletre teleportált volna, de mielõtt Rose rendesen áttekinthette a termet, hogy Angelina hol van, õ már felsietett, vissza a szobákba.* |
|  | | Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 10:49 am | |
| [Angelina]
*Bólint egyet, miszerint érti a dolgokat.*- Nem lehet akkor nehéz. Kávé ... Hmm, inkább a tejeskávé, bár ha kivagyok, akkor jöhet a jó erős is. A zsebre pillantott, ahol megvillant a varázspálca hegye. *- Hiányzik a boszorkányság, mi?* kérdezte vigyorogva. Na igen, ő is így van vele. De nincs mit tenni, úton - útfélen ő sem varázsolhat.*- Animágus?* kérdezett vissza kissé meglepetten. Na igen, szaporodnak az emberkék.*- És béka?* kérdezte, kissé undorodva. Majd, miután beletörődött a dologba, elmosolyodott.*- Jaja. Joe. Nagyon rendes fiú, birom.* jelentette ki, majd ezzel lezártnak is tekintette a témát.* |

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 10:31 am | |
| [Rose]
~Én furcsa... Hát tegnap az voltam, de ma nem...~*Végül nem szól semmit Rosenak, hogy õ nem érzi ezt furcsának ma.*-Ilyen akármit? Szereted a kávét? Igaz csak kicsit érzik az íze, ez olyan löket. Na de mindegy. Hanem valamikor együtt is csinálhatunk. Nem nehéz a forró tejbe sokmindent, ami a kezed ügyébe kerül, beledobni. Amúgy itt a konyhába csak úgy belopakodtam...*Valahogy a nadrága zsebére tette véletlen a kezét, s megtapogatta a pálcáját benne.*~Rég nem varázsoltam.~*És hiányolja. Nagyon is. De nincs most mit varázsoljon, még...*-Igen. Miranda volt az, kicsit kizökkentett azzal, hogy béka képében jött. Te meg... Nem ismerem a fiút. Kivel beszéltél? |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 10:21 am | |
| [Angelina]
- Nekem is tetszik. Jó nap? Ühhümm. Nem tudom, miért, csak úgy. Furi. Bár, ha jobban belegondolok, akkor én is az vagyok. Te is. Meg mindenki. Mindegy, ne is hallgasd a zagyvaságaim. Öhhm, nekem is készíthetsz következőkor ilyen akármit.* jelentette ki vigyorogva, majd a játszadozó daimonokra pillantott. Jól elvannak ők, ez érdekes. *- Láttalak a tegnap. Miranda Wilsonnal beszéltél. Igaz?* kérdezte érdeklődve, elvégre ha jól emlékszik, akkor így volt. Meg még ott volt Ariana meg egy ismeretlen naxis lány is.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 9:58 am | |
| [Rose]
*A hangos zajra máris odafordul a lépcsõk irányába. Nem az, aki már lépteirõl megismeri az embereket, így kíváncsi ki jön. Kicsit csodálta Rose jókedvét, emg hogy futkos meg minden. Ilyennek egyszer Fleurt látta, még régebbecske.*-Szia Rose. Jól. Tetszik a hely...*Oscar a leterítésre csak arrébb húzódott, s kezdte nyalni mancsát, s avval simította le a kiálló, rakoncátlan szõrszálait. Angelina kicsit meglepetten néz rá, hisz nem szokott ilyent csinálni. Na igen. Oscar is csak elõre volt ilyen, majd õ ugrott Frefre játszani.*-Látom, jó napod van.*Forgatja a már üresd, egyszerhasználatos poharat, s eldobja a legközelebbi szemetesbe, majd odamegy Rose mellé.*-Én sem tudom nagyon, de jó volt. Valami kakaó, kávé keverék, saját készítmény, bár a kávé ugye tejeskávé lett a végén, mert a rendeset nem is szeretem... Kicsit feldobta az unalmas kakaót, szerintem még ki fogom próbálni...*Annyira nincs feldobva mint a mellette ülõ lány, de a tegnapihoz képest azért emelkedett a jókedvszintje.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 9:49 am | |
| [Angelina]
*Hangos zaj, trappolás. Egy jókedvű lány jelent meg a lépcsőkön, majd miután gyorsan körbenézett, barátnőjéhez futott.*- Helló Angie! Hogy s mint?* kérdezte nagy vigyorogva, miközben Fred is megérkezett, és sikeresen leterítette Oscart. Rose-on látszott, hogy nagyon fel van dobva, bár azt ő sem tudja, hogy miért, hiába fogja megkérdezni ezt barátnője. Lehuppant egy fotelba, és közben remélte, hogy Angelina is odavánszorog az ablaktól.*- Amszterdam. Áhh, nem bántam meg, hogy eljöttem. Jó kis hely. Mit iszol?* kérdezte , miközben ezeket mind elhadarta. Szívesen inna ő is olyan akármit, ezért várja barátnője válaszát.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Hétf. Júl. 13, 2009 9:26 am | |
| [Rose]
*Mint megszokott tõle, most is valami löttyel a kezében jön, de ami egyértelmû, hogy akármi is az, de nem tea. Megint odamegy, ahol tegnap is volt, Rose azzal a fiúval. Akkor nem is eszmélt fel erre. CSak most, s gondolja, ha tegnap lement barátnõje oda, akkor ma is... hátha. Tegnap nem jött be Mirával a beszélgetés, tán ma jobb lesz. Csak megint ne egy animágus. Most nem érti, hogy hogy lehetett ennyire rossz állapotban, hogy egy mutatványtól kiakadjon, de mostmár nem tud változtatni rajta. Ez volt. Neki kedvtõl függ, hogy hogy reagál egyes helyzetekre. Daimonja felugrik megint a fotelba, s farkát maga köré csavarva elszunyókál. Kényes, s mindent megenged magának, mert gazdája az ilyesmiért nem szidja le, nem is nagyon bánja, hisz neki az az egyik legnagyobb öröm, hogy kicsit elhallgat a daimon. Most, hogy az ablakhoz lépked, s kikönyököl rajta, szinte érzi, hogy a reggeli friss levegõ elvisz minden rosszkedvet meg fáradságot magával. Az a gondolat is megszületik fejében, hogy talán örülne valamilyen állatnak maga mellett, mert már Edgart megint nem fogja elhozatni, egy ideig. S ha lesz egy másik állatkája, akkor pláne nem. Még sok év van az iskolából, szóval minden megeshet. S csak itt tud valamilyen különlegesebbet beszerezni. Kutya már nem kell. Daimonja van. A daimonra visszatérve, egészen örül, mikor az ötlik a fejébe, hogy hogyha majd hazamegy, akkor lesz egy ilyen szép kis szõrmókja, kit sétáltathat, s Londonban mindenki csodájára jár. Csak azt reméli, hogy addig nem fog eltûnni. Akkor csak az iskolai éveit nehezíti kicsit. Hisz itt majdnem mindenkinek van, nem olyan nagy szenzáció.*-Egy sas....*Direkt, hogy daionja kérdezzen rá, hogy mirõl beszél.*-SAs?*Mondja hangosan a daimon reketes hangon, biztos most ébresztette fel a lány. CSak azért beszél, mert egyedül ketten vannak a teremben.*-Mit szólnál...?*Áll távolabb az ablaktól, mert lábainál megjelent daimonja.*-Miért nem valami béka? Avval én is jól elszórakoznák.*Unottan kikönyököl az ablakpárkányra az eramiros lány, ezt már lehetett gondolni, hogy nem fog a daimon beleeggyezni. De hisz õt ez nem befojásolja.* |
|  | | Concordia Xanto Diák

Hozzászólások száma: 653 Msn: kecskesszuszu@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 9:11 pm | |
| (Ariana)
- Eddig amíg találkoztam vele, normális volt. * Mondja haloványan mosolyogva Con.* - Rendben. Sziasztok! Jó éjt! * Köszön el és ő is lassan elindul vissza a szobába. Jobb dolga úgy sincs, és Zakuroból sem tud kihúzni semmit, sajnos...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:55 pm | |
| [Concordia]
*Halványan elmosolyodik a kijelentésre. Őt is gyakran idegesíti, hogy nincs saját gondolata, és semmi, ami csak az övé... de néha inkább kellemes a daimón jelenléte, hogy sosincs egyedül.* - Normálisnak normális, ha jókedvében találod. De velem tényleg rendes. *Na igen, Ariana nem tud róla, hogy Dean nem is olyan rég elmbetegnek lett nevezve, sokak szerint jogosan. Az összeomlásból nem igazán vesz észre semmit, ahogyan a gondolati csevelyből sem. Nem, Concordia tényleg jól leplezi ezt az egészet... Vagy csak Ariana nem foglalkozik vele eléggé? Vagy csak nem ismeri eléggé... Chrisen azonnal feltűnne neki, ha baj lenne, vagy valamelyik húgán. Így viszont egyszerűen feláll, és a zsebébe gyűri a levelet.* - Na én visszamegyek a szobába, nincs már valami korán. Szép éjszakát. *Azzal már fel is siet a lépcsőn, a szállásra, a mókussal és a vadmacskával.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:44 pm | |
| [Joe]
*Az ölelésre elmosolyodik, de nem szól semmit.*- Jajj, ne csináld. Te sosem zavarsz.* jelentette ki az igazat mosolyogva, hisz tényleg nem zavarja őt a fiú - sőt. A szőrmók heves bólintások közepette odabújt a fiúhoz.*- Nah igen, az kényes szituáció volt. Jobb is, ha nem tudod, hogy miért történt, csak felkavarna a dolog, na meg hülyeség ...* motyogta, bár közben eltűnődött, hogy igazat mondott-e. Nem, csak magát csapta be, no de ... *- Öhm, köszi szépen, jól. Kicsit uncsi itt, de eltelnek a napok. Neked? Csajook?* kérdezte vigyorogva, miközben körbepislogott az előcsarnokban.*
//Fagyi megint, hamarosan olvadunk. ^^// |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:38 pm | |
| (Ariana)
- Zakuro képes az idegeimre menni ezzel... * Mondja a daimonra pillantva, aki mintha egy számára rendkívül kellemes hír hallatán, most gúnyos mosolyra húzódik szája.* - Hát... csak párszor találkoztam vele és... csak tetszik, de nem vagyok szerelmes. Az nem az én műfajom. Mondjuk volt már rá példa, hogy próbálkoztak nálam, csak az a srác meg nem jött be... * Újra megvonja a vállát. Tényleg nem szerelmes, csak megállapított, hogy jól néz ki, és természetesen a fekete párduc, mindent félre is értett.* - Áhh... szóval Dean... ismerem. Egyszer-kétszer összefutottam vele. Hát nem épp a kedvesség példaképe, de szerintem normális. * Mondja enyhe érdeklődéssel a hangjában leplezve a valóságot. Most kicsit összezuhant, de valahogy sejtett, hogy úgysem jönne neki össze, lehet, hogy ki kellett volna használnia, azt a lehetőséget, ami legelsőnek kínálkozott? Nem, az nem lett volna túl szerencsés. Aztán Zakurora pillant.* ~ Várjunk csak, te tudtad? Volt egy megérzésem. * Kérdezi szándékosan magánbeszélgetés címén. Szemei megvillannak a daimonra, majd visszapillant Arianára.* - Jacket, csak látásból ismerem. De csak nem lehet olyan vészes... * Mondja mosolyogva, majd ismét kinéz az ablakon. Ő maga is meglepődig, hogy mennyire jól leplezi a valódi érzéseit, de már el is fogadta, talán ez az ami megteszi a hatását.* |
|  | | Joe M. Renaldo Diák

Hozzászólások száma: 162 Msn: armaivanda@hotmail.com Üzenőláda: Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is
Mindegy milyen szakos vagy 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:25 pm | |
| [Rose] *Mikor köszönésképpen ad neki két puszit Rose, ő egy öleléssel intézi el. Egy nagy öleléssel. - Hát köszi, még élek.*Mosolyog rá,majd a többiekre néz. Most megy épp Angelina, így int neki,majd újra Rosehoz fordul. - Eztt örömmel hallom. Már azt hittem,hogy zavarlak. *Feleli,majd elmosolyodik,de leevszi a csuklyáját. Ígfy jól látszik tengerzöld szeme. - Hiányoztam haver?* Fogja meg újból a kis szőrmókot. - Nekem is hiányoztál. Én bántam vele a legjobban? Persze! Én nem dobtam bele a tóba, te meg igen.*Mosolyodik el, majd rákacsint Rose-ra. - Azóta sem tudom,hogy mért is dobtad ele a vízbe.* Gondolkozik. - És hogy telnek a napjaid?*Tekint rá,majd néha az asztal alatt fekvő daimonjára néz. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:24 pm | |
| [Concordia]
- Persze, akibe beleszerettek, de Zakuro egyelőre erről még nem beszélt. *Jegyzi meg halvány mosollyal, az előtte lévő kérdést először átugorva, majd csak a ceruzát forgatja a kezében, és kissé lehajtja a fejét.* - De hogyhogy csak tetszett? Már nem? *Tesz fel még egy kérdést, majd arra jut, hogy tovább nem nagyon tudja halogatni a választ, tehát kissé zavartan rámosolyog a tündére.* - Az az igazság, hogy a legtöbben csodálkoznak, egyáltalán hogy tudok megmaradni mellette, amikor bennem - szerintük - ennyi élet van, meg minden... Ő meg egy eléggé hideg személyiség, de... szóval Dean Bloodwood, nem tudom, mennyire ismered. Jack Darkfield unokatestvére, van, akinek már ez is rosszpont. |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:19 pm | |
| (Ariana)
* Bólint a válaszra. Connak nem ilyen alapokon találkozott Arnuillal, mondjuk már faji kapcsolat miatt is jóban van vele. Rengetegszer jól jön az ilyen dolog. Meg hát érdekes volt, amikor kiderült, hogy szegről végről rokona a tünde.* - Befoghatnád a szád! * Sziszegi oda Zakuronak, aki megint teljesen feleslegesen tépi a száját, olyan dolgokról, amik nem is igazak.* - Ennek örülök. És ki a szerencsés? * Kérdezi meg óvatosan. Ha esetleg Ariana nem akarja elmondani, akkor nem.* - Egyébként igazán nem lényeges. Csak tetszik...tetszett... Tudod a tündéknek ez nem olyan egyszerű. Akibe beleszeretünk, annál maradunk egész életünkben. Szóval... Zakuro feleslegesen dumál, mint mindig. * Mondja Con a kissé kitérő választ, de nem hallatszik hangján, hogy ez esetleg csak mentőöv lenne. És nem is pirul el. Hiába lehet, hogy már nem is érdekli az a bizonyos. Elég régóta nem látta, és nem tudja hova tenni a dolgokat... Sokkal macerásabb a szerelmi élete, mint bárki másnak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:06 pm | |
| [Concordia]
- Na igen... Az éppen egy olyan alkalom volt, amikor nem voltunk jó kapcsolatban... *Kissé zavartan mosolyog, és a füle mögé tűri a haját.* - De egyébként elférünk egymás mellett, csak nem szívesen. Az azért még messze van, hogy Arnuil Olórea kellemes társaságnak számítson. *Aztán jön a fekete foltos, határozottan nem kellemes téma, mire csak elhúzza a száját.* - Hát, hogyha a sors összefügg azzal a szájából ködöt eregető megtestesült iszonyattal, akkor én sem bánkódom amiatt, hogy kimaradt az életemből a kaland folytatása. *A kérdés hallatán megáll a keze a levegőben. Egy ideig gondolkozik, de aztán arra jut, nem értette félre a kérdést, pláne, mikor Zakuro is megszólal. Ari halványan elmosolyodik, majd bólint.* - Igen, már több, mint egy hónapja boldog párkapcsolatban élek, köszönöm szépen. És mégis ki az a valaki? *Halvány mosollyal méregeti Concordiát, választ várva.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:04 pm | |
| //Fagyii. Visszajött. - Olvad, naaa. Látszik, hogy álmos voltam. xD//
[Joe]
*Pár percig csak gondolkozik, majd, mikor megpillant egy ismerőst, bájosan elmosolyodik.*- Szijja Joe! Köszönöm jól, és te?* kérdezte, miközben üdvözletképpen adott két puszit a fiúnak. - Áhh, dehogy baj, sőt, épp rád gondoltam. Egyáltalán nem zavarsz.* jelentette ki kedvesen mosolyogva, miközben ő is megsimogatta Killer-t.*- Fred azóta is morog, hogy merre vagy. te bántál vele a legjobban.* jegyezte meg a fiúnak viccelődve, bár ez az igazság. A távozó Angelina után int egyet, majd a fiút fürkészi.*
A hozzászólást Rose Emily Scott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 13, 2009 8:57 am-kor. |
|  | | Miranda Wilson Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:54 pm | |
| [Angelina ]
*Miranda épp válaszolna de Angelina közbevág azzal hogy megy így nem válaszol neki .... ő még maradna de most elég hülyén néz ki ahogy bambán bámul a messzeségbe így inkább vissza a béka alakba és egy idejig még a kis bokor alatt a lépcső mellett ellidőz egy olyan 5-6 percet aztán felugrál a szobába ahol a kis levelibreki visszaváltozik Mira alakjába ... kicsit ollyan mint a mesékban csak ahoz Mirának fiúnak kéne lennie és kéne egy királykisasszony aki megtöri az átkot .... dehát ez nem így van és mivel picit álmos el is alszik egy kicsit.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:51 pm | |
| (Ariana)
- Amikor együtt láttalak titeket, nem voltatok éppen rózsás hangulatban. * Jegyzi meg csendesen. Aztán újra Arianára pillant, mikor a lány hirtelen felpillant.* - Igen ott voltam. De nem is bánom, hogy a "sors" elkerült. Én sem nagyon emlékszem az ott lévőkre. Csak néhány emberre. Köztük rád is, de lényegtelen. * Vonja meg a vállát, és a "sors" szónál mutatja az idézőjelet.* - Egyébként most van valaki az életedben? * Nincs jobb ötlete kérdésre. Remélhetőleg válaszol is rá a lány. Azonban erre felkapja a fejét a párduc is.* - Connak van egy srác aki tetszik... * Erre a tünde csak a szemeit forgatja, és nem szól semmit.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:49 pm | |
| // JOe ! Mily meglepő .... emlegetett szamár .... épp rólad volt szó xD // |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:45 pm | |
| [Miranda]
~Hmmm...Rayko?~*Gondol bele. Azt viszont Miránál nem észleli, hogy melyik fiúval milyen kapcsolatot teremthetett ki. Hisz kábulatában nem is vette észre, hogy a Joe másképp hangzott mint a Rayko... Neki amúgy is csak az egyik rémlik.*-Szóval valamelyik hapsival komolyabb az ügy?*Fejezi be, majd lassan fészkelõdik.*-Látod, nem vagyok valami jó passzban. Talán majd keress fel holnap. Addig kinyugszom a teábóll. Ha egyáltalán az a ludas... Akkor, szia...*Kel fel a kényelmes fotelbõl, daimonjával együtt, s a jelenlévõknek biccent. Akkor veszi észre Roset. Mosolyog rá egyet, s int, majd visszavonul.* |
|  | | Joe M. Renaldo Diák

Hozzászólások száma: 162 Msn: armaivanda@hotmail.com Üzenőláda: Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is
Mindegy milyen szakos vagy 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:43 pm | |
| [Rose] *Ő is kikászálódik a szobájába. Ma egy farmer, és egy piros póló van rajta. De ezta cuccost eltakarja a fekete talár. Most valamiért az is rajta van. Még a csuklyája is. Csak kicsit a szőke haja látszódik kia takarásból. Pumája mellette sétál, és érdeklődve néz körbe. Joe sem szokta meg még az új szállodát, de ez valamitől sokkal jobb mint a Brüsszeli. Ki tudja miért. Nah lassan lépked a fiú le az Előcsarnokba. Sokan vannak lent ekik biccent. Egyszer csak megaakd a szeme az egyik ismerősén, Rose-n. Elmosolyodk,majd gyorsan odamegy hozzá és egy mosollyal köszön neki. Már ismerik egymást, így nemkell bemutatkoznia.- Szia Rose! Hogy smint?*Kérdezi,majd leül mellé és érdeklődve nézi.- Remélem nem baj,hogy leültem. Vagy zavarok?*Pillant rá,majd óvatosan megfogja a lány daimonját és megsimogatja a kis szőrmókot. Mióta kihozta Joe a vízből, azóta hiányzik nekia kis daimon, vagyis nagyon megtetszett neki. Pumája az asztal alá feküdt.*
//fagy, mert elment Rose nete.. imátkozzunk,hogy jöjjön vissza xD//
A hozzászólást Joe M. Renaldo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 7:46 pm-kor. |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:38 pm | |
| [Angelina]
* Látja Angelinán hogy csak úgy kábul de amikor Gavril nevét említi egyből feleszmél . ~Nem tom mi volt abban a teában dehát biztos erős ...~ gondolja majd mikore errre kerül a szó akkor ennyit válaszol.*- Csak két fiúval taliztam még akiket nem ismertem . Az eggyik Ryko és a másik Joe ... *mondja és Joe nevénél valami érezhető hangsúly amit Mira próbál elfolytani de egyszercsak Joe nevének hallatán ő is hasonló kábulatba esik mint Angelina volt ... * |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:27 pm | |
| [Miranda]
~Talán nem csak vicc a tea mellékhatása.~*Mire Miranda elkezd mondani, erre csak annyira figyelmes, mint ahogy anno a muglisuliban, hogy úgy tesz mintha figyelne, bár a szavak egyik fülén be, másikon ki. Azonban van ami megakad. Mert általában ez így van... Amelyik szavak csak hétköznapiak, arra az ember ilyen állapotban nem reagál, azonban ami érdekli, arra a szóra feleszmél.*-Gav?*Mondjuk az a kérdés, hogy ez hogy lehet kérdés.*-Igen. Ez természetes...*Mondja még mindig kábulva, de hogy ne csak Mira kérdezzen, õ is tesz fel találóskérdést.*-S te? Kikkel találkoztál itt? |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:25 pm | |
| *Egy másik alak is feltűnik a színen, az előcsarnokban, óvatos léptekkel haladva le a lépcsőkön. Mellette daimonja, Fred, akivel csak egy ember jön ki, egy fiú - Joe. Tényleg, milyen rég nem látta már őt. Kedves, aranyos fiú, meg daimonja, Killer is az. Na szóval, vidáman, halkan dúdorászva sétált le a lépcsőkön, majd leült egy üres asztalhoz. Az előcsarnokban lévőket már mind ismerte, biccentett is nekük, viszont társalogni most egyártalán nem volt kedve. Egy - egy mosoly Angelina és Ariana felé, majd eltűnődött pár dolgon - mondjuk a nem régi Londoni utazáson.* |
|  | | | | Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|