|
| | Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:06 pm | |
| [Concordia]
- Na igen... Az éppen egy olyan alkalom volt, amikor nem voltunk jó kapcsolatban... *Kissé zavartan mosolyog, és a füle mögé tűri a haját.* - De egyébként elférünk egymás mellett, csak nem szívesen. Az azért még messze van, hogy Arnuil Olórea kellemes társaságnak számítson. *Aztán jön a fekete foltos, határozottan nem kellemes téma, mire csak elhúzza a száját.* - Hát, hogyha a sors összefügg azzal a szájából ködöt eregető megtestesült iszonyattal, akkor én sem bánkódom amiatt, hogy kimaradt az életemből a kaland folytatása. *A kérdés hallatán megáll a keze a levegőben. Egy ideig gondolkozik, de aztán arra jut, nem értette félre a kérdést, pláne, mikor Zakuro is megszólal. Ari halványan elmosolyodik, majd bólint.* - Igen, már több, mint egy hónapja boldog párkapcsolatban élek, köszönöm szépen. És mégis ki az a valaki? *Halvány mosollyal méregeti Concordiát, választ várva.* |
|  | | Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 8:04 pm | |
| //Fagyii. Visszajött. - Olvad, naaa. Látszik, hogy álmos voltam. xD//
[Joe]
*Pár percig csak gondolkozik, majd, mikor megpillant egy ismerőst, bájosan elmosolyodik.*- Szijja Joe! Köszönöm jól, és te?* kérdezte, miközben üdvözletképpen adott két puszit a fiúnak. - Áhh, dehogy baj, sőt, épp rád gondoltam. Egyáltalán nem zavarsz.* jelentette ki kedvesen mosolyogva, miközben ő is megsimogatta Killer-t.*- Fred azóta is morog, hogy merre vagy. te bántál vele a legjobban.* jegyezte meg a fiúnak viccelődve, bár ez az igazság. A távozó Angelina után int egyet, majd a fiút fürkészi.*
A hozzászólást Rose Emily Scott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 13, 2009 8:57 am-kor. |
|  | | Miranda Wilson Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:54 pm | |
| [Angelina ]
*Miranda épp válaszolna de Angelina közbevág azzal hogy megy így nem válaszol neki .... ő még maradna de most elég hülyén néz ki ahogy bambán bámul a messzeségbe így inkább vissza a béka alakba és egy idejig még a kis bokor alatt a lépcső mellett ellidőz egy olyan 5-6 percet aztán felugrál a szobába ahol a kis levelibreki visszaváltozik Mira alakjába ... kicsit ollyan mint a mesékban csak ahoz Mirának fiúnak kéne lennie és kéne egy királykisasszony aki megtöri az átkot .... dehát ez nem így van és mivel picit álmos el is alszik egy kicsit.* |
|  | | Concordia Xanto Diák

Hozzászólások száma: 653 Msn: kecskesszuszu@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:51 pm | |
| (Ariana)
- Amikor együtt láttalak titeket, nem voltatok éppen rózsás hangulatban. * Jegyzi meg csendesen. Aztán újra Arianára pillant, mikor a lány hirtelen felpillant.* - Igen ott voltam. De nem is bánom, hogy a "sors" elkerült. Én sem nagyon emlékszem az ott lévőkre. Csak néhány emberre. Köztük rád is, de lényegtelen. * Vonja meg a vállát, és a "sors" szónál mutatja az idézőjelet.* - Egyébként most van valaki az életedben? * Nincs jobb ötlete kérdésre. Remélhetőleg válaszol is rá a lány. Azonban erre felkapja a fejét a párduc is.* - Connak van egy srác aki tetszik... * Erre a tünde csak a szemeit forgatja, és nem szól semmit.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1171 Msn: bogicica11@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:49 pm | |
| // JOe ! Mily meglepő .... emlegetett szamár .... épp rólad volt szó xD // |
|  | | Angelina Mary Black Diák

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:45 pm | |
| [Miranda]
~Hmmm...Rayko?~*Gondol bele. Azt viszont Miránál nem észleli, hogy melyik fiúval milyen kapcsolatot teremthetett ki. Hisz kábulatában nem is vette észre, hogy a Joe másképp hangzott mint a Rayko... Neki amúgy is csak az egyik rémlik.*-Szóval valamelyik hapsival komolyabb az ügy?*Fejezi be, majd lassan fészkelõdik.*-Látod, nem vagyok valami jó passzban. Talán majd keress fel holnap. Addig kinyugszom a teábóll. Ha egyáltalán az a ludas... Akkor, szia...*Kel fel a kényelmes fotelbõl, daimonjával együtt, s a jelenlévõknek biccent. Akkor veszi észre Roset. Mosolyog rá egyet, s int, majd visszavonul.* |
|  | | Joe M. Renaldo Diák

Hozzászólások száma: 162 Msn: armaivanda@hotmail.com Üzenőláda: Nyugodtan hívhattok játszani,ha ráérek. És megyek is
Mindegy milyen szakos vagy 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:43 pm | |
| [Rose] *Ő is kikászálódik a szobájába. Ma egy farmer, és egy piros póló van rajta. De ezta cuccost eltakarja a fekete talár. Most valamiért az is rajta van. Még a csuklyája is. Csak kicsit a szőke haja látszódik kia takarásból. Pumája mellette sétál, és érdeklődve néz körbe. Joe sem szokta meg még az új szállodát, de ez valamitől sokkal jobb mint a Brüsszeli. Ki tudja miért. Nah lassan lépked a fiú le az Előcsarnokba. Sokan vannak lent ekik biccent. Egyszer csak megaakd a szeme az egyik ismerősén, Rose-n. Elmosolyodk,majd gyorsan odamegy hozzá és egy mosollyal köszön neki. Már ismerik egymást, így nemkell bemutatkoznia.- Szia Rose! Hogy smint?*Kérdezi,majd leül mellé és érdeklődve nézi.- Remélem nem baj,hogy leültem. Vagy zavarok?*Pillant rá,majd óvatosan megfogja a lány daimonját és megsimogatja a kis szőrmókot. Mióta kihozta Joe a vízből, azóta hiányzik nekia kis daimon, vagyis nagyon megtetszett neki. Pumája az asztal alá feküdt.*
//fagy, mert elment Rose nete.. imátkozzunk,hogy jöjjön vissza xD//
A hozzászólást Joe M. Renaldo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 7:46 pm-kor. |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:38 pm | |
| [Angelina]
* Látja Angelinán hogy csak úgy kábul de amikor Gavril nevét említi egyből feleszmél . ~Nem tom mi volt abban a teában dehát biztos erős ...~ gondolja majd mikore errre kerül a szó akkor ennyit válaszol.*- Csak két fiúval taliztam még akiket nem ismertem . Az eggyik Ryko és a másik Joe ... *mondja és Joe nevénél valami érezhető hangsúly amit Mira próbál elfolytani de egyszercsak Joe nevének hallatán ő is hasonló kábulatba esik mint Angelina volt ... * |

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:27 pm | |
| [Miranda]
~Talán nem csak vicc a tea mellékhatása.~*Mire Miranda elkezd mondani, erre csak annyira figyelmes, mint ahogy anno a muglisuliban, hogy úgy tesz mintha figyelne, bár a szavak egyik fülén be, másikon ki. Azonban van ami megakad. Mert általában ez így van... Amelyik szavak csak hétköznapiak, arra az ember ilyen állapotban nem reagál, azonban ami érdekli, arra a szóra feleszmél.*-Gav?*Mondjuk az a kérdés, hogy ez hogy lehet kérdés.*-Igen. Ez természetes...*Mondja még mindig kábulva, de hogy ne csak Mira kérdezzen, õ is tesz fel találóskérdést.*-S te? Kikkel találkoztál itt? |
|  | | Rose Emily Scott Diák

Hozzászólások száma: 1681 Kaszt:  Üzenőláda: "Mindenki boldog akar lenni, senki sem akar fájdalmat.. ez érthető, de gondolj bele, szivárvány sem létezik eső nélkül." ^^
I could really use a wish right now ... <3
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:25 pm | |
| *Egy másik alak is feltűnik a színen, az előcsarnokban, óvatos léptekkel haladva le a lépcsőkön. Mellette daimonja, Fred, akivel csak egy ember jön ki, egy fiú - Joe. Tényleg, milyen rég nem látta már őt. Kedves, aranyos fiú, meg daimonja, Killer is az. Na szóval, vidáman, halkan dúdorászva sétált le a lépcsőkön, majd leült egy üres asztalhoz. Az előcsarnokban lévőket már mind ismerte, biccentett is nekük, viszont társalogni most egyártalán nem volt kedve. Egy - egy mosoly Angelina és Ariana felé, majd eltűnődött pár dolgon - mondjuk a nem régi Londoni utazáson.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:19 pm | |
| [Angelina]
* Meglepődik Angelina viselkedésésn majd kicsit csitítgatja is nyugtatja de ekkor elkezdi magyarázni.*- Bocs hogy nem szóltam de nem is úgy terveztem hogy ráijesztek hanem csak kipróbáltam az alakváltást.*mondja majd mikor végre lenyugszanak a kedélyek akkor megkérdezi.*- Egyépként hogy érzed magad ? jó hogy itt van Gavril?*kérdezi selytve a választ ám azért kiváncsi Angelina szályából is a válaszra. Bár kicsit hülye volt hisz nem akarja annyira hangoztatni a saját kis "ügyét". De már mindegy ... * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 7:15 pm | |
| [Concordia]
*Az első mondatra ő is halványan elmosolyodik, majd megrázza a fejét.* - Nem, ezt nem mondanám. Amikor mind a ketten elfogadható hangulatban vagyunk, a beszélőviszony azért megvan, bár tény, hogy legjobb barátoknak nem mondhatjuk magunkat... De nekem jobb hangulatomban nincs vele különösebb bajom. A legelső benyomás volt róla erősen negatív, de azóta azt már kihevertem. És én se láttam sűrűn, csak éppen pár pillanatra, ezért tudom, hogy itt van... *Újra a papírra pillant, de nem, a várva várt ihlet nem jön... A következő mondatra viszont felkapja a fejét, és csodálkozva pislog a tündére.* - Te is ott voltál akkor? Érdekes, nem is emlékszem. Bár tény, szinte senkire nem emlékszem... Talán Crissy rémlik, mások pedig egyáltalán nem, nem azzal voltam elfoglalva, hogy a társaimra figyeljek, sajnos... De érdekes módon nem teljesült be a végzetünk, azóta sem. |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:52 pm | |
| [Miranda]
-Békaalak?~Oh, dehülye vagyok...~*Gondolja magában, majd megakarja magyarázni.*-Szóval... Ne tegyél úgy, mintha nem lennél te ebben hibás! Te is jól tudod, hogy aki nem akar valakivel babrálni, az nem békaalakban közlekedik!*CSinál úgy, mintha kicsit megharagudott volna. Pedig csak azt akarja, hogy ne õt nézzék bolondnak. Közben nézi Mira tevékenységét... Majd a teára.*-õõ... valami olyan, mi nem az embereknek való. Vagyis nem nekem. Nem is kell több belõle.*Megfogja a poharat, s az ablakhoz sétál, azt kinyitja, s kiönti. Az ablakot nyitva hagyja, hisz az esti levegõ neki gyógyszerként hat. Majd visszamegy a kanapéhoz.*-Semmi bajom csak... Tudod, következõkor figyelmeztess, ha békaalakban jössz...* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:44 pm | |
| [Angelina]
*Angelina furán viselkedik de majd elmagyarázza neki ha kell . A másik két lányt a Terem végében csak egy udvarias biccentéssel elintézi majd visszanéz Angelinára.*- Egyépként mért méregettél úgy mint valami szellemet mikor békalakban voltam?*kérdezi majd ismér megmutatja neki a tudását és egyszercsak béka lessz belőle majd vissz az emberi alakba.*-Sajnos még csak ennyi megy....*mondja majd rámooslyog Angelinára majd a teára pillant. *- Te ... szerinted ez mi ? mert te úgy viselkedsz tőle kicsit mint aki halucinál ... *mondja majd egy kis kacagás jön mert elég viccesen hangzoott eőbbi megjegyzése ...* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:43 pm | |
| (Ariana)
* Halovány mosoly tűnik fel arcán.* - Nagyon is jól emlékszem, hogy nem vagytok beszélő viszonyban... Csak azért kérdeztem, mert egy ideje keresem és nem találom, de ezek szerint én vagyok vak. * Igazából akárkitől megkérdezte volna, akivel találkozik. Bár az teljesen véletlen, hogy éppen Arianával találkozott.* - Hát igen. Zsúfolt... * Osztja a véleményt. Nincs oda meg vissza Amszterdamtól. A város nem az ő világa. A betonból épített dzsungel, ugye... Con inkább marad a fák közt, akármennyire harcos típus.* - Hát van valami igazság. Nem kell még több fekete folt a tenyeremre... * Kellemetlen emlékek a sötétből. Gyorsan elhessegeti őket és az ablakon keresztül a várost kezdi nézni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:36 pm | |
| [Concordia]
*Akár még el is kezdhetné olvasni, tekintve, hogy a lapon körülbelül ennyi áll: "Meriel! Éppen Amszterdamban vagyunk, egy elég olcsó fogadóban, de szerencsére minden rendben." Na igen, Arianának most valahogy nagyon nem megy a levélírás.* - Hát, amennyire a Nezabarral kapcsolatos dolgokat ismerem, nem mondhatnám, hogy sérülés nélkül megússzuk. A cirkusz is ártatlan mulatságnak indult, aztán kiderült, hogy a kegyencek keze volt benne... Szóval én itt már semmiben nem bízom igazán. *A kérdésre kissé összeráncolja a szemöldökét, majd eltöpreng.* - Ühm... Hát a "láttam" a legjobb kifejezés, mert nem beszéltem vele vagy ilyesmi... Viszont láttam mikor idejöttünk, Amszterdamba, szóval halálos baja nincsen, mert jól volt. *Kivételesen semmi negatív érzelem nem csendül a hangjában; most éppen semmi baja nincs a szőke tündével, amiben nagy szerepet játszik az, hogy valóban nem találkoztak már egy ideje.* - Hát én se ismerem nagyon, egyedül meg nagyon akartam már kimenni körülnézni... Maximum levegőzni egy kicsit a fogadó elé, de egyébként... Nekem sem tetszik igazán, zsúfolt. |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:32 pm | |
| [Miranda] *Arianát Angelina is csak a szeme sarkából veszi észre, de hiszen elég távol vannak a teremben, ami elég nagy, így nem is nagyon csodálja, amúgy daimonja biccentésére fejével õ is biccent, na meg mosolyog. Ahogy látja, hogy egy béka ugrál valahol a földön, kicsit elcsodálkozik, de egybõl a tea mellékhatásának ítéli a jelenséget. Továbbra se figyel oda, inkább elkapja tekintetét, s a lábait felhúzza maga elé, hogy takarja a béka képét, amit csak azt hiszi, hogy képzel. Mikor Mirandát megpillantja, hisz Miranda azért magasabban van, így meglátja, kicsit félrenyeli a teát, s köhögni kezd, de mikor elmúlik, akkor felhúzott szemöldökkel gyorsan a csigalépcsõre pillant, aminek épp háttal van a fotel miben ücsörög, majd vissza Mirára.*-Szia...*A teát gyorsan leteszi az asztalkára, amit még ülve is könnyen elér, pedig még több mint fele ott volt a teának, de a lánynak elege lett belõle. Még mindig azt hiszi, hogy a békát csak képzelte, s hogy Mirandát a tea mellékhatása miatt nem látta, hogy elmegy mellette, meg minden...*-Réég....*Bólogat kicsit fájdalmas arccal, hogy a tea kibabrált az elméjével. õ csak egy fehér vállatlanban meg egy szokásos hosszú farmerben van. Nos, nem õ az, ki minden nap kihívó ruhákban jár-kel...* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:23 pm | |
| (Ariana)
* A lapra pillant, ami Ariana előtt van, de nem kezdi el olvasni. Végül is nem az ő dolga. Aztán a kérdésre jobbra dönti a fejét.* - Hát nem a legjobb, de tűrhető. Mondjuk nekem igazán mindegy. Előbb-utóbb úgy is visszamegyünk, remélhetőleg sérülés nélkül, a suliba... * Mondja egy vállrántással a végén. Aztán lepillant a két daimonra, úgy tűnik csendesen el vannak. Nem igazán tűnik úgy mintha beszélnének. Már jó ideje keresi az egyik jelenlévőt, de nem találja. Pedig biztos, hogy jött.* - Mond csak, nem láttad esetleg Arnut? * Kérdezi és kíváncsiság csillan a szemében. Tényleg érdekli, hogy igencsak távoli rokona, hol lehet. Nagyon rég nem látta, utoljára Nellondban és akkor is elviharzott végül.* - A várost? Nem igazán. Sőt semennyire... Nem vagyok az a nagyvárosi típus. * Mondja és közben nemet int a fejével.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:12 pm | |
| [Angelina]
*Mirabrekusz megpillantja a daimonjával Angelinát aki valami löttyöt iszik. Talán teát vagy vizet esetleg üditőt.De nem ez a lényeg.Mira hamarosan várva egy két percet ugyan de visszaváltozik rendes alakjába ... a kis animágus odasétál Angelinához aki láthatóan nem is gondolta volna hogy Mira ilyet is tanult mostanában .... Angelina italáról úgylátszik teáról van szó nem nagyon izlik neki .Mira visszatérve egy kicsit az emberi világbamegszólal.*- Szia! Rég beszéltünk...*mondja majd egy kedves moslyt küld. A csokoládé barna falak valami kis meghittséget csempésznek az egész helybe de ez nem változtat mira ruhályán ... Egy toppban van ami fekete és a hátán kell mgkötni.mivel nincs az a strand idő. Felette egy barna boleróval és alatta egy farmerrel na meg egy klassz barna magassarkú csizma .* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 6:03 pm | |
| [Concordia]
*Bizony, sokan vannak, akik inkább az iskolát választanák az otthonuk helyett, és olyan is akad, akinek az iskola az otthona. Ariana is inkább oda menne most vissza, sokkal inkább érzi azt a helyet otthonának, hiszen az ember otthona nem ott van, ahol lakik, hanem ahol a szerettei élnek. A szerettek, akiknek írna ő levelet, de már egy ideje csak forgatja az ujjai között a ceruzát, és alig tud valamit leírni. Mikor ráköszönnek, meglepve pillant fel; ekkor már az eramiros lányt is észreveszi, tehát int Angelina felé, majd Concordiához fordul egy halvány mosollyal.* - Szia Con, szia Zakuro. Na, hogy tetszik a fogadó? Nem igazán az ilyen helyekhez vagyok szokva... Mázli, hogy nem mondhatom valami kényesnek magam, és könnyedén elviselem, de azért nem egy sokcsillagos szálloda. *Még mindig csak a kezében forgatja a ceruzát, az asztalon dobol vele, majd kipillant az ablakon.* - Mennyire ismered a várost? |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 5:59 pm | |
| (Ariana)
* Érdekes dolgoknak már kevésbé mondható eseménysorozat után, megunta a szobában töltendő időt. Így inkább lement a fogadó előterébe. A szobában már nem bírja tovább. Fura, hogy nem is haza akar menni innen, hanem vissza az iskolába. Nagyon megszerethette azt a helyet ezek szerint. Odalenn az egyik asztalnál megpillantja Arit. Mosolyogva sétál oda hozzá és leül az asztalhoz.* - Sziasztok! * Köszön szándékosan többesszámba a vadmacska miatt. Zakuro közelebb lépked a vadmacskához és biccent neki. Ő sem bírja az egyedüllétet. És akármennyire is össze vannak kötve Connal, ő mégis jobban szereti ha vannak a közelébe más daimonok is.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 5:49 pm | |
| [Concordia]
*Ariana is lemerészkedik már a fogadó előterébe, majd lehuppan az egyik asztalhoz. Leteszi rá a kezében hozott levelet, majd a szintén a kezében tartott ceruzával folytatja az írást. Elég gyakran megáll, gondolkozik, nem igazán tudja, mit írjon. Persze a mókus is a közelében futkározik, ugrál; a békát nem veszi észre sem ő, sem a lány, sem pedig az asztal alatt pihenő vadmacska daimón. Ariana mint mindig, most is fekete ruhát visel; egyszerű fekete rövidujjú póló és háromnegyedes nadrág. Ez a színösszeállítás minden bizonnyal még sokáig nem fog változni. Csőlátással közelíti meg az asztalt, így észre sem veszi Angelinát; a daimónja persze igen, ő biccent is a lány felé, de hangosan nem szól semmit.* |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 5:46 pm | |
| [Miranda] *Egy olcsó fogadó, szállásként, kicsit se néz ki olyan rosszul, mint ahogy hangzik. Legalábbis Angelina, ki vidéken a nagyszülõknél, meg nagyvárosban, otthon is nevelkedett, igazán jónak tarja. Szóval lépked le a lépcsõn, egy teával, amit nem igazán kedvel, de mást nem kapott. Na meg a daimonjával, kit pont annyira igazán nem kedvel, de pont ez a helyzet, hogy mást nem kapott. Vagyis a daimon nem kapott mást. Angelinának ott volt egy ideig Edgar. Aki a balszerencsével telített Londoni utazás alkalmával ottmaradt. Gazdi nélkül. Legalábbis ott a pótgazda, Angelina kishúga, ki nyaggatja szegény kutyát. Szóval lépked lefele, majd a fotelbe leül. De azért sem a teázó asztalhoz. A poharat két kezében szorongatja, nem is tudja, hogy van valami, mostani helyzet szerint valaki a szobában velük. Oscar is Angelina mellett, a fotelban ücsörög.*
A hozzászólást Angelina Mary Black összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 12, 2009 6:11 pm-kor. |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Vas. Júl. 12, 2009 5:22 pm | |
| *Újjonnan szerzett képességéval levelibéka alakjában ücsörög az amszterdami szállás nappali helységében egy zöld növény alatt.A hely szép ugyan de látszik hogy kcsit olcsóbb a hely mint az előző szállás.... A falak csokoládé barnára vannak festve.ahogy lesétálunk a csigalépcsőn a lépcső mellett két növény . Amolyan virágtalan zöld növények . de a lépcsőről egy tágasabb rény nyíliik. a padló fekete linóleum. a lépcsőtől kb 5- 6 méterre egy kis teázóasztal. tőle jobb oldalra pár fotel amikben kellemesen el lehet helyeszkedni. de a fotelekből nézve szemben egy ablak ami a csodás Amszterdamra tekint ám ebből kis levelink nem lát semmit hisz a lépcsőnél lévő növénykén lazít. Mirabrekusznak ez a lazítás. mivel ma nincs a legjobb strand idő simán el lehet lenni és így ezzel a rejtőzködő mágiával az Animágiával teljesen jól lehet kihallgatni a letévedő emberek beszélgetésétét és pletykálását.Már elég uncsi a környék hisz nincs itt senki. * |

| Téma: Re: Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín Szomb. Júl. 11, 2009 8:46 pm | |
| *semmisem vicces cspán örül hogy láthatja Joet.Az hogy a fiút meglapőan érintette nem lepje meg hisz nem ez a stílusa de ezt érezte helyesnek ... * - kösz.*mondja aztán a mogyira és el vesz 3 darabot és elkezdi falatozni majd mosolyog a fiúra ...*
//Fagy ...// |
|  | | | | Brüsszel, Amszterdam - 3. helyszín | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |