Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Harmadik emeleti folyosók | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 702 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Deyan Serenity párja
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 1:46 pm | |
| *Isabella kíváncsian pislog rá a könyv borítójára, de nem tudja elolvasni azt, ami rajta van.* ~Bizonyára valami más nyelven van.~*gondolja a lány, de hamar csalódnia kell, hiszen kiderül, hogy a könyv a tündék nyelvén íródott. Bella nagyon meglepődik, hogy Artemis tud a tündék nyelvén, azon meg persze még inkább, hogy a leányzó maga is féltünde. Kellemes csalódás, hiszen eddig Bella csak tündékkel, vagy koboldokkal találkozott. Féltündével még nem, úgyhogy ismét egy első, aminek Bella nagyon is örül és még el is újságolja Artemisnek. Közben persze a lány elmeséli, hogy miről is szól a könyv, de Bella nem szól hozzá, hiszen nem sok mindent tud a tündékről, így azt sem tudja elképzelni, hogy milyen nehéz - avagy könnyű - lehet egy tünde fiúnak beilleszkedni egy emberek uralta világba. A lány azt is elmeséli, hogy az igazi szülei valószínű, hogy emberek voltak, de tündék nevelték fel, így lehetett féltünde és a füle is hegyes kicsit, amit meg is mutat. Összefogja a haját egy gumival, így látható, hogy habár nem olyan durván, mint az igazi tündéknek, de Artemisnak is kellemesen hosszúkás és hegyes a füle.* - Nahát! *csodálkozik el ismét a lány, majd elmosolyodik.* - Akkor Te sem ismerem a szüleidet, igaz? Én is árva vagyok. Bár én tiszta vérű ember vagyok. *neveti el magát Bella, de a szemében egy kis szomorúság is csillan. De erről nem is akar többet beszélni a lány, így legyint is és tovább hallgatja Artemist, aki egy furcsa felhívásról beszél.* - Hogy mi? Jézusom, ez de hülyeség. Csak vigyázz, el ne tarolj még több embert, mert lehet, hogy valakinek nagyobb baja lesz, vagy nem lesz olyan elnéző, mint én. *kacsint vidoran a lányra Bella és a felhívást kezdi el olvasni, amit Artemis előtte lóbált. Bella csak nevet és csóválja a fejét.* - Milyen hülyeség. Ki talál ki ilyet? No de ne haragudj, én megyek, mert 5-kor óra van és még össze kell szednem a cuccaimat meg ilyesmi. Örültem. *mosolyog a lányra Bella, majd el is indul, intve Artemisnak, a szobája felé.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 1:34 pm | |
| Egy Tünde fiú történetét meséli el,hogyan él meg az emberek világában. Vagyis igen féltünde vagyok mert a szüleim eldobtak maguktól mikor meg tudták,hogy lányuk született és így a tündék vettek magukhoz és ők neveltek fel engem!Persze a fülem egy kicsit hegyes csak mivel csecsemőként tündeanyám tejét ittam és így alakult át ennyire csak*Mutatja meg a lánynak a fülét a haját gyorsan összefogta egy gumival ami a csuklóján volt.*Nem nagyon szeretem hangoztatni,hogy fél tünde vagyok azért hordom mindig le engedve a hajam és csak néha vagy ha nagyon muszáj akkor fogom össze csak*Meséli vígan a lánynak de reméli,hogy nem untatja vele*Amúgy a napokban találtam ezt A felhívást a netten, hogy új rekordereket keresnek, akik új rekordot állítanak felaz „olvass a folyóson”címmel és bekerülnek a Rekordok könyvébe, persze ha beküldik, hogy hány könyvet olvasott el egynap alatt a folyóson.*mosolyogva lengeti a ki irást meg a lány orra elött* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 1:17 pm | |
| *Isabella lassan feltápászkodik a földről Artemis segítő kezébe kapaszkodva és leporolja magát. Kicsit sajog a hátsója, de hát ennyi baj legyen, attól még menni és ülni tud, annyira nem ütötte meg magát. Viszont elég érdekesnek találja, hogy Artemis a folyosókon olvas. Bizonyára valami érdekes "Döntsünk-fel-minél-több-embert-olvasás-közben" hobbinak hódol, amiről Bella még nem tudott. De az biztos, hogy innentől kezdve, hogyha Art kezében könyvet lát, akkor messziről el fogja kerülni a lányt. Persze rákérdez, hogy mit is olvas, de ahogy lehajol, hogy elolvassa a borítóját, nem igazán érti. Bizonyára Artemis saját anyanyelvén van a könyv, de a lány ezt megcáfolja. Bella szeme kikerekedik a meglepődöttségtől és úgy pislog Artemisre.* - Te tudsz tündéül? Vagy talán tünde vagy Te is? *kérdez rá a lány és egyből Artemis fülére siklik a tekintete, hiszen a tündéket a legjobban arról lehet felismerni, hogy hegyes fülük van. Persze meg még sok másról, mint pl. a kecses járásukról, komoly tekintetükről és társai. De az embernek valahogy mindig a fül jut eszébe először, de a lány fülét takarja a haja, így Bella nem lesz okosabb e tekintetben. De hamarosan Artemis elmeséli, hogy a 24. születésnapjára kapta ajándékba a könyvet, meg egy szép képet, ami a szobájában van.* - Ó, tehát féltünde vagy? Ez nagyon érdekes! Nem igazán találkoztam még fél tündével. Tündével már igen, és a legjobb barátnőm egy kobold, de fél tündével még nem sikerült összefutnom. Örülök, hogy Te vagy az első. *neveti el magát Bella és meg is hajol a lányka előtt, ami igazán vicces lehet. Isabella belegondol, hogy mennyi különleges fajú diák tanul a Nezabarban és kicsit el is szomorodik, hiszen ő csak egy egyszerű, szegény, árva lány, akit megáldotta a sors varázstudománnyal. A szüleit nem is ismeri, de úgy van vele, hogyha már voltak olyan gonoszok, hogy ott hagyták és kidobták, akkor nem is kíváncsi rájuk. Az még sosem jutott az eszébe, hogy esetleg nyomós okuk lehetett rá. Eszébe jut barátnője és belegondol, hogy talán az ő édesanyja is ilyen fiatalon hozta a világra és nem tudta volna felnevelni. Elönti a düh és nem is akar erre többet gondolni, mert szerinte mindenképp fel lehet nevelni egy gyereket. Muszáj!* - És miről szól a könyv? *tesz fel egy kérdést, hogy elterelje a gondolatait a szomorkás és dühöt okozó gondolatairól.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267 Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 1:00 pm | |
| Tünde nyelven íródott könyvet olvasok amit nem rég küldtek otthonról mert a múlthéten tartottam a 24ik születésnapomat és ajándékba kaptam egy fényképpel együtt ami kinagyitatva a szoba falán van persze be kereteztettve*Válaszol mosolyogva Bellának*Azért vagyok itt a folyósón most a szobába indultam vissza eddig a birtokon koszáltam vártam,hogy a szobatársaim le lépjenek mert reggel elég szerencsésen hozzám vágtak 2-3könyvet aminek a nyomát a szemem alatt viselhetek mint mindig*mutat a lila foltra a bal szeme alatt amit egy elég vastag könyv okozott neki*Remélem nem ütötted meg magadat*mondja azért egy kicsit aggodalmasan és várja a lány válaszát,hogy nem történt-e vele valami komolyabb dolog* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 12:42 pm | |
| *Bella az ablakban áll és sütteti a hasát. Kellemes érzés ez és habár tudja, hogy néhány lépésre van csak a szobája az ablaktól, a folyosón, mégis... annyira jó érzés itt ácsorogni és élvezni a nap melegét, hogy Bella talán el is aludna itt helyben, hogyha valaki nem ütközne neki. Habár nem volt annyira nagy ütközés, ugyanis olvasás közben azért nem lehet olyan sebesen rohanni, mégis Bella a földön köt ki, mert eléggé el volt telve a napsütéssel és nem is gondolt arra, hogy a testét is tartania kéne. Kellemetlen ugyan és kissé fájdalmas is, mert a fenekére esett, nagyobb baja nem lett. Sem a kezét nem horzsolta le, a fejét sem verte be, úgyhogy. Az meg, hogy kicsit sajog a hátsója, az ő hibája, miért nem tartotta magát kicsit jobban. Artemis az ütköző, akivel Bella már találkozott órákon, meg talán néhányszor beszélgettek is. No meg Diákmentorként elég sok diákot ismer a lányka. Elfogadja Art segítő kezét, aki fel is húzza a lányt, miközben bocsánatot kér.* - Semmi gond. Megesik az ilyesmi. Bár nem túl jó ötlet folyosón olvasni, mivel hogy... *itt elneveti magát a lány és kuncogva folytatja:* - Gyakran fellökhetsz embereket, hogyha nem figyelsz. Amúgy mit olvasol? *kukkant le a borítóra Bella és várja, hogy Artemis elmesélje, hogy milyen is az a könyv, amit éppen a kezében tart. Úgy tűnik, hogy ez a kis lökés és adrenalin löket - habár nem is volt olyan nagy - kicsit felébresztette a kék hajú lánykát és most már lelkesen beszélgetésbe elegyed a lánnyal, akit habár még annyira nem ismer, itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerje. Kíváncsian pislog hát rá, hogy mit is olvas és persze, hogy miért is a folyosón teszi ezt, amikor a) van egy gyönyörű és hatalmas Könyvtára az iskolának, b) odakint csodás az idő, bőven olvashatna odakint is és c) rengeteg kellemes és nyugodt hely van a kúriában és akár még Nellondban is az olvasáshoz. Érdekes, hogy Artemis pont a folyosót választotta eme hobbijának a műveléséhez, de persze ízlések és pofonok. Talán pont ezt tartja izgalmasnak, hogy a folyosókon olvasgat és közben fellökdös embereket. Érdekes hobbi...* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 12:18 pm | |
| *A szobáját ki takarította igaz a szobatársai majdnem,hogy kiabáltak vele mert kora reggel kezdett takarítani ő meg vissza szólt,hogy "aki éjjel legény az nappal is az legyen"ez miatt egy két könyvvel össze is találkozott most annak a nyoma ott feketledik a szeme alatt mert pont ott találta a könyv el.~Eléggé peches vagyok mert mindig eltalálnak mostanában valamivel és annak a nyomát napokig magamon hordhatom~gondolja magában el teszi a tündenyelven íródott könyvet amit a minap kapott otthonról hiszen nem rég volt a születésnapja és ez a könyv volt az ajándék egy fényképpel a tündecsaládjáról amit ki nagyitatott és bekeretezve a szoba falára helyezte fel.Közben a harmadik emeleti folyóson siet éppen a szobája felé reméli már a szobatársai nem lesznek ott mikor véletlen össze ütközik Izabella Newtonnal*Jaj, szia ne haragudj nem direkt mentem neked véletlen volt mert elmerültem az olvasásban*Mutatja a könyvet fel és segít a lánynak felállni ha el esett mikor neki ment* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 27, 2012 12:07 pm | |
| *Isabella sétálgat a harmadik emeleti folyosókon. Most érkezett vissza az ebédből, így tele gyomorral, kissé elpilledt aggyal csak arra vágyik, hogy lehajthassa a fejét a párnájára és szunnyadjon egyet. De igazából annyira csodálatos idő van, hogy legszívesebben ki is menne, de nagyon fáradtnak érzi magát. Furcsa ez az emberi test, hiszen ilyenkor étkezés után szinte csak az emésztésre koncentrál a test egésze és nem nagyon hagyja, hogy bármi mást is csináljon az ember. Hogyha mégis megpróbálja, akkor bizony igen nagy erőkifejtés kell minden egyes mozdulathoz. Kellemetlen. Most azonban a lány lépcsőt is mászott meg minden, úgyhogy elég lassú, ráérős léptekkel halad a szobája felé, hogy végre kicsit lepihenhessen, hogy utána újult erővel térjen vissza és induljon el 5 órakor az órájára. Merthogy ma sajnos órája is lesz, ami azért kicsit lecsökkenti az életkedvét, de hát ez van. Végtére is ez egy iskola, így nem lehet kihagyni az órákat. Főleg, hogy amúgy sincs valami sok belőlük és rengeteg gyakorlat van, amit a lány nagyon szeret. Az egyik ablakon besüt a Nap, kellemes meleget adva, így Bella odasétál az ablakhoz és kifelé pislog, hogy vajon odakint a Birtokon van-e valaki.* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Ápr. 15, 2012 11:36 am | |
| *Koizumival érkezik a harmadik emeletre. Mivel a várószobák a folyosó végén vannak, még van idejük egy picit beszélgetni. Emily az órákról, a tanárokról mesél, Nellondról, a kalandokról, a versenyekről, miközben Koziumi poggyásza előttük lebeg néhány lépésre, körülbelül másfél méter magasa. Emily bőszen válaszolgat Koizumi kérdésére, majd, amikor elhaladnak az Aligátor háló mellett, rábök.* - Ez az én szobám, itt megtalálsz, bár valószínűbb, hogy üzit kell hagynod az egyik szobatársamnál, vagy egy cetlit az éjjeliszekrényemen, mert elég ritkán vagyok idefent. Sportcsarnok, Lovarda, Zeneterem, ilyesmi helyeken lógok a legtöbbet. *Magyarázza a lánynak, majd, amikor végre a Várószobákhoz érnek, maga elé engedi a lányt, belebegteti utána a táskát, és leteszi egy üres egy lábához.* - Sziasztok! *Köszön a bent lévő néhány lánynak, majd Koizumi ágyához lép, és az éjjeliszekrényre bök.* - Órarend, fontos szabályok, kitűző. Na de most megyek, pihend ki magad, aztán majd találkozunk! Tudod, hol találsz! *S azzal elbúcsúzva mindenkitől kiviharzik a szobából, ki tudja, hova és miként.* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 7:35 pm | |
| | Exan Frostburn írta: | * Exan már ahogy bekanyarodott a harmadik emeleti folyosóra és meghallotta a lány kacaját, sejtette , hogy véla, még jó, hogy anyukája gondoskodott a vélák elleni védelméről a fiúcskájának, ugyanis hát az ő "kékvérű" tünde ereik nem keveredhetnek ám akármilyen néppel, túl büszkék voltak.. Tehát anyukája gondoskodott egy vélák elleni talizmánról aminek tulajdonsága az volt, hogy viselője, immunis lesz akármilyen csábításra... még jó , hogy egy ilyen hasznos tárgyat most fent felejtett a fiúk hálókörletébe, így hát sajnos, a helyszín is és a kellemes megjelenésű hölgyemény is megihlette a fantáziáját, nagyon nagy kontroll kelhetett hozzá, hogy mind ezt szó nélkül tűrje. ~Miért pont ilyenkor nem veszem fel a nyakláncomat?? óh bocsásd meg édesanyám ~ * rimánkodik, hiába. - Eddig nagyon tetszik amúgy a suli, válaszol a másik csinos vörösnek... csak hát ugye méretes, és az ember fia nem igazán talál oda, ahová szeretne * villant egy széles mosolyt, mikor realizálja, hogy ő most tulajdonképpen, majdnem a lányok hálókörletébe tette be az előbb a lábát, totálisan zavarba jön a kínos szituációtól, majd hirtelen magyarázkodásba kezd, hogy mentse még ami menthető, nehogy a lányok azt higgyék már róla, hogy valami rosszban sántikál.. amikor ő a megtestesült rend és fegyelem. Elkuncogta magát* - Elnézést, csak most vettem észre tulajdonképpen ez a férfiaknak majdnem tiltott terület, mellesleg Vörös hölgyemény, nagyon jól felismerted, tünde- véla keverék vagyok, de ahogy észrevettem *végigméri a kék szemű lila pulcsis lányt* a vélával nem vagyok egyedül *kacsint egyet*. - De egyből eltaláltad Mond, hogy jöttél rá? Szabadna tudnom a te becses neved is? * Viszont a mi véla fiúcskánk kezdi kicsit kényelmetlenül érezni magát ezen a majdnem csak hölgyekhez tartozó területhez. Mozgolódik egy kicsit, feljebb húzza a cipzárt fekete feszülős pulcsiján, mely remekül átveszi izmos alakjának formáját, és férfiasan fújtat egyet. |
//Nincs olyan, hogy vélák elleni talizmán!!!!// _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568 Kaszt:  Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 7:29 pm | |
| * Cat magában kuncogott egy darabig a viccesnek kinéző enyelgésen. Majd válaszolt Exan kérdéseire.* - O, bocsi majdnem vagyis teljesen elfelejtettem bemutatkozni. Cat Morgan vagyok. Ja és hát lehet látni rajtad hogy nem ember vagy, meg hát egy sárkánytenyésztőnek tudnia kell a fajokat meg az ilyen misztikus biológiai dolgokat. Meg hát Jós/látnok is vagyok úgyhogy semmiképpen nem tudtad volna elhallgatni előlem. Na jó talán mégis, nem vagyok profi ezt inkább hobbinak tekintem. * Majd tovább figyelte ahogy Exan próbál hízelegni Nessienek ami nem meg lepő. Bár ő ezt nem értette mert se nem véla se nem tünde. Ő egy sima ember aki szereti a tudást és a vidámságot. * - Jajj, most jut eszembe! * Kiáltott fel hangosan. * Nekem most mennem kell mert van egy találkozóm a Jeniliába meg még az újdonsült szobámat is felavatom majd társaimmal. Na, akkor én indulok is. Sziasztok! * Azzal lassacskán elindult a lépcső felé, leballagott rajta és már ahol Nessie-ék álltak onnan mát látni se lehetett a lányt. * |
|  | | Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 335 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 7:18 pm | |
| * Exan már ahogy bekanyarodott a harmadik emeleti folyosóra és meghallotta a lány kacaját, sejtette , hogy véla, akiktől anyukája óvva intette ugyanis hát az ő "kékvérű" tünde ereik nem keveredhetnek ám akármilyen néppel, túl büszkék voltak.. Dehát sajnos a csábítás egy vélától mint tudjuk mindig sikeres így a kellemes megjelenésű hölgyemény is megihlette a fantáziáját, nagyon nagy kontroll kelhetett hozzá, hogy mind ezt szó nélkül tűrje. - Eddig nagyon tetszik amúgy a suli, válaszol a másik vörösnek... csak hát ugye méretes, és az ember fia nem igazán talál oda, ahová szeretne * villant egy széles mosolyt, mikor realizálja, hogy ő most tulajdonképpen, majdnem a lányok hálókörletébe tette be az előbb a lábát, totálisan zavarba jön a kínos szituációtól, majd hirtelen magyarázkodásba kezd, hogy mentse még ami menthető, nehogy a lányok azt higgyék már róla, hogy valami rosszban sántikál.. amikor ő a megtestesült rend és fegyelem. Elkuncogta magát* - Elnézést, csak most vettem észre tulajdonképpen ez a férfiaknak majdnem tiltott terület, mellesleg Vörös hölgyemény, nagyon jól felismerted, tünde- véla keverék vagyok, de ahogy észrevettem *végigméri a kék szemű lila pulcsis lányt* a vélával nem vagyok egyedül *kacsint egyet*. - De egyből eltaláltad, Mond, hogy jöttél rá? Szabadna tudnom a te becses neved is? * Viszont a mi véla fiúcskánk kezdi kicsit kényelmetlenül érezni magát ezen a majdnem csak hölgyekhez tartozó területhez. Mozgolódik egy kicsit, feljebb húzza a cipzárt fekete feszülős pulcsiján, mely remekül átveszi izmos alakjának formáját, és férfiasan fújtat egyet.
A hozzászólást Exan Frostburn összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Márc. 20, 2012 8:51 am-kor. |
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 7:09 pm | |
| *Ahogy a fiú közeledik a daimon felé, az egy kicsit hátrébb lép.*-Ő a daimonom, Dragon. A legnagyobb szentségtörés az, ha az ember puszta kézzel megfog egy idegen daimont.*Mondta kissé keserűen, bár az ő szájából még ez is gyönyörűnek hangzott. Gyorsan tett egy lépést a srác felé, s olyan közel került, hogy érezhette az illatát. Gyönyörű, virág illata volt a lánynak, mely szinte babonázóan hathat a fiúkra. Exan nem vette tolakodásnak az biztos, mert lánykánk illata egyértelműen nagy hatással kell rá lennie. Nessie habozott, majd egy szépséges mosoly kíséretében hátrébb libbent.*~Hagyd abba a flörtölést! Jajj ugyan, néha kell egy kis kikapcsolódás!~*Beszéli meg egymás közt Dragon és Nessie. A lány Cat-re pillant, s az arckifejezéséből azt akarja megállapítani, hogy mennyire zavarta ez a kis "közeledés".* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 6:47 pm | |
| ~ Exan... Milyen különleges név, még soha nem hallottam ilyenről. * Gondolta magában. *- Nos hát milyen itt? * Bukott ki belőle a hirtelen kérdés. Gondolta kérdez valamit ha már ismerkedni akar új emberekkel. Mivel sok fiú haverja volt már és itt is van egy-kettő, gondolta vele se lehet rosszban. * - Ahogy látom tünde lehetsz, nemde? Vagy inkább véla? * Bár Cat ismerte az összes fajt, valahogy Exan olyan keveréknek tűnt. De abban biztos volt hogy vagy tünde vagy véla. * |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 6:40 pm | |
| * Kedvesen visszamosolyog a lányra, majd figyelmes lesz a földön nevetgélő másik szőkeségre( aki az idő közben már felállt)* - Akkor hölgyeim akár el is kísérhetnétek engem a piactérre, no persze csak ha nincsen más dolgotok, nem igazán ismerek senkit még az iskolából, jahm bemutatkoznék, a nevem Exan Frostburn * Kedvesen kezet nyújtott a lányoknak, majd figyelmes lett a szőke lány lábánál álló kis teremtményre nem igazán látott még ilyet, mulatságosnak találta, hogy nem tudta eldönteni ez most, mókus, kutya vagy cica, bátorkodott hát megkérdezni* - Érdekes kis állatkád van, ha megengeded, meg lehet simogatni ez a ööö... tulajdonképpen mi ez?? * Már hajolt le , hogy megsimogassa, de kezét visszahúzta, végül is nem tudhatja , hogy harap-e, egyáltalán barátságos e az idegenekkel * |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 6:37 pm | |
| *Hamarosan egy fiú hangját hallja meg, aki bizonyára eltévedt, hisz ez a lányok szobáihoz vezető folyosó, s Ness könnyűszerrel gondolhatná azt is, hogy csúnya dolgokat szeretne művelni... de ugorjunk. Mikor meghallotta, szinte reflexből arra fordult, s gyönyörű szőke haja csak úgy gomolygott a levegőörvény hatására. Ez nem direkt volt, de egyszerűen ez ilyen fél-véla dolog.*-Szia! Nessie di Alsiera, a barátoknak csak Ness.*Mutatkozott be igéző hangon. Majd egy pillanatra megrázta a fejét. De nem, ezt a véla bájt nem lehet olyan könnyen elűzni. Ha a fiú végigmér Nessit, akkor csupa szép dolgot tapasztal: Lila magassarkú, fekete farmer, mely kiemeli tökéletes lábait, hozzá pedig mintás fehér póló egy szintén lila pulcsival. Haja kiengedve van, nem nagyon szereti feltűzni. Röviden: Csinos, szexi, jó csaj.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 6:32 pm | |
| * Cat vidáman és nevetve nézte ahogy Nessie a földön fekszik az aranyos állatkájával. Nagyon szereti ha egy ember vidám és kedves, na meg persze vicces. - Tényleg a mágiaügyi miniszter az apukád? Azta, akkor gondolom híres lehetsz. Vagy nem? Nem akarok sértő lenni csak nem bírom befogni a számat. * Mondta kissé megzavarodottan. Majd látta hogy egy fekete hajú kissé szokatlan kinézetű fiú jelenik meg a folyosón. Valamit mond magában de ezt nem hallotta. Később a fiú közeledni kezdett hozzájuk, majd megkérdezte merre van a kijárat. - Szia! * Köszönt neki kedvesen. * A kijárat.... hát lemész a lépcsőn egészen az földszintig és ott van az előcsarnok. De ne ilyen sietősen! Minket nem zavarsz. * Jelentette ki vidám hangnemben. * |
|  | | Exan Frostburn

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 6:13 pm | |
| Egy ében fekete copfos srác fordult be a harmadik emeleti folyosóra, zavarodottan körbenézett, egyértelmű volt, hogy eltévedt. jobbra balra járkált a folyosón.. - Akár egy labirintus.. * szídkozódott egyet hangosan. Leült egy ablakpárkányra és elbambult a sietős diákokon* - Legalább ők tudják merre kell itt menni.. * morgolódott magában. Két csinos tanulóra lett figyelmes, talán ők tudják merre van a suli kijárata, ő maga már egy ideje ezt keresi. Erőt vett magán, majd elindult a lányok felé.* - helló lányok, ti már gondolom ismeritek itt a járást, megmutatnátok merre jutnék ki? csak vásárolni szeretnék a hétvégére.. tudjátok egy közös fiú szobában hirtelen minden kaja eltűnik *nevet* majd hideg kék szemeivel végigméri diáktársait, no persze nem tolakodóan, hanem barátkozósan |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 6:01 pm | |
| *O,ó. Hát úgy tűnik, hogy végül mégis sikerült a lánynak vissza kanyarintania a dolgokat az apjához, így kelletlenül, de elmondta az igazságot.*-Igen, ez nem meglepő, mivel az apukám!*Mondta nevetve a végét, majd helyeselően bólintott.*-Igen, ez egy valóban nagyon különleges hely, tele különleges dolgokkal és emberekkel. Olykor egészen különleges...*De már nem tudta kimondani a mondat végét, mert annyira elnevette, magát, hogy már kész röhögőgörcsöt kapott a sok "különlegességtől". Ezután fogta magát, s lefeküdt a földre. Daimonja aggodalmasan hajolt fölé, mire Nessie ugrott egy nagyon, halálra rémísztve ezzel Dragont.*-Na ilyet többet soha!*Mondta a kis karakál mérgesen. Ness most felült, s ismét nevetni kezdett, majd idővel abbahagyta, s felállt a helyéről.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 5:41 pm | |
| * Cat kicsit szégyellte magát hogy ilyen feszült, és ideges hangnemben beszélt a lánnyal, de megnyugodott a kedves szavakra. majd szépen sorjában válaszolgatott a kérdésekre és újakat tett fel. * - Hát igen, nagyon jól érzem itt magam. Az emberek kedvesek, a természet gyönyörű, sok a barátom. Tehát ez egy igazi álomföld a magamfajta társaságilag kissé kiközösített féle embernek. * Mondta furcsán. Mert egyszerre vidám is volt és szomorkás. Tehát nem tudta hogy " sírjon vagy nevessen". * - Hát ami a családfámat illeti igen mi vagyunk az a család akit a hajáról lehet felismerni. Sokan mondták már. Például a mágia ügyi miniszter. Nagyon kedves ember, na meg persze művelt. Sajnos régen láttam de már többször is járt nálunk. Kicsit hasonlít a neved az övére. * Jegyezte meg kedvesen. * |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 5:33 pm | |
| *Leányzónk kicsit megenyhül, mikor hallja a kiengesztelő szavakat.*-Ó, ugyan, semmi gond, csak néha kicsit én is elszállok magamtól...*Mondja a lány.*-Igazából a szakvezetőm mesélt nekem rólad, mert ugye még valamelyest új diák vagy. Meg édesapám is, hiszen ő sok...*Akarta mondni Ness, de ekkor eszébe jutott, hogy nem szabadna elkotyognia a dolgokat, így inkább másra terelte a szót.*-Ééés, hogy érzed magadat az iskolában?*Kérdezte, de azért kicsit zavarban volt az előbbiek miatt. Kíváncsi volt a Morgan családfára, így rákérdezett.*-Ugye a Morgan család az, ahol mindenkinek ilyen vörös a haja?*Kérdezte a biztonság kedvéért. Az is lehet, hogy összetévesztette valamelyik másik Monro, vagy hasonló nevű családdal. Vannak még véletlenek...* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 4:36 pm | |
| * Még egy ideig gondolkodott azon az illetlen levélen majd félretette elméjébe és fontosabb dolgokra gondolt. Pl. arra hogy újabb barátságra tehet most szert. * - Szia! Igen én vagyok Cat Morgan. Sajnálom ha bunkó voltam csak tudod nem volt egy fényes napom ezért csak itt sétálgattam magamba és gondolkoztam azon hogy hogyan oldjam meg ezt a problémát. De mindegy ami volt elmúlt. Majd még kitalálok valami értelmes megoldást. Amúgy... honnan tudod a nevemet. * Kérdezett rá kiváncsiskodva. * Talán már találkoztunk vagy családtagjaink ismerkedtek vagy ilyesmi? Mert hát most hirtelen minden kiment a fejemből. De majd csak eszembe jut ha már láttalak.
|
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 4:27 pm | |
| *Hát igen. Kicsit melegebb fogadtatásra vágyott, de sebaj. Néha hajlamos elfelejteni, hogy itt nem mindenki tudja, hogy az ő apja maga a mágiaügyi miniszter, Rupert di Alsiera. De nem, nem szokta ezt szétkürtölni, mert nem akarta azt, hogy másképp viselkedjenek vele csak azért, mert hogy ő ilyen családba született.*-Igen, gondoltam!*Mosolyodott el Ness, majd tovább folytatta.*-És téged hogy hívnak? Csak nem te vagy Cat Morgan? A vörös hajad alapján gondoltam.*Jelentette ki leányzónk. Az apja ugyebár sok embert ismert, s egyszer mesélte neki, hogy a Morgan családot a hajukról lehet felismerni. Ness azon gondolkodott, hogy dehát annyi vörös ember él a földön, miért lenne különb a Morgan vörös haj? S most megtudta, mert van valami különleges benne, amiről azonnal felismerte.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Cat Morgan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 4:17 pm | |
| * Cat még egy ideig méla búsan gondolkozott, de ez valószínűleg nem látszott rajta. Vagy ha igen, akkor úgysem látta senki sem. Majd egy már számára ismert hosszú fekete hajú lány, Artemis Taylor és aranyos kiskutyáját vélte megpillantani. Melletük még hosszú szőke hajú lány is közeledett. * - Szia Artemis! Nem, nem ijedtem meg. * Szólt erőltetett mosollyal az arcán. * És szia, veled még nem találkoztam. * Köszönt a másik lánynak. * |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 4:09 pm | |
| *Nessie most épp maga előtt lökdösi finoman a lányt. Hamarosan egy vörös hajú diákot vél felfedezni, s illedelmesen köszön neki.*-Szia, Nessie di Alsiera!*Mutatkozott is be egyúttal.*-Épp szobát keresek Artemistnek!*Mutat a név kimondása közben a fekete hajú leányzóra, akinek kezében bizonyára ott van a kutyuskája is.*-Egy kicsit várnátok? El kell mennem a szoba kulcsáért!*Mondja, majd pár percre elrohan. Nem sokkal később már meg is érkezik, s egy öreg, kissé rozsdás kulcsot tart a kezében.*-Ez itt, a Vörös vércse háló kulcsa. Ez lesz az új szobád, kedvesem!*Mondja a lánynak, majd már el is indulnak a folyosón egyenesen. Kicsit sokat kell sétálni, de hát diákok ők, van még annyi erejük, főleg azért is, mert varázsló tanoncok. Közben ugye Art is kihozza a cuccát, így most azzal együtt mennek.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Artemis Taylor

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Márc. 19, 2012 4:07 pm | |
| *Kezében Pamaccsal és két böröndel jelenik meg a harmadik emeleten Cat mögött igy egy kicsit meg ijesztve a lányt.*Bocsánat nem akartalak meg ijeszteni igy sikerült a porton át jönnöm.*mondja nevetve a lánynak aki elkáromkodja magát ijettében:D.* |
|  | | | | Harmadik emeleti folyosók | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|