|
| | Harmadik emeleti folyosók | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Máj. 20, 2010 11:05 am | |
| * Rob ötletének örül, ám valmi mégis vissza tartja. Ránéz szobája ajtajára, majd ismét a fiúra. Nem tudni mi ütött belé. Minden porcikája az előtte álló társaságát akarja, de mégis habozik. Aztán hirtelen dönt. Mosolyt csal arcára és bólint a fiú felé.* - Én sem vagyok fáradt, és szivesen veled tartok. Viszont a folyosókon való kószáláshoz, már elég késő van. Nem szeretném, hogy elkapjanak benünket és utánna surolhassuk a koszos üstöket. *Kabátja zsebéből előveszi a kulcsát és ellépve Robtől és Zeustól az ajtóhoz sétál. Kattan a zár és ő lassan, hogy ne verjen nagy zajt kinyitárja az ajtót. Belülről csak a sötétség árad ki. Kezézev befele int, jelezvén, hogy menjenk be.* -Teleportal megyünk.*kacsint a fiúra, abban az estben, ha nem értené, hogy mi okból invitálja őket késő este a szobájába.* |
|  | | David Robert Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 264 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Nem minden szarka farka tarka, csak a tarka farú szarka farka tarka.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Máj. 20, 2010 10:54 am | |
| *Zeus kíváncsian szimatol a lány felé, de le nem szakadna Robról. Hát igen, mostanában egyre kevesebb időt fogllkozik az állatkával, természetesen nem direkt, de így az iskolában a tanulás mellett ott van a társasági élete. Amit épp most próbál fellendíteni.* - Nekem sincs testvérem, pedig szeretnék... Egy ikertesót. De erről már sajnos lecsúsztam. Bár a mai világban már a mágián kívül a mugli technológia is mindenre képes... *Humorizálni próbál, majd az órájára pillant. Nagyon késő van, ilyenkor ők már elvileg kint sem lehetnek a folyosón, de aztán támad egy ötlete.* - Én még nem vagyok fáradt, és ha te sem, akkor lemehetnénk a társalgóba. Ott ilyenkor is lehet tartózkodni, azt hiszem... De ha nem, engem az sem zavar. *Ravaszul vigyorog a lányra, de tudat alatt reméli, hogy Karen vele tart.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Máj. 20, 2010 10:48 am | |
| * Még mindig kéz a kézben haladva érnek fel a harmadik emeletre. Pár lépés és már a Turul háló előt lesznek. Karennek nincs kedve elszakadni a fiútól, de nem tudja marasztalni. Mégis mit mondjon neki? "Neharagudj, nem akarom, hogy elmenj. Maradj itt"? Nem, az nem az ő stílusa. És... nincs is hozzá elég bátorsága. így hát beletörődve szomorú sorsába érnek el a háló elé. A Turul háló előtt megáll pár lépésel és a fiuval szembe fordul.* - Nem, nincs testvérem... tudtommal.* mondja keserű humorral. Egy kivül állónak talán csak egy megejtet poénnak hangzana, de igazából nem az. Van rá esély, hogy van egy féltestvére. Talán nem is egy... Nyomasztó gondolataiból Rob állata zökkeni ki, aki szinte a semmiből tünt elő. Halvány mosolyal az arcán figyeli az állatot, majd ujjával megérinti annak orrát.* -Hello Zeus! * mondja az állatnak. Talán ideje lenne búcsúzni tőlük, de még nem tesz semmit. Húzza az időt..* |
|  | | David Robert Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 264 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Nem minden szarka farka tarka, csak a tarka farú szarka farka tarka.
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Máj. 20, 2010 10:37 am | |
| *Rob és Karen elvileg - vagyis inkább remélhetőleg -, kéz a kézben érkeznek a folyosóra. Rob most már inkább hagyja, hogy a lány vezesse, hisz neki fogalma sincs, merre van a szobája, sőt. De majd most megtudja.* - Igen, a zongoradarabok is gyönyörűek tudnak lenni, de nekem már egy életre elegem van belőle. Emilyéknél nincs zongora, ezért akár hányszor nálunk jár, mindig játszik. Folyamatos jelleggel. És... testvéred van? *Valahonnan mögülük kaparászás és szimatolás hallatszik, a következő pillanatban Zeus csimpaszkodik a fiú hátába. Az fájdalmasan felszisszen, és egy kézzel, húzza le magáról az állatot.Zeus cseppet megsértődik, de a következő pillanatban már a fiú nyaka köré tekeredve figyeli Karent.* - Szevasz, te bajkeverő. Hogy kerülsz ide? *Rob azt már inkább az állatnak címezi, mintsem Karennek.* |
|  | | Sarah Wood Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 258 Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Máj. 06, 2010 6:39 pm | |
| *Sarah kicsit elveszve érzi magát, de kitartóan követi Liz-t.Megkönnyebülten látja, hogy befognak menni egy ajtón, így nagy nehezen a lányok mellé ér.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Csüt. Máj. 06, 2010 6:32 pm | |
| *Liz követi Emilyt a zegzugos folyosókon. Sarah kicsit lemaradva követi őket az ajtókat nézegetve. Egyszer megáll Liz és egy kulcsot vesz elő, majd bemegy a szobába és leteszi a lány csomagjait.* |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5295 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 8:34 pm | |
| *Elveszi Rose-tól a zsepit, és megtörli a szemét. Ő is megöleli, bár a második kicsit hirtelen jön, egy kis fáziskéséssel, de visszaölel.* - Rendben Rose, majd megkereslek, de ha szükség van rám, Alligátor háló.. Bonjour, Madam. Bonne nuit. *Szól még a lány után. Azon meg eléggé meglepődik, hogy Vilen magát okolja az egyszerű megfázás miatt. Igazán nem hibáztatja a fiút, hiszen neki semmi köze sincs az ő gyenge immunrendszeréhez. És amúgy is: Emily vetette fel a ruhás fürdőzést.* - Vilen, ez nem rajtad múlt, igazán. Nem csak miattad fürödtünk. A megfázás nem is számít, hiszen jól éreztem magam közbe... Remélem... Te is. *Próbálja egy kicsit jobb kedvre deríteni a fiút. Amikor az valamiért bocsánatot akar kérni, igazán nem érti, miért, de nincs alkalma megkérdezni Vilentől, mit követett el ellene, mert a fiú, már menne is. És nem is akárhogyan búcsúzik, hanem egy szájra puszival, de ezután Emily csak annyit tud válaszolni:* - Bonjour, Vilen... *Egészen szépen formálta meg a szavakat, ahhoz képest, hogy nem vett levegőt. Amikor a fiú eltűnik, ő csak áll, hátát az ajtónak vetve, és próbál magához térni. Végül Aphrodité ugatása ébreszti fel, így bemegy a szobába, és lefekszik a földre gondolkodni...* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Vilen S. Vyacheslav Diák

Hozzászólások száma: 277 Kaszt:  Üzenőláda: Vilen Savva Vyacheslav

Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 8:18 pm | |
| *Vilen meglepetten nézi Emilyt.De férfiből van,miért venné észre a könnyet? Ám ekkor Rose furcsa magyarázattal áll elő,ami némiképp jobb kedvre deríti a fiút,még ha nem is látszik rajta,Viszont az eddiginél aggódóbb arccal nézi a Emilyt.* -Megfáztál miattam? *kérdezi.*-Ó jajj... ígérem jóvá teszem valahogy! *mondja enyhén rémült fejjel.*-Bocs,orosz vagyok,és hajlamos rá,hogy.... elfelejtsem mások nem bírják olyan jól mint én.... *mondja egyre halkabban majd amikor Rose menni készül utána szól.* -Várj! *de már semmi értelme.*Emily... *fordul a lányhoz.*-Figyelj... figyelj,ne haragudj.... nem akartam,hogy.... *Elnémul.Majd néhány másodperc után megköszörüli a torkát.* -Menj Rose után,dumcsizzatok egy jó kis lányosat. *mondja biztató mosollyal.*-Én ráérek... *Néhány másodpercig ismét tétovázik,majd hirtelen mozdulattal odahajol a lányhoz,és egy gyors,apró puszit ad a szájára.Aztán némiképp zavartan pillant vissza rá.* -Öhm... később még látjuk egymást! *köszön el ezzel,majd gyors léptekben elindul a folyosón,és eltűnik a sarkon.Talán felmegy ismét Vendess hálójához... aztán majd meglátja mi lesz.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 8:09 pm | |
| -Hát igazából ma délután beszélgettünk Em-mel, és megkérdeztm tőle, hol fázott meg ennyire, és nem mondott igazán semmit sem, csak hogy veled volt kint a szabadban, és nem igazán volt ő sem felöltözve, de semmi egyebet. És hogy honnan tudtam? Megérzés, ne kérdezd honnan. *igazából nem akarta magát hülyének tetteni Rose, ezért nem mondta, hogy honnét is tudja. Hiszen értette mind egyes rezdülését az őt körülvevő dolgoknak, de ezt még Em sem tudta róla. Ránézett a lányra, és látta, hogy nem áll messze a sírástól.* -Em, tessék, itt egy zsebkendő, fújd ki az orrod, meg töröld meg a szemed, mert látom, hogy egyre rosszabb ez a megfázás. Tiszta vörösek. *Remélte, hogy ezzel kicsit kimentheti őt a csávából, s gyorsan előhúzott a szebéből egy tiszta papírzsebkendőt, amit rögtön átnyújtott Em-nek. Közben éppenhogy, de rápillantott az órájára, és elszörnyedve látta, hogy mennyire elment az idő.* -Srácok ne haragudjatok, de nekem el kell mennem. Nem tudtam, hogy ilyen késő van már. Rég tanulni kéne, annak ellenére, hogy most volt óránk, ami nagyon jó volt. Igaz, Emily? *Megeresztett egy bátorító mosolyt felé, s megölelte a lányt. Majd Vilen felé fordult, s a kezét nyújtotta felé.* -Örülök, hogy megismertelek. Remélem még találkozunk. És fel a fejjel! *Mosolyog rá is, és még egy szóra visszafordul Emilyhez.* -Gyógyulj meg hamar, majd találkozunk. Egyébként ha véletlen te keresnél engem, akkor a Turul hálóban megtalálsz. *Még egyszer megszorongatta a lányt, persze csak gyengéden, mindkettejükre rámosolygott, és még mielőtt bármit tudtak volna szólni viszavonult a szobjába.* |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5295 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 7:59 pm | |
| *Emily lesüti a szemét, amikor Rose elárulja őt, és legszívesebben a föld alá süllyedne. Mindegy ezen már nem tud segíteni, csak Vilen ne higgye pletykásnak... Remélhetőleg Rose majd kitalál valamit, hogy honnan is tudta a srác nevét, mert hogy ő ilyen fejjel nem tud gondolkodni, az biztos. A fú, csak annyit mond, hogy semmi gond, de persze Emily lája rajta, hogy ez nem így van. Vilen figyelmeztette, hogy nem mindig olyan, mint tegnap, de ez nem puszta rosszkedv. Ennek oka van. Ha Rose magukra hagyja őket, vagy később, ha kettesben maradnak, megkérdezi tőle, hogy mi a semmi, amitől ilyen a kedve. de így, a lány jelenlétében nem akarja faggatni.* - A mai óra... az... *Emily sóhajt egy nagyot, és a könnycsepp, amit eddig nem hagyott kicsordulni, most végigcsorgott az arcán. Nem volt ő ilyen, hogy minden apróságon elsírja magát, de ez már neki sok volt, nem bírja tovább. Nem is folytatja inkább, csak néz Vilenre.* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 7:49 pm | |
| *Vilen meg sem hallja a lépteket,csak akkor kapja fel a fejét amikor Emily hangját hallja meg.Egy szempillantás alatt felpattan a földről,és szemtől szemben áll a lánnyal aki eléggé aggódó tekintettel néz rá.Ám mielőtt szólhatna,máris ott terem egy másik hölgyemény is.Akármilyen rossz is a kedve,halvány mosoly hagyja el az ajkát egy fél pillanatra,amikor a Roseként bemutatkozott lány azt mondja,hogy " csakis Vilen lehetsz".* -Szia,talált.Honnan tudtad? *kérdezi majd ismét Emilyre néz elkomorodva.Tétovázik egy picit,de végül megrázza a fejét.* -Semmi gond... *Látja,hogy a lányok jól elvannak együtt,nem akarja a piti kis gondjaival fárasztani és lelombozni őket.Na meg amúgyis eléggé magán ügy.Emilynek talán még elmondta volna... de mindegy.Holnap úgyis Vendessel találkozik,és majd beszél vele amikor együtt lemennek Nellondba,nem a legcukibb negyedbe.* -Milyen volt az óra? *kérdezi,csak,hogy mondjon valamit,és kicsit zavartan megvakarja a tarkóját.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 7:41 pm | |
| *Csendesnek abszolút nem mondható utat tett meg Rose és Emily, az ő szobájáig. Jó volt a mostani órájuk, ebben mind a ketten egyet értetek, de azért voltak benne izzasztó pillanatok is. Mikor felértek a lépcső tetejére, és elérték a folyosót, Em valakit megpillantott a szobája előtt ücsörögni. Rose is sebtében követte őt, és hamarosan megtudta, hogy Vilen. Nagyot mosolygott Em-re, majd ő is bemutatkozott.* -Szia Rose vagyok. Te pedig csakis Vilen lehetsz. *Majdnem elnevette magát, de tűrtőztette az indulatait, Emily kedvéért. Ő is látta, hogy valami nem stimmel a fiún, így gyorsan lehervadt az arcáról az a huncut vigyor is. Ő is Vil felé fordult, és ugyszintén a hogyléte felől kérdezősködött annak ellenére, hogy még nem is találkozott vele ezelőtt.* -Igen, tudunk segíteni valamiben? |
|  | | Emily Kyra Beawer

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 7:33 pm | |
| *Két lány lépked fel a folyosókra. Egyikük Emily, aki most ideges, megszeppent és kimerült. Ez a mai óra, főleg, a bagoly miatt, elég kellemetlenül érintette. Nem is nagyon beszélgetett, csak, ha Rose csacsogott, azt figyelte. Közben néha-néha tüsszögött is egyet, vagy köhögött, esetleg az orrát fújta, de lelkileg most eléggé instabil volt. Soha, de soha nem akar még egy ilyen órát. A gyík, amit varázsolt magának, ott pihen a vállán. /ez csak és kizárólag akkor, ha az állat megtartható, de már megkérdeztem, a választ a kövi HSZ-be írom./ Sálja, a nagy félésben teljesen kioldódott, és most azon szenvedett, hogy rendesen a nyakára legyen tekerve. Egyszer csak észrevett egy alakot az egyik ajtó előtt, és csak amikor közelebb ért, akkor ismerte fel Vilent, méghozzá az ő hálója előtt ücsörögni, azaz az Alligátor elnevezésű szoba alatt. Rögtön észrevette, hogy valami nincs rendbe, így kicsit meggyorsította lépteit, és mikor Vilenhez ért, már nem is zavarta az ő problémája.* - Mi az Vilen, valami baj van? *Kérdezte aggodalmasan. Ha majd Rose melléjük ér, majd bemutatja őket egymásnak, de ez most nem a legfontosabb.* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Pént. Ápr. 30, 2010 7:24 pm | |
| *Vilen ül a harmadik emeleti folyosón. Igen,ül.Méghozzá egy ajtó mellett.Hosszú,fekete farmer van rajta,ujjatlan fekete póló,és tornacipő.Egyik lábát kinyújtja,a másikat pedig felhúzza,és rákönyökölve a kezébe temeti az arcát,s közben a hajába markol néha néha. Nagyot sóhajt.El kellett mennie,fontos volt a dolog... és nem éppen szívderítő.Vendesst nem találta sehol,de kellett egy ismerős arc... és automatikusan Emily szobája előtt kötött ki,maga sem tudta miért.De még valószínűleg tartott az óra,ezért nem volt senki a szobában.Ezért elhatározta,hogy leül egy kicsit,és vár.Hátha jön a lány.Egy próbát megér a dolog.De persze nem akar órákat várni,és nincs is olyan hangulatban.* |
|  | | Serenity Charisma Godwin Diák

Hozzászólások száma: 37 Kaszt:  Üzenőláda: Pedig dinkának lenni akkor is jó dolog! 
"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen,akkor válik igazán erőssé!" by Haku
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 8:08 pm | |
| *Az óráról megismert Torina jön felé.* -Üdv ismét.*Köszön neki barátságosan,de kissé már fáradtan.Mikor megtudja,hogy van végre szobája,kissé felélénkül.*-Nagyszerű.*Mondja lelkesen.A következő kérdésre,egy egyértelmű bólintással felel.De hiszen látható is.Bőröndjének fogantyúja ismét baljában,jobb vállán már ott van válltáskája,benne az óra jegyzettel teli füzete,tintás üvegei,pennái.Pálcája már ismét zsebében vannak.Időközben a táskájából előhalászott egy vékony,elegáns kötött kék kardigánt,amit ugyan nem gombolt össze,de mivel kezdett hűlni az idő,inkább felvette.* -Nos lenne.Gondolom a tanárok mikor felvételt nyertem,már tudták,hogy jártam más varázsló és boszorkány képzőbe.Viszont itt másmilyen tantárgyak vannak,mint amiket én tanultam.*Kissé megáll,hogy gondolatait összeszedje.*-Nos nem lettem tájékoztatva milyen tantárgyak is vannak.Valahol megtudom ezt tekinteni?Semmiről se szeretnék lemaradni.*Majd választ se várva folytatta.*-Még az érdekelne,itt van-e könyvtár,s ha van akkor az merre felé?*Könyvtár!Ez volt számára az egyik legfontosabb hely.Nem szeretett tanulni,de olvasni,s mind többet megtudni,az igen.Így hát régen csúfolták is avval,hogy második otthona a könyvtár.De ez csöppet se zavarta.* |
|  | | Torina Foster

Hozzászólások száma: 487 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Torinát jelképező sárkány

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 7:52 pm | |
| *Hát, csak lazáén kidobták Serenity-t az óráról, de hát, az nem olyan vészes, mint placcsanni. Torinának már annyi a negatív élménye az órákkal kapcsolatban, hogy egész könnyedén túllép rajta, lehet úgy is nevezni ezt, hogyha belőle indulunk ki, hogy ideg összeroppanás Minden esetre most egész nyugodtan sétál a folyosókon, nem tört le, mint az előző öt ilyennél, csupán kezd egy kicsit monoton lenni neki. Mikor észreveszi a kódorgó lányt, feléled benne a szakmegbízott énje, és odasétál hozzá, miközben a zsebéből elő vesz egy pergament.* - Már megvan a szobád... *Se nem köszön, se semmi, csak halkan, de érthetően kijelenti ezt.* - Minden nálad van? A gepárd háló lesz a végleges hálód, odakísérlek. *Mondja a lány, nyugodtan, és lassú léptekkel elindul a hálóhoz. Közben egy hatalmas kulcscsomó kerül elő a zsebéből, amiről a gepárd mintázatút babrálja le róla, szótlanul. * - Ha van kérdésed, bökd ki. *Mondja oda a lány, fel sem pillantva.* |
|  | | Serenity Charisma Godwin Diák

Hozzászólások száma: 37 Kaszt:  Üzenőláda: Pedig dinkának lenni akkor is jó dolog! 
"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen,akkor válik igazán erőssé!" by Haku
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Ápr. 28, 2010 7:44 pm | |
| *Az óráról,melyen kissé leszerepelt bőröndüstül jött fel.Kissé már el is fáradt,hiszen azon a napon átutazta Európát egészen pontosan Londonból idáig.Aztán rögtön részt is vehetett egy izgalmas órán... Mikor végre felér a folyosóra szétnéz.~Innentől majd valahol erre felé lesz az otthon,édes otthon.Itt tudom,más az elrendezés,mint a régi sulinak volt,így várom mi lesz.~Arról pedig eszébe nem jutott volna senkinek szólni,hogy ahonnét jött,ott iskola első volt.Még csak az kéne!Hogy lehordják az iskolát,hogy ilyen bénák,mint ő iskolaelsők.Ez a hely teljesen más,s mostantól az itteni mérce számít,ezt kell megszoknia. Lassú tempóban elindult,keresve valakit,aki majd megmondja,hová is kerül.* |
|  | | Torina Foster

Hozzászólások száma: 487 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 2:01 pm | |
| *Mikor a lány semmit se szól, csak mint a néma eltűnik, majd visszatér a csomagjaival, kissé felvont szemöldökkel méri végig. Nem óhajt pofátlan lenni, de azért még is rákérdez a dologra.* - Elnézést, ha így van, de néma vagy? Vagy miért nem szólsz egy szót se, felelve? *A kérdések hidegek, és leheletnyit számon kérően, de nem annyira támadó, hogy meg kelljen rémülnie. Egy kulcsot vesz elő a zsebéből és lassan a szoba felé kezd sétálni a folyosón, remélhetőleg Arwennel a nyomában. * - A turul hálóban leszel elszállásolva, a baloldali lakrészben. Még csak egy szobatársad van ott, így választék van helyekből. *Csak a szokásost mondja el, míg oda nem érnek a hálóhoz. Odaadja a lány kezébe a kulcsot, hogyha akarja, nyissa ki ő. A kulcs úgy is már az övé.*
// Következő hozzászólást a Turul háló-ba! // |
|  | | Arwen Epessëje Diák

Hozzászólások száma: 58 Msn: Lo.OLa_a@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Csak kétféleképpen élheted az életed: Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:49 pm | |
| *Arwen sietős léptekkel csomagostúl visszatér a lányhoz. Izgatottan várja a fejleményeket* |
|  | | Torina Foster

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:43 pm | |
| *Egy magas, karcsú, igen csak szép lány jelenik meg, az egész látvány elrontója, az a tekintete, ami félig meddig üres, félig pedig igazán jeges, barátságtalan. Mikor meglátja a vörös hajú lányt, elővesz a zsebéből egy tekercset és kikeresi a nevet... * - Arwen Epessëje? Torina Foster vagyok, Szakmegbízott. A szakvezetőnk küldött, hogy beosszalak a végleges szobádba, hogy átkísérjelek. A dolgaid össze tudnád gyorsan csomagolni és kihozni ide? Mert akkor egyszerűen indulhatnánk is. *Mondja, nyugodtan, lassú tempóban, nem hadar, érthetően beszél. Tekintetével végigméri a lányt, az élénk vörös haját, csak hogy megjegyezze őt, hiszen a szaktársa... Nekidől a falnak, és várja, hogy Arwen visszatérjen a cuccaival, csak akkor tudja átkísérni a végleges szobájába. * |
|  | | Arwen Epessëje Diák

Hozzászólások száma: 58 Msn: Lo.OLa_a@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Csak kétféleképpen élheted az életed: Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Ápr. 25, 2010 1:32 pm | |
| *Arwen tanácstalanul sétálgatott a folyosón gondolataiba merülve.* |
|  | | Ada Westlive Diák

Hozzászólások száma: 30 Msn: fruzsina.macsai@windowslive.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Ápr. 19, 2010 5:41 pm | |
| ~Elég furcsa hálónevek de ez teszi különlegessé őket!~*Liz és Emily megállnak a Turul háló előtt. Liz turkál a zsebében és elővesz egy kulcsot felém fordul majd kinyitja az ajtót.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Hétf. Ápr. 19, 2010 5:35 pm | |
| *Liz megy elől, mellette Emily és mögöttük, egy kicsit lemaradva Ada. Nézi a hálóneveket, majd megáll az egyik ajtó előtt. Az ajtón ez áll: Turul háló. Leteszi a bőröndöt és végigtúrja az összes zsebét, mire az utolsóból elővesz egy kulcsot.* -Ez itt a szobád kulcsa.*Fordul Ada felé, majd kinyitja az ajtót és bemennek.* |
|  | | Bianca Phelps-Blamely

Minősítés:  Hozzászólások száma: 674 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd. Márc. 23, 2010 7:39 pm | |
| *Végülis megtalálják ugye a szobát, be is tessékeli a leányzót, és az is kiderül, hogy honnan érkezett. Minden info meg van, a kulcsot is odaadta neki, szóval ez mis letudva mára.* -Akkor szia! *Köszön el tőle, majd Steperrel együtt távoznak a saját szobájukba.* _________________ Ausztrál leányzó bájos pofival. Kissé cserfes időnként, máskor viszont felettébb visszafogottnak mutatkozik. Imádja a tengert, habár itt maximum a tó ad lehetőségeket, hogy víz iránti szenvedélyének hódoljon. Kedvenc sportja a szörfözés. Daimonja egy kenguru, Steper. Ez a felszín, alatta pedig egy harcművész leányzó rejlik, akinek különleges fegyvere egy ezüst mentálisan irányítható ostor, ami alapállapotban szerencsekarkötő. Cirelin de Sovalon multija
|
|  | | Zaina Viktória Tilda Diák

Hozzászólások száma: 38 Kaszt: 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd. Márc. 23, 2010 7:35 pm | |
| *A folyosón lépkedve végig figyeli az utat, hogy megjegyezze, merre kell jönni. Végül a Hiéna hálónál állnak meg. A kislány végig figyelmesen hallgat.*-Lengyelórszhágbhól 'öttem.*feleli akcentussal a hangjában. Átveszi a kulcsot is, majd bemegy a kinyitott ajtón. Még visszafordul, hogy feleljen a felé intézett kérdésre.* - Nhem, níncs. Nágyhón szhépen kőszhönőm*feleli, majd megfordul és egy üres helyet keres magának a Hiéna háló bal oldali részén, lepakolja a cuccait, majd úgy ahogy van, rádől az ágyra. Persze előtte előszedi rajzfelszerelését, hogy befejezze a korábban elkezdett művet.* |
|  | | | | Harmadik emeleti folyosók | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |