Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Harmadik emeleti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next
SzerzőÜzenet
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 404
Msn: isabellanewton@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Okt. 02, 2011 3:53 pm

*Bella tényleg elcsodálkozik és habár már kisi kora óta beleszületett a varázsvilágba, az árvaházba nem sűrűn közlekedtek a levegőben a dolgozók, sem a gyerekek. Néhány gyereknek volt különleges képessége és bizony volt, aki a levegőt tudta uralni, de nem hencegett a többi diák előtt ezzel. Persze Bella nem gondolja, hogy Rosetta henceg, hiszen bizonyára neki természetes ez a közelekedési mód. Főleg, hogy igen aprócska termetű, biztos, hogy nem ember.*
- Nem, beleszülettem a varázsvilágban, csak hát nálunk nem sokan rohangáltak a levegőben * neveti el magát Bella és azt a helyet nézi, ahol Rosetta felemelkedett.*
~Wow! De jó lenne ezt megtanulni!~*gondolja, majd Rose-ra néz és fel is teszi a kérdést:*
- Ezt meg lehet tanulni? * elég érdeklődő típus és persze kíváncsi is és ez a csillogás ki is ül a szemére. Kiderül, hogy a furcsa kis csikó igen csak jól van, élvezi az életet meg minden.*
- Nos, ennek örülök * biccent a lány mosolyogva, majd szóba hozza a Ködfenyvest is.*
- Igen, ki akartam menni meglátogatni Tűzkarmot, csak aztán rossz ösvényen fordultam le, vagy nem tudom. Bekerültem a ködbe, aztán volt egy furcsa álmom. De utána visszataláltam a Kúriába. És szerencsére nem kaptak el, mert volt vagy éjfél,mire visszaértem a szobámba * meséli el röviden a lány a történetét és reméli, hogy Rosetta nem fogja beköpni. Ekkor pislog Bella az órájára, majd felsikkant.*
- Bakker, megint el fogok késni óráról. Nem tudod véletlenül ,hogy... * kotor kicsit a táskájába a lány, majd előveszi az órarendjét és Rose orra alá dugja:*
- ... hol van ez a terem? * néz esdeklően a lányra Bella és reméli, hogy mivel múltkor is együtt mentek órára, Rose-nak esetleg most is ugyanez az órája kezdődik egészkor.*
Vissza az elejére Go down
Rosetta Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 6046
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Okt. 02, 2011 3:42 pm

*Mikor a lány mosolyogva fogadja, kissé megnyugszik, és visszamosolyog rá, habár a szájeltátott csodálkozásra csak halkan kuncogva legyint. * - Nem kell mindene így meglepődni, ez igazán nem volt nagy kunszt! Ugye csak most ismerkedsz a varázsvilággal, azért új neked minden? Tűzkarom jól van, meglepően jól, habár még a többi csikóhoz nem mehet be, de egészsége örvendez, legalább is tegnap jól volt, biztosan nem történt azóta semmi baj. *Mosolyogja a lány, aztán a szemöldöke picit felfut, és megdönti a fejét.* - Eltévedtél? Lehet nem kéne még nagyon egyedül mászkálnod kint. Hat után jártál a Ködfenyvesbe? Mert akkor nem csoda, hogy eltévedtél... Mesélj, mi történt? *Kedvesen kérdez, nem követelőzően, inkább úgy, hogy a lány bizalommal nyíljon meg előtte, nyugodtan mesélhet, hogy mi a fene is volt érdekes abban a sétában. Habár kint sok minden lehet érdekes... Mind a lények, mind a diákok, hogyha éppen egy olyannal futunk össze.*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Isabella Newton

Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Okt. 02, 2011 3:34 pm

*Bella nézelődését egy igen ismerős - talán az iskolában az eddig legismerősebb -hang üti meg: Rosetta hangja. Na igen, volt egy "kellemes" kalandja a lánnyal,ami igen csak megmaradt a szívében. Megfordul, hiszen nem ijedt meg, a lány hangja kellemes meglepetés volt neki az üres folyosón. Egy széles mosoly kerül arcára és világoskék szeme is megcsillan.*
- Nahát, Rosetta! Szia! * köszönti a lányt kedves mosollyal, majd teljes testével a lány felé fordul. Egy kis ideig eltátja a száját, mikor Rosetta csak úgy odalebeg az ablakpárkányhoz, majd lecsüccsen rá.*
- Wáó... * suttogja a lányt, majd nyel egyet és ismét kedves mosollyal néz a lányra.*
- Hogyne, minden rendben. Tetszik a suli meg minden, csak még nem sok embert ismerek. Hogy van Tűzkarom? Múltkor meg akartam látogatni, csak * megköszörüli a torkát, hogy szégyenét kicsit leplezze * - eltévedtem. De volt egy érdekes sétám a Ködfenyvesben * pislog ki a lány az ablakon és kicsit meg is borzong, bár ezt nem biztos, hogy Rosetta észreveszi.*
Rosetta Waylan

Minősítés:
Hozzászólások száma: 6046
Msn: perlita6@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Okt. 02, 2011 3:29 pm

*A koboldlány csendesen sétálgat az iskola területén, igazából a könyvtárba volt, aztán feljött a szobájába, és most újra a könyvtárba igyekszik. A kezében ott lapul az oroszlános gyűrű, aminek a titkát még nem nagyon sikerült megfejtenie. Mikor észreveszi a kék hajú leányzót - aki épp ezért eéggé feltűnő jelenség, elüt az iskola falaitól -, azonnal lassít, és odaszól neki.*
- Isabella! *A hangja barátságos, nem akarja a szívrohamot hozni a lányra. Eléggé furcsa volt az első találkozásuk, finoman mondva, így túl sok mindent nem tud a lányról.* - Minden rendben? *Kérdez gyorsan, miközben mellé lép a talpa eltávolodik a földtől, és odalebeg az ablakpárkányhoz, hogy lecsüccsenjen a belső részre, és így nagyjából egy szintben lesznek. Nagyjából.*

Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá.
Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.

Aurora Valanthe Mediaris
Isabella Newton

Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Okt. 02, 2011 3:22 pm

*Bella megint kószál. Viszont mióta ideérkezett az iskolába, sikerült megtanulnia, hogy a harmadik emeltre hogyan juthat el. És most ismét itt van. Éppen vándorolgat a folyosón, a szobákat nézegetve, hogy vajon hol van még üres hely, hova fog bekerülni és esetleg arra is számít, hogy valaki kikukkant a szobákból és megsajnálja.Persze ki tudja, hogy ilyenkor ki mit csinál,mindenesetre neki most csak 5 órától van órája, így még van egy kis szabad ideje,amit kószálással tölt el.Általában a legtöbb idejét tényleg kószálással tölti el. Egy egyszerű rövidnadrág van rajta és egy csinos top. Mivel most igen csak jó idő van, kihasználja az utolsó napsugarakat is. És mikor elhalad az egyik ablak mellett, meg is áll ott és kifelé nézelődve kémleli a tájat.*
Ann Harvard
Diák

Hozzászólások száma: 151
Msn: domolki_anna@indamail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Hétköznapok
Gyermeki én: ]

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 3:35 pm

// Itt vagyok, bocsi : / //

- Ki csattog? *Teszi fel a jogos kérdést. Igaz, hogy korábban ő kötött bele a lányba, de nem igazán volt kedve erről vitatkozni.* - Tudod mit? Én kötöttem beléd... *Sóhajt lemondóan, és észre sem veszi, hogy lecsúszik a törölköző a válláról. Lehajol, és felveszi, a vállára teríti - közben pedig azon tűnődik, hogyan lehet a sértődés veszélye nélkül felszívódni.
Persze az mégiscsak illetlenség lenne, ha ezt a lépést is ő tenné meg, lévén igaz, hogy ő kezdett el akadékoskodni. Persze a másik lány a butább - ehhez kétség sem fér ugyebár - de egyszerűbb ráhagyni... Abból nem lehet baj.*
- Nyalóka?... *Kérdezi, amikor a lány felmutatja a két nyalánkságot.* - Rongálja a fogad... *Csóválja meg a fejét, és szomorúan kinéz az ablakon. A cukrot - nem túl nőies módon - egy nagy ívben kiköpi az udvarra, és elővesz egy jobb ízűt.*
http://www.chatelleroux.freeblog.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 2:53 pm

- Na. Most meg úgy csattogsz, mintha minimum én kezdtem volna. Mind a ketten tudjuk, hogy te kötöttél belém, én meg nem fogok itt lelkizni veled, hogy mi bántja a lelkecskédet, ha nem tudsz egyszerűen továbbmenni. Arra pedig alighanem elég jót nevetne, hogy Ann idősebb nála - még ha véletlen igaz is, Lisa fog tovább élni, ehhez sok kétség nem fér.* - Neked meg jobban kéne magad elé figyelni. *Zárja le a témát, és ugyebár visszafordul az ablakpárkányhoz. Neki nem is kéne varázstárgyért nyúlkálnia, csak a száját kell kinyitnia, és a fejpántjának hála fújhatná is a tüzet a lányra... De persze felesleges.* - Kössz, most nem. *Rázza meg a fejét a kínálásra, és két nyalókát bányász elő a zsebéből, felmutatva, hogy ő inkább azt pártolja. Az egyiket azért persze Ann felé nyújtja.*

//fagy szerintem, mert Ann eltűnt//
Ann Harvard
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
Hétköznapok

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 2:47 pm

- Jaj, az istenért, ne okoskodj már! *Fakad ki, mert olyan szinten irritálja a lány tudálékoskodása, hogy azzal semmit nem tud kezdeni. Körülbelül olyan értelmi szinten állhat, mint az óvodából frissiben kikerült gyerekek - legalábbis a hanghordozásból pontosan ez volt leszűrhető. Anna nevetni kezd, biztosra veszi, hogy idősebb a kis fruskánál, aki a hálójába akadt. Idősebb, de okosabb is. Most éppen azt ecseteli, hogy kit mikor vesz észre, amikor háttal van - micsoda? Fene, aki érti ezt az egész maszlagot, amit összehord ez a lány itt.*
- Mi van? Én csak szimplán sétáltam a folyosón, te meg itt ácsorogtál. Nem kéne az út közepén ácsorogni... *Vonta le a konzekvenciát, és a talárjába túrt, hátha talál valami jó kis varázstárgyat, amivel egy csöppet elintézheti. Nem volt semmi, csak egy zacskó cukor - ezt bányássza elő, majd bekap egy darabot, és a lány felé nyújtja.*
- Cukrot? *Próbál kezdeményezni, bár ki tudja, mekkora sikerrel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 2:37 pm

- Mást nem nagyon tudok levenni abból, hogy nem vagy képes kikerülni, elvégre egészen biztosan az én hibám. *Ő ugyan nem hisztizik - halálos nyugalommal kitárja a karjait, majd bólint.* - Egyértelmű. Öt szem egészen biztosan kevés ahhoz, hogy kiszúrjak vele valakit, aki utána egyetlen hang nélkül tűnik el egy másodperc alatt. *Bólogat lelkesen. Daimónja szeme közben egyre inkább elkerekedik a másik lány hülyeségén.* - Én háttal voltam, cukorbogár. Szerintem nem elvárható tőlem, hogy ígyis észrevegyelek. Ettől függetlenül persze megtettem, de gondoltam ha neked a szemed előtt vagyok, akkor talán csak észreveszel, és kikerülsz. De úgy látszik, túlságosan magasnak ítéltem meg az értelmi szinted, ezért bocsánatot kérek. Az én hibám, nem vagyok elég jó emberismerő. *Azzal megrántja a vállát, és visszatér az ablakpárkányhoz. Végigtapogatja a következőt is, keresi a karkötőt, miközben a tekintete a tájra téved.* ~ Repülni kellene majd... Akár láthatatlanul, de igazán repülhetnénk egy kicsit. ~
Ann Harvard
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
Hétköznapok

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 2:28 pm

- Csakis azt akartam mondani, hogy kövér vagy… *Fintorog egy sort, és lekezelően végigpillant a lányon. Nem igazán szívleli az efféle hisztérikákat, ennél jobban már csak azt utálja, ha valaki a saját súlyáról tett becsmérlő megjegyzéseket – épp ezért nem mondhatni, hogy a lány megjelenése felvillanyozta volna.
Abban persze igaza volt, hogy senki nincs volt a folyosón, lényegében ketten ácsorognak arrafelé.*
- Ott volt valaki, csak nem vetted észre. *Jelenti ki, holott pontosan a tudatában van annak, hogy semmiféle valóságalapja nincsen annak, amit mond. Idegesítő egy lány ez, akibe belebotlott, egyszerűbb lenne továbbmenni a fürdőhelyiségek felé – és kevesebb vitatkozással is járna.*
- Te vagy a vak. Csak ácsorogsz itt, észre sem veszed, ha beléd ütközik valaki. *Vág vissza, és pár lépéssel hátrál, hogy azért – biztos, ami biztos – kartávolságon kívül maradhasson.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 1:59 pm

*Persze meghallja a lépteket, de jelenleg, keresés közben nem foglalkozik velük. Nézi a földet a fal mellett, hátha oda rúgta valaki a karkötőt... Bár alighanem ha ennyire látható helyen lenne, már rég felvette volna valaki. Igazából nem is annyira az ékszer a fontos, inkább csak az időt húzza még, ürügyeket talál, hogy ne kelljen mennie. Nehéz szívvel hagyja azért itt az iskolát, még akkor is, ha azon kívül sem unatkozik. Ekkor viszont valaki nekimegy, mire felvonja a szemöldökét. Angyalian elmosolyodik, csípőre teszi a kezeit, és kicsit félredönti a fejét.* - Óóó! Micsoda kedves kis megfogalmazás arra, hogy kövér vagyok! Köszönöm szépen a felvilágosítást, mostmár én is látom, hogy annyira elállom az utat, hogy még véletlenül sem lehet elférni mellettem, és egyszerűen kikerülni. A szememmel is valami probléma lehet, mivel ezt a többesszámú "emberek" dolgot nem tudom felfedezni a folyosón. De gondolom a te szemeddel minden rendben van, hogy nem tudsz észrevenni valakit a folyosó közepén, szóval... honnan szereztél ennyire jó lencséket? Nekem is kellene. *Őszinte csodálkozást és reményt tettet, hogy megtudja majd, hogyan tud javítani a szeme világán.*
Ann Harvard
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:
Hétköznapok

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 1:50 pm

*Vasárnap volt, tulajdonképpen semmi érdemlegesebb dolga nem akad éppen Annának, ezért jött a határozás, hogy elmegy fürdeni – kínos ugyan, de ennek tegnap nem ejtette szerét. Épp ezért ballag most a teljesen üres harmadik emeleti folyosón, kicsit szórakozott jellemmel – ugyanis azt sem veszi észre, hogy a megfelelő iránytól jócskán elkanyarodik már.
Mégsem teljesen üres a folyosó, de ezt ő még nem veszi észre – álmatag arccal megy a kövön, az ablakon beszűrődő fénysugarakat bámulva. Giccses a látvány, de igéző: egyszerűen nem lehet máshová nézni.
Csak akkor eszmél fel, amikor beleütközik egy nagy, puha valamibe. Szemeivel furcsállva méri végig a testet: egy szőke hajú, fehér bőrű lány, egyáltalán nem ismerős a számára. Gyorsan hátrál pár lépést, és nem túl szívélyes hangon köszön.*
- Miért állsz itt? Feltartod az embereket… *Közölte, holott senki nincs a folyosón akkor. Valójában nagyon nincs ma jó kedve, de igyekszik, hogy ne az ismeretlen idegenen kerüljön levezetésre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Vas. Aug. 28, 2011 1:41 pm

- Biztos vagy benne, hogy itt hagytuk el? - Dehogy vagyok benne biztos. Csak megérzés. - És nem lenne egyszerűbb begyűjtőbűbájjal ellenőrizni, hogy itt van-e, aztán menni másfelé? - De igen, egyszerűbbnek minden bizonnyal egyszerűbb lenne. De nem sietünk sehová... vagy szerinted igen? *Nyújtózkodik egy kicsit, majd újra lehajol, az ablakpárkányt is áttapogatva. Egy karkötőt keresnek már egy ideje, de nem hajlandó mágiával rásegíteni... ami az egész iskolát átkutatva azért elég hasznos lenne. De nem szorítja az idő, szóval nincs oka nagyon sietni. Mikor nem találja meg, megvonja a vállát, és tovább sétál. A zsebéből kilóg egy levél vége, de nem tudni, kinek szánja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Szomb. Aug. 27, 2011 9:02 pm

*A kiáltás után egy holló reppen a vállára, mire megrezzen, és ideges, hessegető mozdulattal megpróbálja elzavarni az állatot. Aztán Gis hangját is meghallja, mire megfordul, és a lányra pislog. Tekintete végigfut a másik ruházatán, és ez egy elismerő hümmögést vált ki belőle. Aztán ugye a csaj megmutatja, melyik az ő hálója, mire elhúzza a száját.* - Ha tudtam volna, melyikben laksz, nyilván nem az üvöltözéssel kezdtem volna. Amúgy azért jöttem, hogy lerángassalak a Jeniliába, mert azt mondtad, nem ismered, márpedig az igazán kihagyhatatlan, mert szinte mindenki ismeri. Szóval le kellene jönnöd velem. De látom egyébként is készültél valahová. *Az utolsó mondat kérdő hangnemmel párosul. A leégetéses dologra felnevet, és ő is a kikukucskáló lányra pillant, és még rá is kacsint, mire az felháborodottan visszahúzódik a helyiségbe.* - Szerinted engem érdekel, ki mit gondol? *teszi fel a költői kérdést.* - Ejnye, Gis, hát még mindig nem ismersz? *nevet. A kérdésre megint nevet.* - Nos, nem annyira. Annyira. De büszke vagyok rá, hogy az az izé nem dobott le, mert már vagy tíz éve nem ültem lovon *vallja be zavartan. A célozgatásra elhúzza a száját.* - Pedig már éppen reménykedni kezdtem... Majd lent elmondom. Szóóóval, akár mehetünk is *mondja, és ha minden igaz, el is vonulnak a teaházba. De persze nem a teaház része érdekli őket... Legalábbis Kament biztosan nem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Szomb. Aug. 27, 2011 8:32 pm

*Időközben túlesett egy szobabeosztáson, zuhanyzáson, hajmosáson és átöltözésen. Enyhe gyöngyvirág illat lengi körül (mert utálja az erőteljes illatokat) a lányt, aki vigyorogva ácsorog Kamen mögött a folyosón miközben a hollója ott pihen a vállán. Érdeklődve figyeli, hogy Kamen mit toporog össze-vissza, majd a nevét üvöltik közelebb lép a fiúhoz, a madár átreppen a másik vállára, és Gis végre megszólal.* -Ne üvölts Kamen, itt állok mögötted. Egyébként, ha engem keresnél egyszerűbb lett volna ott kopognod, már ha ott lennék.* Átnyúl a fiú másik (madármentes válla) felett, és úgy mutat fintorogva a Makákó háló ajtajára.* -Különben meg nem szeretném, ha a te jóvoltodból ismernének meg. Szóval ki vele. Miért kerestél? *Csipkelődős hangnemben beszél egyébként, ha Kam megfordul akkor láthatja a lány öltözékét, ami egy fekete-fehér csíkos szoknya mivel a lány épp arra készült, hogy elhívja Patet bulizni, hiszen ha már itt van meg kell ünnepelni, nem igaz?* -Egyébként ezzel a húzással magadat égetted le.* Pillant az egyik szobából kikukucskáló lányra.* -Egyébként még mindig nagyra vagy magaddal az állatutálos-lovaglós dologgal? Mert ha igen akkor kímélj meg a megjegyzéseidtől. Viszont van valami, amit múltkor nem volt alkalmad elmondani. *Erősen célozgat arra, hogy csókolózás közben rájuk nyitottak így Kamennek nem volt lehetősége elmondani azt, amit a lány kért.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Szomb. Aug. 27, 2011 8:13 pm

*Egy Kamen Grozdan Branimir toporog bizonytalanul a harmadik emeleti folyosón. Egy meglehetősen nagy problémával kell szembenéznie: halvány lila gőze sincs, hogy mégis melyik lehet a keresett személy szobája. Ha az unokatesója itt lenne, biztos elő tudna szedni valami iratot, amiben megvan, hogy melyik a lány szobája, de Yan éppen Görögországban nyaral. Szóval szuper. Toporog még egy sort, majd vállat von, és mély levegőt vesz.* - GISELLE MARCEAU!!! *kiált fel teljes tüdőből. Hangja nagyjából - hála a folyosó visszhangzásának vélhetően a közelben lévő hét-nyolc szobában meg lehet hallani. Egy elmebeteg üvöltözik a folyosón. Bizonyára az összes lány nagy örömmel veszi tudomásul a tényt. Egyébként a fekete hajú sráctól - aki időközben átvedlett: egy fekete térdnadrág van rajta, az övtáskája, meg másik oldalt a tőre, valamint egy fekete-fehér kondi és a fekete, csukyás, satöbbi satöbbi pulóvere, ami nagy kedvence az utóbbi időben - csak két ajtónyira van a keresett szoba, de ugye erről neki fogalma sincs. Minden esetre most csak ácsorog ott, és várja, hogy a keresett személy kidugja az orrát az egyik ajtón. Ha ez nem történik meg, még képes, és bekopog minden hálóba...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Szer. Aug. 24, 2011 3:51 pm

*Figyelmesen hallgatja a szabályokat, és bólogat. Az elméjében szinte rögtön felbukkan a kép, hogy hogy is nézhetnek ki a szobák. Aztán ugye nézelődés, majd felérnek a harmadikra, ahogyan számolja.* - Hm, remélem a Fehér tigrisé itt van, nagyon jól hangzik *mosolyog a lányra. Az a legszimpatikusabb név az összes közül. Ezen felül az egyik kedvenc állata a fehér bengáli tigris. Tehát innentől nem is kérdéses, melyiket választja.* - Annyira nem. Bulgáriában lakunk, az alsó határ mellett, a tengertől nem messze *mondja. Aztán, ha Brenda kinyitja az ajtót, kíváncsian belép, és rögtön nekilát, hogy feltérképezze a közös helyiséget, majd a saját helyét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Szer. Aug. 24, 2011 3:42 pm

*Mivel ugye listát nézi mosolyog és várja a kérdéseit. Biztos fog még ezen kívül ttalálkozni Neddel olyan más. Csak vár és vár és vár ugye bár* - A szabályok? Igazság szerint konkrétan annyi 10 utánugye nem lehet kint járkálni Jeniliában és a Központi termekbe mehetsz, 10 után azt hiszem ennyi. A szobádban az órarended majd az éjjeli szekrényen fogod megtalálni 4-en laknak vagy is úgy hogy nyolcan egy szobában, de ketté van szedve bal és jobb oldali rész. Szóval így 4-4 re van osztva. Az user szét van szedve szóval elnézést.*Feleli magyarázkodóan és komolyan és örül az új diákoknak akik mindig érdeklődőek elindulnak a szobák felé szóval, elindulnak a harmadik emelet felé a szobákhoz.* - Nos vannak szobák amiket választani lehet ilyen például az Anakonda háló, Fehér tigris háló, Vörös Róka háló csak párat sorolok fel nem tudom melyiknek van itt a kulcsa.*Mondja szerényen majd ugye előveszi a zsebéből.* - Hosszú utadat kipihenheted majd a szobában. Messziről érkeztél?*Érdeklődik felőle, majd ugye közben a kulcsot keresi.*
Ruzha Violeta Krasimira

Hozzászólások száma: 11
Msn: bogyesz_92@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Csüt. Aug. 11, 2011 5:52 pm

~Nos ez biztató. ~ *gondolta a lány és bólintott Lina válaszára. Remélte, hogy ő is ugyanígy megtalálja az otthont az iskolában, mint az új barátnőjének ígérkező lány. Persze abban még jobban reménykedett, hogy mielőbb saját szobát kap. Megérkeztek az ajtóiga, ami mögött most teljesen ismeretlen ideig fog gubbasztani és Ruzha bólintott, hogy nyissa ki. Már tűkön ült a kíváncsiságtól, de rájött, hogy feleslegesen aggódott. A szoba szép volt, tiszta és rendezett. Kifejezetten otthonosnak találta.* -Nekem tetszik. *jelentette ki miután alaposan körbenézett és levágódott az egyik kényelmesnek tűnő ágyra, amint nem talált semmit.* -Ezek után mi a teendő? Vagy mit lehet itt csinálni még ennyivel a sulikezdés előtt? *kíváncsiskodott.
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Szer. Aug. 10, 2011 11:49 am

- Hát.. Tudod sok iskolába vándoroltam, míg egyszer ide jutottam. Úgy érzem, itt jó helyen vagyok. *mosolyog alányra, amjd ő is kérdez.* - Neked valamelyik szülőd varázsló? *motyogja, majd egy mosolyt is vág a kérdésre.* - Sok jó barátra lelhetsz itt a várószobába. Nem csak te vagy itt az új. Na, meg egyébként is. Lehet, hogy már holnap saját szobád lesz. *kuncog, és lejjebb ereszti a csomagokat.* - Nemsokára odaérünk. *majd megáll egy ajtó előtt.* - Itt volnánk.* majd elkezd magában énekelni.* ~ You're so hypnotising... Na jó, menyünk.~ *majd lenyomja a kilincset, és vár mit szól a lány.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Ruzha Violeta Krasimira

Hozzászólások száma: 11
Msn: bogyesz_92@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Kedd. Aug. 09, 2011 12:43 pm

*Megmondta, hogy honnan jött, amin Ruzha kissé meglepődött. * ~Vajon akkor miért jött ilyen messzire?~ *tanakodott magában és mivel túl kíváncsi természet volt hamarosan rákérdezett. *-Akkor, hogy-hogy ide jársz? * tette fel az őt érdeklő kérdést és oda nézett ahova a prefektus mutatott. Egész barátságos a kis foteljaival és asztalkáival, de ők már haladtak is tovább. Megmutatta a fürdőt és a helyiséget, ahol lehet a lány addig amíg nem kap saját szobát. A gondolat, hogy mondjuk egy béka, vagy borz nevű szobába költöztetik megnevettette, de az nem tetszett neki, hogy napokig itt kell lennie. * -Napokig? *tört ki belőle. *-Ez aztán a gyors intézkedés. *mormogta, de úgy döntött ezzel inkább nem foglalkozik és élvezi az új életét és otthonát. * -Tudod mit? Nem számít! * legyintett és egy kacsintás kíséretében rámosolygott a lányra* -El leszek én itt.  
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Kedd. Aug. 09, 2011 12:28 pm

- Én Londonból jöttem. *mosolyog, és tovább dúdol. Mikor új kérdés jön az újonctól kuncog egyet.* - Nem. Van több Diákképviselő, Prefektus rajtam kívül. Én az Allidonosokat szoktam beosztani, de van még pár Allidonos társam, aki ezt teszi. * magyarázza, majd felérnek a harmadikra.* - Nos, ezek a harmadik emeleti folyosók. *mutatja, majd indul is tovább.* - Itt van pár fotel, kis asztal. Itt beszélgetni szoktak. *mutat a székekre, és a kis asztalokra.* - Amint említettem, van itt egy fürdőszoba ahol meg tudsz tisztálkodni. *magyarázza, majd folytatja.* - Nemsokára kapsz ugye egy saját szobát. A saját szobák állat neveket viselnek. Amibe most viszek egy sima várószoba ahol az újak szokták kipihenni az utazást. Majd pár nap múlva érted jövök, hogy saját szobát kaphass. *mosolyog, és próbál valamit kihozni ebből a leányból. Barátságot.*

A szöszke lány teljesen megváltozott. Új haj stílust váltott, és maga a lány is megváltozott..A hősiesen visszaszerzett lovagja,Lor is "megbékélt" vele, tehát Prefektus lánykán teljesen új lappal indítja az új évet, 2012-t. Általában farmerekben, pólókban, esetleg sztreccsujjú lógós hosszújukat visel. Visszajött a humora és macskája is,Pihike is megnőtt, igazi vadmacska lett belőle.
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Csüt. Aug. 04, 2011 8:10 pm

*Várakozik szépen, jobbra-balra tekintgetve, de csak nem nyit senki ajtót. Újra kopog, türelmetlenül dobol a lábával, de ismét semmi. Már épp fordulna meg, hogy máshol is utánanézzen a lánynak, mikor az hangos cuppogás kíséretében, kissé lucskosan megjelenik a folyosó túlsó végén. Dariusnak pedig csak egy gondolat fut át az agyán... gyönyörű. Ő mindig csak természetellenes szépségekkel találkozott, akiken volt minimum két kiló smink - még a húga is imád sminkelni... - így volt elég ideje, hogy megunja a dolgot. Seldriten viszont igen ritkán látni, most pedig... Itt áll csurom vizesen, lucskosan, futócuccban. Gyönyörű. A fiú elvigyorodik, odalép a lányhoz, és átnyújtja a virágot.* - Hozzád jöttem. Virágot a virágnak, ahogy mondani szokás... *Majd átölelve a lány derekát megcsókolja.* - Futottál? *Mosolyodik el, ahogy ellép mellőle, majd a macskára pislogva észbe kap, és kinyitja az ajtót.* - Parancsolj. Lépjek le, vagy nem gond, ha bemegyek?... *Érdeklődik, erősen reménykedve, hogy nem koptatják le. Nagyon szeretne a lánnyal lenni, neki tökmindegy hol, és hogy a másik miben van... Szóval szívesen megvárja, míg az rendbeszedi magát.*
Seldrit El Perimd
Diák

Hozzászólások száma: 83
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Csüt. Aug. 04, 2011 7:14 pm

*Hangos cuppogással egy alacsony termetű lányka caplat fel az emeletre, nyomában egy kis négylábúval. Jó erősen odaveri a lábát a lépcsőhöz, nem zavarja mekkora zajjal jár, csak minél hamarabb a szobájába akar érni, hogy végre átöltözhessen és rendbe tehesse magát. Szürke futócipője átázott a zuhéban, ami kint fogadta a lányt, mikor az erdőben futott Khiarrával. Haját lófarokba kötötte, hogy ne zavarja a futásban, most mégis olyan loncsos, mintha három napja nem fürdött volna. Igen alaposan megázott, és nyakig sáros.. Na jó, ha nem is nyakig, combnyakig biztos, hogy felfröcskölte magát. Nem zavarta különösen az eső, csak azért imádkozott, hogy ne találkozzon senkivel, mert ilyen állapotban nem akart mutatkozni senki előtt. Dinamikus léptekkel fordul be a harmadik emeleti folyosóra, amikor egy ismerős alakot pillant meg a szobája ajtaja előtt. Hirtelen az az érzése támad, hogy legszívesebben visszafordulna, és megvárná, hogy a fiú elmenjen, hiszen úgy néz ki, mint egy ázott veréb. De későn jut eszébe az ötlet, addigra a fiú, mintha már kiszúrta volna. Megáll, tétovázik, majd megadóan közelebb sétál, de legszívesebben elsüllyedne a föld alá...
- Darius? Te meg mit keresel itt? - Kérdezi kíváncsian, nem tudja leplezni lelkesedését, hogy újra láthatja a srácot. Cicájának kivételesen semmi kedve simogatásért könyörögni, inkább odaszalad az ajtóhoz és panaszosan nyávogni kezd.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Harmadik emeleti folyosók   Csüt. Aug. 04, 2011 7:00 pm

*Darius lépdel a folyosón, fekete nadrágban, edzőcipőben, fehér pólóban és fekete, kapucnis pulcsiban. Fél keze hanyagul zsebretéve, másik kezében pedig egy szál vörös rózsát lóbál. Valamint arra az esetre, ha Seldrit nem lenne a szobájában, zsebében egy levél lapul, elegáns betűkkel megírva. Arcán szórakozott mosoly játszik - azóta ilyen, mióta megcsókolta Seldritet. Mintha valami álomvilágban járna, nem tud másra gondolni, csak a lány jár az eszében. Megpróbált olvasni (nem ment), gyakorolni (felgyújtotta a pulcsiját), s sokminden mást, de semmi sem jött neki össze. Próbál nem a lány nyakára járni, de már tegnap óta nem látta, így feladta a küzdelmet. Ezért a rózsa, és ezért járkál a folyosókon. Sokáig tartott rájönni, hogy melyik a lány szobája, de végül csak összejött. Meg is áll az említett ajtó előtt, kiveszi a zsebéből a kezét, vesz egy mély levegőt, bekopog, és reménykedik, hogy ott találja a lányt.*

Harmadik emeleti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 20 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Next

Similar topics

-
» Folyosók és mosdók
» Titkos folyosók
» Központi csarnok - ahol a folyosók elválnak
» Harmadik emeleti folyosók
» Első emeleti folyosó