Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| | Harmadik emeleti folyosók | |
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17912 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Harmadik emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 4:48 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A második emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős fiú-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a fiúk közös fürdője. A fiúk várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Máj. 31, 2010 7:08 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 703 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Deyan Serenity párja
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 7:55 pm | |
| *Isabella vonul fel a lépcsőn. Vonul. Nem, inkább repül. Bizony, hiszen Drágakőmágián csinált magának egy frankó kis repülő cipőt és habár a tanárnő kifejezetten kérte őket, hogy ne rohangáljanak - bocsánat szálldogáljanak ide-oda, Bella mégis rettentően élvezi a dolgot. Főleg, hogy most már egyre jobban tudja irányítani a cipőjén lebegő kis szárnyakat és meg is tudja tartani az egyensúlyát. Vigyorogva szlalomozik a szitkozódó diákok között és teli pofával nevet. Igen, ilyen egy kellemes este a Nezabarban... A lépcsőn felszálldogálva szinte vízszintes helyzetben repül a leányzó, amikor...* - Áú...! *hallatszik a hang és hogyha Stiana nem vigyáz, könnyen a földön találhatja magát. Merthogy Bella pontosan neki ment neki és esett el - le fenékre a folyosó padlójára. Cipőjén az apró szárnyacskák még reppennek egyet, majd elhaltan lógnak, jelezve, hogy nekik ez már sok volt. Isabella felpislog, megtapogatja a fenekét, majd fintorogva pislog a lányra.* - Bocs, még nem ismerem a légi közlekedést és dudám sincs * kér bocsánatot burkoltan a lánytól* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Szer. Okt. 26, 2011 7:49 pm | |
| *Igen, megérkezett, itt van. Lepakolt a hálójába és egy gyors bemutatkozással és köszönéssel lerendezett mindent. Nem volt túl sok kedve cseverészni így gyorsan kislisszant a folyosóra és most itt nézegeti a hálók ajtaját, neveit. Ugyanabban a ruhában van, mint amiben érkezett (csak user nem tud linket betenni), egy barna ruha kissé kivágott dekoltázzsal, de ez talán nem is gond, a férfiaknak biztos nem... Egy ugyanolyan színű barna cipő, oldalán az ostora, mellette pedig Kaila kocog. Hát igen, őt mindenhová magával hordja. Elgondolkozva néz maga elé, közben pedig hátranyúl és az egyetlen fekete tincsével babrál. Nézegeti a falakat, az ajtókat, háló neveket, de vörös szeme egy pillanatra sem áll meg. Új még neki ez a hely, meg kell szoknia. Némán, kecsesen lépked, majd fordul meg egy gyors mozdulattal a sarkán, és a folyosó legvégéből most visszaindul a lépcsők irányába.* |
|  | | Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 210 Msn: vilandra14@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd. Okt. 11, 2011 3:59 pm | |
| * Szaporán lépked Réka mellett kezében tartva a táskát, ami valóban, cseppet sem nehéz, legalábbis a lány számára nem az. Hirtelen nevetni kezd mintha csiklandozná valami.* - Jaj Miriem nyughass már, ez csikis!* Mint egy végszóra hegyes fülű hatalmas szemekkel rendelkező szőrpamacs bújik elő Aysa ruhája alól, bár azt hogy eddig a kicsi macska hol bujkált, nem lehetne megmondani.* - Ó, a feladatok jól mennek, bár vannak elakadásaim, de olyankor mindig kapok segítséget, szóval úgy ahogy de megy.* Vigyorog rá Rékára, majd mikor megérkeznek Réka kinyitja új otthona ajtaját, a Szibériai tigris lakrészt.* - Hú, tetszik.* Mosolyog majd beljebb lép.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Kedd. Okt. 11, 2011 3:49 pm | |
| - Rendben, akkor menjünk. *Mosolyog a lányra és úgy tűnik nem kell a lebegtetéssel szórakozni, mivel a lány hozza a táskát, ami így ránézésre nem tűnik nehéznek, szóval nem erőlteti a varázslást. Mosolyogva lépked a lány mellett közben kérdezősködik, hogy addig is teljen az idő, amíg oda nem érnek a szobához, ami bár nincs messze, de nem szeret csöndbnen menni. Nem szereti ha csend van körülötte, főleg ha társaság van. Akkor inkább megismeri a másikat, azt sokkal jobban szereti. A kezébe veszi a pelét és mosolyogva simogatja a kisállatot.* - Na és hogy megy eddig a feladatok elvégzése? *Kérdez rá még mindig mosolyogva, miközben a pálcáját visszateszi a tőrei mellé.* - Na, akkor ez itt a Szibériai tigris háló. Ez lesz a te szobád. *Mutat rá mosolyogva az egyik ajtóra, miközben kinyitja az ajtót a lány előtt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 9:00 pm | |
| *Amikor Réka kedvesen igyekszik neki kedvezni, akkor az jól esik neki, csak kicsit gejj a sok kedvességtől. … Mármint a mondat. Heh! No ez van. Szóval a sárkány is távozik, és ez is jól esik a csajnak. Mármint Demnek. … zavaros, Demona kezd nagyon fáradni, és kissé éhes is. Rége oda hagyta az Íreket, és a reggeli is eléggé odébb volt azóta. Nézi az ajtót, amerre a sárkány elhúzott, majd utána bök az ujjával.* -Ott laksz? *És hatalmasat kordul a gyomra. A rágóját egy előkapott zsepibe köpi, majd kissé égő, de kunyeráló hangnemre váltva. Hiába no, az a jó pár év csavargás most nehezen leküzdhető modortorzulást okozott, amiről remélhetően itt szépen le is szokik majd.* - Te figyi! Nincs valami kajád? Éhes vagyok cefetül. Reggel óta nem ettem. *Jobb kézfejébe dörgöli az orrát, és igyekszik Réka mellé érni, hogy amaz láthassa könyörgő tekintetét is, ha kell.* -Tudom, hogy nagyon késő van, de talán akad nekem némi maradék még a konyháról. ~De azért remélem, hogy nem a moslékot kapom majd.~ *Hiszen tudja jól, az érkezéséről előre tudtak. És itt bizony vannak házimanók. Tutira lennie kell jó soknak. Nagy ez a kóceráj rendesen.* |
|  | | Penelope Waylan

Minősítés:  Hozzászólások száma: 119 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 10:29 am | |
| *Megrázza a fejét, ami végülis jelen esetben helyeslést jelent.* -Nem, én nem. Nem is tudom, hogy a mi családunkban akad-e olyan, aki bántana bárkit is. Azt mondtad ismered Rosettát, ő sem az a fajta. Ez ilyen családi jellemvonás lehet. A tűz pedig...bonyolult ez. *Kicsit tereli a témát, inkább tovább ugrik a következő témára. Igazából ez neki is bonyolult, de mégis valahogy így jött ki a lépés, és mostmár jól érzi magát ilyen formán.* -Ha én is a társaságodra vágyom, akkor úgyis megtalálsz, látod, mint most is. *Mosolyodik el cserfesen. Hát igen, miért is kellene, hogy ki legyen szolgáltatva bárkinek is, egy hölgynek legyen az is az előjoga, hogy megválogathatja az időpontot, mikor vágyik társaságra.* -Egyébként sem hiszem, hogy ha nagyon akarnál, akkor ne találnál meg valakit...akárhol. *Céloz az auror kérdésre, no meg most is fellelte őt a srác, máskor is bizonyosan sikerülne neki.* -Akkor lassacskán mégis csak hívhatjuk ebédnek, ha gondolod meghívlak, ha a múltkor amúgy is megettem a vacsorádat. *Viccelődik kicsit, nem mintha az étkezőben egy petákos is fizetni kellene az ebédért.* -Ki tudja, pont azért vagy egyen auror, ha mustársárgában lennél, akkor nem gondolná rólad senki, hogy auror vagy, és akkor a tiéd a meglepetés ereje...mint nekem a tűz. *Mosolyodik el, mivel újra erre a témára terelődik a szó.* -A tűz ugyanúgy lehet éltető elem, gondolj csak bele, egy főnix fennséges lény és a tűz az alapja. Sokszor egy erdő is lángra kap spontán, hogy az elszáradt növények helyére utána a hamvakból újak nőhessenek ki, hiszen a föld alatt megbújó magoknak nem árt a fenti hőség. No meg látod nem illik hozzám ez az elem, pont így okozhatok meglepetést másoknak, és egyébként is részben véla vagyok, ami szintén indokolja, hogy érdekel ez az elem. Azért akárhogy is, én nem Rosetta vagyok, a druida vonal nem igazán van meg bennem. *Megy bele kicsit hosszabban a tűzkérdés fejtegetésébe.* -És egyébként is, biztosan neked is van olyan érdeklődési köröd, ami meglepne másokat, ami nem illik a sötét imidzs mellé. *Picit oldalra dönti a fejét, miközben lépdelnek lefelé a lépcsőn.* |
|  | | Nicolas Demerest

Minősítés:  Hozzászólások száma: 504 Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 10:19 am | |
| Valaki szórakozhatott volna? *Kérdez vissza finoman mosolyogva.* Már biztosan a hamvak martaléka lenne, bár nem... úgy emlékszem te nem bántasz senkit, ehhez viszont nehezen összeegyeztethető a tűz, mint pusztító elem. *Azt meg sem hallja, hogy a lány esetleg mást is ismerhet. Nem féltékeny, egyszerűen nem érdekli, hogy milyen barátai vannak még a csöppnyi szépségnek.* Értem. Ám ez esetben hol keresselek, ha a társaságodra vágyom? *Teszi fel a messzemenőkig logikus kérdést. A puszit viszonozza, örömöt mutat, hogy sikerült meglepnie a leányzót.* Igazán semmiség. A reggeliről is szó lehet, bár én már elköltöttem még pirkadatkor, és az már jó régen volt. *A közbevetésre felkacag, ami furcsa, hiszen sokszor komoly.* Mánia? Ez csak beidegződés, mert a fekete elegáns, és minden alkalomhoz megfelelő. Auror vagyok, furcsán nézne ki, ha mustársárgában mennék démont vadászni. Egyébként is éjjeli bagoly vagyok, akkor tökéletesen megfelel, a hóember építés nem az én műfajom. *Elindulnak lefelé a lépcsőn, és közben a fiú felteszi, ami már régóta motoszkál benne.* Továbbra sem értem, miért a tűz? Béketűrőnek ismerlek, a tűz pedig azok sajátja, akiknek szenvedélyük a harag. Történetesen mint nekem... Kivételek persze akadnak.
|
|  | | Penelope Waylan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 10:00 am | |
| *Ki is szúrja végül Nicolast, aki ugyan szokás szerint feketében van, de a fényeknek hála azért ki lehetett szúrni a sötétben is. A kérdésre elmosolyodik és megrántja a vállát.* -Nem tudhatom, akár valaki szórakozhatott is, meg egyébként is, nem csak téged ismerlek ám a suliban. *Incselkedik kicsit, nehogy elbízza magát a srác, azt a tévhitet követve, hogy más nem is keresheti fel a csinos fél-kobold lányt, csak ő.* -Igazából majdhogynem nincs is konkrét szobám, valahogy mindig elmaradt a beosztásom, szóval egyszerűen beköltöztem, aztán majd szólnak, ha nem jó így. *Vállránt, valahogy nem zavarja, hogy nincs konkrét szobája, legalább nincs sehol sem bejegyezve, hogy ő hol is lakik. Végigméri a szalamandra bőrt, majd elneveti magát.* -Hát nem is tudom, ez nekem jó, de másokra nézve...nagy veszélynek teszed ki szegényeket. *Mindenesetre elveszi az ajándékot, és persze a gyűrűre is felcsillan a szeme, végül két puszival köszöni meg a kedves gesztust.* -Azért persze köszönöm, kedves tőled, hogy gondoltál rám. *A kérdésre kicsit morfondírozik, majd elréved az egyik ablakon kifelé.* -Igazából nem sok mindent, gondoltam lemegyek reggelizni, persze tudom kicsit kései már erre az óra, de mondjuk korai ebéd, kései reggelivel összekötve. Jössz? *Pillant a srácra, és persze értékeli a bókot is.* -Te sem festesz rosszul, bár ez az állandó fekete mánia... Amúgy is sötét van, minek még tetézni? Egyébként is feketében, ha leesik a hó szó, ami szó, nagyon feltűnő leszel. *Céloz arra, hogy ugye Nicolas kedvelt tevékenysége elrejtőzni mások szeme elől, ami hóban, egy fekete zubbonyban nem túl egyszerű.* |
|  | | Nicolas Demerest

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 9:51 am | |
| *Hangokat hall a folyosó fordulójából, így arrafelé veszi az irányt. Amikor Penny feltűnik, akkor megáll, és bevárja őt. Szelíd mosollyal tűri a lángocskás beazonosítást, és vállat von.* Csak én... Miért, kit vártál? *Nicolas a változatosság kedvéért feketében van, afféle Piton jellegű állig begombolt talárban, lovaglócsizmában, és vívókesztyűben.* Pont téged kerestelek, de nem tudtam, hogy melyik szobában laksz. *Mivel nem egy kezdeményező fajta, nem ad puszit, majd ad a lány, ha akar. Ellenben a zubbony vászonbéléséből előkerül egy szépen kicserzett szalamandrabőr. Ezt nyújtja át a lánynak.* Gondoltam ez jól fog jönni a következő Armageddonnál, amit ránk idézel. Morzsold el, és a hatás nem várat majd magára. *Teszi hozzá cinkos mosollyal.* Megláttam, és eszembe jutottál. Volt még ott egy rubinköves gyűrű is, na de lekenyerezni mégsem akartalak, hiszen tudjuk, a pénz nem minden. *Besorol a lány mellé, és a folyosót fürkészi, majd visszapillant a lányra.* Mit terveztél mára? *Végigméri Pennyt, és akaratlanul is kiböki.* A múltkor cukit mondtam, most megkapod tőlem, csinos vagy. *Biccent derűsen.*
|
|  | | Penelope Waylan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 9:39 am | |
| -Nem is igaz, annyira azért nem volt vészes az a reggeli incidens! *Lép ki nevetgélve az egyik lányszoba ajtaján, majd be is húzza maga mögött az ajtót. Valószínűleg még épp egy mondatot válthatott a szobatársával valamilyen szokásos katasztrófáról, amivel sulyotta az iskolát, de ez már nem lep meg lassan senkit sem, aki ismeri. A finoman szólva is tüzes leányzót így a kereső lángocska könnyedén megtalálja. Mint valami kis bogarat kezdi el először hessegetni.* -Na... *Meg nem égetné amúgy sem, hiszen elég magas szinten bírja a hőt, de azért mégis csak zavaró az ilyesmi. Hiába van lassan 11 mégis felettébb sötét és hűvös van a folyosón, ami nem csoda, hiszen jön a hideg. Fáklyák pislákolnak a falakon, próbálja kiszúrni ki is küldhette az apró keresőt, de ugye Nicolas remek rejtőzködő, így ha ő nem akarja, nem nagyon lehet észrevenni. Apró fél-koboldunk egyébként most jó meleg ruhában van, vastag csíkos (ciklámen, vörös) harisnya van rajta, egy zárt, de kényelmes, kicsit magasított sarkú cipellővel. Felette kb. térdig érő rakott szoknya, fekete-fehér színekből, felül pedig egy szintén csíkos felső ugyanolyan színösszeállításban, mint a harisnya. Kötött, meleg darab, de azért nem az a fiús pulcsi. Még egy vékonyabb, csini sálat is a nyakába dobott szintén vörösben, de kabát most nincs nála, szóval vélhetően nem kifelé indult.* - No szóval ki vagy, és mit is szeretnél? *Toppant egyet a lábával, próbálva belefúrni a szemét a sötétbe, miközben apró lángocskát idéz a tenyerébe, igyekezve úgy fókuszálva a fényt, mintha minimum egy fényszóróval pásztázna a folyosón.* |
|  | | Nicolas Demerest

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 09, 2011 9:30 am | |
| *Egy sötét árny suhan át a folyosón, lába szinte alig éri a talajt, olyan hatást kelt, mintha repülne. Néha kivillan egy halovány arc, de legtöbbször csak a fekete köpeny szárnyai látszódnak. Megáll bizonyos szobáknál, és vizsgálódik. Nem tudja, mit keressen, óvatosan cikázik ide-oda. A morranás ami a táskájából jön, leleplezheti őt, a meglepetés így oda, dühösen sziszeg rá a rejtekben lapuló démonra.* Nyughass, vagy kiraklak a mocsárban... *A familiáris kaffogó hangot kiadva szürcsölve szórakozik a fenyegetésen, mire az alak kesztyűs kézzel tarkón legyinti. A démon felháborodottan reppen ki a fészkéből, és ide-oda csapódva a falakon, próbál egyensúlyozni. Az illető bosszúsan sóhajtva veti hátra a csuklyáját, és egy keresőlángot indít el a folyosón, ami kiváló felderítő, hátha éppen a keresett lányba botlik.. Addig az árny türelmesen várakozik, karbafonja a kezét, és mered bele a sötétségbe. Fiús, fájdalmasan szép vonásain táncot járnak a fáklyák rebbenő lángjai.* |
|  | | Rosetta Waylan

Hozzászólások száma: 6147 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 02, 2011 3:59 pm | |
| *Kicsit mosolyog a lányon, miközben hallgatja őt, majd vidáman válaszol.* - Igen is, meg nem is. Mennyire értesz a Pszionikus mágiához? Légmágiához? *Kérdez vissza, a tanulást illetően. Természetesen egyáltalán nem henceg, neki szükséglete, hogy fellebegjen, különben ott állna az ablak előtt, alul, semmit se látva, a sötétben. Hiszen kobold! Nincsen egy méter magas! Hallgatja az álmot, mire kissé összeborzolódik a szemöldöke, ahogy összehúzza azt a homlokán.* - Álom? Miféle álom?... Jézus, óra! *Jön hirtelen a felismerés, amikor a a lány előkeres egy órarendet és elé tartja.* - Nekem is órám van, Lélekszimpátia, és jó távol van a terem... Szóval, ha tudsz teleportálni, repülni, bármi, akkor uzsgyi! *Mondja gyorsan a lány, és azonnal leugrik a párkányról, persze nem kifelé az ablakon, nem akarja a szívrohamot hozni a lányra, sem itt hagyni. Gyorsan megidéz egy viharmadarat, ami egy nagytestű madár és egy koboldot a hátán és egy lányt a karmaiban simán elbír, és azzal száguldanak, hacsak Isabella nem fél a magasságtól, mert akkor csak Rosetta repülget a folyosókon, mutatva az utat, és Bella feltehetően... Szalad.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 02, 2011 3:53 pm | |
| *Bella tényleg elcsodálkozik és habár már kisi kora óta beleszületett a varázsvilágba, az árvaházba nem sűrűn közlekedtek a levegőben a dolgozók, sem a gyerekek. Néhány gyereknek volt különleges képessége és bizony volt, aki a levegőt tudta uralni, de nem hencegett a többi diák előtt ezzel. Persze Bella nem gondolja, hogy Rosetta henceg, hiszen bizonyára neki természetes ez a közelekedési mód. Főleg, hogy igen aprócska termetű, biztos, hogy nem ember.* - Nem, beleszülettem a varázsvilágban, csak hát nálunk nem sokan rohangáltak a levegőben * neveti el magát Bella és azt a helyet nézi, ahol Rosetta felemelkedett.* ~Wow! De jó lenne ezt megtanulni!~*gondolja, majd Rose-ra néz és fel is teszi a kérdést:* - Ezt meg lehet tanulni? * elég érdeklődő típus és persze kíváncsi is és ez a csillogás ki is ül a szemére. Kiderül, hogy a furcsa kis csikó igen csak jól van, élvezi az életet meg minden.* - Nos, ennek örülök * biccent a lány mosolyogva, majd szóba hozza a Ködfenyvest is.* - Igen, ki akartam menni meglátogatni Tűzkarmot, csak aztán rossz ösvényen fordultam le, vagy nem tudom. Bekerültem a ködbe, aztán volt egy furcsa álmom. De utána visszataláltam a Kúriába. És szerencsére nem kaptak el, mert volt vagy éjfél,mire visszaértem a szobámba * meséli el röviden a lány a történetét és reméli, hogy Rosetta nem fogja beköpni. Ekkor pislog Bella az órájára, majd felsikkant.* - Bakker, megint el fogok késni óráról. Nem tudod véletlenül ,hogy... * kotor kicsit a táskájába a lány, majd előveszi az órarendjét és Rose orra alá dugja:* - ... hol van ez a terem? * néz esdeklően a lányra Bella és reméli, hogy mivel múltkor is együtt mentek órára, Rose-nak esetleg most is ugyanez az órája kezdődik egészkor.* |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 02, 2011 3:42 pm | |
| *Mikor a lány mosolyogva fogadja, kissé megnyugszik, és visszamosolyog rá, habár a szájeltátott csodálkozásra csak halkan kuncogva legyint. * - Nem kell mindene így meglepődni, ez igazán nem volt nagy kunszt! Ugye csak most ismerkedsz a varázsvilággal, azért új neked minden? Tűzkarom jól van, meglepően jól, habár még a többi csikóhoz nem mehet be, de egészsége örvendez, legalább is tegnap jól volt, biztosan nem történt azóta semmi baj. *Mosolyogja a lány, aztán a szemöldöke picit felfut, és megdönti a fejét.* - Eltévedtél? Lehet nem kéne még nagyon egyedül mászkálnod kint. Hat után jártál a Ködfenyvesbe? Mert akkor nem csoda, hogy eltévedtél... Mesélj, mi történt? *Kedvesen kérdez, nem követelőzően, inkább úgy, hogy a lány bizalommal nyíljon meg előtte, nyugodtan mesélhet, hogy mi a fene is volt érdekes abban a sétában. Habár kint sok minden lehet érdekes... Mind a lények, mind a diákok, hogyha éppen egy olyannal futunk össze.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 02, 2011 3:34 pm | |
| *Bella nézelődését egy igen ismerős - talán az iskolában az eddig legismerősebb -hang üti meg: Rosetta hangja. Na igen, volt egy "kellemes" kalandja a lánnyal,ami igen csak megmaradt a szívében. Megfordul, hiszen nem ijedt meg, a lány hangja kellemes meglepetés volt neki az üres folyosón. Egy széles mosoly kerül arcára és világoskék szeme is megcsillan.* - Nahát, Rosetta! Szia! * köszönti a lányt kedves mosollyal, majd teljes testével a lány felé fordul. Egy kis ideig eltátja a száját, mikor Rosetta csak úgy odalebeg az ablakpárkányhoz, majd lecsüccsen rá.* - Wáó... * suttogja a lányt, majd nyel egyet és ismét kedves mosollyal néz a lányra.* - Hogyne, minden rendben. Tetszik a suli meg minden, csak még nem sok embert ismerek. Hogy van Tűzkarom? Múltkor meg akartam látogatni, csak * megköszörüli a torkát, hogy szégyenét kicsit leplezze * - eltévedtem. De volt egy érdekes sétám a Ködfenyvesben * pislog ki a lány az ablakon és kicsit meg is borzong, bár ezt nem biztos, hogy Rosetta észreveszi.* |
|  | | Rosetta Waylan

| Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 02, 2011 3:29 pm | |
| *A koboldlány csendesen sétálgat az iskola területén, igazából a könyvtárba volt, aztán feljött a szobájába, és most újra a könyvtárba igyekszik. A kezében ott lapul az oroszlános gyűrű, aminek a titkát még nem nagyon sikerült megfejtenie. Mikor észreveszi a kék hajú leányzót - aki épp ezért eéggé feltűnő jelenség, elüt az iskola falaitól -, azonnal lassít, és odaszól neki.* - Isabella! *A hangja barátságos, nem akarja a szívrohamot hozni a lányra. Eléggé furcsa volt az első találkozásuk, finoman mondva, így túl sok mindent nem tud a lányról.* - Minden rendben? *Kérdez gyorsan, miközben mellé lép a talpa eltávolodik a földtől, és odalebeg az ablakpárkányhoz, hogy lecsüccsenjen a belső részre, és így nagyjából egy szintben lesznek. Nagyjából.* _________________ Magas, karcsú, igen csak nőies alkatú lány, aki nem tud bánni a nőiességével, épp ezért a ruhái inkább hasonlítanak egy szakadt-szerelő lányéhoz, mintsem ahhoz a gyönyörű vélához, amilyen ő maga. A haja vöröses-rózsaszínes színben pompázik, közepesen-rövidre vágva mered a világ minden irányába. Még mindig az, aki volt, egy barátságos, sokszor mosolygós, alapjába-véve érzékeny, segítőkész lány, éppen csak az új test, az új élet megbonyolítja, hogy rátaláljon önmagára. Érdeklődési körében is történtek változások, egyesmás a vérfarkasság "elvesztésével" kikopott róla, és véla-vére miatt szedett magára új tanokat is. A lényeg azonban még mindig ugyanaz... A segítő gyógyító, aki mindig ott van, amikor szükség van rá. Az aki voltam, egy fényképről néz vissza rám, és nem hasonlít már, múlt és jelen.
Aurora Valanthe Mediaris
|
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Okt. 02, 2011 3:22 pm | |
| *Bella megint kószál. Viszont mióta ideérkezett az iskolába, sikerült megtanulnia, hogy a harmadik emeltre hogyan juthat el. És most ismét itt van. Éppen vándorolgat a folyosón, a szobákat nézegetve, hogy vajon hol van még üres hely, hova fog bekerülni és esetleg arra is számít, hogy valaki kikukkant a szobákból és megsajnálja.Persze ki tudja, hogy ilyenkor ki mit csinál,mindenesetre neki most csak 5 órától van órája, így még van egy kis szabad ideje,amit kószálással tölt el.Általában a legtöbb idejét tényleg kószálással tölti el. Egy egyszerű rövidnadrág van rajta és egy csinos top. Mivel most igen csak jó idő van, kihasználja az utolsó napsugarakat is. És mikor elhalad az egyik ablak mellett, meg is áll ott és kifelé nézelődve kémleli a tájat.*
|
|  | | Ann Harvard Diák

Hozzászólások száma: 151 Msn: domolki_anna@indamail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Hétköznapok
Gyermeki én: ]
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 3:35 pm | |
| // Itt vagyok, bocsi : / //
- Ki csattog? *Teszi fel a jogos kérdést. Igaz, hogy korábban ő kötött bele a lányba, de nem igazán volt kedve erről vitatkozni.* - Tudod mit? Én kötöttem beléd... *Sóhajt lemondóan, és észre sem veszi, hogy lecsúszik a törölköző a válláról. Lehajol, és felveszi, a vállára teríti - közben pedig azon tűnődik, hogyan lehet a sértődés veszélye nélkül felszívódni. Persze az mégiscsak illetlenség lenne, ha ezt a lépést is ő tenné meg, lévén igaz, hogy ő kezdett el akadékoskodni. Persze a másik lány a butább - ehhez kétség sem fér ugyebár - de egyszerűbb ráhagyni... Abból nem lehet baj.* - Nyalóka?... *Kérdezi, amikor a lány felmutatja a két nyalánkságot.* - Rongálja a fogad... *Csóválja meg a fejét, és szomorúan kinéz az ablakon. A cukrot - nem túl nőies módon - egy nagy ívben kiköpi az udvarra, és elővesz egy jobb ízűt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 2:53 pm | |
| - Na. Most meg úgy csattogsz, mintha minimum én kezdtem volna. Mind a ketten tudjuk, hogy te kötöttél belém, én meg nem fogok itt lelkizni veled, hogy mi bántja a lelkecskédet, ha nem tudsz egyszerűen továbbmenni. Arra pedig alighanem elég jót nevetne, hogy Ann idősebb nála - még ha véletlen igaz is, Lisa fog tovább élni, ehhez sok kétség nem fér.* - Neked meg jobban kéne magad elé figyelni. *Zárja le a témát, és ugyebár visszafordul az ablakpárkányhoz. Neki nem is kéne varázstárgyért nyúlkálnia, csak a száját kell kinyitnia, és a fejpántjának hála fújhatná is a tüzet a lányra... De persze felesleges.* - Kössz, most nem. *Rázza meg a fejét a kínálásra, és két nyalókát bányász elő a zsebéből, felmutatva, hogy ő inkább azt pártolja. Az egyiket azért persze Ann felé nyújtja.*
//fagy szerintem, mert Ann eltűnt// |
|  | | Ann Harvard Diák

Hétköznapok
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 2:47 pm | |
| - Jaj, az istenért, ne okoskodj már! *Fakad ki, mert olyan szinten irritálja a lány tudálékoskodása, hogy azzal semmit nem tud kezdeni. Körülbelül olyan értelmi szinten állhat, mint az óvodából frissiben kikerült gyerekek - legalábbis a hanghordozásból pontosan ez volt leszűrhető. Anna nevetni kezd, biztosra veszi, hogy idősebb a kis fruskánál, aki a hálójába akadt. Idősebb, de okosabb is. Most éppen azt ecseteli, hogy kit mikor vesz észre, amikor háttal van - micsoda? Fene, aki érti ezt az egész maszlagot, amit összehord ez a lány itt.* - Mi van? Én csak szimplán sétáltam a folyosón, te meg itt ácsorogtál. Nem kéne az út közepén ácsorogni... *Vonta le a konzekvenciát, és a talárjába túrt, hátha talál valami jó kis varázstárgyat, amivel egy csöppet elintézheti. Nem volt semmi, csak egy zacskó cukor - ezt bányássza elő, majd bekap egy darabot, és a lány felé nyújtja.* - Cukrot? *Próbál kezdeményezni, bár ki tudja, mekkora sikerrel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 2:37 pm | |
| - Mást nem nagyon tudok levenni abból, hogy nem vagy képes kikerülni, elvégre egészen biztosan az én hibám. *Ő ugyan nem hisztizik - halálos nyugalommal kitárja a karjait, majd bólint.* - Egyértelmű. Öt szem egészen biztosan kevés ahhoz, hogy kiszúrjak vele valakit, aki utána egyetlen hang nélkül tűnik el egy másodperc alatt. *Bólogat lelkesen. Daimónja szeme közben egyre inkább elkerekedik a másik lány hülyeségén.* - Én háttal voltam, cukorbogár. Szerintem nem elvárható tőlem, hogy ígyis észrevegyelek. Ettől függetlenül persze megtettem, de gondoltam ha neked a szemed előtt vagyok, akkor talán csak észreveszel, és kikerülsz. De úgy látszik, túlságosan magasnak ítéltem meg az értelmi szinted, ezért bocsánatot kérek. Az én hibám, nem vagyok elég jó emberismerő. *Azzal megrántja a vállát, és visszatér az ablakpárkányhoz. Végigtapogatja a következőt is, keresi a karkötőt, miközben a tekintete a tájra téved.* ~ Repülni kellene majd... Akár láthatatlanul, de igazán repülhetnénk egy kicsit. ~ |
|  | | Ann Harvard Diák

Hétköznapok
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 2:28 pm | |
| - Csakis azt akartam mondani, hogy kövér vagy… *Fintorog egy sort, és lekezelően végigpillant a lányon. Nem igazán szívleli az efféle hisztérikákat, ennél jobban már csak azt utálja, ha valaki a saját súlyáról tett becsmérlő megjegyzéseket – épp ezért nem mondhatni, hogy a lány megjelenése felvillanyozta volna. Abban persze igaza volt, hogy senki nincs volt a folyosón, lényegében ketten ácsorognak arrafelé.* - Ott volt valaki, csak nem vetted észre. *Jelenti ki, holott pontosan a tudatában van annak, hogy semmiféle valóságalapja nincsen annak, amit mond. Idegesítő egy lány ez, akibe belebotlott, egyszerűbb lenne továbbmenni a fürdőhelyiségek felé – és kevesebb vitatkozással is járna.* - Te vagy a vak. Csak ácsorogsz itt, észre sem veszed, ha beléd ütközik valaki. *Vág vissza, és pár lépéssel hátrál, hogy azért – biztos, ami biztos – kartávolságon kívül maradhasson.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 1:59 pm | |
| *Persze meghallja a lépteket, de jelenleg, keresés közben nem foglalkozik velük. Nézi a földet a fal mellett, hátha oda rúgta valaki a karkötőt... Bár alighanem ha ennyire látható helyen lenne, már rég felvette volna valaki. Igazából nem is annyira az ékszer a fontos, inkább csak az időt húzza még, ürügyeket talál, hogy ne kelljen mennie. Nehéz szívvel hagyja azért itt az iskolát, még akkor is, ha azon kívül sem unatkozik. Ekkor viszont valaki nekimegy, mire felvonja a szemöldökét. Angyalian elmosolyodik, csípőre teszi a kezeit, és kicsit félredönti a fejét.* - Óóó! Micsoda kedves kis megfogalmazás arra, hogy kövér vagyok! Köszönöm szépen a felvilágosítást, mostmár én is látom, hogy annyira elállom az utat, hogy még véletlenül sem lehet elférni mellettem, és egyszerűen kikerülni. A szememmel is valami probléma lehet, mivel ezt a többesszámú "emberek" dolgot nem tudom felfedezni a folyosón. De gondolom a te szemeddel minden rendben van, hogy nem tudsz észrevenni valakit a folyosó közepén, szóval... honnan szereztél ennyire jó lencséket? Nekem is kellene. *Őszinte csodálkozást és reményt tettet, hogy megtudja majd, hogyan tud javítani a szeme világán.* |
|  | | Ann Harvard Diák

Hétköznapok
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 1:50 pm | |
| *Vasárnap volt, tulajdonképpen semmi érdemlegesebb dolga nem akad éppen Annának, ezért jött a határozás, hogy elmegy fürdeni – kínos ugyan, de ennek tegnap nem ejtette szerét. Épp ezért ballag most a teljesen üres harmadik emeleti folyosón, kicsit szórakozott jellemmel – ugyanis azt sem veszi észre, hogy a megfelelő iránytól jócskán elkanyarodik már. Mégsem teljesen üres a folyosó, de ezt ő még nem veszi észre – álmatag arccal megy a kövön, az ablakon beszűrődő fénysugarakat bámulva. Giccses a látvány, de igéző: egyszerűen nem lehet máshová nézni. Csak akkor eszmél fel, amikor beleütközik egy nagy, puha valamibe. Szemeivel furcsállva méri végig a testet: egy szőke hajú, fehér bőrű lány, egyáltalán nem ismerős a számára. Gyorsan hátrál pár lépést, és nem túl szívélyes hangon köszön.* - Miért állsz itt? Feltartod az embereket… *Közölte, holott senki nincs a folyosón akkor. Valójában nagyon nincs ma jó kedve, de igyekszik, hogy ne az ismeretlen idegenen kerüljön levezetésre.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Harmadik emeleti folyosók Vas. Aug. 28, 2011 1:41 pm | |
| - Biztos vagy benne, hogy itt hagytuk el? - Dehogy vagyok benne biztos. Csak megérzés. - És nem lenne egyszerűbb begyűjtőbűbájjal ellenőrizni, hogy itt van-e, aztán menni másfelé? - De igen, egyszerűbbnek minden bizonnyal egyszerűbb lenne. De nem sietünk sehová... vagy szerinted igen? *Nyújtózkodik egy kicsit, majd újra lehajol, az ablakpárkányt is áttapogatva. Egy karkötőt keresnek már egy ideje, de nem hajlandó mágiával rásegíteni... ami az egész iskolát átkutatva azért elég hasznos lenne. De nem szorítja az idő, szóval nincs oka nagyon sietni. Mikor nem találja meg, megvonja a vállát, és tovább sétál. A zsebéből kilóg egy levél vége, de nem tudni, kinek szánja.* |
|  | | | | Harmadik emeleti folyosók | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|