Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17912 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Várószobák - lányok Vas. Júl. 12, 2009 4:49 pm | |
| First topic message reminder :Afféle átvezető szoba. Minden újonnan érkezett diák, akit egy prefektus körbevezet, először itt kap szállást, arra a kis időre, amíg meg nem történik az iskolába való adminisztrálása, és sikerül neki megfelelő szobát, illetve közeget találni. Ez 1-2 napot vehet igénybe, diáktól függően, és persze az érkezők mennyiségétől függően. Több szoba van itt, melyek egybe nyílnak. Középen egy kisebb hall, afféle központi kis társalgó, ebből nyílnak a négy ágyas szobák, ahol időlegesen alhatnak a diákok. írta Cirelin de Sovalon
Lakók : Erisztid Train (10+ hsz) - Belsirion => Dorotea Dipika (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Merynn Readman (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Clayre Wylaan (5 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Linda Gold (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Dione Phaedra Moana (9 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Kassai Laura (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Hold Kármen Katei (10+ hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Natalia Jovovich (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Rosine Cosette (10 hsz) - Eramir Marion A.de Chateaubriand (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Kamilla Dóra (7 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Yasmin Rozanne (2 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sava Aleksandar (6 hsz) - Eramir Elle Bishop (2 hsz) - Eramir Leona Scarlet (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Emma Kristine Grigorre (6 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyra Moon (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Bajkai Melinda (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Juliet Qmans (5 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Liliana Colene (2 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana L. Teodora (3 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Hristina Dessislava (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Svetlana Milena (10+ hsz) -Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Sakura Chiyoki Well (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Irina Nadezhda Porcelain (8 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Amarille Voluptas (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Tiny Tinka (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Hanna Oksanen (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Fehér Angelika (10+ hsz) - Allidon => Maya Swahova (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Nerina Diria (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Carolina Griffen (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Daphne Bishop (10 hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Milena Rayna (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Renee Anchal Lefyé (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Helena Leays (10+ hsz) - Allidon Jessica Sánchez (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Samantha Cooper (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Donka Lidiya Snezhana (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Rada Ekaterina (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elyne Hatfield (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Nikol Grigor (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Leila Silverfrost (8 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Amy Lovegood (4 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lothus Nofertum (10+ hsz) - Allidon => Raya Nedelya (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Isabella P. Hayden (8 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilyana Yordana (6 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Fenella Alice Demonic (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Jennyfer Clerence (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Rose Leanders (10 hsz) - Allidon => Lana Laine (3 hsz) - Belsirion Bella Stackhouse (10+ hsz) - Eramir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Bonnie Bass (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Yvonne Rouflaquette (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Kyoko Tsuki (10+ hsz) - Naxeldir => /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariah Nasrin (1 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Anett Clumann (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Brittany Wells (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Violet Bogdana (10+ hsz) - Belsirion => Barbie L. Noelle Pinkie (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Lorelei Hemplesley (7 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Elena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Lynette Stelly (10+ hsz) - Allidon => Effie Ginger Delaney (10+ hsz) - Allidon => /Régóta Inaktív, törölhető./ Ludasi Emili (3 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Selena Angel (10+ hsz) - Naxeldir => Ebigel Ches (6 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Teca Moon (10+ hsz) - Eramir => Narina Nervosa (4 hsz) - Belsirion /Régóta Inaktív, törölhető./ Kelsey Edison (7 hsz) - Eramir /Régóta Inaktív, törölhető./ Sarah Madelpech (4 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Mariya Zaharina (10+ hsz) - Naxeldir => Angéle Flox des Pres (2 hsz) - Allidon /Régóta Inaktív, törölhető./ Aylin Aygül (3 hsz) - Naxeldir /Régóta Inaktív, törölhető./ Lilith Draver (10+ hsz) - Allidon => Delia Kamini Nada (10+ hsz) - Belsirion => Natalie Steel (6 hsz) - Allidon Parti Nancy (9 hsz) - Allidon Olivia Winchester (8 hsz) - Allidon Jessica Westlive (10+ hsz) - Allidon => Yashasi-Lily Sparrow (7 hsz) - Allidon Daphne Cruser (10+ hsz) - Eramir => Luna Eduarda (10+ hsz) - Allidon => Rosalie Serefine (2 hsz) - Allidon Aramis Morrigan (7 hsz) - Allidon Csiga Rebeka (10+ hsz) - Allidon => Anne Wulner (9 hsz) - Allidon Anastazia Yorgos (8 hsz) - Eramir (multi) Mélissa Ognyana (6 hsz) - Eramir Evelia Ismere - Allidon Ravenna Evernight - Belsirion Diana Durst - Belsirion Mizore Akayashita - Allidon
_________________ 567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit. Előtörténet
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 04, 2010 7:40 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Dec. 05, 2011 12:57 pm | |
| //Bocsi fagynom kell, de egy kis megjegyzés:nem tudom milyen a daimonod ezért legközelebb ezt légyszives ird meg, illetve figyelj az írásjelekre!Kösszi!// _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | Isabella Woan

Hozzászólások száma: 12 Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Dec. 05, 2011 12:51 pm | |
| *Isabell már régen nem járt ebben, a szobában nem sokat van itt mostanában, mivel még csak most jött ebbe az iskolába ezért nem nagyon mászkál itt, de már azért elég sok hjelyen volt! *~Isabell Isabell nem veszed észre hogy társaságunk van?~ *mondja Dream....* ~ Jaj bocsánat nem figyeltem oda köszi hogy szóltál ~ *mondja Isabell és odamegy a lányhoz , szia Isabella vagyok téged hogy hívnak kérdezi és leül a lány mellé* ~na máris jobb de azért legyél barátságos hiszen még nem is ismered, mivan ha nem akar barátkozni vagy zavarja a társaságod ~* mondja Dream és leül Isabella mellé...
// Fagy //
A hozzászólást Isabella Woan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 05, 2011 6:48 pm-kor. |
|  | | Nessie di Alsiera

Hozzászólások száma: 931 Msn: sajna még nincs :( Kaszt:  Üzenőláda: "Higgy magadban, és készülj fel arra, ami jön!"
"A sötétség nem egyenlő a gonosszal, mint ahogy a világosság sem jelent mindig jót."

Keress skype-on!
Figylmezetetéés!! Csak Kaen el Jericho hívhat engem Nessitának, ha bárki más megteszi, azt tiltom egy napra (ha diák és jogomban áll ) !! Na jó, azért ezt nem szabad, de ettől független nagyon morci leszek
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Dec. 05, 2011 12:43 pm | |
| *A várószobák.Hát igen.Lianne nem sokat jár ide.Mondjuk egy-egy esős napon elmerészkedik idáig, bár szabadidejét inkább kint tölti az iskola udvarán illetve bárhol ami a közelben van.Nellodba is lejár egyszer-egyszer, de ott mégsem sűrűn tartózkodik.Most viszont nem épp fényes az idő és egyébként is csak azért van most itt, hogy átöltözzön és utána már menne is ki a füves kertbe, növényt gondozni.A lényeg, hogy most épp itt vannak Dragonnal.Kihúzta a lány az ágy alól a bőröndjét, daimonja pedig felpattant az ágyra.Lianne átment a fürdőbe és egy perc alatt kész is volt.Végül most nincs kedve kimenni, inkább heverészett az ágyán és pihent.* _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | James Ravenwood

Hozzászólások száma: 411 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Nov. 14, 2011 7:30 pm | |
| *Kicsit biccent a lány bemutatkozására, majd kihátrál a daimonnal egyetemben a szobájából, és az ajtóból még elköszön.* - Hát akkor üdv itt a Nezabarban Lianne érezd jól magad, és vigyázz magadra. *Kicsit sokat sejtető, hogy az itteni élet nem egy sétagalopp, de szépen kilép a küszöbről is, és becsukja maga után az ajtót. Egyrészt lejelenteni, hogy beosztotta a lányt, másrészt megkeresni az illetékest... Aki ha jól tudja Rosetta, aki nagyon ritkán szokott eltűnni szó nélkül, hogyha feladat várja, tehát komoly gond lehet.*
// Egy kicsit gyanús, hogy ennyire tanulsz Oliviától, de tegyük fel, hogy külön játszotok... Köszi a játékot, majd biztosan fogunk még, bátran játssz minden helyen a kúriában ami nem tiltott (mint a Csatornák, ott tilos), a Helyszínek között találsz leírásokat, és nuygodtan írj üzenetben bárkinek játékra hívást, vagy a Játtékereső fórumba. Jó játékot! // |
|  | | Nessie di Alsiera

Keress skype-on!
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Nov. 14, 2011 7:23 pm | |
| *Nos miután felértek, Ly megtudta, hogy a fiú James Ravenwood.Miután megkérdezte, ő is válaszolt.*-Én pedig Lianne Hope Gilroy, Eramiros.Ő pedig itt Dragon.*Miután észrevette hugicájának cuccait az egyik ágyon, és mert a másik mellette lévő ágy nem volt foglalt, ezért a cuccait odapakolta és lefeküdt az ágyra.* //Bocsi most nekem mennem kell, de mivel kiirtam magam, ezért nem kell fagy!  // _________________ Ness egy gyönyörű, szőke hajú lány, nem mellesleg Evelyne ikertestvére. Látszik rajta, hogy szereti a természetet. Ez az egy viszont nagyon igaz rá: Druida kasztú, klánja pedig a Természet hivei. Ez a lány Borilovoban nőtt fel. Felmenői közt sok varázslény volt, azonban már már a véla vér elnyomta őket. Szülei egy másik világból érkeztek, ahol az embereknek daimonjaik vannak. Ő is örökölte ezt: van egy karakál/sivatagi hiúz daimonja, Dragon. Ők nagyon szeretik egymás, mert bár sokszor összezördülnek, mindig kibékülnek. Természetét illetve pedig nyugodt lánynak mondható. Nos, hát ő itt Nessie.
|
|  | | James Ravenwood

Hozzászólások száma: 411 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Nov. 14, 2011 7:12 pm | |
| *A fiú legyint egy aprót, mikor nem fogadják el a felajánlását, igen csak bizalmatlan ez az új lány, de azért igyekszik legalább beszélgetés szintre eljutni, hogyha más nem is sikerül.* - Amúgy James Ravenwood vagyok, Belsirionos, ő pedig Deanne. Titeket hogy hívnak, hogy szóljak a vezetőségnek, hogy megérkeztetek? *Kérdezi, egy okot is említve a bemutatkozásra, hátha tényleg annyira bizalmatlanok, hogy másképp nem tennék meg. Közben felérnek ide, ahol a tegnapi nappal a Rawnwood páros másik fele osztotta be a Gilroy páros másik felét. Érdekes. Deanne előre megy teljesen már a lépcsőkön, hogy ne zavarja a macska-féle köreit.* ~ Micsoda felfuvalkodott hólyag, nem tudja, hogy mi a különbség a daimon és az állat között? Mi képesek vagyunk gondolkozni és leküzdeni az ösztöneinket, de úgy tűnik, hogy ő nem... Áhh... Ne rágd magad Deanne, majd hozzászokik az élethez, nem bújhat el mindenkitől, akinek kutya-féle társa van. Ez abszurd.~ *Váltanak gyors gondolatot, miközben a lány előtt kinyitja az ajtót, a Várószoba ajtaját, ami mögött nyugodtan lőhet a lány egy szimpatikus ágyat, és észre is veheti Olivia cuccait, mert valószínűleg valahol itt van elszállásolva ő is.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Nov. 13, 2011 7:12 pm | |
| *Haladnak fel a várószobákba, mikor észreveszi az Alfons táskájából kikandikáló kaméleont.* - De aranyos! Nem is láttam még kaméleon daimónt. Az, ugye? *Rákérdez a biztonság kedvéért, bár a fiú mondta, hogy a táskában alszik, így nem annyira nehéz. A várószobákba érve bevezeti Oliviát, és rámutat az egyik ágyra.* - Az szabad, szóval... lehet a tiéd. A házirend a felső fiókban van, majd olvasd el. Ne nagyon pakolj ki, csak a fontosabb dolgokat, mert nem maradsz itt sokáig. Most pihenj le, ha gondolod. *Biccent, majd Alfonsra néz.* - Ne haragudj, de most mennem kell, ezzel az egésszel papírmunka is jár... Sziasztok! *Köszön el, és kisiet a várószobákból.*
//Ha kiírod a karaktered, akkor nem kell fagyasztást beírni ^^ Azt akkor kell, hogyha a karik itt maradnak, és ugyanezt a játékot folytatjuk majd valamikor Köszi a játékot!// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Nov. 13, 2011 7:07 pm | |
| *Elindultak.*~Gyere Briem!Megyünk a várószobába!Jövök!~*Mikor felértek Livi letette csomagjait az egyik ágyra, s ő maga is leült volna,de daimonja Briem megelőzte,ezért majdnem ráült.Azért szerencsére nem.~Szerinted Liannenek tetszeni fog?Biztos, de nem hiszem, hogy nagyon örülni fognak a nővéred daimonjának.Hát ez igaz..~Olivia lefeküdt, Briem a hasán összegömbölyödött.Nem zavarta, hogy mások is vannak, mert nem szerette volna kitessékeli őket, de nagyon álmos volt, ezét menten elaludt.* //Elmentem FAGYizni  // |
|  | | Alfons Gerard

Hozzászólások száma: 604 Msn: dinnyesas@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
NPGP
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Nov. 13, 2011 6:59 pm | |
| *Felérnek ide Alf csak azért jön hogy a lány ne legyen annyira elvesszett habár egy prefektussal alapból nem lenne de ha már úgyis ráér.És még félúton érzett valami mocorgást a táskájában.*~Jó reggelt lemaradtam valamiről?Semmi lényeges.Még be se rúgtál?Miért be kellet volna?Hát utolsó buli után....Na de hova megyünk ki engednél?Ja persze.~*Ezzel lekapja a táskát és kihúzza a cipzárt és egy kaméleon bújik elő belőle.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Nov. 06, 2011 8:31 am | |
| *Amikor Zoey felébred egy levelet talál maga mellett, egy egyszerű fehér boríték ami az iskola pecsétjével van ellátva. Hogy hogyan és mikor került oda az már egészen más kérdés a lényeg, hogy ott van a levél, amiben egy szoba kulcs is van. Szép dőlt betűkkel van megírva, kicsit még ha illatos is lenne a levél papír, mindenesetre egyértelmű, hogy nő írta a levelet.*
Kedves Zoey,
Időhiány miatt sajnos nem tudom személyesen átadni a szoba kulcsot, ettől függetlenül a elvélben mellékelem. Ha bármi kérdésed van akkor fordulj hozzám, vagy bármelyik prefektushoz bizalommal!
Üdv, Miss Watson Naxedlires Diákképviselő |
|  | | Elisabett Mandle

Hozzászólások száma: 31 Kaszt:  Üzenőláda: írjatok ha játszani akartok bár nem biztos hogy jó de írj ha igen
 | Téma: re:várószobák - lányok Pént. Nov. 04, 2011 10:18 am | |
| *Lisa futott nem tudta merre csak kövezze Zoeyt ... Nagyon élvezte csak úgy lobogott a hajuk a szélben minden olyan tökéletes volt*-Zoey mondta Lisa merre megyünk még soha nem jártam erre .... - * Csak annyit mondott* majd meglátod összeesel a látványtól hidd el - *Aztán tovább vonszolta Lisát ... |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Nov. 04, 2011 10:11 am | |
| *Zoey hallgatta Lisát, és mikor a sétáról kérdezett, bólintott egyet és szólt is hozzá.*-Rendben, persze.Jártál már Nellodban?Jajj, hát biztos nem mert csak most jöttél.Én sem.Körül nézünk ott egy kicsit?*Kérdezte, de közben már tudta választ.A fekete hajzuhatagú csajszi szerin ez egy tuti aranyos lány, és úgy gondolt jól ki fognak jönni egymással.Mikor Lisa épp tátotta válaszra a száját, Zoey karon fogta, és együtt rohantak ki szobából, le a lépcsőn, egyenesen Nellod felé.Egymás mellet lebegett a szőke és fekete haj, miközben a lányok arcán ott díszelgett egy fantasztikusan gyönyörűséges, és színigaz mosoly.* |
|  | | Elisabett Mandle

Hozzászólások száma: 31 Kaszt:  Üzenőláda: írjatok ha játszani akartok bár nem biztos hogy jó de írj ha igen
 | Téma: re:várószobák - lányok Pént. Nov. 04, 2011 9:55 am | |
| -Köszönöm az sokat segít nem vagyok valami jó tájékozódó - *Lisa megköszönte majd megkérdezte*-Figyelj nincs kedved sétálgatni úgy látom úgy sincs semmi dolgod- |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Nov. 02, 2011 9:40 am | |
| *Úgy tűnik felébresztette a lányt, aki aztán odament hozzá és kiderült, hogy Lisának hívják.*-Szia én pedig Zoey vagyok.Zoey Parker.Bocsi hogy felébresztettelek!!Csak béna vagyok és le akartam szállni az ágyról, de leestem!!Egyébként gondolom új vagy.Én sem vagyok régen itt de bármiben szivesen segitek!*Szólt barátságosan.*
//Fagy// |
|  | | Elisabett Mandle

| Téma: re:várószobák - lányok Szer. Nov. 02, 2011 9:34 am | |
| *Lisa felriad álmából , kótyagosan keresi a hang tulajdonosát , észrevesz egy lányt* .~hát ez meg ki lehet még nem láttam ~ *oda megy és köszön neki* -szerbusz Lisa vagyok és te ? ~Úgy látszik megriadt a gyors kérdésre ezért csak várok ~ gondolta magában Lisa |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Nov. 02, 2011 9:25 am | |
| *Zoey ahogy ott pihent észrevett egy lányt, aki csak besétál a szobába, lefekszik egy ágyra és már alszik is.*~Látom én láthatatlan vagyok~*Dünnyögött magában.Na mindegy, már megszokta, hogy nem veszik észre.Elege lett a pihenésből, ezér megpróbált kiszálni az ágyból, de szerencsétlenségére leesett, pufant egy nagyot, é felkiáltott*-ÁÁúúúúú!!~Hupsz!Most biztosan felébresztettem szegény lányt!~*Zoey most már igyekezett csendben maradni és várta, hogy a lány felébed-e vagy nem.* |
|  | | Elisabett Mandle

| Téma: re:várószobák - lányok Szer. Nov. 02, 2011 9:18 am | |
| *Lisa már nagyon fáradt sokat sétált a folyosókon unalmában * ~ gondolta mivel csak ötkor lesz órája ezért lefekszik pihenni egy kicsit ~ * alighogy beült az ágyába eldőlt és elaludt * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Nov. 02, 2011 9:05 am | |
| *Zoey már nagyon régen járt itt.Nem túl sűrűn van a várószobákban, de egyszer-egyszer csak vissza kell mennie, ha másért nem, hát azért, hogy megnézze elloptak-e tőle valamit.Odament az ágya mellé, benézett az ágya alá, kiszedte a bőröndjét, és végignézte a ruháit.Gondolkodott mit csinálhatna még, végül lefeküdt az ágyára pihenni egy kicsit.* |
|  | | Ruzha Violeta Krasimira

Hozzászólások száma: 11 Msn: bogyesz_92@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Okt. 24, 2011 3:08 pm | |
| *Amikor Ruzha felébredt hosszan tartó álmából kissé úgy érezte magát mint Csipkerózsika. Nyújtózott egyet és körbe nézett.* ~Hát ennyi idő eltelt volna?~* gondolta magában és nyújtózkodni kezdett az ágyban olyannyira, hogy még a lábujjai is előbukkantak a takarója alól. Magára öltötte az egyik kedvenc ruháját, és egy pulcsival megtoldva a hűvös időre való tekintettel, úgy gondolta körbe néz az iskolában.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Okt. 16, 2011 5:55 pm | |
| *Most visszatért ruháiért,majd kiment a fürdőbe ott lezuhanyozott ,ujra visszajött és lefeküdt egy üres ágyra.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Okt. 16, 2011 11:55 am | |
| *Miután végzett sminkje tökéletesitésévek, egy ideig unatkozott, majd a hosszú út miatti fáradtság miatt ott helyben elbóbiskol.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Okt. 16, 2011 11:48 am | |
| -Nincsmit. *Feleli a leányzó, majd ha a másik nincsen kérdése, akkor bizony távozik.* - Remek, viszont én most távozok. *Mondja a leányzó még egy mosoly keretében, majd rácsukja a lányra az ajtót, ő maga pedig megindul a saját szobája felé. Az meg, hogy ez a dolga... Hát neki csak annyi a dolga, hogy ossza be őket, azt már senki nem kéri tőle, hogy kedves is legyen. Meg aztán miért ne lenne kedves? Elvégre Susan nem egy jégtömb, persze tud olyan is lenne, de annak akkor biztos van valami oka... Mindenesetre amikor a szobájába ér, akkor gyorsan leszórja magáróla ruhákat, majd beáll a zuhany alá, ahol nem kevés időt tölt el.*
//Mostmár játszhatsz bárkivel, bárhol -persze ami nem tiltott.- Ja meg majd a szmájlikat hanyagoljad a hsz részből, offban mehetnek de karis hsz-ben nem igen. Jó játékot! // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Okt. 16, 2011 11:36 am | |
| -Nagyon szépen köszönöm a segitséget!!Egyébként megtanithatnád a csomaglebegtetést!Azthiszem még hasznát venném  *Az új lány még mindig nagyon örül, hogy tévedett: Itt nem fog tudni beilleszkedni.És már az első perceibe is ilyen kedvesek vele...!~Úgy szeretném ha ez a lány a barátnőm lenne..de gondolom minden újjal igy viselkedik..ez a dolga...~*Gondolta Zoey.Helyet foglalt az egyik kényelmes ülőhelyen majd miután Susan kiment elővette a kistükrét és igyekezett elháritani az utazás okozta sminmkhibákat.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Okt. 16, 2011 11:17 am | |
| *Kedvesen mosolyog a másik leányzóra, picit végig is néz rajta, de persze nem feltűnően, egyszerűen csak megnézi, hogy a másik milyen ruhában van. Amikor az bemutatkozik akkor biccent neki egyet, mindenesetre látja, hogy a lánynak nem igen megy a csomaglebegtetés, szóval a szőkeség előkapja a pálcáját, majd int vele egyet mire a csomagok egy kicsit meg emelkednek.*- Szóval Zoey...Honnan is érkeztél? *Kérdezi a lány egészen érdeklődve, miközben int neki, hogy kövesse. A lány út közben magyarázni kezd a szabályokról, amelyekből nincs is olyan sok, de azért jó velük tisztában lenni.* - Nem tudom mennyire vagy tisztában a szabályokkal, de párat azért elmondnék. Este 10-től reggeli 5-ig kijárási tilalom van, ilyenkor csak a kijelölt helyeken tartózkodhatsz, valamint az órákon kötelező a megjelenés, de gondolom ez annyira nem újdonság, hiszen tanulni jöttél. *Mondja a lány, majd mondata végén Zoeyre pislant mosolyogva.* - Rendes szobát, meg akkor kapsz amikor meglesznek az adminisztrációs dolgok. Meg szerintem felfog keresni egy szakodbéli prefektus, legalábbis jobb esetben, de ha bármilyen kérdésed van, akkor hozzám is jöhetsz. Az Imádkozó sáska hálóban megtalálsz...*Ecsetli el a lánynak a dolgokat, majd szépen lassan meg is érkeznek a Várószobákhoz, ahol a lány szépen megáll az ajtóban, majd úgy figyeli a másikat.*- Egyéb kérdés esetleg? *Teszi fel a kérdést a lánynak.*
//Az órákra useresen természetesen nem kötelező járni, de ez idő alatt nem lehet máshol játszani, szóval karisan mindenféleképpen ott vagy. : ) // |
|  | | Eldunary Aysa

Hozzászólások száma: 210 Msn: vilandra14@hotmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: A magány, amivel
hivalkodtam, csak egy
pár szárny volt, amikkel
elmenekültem az
értéktelen álmaimba.
Nem haragszom az
esőre, hiszen a felhők is
lehetnek szomorúak,
vagy talán csak
meghatódtak, és azért
"sírnak"?...ki tudja?...

| Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Okt. 11, 2011 3:32 pm | |
| * Széles mosoly volt a válasz amikor megtudta hogy végre szobát kap.* - Nem kell segítened, köszönöm csak egy csomagom van, és nem pakoltam ki.* Feleli csillogó hangon Aysa. Gyorsan ellibben Réka mellett és már jön is vissza egy fekete utazótáskával.* - Végre egy szoba, ahh már annyira vártam hogy beosszatok valahova, igaz, nem vártam ilyen gyorsan.* Gyorsan összefogja a haját hogy ne zavarja, majd gyorsan válaszol is.* - Mi az hogy... még szép hogy mehetünk!.* Mosolyog vissza Rékára. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|