|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Júl. 27, 2010 2:37 pm | |
| *Takarítás? Hát elég érdekes, biztos tisztaság mániás a lány, de a szobákat az ügyes és szorgalmas házimanók takarítják rendesen. Mint ahogy a házimanók mosnak és főznek is rájuk. Itt nekik nincs semmi más dolguk, mint tanulni, és azzal foglalkozni, ami valóban fontos.* - Rendben, majd szólok a manóknak, hogy extra takarítást kérsz. *Kacsint a lányra, és elindul a kijárat felé, miután az órájára néz.* - Rendben. Most ugyan mennem kell, de szívesen körbevezetlek kicsit később. De ha gondolod, addig magad is bóklászhatsz, ha pedig eltévedsz, csak kérdezz valakit nyugodtan. De ha lehet, egyedül ne menj nagyon messzire amíg nem tudod merre mész. Ha megéheznél, az ebédlőt simán megtalálhatod. De nyugodtan pihenj le ha szeretnél. Ebben a dög időben nem csodálom, ha kifáradtál az idefelé úton. *Ezzel kimegy a szobából, és magára hagyja a lányt.* - Gyere Bátor. Megkeressük Seppet! * Gaea irányt vesz a második emeletre, hogy a fiú nyomára bukkanjon. Beszélnie kell mielőbb vele.*
|
|  | | Magdalena Kristina Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 72 Msn: santaviktoria@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Júl. 27, 2010 2:01 pm | |
| *Míg mennek, csak nézelődik, de amikor a lány megszólal, akkor csak arra figyel. Érdekli, hogy miről beszél, mert fontos dolgokat mond el. Válaszolásképp csak bólogat és mosolyog. Majd látja a szobát, szimpinek tűnik elsőre, de rá férne egy kis takarítás is. Körbenéz, majd hallja a következő monológot. Erre már válaszol is.* -Ok. Egyelőre nincs kérdésem, valahogy mindent elfelejtettem. Majd szólok, ha lesz valami esetleg. Egy kérés lenne kérdés helyett. Körbevezetnél, légy szíves. *Mondja kicsit félénket, és halkan.*
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Júl. 27, 2010 1:24 pm | |
| *Felérnek a lépcsőn, és a folyosón befordulva egyetlen laza mozdulattal kinyitja a lány előtt az ajtót. Hallgatja a lány aggódó, csöndes kérdését, és elmosolyodik.* - Igen. Itt is vagyunk. Bár ez csak a várakozó szoba, de ezt sokan meg járják a saját szobájukig. Nyugodtan helyezd magad kényelembe, amint találunk neked szabad helyet, már jövök is érted, és átkísérlek. Ha kérdésed lenne, most nyugodtan felteheted. *Becsukja maguk mögött az ajtót.* - Apropó! Augusztus negyedikén lesz az első nyári szakkör. Érdemes menni, mert afféle tanulmányi utak, amik megkönnyíthetik az órákon való részvételt szeptembertől. A suli első órája úgy tudom, elsején lesz. Hétvégenként lemehetsz Nellondba nézelődni és vásárolni. Amúgy meg a Jenilia kivétel, oda hét közben is mehetsz sütizni is akár. Van egyébként itt bent teázó, edzőterem, és büfé is. Érdemes körbenézelődni, hogy mire kezdődik a tanítás, ne tévedj el az órákra menet, mert ott szeretik ha valaki minimum pontosan érkezik. *Várja, hogy van e kérdése, észrevétele a lánynak.*
A hozzászólást Gaea Nephele összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Júl. 27, 2010 2:03 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Júl. 18, 2010 6:30 pm | |
| *Mosolyogva fogadta Rose a lány reakcióját.* -Az imádkozó sáska háló lesz az új otthonod. Gyere menjünk! *Azzal felvette egyik kezébe a lány csomagjainak egy részét, majd elindultak. |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Júl. 18, 2010 6:23 pm | |
| * Tátott szájjal nézte mit mond Rose. Szavakhoz se jutott annyira örült. Csak tátogott össze vissza. Majd kigörbült egy szó belőle.* - Tényleg? *Majd rögtön pakolni kezdett, és még Shyva is felnyögött örömében, mert felkelt amikor lehajolt pár cuccáért.* - Nos, indulhatunk. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Júl. 18, 2010 6:15 pm | |
| *Egyszercsak egy Lina lép be az ajtón, pont, mikor Rose felállt az ágyról, hogy elmenjen. De Lina pont időben jött.Vagyis az utolsó pillanatban.* -Szia Lina! Én is örülök, hogy látlak. Nos azért vagyok itt, mert jó hírem van. Kapsz saját, végleges szobát, és saját ágyat. Ezen felül, gondolom örülsz neki, szaktársakkal leszel, eddig csak allidonosokkal vagy. Ha összepakoltál, segítek átcuccolni neked. *Mondta neki nyugodt, kedves hangon.* |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Júl. 18, 2010 6:13 pm | |
| *Besiet az ajtón. Meglátja Roset. Nagyon örül. Hirtelen már sem a pólója sem a csuklóján lévő mély seb nem érdekli.* -Rose! Micsoda nagy meglepetés! Jaj, de jó, hogy látlak! * Majd oda siet az ágyhoz amin Rose volt. Megöleli, majd leül mellé.* -Mi szél hozott a várószobába? * Majd elmosolyodik* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Júl. 18, 2010 5:52 pm | |
| *Rose sietve érkezik a várószobába, ahol jelenleg nincsen senki sem. Ismét lett egy diák, akinek saját szobája lehet. A nemrég érkezett Lina kerül új helyre, egy végső szálláshelyre, ahol megpihenhet. Mivel Lina nem volt sehol, Rose lehuppant Lina ágyára, és ott várta, hátha megérkezik a lány, és elmondhatja neki a híreket.* |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szomb. Júl. 17, 2010 6:54 am | |
| *Felébred. A rózsaszín cuccában találja magát. Nem tud a tegnapi esetéről.* ~H... Hol vagyok? Ja, a Nezában. De miért vagyok utcai ruhában? Miért nem pizsamában? Talán elaludtam. Csak arra emlékszem,hogy egy Milena Yoradan nevű lánnyal beszélgettem. Többre nem.~ - Akkor átöltözök, valami normálisabb ruhába. De előbb zuhanyzok egyet mert kicsi szagom van azért. * Azzal felvette a törölközőjét, a sampont és a tusfürdőt. Ma természetesen fog megszáradni a haja.* ~ Szerencsére ma is meg kell mosnom a hajam, mert összeállt már megint.~ * Majd kisétált a szobából.* |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Júl. 16, 2010 7:34 pm | |
| *Bejön a szobába, és az ágyra veti magát. Annyira sokat beszélgetett Milel,hogy elfáradt. El is alszik.* -ZzZzZzZzZzZzZz |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Júl. 16, 2010 9:15 am | |
| *Liz megy elöl és közben magyaráz.* -Most nyáron szakkörök vannak, de a kijárási tilalom most is érvényben van, azaz 10 után csak a jelina teaházban és a közös termekben maradhatsz. Meg is volnánk ez lesz a szobád. Válassz egy ágyat. *Majd a választott ágy mellé leteszi a bőröndöket.*
//Fagy// |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Júl. 16, 2010 7:50 am | |
| * Lerakja a cuccát, és visz magával egy kis pénzt, hogy tudjon valami harapnivalót venni.* |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Júl. 16, 2010 7:35 am | |
| * Felébred, a madárcsicsergésre. Felül, és ásít egy nagyot. Nyújtózkodik, és feláll. Előkészít egy, rózsaszín selyem, ruhát amin muszlin is van ami szintén rózsaszín. Egy rózsás csatot is előkészít, és egy fehér zoknit is. Egy rózsaszín bőr lábszárig érő cipőt is előkészít. A ruhákat amiket kivett, viszi magával, ahogy a törülközőjét,a fésűjét, hajszárítóját, mert megy fürdeni.* - Ma rózsaszín napom, van mondhatom. De nem találtam mást, ami valamelyest jobb, erre a nagyon melegben. Na irány a fürdőszoba. * Kimegy a szobából.*
A hozzászólást Lina Wierro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 16, 2010 7:51 am-kor. |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 7:14 pm | |
| * lefekszik aludni* -ZZZZZZZ |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 7:11 pm | |
| * Bejön, és ásít egy hatalmasat. A törölközőjét és a pizsijét magával viszi, mert megy zuhanyozni.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 5:15 pm | |
| * Pierre a lányra mosolyodik. * Örülök, hogy így vártad remélem jól fogod magad érezni. Én nagyon szeretek itt. Bizonyára elfáaradtál a hosszú út során. MOst megyek higy pihenhess. Bármire szükséged van az Afrikai aranymacskába megtalálsz. Még találkozunk. Szia. * Köszön el a lánytól kis meghajlás után és maga után becsukja az ajtót.*
//Köszi a játékot! Ha kérdésed gondod van e-mail, msn-en és privibe is elérsz. // |
|  | | Olivia Winchester Diák

Hozzászólások száma: 8 Msn: oliviaw@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 5:06 pm | |
| *Olivia szétnéz az átmeneti szobájában, ahová megérkeztek, és elmosolyodik. ~Ha már ez ilyen szép, milyen lesz az igazi szobám!~ *Majd leül az ágyára, és nevetve válaszol Pierrenek.* Tudod, már nagyon régóta várom, hogy végre idejöhessek. Már csak ezért is elég nehéz elhinnem. Egyébként nem túl messziről jövök, Razgradból. Azt hiszem, csak én éreztem úgy, hogy hosszú lett volna az út.*Válaszol, miközben egy kicsit elpirul.* Te szeretsz itt lenni? |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 5:03 pm | |
| * Bemegy a szobába, és leül az ágyra. Lehajol a cuccához, és kivesz egy könyvet. A könyvben titokzatos írások rejtőznek, melyek sokat segítenek Linának. Lapozgat a könyvben, és a legutolsó írásához lapoz. Olvasni kezdi.* ~ Tehát ez volt az utolsó eset. Régen írtam, úgy látszik. Akkor írom bele az újat.~ * Ír, és hangosan olvassa amit oda pingál.* - Ma beköltöztem a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Nagyon tetszik. Egyenlőre. És remélem ez így is marad. Egyenlőre, csak is Rose nevű Diákképviselőt ismerem, aki nagyon aranyos. Szeretném az iskolát jobban megismerni, és természetesen a diákokat is. * Majd a tollat a könyvborítóra akasztja és a könyvet becsukja.* ~ Na akkor lemegyek a Büfébe. Remélem találok a fogamra valót.~ * Feláll és kimegy a szobából.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 4:56 pm | |
| * Pierre érkezik fel Olviával együtt. Udvariasan előreküldi a lánykát és utána lép be a szobába. Egy szabad ágyhoz vezényeli és leteszi a csomagjait. * Nos hát ez volna az. Remélem azért tetszik. Amíg az adminisztráció el nem készül itt leszel. Utána átkerülsz egy kisebb szobába. Szóval nem érdemes nagyon szétcsomagolni. * Mondja a lánykának tanácsait is. * Pedig itt vagy teljes jelenlétedbe hidd el. Mért nem akarod elhinni? * Teszi fel a kérdést majd tovább viszi a beszélgetést. * Honnan érkeztél, hogy hosszú utat kellett megtenned? |
|  | | Lina Wierro

Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 4:37 pm | |
| - Köszönöm Rose. Nemsokára kimegyek, hozzád. Csak elrendezkedem. * Mondta, megnyugodva. Aztán, a csomagjait, amik nála voltak lerakta. Leült az ágyára és szétnézett.* ~ Jó kis szoba. Talán, még az ittlévőkkel nagyon jó barátságba kerülök. Ha jól haladok, talán már nem is fogok emlékezni a fájdalmas múltra.~ - Na akkor, kimegyek Rose-hoz. Most mit fogunk vajon csinálni?
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 4:27 pm | |
| *Rose együtt lép be a szobába Linával, aki szorosan követi őt.* -Nos. Ez lesz az ideiglenes szállásod, amíg be nem leszel osztva egy fix szobába. Remélem jó helyed lesz. Bár biztosan, hiszen én is nagyon jól éreztem magam itt. Gyere utánam! *Kicsit menetelt még, és az egyik szabad ágyra letette a lány cuccait, amit ő hozott fel magával.* -Nos... Ez lesz az ágyad. Csomagolj ki nyugodtan, aztán kint megvárlak. *Mondja neki Rose, és elindul kifele. De egy utolsó mondatot még hozzátesz.* -Ha bármire szükséged van, szóólj bátran, jövök, és segítek. *Azzal sarkon fordult, és kiült a folyosóra a szoba ajtaja elé.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Júl. 09, 2010 8:59 am | |
| *Egy holló röppen be a szobába, egy levél van a csőrében, amit aztán Teodora Yana ágyára dob le. A levében egy szoba neve található, és egy kulcs is. Kis mellékszöveg azt magyarázza el, hogy ez lesz a lány új hivatalos szobája, amibe beköltözhet. A szoba neve Imádkozó sáska.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 11:08 am | |
| -Na, akkor gyere utánam! *Mosolygott rá, és elindult kifele, a lány csomagjainak egy részével.*
//Folyt. Imádkozó sáska háló.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 11:05 am | |
| *Mil már pattant is fel, és fogta mindenét, belegyömöszölte a táskába. A cipzrárát nem tudta összehúzni, de nem érdekelte. Minden cuccát magához vette, és mosolygott.*-Én készen állok. Hol lenne szobám?-~Remélem valami jó társaságba raknak, vagy éppen egyedül leszek.~*Nagyon izgult, ugyan hová fog bekerülni. Ha Rose indult, ő is követte őt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 10:53 am | |
| -Gyere, megoldjuk! *Rose felállt a helyéről, és úgy fordult a lány felé.* -Hmm... Azt hiszem, jobb lenne ha összepakolnád a cuccaid. Elkelne neked egy saját fekhely. És már tudom is, hogy lesz nagyon jó helyed. Feltéve, ha te is szeretnéd. *De ki nem szeretné? Rose kérdőn nézett a lányra, hogy mit fog csinálni. Addig is keresztbetett kézzel állt előtte.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |