|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 5:15 pm | |
| * Pierre a lányra mosolyodik. * Örülök, hogy így vártad remélem jól fogod magad érezni. Én nagyon szeretek itt. Bizonyára elfáaradtál a hosszú út során. MOst megyek higy pihenhess. Bármire szükséged van az Afrikai aranymacskába megtalálsz. Még találkozunk. Szia. * Köszön el a lánytól kis meghajlás után és maga után becsukja az ajtót.*
//Köszi a játékot! Ha kérdésed gondod van e-mail, msn-en és privibe is elérsz. // |
|  | | Olivia Winchester Diák

Hozzászólások száma: 8 Msn: oliviaw@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 5:06 pm | |
| *Olivia szétnéz az átmeneti szobájában, ahová megérkeztek, és elmosolyodik. ~Ha már ez ilyen szép, milyen lesz az igazi szobám!~ *Majd leül az ágyára, és nevetve válaszol Pierrenek.* Tudod, már nagyon régóta várom, hogy végre idejöhessek. Már csak ezért is elég nehéz elhinnem. Egyébként nem túl messziről jövök, Razgradból. Azt hiszem, csak én éreztem úgy, hogy hosszú lett volna az út.*Válaszol, miközben egy kicsit elpirul.* Te szeretsz itt lenni? |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 5:03 pm | |
| * Bemegy a szobába, és leül az ágyra. Lehajol a cuccához, és kivesz egy könyvet. A könyvben titokzatos írások rejtőznek, melyek sokat segítenek Linának. Lapozgat a könyvben, és a legutolsó írásához lapoz. Olvasni kezdi.* ~ Tehát ez volt az utolsó eset. Régen írtam, úgy látszik. Akkor írom bele az újat.~ * Ír, és hangosan olvassa amit oda pingál.* - Ma beköltöztem a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Nagyon tetszik. Egyenlőre. És remélem ez így is marad. Egyenlőre, csak is Rose nevű Diákképviselőt ismerem, aki nagyon aranyos. Szeretném az iskolát jobban megismerni, és természetesen a diákokat is. * Majd a tollat a könyvborítóra akasztja és a könyvet becsukja.* ~ Na akkor lemegyek a Büfébe. Remélem találok a fogamra valót.~ * Feláll és kimegy a szobából.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 4:56 pm | |
| * Pierre érkezik fel Olviával együtt. Udvariasan előreküldi a lánykát és utána lép be a szobába. Egy szabad ágyhoz vezényeli és leteszi a csomagjait. * Nos hát ez volna az. Remélem azért tetszik. Amíg az adminisztráció el nem készül itt leszel. Utána átkerülsz egy kisebb szobába. Szóval nem érdemes nagyon szétcsomagolni. * Mondja a lánykának tanácsait is. * Pedig itt vagy teljes jelenlétedbe hidd el. Mért nem akarod elhinni? * Teszi fel a kérdést majd tovább viszi a beszélgetést. * Honnan érkeztél, hogy hosszú utat kellett megtenned? |
|  | | Lina Wierro

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1245 Msn: linawierro@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 4:37 pm | |
| - Köszönöm Rose. Nemsokára kimegyek, hozzád. Csak elrendezkedem. * Mondta, megnyugodva. Aztán, a csomagjait, amik nála voltak lerakta. Leült az ágyára és szétnézett.* ~ Jó kis szoba. Talán, még az ittlévőkkel nagyon jó barátságba kerülök. Ha jól haladok, talán már nem is fogok emlékezni a fájdalmas múltra.~ - Na akkor, kimegyek Rose-hoz. Most mit fogunk vajon csinálni?
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 15, 2010 4:27 pm | |
| *Rose együtt lép be a szobába Linával, aki szorosan követi őt.* -Nos. Ez lesz az ideiglenes szállásod, amíg be nem leszel osztva egy fix szobába. Remélem jó helyed lesz. Bár biztosan, hiszen én is nagyon jól éreztem magam itt. Gyere utánam! *Kicsit menetelt még, és az egyik szabad ágyra letette a lány cuccait, amit ő hozott fel magával.* -Nos... Ez lesz az ágyad. Csomagolj ki nyugodtan, aztán kint megvárlak. *Mondja neki Rose, és elindul kifele. De egy utolsó mondatot még hozzátesz.* -Ha bármire szükséged van, szóólj bátran, jövök, és segítek. *Azzal sarkon fordult, és kiült a folyosóra a szoba ajtaja elé.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Pént. Júl. 09, 2010 8:59 am | |
| *Egy holló röppen be a szobába, egy levél van a csőrében, amit aztán Teodora Yana ágyára dob le. A levében egy szoba neve található, és egy kulcs is. Kis mellékszöveg azt magyarázza el, hogy ez lesz a lány új hivatalos szobája, amibe beköltözhet. A szoba neve Imádkozó sáska.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 11:08 am | |
| -Na, akkor gyere utánam! *Mosolygott rá, és elindult kifele, a lány csomagjainak egy részével.*
//Folyt. Imádkozó sáska háló.// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 11:05 am | |
| *Mil már pattant is fel, és fogta mindenét, belegyömöszölte a táskába. A cipzrárát nem tudta összehúzni, de nem érdekelte. Minden cuccát magához vette, és mosolygott.*-Én készen állok. Hol lenne szobám?-~Remélem valami jó társaságba raknak, vagy éppen egyedül leszek.~*Nagyon izgult, ugyan hová fog bekerülni. Ha Rose indult, ő is követte őt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 10:53 am | |
| -Gyere, megoldjuk! *Rose felállt a helyéről, és úgy fordult a lány felé.* -Hmm... Azt hiszem, jobb lenne ha összepakolnád a cuccaid. Elkelne neked egy saját fekhely. És már tudom is, hogy lesz nagyon jó helyed. Feltéve, ha te is szeretnéd. *De ki nem szeretné? Rose kérdőn nézett a lányra, hogy mit fog csinálni. Addig is keresztbetett kézzel állt előtte.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 10:49 am | |
| -Tegnap jöttem. Szép hely, nagyon. Már várom, hogy lehessen új szobám. Még eddig nem is láttam egyetlen szobát sem. De mondjuk ez is szép, de a sajátnak jobban örülnék majd. Remélem hamar mehetek.-*Majd előveszi újra a hotdogját és most megeszi reggelire az egynegyedét, és megissza az egész innivalóját, de még szomjas volt.*-Nem tudod, honnan lehet üdítőt szerezni?- |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 10:46 am | |
| -Szia! *Köszön a lánynak, majd mikor előveszi a képeket, elveszi tőle, és nézegetni kezdi.* -Rendben, menj csak nyugodtan. *Amíg a lány felölözik, Rose is éppen végez a képnézegetéssel.* -Nagyon jók lettek, de tényleg. Tetszenek. *Majd ránéz a lányra, és sunyi vigyorral kezdi kérdezgetni.* -Mióta is vagy itt? |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 10:33 am | |
| *Rohant be, mint a szélvész be a szobájába. Megelpődött, hogy Rose ott lesz.*-Szia...-*Mondta kicsit zavarodottan.*-A rajzaimat jöttél megnézni?-*Gyorsan a táskájából előkutatta a füzetét, és odanyújtja Rosenak.*-Ha nem haragszol, kicsit elmegyek egy szabad, üres részbe átötözni. Most jöttem a füdőből.-*Majd gyorsan összekapja ruháit, és elindul öltözni és fésülködni. Amikor végzett, odaül Rose melle az ágyra, feltehetően ha ül és ha ágyon ül.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 10:24 am | |
| *Tegnap Mil tett egy ígéretet Rose-nak. Azt mondta, hogy megmutatja neki a képeit. A mai napot, vagy legalábbis a délelőtt hátralevő részét Rose erre szerette volna felhasználni, így felkelés, és elkészülés után rögtön a lány szobája felé vette az irányt. Még nem volt saját szobája, így a várószobákban várta, hogy mi lesz. Rose benyitott, és megkereste a lány cuccait, már amennyire tudta, hogy melyik lehet az övé. Leült az egyik ágy szélére, és mivel nem volt ott senki sem, várakozott.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Júl. 07, 2010 9:26 am | |
| *Felébred. Nem is emlékszik, mi volt, hogy volt a képnézegetéssel. Kicsit megfájdul a feje, de nem tudja mitől. Majd pizsamáját leveszi, átveszi a fürdőköntösére, viszi magával a fogkeféjét, a tusfürdőjét, fogkrémét, törölközőjét a közös zuhanyzóba.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Júl. 06, 2010 4:37 pm | |
| *Beérkezett az átmeneti szobájába. Odament az ő ágyához, és szépen előpkoalta a párnáját, a takaróját, és kicsi kabala plüsscicáját, Zorro-t. Leterítette az ágyra lepedőjét, majd szépen megágyazott magának. Nem pakolt nagyon szét, mert ha véletlenül már holnap áthelyeznék a szobájába, akkor csak kevés dolga legyen. Mivel Mile imád olvasni, így hozott magával millió könyvet olvasni. Kiszedett a könyvestáskájából egy tetszőleges könyvet, kényelembe helyezkedett ágyán, majd elkezdett olvasni. Azt olvassa, hogy van egy Hannah nevű lány, aki egy koleszba ment tanulni, de mindenki megutálta. Ebben a pillanatbanaz ujját a könyvlapok közé tette, ahol tartott, és becsukta a könyvet.*~Mi lesz, ha velem is ez fog történni? Kiutálnak... Mndjuk ameddig új leszek kezesbárány maradok, mert ha valamibe belerángatnak az életembe is kerülhet... Na meg ha lesz barátom is.~*Majd újra kinyitotta a könyvet, és tovább olvasta. A lány sokat küszködött a beilleszkedéssel, de nem sikerült neki. A koleszban volt még egy fiú is, akinek tetszett a csaj... Szívesen olvasta volna tovább, ha nem jutott volna eszébe valami.*~Én is találom meg vajon életem szerelmét?~Majd újra folytatta:...De a fiú nem merte bevallani, csak kimutatta szeretetét, de a csaj bunkó volt... Most megint eszébe jutott valami.*~Hát nem is csoda hogy utálják a bunkó volt... -.-~*... és nem akarta viszonozni tetteiben a fiú utáni szeretetét. Ő úgy volt vele, ha odamegy bevallani, akkor ő is bevallja neki. Számára mára ennyi volt az olvasás, vagyis hát erre az órára, meg az elkövetkező 1 órára. Becsukja a könyvet, és elteszi a táskába. Kicsit álmodozik, hogy ugyan milyen lesz itt. Reménykedett is , hogy egy kedves állatról elnevezett hálóban lesz helye... Szeretett volna elmenni az Ocelot hálóba is, de tudta, ez nem rajta múlik. Ha meg reklamálna, akkor pedig könnyű préda lenne az igazgatónál, aki lehetséges, hogy kicsapja. Végül feltápászkodik, és elmegy Lizhez megkérdezni, akar-e büfézni vele.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Júl. 06, 2010 4:10 pm | |
| *Rámutat egy ágyra, ami az ablak közelében van. Már épp pakolni akart, amikor Liz felajánlotta Milenek a főhadiszállás feltérképezését és nyújtotta a szoba kulcsát. Boldogan bólint egyet, majd a szobában lévőknek (ha vannak bennt) odadob egy Sziasztokot vagy egy sziát majd még integet is a szobában lévő(k)nek. Végül Lizzel továbbmegy a főhadiszállásra.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Várószobák - lányok Kedd. Júl. 06, 2010 3:54 pm | |
| *Liz kinyitja az ajtót, majd előre tessékeli az új jövevényt.* -Sziasztok! *Hangzik a szájából a köszönés, már ha van benn valaki.* -Válassz magadnak egy ágyat légy szíves. *Majd várja a lányt, hogy döntsön. Amikor sikerült döntenie, a bőröndöket óvatosan a választott ágy mellé helyezi.* -Azt hiszem ráérek, de mi lenne, ha inkább megmutatnám neked az allidonos főhadiszállást? *Kérdi a lányt, remélve, hogy az igennel válaszol* -Mielőtt elfelejtem, tessék itt a szoba kulcsa. Amúgy a szobához tartozik fürdő, e mellet a folyosó végén is van egy közös fürdő, azt használod, amelyiket csak szeretnéd. *Mondja még a lánynak, amiket eddig elfelejtett megemlíteni.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Várószobák - lányok Szomb. Júl. 03, 2010 12:14 pm | |
| *Liz már majdnem elért a szobájába, amikor eszébe jutott, hogy nem adott kulcsot Nancynek. Visszasiet, bekopog, de nem válaszol senki, ezért belépett a szobába. Odasietett egy asztalhoz és egy papírt vet elő.
Ez itt a szobád kulcsa csak elfelejtettem odaadni. Liz
*Majd félbehajtotta a papírt és beletette a kulcsot, végül Nancy éjjeliszekrényére helyezte az egészet és csndesen távozott, nehogy felébressze a lányt.* |
|  | | Parti Nancy Diák
Hozzászólások száma: 9 Msn: shotmyself.scene@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szomb. Júl. 03, 2010 12:10 pm | |
| *Nancy bólogatott,majd egy széles vigyorral az arcán elköszönt* -Szia Liz. *Ahogy Liz kilépett a szobából,Nancy úgyérezte,tényleg szüksége van egy kis alvásra,hisz hosszú volt az út idáig.Levette a papucsát,majd bebújt az ágyba és elaludt.*
|

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Várószobák - lányok Szomb. Júl. 03, 2010 11:52 am | |
| *Belép, majd köszön.* -Sziasztok! *Odafordul a lányhoz és szigorúan ránéz.* -Szívesen, de légyszíves ne hívj Lizbeth prefektusnak, jó lesz a Liz is. Szóval nagyon szívesen. Válassz egy ágyat és pihenj egy kicsit. Van fürdő a szobában is, de van egy közös fürdő a folyosón is. Azt használod, amelyiket szeretnéd. *Mondja kedvesen, majd leteszi a lány csomagjait a választott ágy mellé. és elköszön.* -Nagyon szívesen maradnék, de sajnos mennem kell. Jó pihenést. Szia! *Búcsúzik, majd kilép az ajtón.* |
|  | | Lina Constance Thanatos Diák

Hozzászólások száma: 38 Msn: mimi.0221@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Játék? 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 01, 2010 5:40 pm | |
| *Lina, az ágyán ül és azon gondolkozik talán mégis jobb lenne, ha kipakolna a bőröndjéből, legalább pár cuccot. Ekkor kopognak és Emily lép a szobába, "-- Halihó! Hozd a cuccod, kapsz szobát. " felkiáltással. -De jó! Épp azon gondokztam, hogy meddig maradok itt* mondja mosolyogva.- ÉS hol lesz a szobám?*teszi még hozzá* |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5295 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Júl. 01, 2010 5:34 pm | |
| *Emily kissé idiótán érzi magát, a délután miatt, vagyis inkább dél, de mindegy. Nagyon nem értette, és még most sem érti Vilen reakcióját. Szereti... (igen, szereti) de erre még nem nagyon van felkészülve. Mindenesetre a srác azt ígérte, hogy este felkíséri. És Emily nagyon reméli, hogy ezek nem üres szavak voltak... ...Ezek a gondolatok kavarognak a fejében, mikor megérkezik a Várószobák ajtajához. Bekopogtat rajta, aztán belép; szemeivel Linát keresi-kutatja. Átlép küszöbön, és ha a lány itt van, rögtön oda is siet.* - Halihó! Hozd a cuccod, kapsz szobát. *Mosolyodik el.* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Lina Constance Thanatos Diák

Hozzászólások száma: 38 Msn: mimi.0221@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Játék? 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Jún. 30, 2010 7:29 pm | |
| -Dede figyeltem, csak gondoltam egy próbát megér*mondja Lina*- Eléggé elfáradtam, úgyhogy szeretnék pihenni kicsit. Köszi mindent*mondja miközben elnyom egy ásítást* |
|  | | Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5295 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Jún. 30, 2010 7:26 pm | |
| - Ligetbe? Nem, nem lehet. Nem figyeltél? *Ráncolja össze a homlokát.* - Tíz után tartózkodhatsz a Központi termekben, a Jeniliában, az Allidon főhadiszálláson, és a Naxidon főhadin. A Fogadó az énekes halotthoz-ban. *Fűzi hozzá.* - Ja, meg a hálódban. *Ezt is csak az egyértelműség kedvéért teszi hozzá. A lány a csomagjait már biztos letette az egyik ágy mellé, s ha így van, Emily a fekvőalkalmatosságra pillant.* - Nem vagy fáradt? Vagy még körbenéznél? _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |