|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 8:41 pm | |
| * Hallgatja a lány magyarázatát már lassan húsz perce. Elég figyelmes lett, de most itt, ezen a helyen pontosan erre van szükség. Ash átadja Nicole-nak is az órarendet és a szobakulcsot. Azt is megtudja, hogy holnap órája lesz, amire nagy valószínűséggel nem megy. Nincs az az isten, aki ráveszi ilyen megbotránkoztató dologra. Mikor a diákképviselő lány épp távozni készül, s megejti utolsó mondatát elmosolyodik. Végül is nem kéne olyat feltételeznie róla, hogy ő este tíz után a lányrészlegen legyen. Ez úgymond már felháborító. Mivel a másik lány is elment aludni, úgy gondolta ideje neki is az ő lakrészlege felé venni az irányt, még akkor is, ha abból nem is alvás lesz, hanem olvasás. Még hozzá az egyik legősibb sárkánytan könyvet fogja bújni, ami már most izgatja a fantáziáját. Egy nehéz szöveg, amiben ősnyelven beszélnek és szakszavakat használnak... Maga a mennyország. Lassan kezd rájönni, hogy miért tartották furcsának a szülei... * |
|  | | Katherine Mary Black Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1963 Msn: pasztor_bianka@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 8:31 pm | |
| *Fáradt elmesélni az egész történetet, de valamennyit azért elmondhat. Aztán észreveszi hogy Selene elaludt. Nagyon halkan feláll és a chipsért megy. Visszaül az ágyára. Miközben eszik hall valami beszélgetést.~Valaki jön.~*Gondolja. Átöltözik gyorsan egyszerű, fekete selyem pizsamájába. Vörös haját, ami eddig laza fonatban volt szétengedi és kezével beletúr hogy álljon valahogy. Közben eszik tovább. Elfogy a chipse és a zacskót csak bevágja a bőröndbe. Nagyon álmos.Bebújik a takaró alá és elalszik újra remélve hogy most nem fog álmodni.*
A hozzászólást Katherine Mary Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 11, 2010 8:57 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 8:27 pm | |
| * Halad a kis csapat felfelé a lépcsőn és mikor a kérdésekre kerül a sor Ashley ajkai ismét felfelé görbülnek.* Hát a tanítás úgy folyik, mint egy átlagos mugli iskolában. Bejön a tanár és megtartja az órát a diákoknak. Bár itt ezerszer izgisebb.* Többet nem árul el hisz reméli, hogy Nic megtapasztalja majd az órák izgalmasságát. Mikor a daimónra terelődik a szó, felsóhajt, majd belekezd egy fájdalmas emlékeket idéző monológba persze ezt egyedül ő és daimónja tudja csak. ez az ő titkuk marad.* Létezik egy másik világ. egyszer jártam ott még édesapámmal. És onnan lett egy daimónom, aki a lelki társam. Mindig együtt kell lennünk egy bizonyos távolságon belül. Rajtam kívül másoknak nem szabad hozzá érnie egy ember daimónjához, mert az kicsit olyan érzés mintha a belsődben kotorászna valaki.* Próbál gyorsan végezni, arról inkább nem beszél, hogy ha elszakítanák őket egymástól lényegében vége lenne a lány életének. Pontosabban egy egyszerű roncs lenne belőle. Majd eltereli bús gondolatait és ismét az a kedves, mosolygós lány lesz, akit az imént láthattak.* Na szóval most a Harmadik emeleten vagyunk. Itt laknak a lányok, a másodikon a fiúk, az elsőn pedig főleg tantermek vannak. Az iskolának számtalan rejtett pontja van és a Birtok is hatalmas. Jó sok időre lesz szükséged, hogy mindent felfedezz. Hozzá teszem magam sem jártam még mindenütt, pedig egy jó ideje már itt töltöm mindennapjaimat.* Kicsit kihúzza magát, majd néhány lépés után egy faajtó előtt találják maguk. Ashley benyit és egy pici társalgó féle helyiségben találjak magukat. Onnan sok ajtó nyílik, melyek mögött négy ágyas szobák lapulnak. Táskájában kezd kotorászni és előhalászik belőle egy órarendet.* És a kulcs?* Kérdezi egészen halkan, mikor futó lépéseket hall kintről és egy ziháló manó érkezik kezében az előbb említett tárgyal. Ashley hálásan rámosolyog a lényre, mire az biccent és eltűnik.* Tessék az órarended és a szoba kulcsa.* Nyújtja át a lánynak a tárgyakat, majd kissé kérdőn néz rá, hátha még fel szeretne tenni valamit. Ám ha nincs kérdés akkor ő el is köszön a többiektől.* Ha nincs esetleg kérdés akkor megyek, de ha van tedd fel bátran. Egyébként az Ezüst Petymeg bal oldali részén megtaláltok. Ja a programokra visszatérve vasárnap Valentin-napi bál lesz. szerintem kukkants be ha ráérsz. Holnap pedig Hangmágia óra lesz a Hangok Csarnokában, bár mindent megtalálsz az órarenden. Akkor viszlát, jó éjt és még egyszer üdv itt a Nezabarban!* Köszön el a két diáktól, majd az ajtóból visszafordulva Alexnek intéz két mondatot.* Ja, igen Alex, majd holnap keress meg és akkor beszélünk arról a dologról.* Megnyomja kissé az "arról" szót jelezve a srácnak a lenti dolgokat.* És nehogy itt találjalak 10 után különben baj lesz.* Majd int a két diáknak és az Ezüst Petymeg háló felé veszi az irány Silverrel.* |
|  | | Selene Ashley Northingham Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 166 Kaszt:  Üzenőláda: "A múltból tanulj, a jövőre gondolj, de a jelenbe élj... Az élet egy út, a megérkezés a halál, épp ezért soha ne csak a cél legyen szemed előtt hanem az út...Ha valaki csak a múlt fájdalmaira, vagy a jövő félelmeire tud gondolni, elfelejt élni..."
Selene
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 8:18 pm | |
| - Te aztán intenzíven alszol, forgolódtál végig meg motyogtál valamit, de nem igazán értettem! Rosszat álmodhattál! *Válaszolja Selene, majd becsukja a magazint és odateszi maga mellé.* - Szoktál is emlékezni az álmaidra? *Érdeklődik a lány, majd nyújtózik egyet és ásít, kezd elálmosodni.* - Lehet, hogy váltjuk egymást, az előbb te aludtál, most én jövök, tiszta éjszakai őrség! *Mosolyog Katherine-re, majd visszamegy az ágyához, kényelembe helyezi magát és rá pár percre elalszik.*
A hozzászólást Selene Ashley Northingham összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 11, 2010 8:31 pm-kor. |

| Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 8:02 pm | |
| *Álmodik. Egy 2 éves kislányt lát aki ordít az apja után. De egy idős fekete ruhás öreg ember kiviszi a házból, az apjától az anyjától távol. A kislánynak melege van és sír. Egyre távolabb kerül a háztól. Már az út túloldalán vannak. Az idős férfi csak nyugtatgatja. De a kislány csak a narancssárga lángnyelveket nézi. Kiérnek a tűzoltók. Eloltják a tüzet, de már késő. A házból csak facsonkok maradtak. A kislány kezében egy elefánt van. Nem engedi meg hogy hozzányúljanak az orvosok, de azok sokan vannak és ezért bármit megtehetnek vele. A kislány egy szót mond folyamatosan:halál. Katherine felriad. Nagyon melege van.*~Minden éjjel ugyanaz az álom.~* Felül.*-Elaludtam. *Ez nem kérdés volt, hiszen álmodott. *-Beszéltem álmomban?*Kérdezi*~Vajon mit mondtam? Lehet hogy valami hasznosat is?~* Felhúzza a lábait.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 166 Kaszt:  Üzenőláda: "A múltból tanulj, a jövőre gondolj, de a jelenbe élj... Az élet egy út, a megérkezés a halál, épp ezért soha ne csak a cél legyen szemed előtt hanem az út...Ha valaki csak a múlt fájdalmaira, vagy a jövő félelmeire tud gondolni, elfelejt élni..."
Selene
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 7:17 pm | |
| ~ Nagyon álmos lehetett szegény! Jó alvókája van, én akkor sem tudok elaludni, ha iszonyatosan fáradt vagyok, legalábbis napközben.~ *Selene-nek még nem ragadnak le a szemei, ezért kivesz pár darab chipset a zacskóból, ha már Katehrine megkínálta, majd visszarakja az asztalra, onnan biztos nem zuhan le. Ez után visszavonul az ágyára, nem akarja zavarni a beszélgetőpartnerét az alvásban, ezért a magazin után nyúl és elkezdi olvasni ott, ahol abbahagyta.* |

| Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 7:07 pm | |
| *Kezd nagyon álmos lenni.*-Londonból jöttem. És még szinte sehol nem voltam, csak az előcsarnokban meg a folyosón és itt.*Elkezd korogni a gyomra. Elpirul.* Bocsi, csak még nem igazán ettem máma.Átfordul a másik oldalra és a bőröndjéből kivesz egy csomag chipset. Visszafordul.*- Kérsz?*Nyújtja Selene elé a zacskót és ő saját magának vesz 2 darabot amit rögtön meg is eszik.*- Lécci ne sértődj meg ha véletlenül elalszom. Szívesen beszélgetnék még csak másfél napja nem aludtam. Tudod vonaton jöttem. És mikor elaludtam 10 percre eltűnt a telefonom.* A könyökére támaszkodva lefekszik a lány felé fordulva.Egyre lassabban pislog.Kb. 2 perc múlva leesik a chipes zacskó, de mivel általában félig rakják benne a chipset egy darab sem hullik ki.A könyöke kicsúszik a feje alól és leesik a párnára a feje. Kezével pont az elefánthoz nyúl és magához öleli. Ez olyan reflex mozdulat számára.Kathy elalszik.* |

Selene
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 6:39 pm | |
| - Köszi, szerintem is nagyon aranyos! Norvégiából jöttem, vagyis Oslo-ból eredetileg, de már pár éve itt élek a szüleimmel és a bátyámmal ebben az országban. A nevem Selene Ashley Northingham. Te honnan érkeztél ide? *Kérdezi a lány, közben az elefántot nézi és vigyorog, neki is van otthon még pár plüss állata, de mióta megvan Demon inkább vele foglalkozik. * - Gondolom még neked is újdonság itt minden, ennyi idő alatt nem lehet még felfedezni semmit, de minden esetre kíváncsi leszek, hogy milyen szobát kapok majd és milyen ez az iskola. * Észreveszi, hogy ráült félig az újságára, de különösebben nem zavarja, megfogja azt és behajítja az ágy sarkába, majd később nézegeti, ha lesz kedve hozzá.* |

| Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 5:51 pm | |
| *Kicsit megijed a megszólításra.*~Szóval mégsem alszik.~* Mosolyogva fordul a lányhoz.*- Katherine Mary Black vagyok, Allidon szakos.Ma érkeztem. És te? Amúgy aranyos a kígyód. Az elefánt lehet hogy ciki, de már nem tudnék megválni tőle. Már kicsi korom óta az enyém. De ez hosszú történet. Bocsi, néha sokat beszélek.*mosolyog tovább.*~Hagyom beszélni a lányt.~*Keresztbe teszi a lábait.*-Honnan jöttél?*Kérdezi.* |

Selene
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 5:39 pm | |
| ~ Milyen sokan jelentkeznek ide, itt egy újabb lány, egész barátságosnak tűnik!~ * Lapozgatja közben a magazinját, ami nem éppen női magazin, tetoválásokról szól és testékszerekről, de őt ez érdekli, igaz más is, de egyelőre ezzel foglalatoskodik.* - Helló! Jó pofa elefántod van! Én csak a kígyómat hoztam magammal, de az igazi! * Mosolyog a lányra Selene, majd a terráriumra mutat, amiben Demon van, aki épp alszik.* - Hogy hívnak? * Kérdezi a lányt, majd felül az ágyról és úgy beszélget tovább, már unja magát, ezért a társalgás mellett dönt.* |

| Téma: Re: Várószobák - lányok Csüt. Feb. 11, 2010 5:26 pm | |
| *Bemegy a várószobába. Van bent egy lány, de nem szólítja meg mert talán alszik. Nagyon halkan leteszi a bőröndöket a földre és leül az ágyra. Egy nagyot sóhajt. Elkezd írni egy levelet Nancy néninek.
Kedves Nancy néni! Épségben ideértem. Nagyon szép az iskola,nagyon kedvesek a diákok és nagyon hiányzol. Azért nem tudlak hívni, mert útközben elhagytam a telefonomat. Nagyon fáradt vagyok ezért nem írok túl sokat. u.i: Nagyon vigyázz magadra. Puszil: a te kicsi Katherined.
*Fel kel az ágyról.Aztán visszaül. Úgy dönt inkább később adja fel a levelet, mert ahhoz is fáradt hogy megmozduljon. Előszedi Hanky-t a kis plüss elefántot a táskájából.~Lehet hogy égő, de emlékeztet az otthonomra.~*Gondolja fáradtan.* |

Selene
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Feb. 10, 2010 6:38 pm | |
| *Selene belép a terembe, kicsit megnyugszik, amikor látja, hogy nem csak ő van várakozó státuszban. - Sziasztok! *Köszön a többieknek, majd leveti magát ruhástól az ágyára és kényelembe helyezi magát, figyeli, hogy ki mit csinál épp.* ~ Elég furcsa, hogy még nem ismerek itt senkit, de mit is várhatnék, hiszen még csak most érkeztem meg. Nem mintha annyira hiányozna a társaság, mert eddig is jól megvoltam nélküle, de mégsem valami kellemes érzés idegenek között üldögélni.~ Selene érezte, hogy feszült a hangulat, de ez ellen annyit tett, hogy előkapott egy magazint a táskájából és elkezdte lapozgatni. |
|  | | Loretta Q. Alvord Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 146 Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 07, 2010 12:15 pm | |
| ~ Nyest háló...~* Bellával tartja a szemkontatktust legalább is megpróálkozik valami olyasmivel.* Görögországból. Nincs messze mégis olyan távolinak érzem.* gondolkodik el egy pillanatra, majd a másik kérdés visszazökkenti a Nezabar falai közé.* Háát...Mondhatjuk.*Válaszolja a lánynak, majd szemeivel a hálók neveit és annak lakóit figyeli. Egy valakit keres, egy bizonyos személyt...* Amúgy te régóta jársz ide? Na és te honnan jöttél?* Kérdezget ő is a másik felől.* |
|  | | Arabella Jagusia

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5022 Msn: zsokica15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: arabellajagusia
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 07, 2010 11:23 am | |
| *Nos, segíteni nem kell, ellenben pár perc múlva el is indulhatnak, így hát amikor a lány lebegtetni kezdi a bőröndjeit Bella is kisétál az ajtón* - A Nyest hálóban fogsz majd lakni, ha jól tudom, akkor több eramires is van a szobában *mondja miközben elindul a folyosón a háló felé* - És mondd csak, honnan érkeztél ide a Nezabarba? Régóta vártál már hálóra? *kérdez egyszerre két eltérő kérdést, néha a mellette haladó lányra pillant, hogy azért a szemkontaktust mégis csak tartsa valamelyest. Miközben haladnak a kezében lévő kulcscsomóval játszadozik, meg a hálók nevét nézi a falon, mert lassan annyi lesz, hogy nem fogja tudni, hogy hová is kell mennie. Azonban ez a veszély most nem fenyegeti, mert mielőtt a várószobába ment volna, megkereste a hálót, hogy biztosan ne keresse túl sokáig. Leonidas pedig szótlanul halad a páros mellett, sőt inkább kicsit előttük, mintha ő vezetné a lányokat és a másik daimónt* |

| Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 07, 2010 11:15 am | |
| *Kopogtatnak, mire Leanne felnéz a könyvből és a könyvjelzőt az épp olvasott oldalhoz teszi, majd az irományt letéve az ágyra felkel és lassú léptekkel bandukol az ajtóhoz.*~ Kérlek ne legyél bunkó! Hidd el Ters ha akarnék se tudnék ma az lenni. Túl fáradt vagyok az ilyesmihez most.~*Kezét a kilincsre teszi, majd határozottan lenyomja és lám lám szemei előtt ott áll egy szaktársa, aki nem ás, mint a főprefektus lány. A nevére bólint, majd tovább hallgatja a lányt.* Remek! Jó lesz végre egy nyugisabb hely.* Válaszolja mosolyogva(!) ami igen nagy szó a görög leányzónál.* Öhm..Nem kell segíteni, köszi. Ami azt illeti, lényegében be vagyok pakolva max egy percet kérek.* Mondja Arabellának, mad visszasiet az ágyhoz ahol a könyv van, azt fölkapja onnan pálcájával pöccint a bőröndökre, amik ennek hatására engedelmesen a levegőbe emelkednek.* Mehetünk.* Feleli vidáman a másik lánynak. Ters, Lea válláról fekete gomb szemeivel figyelgeti az előttük álló másik párost.* |
|  | | Arabella Jagusia

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5022 Msn: zsokica15@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: arabellajagusia
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 07, 2010 11:06 am | |
| *Bella és Leonidas sétálgatnak a harmadik emeleten. Most nem céltalanul bolyong, egy kulcsot forgat a kezében és egy kis noteszt fürkész a tekintetével* ~Meg is van~ *hamar talál is egy üres hálót, ahová beteheti szaktársát. Habár még nem találkozott vele, de most rá hárul a feladat. Nem mintha bánná, sőt inkább örül, hogy végre van valami dolga. Amikor a Várószobák elé ér, bekopog az ajtón, aztán be is nyit. Ha minden jól megy, akkor könnyen rátalál a keresett lányra, aki épp egy könyvet olvas* - Helló, Arabella vagyok, eramir főprefektus, remélem nem zavarlak *mutatkozik először be* - Ha jól sejtem, akkor te vagy Leanne, igaz? *kérdezi mosolyogva, aztán ha a lány bólint vagy válaszol, akkor tovább folytatja* - Az adataid készen vannak, most már átköltöztethetlek egy állandó hálóba. Ha gondolod akkor indulhatunk is *mondja, persze azért nem indul még el, hiszen a lánynak minden bizonnyal össze kell csomagolnia, elég sok időt töltött itt. Amíg Bella vár, hátát a falnak veti* - Segítsek csomagolni? *kérdezi még, persze nem biztos, hogy kérnek a segítségéből, de ő azért felajánlja. Leonidas ott ül a lány mellett és fürkésző tekintetét a másik daimónra veti* |

| Téma: Re: Várószobák - lányok Vas. Feb. 07, 2010 11:00 am | |
| * Az óra lassan már delet üt, ám a lányok Várójának egyik ágyában még egy gombóc forgolódik ide-oda. Igen egy diák az, aki még az igazak álmát alussza. Vagyis csak szeretné ezt tenni. Daimónja, az apró erszényes nyest merényletét végzi azért, hogy a lány végre kikászálódjon az ágyól.* Ters hagyd már ezt abba!* morogja nyúzott hangon Lea.* Addig nem amíg nem kelsz föl! Normális emberek már az ebédjüket eszik, te meg még a közelében sem vagy ennek.Jól van felkelek csak hagyd ezt az egész hegyi beszéd dolgodat.*Válaszol daimónjának a lány és tudja, hogy most is csak az mentette meg, hogy végképp megadta magát. Kimászik hát a jó meleg takaró öleléséből és gyors ütemben eltűnik a fürdőszobában. Negyedóra után tisztán és mondhatni frissen lép ki a helyiségből, majd egyik bőröndje felé veszi az irányt, hogy felöltözhessen rendes ruhába. Nincs kedve piziben flangálni egész nap. Egy félhosszú bézs színű nadrág, hozzá illő színű, ujjatlan felsővel és egy barna tornacipő. Nem viszi túlzásba a dolgokat. Tekintetével a szobát pásztázza, majd elidőzik az ágyán, ami most úgy fest, mint egy háborús övezet.* Még ezt is...* Sóhajtja és beleveti magát lakrészének rendberakásának. Mikor végzett munkájával egyik kedvenc írójának, Maggie Stiefvaternek könyvét kezdi el olvasgatni. |
|  | | Dana Leathermoon Diák

Hozzászólások száma: 33 Kaszt: 
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Feb. 03, 2010 6:53 pm | |
| *Mikor Leona leteszi a csomagokat az állítólagos „közös” háló elé, körbenéz. Rácsodálkozik magában a folyosó kacskaringósságára és rejtélyességére. *~ Jó lesz, majd felderíteni a többi helyiséggel együtt ~ *Somolyog magában, hisz nem tagadja, hogy kíváncsi a kúria minden egyes részletére.* ~ Én benne vagyok kislány… akár most is körbe repülöm, neked. ~* Károg boldogan a madár. Őt is vonzza az ismeretlen, ebben nagyon a lelki társára ütött.* - Jól van, köszönöm *Villant egy mosolyt Leonára, a fél-véla lány majd besétál és lerakja a sarokba elhelyezkedő ágyra a cuccait és visszanéz a lányra. Mikor Leona átnyújtja a kulcsot, Dana azt is megköszöni, és kinyitja az ablakot, hogy Raven hagy mozgassa meg a szárnyait, mert ő bezzeg imádja az esőt.* - Nem, nincs kérdésem… Egyelőre… és köszi, mindent… szia. *Szól a lány után, mivel az igencsak sietősre fogta a dolgot és rögtön távozott egy köszönés után. Dana nekilát pakolni és elhelyezkedni a szobában, majd miután ezzel is kész van aludni tér.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Feb. 01, 2010 9:14 pm | |
| - Nos igen... ez az iskola simán feltölthetné a Nellondi temetőt... Nem egy saját halottunk van a Naxeldir temetőjében is... meg szellemünk három... ebből kettő normális... egy bedíg... nos... olyan mint egy zakkant tini, aki boszorkányt akar játszani. *Mondja lemondóan, majd mikor a lány azt mondja, hogy nem véletlenül küldték ide, erre bólint.* - Aki innen ki fog kerülni, az utána nem csak az elmegyógyban, de az életben is nagyon frankón megállja a helyét. * Bólogat Janácska, majd mikor a lány azt mondja, hogy ha kell valami akkor megkeresi bólint.* - Megtalálsz a Feketeözvegy hálóban. Nos... Jó éjt... aludj jól... és kopogj ha kellek... * Kacsint a lány felé, majd kisétál a szobából.* |
|  | | Toportyán Zakariás

Minősítés:  Hozzászólások száma: 360 Kaszt:  Üzenőláda: Animal I have Become
Néha pont azon az úton találkozunk szembe a sorssal, melyen megpróbáljuk elkerülni azt.

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Feb. 01, 2010 8:59 pm | |
| -Melyikben az? *néz rá nagy szemekkel Janára, majd egy apró sóhaj után szedi tovább a lépcsőfokokat, miközben a koffer kényelmesen lebeg mögötte. Követi a lányt, nem akar rögtön az első lépésekkel eltévedni. Az intrika szóra, emg a méreg a pohárban részre csak figyel, de nem szól semmit. Eszébe jut az a rejtélyes haláleset, és tudja, pontosan tudja, hogy ezek csak szóbeszédek, és nem természetes volt a halál, egy cseppet sem.* -Az utóbbit jobban kinézem belőled, mármint a közelharci helytállásodat. *mondja egy újabb rövid biccentéssel, miközben tekintete tovasiklik, ugyanis emgérkeznek a szobákhoz. Amint körbenéz, a kfofer az egyik üres ágyra lebeg. A bürökrácia fogaskerekeire, emg a démonokra, féldémonokra csak figyelmesen hallgat, és pislog párat.* -Rendben. Gondolom ez annyit tesz, hogy nemsokára. Vagy inkább soha? Azt hallottam, hogy ez egy olyan iskola, ami Nellond temetőjét könnyedén fel tudja tölteni. De ha jóatyám ide küldött, annak minden bizonnyal oka van, és itt az ideje, hogy én is bizonyítsak valamit a családban. Hiába jók a képességeim, lánynak rendelt az Úr. *mondja, miközben felnéz az ég felé, majd leveszi a kalapját, és ledobja az ágyra, majd kabátját is leveti, és a fogasra akasztja.* -Köszönöm, egyelőre nincs többre szükségem, mint egy kis alvásra. Majd még felkereslek, ha nem bánod, amint elakadok. Köszönöm az eddigieket, és további szép estét. *int a lánynak egy apró biccentéssel, majd kipakol, és nyugvoóra tér.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Jan. 27, 2010 3:39 pm | |
| *Susan úgy gondolja nincs töübb kérdése a lánynak ezért elindul ő is valamerre.*~Nemsokára óra remélem látni fogom~*gondolja a lány majd lehunyja a szemét egy pillanatra aztán amikor kinyitja egy könnycsepp gördül le az arcán.*-Én akkor megyk szija!*mondja még Mariya-nának azzal távozik a várószobából.* |
|  | | Mariya Zaharina Diák

Hozzászólások száma: 37 Msn: Babett2@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Álmodni jó, csak felébredni szívás!
Valaki?Játszani?
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Jan. 27, 2010 3:31 pm | |
| *Sokára érnek fel a várószobába, a lába myajd leszakad és egyetlen célja a nap hátralévő részére, hogy kipihenhesse magát. Bár hatig (az első óra kezdetéig) már nincs sok ideje, ugyhogy a házirendet csak késöbb olvassa el, és azt is késöbb deríti ki, hogy mi baja van Susannak, hisz a vak is látja, hogy nincs a legjobb formájában. Hátradől a kényelmes ágyon, az álom pedig azonnal magával ragadja. Hosszú út áll mögötte. Igazán megérdemel ennyit.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Szer. Jan. 27, 2010 3:18 pm | |
| *A lány csak némán megy elől a folyosókon lábával gyorsan szedi a lépcsőket.Mikor megérkeznek a várószobákhoz a lány benyit aztán felsóhajt.*-Itt fogsz lakni egy ideig amúgy meg itt a házirend lehetőleg tartsd be őket!*mondja a lány egy halovány mosollyal.*-Este hatkor óra lesz el ne késs!*mondja neki a lány aztán a csomagok is belebegnek az egyik ágyhoz.*-ha valami kérdésed lenne megtalálsz a préri kutyában!*mondja neki aztán újból felsóhajt. Ami azt illeti nem kellet volna elutazni Londonba. De hát úgy is megtudta volna nemde? Hát akkor meg nem mindegy?!* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Jan. 11, 2010 7:15 pm | |
| *-Szia.Igen, én vagyok!*Jane szótlanul és ijedten követi az előtte haladó Susan-t. Közben körbenéz és látja milyen jó helyre költözik. Jobbra néz és gyönyörű tapéta és szépen felmosott padló. Bal oldalt látja a lány a szobák hosszú-hosszú sorát. Már most nagyon tetszik neki pedig még a szobáját se látta. Jane út közben csak néz jobbra-balra.*-Köszönöm szépen Susan, hogy segítesz.*Mondja a lány mosolyogva. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Várószobák - lányok Hétf. Jan. 11, 2010 7:01 pm | |
| *Egy határozott lány lépdel a várószoba irányába. Aztán mikor oda ér kpog ketőtt majd belép.*-Szija Susan Watson vagyok! Te vagy Jane Darkness?*kérdezi a lány tőle egy mosollyal. Majd közelleb lép a lányhoz egy barna nadrág és egy fekete női ing van rajta.*-Szóval átköltözöl egy rendes szobába hozd a cuccaidta.*mondja neki aztán csak felsóhajt.Emléke gyötrik megint kezd rajta urrá lenni a fájdalom, miért is volt olyan meggondolatlan. Nem tud rá választ adni csak magában emészti a dolgokat.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |