Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17912 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Második emeleti folyosók Vas. Júl. 12, 2009 4:52 pm | |
| First topic message reminder :A Kúriát számos zegzugos, kanyargós folyosó szeli át, melyet azonban nehéz kiismerni. Nagyon sok helyen van, hogy egy titkos ajtóra, vagy bemélyedésre bukkansz, amely akár olyan helyekre is vezethet, melyeket nem biztos, hogy jó, ha megismersz.
A harmadik emelet folyosói is hasonlóan kanyargósak, mint az iskola többi részében levők. Balra, és jobbra is sorra nyílnak a négy fős lány-hálók, és ha már jól kiismered magad ebben a rengetegben, tudhatod, hogy hol van a lányok közös fürdője. A lányok várószobáját nem nehéz megtalálni, közvetlenül a lépcsővel szemben van.
A falakat sorban szegélyezik festmények is, ritka az olyan hely, ahol ne lennének egymás alatt, fölött felfüggesztve a beszélő, festett portrék, csoportképek. Jobb vigyázni, hogy ne bosszantsd föl a festmények lakóit, mert elég nagy lármát tudnak csapni, és ha ők kimondanak valamit, hamar eljut a kúria minden zeg-zugába, hiszen a lefestett alakok tudnak járkálni a különböző festmények közt. írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 01, 2010 8:01 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Dominic Mildor Diák

Hozzászólások száma: 36 Msn: dannie@windowslive.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 8:30 pm | |
| ~No, ez a srác is kemény dió lesz... no, de majd Dominic-fiú előhozza belőle a gyereket... remélem...~ *Gondolja a fiú, közben úgy tesz, mintha figyelne a fiúra. Azonban a "Szép lányok itt is vannak, ne aggódjon" mondatra hirtelen elkapja a fejét, és mint egy tüneményes kiskutya, tágra nyitott szemmel hallgatta a kékhajú fiú mondandóját.* -Hát, reméltem, hogy lesz fürdőhelység... nem lett volna kedvem pocsolyában pancsikálni. *Majd hangos kacajba kezd, ám a 22 óra utána kijárási tilalom letörölte a vidám kedvű fiú arcáról a mosolyt.* -22 óra? *Kérdezi a fiú olyan hanglejtéssel, mintha azt mondták volna neki, hogy nem "csajozhat" az iskolában.* ~No, nem baj... majd kitalálok valamit...~ *Gondolta a fiú, közben a gondolatai a 'TERV' körül forogtak... de belátta, hogy nem érdemes kockára tenni az iskolalétet, így - bár búslakodva - beletörődött a "helyzetbe"...* |
|  | | Han Jaejoong Varvara Diák

Hozzászólások száma: 373 Msn: sidor@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha valakinek kellek, akkor az szóljon!
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 8:20 pm | |
| *Szépen elkezdenek felballagni a lépcsőkön. közben a fiú elégé nevet sajátos viccén és megjegyzésein. Han egy rossz szót se ejt, csak figyelmesen hallgatja.* -Szép lányok itt is vannak, ne aggódjon. Most pedig a második emeletre tartunk, ahol a fiúk háló körzete van. Kezdetlegesen várószobára kerül, majd később kap egy rendes szobát is. Ezen az emeleten van a fürdő helység is, csak hogy tudja...Aztán, ami nagyon fontos és jegyezze meg, 22 óra után már tilalom van, ezért ne tartózkodjon a folyosókon, ha mégis elkapják, nos akkor büntetést kap!*Magyarázza a dolgokat a fiúnak, aki remélhetőleg meg is érti azokat.Közben felérnek az emeletre, ajeoong megáll a folyosón és előveszi a kulcsokat. Majd kinyitja a szoba ajtaját. Várja, hogy a fiú betérjen.* |
|  | | Teodor Angel Diák

Hozzászólások száma: 937 Kaszt:  Üzenőláda: Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 11:29 am | |
| *Teo örömmel veszi el a kulcsot. Megfogja bőröndjét és mielőtt még elindulna a háló felé azért meghallgatja Torinat. Most mát legalább tudja ki az akit lehet kérdezni, ha valami gond van.* - Viszlát és köszönök mindent. -köszön el a lánytól és már megy is a hálója felé. *A háló előtt még egy kicsit töpreng, de nem sokat, miután ezt bejezte fogja a kulcsot, kinyitja az ajtót és bemegy. Talál is egy üres ágyat és az ágy mellé gyorsan le is pakol. Kikészíti a dolgait, elrendezkedik és utána rögtön le is heveredik az ágyra. Nem soká már el is alszik, nagyon kifárasztotta az út.* |
|  | | Torina Foster

Hozzászólások száma: 487 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Torinát jelképező sárkány

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 11:22 am | |
| *Ahogy látja a fiú izgatottságát, a lány egy kicsit megenyhül, arca nem feszes, és érzelemmentes, hanem nyugodt, és halványan talán még mosolyog is. De csak halványan, nem kell túlozni. * - A hálód nem más mint a... Királytigris háló! *Mondja a lány, majd egy kulcsot fesz előa táskájából, hatalmas kulcsomó, leveszi róa a királytigris háló kulcsát, és a fiú felé nyújtja.* - Tessék, itt van. A háló ajtajára ki van írva, hogy Királytigris, de amúgy ezena folyosón egyenesen kell menni, és a nyolcadik háló lesz jobbra. Remélem megfelel, hogyha most magadra hagylak, eltalálsz oda egyedül is, és gondolom egyedül szeretnél nekivágni a végtelennek, agy éppen lepihenni, vagy csak kipakolni. Hogyha valami baj van, mindig megtalálsz, ott termek, hiszen ez a dolgom. De ha én nem is, keress meg egy vezetőségit.. Ayla Madyzyn, vagy Han Jaejoong Varvara, esetleg Amaril Gwyneth... Megbízhatóak, és segítenek. *Mondja a lány, majd búcsúzásul biccent egyet.* - Jó tanévet, és vizslát! *Azzal el is tűnik szépen, a harmadik emelet irányába.* |
|  | | Teodor Angel Diák

Hozzászólások száma: 937 Kaszt:  Üzenőláda: Hallgas: AcDc-t,Iron Maident, Rammsteint, Hammerfalt, Nightwisht és szép lesz az életed. Nekem legalábbis összejött.
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 11:14 am | |
| *Amíg a lány magyaráz addig még egyszer körülnéz. Torina magyarázata elég érdekes, de Teo sose volt az a fajta aki sokat kérdezett, úgyhogy inkább csendben marad. Mikor a lány huncutul megállapítja, hogy ő már tudja melyik háló lesz Teo lakhelye, akkor a fiú csillogó szemekkel néz a lányra. Látszik rajta, hogy már nagyon várja, hogy megtudja ezt a információt.* - Melyik lesz az én hálóm? -kérdi izgatottan és látszik szemeiben, hogy nagyon várja a választ. *Felkapja a bőröndjét, amit egy pillanatig lettet és még izgatottabban nézi a lányt ahogy elővesz egy pergament. |
|  | | Torina Foster

Hozzászólások száma: 487 Msn: perlita6@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 Nezabar <3
Torinát jelképező sárkány

Kék és Narancssárga <3
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 11:08 am | |
| *Mikor felérnek, Torina halványan piheg, a szívverése egy kicsikét gyorsabb, de más a három év alatt megedződött a lépcsőzések tekintetében, főleg, hogy az ő hálója a harmadikon van, nem is a másodikon. Mikor a fiú elnézést kér, Torina megvonja a vállát, és kicsikar magából egy vékony mosolyt, bátorítólag, nehogy a fiú magára vegye a siettetést.* - Semmi baj, igazán nem baj, hogy bámészkodsz, és én kérek elnézést, hogy siettetlek. Tudom milyen csoda megismerni a kúriát. Nincs esetleg kérdésed a kúriával, vagy magával az iskolávl kapcsolatban? Vagy utána olvastál a könyvekben? Nem olyan régi ez az iskola, még csak pár éve lett megnyitva, de azért van néhány dokumentáció róla. *Mondja a lány, kedvesebb hangnemben, hogy a fiú megnyugodjon. * - Kíváncsi avgy, hogy melyik hálóban leszel? Mert én tudom már... *Mondja cserfesen elmsolyodva a lány, ilyet se sokat látnak tőle, nem is látszik rajta túl sok ideig a mosoly. Egy pergament vesz elő, táskájából, az összes diák nevével, szobájával... Királytigris háló lesz majd a fiúé, ahonnan egy másik fiú épp a napokban távozott.* |
|  | | Teodor Angel Diák

| Téma: Re: Második emeleti folyosók Szomb. Szept. 05, 2009 11:00 am | |
| *Teo végigbámul mindent amit csak lehet, ebbe csak a lány siettetése akadályozza meg és mivel nem akar udvariatlan lenni megy is Torina után, mint egy jó kutya. Mikor felérnek a második emeletre Teo enyhén lihegve méri fel a terepet. Itt is elcsodálkozik minden egyes kis részleten, úgy érzi magát mint aki egy mesevilágba csöppent bele és nem tud kikászálódni onnan. Lenyűgözi a folyosó hosszúsága, de nem akar tiszteletlen lenni a lánnyal szemben ezért gyorsan összeszedi magát és várja az utasítást.* - Elnézést kérek a bámészkodásért, biztos zavaró, de nekem nagyon tetszik minden ami itt van. -mondja és megpróbálja kiengesztelni Torinat egy mosollyal. *Várja, hogy melyik szobába fog kerülni. Néha aggódva pillant a lányra, fél attól rossz benyomást keltett ezzel a bámészkodással.* |
|  | | Raymond Blackstone Diák

Hozzászólások száma: 23 Msn: balicsg@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel szivesen játszok.
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Aug. 31, 2009 8:46 am | |
| *Ray nagyon örül hogy végre van saját szobája átveszi a kulcsokat és megköszöni*-köszönöm szépen ,nem kell segitség köszönöm nehogymár a lányok cipekedjenek-*és Ray elindul szobája felé* |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Aug. 31, 2009 8:41 am | |
| -Áh, értem. Okés. Akkor most én szépen besoztalak egy hálóba. *Mosolyog a fiúra. Előhúzza rózsaszín kötéses füzetecskéjét, és gyakorlott mozfulattal kinyitj a a diú hálóknál. Egyetlenegy szabad szobát lát, ami egyenlőre teljesen üres. * ~Hát...Mindenképpen ide kell írnom? Biztos kicsit rossz lesz neki egyedül. De mindegy, majd megkérem a többeieket, hogy minél hamarabb szeerzzenek neki lakótársat.~ *ELmélkedik, miközben macsakakaparásával befirkantjaa fiú nevét a hálóhoz.* -Okés, ezzel meg is vagyunk. *Mondja.* A molnárgörény hálóban leszel. A kulcs pedig....*Kezdi el, miközben a túlméretezett kulcscsomón próbálja megkeresni ennek a hálónak a kulcsát. Végül egy "Áh, megvan!" felkiáltással megtalálja, és nagy nehezen leszedi a többi közül.* -Parancsolj. *Nyújtja át a kis rézkulcsot. * -A háló valahol ott van a folyosó végén. *Tájékoztatja a fiút.* -Segítsek átcieplni a cuccaidat? *Kérdezi.* |

Hozzászólások száma: 23 Msn: balicsg@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Bárkivel szivesen játszok.
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Aug. 31, 2009 8:28 am | |
| *Ray nagyon örül hogy látja*-szia neked is örülök hogy látlak-*szol Ray kedves hangon*-Raymondnak hívnak de neked csak Ray még várószobás vagyok oda Zara vezetett el mármint a váróba-*hangzanak válaszok akár a zene egy koncerten* |
|  | | Aali White Diák

Hozzászólások száma: 2258 Msn: aaliwhite@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Aug. 31, 2009 8:24 am | |
| *Raymond kívánsága hamar teljesül, a második emeletre keveredik ugyanis Aali, az allidonos főprefektus. Kifejezetten mosolygós hangulatban van, hiszen sikerültek neki a pótvizsgái. Épp időben. Ahogyan sétálgat,(maga sem tudja, miért pont itt), egyszerre egy fiút vesz észre, aki szintén ugyanazt műveli, mint ő maga.* -Szia! *Köszön rá.* -Aali vagyok, az allidonos főprefektus. *Mutatkozik be.* Téged hogy hívnak? Melyik hálóban laksz? Vagy még csak a várószobában? *Zúdítja kérdések özönét a fiúra.* |

| Téma: Re: Második emeleti folyosók Hétf. Aug. 31, 2009 8:15 am | |
| *halk léptek halatszanak Ray a folyosón sétálgat arra várva hogy talán jön valaki és végre beosztják 1 szobába*-de jó lenne már 1 szoba-szol Ray halgan* |
|  | | Elizabet Kingston Diák

Hozzászólások száma: 368 Kaszt: 
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Aug. 27, 2009 5:49 pm | |
| * A lány láthatóan nem veszi jó néven ahogy szólítja* - Eddig ezt nem mondtad honnan kellene tudnom, hogy a misst hogy lehet szólítani?* Teszi fel a kérdést inkább olyan költői jellegű mint valód kérdés lenne. A lány eddig neki nem mutatkozott be és nincs a ruhájára írva a neve illetve Liza nem vette észre hogy oda lenne e írva. Szorosan fogja a kis kutyát a kezében mikor a fiú azt mondja hogy világos csak bólint egyet hiszen órákat tudna mesélni hogy mire készüljön fel, de ezt egyszerűbbnek találta jelen helyzetbe. Érzi a fiú hangjából, hogy nem ezt a válasz várta de most ezzel kell beérnie. A lánynak sem tetszik a dolog amit arcán észre lehet venni majd egy mondat hagyja el a száját amin a vörös lány nem lepődik meg. A folytatásra egyik szemöldökét fel is húzza.* - Hogy lehet ezt máshogy érteni?* Szintén egy olyan költői kérdés hagyja el a száját melyre nem vár választ majd folytatja* - Nem kell engem kedvelni nem is az a célom.* Mondja egyszerűen a lánynak aki láthatóan elszégyellte magát attól amit mondott.* ~ a kis ártatlan~* Mosolyodik el gondolatán majd a lány inkább távozik is egyedül.* - Viszlát Te lá….Miss * mondja a lánynak hát a nevét amúgy sem tudta meg jegyezni meg ez jobban is tetszik neki. A fiú is inkább pihenne mint enne amit nem bán, de megnézte volna hogy a ”lovag” hogy ebédel.* ~ Érdekes a két új diák~* Jegyzi meg a dolgot. A fiút szimpatikusnak találta bár tényleg furán viselkedik a lány meg nem valami nyitott személyiség egyenlőre. Kutyusát le is teszi a földre a folyosón.* - Kincsen ha nem szaladsz el akkor kaphat valami finomat ma.* Mondja kedvesen a kutyusnak és el is indul a lépcsőn a harmadikra. Nem siet ő hiszen rá ér szépen komótosan veszi sorba a lépcsőket majd eltűnik kutyusával együtt* |
|  | | Galoneth Gentleberry Diák

Hozzászólások száma: 14 Kaszt: 
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Aug. 27, 2009 5:22 pm | |
| *Kicsit unja már, hogy Elizabet állandóan telányozza. Látványosan szemforgat, miközben bandukolnak felfelé.* Nem, nem bűvöltem meg, és Galoneth a nevem. *jegyzi meg élesen, mégis halkan. Ám amikor a fiúra néz, akkor csilingelően kibuggyan belőle a nevetés. Szeret ő komoly lenni, de amikor más is komolyan válaszol, akkor valahogy komikusnak találja.* Jól van, jól van, tudom, hogy csak vicceltél, én is. *most már csak mosolyra görbül a szája. Aztán ismét megütközik, hogy a vöröske nem vállalja a kalauz szerepét. Ezt már nem teszi szóvá, de igencsak látszik nemtetszése az arcán. Rendben van, hogy megmutatja a szobákat, de legalább pár dolgot elmesélhetett volna. Finom metszésű arcán bosszús ráncok jellennek meg.* Határozottan nem kedvelem. *Aztán észbekapva a szája elé rántja a kezét, és rémülten néz a lányra* Ezt hangosan kimondtam? Jaj ne haragudj, nem úgy gondoltam. *Arca pirosra vált a szégyentől, eddig sikerült hát magabiztosnak lennie, most már elszállt ez is.* Inkább megyek is, sziasztok. *Süti le a szemét, és elindul rohamléptekben a felsőbb emeletek felé, talán megtalálja a lányok fogadószobáit. Nem is néz vissza szőke hajfüggönyén át sem, túlságosan elrontotta ezt a belépőt, de az igaz, hogy volt, aki alaposan provokálta. De magában elhatározza, miközben hármasával veszi a lépcsőket, hogy bátrabb, és nagyszájúbb lesz a következő alkalommal. A fiú szimpatikus így első látásra neki, de mint minden ember, furcsa is egyben. Vállat von, úgyis találkoznak még.* |
|  | | Patrick Baker

Minősítés:  Hozzászólások száma: 122 Kaszt:  Üzenőláda: 
A színem a darkgray.
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Aug. 27, 2009 5:10 pm | |
| *Úgy fest, hogy a fél-tünde lány nem igazán érti a viccet.* -Ne aggódj, eleget olvastam, tudom, hogy mi hogyan is működik, nem hiszem, hogy a fehérmágiában bármi rossz is lenne, hiszen akkor nem neveznénk fehérnek ugyebár. *Liz nagy ijedtségén, azaz inkább vádló hangnemén csak elmosolyodik. Ezzel a kis viccelődéssel megint nem sikerül közelebb hozni egymáshoz a két lányt, sőt a kutyás eset még jobban áthúzta a lehetséges barátság utolsó lehetőségét is. Aztán kiderül, hogy a paradicsomot a leányzó hozta létre, nem rossz képességet, az ő kissé passzív látnokságához képest legalábbis nagyon is jó. Elismerése jeléül biccent egyet.* -Elég jó lett első próbálkozásnak, azt kell, hogy mondjam. És így már minden világos, mármint a druidizmusra értem. *Elizabeth válaszára picit felcsúszik a szemöldöke, miközben lassan elérik a kúria bejáratát.* -Értem, tehát inkább a meglepetések, ne készüljünk fel, mi vár ránk. Világos. *Kissé szarkasztikus a hangja, hiszen ő azért mégis csak úgy véli a dolgokat, hogy jobb, ha az ember tudja mire kell készülnie, mintha minden meglepetés szerűen éri. Amikor elérik az ajtót, előre engedi mindkét lányt, és a feketepárducot is, majd ő maga is belépdel az ajtón. Az előcsarnok tényleg hatalmas, el is csodálkozik pár pillanatra, de azért nem esik le az álla, hiszen az ő fogadótermük sem volt kicsi odahaza. El is indulnak felfelé a lépcsőn. A magyarázatok hallatán újabb bólintás következik.* -Értem, tehát valamikor lesz szobám, addig itt alhatok. Az étkezést egyelőre a magam részéről későbbra naplonám el. Idefelé ettem útközben, még nem vagyok éhes, inkább lepihennék és kipakolnék valamelyest. Hölgyeim... *Újabb meghajlás, majd be is lépked a szoba ajtaján, amit Liza mutatott. Majd valamikor máskor felderíti a terepet, netán később még lemegy enni, de egyszerre kár lenne minden jót felfedezni. Lesz még elég ideje.* |
|  | | Elizabet Kingston Diák

Hozzászólások száma: 368 Kaszt: 
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Csüt. Aug. 27, 2009 5:00 pm | |
| * Liza felkapja a fejét a fiú szavaira hiszen eszébe sem jutott hogy bántaná a lány a kutyusát.. Valahogy nem látszik gonosznak ha rá néz inkább elveszettnek. Számára ez nem vicces dolog, hiszen az életét is oda adná ha arról lenne szó Magához öleli a kis kutyust biztos ami biztos, de már lehet hogy későn védelmezi. Természetesen meg is kérdezi, hiszen számára a kutyusa a legfontosabb.*- Te lány csak nem megbűvölted?* kérdezi meg kissé erélyesen a dolgot, de a válsz érkezik is. Kutyusát egész közel emeli az arcához, hogy megvizsgálja de, nem lát rajta semmit. A fiú bólint egyet amit nem ért Liza* ~ Hova keveredtem? Egy miss aki paradicsomot termesz a mocsárban és egy magában bólongató lovag~* Fut át rajta a gondolat de el kell ismerni hogy neki is tetszett a bokor de természetesen ezt nem mondja.* - Nem avatnálak be semmibe annyit elárulhatok hogy itt nem fogsz unatkozni* Mondja kedvesen hiszen mindenki tapasztalja meg maga elvet vallja a lány. Sok mindent még ő sem tud hiszen nem egy régi diákkal találkoztak az újak, de ezt nem kell mindenkinek tudni. A fiú csomagjai fel emelkednek amin nem lepődik meg hiszen már ismeri de használni még nem tudja. A lány egyszerűen csak megfogja a csomagokat. Mivel mehetnek ezért Liza megy először be a Kúriába. Az előcsarnokba érkeznek meg.* - Ez az előcsarnokunk szerintem csodás de túl sok izgi itt nincs úgy, hogy menjünk is tovább* Mondja kedvesen és a lépcső felé veszi az irányt.* - Az igazság az, hogy a fiúk várószobáját és a lányokét tudom meg mutatni. Nem nagyon ismerem még az emeleteket. Az első akkor legyen a fiúké, mert az a másodikon van.* Mondja kedvesen a két diáknak majd a második emeleti folyosón egy ajtó ellőtt áll meg* - Ez lenne az az hogy mikor lehet saját szobád nem tudok nyilatkozni, mert engem pár nap elteltével egy prefektus kereset meg hogy kaptam szobát. Szerintem ne rendezkedj be. Ha le tetted a csomagokat és te is éhes lennél akkor mehetünk is tovább a harmadikra hogy a …… ő is le tudja tenni csomagjait* Mondja kedvesen a dolgot és várja hogy tovább indulhassanak* |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8709 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 8:53 pm | |
| -Én a helyedben töbebt nézném, ki van a hátam mögött. *mondja, izzó szemekkel a fiúnak, majd, mikor Ariana visszatér hozzá, és lerogy a padlóra, egyből utána kap, és, amint engedi, feltámogatja. Az ölelésre csak biccent, röviden.* -Rendben, de vigyázz magadra. Az öltözködést pedig kihagyom. Valahogy, a szobámba most.. nos.. nem ajánlatos bemenni.. Mindegy, légy jó. *int még a lány után, majd végül eltűnik valamerre a folyosókon.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 8:10 pm | |
| *Jack szavait némán hallgatja végig, tudja, hogy Faith-re úgysincsenek túl nagy hatással... A torz mosolyok láttán kirázza a hideg, majd Faith szavaira kifejezéstelen arccal néz a fiúra. Az övé... Mikor Faith a puszi után közel húzza magához, némán néz a szemeibe, enyhén remegve, de engedelmesen. Az utolsó mondatra összerándul, szemét is behunyja, menekülni akar, elfutni... Jack húzni kezdi, de ő néhány lépés után megtántorodik, és térdreesik. Némán nézi egy ideig a padlót, majd üres tekintettel néz fel Jackre.* - Köszönök mindent. *Súgja halkan, majd feláll, átöleli barátját, de sokkal gyengébben, mint az előbb.* - Szerintem... menj és öltözz fel rendesen. És... jó éjt. *Még végigsimít Jack vállán, majd lassú, még kissé tétova léptekkel a fogadó felé indul... viszont ha Jack eltűnik a látóteréből, akkor sarkon fordul, és futni kezd a folyosó vége felé. Talán még a folyosón elcsípi Faith-et, talán már az ajtóban. Elkapja a karját, de fejét lehajtja, nem néz a szemébe... kezét pedig lejjebb csúsztatja, és megfogja vele a fiúét.* - Tedd be a bőröndöt a szobába, aztán... megmutatom az Allidonosokkal közös főhadiszállást. *Hangja alig hallható, majd a bőröndre pillant... és előbbi szavaival ellentétben ő veszi át, két kézzel vonszolja be a szobába, teszi le az egyik üres ágyhoz, majd a fiú mellé lépve megfogja a kezét, és némán, lehajtott fejjel, engedelmesen vezeti le a fogadóba.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:54 pm | |
| *Megvillannak Faith szemei, és viszonozza a torz mosolyt. Két őrült szemtől szemben, hajjaj.* - Felőlem lehet az ő felesége, a te családod. Én nem ragaszkodok hozzá, hogy bárkit is feleségül vegyek. De ez a dolgon akkor sem változtat, hogy Ariana az enyém. Álomvilág, Darkfield? *Villannak meg a szemei, majd a puszi után megragadja Ariana csuklóját, közel húzza magához, izzóan nézve a szemeibe.* - Lehet, hogy most itt a barátod bájos kis hercegnő... de ez nem lesz mindig így. Gyűlölve szeretsz, szeretve gyűlölsz nem igaz? *Kék szemeivel fogságban tartja Ariana szemeit, egészen közelről sziszegve a szavakat, minden szava mérgezett nyílvessző.* - Vérrel sír fel újra a szűz, és senki nem lel nyugtot dalában... *Suttog a végén egy mondatot, amit talán Ariana túl jól ismer, Faith pedig elengedi a kezét, és elindul újdonsült szobája felé.* - További szép estét. *Köszön el, mintha mi sem történt volna, csak csizmája kopogása hallatszik utána belőle.* |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8709 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Az illatod olyan számomra mint a drog. A véred mint a saját ínyem szerint kevert heroin.
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:46 pm | |
| -Pontosan. *biccent elszántan, és a nővéres dolgokra is csak biccenteni tud. Ariana zokogására, és Faith szavaira csak elmosolyodik. Torz, groteszk, gonoszkás mosoly, szemei őrülten csillannak meg. Figyeli, ahogyan Ariana és Faith lejátszák a maguk meccsét, aztán Ariana rángatásának nem enged olyan könnyen.* -Látom ekdves Blackfire, eddig olyan álomvilágban éltél, ahol te voltál az úr. Had mondjam meg, hogy az én családom dolgaiba nem engedek senkit sem beleszólni, márpedig Ariana és Dean nemsokára az én családom lesznek. Felejtsd el ezt az esküvőt, és mindazt, amit eddig hittél a világodról, mert ez itt az én területem. És ne akard, hogy megmutassam, milyen az, amikor valaki olyannal kell egy légtérben lennem, aki nem viselkedik rendesen, és akivel nem akarok együtt lenni. Szerintem kezdd el megírni a végrendeletedet, mert nem úgy tűnsz, mint aki olyan könnyedén feladná. *mondja a maga őrült, sejtelmesen gonosz, torz vigyorával, és vadul, vörösen izzó szemeivel. Furcsa, fekete árnyak most nem kellenek mellé, a nélkül is eléggé félelmetes tud lenni, ha akar. Aztán nemes egyszerűséggel biccent a fiú felé, és a lányt a lépcső felé kezdi el húzni, elölre kerülve.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:38 pm | |
| *Még mindig csak remegve kapaszkodik Jackbe, ajkait összeszorítva. Mikor barátja végigsimít a hátán, halkan felzokog, de igyekszik hangtalanul sírni, ha már a sírást nem tudja sehogy abbahagyni. Jack a fiú elé dobja a kulcsot, Ariana nem látja Odron akcióját, de kissé hátrahúzza a fejét, és még mindig csukott szemmel lassan, nagyon lassan csóválja. Nem, Faith nem fogja ilyen könnyen elengedni unokatestvérét, és a szülők akarata szerinti menyasszonyát. A szavak hallatán finoman lefejti magáról Jack kezeit, mikor az elvezetni akarja. Nagy levegőt vesz, megfordul, és tekintetét Faith-re függeszti. Halkan beszél, alig hallhatóan.* - Odalent azt is mondtam, hogy gyűlöllek. És nem leszek a feleséged. Apa tartozik nekem, amiért tizenöt évig eltitkolta, hogy van egy nővérem, aki a nagynénémtől született. Apa nincs jóban a szüleiddel. *Egy másodpercnyi szünetet tart csak, majd folyékonyan hazudik.* - A kedvesem, Dean Bloodwood apámtól fogja megkérni a kezem Halloween-kor, és ő hozzá fog adni, nem hozzád, hiába is volt a szülők között a megegyezés, miszerint jegyesek vagyunk. Jó éjszakát. *Előre lép, lábujjhegyre áll; puszit nyom Faith arcára, de úgy teszi, mintha csak kötelesség lenne... talán az is. Majd hirtelen fordul sarkon, megragadja Jack kezét, és húzni, rángatni kezdi, mintha az élete múlna rajta. A tigris cápába, vagy a fehérbe, vagy a tibeti macskába, vagy bárhova, csak egy olyan szobába, aminek jól be lehet zárni az ajtaját, ahonnan ki lehet zárni Faith-et, ahol tud beszélni barátjával.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:31 pm | |
| - Egy újabb? ezek szerint találkoztál a nővéremmel. Ő merre van? Illendő lenne beköszönni neki. *Ezúttal szinte köpi a szavakat, látható megvetéssel. Minden nőt lenéz, de a nővére... őt különösen, mióta felvette a nevelőapjuk nevét. Neki Troops nem fog parancsolni soha. Ezért sem vette fel a nevét.* - Darkfield...? *Suttogja, megcsillanó szemekkel, és csak nézi, ahogy Ariana előre veti magát, és átöleli Jacket, és megrázza a fejét.* - Pedig odalent azt mondtad, szeretsz... milyen feleségem leszel így akkor...? *Kérdezi, kék szemeit ráfüggesztve unokatestvérére. A kulcs felé már nyúlna, és minden bizonnyal elkapná, ha... nos igen. Halványan elmosolyodik, ha Ariana látná, minden bizonnyal tudná, hogy mit jelent... sok jót nem. Legalábbis a jó az relatív. Faithnek jó, mindenki másnak rémes. Fél kézzel ragadja meg a bőröndjét, igen, amivel Ariana szenvedett, azt ő fél kézzel elbírja.* - Elköszönés nélkül itt hagysz? *Szinte suttogja, legalábbis úgy tűnhet, de halk hangja simán elhatolhat Ariana füléig... ő pedig áll a folyosó közepén, és vár.* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:17 pm | |
| -Blackfire.. Blackfire.. Remek, egy újabb. Mellesleg jobban válogasd meg a szavaidat. *mondja eléggé fenyegető hangon, miközben figyeli a furcsa jelenetet a két egyed között.* -Láthatóan új vagy itt. Megbocsáss, azt hittem elég hírhedt vagyok, és elszoktam attól, hogy esetleg nem ismerik a nevemet. Jack Darkfield, a Naxeldir szak egyik Szakmegbízottja, el Jericho Mester mondhatni jobb keze. Mellesleg feleslegesen beszélek jómodorról, mert látom, az nem a te nyelveden íródott. *mondja, szemei fenyegetően izzanak fel, lábait kissé megveti, aztán figyeli, ahogyan Ariana felé lendül, és amikor a lány megöleli, finoman végigsimít a hátán, és a suttogásra eléggé értetlenül pislog. Nem érti a dolgokat, de nem is dolga mindent megérteni.* -Faith, azt hiszem tudod, hol a szobád, erőd van vinni a csomagokat. A szobád a folyosó végén az utolsó előtti, Tibeti róka. Itt a kulcs. *egy laza mozdulattal a fiú felé dobja a kulcsot, pontosabban a fiú irányában, de a fiú előtt a földre ér.. ne a kulcs, de a láthatatlan légiós elkapja, és szépen elviszi a kulcsot, majd a fiú felé hajítja, szájából kiejtve. Igen, Odron működik közre, Jack számára pedig egy újabb remek illúzió és megtévesztés ez is. Aztán csak biccent a fiúnak.* -A fiatalaúr eléggé idős ahhoz, hogy kiszolgálja magát. Remélem még találkozunk. *szemei gonoszan izzanak fel, majd Arianának suttog.* -Menjünk. *és azzal a mozdulattal, ha tehetei, és mrétne tehetné, elvezeti a lányt valamerre, a másik irányba.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:10 pm | |
| *Vonszolja a bőröndöt, lehajtja a fejét, némán hallgatja Faith szavait... aztán ismerős hang. Felnéz. Jack mezítláb és Chris pólójában, és hozzá beszél, nem éppen kedves hangsúllyal. Nos, ebből körülbelül a legelső szó, név jut el az agyáig, és a csengő is megszólal a fejében, miszerint: J-a-c-k. A bőröndöt elengedi, az koppan a földön, Faith pedig innentől el van felejtve néhány pillanatig. Ariana Jackhez lendül...ne, de ekkor Faith elkapja, és maga felé fordítja az arcát. Némán néz Faith szemeibe; az övéiben könnyek csillognak, és remegve harapja be az ajkát... majd hirtelen kiszakítja magát a szemek bűvöletéből, Jackhez menekül, és szorosan átöleli. Nem ugyanúgy bújik Jackhez, mint Faith-hez odalent; Jacktől biztonságot remél, megváltást, megmenekülést. Szaktársa füléhez hajol, és a fülébe suttog, remegő hangon, angolul.* - Vigyél el innen, Kuro... könyörgöm, ne kérdezz, csak vigyél el innen... Megteszek bármit, csak vigyél el innen...*Hangja alig hallható, talán Jack sem ért pontosan minden szót, nemhogy Faith. Aztán csak remegve bújik barátjához, nem törődve unokatestvérével.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Második emeleti folyosók Kedd. Aug. 18, 2009 7:07 pm | |
| *Bólint, remek, James is jön.* - Hát akkor ismét teljes lesz a család... mint a régi szép időkben... *Suttogja, szokásos, fenyegető mosolyával. Aztán bólint, és a kérdésre felkacag, jéghidegen.* - Ugyan már Ariana. Nekem nincs szükségem lányokra... még. *Mondja sokat sejtetően, majdcsak követi végig a lányt, nem, továbbra sem segít neki. Neki ugye nem feltűnő, hogy valaki nem a neki szánt szobából jön ki, viszont az illető kinézete kivált belőle egy szemöldökfelvonást, ahogy a valószínűtlenül kék szemek rászegeződnek.* - Nem vettem el a mágiáját... de ha megtehetném, miért ne tenném meg azzal, ami az enyém? *Kérdezi halkan, majd Ariana felé fordul, mellé lép, az álla alá nyúl és maga felé fordítja.* - Az enyém vagy, nem igaz, kishercegnő? *Kérdezi halkan, szemeit belefúrja Ariana szemeibe mielőtt visszafordulna Jackhez.* - És te beszélsz a jómodorról... amikor be sem mutatkozol. *Kihúzza magát, ami elég érdekes hatást ad összeadva azzal, hogy egy tiszti egyenruhára erősen hajazó ruhát visel.* - Az én nevem Faith Blackfire. *Faith. Hit. Fate. Sors...* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|