Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 

Déli Torony - Madárposta torony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Pént. Feb. 05, 2010 3:59 pm

*A kereppenő madarat észre sem veszi, hiszen olyan sok madár repül itt, hogy azaz egy szinte fel sem tűnik neki. Amikor a lány elutasítja a pokrócot, Laura gyerekesen magához szorítja az anyagdarabot, és a nagy szemeket mereszt a lányra. Nagy, kérdő szemeket. Persze a hőburokra is gondol, de akkor majd mehmondja a lány, hogy az védi a hidegtől. Laura lehellete azonban kis gomolyagokban csapódik ki a levegőben. A nevet pedig elmondja, de csak a szája mozgásán látszik. Végül újabb igét "mond ki". Mégpedig a hidegtűz varázsszavát, a Gerisabarsa-t. Ezzel írni kezd a levegőbe, kissé kacifántos betűkkel, de a végén egyértelműen kirajzolódik a mondanivalója. A levegőben ez áll: Laura vagyok és ő Robi. Már régóta vagyunk itt. Nem fázol? Persze a dolog kissé furának tűnhet, hisz a lánnyal nincsen senki. Az akcentust nem ismeri fel, de nem törődik vele, nem ismer minden nyelvet. Ugyanolyan kérdő szemekkel néz a lányra, mint szinte végi, kivée amikor a betűket rajzolta. Akkor kevésbé tűnt zaklatottnak, és mintha még mosolygott is volna. Egyszer talán túlteszi magát ezen is. Talán órák, talán hetek kérdése.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Pént. Feb. 05, 2010 3:42 pm

*Mikor meghallja, hogy valaki közeledik, Calos repül egy kört, a madárpostán kívül, kiröppenve az ablakról, felderíti távolról a kúriát, és a terepet, de gondolatban úgy is kapcsolatban állnak a lánnyal, nem lesz baj. Camille hátrafordul, és méregetve figyeli a szótlan szőkét, nem tudja mire vélni, hogy ilyen csendes.* ~ Talán nem tud Bolgárul?... ~ *Gondolkozik magában, persze nem ezen a nyelven, hanem a saját nyelvén. Gondolatban mindig úgy gondolkozik, de bolgárul beszél.*
- Köszönöm, de nem kell. *Közelebb lép a lányhoz, de a pokrócot a kezében eltolja, kedvesen, nem durván és bunkón.* - Nem fázom. Camille vagyok, nem rég érkeztem az iskolába. Te rég óta itt vagy? -Kérdezi, enyhe akcentussal, de az akcentusa nem hasonlít se a francia, se az angol, se a német, se az orosz akcentusra... Ez sokkal másabb, de csak halványan hangzik.* ~ Calos, merre jársz? Mindjárt jövök, csak még egy kör... Tudom, hogy imádsz szárnyalni, ahogy én is... Egy kis szoridalitást! Rendben, tudom, hogy te itt nem repülhetsz, Fiona... ~ *A daimon beröppen az egyik nyíláson, és leszáll az egyik madárnak a helyén, ami épp üres, onnan pislog a pároshoz. Talán észre se veszi Laura, hogy össze tartozik a lány és a hófehér galamb. Csupán a fehérségük egyezik ránézésre.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Pént. Feb. 05, 2010 3:31 pm

*Csendes lépések, halk dúdolás, és újabb lány érkezik, immár egyedül. Semmi érdekes nincs rajta, haja fel van tűzve egy csattal, szinte fekete farmernadrágja fekete bőrcsizmába van gyűrve, és a kizipzározott fakózöld vászonkardigán alatt egy fekete póló van rajta, ami vörös betűkkel hirdeti: Welcome to the Hell. Oldalán egy a kardigánjához hasonló anyagból készült válltáska van, benne a kacatok mellett még ott van pár penna, pergamen, tintásüvegek különböző színű folyadékkal, és persze pálcája is. Amikor felér a lépcsőkön, meglátja a másik lányt, és kicsit félredönti fejét. Apró mosoly jelenik meg arcán, és biccent is, azonban nem szól semmit. A kis incides óta egy szót sem szólt. Így csak néz fel, a repkedő madarakra, és tekintete néha a lengén öltözött lányra vándorol.* ~Valyon fázik?~ *Gondolkozik majd, táskájából egy sálat rángat elő, és néma szavakra nyitja száját. A hang, ami kijön rajta még suttogásnak sem nagyon nevezhető, de szájáról leolvasható a varázige. Coacta Aestus. A sál alakulni kezd, és pokróc lesz belőle, amit Laura végül pislogva nyújt át szaktársának.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Pént. Feb. 05, 2010 3:07 pm

*Egy lány jelenik meg a madárpostában, előtte szárnyal a daimónja is, a hófehér és gyönyörű galamb, Calos. A lány hófehér ruhában van, egy fehér forrónaciban, egy fehér szandálban, és egy fehér jól kivágott topban. Nem érzi a hideget, és ez nem egy igézés miatt van, hanem amiatt, aki. Amikor ideér, felvont szemöldökkel néz körbe a madárpostán, felméri, hogy hova is került, mert igazából csak járkál a kúriában, és felderítia terepet. Hátán most ott van a fegyvere, tehát az íja, a nyilakkal egy tegezben, és övén a bal oldalon tőre, jobb ldalon meg persze a pálcája. Habár a fegyvereit talán még jobban ismeri, mint a varázslatokat. Néhány íróeszköz is van nála, egy szütyőben, ugyanis úgy tervezi, hogy már nem megy vissza a szobájába óra előtt.. Így pár dolgot elhozott magával. Calos a keselyűk, sólymok és sasok között röpdes, a bajt keresve, de az állatok úgy se fogják megtámadni. Nem merik. *
Shawn Griffin

Hozzászólások száma: 998
Msn: szabi@sniper.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
Követő: B*zi házivámpír

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Pént. Jan. 29, 2010 1:02 pm

*A lépcsőn felfelé lépdel egyik kezében egy levéllel van másikban, pedig egy tányért hoz rajta egy nagydarab sörben pácolt marhahúst. Miközben óvatosan lépdel felfelé, mert nem lenne túl vicces így elesni, töpreng, hogy vajon tényleg szükség van-e a húsra. * ~ Nagyon remélem, hogy ez nem csak egy rossz vicc. Nem tetszett túlságosan amikor az a vihogós srác az étkezőben csak annyit mondott, hogy majd meglátom, hogy mire kell a hús... ~ * Amikor végre felér tényleg meglátja, hogy mire kell a hús. Most van életében először itt és hát fogalmazzunk úgy, hogy a postamadárnál ő a galambra gondolt. Mivel egy helyben állással semmi sem fog megoldódni tesz egy két lépést ellőre és közben kiszemeli azt a sast amelyikkel a levelet akarja vitetni. A választásigazat megvallva szimpátiaalapján történt, nagy és erős madárnak tűnt és a szemében látta az értelem szikráit. Kissé előrenyújtja a tányért * -Ezt fogod kapni ha kézbesíted a levelem, érthető? * Nemigazán tudja, hogy érti-e a madár, de a varázsvilágban nagy esély van rá. A madár széttárja a szárnyát és vijjog egyet, ezt Shawn egy igennek veszi. Lecsúsztatja a húst a tányérról a sas elé és "átnyújtja" a levelet. Nembiztos, hogy a madár tud olvasni úgyhogy elmondja neki a címet és még hozzárakja, hogy: * - Sürgős! Úgyhogy ha lehet még ma érjen célba! * Majd elindul, hogy visszavigye a tányért és a szobájába visszatérve neki álljon a felkészülésnek. * ~ Mester remélem még időben elküldöd őket... ~
Vendess Yankov
Diák

Hozzászólások száma: 63
Msn: moutinho2009@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 4:41 pm

-Én inkább megtartom magamnak a lelkem.*Mosolyog a lányra.*-Ne értsd félre,biztosan nagyon kellemes ilyen társaságban lenni egész nap.Én valahogy idegennek érzem ezt a dolgot..*Követi a lányt és a macskát.*-Inkább maradok egyedül,mármint daimón nélkül.*Odafigyel arra amit a lány mond az útvonalról.-Igen,innen már eligazodok.Köszi.*Kicsit bánatosan néz a lányra,mikor meghallja,hogy annak dolga van.*-Persze,biztosan összefutunk még.Szia.*Néz Nikorina után egy darabig.*-Legalább megismertem valakit.*Elindul a Főlépcső irányába,hamarosan a szobájában olvasgathat és pihenhet.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2613
Msn: csillagvagta@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3

Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 4:32 pm

*Csak mosolyog Ven szavaira, nem válaszol. Szépen előreindul, Gradan még őt is megelőzi, biztosan megy lefelé a lépcsőn.*
-Gradan a lelkem része. És nem is nagyon kell vigyázni rá, mert vigyáz magára - meg rám is. *Válaszol azért valamit. Gradan csak egy pillanatra torpan meg, hátranéz a pálcájával világító fiúra, majd megy tovább. Nekik már tulajdonképpen nem nagyon van szükségük világításra - a daimon ugyanis tökéletesen lát a sötétben, ugyanis macska. Nikorina meg az ő gondolatain keresztül látja az utat, ilyenkor teljesen egymásra vannak hangolódva.*
-Na, most vagyunk a harmadikon. Arra van a Főlépcső, csak egyenesen kell menni, biztosan könnyen megtalálod. Onnan már eligazodsz, ugye? *Kérdezi.* Nekem most dolgom van, meg minden, szóval megyek is a szobámba. A Delfin hálóban lakom, kicsit arrébb. *Mondja, majd elindul a szobája felé.*
-Szia, biztos összefutunk még! *Köszön el, majd szépen elsétál, elvonul a szobájába a macskájával együtt.*
Vendess Yankov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 4:24 pm

-Majd meglátom,még nem ismerek itt annyi embert.Otthon Bulgáriában sem voltak barátaim..*Teszi hozzá,kicsit elkomolyodott ábrázattal.*Megtanultam vigyázni az életemre,futottam is ha kellett.Veled szivesen beszélgetek,máskor is, ha lesz időd.*Mosolyog a lányra.*-Ami a hollót illeti,majd átgondolom a dolgot.Köszönöm az ajánlatot,de a baglyodra nem tartok igényt.Nem írok túl sok levelet,nincs is kinek írnom.*Kicsit lehorgasztja a fejét,sóhajt majd elkergeti a fejéből a múltat.*-Igazad van,kicsit belemerültem a beszélgetésbe.Jó társaságban eltelik az idő.*Mosolyog és előreengedi a lányt, majd lemennek a toronyból.*-Látom a te macskád is beszél.Az első napomon egy ugráló és fecsegő kenguruval találkoztam.Nem újdonság a számomra a daimónok jelenléte.Viszont,én csak magamban bízok,felesleges lenne egy ilyen lényre is vigyázni.Ha bajba kerülök,úgyis itt van ez.*Előhúzza a pálcáját és csinál maguknak egy kis világítást Lumossal.*-Most merre?Te jobban ismered ezt a helyet.*Mosolyog a lányra,a pálca fénye felett.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 4:14 pm

*Elgondolkozva nézi a fiút.*
-Hmm. Néha tényleg jó a magány... egy kis elgondolkozás, elmélkedés, rendet rakni a fejünkben. De én a helyedben elkezdenék ismerősöket szerezni, barátkozni... Nem olyan könnyű itt az élet, és jó, ha van néhány ember, akire támaszkodni tudsz. *Halkan felsóhajt, és kipillant az ablakon. Tapasztalatból beszél. Barátok nélkül nagyon magányos az ember.... Egy rossz időszakán is két barátja segítette át. Sajnos az egyikük már régen elment, azt sem tudja, él-e, hal-e. De akkoriban sokat segített, és fontos volt neki.* Szerintem holló helyett most inkább emberi társakat szerezz. Egy madárral nem tudsz beszélgetni, de egy emberi lény nagyon is jól megérthet, vigasztalhat, jó kedvre deríthet... A postásmadár várhat. De ha gondolod, kölcsönadom néha a baglyomat - nincs sok dolga. Saskajaként meg tényleg nem jó végezni, szóval szerintem ne maradjunk sokáig itt, mert figyelnek, és biztosra veszem, hogy egy kicsit éhesek is. *Kicsit aggódva pislog fel az ülőrudakra, ahol mindenféle ragadozómadár - sasok, baglyok, és még hollók is - fészkelődnek, néhányan a két diákot figyelve. A szürke macska, miután körülszimatolta Vent, megáll, zöld szemeivel a lányra nézve.*
-Szerintem is jobb lenne menni. Semmi kedvem visszafelé kerülőt tenni a Betegszoba felé. *Nyávogja halkan, és megtesz pár lépést az ajtó felé. Talán meglepheti a fiút, hogy ez a macska beszél, de talán hallott már a daimonokról.*
Vendess Yankov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 4:04 pm

*Tekintetével követi a sast egy darabig,de a madár eltűnik a hatalmas égbolton.*-Az év elején érkeztem.Nem sokat járkáltam még eddig,jobban szeretem a magányt.Persze.*Elmosolyodik.*Kitaláltad a becenevem.Biztosan nagyon különleges madár.*Nézi elgondolkodva a baglyot.*Nekem is kellene egy társ,talán egy holló megfelelne a célra.*Érdeklődve figyeli a macskát,majd újra az égboltra téved a tekintete.*-Még jó,hogy tegnap az egyik szaktársam figyelmeztetett a húsra.Nem lenne jó saskajaként végezni.*Nevet.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 3:55 pm

*Az orra alatt somolyog a válaszra.*
-Akkor valószínűleg új lehetsz itt, ha csak most jársz ebben a toronyban először. *Jegyzi meg kedvesen.* Vendess... Hmm. Különös név. Szólíthatlak Vennek? *Kérdezi. A bagoly Vendess megjegyzésére kicsit kitárja a szárnyait, és érdeklődve néz. És lehet látni, hogy a madár lábára egy kisebb levelet erősítettek. Na persze, ez sejthető volt, hogy a lány levelet küld, mert ami levelet kap, azt a szobájába kapja.* Valóban?Lehet, de Aleksandra nemcsak szép, de nagyon értelmes és okos is. Mindig megtalálja a címzettet. *Mondja mosolyogva, majd az ablakhoz lép. A bagoly pedig nekirugaszkodik, és tökéletesen hangtalanul szárnyal el a sötétedő Birtok felett. Gradan, a szürke macska pedig óvatosan, kicsit szaglászva közelebb merészkedik Vendess-hez, és körülszimatolja, de megtart egy bizonyos távolságot.*
-Igen, a sasok meglehetősen falánkak, viszont indig jó, ha van nálad fogukra, akarom mondani: csőrükre való eledel nálad, ha ide jössz, mert különben nem teljesítik a kérésedet. *Fordul vissza az ablaktól Nikorina, halványan mosolyogva, kék szemeit a fiúra függesztve.*
Vendess Yankov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 3:43 pm

*Teljesen lekötötte a figyelmét a táplálkozó madár,nem figyelt másra.Mikor meghallja a szépen csengő hangot,hátranéz és megereszt egy mosolyt.*-Bocsáss meg,valóban nem figyeltem.Csak most járok itt először.*A lány úgyis kitalálja,hogy nem az iskolára hanem a toronyra gondolt.*-Nem hiszem,hogy találkoztunk volna.Vendess Yankov vagyok.Allidon.*Mosolyodik el mégegyszer,majd megnézi a lány baglyát figyelmesebben.*-Nagyon szép állat.*Közben a sas befejezte az evést,Vendess átadja neki a levelet és reméli,hogy eljuttatja az anyjának.*-Ez aztán falánk állat.*Figyeli a sast amint elrepül a levéllel.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 3:34 pm

*Úgy tűnik, az allidonos fiatalember nem nézett elég alaposan körül. Az egyik ablak mellett, közvetlenül a falnál ugyanis egy fekete hajú, kék szemű leányzó áll, karján egy teljesen közönséges, mondhatni közönséges erdei fülesbagollyal. Mellette pedig egy szép, szürke macska ácsorog, teljesen nyugodtan, a jövevényt figyelve. A lányon farmernadrág, edzőcipő, meg egy dzseki van, és éppen a bagoly hátát simogatja finoman.*
-Üdv, idegen. *Köszön halvány mosollyal Vendess-nek. A bagoly közben türelmetlenül megcsipkedi az egyik ujját.* Türelem, Aleksandra! Hamarosan mehetsz. *Mondja a szép állatnak, majd szabad kezével benyúl az oldalán lógó kis táskába, és egy döglött egeret húz elő belőle, és odaadja a postásnak.*
-Téged még nem láttalak errefelé. Vagy rosszul emlékeznék? Ja, amúgy Nikorina vagyok, Nikorina Grozda, az Eramir szakról. *Mutatkozik be a fiúnak.*
Vendess Yankov
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Csüt. Jan. 07, 2010 3:26 pm

*Vegyes érdeklődéssel érkezik a toronyhoz.Kiváncsi az itt élő madarakra és a levelet is el kell küldenie anyjának.Az étkezőben már beszerezte a marhahúst,ő is megtömte a bendőjét pár finomsággal,tehát készen áll.Mikor felér a toronyba,csak bámulja a hatalmas és szépséges madarakat.Kezében ott a szatyor,amiben a hús lapul.Zsebében pedig gondosan elrejtve,a levél van amit nemrégen írt.Alaposan körbenéz,majd kiválaszt egy szép példányt a sasok közül és eléteszi a húst majd vár.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Nov. 22, 2009 5:09 pm

*Tulajdonképpen a karácsony nincs is annyira messze, ha úgy vesszük. Becca pedig a születésnapja környékén is haza fog menni minden bizonnyal... legalábbis most így dönti el magában, ahogy elgondolkozva néz egy közeledő madarat.* - De persze bármelyik hétvégén hazamehetsz két napra. Vagy mondjuk hétfőn nincs óra, akkor szombattól keddig tudsz elutazni, vagy ha pénteken nincs, akkor csütörtöktől vasárnapig. Nem kell elkeseredni. *Ő mondjuk nem vágyik haza túlzottan. Persze, szereti nagynénjét, de mégis... az a nő túlságosan aggódó, túlságosan figyeli a lépéseit. Jobb minél távol tőle, korlátozza a szabadságát. A családtörténetre csak hümmög. Ő lényegében semmit nem tud a felmenőiről, csak hogy anyja boszorkány volt, apja meg minden bizonnyal nem.* - Nem értem ezt a kiválasztós dolgot. Úgy értem, hogy teljesen helyetted választanak. Azt is hülyeségnek tartom, hogy ennyire vigyáznak a vér tisztaságára, és nem mehetsz ahhoz hozzá, akihez akarsz, de legalább pár aranyvérű közül választhatsz te magad? *Pillant fel a lányra, majd a következő szavakra szinte sértődötten lép hátrább.* - Nem szorulok rá, de azért kösz. Mindenesetre mehetünk. *Kihúzza magát kissé, és zsebredugja a kezét. Nagynénje eléggé jómódú, így valóban nem szorul rá Selena pénzére.*
Selena Angel
Diák

Hozzászólások száma: 84
Kaszt:
Üzenőláda: Játszok bárkivel szívesen!
Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Nov. 22, 2009 4:24 pm

*Remek. Karácsonykor hazamehet. De az még mikor lesz? Még jobban elszontyolodik, de ezt nem mutatja, viszont a fintorra már reagál.*
-Valóban nemesi családban nőttem fel hiszen családom már több mint 500 éve csak varázslókból és boszorkányokból áll. Ugyanakkor nem vagyunk sznobok. A neveltetést minden gyerek megkapja a családból, és valóban ki van választva már, hogy kihez megyek férjhez, de egyikünk sem ítéli el a mugliszületésüeket vagy félvéreket.*A nagy magyarázásban észre se vette, hogy szomorúsága elszállt, így mikor a lány bevallja, hogy neki is vásárolnia kéne, remek ötlete támad*
-Remek, akkor induljunk, és én fizetek. Vehetsz amit csak akarsz, nincs határ.*mosolyog Beccára, majd feláll, hogy még jobban bizonyítsa, ő bizony komolyan gondolja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Szomb. Nov. 21, 2009 2:51 pm

*Márpedig ezeket az állatokat nem jó ötlet nem etetni, ugyanis könnyen nekiesnek annak, aki nem hoz fel nekik semmit. Selenát is eléggé rosszallóan méregeti némelyik, de aztán mégis inkább az eldobott hússal törődik. Eléggé éles a karmuk, valamint a csőrük is, és súlyos sebekkel kerülhet a betegszobára az, aki magára haragítja őket. Becca ezt tudja is, hiszen főprefektussal lakik egy szobában, sikeresen ki lett oktatva mindenről. A lány mindenesetre hümmög, majd bólint.* - Hát a téli szünetben majd hazamehetsz, gondolom, de nem tudom, pontosan mikor van. Karácsony környékén. Minden bizonnyal én is hazamegyek majd a nagynénémhez, és talán... talán Londonba is elnézünk. ~ Hiányoznak Lorainne-ék. ~ *Csak magában fejezi be a mondatot, hiszen oda menne vissza legszívesebben.* - Áhá, szóval aranyvérű vagy. Akkor gondolom te is jó kis nemesi családban nőttél fel... *Vág egy fintort, de ez nem a lány ellen szól, majd felsóhajt.* - Becca. De vásárolgatni nekem se ártana nagyon.

//fagy//
Selena Angel
Diák

Kaszt:
Mit mondjak még, hogy higgy nekem? Nem álmodsz, halott sem vagy. Itt vagyok, és szeretlek. Mindig is szerettelek, és mindig is szeretni foglak. Mindig rád gondoltam, magam előtt láttam az arcod minden pillanatban, amíg távol voltam. Amikor azt mondtam, hogy már nem akarlak, az a legsötétebb szentségtörés volt.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Szomb. Nov. 21, 2009 2:26 pm

A beszédre felkapja a fejét, és felhúzott szemöldökkel néz a lányra. Nem tudja mire vélni viselkedését, így inkább újra lefelé néz, azzal sem foglalkozva, hogy mellette állatokat etetnek. Nem rajong értük igazán, egy kutyája van csak, Leon, a Yorkshire Terrier akit még egy éve kapott Nate-től és Lianától kapott születésnapjára. Mikor leülnek mellé, felemeli a fejét, és barna szemeit a lányra szegezi.*
-Szia! Nem szomorkodom, gondolkodom, mikor tudok hazamenni egy kicsi időre, hogy meglátogassam a szeretteim, és egy kicsit vásárolgassak. De egyébként nem szomorkodom. Óhh, de modortalan vagyok. Úgy látszik, lassan elfelejtem az aranyvérű neveltetést. Selena Angel vagyok.
*Nem kérdezi meg a lány nevét, nem bunkósságból, egyszerűen kinevelték belőle a kíváncsiságot. Ennyi az egész. Kezdi szégyellni magát, hogy aranyvérűhöz nem méltóan viselkedik. De majd csak megjön az esze. Vagy nem.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Szomb. Nov. 21, 2009 1:28 pm

- Hupsz, ez elszakadt... hupsz, már megint... ó, a fenébe, ez mindig elszakad! *Színpadiasan sajnálkozva támaszkodik a falnak, miközben egyre apróbb cetliket gyárt a levélből, amit megírt. Kinek akarta küldeni, mi van benne... nos, erre igen nehéz lenne válaszolni, tekintve, hogy a cetliket még golyóvá is gyúrja, majd szépen leszórja őket a toronyból. A közelében egy sas figyeli félredöntött fejjel a ténykedését, majd furcsa, fenyegető hangot ad ki magából. Becca felpillant, majd a szemeit forgatja, aztán a maga mellett lévő csomagot kibontja, és a sörben pácolt marhát a madár elé dobja, mire minimum hárman vetik rá magukat.* - Nesze, ti éhenkórászok. Csak tudnám, mit szerettek ebben a borzalomban ennyire. *Morog, majd kiszórja a markából a maradék fecniket, és lefelé indul a toronyból. Ekkor veszi észre, hogy nem egyedül van. Félredönti a fejét, majd végül közelebb lépdel a lányhoz, és leül mellé a párkányra.* - Heló. Hát te meg mit szomorkodsz itt fent? *Szőke haj, barna szemek, szándékosan kikoptatott farmernadrág, valamint egy drapp színű pulóver és edzőcipő. Ezek jellemzőek a leányzóra, és most nem hozta magával sem gitárját, sem macskáját.*
Selena Angel
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Szomb. Nov. 21, 2009 1:11 pm

*Talán nem is kellene elküldenie azt a levelet. Hiszen csak tovább fájdítja a szívét. Viszont szüksége van rá, hogy hírt kapjon Nate-ről. Na meg anyjától pénzt is kell kérnie, plusz megígérte húgának, hogy hetente ír. Magához int két baglyot, a család leveleit az egyik lábára a Nate-nek irtat a másik csőrébe a, majd útnak indítja őket. Sokáig nézi ahogy repülnek, majd leül az ablakpárkányra, és csak mered maga elé. Nem gondolta rendesen végig, de majd megszokja, hogy több száz mérföldre van hazájától. Barátaitól, a családjától, és a nagy márkáktól. Majd ha találkozik valakivel, megkérdezi mikor lesz valamilyen szünet. Muszáj lesz hazamennie, mert akkor könnyebben tud visszajönni. Fejét kezébe hajtja, és gondolkodik.*
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Okt. 25, 2009 6:50 pm

- Nagyon szívesen. Szia. * Mondja egy darabig még ücsörög aztán távozik.
Leona Arts
Diák

Hozzászólások száma: 1342
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Okt. 25, 2009 6:47 pm

*Leona figyeli a fiút szavaira bólint, majd elmosolyodik. Lassan feláll, menni készül.*
- Nekem sajnos mennem kell. köszönök mindent. Köszönöm, hogy segítettél.
*lehajol, egy puszit nyom a fiú arcára, majd elmegy a szobájába, és lefekszik aludni*
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Okt. 25, 2009 6:41 pm

* A lányka szembefordul vele. Ő is úgy helyezkedik, hogy jól lássák egymást aztán hamarosan megtudja, hogy mihez van kedve a lánynak.
- rendben ehhez nekem is van kedvem. Leona tudod, hogy neked elmondom, ha valami baj van. Most nincs semmi baj csak épp nem tudtam csatlakozni ehhez a beszélgetéshez. * Mondja neki lassan és elmosolyodik. Tényleg nem volt semmi baja csak nem volt kedve nevetgélni ennyi.
Leona Arts
Diák

Hozzászólások száma: 1342
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Okt. 25, 2009 6:27 pm

*Leona látja, hogy nem egyeznek szellemekkel kapcsolatos érzéseik. Arysha eléggé előítéletesen áll hozzájuk. Pierre nem is válaszol. *
~ na, majd később megkérdezem~
*Integet a lánynak. Sikerült valamelyest felvidítania, úgyhogy Leona immár erőszak nélkül mosolyog. szembe fordul a fiúval, és hálás pillantást küld felé. megsimogatja a karját, majd teljesen szembe fordul vele. Török ülésbe helyezkedik. Látja, hogy valami bántja Pierret. Amikor megsimogatja az arcát, kicsit félrehajtja fejét. Kérdésére, komolyan a szemébe néz.*
- Beszélgetni veled. Elmondod hogy mi bánt?
*Szeretné, hogyha tudná, hogy megbízhat benne, és neki bármit elmondhat. Nem mosolyog, úgy érzi, hogy ide most komolyságra van szükség. megfogja a kezét, és csendesen figyeli.*
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Déli Torony - Madárposta torony   Vas. Okt. 25, 2009 6:17 pm

* Pierre bizony eléggé elcsendesedett ami a lányoknak is feltűnt. Most nem volt kedve nevetgélni inkább csendesen nyugodtan beszélgetne valakivel. De hát úgy alakult, hogy vidám társaságba keveredett és nem akarta elrontani a hangulatot. Inkább háttérbe húzódott és csendesen figyelt.
- Semmi baj Leona. * Mondja neki egy kis mosollyal és figyelte mit mesél még a lányka nekik.
- nagyon tetszik ez a felfogásod. És ügyesen vidítasz fel embereket. * Mondta mosolyogva a lánykának aztán a szó valahogy a szellemek felé terelődött. Meghallgatta a lányok véleményét a dologról, de ő most nem szólalt meg.
- Szia. * Köszön a távozó a lányka után aztán ismét kettesben maradt Leonával. Egy ideig csendes ült aztán felé fordult megcirógatta az arcát és csendesen kérdezte tőle.
- Hogy vagy? Mihez lenne kedved?

Déli Torony - Madárposta torony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 8 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-
» Oriental Pearl TV Torony
» Déli Torony - Madárposta torony
» Északi torony - Titkos padlás
» Fekete torony
» Eramir Torony - Édes Semmittevés Rejteke és Eltévedt roncshajó barlangja