Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Emily Kyra Beawer

Minősítés:  Hozzászólások száma: 5654 Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Dec. 22, 2011 3:06 pm | |
| - Széépek! *Mosolyodik el a lány, amikor Lianne sorra előveszegeti és megmutogatja neki a vásárlás eredményét.* - És akkor ezt most mint bagolypostával akarod feladni? *Kérdezi egy kicsit hitetlenkedve, hát, kelleni fog hozzá néhány bagoly, az biztos... Ő is megmutatja, hogy miket szerzett be a lányoknak karácsonyi ajándék gyanánt, majd beledobálja őket tértágított táskájába, és el is indulhatnak vissza, az iskola felé... Egyébként Lianne-nek szerencséje van most, mivel Emily tuti kiszúrta volna, hogy rejteget valamit, de hát Nellond utcáin nem ez az, ami most a legjobb foglalkoztatja... Az iskolába érve pedig Déli Torony felé veszik az irányt, vagyis előbb a harmadik emeletre, hiszen Emily szeretne előtte levedleni, meg letenni a cuccait, hogy feleslegesen ne cipelje őket. A toronyhoz érve viszont még lent, a lépcső aljánál szól Liannenek:* - Én fölmegyek Veled, de... de a bejáraton nem megyek be, ha nem haragszol. Én és a baglyok... Hát, nem igazán szeretjük egymást, mondjuk úgy. Ezért kaptam Adoniszt az... az exbarátomtól... Hogy tudjak mivel üzenni, meg levelet küldeni, meg ilyenek, és ne kelljen a baglyok miatt rettegnem. *Az "exbarátom"-nál elszorul a torka, nehezére esik kimondani, de hát mindegy... Mit lehetne tenni...?* _________________ Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...
Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon... |
|  | | Eira Eilertsen

Hozzászólások száma: 113 Msn: dinnyesas@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szer. Dec. 21, 2011 8:18 pm | |
| -Aha szép cicus azt meg kell hagyni.*Mondja a pumára miközben már elállt a vérzés az ujjából ezért már nincs a szájában.* -Én nem is szoktam csak most az ünnepek miatt teszem.*Majd a lány ajánlatán filózik kicsit de végül inkább a maradás és az alvás mellett dönt ásít egy nagyot.* -Köszönöm de most nem elég fáradt vagyok ezért szerintem le is fekszem korán majd valamelyik nem megejthetjük ha neked is jó.Most viszont biztos hogy lefekszem. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szer. Dec. 21, 2011 8:08 pm | |
| -Igen, az volt, és még közel sincs itt a végsö vége, szerintem, és amúgy igen, jól ejted. O meg Ciqala, és daimon, természetesen....csak nem annyira van kedve most beszélni....*mondja szökeségünk kedvesen, majd a nevet szépen elmondja hogyan kell ejteni, hisz soha senki nem tudja hogy ez ösi indián név, úgyhogy segít a lánynak, majd nézi ahogy ö is elbocsájtja a levelet egy másik madár segítségével, majd ahogy az belecsíp, kicsit kuncog, de nem úgy hogy hallja vagy észrevegye a másik, csak kicsit megmutatkozik a gonosz énje, ki tudja.* -Mostanában én sem nagyon írtam haza, ami most nekem az unokatesóméknál van, de ez sok kaland valahogy kieröszakolta belölem...nincs kedved meginni egy szíverösítöt hogy túléltük? *kérdi a lánytól, majd ha az vele tart, akkor lemennek a Jeniliába, ha meg nem, akkor csak egyedül, a daimonja kiséretével tesz ugyanígy* |
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szer. Dec. 21, 2011 7:51 pm | |
| -Te pedig ha jól tudom akkor Ciara bár nem tudom jól ejtem-e.Akkor jó ha már rendben vagy.Szép kis kaland volt az már biztos.*A lányt hallgatja majd a damonjára néz.* -Diamon vagy sima házi állat?Mert miatta nem nagyon szerethetnek a madarak.*Majd ő is felköti a levelét egy kisebb madárra.Majd hátrébb lép hogy a madár eltudjon szállni a cím tudatása után persze és egy csípéssel fűszerezve amitől picit felszisszen a lány.Majd folytatja.* -Engem meg alapból nem nagyon szeretnek mert most is megcsípett ez a kis mocsok,de lehet én csinálok valamit rosszul nem nagyon szoktam levelezni.*Mondja miközben bekapja vérző mutató ujját.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szer. Dec. 21, 2011 7:31 pm | |
| *Ciqala, azaz daimonja egy macskás hangos morgással és vicsorítással adja tudtára azonnal Eira felbukkanását gazdája felé, aki csak mosolyog egyet ahogy a félhomályból lassan kibontakozik a lány arca.* -Szia, Eira, ugye? Köszi, jól van a vállam, semmi gond....*ejt el egy mosolyt, majd megsimítja jobb vállát, mintha csak éreztetné akarná hogy tényleg egy nagy kaland részese volt, és hát abban van hogy megsebesül az ember, de nem vészes, de azért veszélyes. Meg hát kicsit mosoly elhagyja az arcát is csupán azért, mert kicsit spontán azonnal cselekedett, de büszke rá, nincs ezzel semmi baj, csak most valahogy ez a nap más. Majd elöveszi pálcáját és kimondja a fénytadóo varit.* -Lumos! *mire egy kicsit jobban ki lehet venni egymás arcát, meg ilyesmi, a madarak ezt mintha nem nagyon szeretnék, a baglyok felhuhognak, majd megjelenik egy nagyobbacska sólyom, amihez odalép Ciara és ad neki egy döglött egeret, majd ahogy megette, a lábára köti a pergament, elsuttogja neki a cimet és a madár már száll is a levéllel. Láthatóan jó választás volt, hogy nem egy kisebb testüt választott, mert neki is pici idöbe telik mire kiegyensúlyozza a lábára kötött levelet.* |
|  | | Eira Eilertsen

| Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szer. Dec. 21, 2011 7:18 pm | |
| *Egy lány ballag fel akit ő zajtalanul követ bár tudja hogy valószínűleg már réges-régen tudja hogy ott van mögötte nem is titok hogy ott van és nem is kíváncsiságból követi a lányt hanem inkább abból a megfontolásból hogy ő biztosan tudja hogy merre kell menni mert ő bizony nem valami járatos erre felé ritkán szokott bármit is küldeni de hát így karácsony közeledtével nem árt életjelet adni magáról.Egy fekete szoknya van rajta és egy fehér top érdekes párosítás ám így miután a hosszabb kaland után vissza tért a többiekkel az iskolába és kicsit rendbe szedte magát és ezt kapta fel.Bár a vállán még látszik egy-két harapás nyom amit a laborban szerzett de kötést már levette és idővel ez el is fog tűnni.Megáll a lány mögött akit eddig követett és látja hogy eléggé elmerült a csillagokban így félve kicsit de megszólítja mert azért köszönni mégis csak illik.* -Szia!Jobban van már a kezed?*Pillant le és közben próbál mosolyogni a lányra de ez lehet hogy inkább vicsorgásnak tűnhet kívülről.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szer. Dec. 21, 2011 7:02 pm | |
| *Egy vaskosabb pergamennel bukkan fel egy magas lány, nem sokat szokott mostanában irni, de annyi minden történt az elmúlt hetekben, hogy mindenképp muszáj volt megirnia. Szöke haja még picit vizesen csak simán omlik végig a hátán, egészen a feneke alá, mely most nagy hullámokban díszeleg, épp fürdésböl jött, úgyhogy egy höburkot is felhúzott maga köré. Mint mindig, most is kedvenc elasztikus farmere van rajta, egy polo és egy pulcsi csak lezseren félig nyitva, épp szaladt is, úgyhogy zihál, pumája pedig csendben nyargalt utána, majd felsétáltak a lépcsön, és most csak gondolkodik és vár egy-két nagyobb madarat, sólymot vagy sast esetleg, mert néha azt is szokott itt látni, hogy neki adja majd oda a levelet. Addig is nézi a csillagokat és tünödik amik történtek vele, jobb karján a sebet már bekötötte egy diáktársa segítségével, aki sokkal jobb benne, úgyhogy most már legalább nem fog vérezni és elfertözödni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:54 am | |
| - Mert a hússal könnyebben tudod beléjük diktálni, mintha simán a folyadékot adnád. *Adja meg a választ rögtön egy vállvonással.* - Én sem szeretem annyira a madarakat, de hasznos lehet. Vegyél egyet Nellondban, a baglyot elég olcsón adják az állatkereskedésben... most nem jut eszembe a neve, de meg fogod találni, nézd meg a főtéri térképen. *Hagyja, hogy a lány kilépjen mögüle, Juliette pedig vidáman támaszkodik fel Noel térdére a dícséret hallatán.* - Francia! *Jelenti ki nagy büszkén, mire a fiú a szemeit forgatja.* - Az enyém is, mégse vagyok ennyire nagyra vele. *Isabella felé mosolyogva biccent, és még szalutál is.* - Csak nyugodtan. Én meg elkunyerálom Chris madarát. Na heló! *Azzal ő is lesétál a második emeletre.*
//Semmi gond, jó órát // |
|  | | Isabella Newton

Hozzászólások száma: 701 Msn: isabellanewton@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: 

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:48 am | |
| *Bella elgondolkozik egy kicsit azon, amit Noel mond, majd el is neveti magát kicsit.* - Akkor már adjunk nekik vodkát vagy whiskey-t. Minek hozzá még a hús is? *villantja meg kék szemét a lány szélesen vigyorogva. Persze, Bella is tudja, hogy vannak daimónok, de nem igazán szokta még meg ezt, hogy vadállatok is rohangálnak a diákok mellett. Elég furcsa egy hely, az biztos. Az előző iskolájában nem voltak ilyenek, így először nem is igazán tudta, hogy mik is ezek, de végül utánaolvasott/érdeklődött és végül rájött, hogy ezek lélekdarabok. Érdekes, bár neki is lenne egy ilyen társa, de úgy tudja, hogy a születéstől fogva vannak az emberrel, így ő erről már lecsúszott. Sebaj, majd vesz egy macskát. * - Persze, hogy akarok. Különben nem jöttem volna a Toronyba *neveti el magát Isabella és húzza elő a zsebéből a kissé gyűrött levelet. Az árvaházba akarja/akarta küldeni, de most már kétséges, hogy fog-e innen valaha is levelet küldeni. * - Saját madár. Az cool lehet. Bár nem tudom, nem rajongok a szárnyas állatokért. Maradok az emlősöknél *suttogja a lány, majd vigyorogva a feljárat felé int, mintha attól félne, hogy a keselyűk és a sasok meghallják a dolgot. Isabella hamarosan Noel háta mögött terem és úgy pislog az erszényes ördögre, akiről hamarosan kiderül, hogy bizony daimón és Juliette a neve.* - Nahát! De szép neved van! *mosolyodik el kedvesen a lány és lassan ki is lép Noel háta mögül és a fiúnak is bemutatkozik. * - Uhh... Hát... Nem is tudom. Inkább megkérdezem, hogy a szobában van-e valakinek madara. Nem szeretnék összetűzése kerülni a manókkal, hátha nem kapok vacsorát *neveti el magát a lány, majd búcsút int és elindul. Néhány lépés után még visszafordul:* - Köszi a húsos infót! *nevet, majd eltűnik az egyik sarok mögött.*
//Köszi a játékot, de ne haragudj, mennem kell órára!// _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:40 am | |
| - Aham... én sem értem, le kell őket itatni, hogy kezelhetőek legyenek, vagy mi? *Megvakarja a fejét, és magában jót mulat Isabella nagy ijedezésén. Ő már hozzá van szokva a különféle lényekhez, a daimónja például születéséről vele van ugyebár, így teljesen normális számára, hogy itt az iskolában is vadállatok mászkálnak elég sok diák mellett. A tűzdémont is megszokta már, na meg mégiscsak az ő familiárisa, csúnya lenne, ha félne tőle.* - Hé, azt nem mondtad, hogy levelet is akarsz feladni, lehet azt hitték, hogy csak sétálgatsz. *Vigyorogva széttárja a karjait, majd megcsóválja a fejét.* - Na jó, komolyan, egy csomóan vannak akik nem is használják a keselyűket, mert van saját madaruk. Én is csak véletlen csíptem el ezt a húsos dolgot. *Meglepődik, mikor a lány beugrik mögé, de nevet.* - Ő Juliette. Erszényes ördög, daimón. Szintén nem bánt, de simogatni őt sem szabad. *Juliette csak félredöntött fejjel, kérdő tekintettel néz egyikről a másikra, de mivel már bemutatták, ő nem szólal meg újra.* - Én meg Noel. Persze, vannak, bár nem mindig készségesek... jóval mogorvábbak, mint máshol... mármint egy részük. Az a gond, hogy szerintem engem a hússal sem fognak jobban szeretni, de ha vállalod, hogy egyedül odaadod nekik, megcsinálhatjuk. |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:35 am | |
| *Még szerencse, hogy nem esett el a lány, de nem is lett volna sok esélye rá, hiszen ő is tartotta az egyensúlyát és Noel is vigyázott rá valamilyen szinten. Persze azért elég könnyen kitörhette volna a bokáját, ahogy a fiú húzza le a lépcsőn, de szerencsére nem történt nagy baj. Leszámítva azt, hogy Bella most már folyamatosan szívrohamokat kap a különféle lényektől, akik jelen pillanatban körbe veszik. Először a sasok és keselyűk, akik hatalmasak, hegyes csőrük van és nem is valami barátságokat, aztán pedig ez a kis tűzdémon, akit habár Bella megpróbál megszólítani, Noel közli vele, hogy elég primitív lények, nem tudnak beszélni. Erre a kis démon csapkod egy kicsit a farkával és látszik rajta, hogy dühös Noel megjegyzésére. Bella elneveti magát, ahogy a kis démonkát figyeli, majd a lépcsőfeljáró felé pislog.* - Sörben áztatott húst? *pillant vissza a fiú felé Bella, majd megvonja a vállát.* - Pompás. Ezt valahogy mindenki elfelejtette mondani nekem, pedig három embertől is megkérdeztem, hogy hol van a torony * jegyzi meg kissé dühösen, neheztelően a lány.* - Sebaj, most már tudom *sóhajt egyet. Ekkor jelenik meg a daimón is, ismét frászt hozva Bellára, aki hirtelen reflexből Noel háta mögé ugrik és úgy pislog a lényre.* - Jesszusom... Ez micsoda? *halkítja le a hangját Bella, hátulról Noel fülébe suttogva, hiszen nem tudja, hogy ez a lény értelmes-e vagy sem. Hamarosan azonban megkezdődik a párbeszéd és Bella rájön, hogy bizony egy daimónról van szó.* - Ó, szóval egy daimón. Helló! Van neved? *szól Bella a démonhoz és rájön, hogy még a fiúnak sem mutatkozott be.* - Öhm... Isabella vagyok *nyújt kezet a fiú felé mosolyogva a lány.* - És ha megcsinálnánk nekik azt a húst? Itt vannak házimanók?* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:23 am | |
| *Természetesen azért figyel arra, hogy ne rántsa el Isabellát, és húzás közben tartja is valamennyire, de ettől függetlenül megérti, hogy a lány hirtelen megijedhet a közbelépéstől. De még jobban megijedt volna, ha becélozzák azok a sasok, ahogy az előbb őt! Ő csak hősiesen megmentette a hercegnőt a sárkánytól. Vagyis a diáktársát a sasoktól. Mikor már biztonságban vannak, elengedi a másikat, és szépen rendbeszedi magát. Hajigazítás, és akkor már az se árt, ha az inget is megigazítja magán. Fekete ing, a hátulján pedig vörös betűkkel "Same Blood" felirat áll, úgy megcsinálva, mintha mindegyik betű vérrel lenne felírva, és folyna el.* - Nem hiszem, hogy tudna segíteni, az egész család eléggé le van kötve mostanság. Ott is rengeteg a probléma, nem ártana nekik valami családterapeuta, vagy ilyesmi... *Legyint, és csevegő hangnemben adja elő a hülyeségeit, amikor Isabella Jézus nevét említi. Aztán felvont szemöldökkel, türelmesen várja, hogy a másik feldolgozza a démon jelenlétét.* - Nem tud beszélni, eléggé primitív lény. *Erre a hihetetlen degradálásra a démonka dühösen csap kettőt a farkával, épp csak elkerülve Noelt, de nem, beszélni valóban nem tud. A fiú még csak meg sem rezzen, helyette inkább megint a feljáró felé pislog, mintha várna valamit.* - De egyébként igen, tűzdémon. Nyugi, nem bánt, de azért simogatni ne próbáld. Állítólag ha sörben áztatott húst viszel nekik, akkor azzal elvannak egy ideig, és addig rájuk lehet rakni a levelet. Még én se próbáltam, általában a saját madaramat használom, de ő jelenleg nem elérhető. *A lépcsők tetején végre megjelenik az erszényes ördög, csak hogy növellje a sokkot, elvégre alapból vadállat... más kérdés, hogy ez daimón, tehát mágikus lény. Besorol Noel lába mellé, és nyafogó tinédzserlányhangon megszólal.* - Hihetetlen, hogy képes voltál otthagyni! Szét is szedhettek volna azok a dögök! - El voltál bújva, nem is láttam, hol vagy. És élve idejutottál, nem? *Egy vállrántással lerendezi a nyafogó lélekdarabot, majd megint Isabellához fordul, és kiveszi a zsebéből a levelet.*- Ezt próbáltam feladni, de nem nagyon jött össze, amint látod. Lehet, hogy jobb lenne, ha kölcsönkérnénk valaki hollóját, vagy ilyesmi. |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:15 am | |
| *Habár Bella a Madártorony felé tart, az ajtóban éppen csak arra van ideje, hogy megálljon és megtorpanjon egy kicsit a hatalmas madarak láttán. Száját elhagyja az apró, csodálkozó szavacska, majd már érzi is a karján egy másik erős kar szorítását, ami lefelé húzza a lépcsők felé. Nem igazán tud ellenkezni, így hagyja magát vonszolni és igyekszik nem eltaknyolni a lépcsőn, ami azért ilyen rántás közepette igen nagy teljesítmény. Megtámasztja magát a falban, majd végre fel is néz, hogy ki is volt ez a vonszoló Őrült.* - hé, csak óvatosan, oké? Te mégis ki a ... *néz fel az idegen arcába, majd elharapja a mondatot és a kis repkedő, tűz-valamire pislog.* - Jézusom... *ismét ez a szó, ejnye Leányzó, csak ezt a szót ismered? Bella kicsit hátrál a lénytől, hiszen fogalma sincs, hogy mi is az. Hallott már ilyesféle tűzdémonokról, de igazából még nem látott egyet sem ilyen közelről.* - Ez egy... *kezdené a kérdést, de nem tudja, hogy hogyan is szóljon a démonhoz.* - Te egy tűzdémon vagy? *pislog a kis lényre, és Noel igen csak frusztrálónak tarthatja, hogy igazából Bella őt nem is nagyon vette szemügyre. De hát megesik az ilyesmi. Hogyha választ kap, akkor fordul ismét Noel felé, majd felpillant a feljáróra.* - Húst? Nekem nem mondták, hogy hús is kell * szólal meg a lány kissé vékonyabb, hisztérikusabb hangon és hallgatózni kezd. A madarak igen csak mozgolódnak, valószínű, hogy nem nyugodtak még meg.* - Mit csináltál odafent azokkal a hatalmas madarakkal?* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 10:03 am | |
| - Nyugooodtan... széééép madárka... szééép madár... ügyes madár... okos madár... ó, te átkozott tollas! *Az utolsó pillanatban emeli fel a kezét, és csap oda szó szerint lángoló tenyérrel a madárnak. Nem találja el teljes erőből, szándékosan nem, így csak megpörköli egy kicsit a tollait, hogy elijessze. Pedig ő ezt nem akarta, tényleg nem. Nem tehet róla, hogy a démoni kisugárzása általában nem jön be az állatoknak, a tűzdémon meg pláne nem, így a sasok elég csúnyán kezdtek rá nézni. Aztán meg nem csak nézni. "Szégyen a futás, de hasznos" életelven amíg a madarak összeszedik magukat, a lefelé vezető lépcső felé kezd futni. Útközben belefut egy lányba, így húzza magával, és mikor úgy látja, a madarak nem követik őket, megáll.* - Te se hoztál fel húst, mi? Állítólag sörben kell áztatni, vagy mifene... esküszöm, inkább lemegyek a madárházba, és keresek valami postagalambot, azzal is többre fogok menni, mint ezekkel a dögökkel... melyik szadista állat találta ki a keselyűket?! *Kicsit megigazítja a haját, ami a madarakkal való "vitatkozásban" eléggé összekócolódott. Persze kérdés, Isabella mennyit látott a kis tüzes mutatványából, aminek nyomai már nem is látszanak a kezén... csak egy-két madártoll akadt a ruhájába, na meg a tűzdémon repdes körülötte.* |
|  | | Isabella Newton

Deyan Serenity párja
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Okt. 25, 2011 9:46 am | |
| *Bagolyposta... Bagolyposta... Hol a francba van a bagolyposta? Ezekkel a gondolatokkal sétál Bella a Kúriában felfelé, hiszen valószínű, hogy ez is - mint általában mindenhol - valamiféle toronyban van. És nem is téved sokat, hiszen hamarosan három emberkét is megállítva tudja meg, hogy a Déli Toronyban van a bagolyposta. Bagoly? Na igen, azt persze senki nem mondta Bellának, hogy itt nem baglyok, hanem sasok és keselyűk vannak. Micsoda beteg ötlet! Ragadozó madarakat rakni ide! Persze, hogyha úgy vesszük, a bagoly is ragadozó madár, de azért na.... Végül is mindegy, hiszen Bella, ahogy belép a toronyba, igen csak lefagy. * - Jézusom... *csak ennyi hagyja el a száját és igazából csak ácsorogva figyeli a hatalmas madarakat, akik szintén őt figyelik nagy, sárga szemükkel. Meg kell hagyni, gyönyörűek, valószínű, hogy jól vannak tartva, de akkor is. Bella lába remegni kezd és nagy ívben kikerüli őket és az egyik sarokban megállva kezd el gondolkodni, hogy vajon hogy a viharba kell ezekre felszerelni a levelet úgy, hogy ne szakítsák le az ember kezét...* _________________ Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit. Mai viselet |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Jún. 20, 2011 3:35 pm | |
| *Végigsimít Lil arcán, mikor az az ingének motyog. Nem szólal meg. Úgy érzi, nem kell. Ismeri már annyira a lányt, hogy tudja: mondhat most bármit. Itt van, és szereti őt, ezen úgysem fog változtatni semmi. Az, hogy milyen következményekkel járhat ez a szerelem... Vállalta. Vállalta, tudta, mi történhet, mégis úgy döntött, hogy megéri. Aztán ugyebár szóba kerül a buli, a kérdésre pedig biccent.* - Persze. Miket veszünk? Ilyen kis rágcsálnivalókat, meg ilyesmiket? *Yan még mindig kicsit zavarban van emiatt az egész buli miatt. Valahogy nem igazán akarja. De nem baj. Csak sikerül végigcsinálni, és még mindig egyszerűbb lesz, mint az esküvőjük... De mondjuk az még messze van. Viszont a szerda nem annyira. De ha vége lesz, legalább nem kell amiatt idegeskednie. Sőt, addigra talán már a szülei válaszát is tudni fogja erre az egész helyzetre... Ami szintén kiiktat egy idegességre okot adó tényezőt. Ha pedig még Gaea felől is jelzést kap, tejességgel megnyugodhat. Ami nem ártana meg az idegrendszerének... Ha Lil válaszol, a fiú a lány hát mögött megnézi az óráját, és kicsit elhúzódik Liltől.* - Jössz szakkörre? Csak mert akkor lassan ideje indulni... Messze az udvar. *Ez után, ha minden igaz el is indulnak lefelé. Félúton egy állat csatlakozik hozzájuk, egy szellemkutya, akit a fiú rövid úton be is mutat Lilnek. Drag. A név minden bizonnyal felismerhető a lány számára...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Jún. 20, 2011 3:22 pm | |
| *Lesüti a szemét, ahogy a fiú arról beszél, nem baj, ha kitagadják miatta. Miatta. Ennek nem így kéne lennie. Nem szakíthat szét egy családot. Érdekes. Eddig minden vágya az volt, hogy Yan hagyjon fel azzal, hogy oda akarjon tartozni, most meg lelkiismeret furdalása van...* - Nem kéne ezt tenned... Miattam... *Motyogja Yan ingének. Ugyanis most nem felfelé néz, a fiúra. Érdekes eset. Az egyik pillanatban még minden vágya az, hogy kiszakítsa onnét Yant, aztán meg, mikor úgy tűnik, sikerül, lelkiismeret-furdal? Ismét sóhajt egyet. A kérdésre viszont felnéz.* - Hát, a díszeket már megvettem, még le kell ugrani holnap a kajákért. Segítesz? *Kérdezi. Ez a buli... Hát, kezdi kikészíteni. De talán nem is a buli. Talán csak a gondolat, hogy Yan megkérte a kezét. Talán csak fél, hogy ez nem is igaz. Csak álom. Hogy nem érdemli meg őt, és lehet, hogy ez az illúzió egyszer csak szertefoszlik... Lehet, hogy fél. Hogy nem fog neki menni ez az egész. Hogy majd szakítanak egy hülye veszekedés miatt... Ismét a fiú ingét kezdi bámulni. Jó lenne, ha már szerda lenne.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Jún. 20, 2011 3:05 pm | |
| - Mert te mikor küldted? *kérdi felvont szemöldökkel, a szája sarkában bujkáló mosollyal. Nem igazán veszi komolyan a rosszallást, hisz a lány vélhetően épp úgy tart a választól, mint Yan. Aztán a fiú ténylegesen elmosolyodik.* - A Hawaii-szigetek jó hely. Biztos eléldegélünk ott. *Aztán a lány odalép hozzá, és Yan keze automatikusan mozdul a dereka felé, és karolja át azt. Közben vállat von.* - Ha nem akarják elfogadni, a világon semmi sem tudja őket rávenni. Akkor kitagadnak, és ez ellen se te se én nem tehetünk semmit. Akkor ennyi volt. De te fontosabb vagy, mint ők. *Ha ez történik, egyetlen ember tud segíteni: Kamen. De ő nem fog, legalábbis nagyon valószínű, hogy nem. A köztük megszületett és fennálló ellentét vissza fogja tartani az idősebbik Branimir fiút, hogy bármit is tegyen. Ez van. Nem biztos, hogy Yan így is hivatalosan a Branimir család tagja marad, és az sem, hogy ez nem lesz - akárhogy is legyen - pokoli nehéz a számára, azonban ő a 'Lilért mindent' elv alapján fogja fel a dolgot. És egyébként is: lehet, hogy a családja már csak arra vár, hogy indokot találjanak a kitagadására. Ha így van, akkor pedig úgyis mindegy.* - Hogy állunk a partival? *vált témát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Jún. 20, 2011 2:48 pm | |
| *Mikor Yan felér, a Gaeának szóló levéllel már elrepült a madár, s a másik is épp most reppen ki az ablakon, szárnyaival súrolva Lilt. Mikor Yan hátulról átöleli, nem kap szívbajt, mintha más csinálná. Mintha számított volna rá. Mostanában van egy olyan furcsa érzése, mintha mindig tudná, hol van a fiú. Na nem mintha nyomozni akarna utána, vagy ilyesmi. Ő sosem volt féltékeny, és nem is tervezi. Ez az emlék eszébe juttatja, mikor a fehér toronyban beszélt egy barátjával... Vagyis, akkor még nem volt az. És már nem az. Mert... Na jó, hagyjuk ezt most. Mindig elrontja ilyenekkel a kedvét! Szóval, akkor Yannal még nem voltak együtt, mégis... Csak most jön rá, mi baja lehetett a fiúnak. Most megfordul, és megcsókolja.* - Szia! *Köszön ő is a csók után.* - Csak most küldöd el? *Csóválja a fejét rosszallóan, majd Yan arckifejezését látva sóhajt.* - Nem tudom, milyen benyomást tehettem rájuk. De ha nem lesz jó nekik a dolog... Elköltözhetünk a Hawaii-szigetekre. *Vicceli el a dolgot. Nem, nem gondolja, hogy Yan elhagyná emiatt, mégis fél tőle valamicskét.* - Tudod mit? Ha nem tetszik nekik, odautazunk, és majd meggyőzöm őket. *Lép közelebb a fiúhoz, és karolja át a nyakát. Jó, oké. Ő is csak most küldi el a levelet. De az azért más. Az apjának csak az a lényeg, hogy ő boldog legyen. Yanról pedig már tud, Lil írt neki pár hatoldalas levelet már róla... Szóval biztosan nem lesz kifogása ellene.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Jún. 20, 2011 2:32 pm | |
| *Nem sokkal a lány érkezése után újabb személy bukkan fel a toronyban: Yan. Egyik kezében egy zacskóban két hússzelet, másikban egy levél: tegnap, mikor Gaeának írt, ezt elfelejtette feladni. A szüleinek szól. Az eljegyzésről. Igazán kíváncsi, hogy mit fognak reagálni, de azért tart is a dologtól. Akármennyire is nincs jóban velük, nem lenne túl jó, ha kitagadnák. Hiszen egyelőre mégiscsak a családja. És sosem árt, ha az van. Érthetetlen egyébként, miért ragaszkodik hozzájuk még mindig ennyire, de a magyarázat talán az, hogy még hiszi, hogy nem olyan rossz emberek. Talán ő a legoptimistább ember a világon. Ki tudja. De az biztos, hogy a kezében tartott levélben megírta, hogy bármit is gondolnak, ő akkor is elveszi a lányt. És annyira talán nem ostobák, hogy ne tudnák: Kamen nem elég felelősségteljes, hogy átvegye a céget és a család vezetését, ha ők meghalnak. Az eljegyzési partiról nem szólt, hisz minek. Viszont az biztos, hogy amíg nem kap választ a levélre, kissé ideges lesz. Hiszen ha úgy döntenek, hogy a lány úgymond nem méltó a családhoz, kitagadhatják. És az bizony az egész életét megváltoztathatja. Odafent aztán megpillantja Lilt, ami mosolygásra indítja. Halkan odalépdel mögé, és átkarolja a derekát.* - Szia *köszön mosolyogva. Aztán pár pillanat után elengedi a lányt, és kiszúr magának egy sólymot, aminek odaadogatja a hússzeleteket, és rákötözi a levelet, majd útnak indítja.* - Mi járatban? *teszi fel a kérdést szerelmére pillantva.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Jún. 20, 2011 2:14 pm | |
| *Egyik kezében két levéllel, egy másikban pedig egy zacsival, benne pedig valamii pácolt húsfélével caplat felfelé. Hát igen, még jópárszor átfogalmazta azt a levelet, és csak most jutott el addig, hogy elküldje a szüleinek. A másik levél Gaeának szól - persze, nem ő a címzett, hanem Benjamin. Leírja benne az eljegyzést, mintha csak a fiúnak írná, persze igen erősen rejtett utalásokkal érdeklődik Gaea felől. Lehetetlen, hogy rájöjjenek, kiről beszél. Reméli, valahogy tud üzenni neki, és el tudja mondani a hírt is. Jobb ötlete nem volt, hogy tudassa a lánnyal. Főleg, hogy azt sem tudja, hol van. Ahogy felér, hirtelen ezernyi sárga szempár szegeződik rá. Kiszemel egy baglyot, odaadja neki az ajándékot, amit hozott, és várja, hogy végezzen. Közben a korlátnak támaszkodva bámulja a horizontot. Nem aludt túl sokat, az tény. A szél zúgása egészen idáig felhallatszik, hallja, ahogy a fák leveleit tépkedi vadul. Bár süt a nap, a szélnek köszönhetően nincsen túl meleg. Lil egy farmert visel, fehér sportcipőt és fehér kapucnis pulcsit. Aztán rájön, hogy két madár kell, így elővesz még egy húsdarabot, és odaadja egy kevésbé feltűnő, barna sólyomnak.* |
|  | | Kádár Enikő

Hozzászólások száma: 194 Kaszt:  Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."

"Egyetlen színész nem csinál színházat."
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Ápr. 01, 2011 3:23 pm | |
| *Pontosan, ami elmúlt, az elmúlt, legalábbis Enikő szerint. Akkor sem állt neki bőgni, mikor meghalt a nagymamája, pedig nagyon szerette. Miután elküldte a levelet, és elindulnak lefelé, ezt mondja.*-Mit szólnál a színházteremhez? Az a kedvenc helyem, és már régen voltam ott. Nagyon szeretek zongoázni, de ha nem gyakorlok, megnézhetem magam.*Mondja mosolyogva. Egy kicsit már feloldódott.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Ápr. 01, 2011 3:18 pm | |
| *Alanois érdeklödéssel hallgatja a lány válaszait, meg véleményét, majd bólint, hogy töle valóban mehetnek akárhova. Megkönnyebbült ugyanis a vöröske, hogy végre nem cirógatják meg ölelgetik hogy árva, egyszerüen tetszett neki Enikö hozzáállása. Elvégre ez van, ezt kell szeretni, minek róla sajnálkozni meg ilyesmi. Majd ahogy a magyar leányzó elküldi a levelét lemennek sétálva a lépcsökön, majd Al meginvitálja a lányt egy kis sétára. Bár sok helyen járt már itt a Nezán, azért megadja a választás lehetöségét, így meg is kérdi.*-Nos, merre menjünk? Van esetleg kedvenc helyed vagy ilyesmi? *kérdi, majd várja a lány válaszát.* |
|  | | Kádár Enikő

Hozzászólások száma: 194 Kaszt:  Üzenőláda: Hua Xiangfeng multija.
"All the world is a stage..."

"Egyetlen színész nem csinál színházat."
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Ápr. 01, 2011 3:12 pm | |
| -Igen, még szerencse.*Mondja, tovább írva a levelet, amelyet lassan be is fejez.-Részvétem.*Mondja mindenféle sajnálat nélkül a hangjában. Egyszerűen még mindig ideges.*-Téged legalább békén hagynak.*A megölelést feleleges is lenne, hogy várja, Enikő nem épp a szeretetkitöréseiről híres. Meg az érzékenység is messze áll tőle.*-Nem mondhatnám. De a többiekkel is így vagyok. A legtöbb idióta ott van, szerintem.*Mondja el véleményét, majd összehajtogatja a levelet, és elküldi.*-Nem mennénk valami kellemesebb helyre?*Kérdezi, jelezve, hogy nem épp beszélgetős hely ez.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Ápr. 01, 2011 3:05 pm | |
| -Oh, akkor szerencsém hogy szakodbeli vagyok, asszem. *neveti el magát Al, hisz tudja hogy milyen az amikor a szülök mindig valami miatt szekálják az embert, bár neki ebben már jó ideje nincs része.*-Hát, igaziból én a bátyámnak írtam, nekem már csak ö van. Szerencsés vagy hogy neked még vannak öseid, az enyémek meghaltak. *mondja, de nem várja hogy megöleljék vagy ilyesmi, ez csak afféle helyzetjelentésnek szánta. Már túl van a dolgon, meg a gyászon is, úgyhogy jól kezeli most már minden helyzetben ezt a kérdést.*-Akkor ezek szerint nem vagy nagy allidonos szak kedvelö. *mosolyog a magyar lányra.* |
|  | | | | Déli Torony - Madárposta torony | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|