Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Mary N. Juliett Diák

Hozzászólások száma: 32 Msn: tamus.fruzsina@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra! 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Ápr. 18, 2010 7:19 pm | |
| *A lány kijött egy levelet feladni a családjának. Tudja, hogy már kicsit késő van, de ez a levél fontos ezért adja fel ilyen későn. Majd magához hív egy madarat és ezt mondja neki:* -Vidd ezt a levelet Marceillébe. Köszönöm neked. *Azzal elengedte a madarat és a madár elrepült. Majd Mary sarkon fordult és bement a szobájába.* |
|  | | Mary N. Juliett Diák

Hozzászólások száma: 32 Msn: tamus.fruzsina@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra! 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Ápr. 18, 2010 4:52 pm | |
| *A lány is elmosolyodik. Majd mikor körül nézett ment Lizbeth után nehogy lemaradjon.* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1195 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Vas. Ápr. 18, 2010 4:48 pm | |
| *Liz, May és természetesen a levakarhatatlan Emily a Madárposta toronyba látogatnak. * -Ez itt a madárposta torony. Itt lehet postát küldeni és ide is érkeznek. Ha hiányolod az otthoniakat, írj egy levelet és gyere ide. De vigyázz, mert a madarak szeszélyesek. *Mondja nevetve, majd hagyja, hogy a lány körülnézzen. Ezután elindul lefelé a lépcsőn.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Ápr. 15, 2010 7:52 pm | |
| *Lassú léptek fel a toronyba, ahogy egy fekete alak felsétál. Fekete, hosszú kabát lobog utána, haja kiengedve, lassan vállig ér, ahogy az is meg-meglebben utána. Arcát nagyrészt takarja a haja, de látszik, hogy valamiért erősen sápadt. A bakancs keményen koppan léptei nyomán, ahogy felér oda, unottan kidobva a húst ajándékként, szó nélkül, majd hangja igen halkan hallatszódik.* - Gen... *És a hollója már a gazdájához is repül. Jobb kezére érkezik a srácnak... akinek a kezeit kivételesen kesztyűk fedik. Pedig nem szokása. Bal kézzel először végigsimít a holló szép, fekete tollain, majd a lábához köt egy levelet.* - Anyámnak... tudod, hova. *Hangja halk, mire a holló csak megrebbenti a szárnyait, barátságosan belecsíp a fiú ujjába, és szárnyra kap. A fiú háta mögött összefonja a kezeit, ahogy lassan a torony széléhez sétál, a bejáratnak dőlve, nézve a sötétségbe távolodó madarát. Mellette fekete spánielje bizalmatlanul pislog a torony többi madarára, akik lassan elfogyasztják a húst, amit a fiú hozott, de láthatóan ez Christ nem érdekli, csak néz a távolba.* Mégis mit írtál neki? *Kérdezi bizonytalanul, de a fiú egy darabig nem válaszol, és amikor végre megteszi, akkor hangja ugyanolyan halk, mint eddig.* - Mit írtam volna? Szia anya, remélem otthon minden rendben. Itt minden okés, órákon izgalmas dolgokat veszünk, sokat lógok együtt a barátaimmal, de természetesen nem szegünk semmilyen szabályt. Nem bántott senki, én se bántottam senkit. Janával remekül megvagyunk, majd legkésőbb nyáron hazaviszem bemutatni neked. Remekül érzem magam, csak hiányzol. Csók, szerető fiad, Chris. *Hangja monoton, ahogy röviden összefoglalja a levele tartalmát, a távolba meredve továbbra is, nem nézve le Lilithre.* - Miért kéne, hogy aggódjon? Nincs értelme. Az anyád. Tudja, ha baj van. Tudja, hogyha ott vagyok vele. De most nem vagyok ott. És megtanultam úgy írni, hogy ne vegye észre, ha esetleg remeg a kezem. Idegességtől vagy sírástól? Mindkettő. *A fiú továbbra is a bejáratnak dől oldalt, lábait keresztbe, ugyanígy karjait is összefonja. Barna szemeivel a hajtincsei mögül mered a távolba, a semmibe. Mintha még mindig látná Gent, a hollót, pedig az már régen beleveszett az éjszakába.* Ma vége. *Chris finoman megrázza a fejét.* - Csak az első felvonásnak. A második csak most fog kezdődni. Szembesítés. Kinek? Mindenkinek. Samanthának. Több irányból is. Jacknek. Elsősorban Arianától. És... nekem. Jacktől. *Lassan bólint a fiú, majd ellöki magát a faltól, hátat fordítva a kijáratnak.* - Menjünk. Keressük meg. Szagold ki. Különben nem fogja érteni, hogy hol van, és miért. *Hangjába végre erő, és elszántság költözik... Lilith pedig némán elindul előre, lefelé, a fiú meg utána. Kutatni...* |
|  | | Katherine Mary Black Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1963 Msn: pasztor_bianka@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Ápr. 09, 2010 4:15 pm | |
| *Kat ráérősen lépdel fel a postatoronyhoz. Nancy nénjéhez írt levelet akarja elküldeni, bár húst nem hozott. Egy sólyom száll oda hozzá és a madár egy borítékot tart. Kat meglátja a finom, kecses betűket és már tudja kitől kapta. Amikor elveszi a borítékot azt tapasztalja, hogy elég nehéz. Fantáziája rögtön működésbe lép.*~Lehet, hogy valami drága fülbevaló vagy nyaklánc vagy karkötő vagy mind a három.~*Lelkesen kibontja valami csillogót keresve. Amikor meglátja, a boríték tartalmát, leesik az álla, még hangosan meg is szólal.* -Ó te jó ég! *Mondja és elkezdi forgatni a nehéz súlyú, gyönyörű díszítésű tokot, majd kihúzz belőle a hasonló mintájú tőrt. Egy rövid levélke is jár az ajándékhoz.
Drága Katheriném! A múltkor kutakodtam a padláson és ezt találtam egy díszes tokban. Ez a tőr még az én nagyapámé volt és mivel én nem tudnék vele semmit sem csinálni, ezért neked adom váljék hasznodra. A nagypapi biztosan nem bánná, hogy hozzád került. De aztán ügyesen használd ám aranyom és gyakorolj sokat! Vigyázz majd magadra, nehogy megvágd az ujjadat. 100000000000000 puszi és azért remélem örülsz az ajándéknak: A te Nancy nénid
*Tágra nyílt szemekkel olvassa a levelet és méregeti a tőrt.Zsebre vágja a levelet.*~Gyakorolnom kell.~*Gondolja és már majdnem el is indulnia, de eszébe jut, hogy fel kellene adnia a levelet. Egy tollal még beleírja a köszönetét és a háláját, majd a madárnak adva elküldi a nagynénjének. Társaságra vágyik, ezért valahova el akar menni, de a tőrrel nem tud mit kezdeni. Egy kis akasztót talál a tokon, amit a nadrágjára erősít, aztán elindul valamerre.* _________________ Átírás alatt...
|
|  | | Mariya Zaharina Diák

Hozzászólások száma: 37 Msn: Babett2@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Álmodni jó, csak felébredni szívás!
Valaki?Játszani?
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Szomb. Márc. 27, 2010 12:27 pm | |
| * Mariya kettesével szedte a lépcsőfokokat, míg felért ide. Kapkodva veszi a levegőt és vár még néhány percet, míg belép az ajtón ami mögött hatalmas és íjesztő madarak vannak. Legalábbis így mondják. Görcsösen szorongatja a kezében lévő elemózsiát, amit a keselyűknek szánt, de az üres zacskót markolássza, mert útközben kiszóródott belőle minden.*~ Ilyen is csak velem fordulhat elő~* Gondolja, majd hátatfordít az ajtónak, és útját a kert felé veszi.* ~ Egyelőre nem tudom meg milyen, hátborzongatóak.Majd késöbb még beugrom, a szüleim biztos jól megvannak nélkülem is.~*És már ott sincs.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Márc. 15, 2010 10:00 am | |
| -Hajfesték?*kérdezi meglepetten a lány,miközben odafordul Samhez. A következő kérdésre csak kihagy egy dobbanást a szíve legalábbis így érzi a lány. Arca holdsápadttá válik. Szemében könnyek jelennek meg Susan csak elkezd pislogni. Majd próbál megszólalni, de nem megy neki teljesen kiszáradt a szája. Sikítani bírna, de nem megy. Végül csak bólint.*-Igen...Ő mondta?*kérdezi meg a lány halkan, suttogva. Aztán csak fogja magát, majd kiül a párkányra és lenéz a mélybe. Mennyiszer merengett már rajta, hogy milyen volna zuhanni. Sokat. Mindenesetre a lány csak bámulja a felhőket.*-És neked van valakid?teszi fel a kérdést. Öntudatlanul is kijebb ül. Mitsem törődve a veszéllyel. Kissé megkésve ugyan, de válaszol Samantha utolsó kérdésére is.*-Mi nem ja nem Edward..Ő eléggé távoli rokon nagypapa testvérének a fiának a fia..*mondja halkan a lány, majd tovább bámul a felhők közé.*
/Fagyolva egy ideig/ |
|  | | Samantha Troops Diák

Hozzászólások száma: 709 Kaszt:  Üzenőláda: Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Márc. 15, 2010 9:51 am | |
| *A lány csak mosolyogva figyeli, kezében a kis téglalap alakú dobozzal, mit ténykedik Susan.*-áá, csak hajfesték.*mondja legyintve a lánynak, miközben az beszél hozzá, és ő figyeli.*-Történt valami? Tényleg, hallotam egy s mást, tényleg menyasszony leszel ?*kérdezi a lány, némi csillogással a szemében. Hiszen akkor az gyakorlatilag az jelentené, hogy susan családtafja lesz, ha nem is vérszerinti, de családtag.*- Hiszen az jóó..Edward ? vagy pedig más ?*kérdezi a lánytól, egy kissé izgatottan, immár megfeletkezve a festékről a kezében.Közelebb is sétál a lányhoz, megigazítva fölsőjét, közben pálcáját előhúzva megújítja a hőburkot.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Márc. 15, 2010 9:45 am | |
| *Csak szusszant egyet a lány amikor Sam nem fűz hozzá semmit a motyogásához. A kérdésre csak vállat von.*-Nem tudom..csak lehet, hogy nekem már teljesen mindegy hogy nézek ki!*nyügi ki nagy nehezen a lány, majd csak felsóhajt.*-Mi jót kaptál?*kérdezi miközben oda megy a fehér hóbaglyához. A lány egy kedves mosoly kiséretében megcirógatja annak a fejét, majd a lábára köti a levelet. Kicsit a gondolataiba van merűlve és ez látszik is az arcán.*-Repülj!*suttogja Susan a madárnak, majd az egy erőteljes szárnycsapással felszáll a magasba.*-Lehet jön az unokatesóm....*mondja a lány halkan megjegyezve. Aztán nézi a madárt amég az el nem tűnik a messzeségben.* |

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Márc. 15, 2010 9:38 am | |
| *Hallja a motyogást, de csak a motyogást, nem tudja összefűzni a kevés szót amit hall, de nem is érdekli. A lényeg, hogy a leteszi maga mellé a kis dobozt, azután a lépcső felé fordul, és maga mögött, kezeivel a falnak támaszkodik. Mikor meglátja Susant, eltolja magát a faltól, és megölelgeti a leányzót.*-Hellohello..nem sok minden. És veled? *kérdezi, az elmaradhatatlan mosollyal az arcán, miközben végigméri a leányzót.*-És, stílusváltás, vagy efféle történt ?*kissé csipkelődően mondja, de közben mosolyog, jelezve, no bántőszándék.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Márc. 15, 2010 9:33 am | |
| -Na akkor próbáljuk el mégegyszer..Oda megyek..nem nem nem nemnem...*mondja a lány majd csak megrázza a fejét.*-Semmi szükség erre...*mondja a lány, majd a levélel a kezében gyorsan felfut a lépcsőn. Közben még mindig motyog magában.*-Ne haragudj! Igen ennyi elég lesz aztán...*mondja a lány, de nem fejezi be a mondatot. Csak zavartan pislog az ott álló Samre.*~Ohh ugye nem hallottál semmi?~*kérdezi magában a lány, majd csak oda megy a lányhoz és a hátára ugrik.*-Hellooo!!*kiáltja a lány és pár madár idegesen reppen fel.*-Oh upsz bocsi...*mondja a lány aztán Samre néz.*-Mi újság van csajszi?*kérdezi meg a lánytól. Mindenesetre a kinézete kicsit eltér a szokottól. Most egyáltalán nem olyan mint aki egy divat magazin hasábjairól lépett ki. Haja sötéten majdhogynem feketén omlik a hátára kezén egy fekete kockás csuklószorító van. Lényeg a lány elég emósan néz ki...* |

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Hétf. Márc. 15, 2010 9:22 am | |
| *Bumm.....Hangos dörrenéssel vágódik be a torony ajtaja. Majd léptek konganak a lépcsőkön, végig az egész toronyban, felverve a madarakat.*-Sorry...*mondja a lány a rá huhogó baglyokra, de ő csak fut fele felé, a kanyargós lépcsőn. Fut, fut fölfele. Nem is fárasztja le, mikor fölér, csak egy szusszanást enged meg magának, aztán már oda is lép egy csomaggal megrakott, kis gyöngybagolyhoz.*-Hy..*köszön a bagolynak kedvesen, miközben fejét cirogatja. Hát igen, ő édesanyja baglya, és a lány ebből arra következtetett, hogy meghozta amit kért. Mohón ki is bonja a bagoly lábán lévő csomót, majd kibontja a kis csomagot...Egyébként egy farmer van rajta, csőnadrág, egy topánka, fekete, egy pici masnival az elején és egy egyszerű, pántos topp, j meg persze hőburok.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Márc. 11, 2010 5:07 pm | |
| *Hümmög néhányat Nikorina mondataira, majd bólint a tanulást illetően.* - Igen nekem is kéne már. Semmi gond. Sziasztok!* Köszön el a távozó párostól, majd daimónjával együtt ők is a hálójuk felé veszik az irányt, némi Hangmágia átnézés céljából.* |
|  | | Nikorina Grozda

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2630 Msn: csillagvagta@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3
Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Márc. 11, 2010 5:02 pm | |
| *Oldalt ácsorogva figyeli Ash foglalatosságát. Az ő baglya most nincs itt, lehet, hogy vadászik, lehet, hogy oda van, és majd levelet fog hozni. Ezt most még nem tudni, de Nikorina nem izgatja magát, nem sürgős most levelet küldenie.* -Hát, nálam is van, hogy Aleksandra pont nincs kéznél, de általában meg szokott jönni. Nagy csavargó, most sincs itt... jellemző. *Mondja olyan válaszféleképpen. Gradan kissé toporog mellette, kissé nyugtalannak látszik, meg minden. Na persze, ő nem bírja annyira ezt a helyet...* -Ugye, nem gond, ha én most megyek? Jó volt beszélgetni, meg minden, de eszembe jutott, hogy tanulnom kell holnapra... Szóval.. Szia, majd találkozunk! *Köszön el, majd szépen kimegy az ajtón Gradannal együtt, és mennek a szobályukba mind a ketten.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Márc. 11, 2010 4:52 pm | |
| *Nikorina nyomában ér fel a lépcsőn, ám előre engedik, így jobbára a legtöbb madarat ő pillantja meg elsőnek. Szemeivel a madarakat fixírozza és saját baglyát keresi köztük ezzel párhuzamosan pedig Nikorinának válaszol.* - Azt hiszem van még egy nagyobb darabka a táskámban becsomagolva. A konyháról hoztam el és jégkockák között tároltam ne hogy meg...Áhhá!* Kiált fel félbeszakítva saját magát és arcán széles mosoly terül el. Táskájából egy kisebb zacskót emel ki, amiben pár felcsíkozott húsdarabka van. Kivesz egy csíkot és saját postása irányába lengeti. A hóbagoly igen szemfüles volt, így egyből észrevette gazdáját és a húst is. Ashley kitartotta a madárnak a kezét, aki engedelmesen ráröppent.* - Arnold! Hogy vagy madárkám? Sajnálom, hogy mostanság nem néztem feléd.* Néz kedves szemekkel a madárra miközben az a húst eszi. A levelet rákötözi a madár lábára, még egyszer végigsimít a csőrén és a tollazatán majd útnak indítja, hiszen talán holnap már válasz is lesz a levélben feltett kérdéseire. Nikorina felé fordul és kedvesen rámosolyog.* - Ezt is elintéztem. Már legalább egy hete megírtam a levelet, de folyton elfelejtettem elküldeni és abban sem voltam biztos, hogy Arnold itt van. Persze most már megint csak volt. |
|  | | Nikorina Grozda

Minősítés:  Hozzászólások száma: 2630 Msn: csillagvagta@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: <3 A Nikorinát jelképező sárkány <3
Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Csüt. Márc. 11, 2010 4:25 pm | |
| *Magában somolyog, dehát sejtette, hogy Ash mindenképpen meg akarja ismerni Rosettát. Hagyja kicsit gondolkozni, csöndesen vannak most mindketten, de a kérdésre, hogy vele tart-e, rögtön felkapja a fejét.* -Persze! Semmi dolgom sincs most, meg rá is érek, szóval szívesen. *Mondja, Gradan már fel is pattan, és jönnek mindketten Ashleyékkel a Madárposta Toronyba. Elsőnek ér fel a lépcsőn, kinyitja az ajtót, majd előre engedi Asht.* Remélem, hoztál húst, mert az én zsebeim ugyan üresek. Jó, az én Aleksandrám nem zsörtölődik, ha nem kap kaját, vadászik magának, de nem tudom, a többiek... *Inkább nem fejezi be a mondatot, miközben Ashley nyomában besomfordál. Gradan mellette van, meglehetősen nyugodtnak tűnik, attól eltekintve, hogy a nyakán enyhén borzolódik a szőre, és nagyon éberen figyel.* |

| Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Kedd. Márc. 02, 2010 7:11 pm | |
| *Lihegve ér fel a postatoronyba. A levelet kezében szorongatja. A húst suttyomban hozta el a Házi manók konyhájából, szerencsére nem vették észre, vagy csak nem vették figyelembe.* -Hoztam finom husit. Melyik madár szokta elvinni mindig a levelem? *Legalább 6 madár repül felé gyorsan. Sietve lehajol.* Nanana! Csak lassan. *Kat hiába járatja a száját Mivel nem éppen akar megvakulni, gyorsan az egyik sólyomnak adja a levéllel együtt.*~Jó éhes lehetett. Auu.~*Meg dörzsöli a fájó pontot, ahol a sólyom, ami már messze jár, megkarcolta a csőrével. Aztán dúdolgatva lemegy a toronyból.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Levél a Néninek Hétf. Márc. 01, 2010 12:12 pm | |
| -Még ezt a kekec manót! *Bosszankodik Gaea amikor a toronyba ér, és a csuklóját dörgölgeti, amit akkor vágott be, amikor a házimanótól át akarta venni a pácolt marhahúst, de az nem akarta egyből odaadni. Szelíd fenyegetésére azonban, hogy ő lehet a következő pácban csücsülő husi, azért sikerült megkaparintania a húsdarabot. Kinyitva az ajtót elámult a sok ragadozó postamadártól. -Sziasztok Galambjaim!* Köszönt oda kissé talán túl gúnyosan, de inkább magán nevetve. ... ~Hát igen, ér még itt szerintem nem egy meglepetés.~ *Naná, hogy ezek nem galambok, de vajon miért is nem lepődött meg a pácolt húsnál(?), ki tudja. ... Hát odament az egyik keselyűhöz, és tenyerén tartva a nemes állat elé az illatozó falatot, halkan beszélni kezdett hozzá: -Kérlek vidd el ezt a levelet Gephert nénikek! És ha elmeséled amikor visszaérsz, milyen képet vágott, exra adag hússal jövök vissza a következő levelemmel megígérem. * Duruzsolt volna még a madárnak, de úgy látszik, ennyi elég lehetett, mert a keselyű miután élvezettel lenyelte a húsdarabot, csillogó, okos szemeivel a lányra nézett, és várta a levelet Gaeától. Oda is adta neki a lány, és halvány mosollyal az arcán rendezgette a keselyű álltal keltett huzat után vörös fürtjeit, nézve, ahogy a gyönyörűszép állat lassan eltűnik a felhők között a levéllel. Ez az élmény kissé felébresztette, így hát elhatározta, hogy körbenéz és vásárolgat kicsit. Hiszen van miből, ... és főleg van mit.* |

| Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 4:24 pm | |
| * Mire Katherine eljut a madárpostáig eléggé elfárad.*~Legközelebb lapos sarkú cipőben jövök.~* Kiveszi a húst a hamburgerből, és a zsömlét megeszi a többi tartalmával. Mikor lenyeli elkezdi lóbálni a hús darabot.*- Madárkák, madárkák. Hoztam fincsi husit, de ha az nem tetszik van nagyon finom angol süti is.*~Ha most valaki lát, biztos nem éppen az épp elméjűekhez sorol.~*1-2 sólyom odarepül, bár látszik hogy nem igazán tetszik nekik amit Kathy hozott.*- Ne csináljátok már! Fel kell adnom ezt a levelet. Itt van vegyétek el erre a címre.*Rámutat a borítékra írt címre. Végül az egyik madár megeszi a húst, Kath pedig odaadja neki a levelet.*-Nagyon szépen köszönöm. Okos sólyom. *Mosolyog. De akkor eszébe jut hogy órára kell hamarosan mennie és még nincsen összepakolva.*-Megköszönném még ezerszer is, de órára kell mennem.Viszlát.*És újból megy a várószobába. |
|  | | Jessa McFarland Diák

Hozzászólások száma: 17 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 3:55 pm | |
| *Na jó, akkor hát ő az egyetlen ikonikus régész a családban, már csak a doktori disszertáció hiányzik, de arra még legalább 5 évet várnia kell, mert nincs meg még jó pár előképzettsége hozzá. Cinkosan nevetgél, ahogy Moyra bénázik. Nekitámaszkodik a torony falának, és ráérősen szemléli a történetet, valami kesernyés levéldarabot rágcsál. Aztán feltolja a homlokán a kalapot ahogy meglepődik.* Na ezt nem gondoltam volna. Ezért a McFarland-eknél nem kéne a csak egy maradhat elvet követni. És mi történt? *Kérdez rá Sheena-nál. Végülis minek olvassák el mindhárman a levelet külön, ha ugyanaz áll benne. Nem veszi át a levelet, elvárja, hogy felolvassák neki. Igazság szerint nem is túlzottan ismerte a távoli rokont, hogy megrázza a dolog. Olyan ez, mintha egy dédanyja hal meg valakinek, úgy, hogy gyakorlatilag nem is éltek azonos korban. Sóhajt egyet, de az élet megy tovább, különös megrázkódtatás nem érte. Így nem fog időzni sokat az üggyel, hacsak nem egy múmia átka ült a lányon.*
//Szaladunk a jégverembe// |
|  | | Sheena McFarland Diák

Hozzászólások száma: 26 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 3:41 pm | |
| *Ő mondjuk inkább csak öltözete terén idézi Sidney-t, stílusban nem az a régész, inkább ezt meghagyja Jessának. Őt sokkal jobban érdeklik a régi hallottidézős tekercsek, ősi szertartások mibenlétei, és persze a túlvilág misztikuma. Moyra újabb akciójára csak finoman szemforgat, majd elneveti magát.* -Egyszer tuti, hogy egy félresikerült varázslat okozza a veszted és költözöl szép úton a túlvilág békés létébe. *Aztán megérkezik másik unokatesójuk is, akinek finoman biccent, majd immár ő is nyálazni kezdi a levelet.* -Fel nem foghatom, hogy mikor nem lehet csak pár sorban megírni a lényeget. Biztos vagyok benne, hogy megint Spok bácsi fogalmazta a leveleket, neki van szómenése állandóan. *Sóhajt egyet, majd Moyra szavai hallatán felkapja a fejét, hiszen valami halálhírről van szó. Bőszebben kezdi el nézegetni a sorokat, és lehetőségeihez híven gyorsan igyekszik olvasni. Végül sikerül megtalálnia a keresett nevet.* -Hát úgy látom Keithára már nem kell várni. *Jegyzi meg kissé szárazon.* -Ő már egy jobb világba költözött, vagy hogy is mondjam. *Engedi le a levelet. Egyelőre másra nem kíváncsi belőle. Hát igen a túlvilágot mindig is figyelemmel kísérte, de azért ez a dolog kissé meglepte most.* |
|  | | Moyra McFarland Diák

Hozzászólások száma: 56 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 3:34 pm | |
| *A szőke leányzó már elég nehezen türtőzteti magát, de ekkor megérkezik unokatestvére, Sheena. Mosolyogva biccent neki, majd elneveti magát.* - Hát igen, van ilyen. Szia, úgy egyébként. Neked szerencséd van, én valami selejtet kaptam. *A családi pecsét az, ami a fapadlózatra irányítja tekintetét. Pálcájával körözni kezd a levegőben, majd kimondja a varázsigét.* - Invito levél! *És ekkor úgy száz-kétszáz boríték izzik fel lila fényben, majd a lány pálcája felé kezdenek repülni.* - Te jó ég! *Sikolt fel hirtelen, és elengedi pálcáját, ezzel megszüntetve a kisebb levéltornádót. Kiragadja a megfelelő darabot, és türelmetlenül letépi a pecsétet a levélről, majd szétnyitja. Amint a szokásos fél oldalas köszönést elolvassa, és az izgalmas részhez érkezne, feltűnik másik unokatestvére, Jessa.* - Szia, hogy vagy? Képzeld, valami érdekes történt. Még én sem tudom mi. Keitha szerintem a szokásos téli depresszióját éli ki egy párnán, és pizsamában fetreng a szoba közepén. *Legyint a lány megvárásának felvetésére, és tovább olvas.* - Szent Loch Ness! *Kap ajkához, mikor elolvassa az első sort, amiben részvétet nyilvánít a családfő.* - Valaki meghalt. Na és akkor most hámozzátok ki a sok szövegből egy nevet, ilyen apró betűk között... Még csak megkülönböztetni sem lehet a kis- és nagybetűket. |
|  | | Jessa McFarland Diák

Hozzászólások száma: 17 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 3:25 pm | |
| *Hát akkor úgy tűnik, hogy ez egy régészcsalád, csak páran lógnak ki belőle. A mi Jessánk elnyűtt dzsekijében érkezik meg a toronyba. A tajvanban vett szalmakalap van a fején, míg lentről egy barna nadrágot visel. Az oldaltáskája tértágított, egy szép kosztüm lapul benne, és sminkkészlet, ha hirtelen szalonképesnek kéne mutatkoznia. Egy varázspálca, két dobótőr, és egy bola egészíti ki a fegyvetárát. Azt tudja, hogy levelet kapott, de azt is, hogy vélhetően a többiek is. Ez sosem szokott jó hírt jelenteni, sőt általában a legrosszabbat. De amíg lépdel fölfelé, a hóna alá fogott tekercseket rendezgeti, nem akarja elejteni. Lassan már ideje lenne felvennie valami irattáros segédet, aki pakolássza és rendszerezi a kutatásait, mert így sokszor azt sem tudja, hogy merre áll a feje. Észre sem veszi a torony falába vésett frigyláda mintázatot, amin még a kiégett náci sas is helyet foglal. Végre felér a madarakhoz, ahol már a klántársai pillantásával szembesül, szinte mindenki itt van.* Szervusztok. *köszön rájuk, és megkeresi a varjúját.* Tippelünk? Jó vagy rossz? Keitha nem jön? *nézelődik a lépcső irányába.* |
|  | | Sheena McFarland Diák

Hozzászólások száma: 26 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 3:15 pm | |
| *Határozott léptekkel közeledik a sötét barna hajú McFarland lány a madárposta torony felé. Öltözete, mint mindig elsősorban a sötét színeket ötvözi, fekete, haragos bordó, kissé olyan Elveszett ereklyék Sidney Fox-a stílusban. Az oldalánál még 1-2 tőr is be van tűzve jól láthatóan, csak hogy elkerüljék a nemkívánatos alakok. Nyakában ott díszeleg a McFarland-klán címerét tükröző medál is, melynek közepén egy kisebb rubin foglal helyet, ami konkrétan jelzi az ő családját. Már messziről meghallja az állatok vijjogását, és rokona hangját is. Ezek szerint ők is megkapták a hírt, miszerint valami levél érkezik ma. Hát igen ő is ezért jött. A benti látvány kissé komikus számára, és meg is csóválja a fejét.* -Nem te lennél Moyra, ha nem akarnának madarak megtámadni. *Mosolyodik el, majd közelebb lépdel és kitartja a karját.* -Cézár! *Mondja ki a madár nevét, mire a karjára egy kisebb sólyom száll le, aki a postát hozza-viszi a leányzó számára mióta ide érkezett. Úgy fest, hogy jól betanított állatról van szó, Moyra levélhordójával ellentétben.* -Nos, sejted már, hogy miről lehet szó? *Pillant a másik lányra, miközben megnézegeti a pecsétet és óvatosan kezdi el bontani a levelet. Közben a bejárat felé pillant, hiszen jó eséllyel újabb rokon várható, és mégis úgy lenne ildomos, ha együtt tudnák meg a hírt, ki tudja mi az.* |
|  | | Moyra McFarland Diák

Hozzászólások száma: 56 Kaszt: 
 | Téma: Re: Déli Torony - Madárposta torony Pént. Feb. 12, 2010 3:06 pm | |
| *A bájos fél-véla szöszi közeledik a torony felé, haját fésülgetve. Ma még ki sem lépett a szobájából, így még a haját sem csinálta meg jól. Szempillái dúsan keretezik mandulavágású, kék szemeit, és szemhéján narancsszínű festék látható, mely remekül mutat a barackszínű szájfénnyel, amit ajkain visel. Egy halvány rózsaszín kötött pulóvert visel, természetesen nagyon divatos példányt, és hozzá egy fekete farmert, valamint egy pár fehér tornacipőt. Skrobanek, a familiáris most a csípőjébe csimpaszkodva mereszti nagy szemeit, de már kezd hozzászokni, hogy Moyrát nem hatja meg a jelenléte.* - Hol lehet az én kedvenc keselyűm, aki levelet hozott...? Hoztam husikát! *Kurjantja el magát, és vagy húsz keselyű és sólyom indul el felé, egyszerre. Hátrahőköl, és pálcájával fizikai pajzsot idéz, amiről lepattannak az állatok.* - Nyugi van! |
|  | | | | Déli Torony - Madárposta torony | |
|
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|