|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Daran Fila Chirs

Hozzászólások száma: 191 Msn: nagypanni97@hotmail.hu Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 1:12 pm | |
| *Daran figyelmesen hallgatja a lányt majd így szól.*- értem. * Amikor belép egy hölgy int neki majd gyorsan megvakargatja a kutyus fülét.*- siess mert úgy hallom erre tart. Szia!* köszön el újdonsült haverjától és ő is tovább áll. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 1:08 pm | |
| - A nap huszonnégy órájában megtalálod, ha keresed. Semmi gond. Igazából nem is érdekes személyiség. *Újabb vállrándítás, mire a holló ismét a levegőt szeli. A lány meg morcosan vizsgálja a vállát.* -Fenébe. Megint elszakította. Na mindegy. *Morgolódik, mert a drága hollónak ez a hátránya. Mindig meg kell javítania a ruháit.* -Semmi gond. Én tudok várni. Lorraine meg úgyse fog Antoine-nal járni. Nincsenek egy súlycsoportban, azaz ha Antoine járna valakivel akkor az automatikusan bandatag lesz, de ez soha nem fog bekövetkezni. *Ridegen néz Daranra, majd visszahívja a kutyát. Egy biztos. Ha Lorraine nem tudja meggyőzni Giselle-t, vagy mást akkor csak álmodozhat Antoine-ról. Mikor belép egy idegen nő akkor csak biccent neki, majd pár perc múlva az egész kúria egy hangtól fog visszahangzani. Az a hang Gis nevét ordítja, így a lány összerezzen aztán rápillant Daranra.* -Bocs, de mennem kell. Nem találhat meg, mert akkor megint fél délutánon keresztül Antoine házijával kell szenvednem. Viszlát. *hadarja gyorsan, majd futva elindul lefelé, majd ki a szabadba, hogy jó mssziről elkerülje a haverját. Most nincs idegzete házit írni.* |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 12:37 pm | |
| // olvad ^^ //
*Daran elgondolkodik.*- Majd beszéljük már meg hogy mikor tudsz neki bemutatni. Bocsi ha nagyon türelmetlen vagyok, csak kicsit izgulok. De egyébként ha jobban szeretnéd Lorrt látni Antonie oldalán a baráti társaságodban én azt is megértem...* Huncutul elmosolyodik. Nem mintha nem szeretné Lorrt, csak kicsit húzza Gis idegeit. Pedig őt is kezdi megszeretni.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 12:00 pm | |
| *Hát igen. A kutya nagyon szimpatizál Darannal, nem úgy, mint a holló. Mondjuk a holló mindenkit utál szóval az más... A lány meg a falnak támaszkodva figyeli az állatát. Aztán eléggé elgondolkozhat, mert arra eszmél fel, hogy Daran arra kéri mutassa be Antoine-nak. A kérésre elvigyorodik, de azért kedvesen válaszol.* -Persze, bemutathatlak neki, de én tényleg szóltam. Egyébként mindig meg lehet találni, mert kiszámítható. Most perpill Spy-jal, a görényével ébredezik. Elég sokáig alszik, és tegnap elég rendesen kiütötte magát.*Mondja, majd a kesergésre nem nagyon tud reagálni. Az egyetlen emberrel szemben volt képes (akit lassan négy hónapja ismer) együttérzést mutatni. Mással nem. Maga sem tudja, hogy az az egy ember miért kivétel. De mindegy is. Jobb nem gondolkozni ilyeneken.* -Hát nem tudom milyen az ízlése. Igazából a csajozós történeteire vagyok a legkevésbé kíváncsi, de Tristan tudna mesélni róla... *Elgondolkozik, de tényleg nem tudja, hogy Antoine-nak milyen lányok tetszenek. Automatikus a hollóját kezdi simogatni, de nem nagyon jut eszébe olyan dolog, amit elmondhatna a másiknak.*
//Rövid műsorszünet következik, azaz fagy.// |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 11:47 am | |
| *Daran ismét megcirógatja a kutya füle tövét. És miközben beszél simogatja az állatot. Különös hogy pont ez a kutya húz a szívéhez nagyon. *- Valamelyik nap bemutatnál neki? Esetleg...?* elneveti magát.*- Az se biztos hogy tetszenék neki. Én inkább olyanfajta magányos lélek vagyok.* mosolyodik el keserűen és megvakargatja a kutyát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 11:41 am | |
| *Daran, Gis meg az állatsereglet elindul valamerre. Gis követi a hollót, aki kifelé vezeti őket. Ilyenkor áldja a madarát a Marceau, aztán a tükörterem megint nevetségtől visszahangzik.* -Antoine Sébastien Crine. Gyerekkori barát, szaktárs. Egyébként vele futott össze Lorraine és ha jól láttam akkor neki is tetszett. Egyébként nem érdemes Antoine-t megismerkedni. Mint mondtam a leghosszabb kapcsolatai két hétig tartottak. Ismerem már, mint a tenyeremet. *Fintorog egy sort, de nem néz Daranra ezért nem látja a pirulást. User egyébként nem nagyon érti a róka és holló kapcsolatát, de sebaj. Gis és ha Daran követi őt akkor hamarosan kiérnek a tükörterem elé.* -Azt hiszem egyszer megszívtam Kament, és elrángatom ide. Ja, és ha mégis akarnál valamit Antoine-tól akkor második emeleti Nílusi krokodil háló, de ne feledd, hogy én szóltam.*Kacsint a lányra, majd neki dől a falnak, és kiengedi a haját. Így se jobb, de már nem annyira szembetűnő a kócossága. A holló rátelepszik Giselle vállára, és a karmaival mélyen belevág a lány húsába. Ez a dolog nem különösebben zavarja a gazdát, hiszen már megszokta. A kutya egyébként inkább Daranhoz bújik. Valamiért megkedvelte a lányt az állat.* |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 11:31 am | |
| *Daran elindul Gis után és közbe mosolyog.*- Igazság szerint azt szerettem volna megkérdezni hogy ki volt az a fekete hajú fiú aki tegnap érted jött?* Daran érzi hogy az egész arca lángba borul. persze nem szó szerint, az kicsit ijesztő és fura lenne. A lány sosem tudta titkolni ah tetszett neki valaki. Ha az a bizonyos személy a közelében volt mindig ügyetlenkedett, és a legnevetségtelenbb dolgon is halálra röhögte magát. Felnézett a felettük köröző hollóra és elmosolyodott. Az állat a rókájára Bexre emlékeztette.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 11:25 am | |
| - Nem bántottad tényleg. Most épp nevegetem, mert nem rég vettem szóval nem árt, ha tud néhány dolgot. Az egyik az, hogy ne pánikoljon. *Mosolyog halványan, majd mikor kérdezik akkor széles vigyor jelenik meg az arcán.* -Már kérdeztél, de mondd csak. *Babrálja az övét, aztán, várja a kérdést. Ugye megjavítja a törött tükröt miközben a kutya bambán pislog. Ő nem szól azért, hogy Daran szeretgeti a kutyát, sőt Victor még élvezi is, de nem kellene annyira elkényeztetni. Aztán Daran Lorraine-ról beszél mire Gis keserűen felnevet.*-Tudom én csak hát nagyon idegesítő, hogy azt hiszi, hogy egyetlen haja szála se görbülne, ha belém kötne. Tudod én évekeig tanultam azt, hogy hogyan harcoljak erre jön ő, és azt hiszii hogy mindent szabad. Nem tudom, hogy erősebb-e nálam, de ne kötekedjen, ha nem is mer még egy barátságos párbajra se kihívni.*Húzza fel magát, aztán szép lassan elszámol magába tízig, és figyeli a kutya nyugtalan mászkálását.* -Semmi gond. Én se voltam épp a toppon. Egyébként szerintem indulunk kellene, mert a végén sose jutunk ki. *Mondja Darannak, majd a kutyát követve elindul valamerre. Persze néha felnéz, és akkor a repkedő hollóját követi. Milyen jó, hogy vannak vezetői...* |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 11:09 am | |
| - Akkor jó. nem akartam megbántani a kutyádat azzal hogy ráülök.* Nevet.*- Egyébként kérdezhetek valamit? * Szól és kicsit elpirul.A tükör csörömpölésre felfigyel és oda kapja a fejét. Felnevet és kicsit megvakargatja a kutya füle tövét és reménykedik hogy az állat nem harapja meg. * - Figyelj, sokkal egyszerűbb lesz ha fel sem veszed amit Lorr csinál. Nagyon szeretem tényleg, jó barátom, de néha kicsit túlzásba viszi a dolgokat.* Szól csendesen.*- Amúgy bocsáss meg a tegnapiért de kicsit elvesztettem a fejem. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 11:03 am | |
| *Hát szerencsére a francia lánynak nem kell azon gondolkoznia hogyan tehetné kényelmesebbé a cipőjét, hiszen mindig úgy öltözködik, hogy ügyel a kényelemre is.* - Victorra? Nem emlékszik már rá. *Mosolyogva legyint. Hát az állat tényleg nem emlékszik arra az esetre... Valószínűleg az, hogy Tristan majdnem lehányta mélyebb nyomot hagyott benne.* -Akkor jó. Csak néha annyira hülyék a haverjaim, hogy ha százszor elmondok nekik valamit akkor se azt csinálják, mert imádnak idegelni. *Halványan elmosolyodik, aztán nagy csörömpölésre lesz figyelmes. Victor meglökte az egyik tükröt, és az eltörött.* -Victor, mondtam, hogy óvatosan! *Csóválja nevetve a fejét, majd elakasztja az övéről a pálcáját, és egy varázsige segítségével visszaállítja a tükröt eredeti állapotába.* - Sajnálom a múltkori viselkedésemet, de Lorraine annyira fel tud bosszantani. Imád belém kötni, én meg nem hagyom magam, és általában ez lesz. Persze mindig ő hátrál meg...*Vonja meg a vállát, és elteszi a pálcát na meg kicsit megszidja a kutyát, hogy hogy lehet ilyen felelőtlen.* |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 10:50 am | |
| * Daran magát bámulja az egyik tükörben és közben azon gondolkodik hogyan tehetné kényelmesebbé a cipőjét. Ekkor hirtelen kis lökést érez a jobb vállán.*- Semmi baj Gis, legalább kvittek vagyunk hogy tegnap ráültem a kutyádra. Áh semmi baj én is mentem már aludni.* Mosolyog. Gis egészen más mint tegnap este volt. Talán akkor jött ki az igazi énje vagy csak az ital beszélt belőle.* ~ Fura, de kedves.* gondolja Daran.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 10:43 am | |
| - Put your hands all over me... *Hallatszik aa tükörteremben egy lány hangja. Már egy ideje idebent kóvályog az állatseregletével, de nem igazán akar kijutni innen. Egész jól szórakozik mondjuk a tegnap estéje se volt semmi. Szegény Antoine... Ő igazából egy egyszerű fekete melegítőt visel, mert előtte volt edzeni. Az edzést a kócos haja meg az oldalához erősített ostor és kard is tanúsíthatja.* - Say, say, say it... *Miközben kódorog különböző dalokat dúdolgat magának. Azon gondolkozik, hogy szerencse, hogy elég korán lelépett így megúszta az egyik Naxis üvöltözését, de később biztos kap érte, hogy hagyta idáig fajulni a dolgokat... Mondjuk a házimanók is biztos örültek a tegnapi gyülekezetnek. Tehát mindenfélén jár az esze így mikor elkanyarodik majdnem neki megy Darannak.* -Bocs. Nem vettelek észre. Sajnálom, hogy tegnap este leléptem, de eléggé... Khm. Eléggé eldurvultak a második emeleten a dolgok. Úgyhogy nekem kellett intézkedni.* Köszön és egyben magyarázkodik Darannak. Őt most nem nagyon érdeklik a tükrök. Inkább az köti le, hogy milyen kacskaringós a kivezető út.* |
|  | | Daran Fila Chirs

| Téma: Re: Tükörterem Szomb. Okt. 15, 2011 10:35 am | |
| * Daran belép a tükör terembe és mindenhol egy újabb Darant pillant meg. Mindegyik ugyan úgy néz ki, fekete selyeming, sötétkék koptatott farmer, és egy igazán 70-es évek béli neon citromsárga magassarkú. Bár Daran nagyon nehezen járt benne, mindig megbicsaklott a lába, de a csizmája elszakadt, és nem nagyon volt kedve lemenni Nellondba egyedül, hogy vegyen magának egy újat. * |
|  | | Játékmester Allidon

Hozzászólások száma: 338 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:59 pm | |
| *Laurának nem kell félnie, nyugodt tempóban reppen fel az ő kötete is. Kellemes társaságnak bizonyulnak a könyvek, nem beszélnek vagy kötnek bele semmibe, csak teszik a dolgukat. Hamon könyve hasonlóan tesz, így végre elindulhatnak… de ők sem szabadulhatnak a majommadaraktól. Hatan zárkóznak fel hozzájuk, és amikor azok harci alakzatba állnak mögöttük, a könyvek mintha egy kicsit belehúznának, de méltán lehet tartani a madaraktól… Sőt, még támadnak is. Gonosz módon célba veszik a diákokat, és a könyvek hiába próbálnak manőverezni, a lények bele-belekapnak a ruháikba, kezeikbe, de úgy tűnik, inkább csak lassítani, nem végleg kicsinálni akarják őket. Ettől függetlenül elég gonoszak, és lehet, hogy le kellene őket rázni… de sajnos késő, Hamont úgy fejbe csapja az egyik madárka, aki ennek következtében elveszíti az egyensúlyát, megcsúszik, és zuhanni kezd, de szerencsére a maga könyve felfogja az esést, és visszaviszi a tükrökhöz az ájult fiút. Isobellel ugyanez történik, de Laurának és Eironnak még van esélye védekezni.*
//Fagy, holnap folyt. köv.// |
|  | | Eiron Arwel

Hozzászólások száma: 51 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:52 pm | |
| *Eiront kissé meglepi, amikor lába alatt megmozog a "föld", ami valójában a könyv, amire elhelyezkedett és fel is emelkedik. Reflexszerűen hajlítja be térdeit és teszi kezét kicsit oldalvást, hogy megmaradjon egyensúlya és amikor érzi, hogy már biztosan áll, izgatott félmosoly jelenik meg arcán. Igazán élvezetes dolog a könyvön repülés, hát repül is arra, amerre a szél viszi...* |
|  | | Hamon Joulice-Melange

Minősítés:  Hozzászólások száma: 300 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:48 pm | |
| *Felszáll a könyvre és előre.* |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3339 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:35 pm | |
| *Na, legalább választ kapott, de nem mondhatni, hogy túlságosan tetszik neki... Mégis fel kell szállnia a könyvre, ami csak ott legyeskedik körülötte, az istenért sem hagyja békén, pedig már rárivall, hogy ő bizony nem száll fel.* - Hagyj békén, te elrontott mesekönyv! *Majd amikor már látja, hogy nincsen más választása, csak vesz egy nagy levegőt, mélyet, hogy nem fulladjon meg, majd felkászálódik a könyvre, és jól megkapaszkodik... A könyv pedig felemelkedik, a lány gyomra fordul egyet, és nagyon reméli, hogy a szidása miatt nem lesz a nagyra nőtt papírfecni rakoncátlan. Minden esetre biztosan erre visz az út, ha már a könyvek mutatják az utat...* |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:26 pm | |
| *A szfinx még hátrapillant, csap egyet-kettőt a szárnyaival, és mielőtt még eltűnne az ablakok és falak mögött, válaszol Laura és Hamon kérdésére.* - Mindegyiken! Helenához a könyveken kereszt! A könyvek felfedik az utat! *És ezzel el is veszik. Időközben felfedezhetik, hogy olykor betér a könyvtárba egy-egy szfinx, hogy megcsócsálják a könyveket. Úgy tűnik, így táplálkoznak. Hamon varázslata nem fed fel rejtekajtót, titkos járatot, lehet, hogy nem így kell értelmezni a dolgot? Azonban a titokra fény derül, amikor Eiron csak nem akar leszállni a nagy könyvről, ami végül mocorogni kezd, szétnyílik, hogy kényelmesebb legyen rajta az utazás, végül lassú tempóban felemelkedik, és a látszólag arra vár, hogy ne csak a tünde fiúnak mutassanak utat a társaival, hanem a többi diáknak is, mivelhogy Laura és Hamon is azt tapasztalja, hogy melléje szegődik egy-egy vaskosabb kötet, és fellebegnek, pont annyira, hogy még fel lehessen rájuk mászni.* - Helenához a könyveken keresztül… *Vonja meg az egyik szfinx a vállát, aki eddig csendben eszegetve figyelte az eseményeket. A szfinx nem válaszol a lánynak, látszólag itt, ebben a kifordított világban a szfinx nem az a lény, amelyikre az angyalka gondol… Isobel pont Pál apostol leveleinél csapja fel a bibliát, bár ez igazából mintha lényegtelen lenne: a szokványos szentírás, mondhatni. Kivéve, hogy minden irányból meg van rágcsálva. A kötet megremeg, majd, ha Isobel stabilan elhelyezkedett rajta, lakott területi engedélyezett tempóban reppen ki a kápolnából. Egész magasan szállnak, a belváros – a belváros belvárosa – felé tartanak. Isobelnek nem kell attól félnie, hogy leesik, lévén elég stabil az utazás, másrészt úgyis van szárnya. Repülni tud. Elhalad néhány majommadár mellett, akik károgva kezdik el követni… mintha harci pozícióba állnának mögötte. Talán ideje védekezni?*
// http://colormist.deviantart.com/art/Sphinx-a-la-MirrorMask-29446536?q=boost%3Apopular%20mirrormask&qo=15 //
|
|  | | Isobel O'Shennon

Minősítés:  Hozzászólások száma: 215 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:20 pm | |
| *A lány körbenéz a kápolnában, itt aztán nehezen fogja megtalálni a fény úrnőjét. Sötét, romos, nem illik a fényhez. Aztán megpillantja a szfinxet, akire szúrósan mered rá.* Nem találós kérdéseket kéne feltenned? Vagy ez már maga a találós kérdés? *Pattintja elő a szárnyait, és odareppenne a mitológiai lényhez, ám az már eltűnt. Felkapja a könyvet, ami a bibliaszerű dolog lehet, és beleolvas, túl nagy veszítenivalója nincs. Lelkileg felkészült a sötétség teremtményei ellen, a saját világukba pedig máshogyan nem juthatnak vissza a látszat szerint. Aztán ha a könyv nem hagyja magát kinyitni, akkor ő is felpattan az egyikre, és várja a hatást.* |
|  | | Eiron Arwel

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:13 pm | |
| *Eiron valóban elöl halad és majdnem orra is bukik a szfinxféleségen. Szerencsére mozgása nagyon jó és reflexei is remekül működnek, így egy ügyes mozdulattal sikerül megtalálnia egyensúlyát egy nagy könyv tetején, amely mellett a szfinxizé pihent.* Helenához a könyveken keresztül. Helena talán egy könyv lakója és egy könyvből kell megtudnunk, hogy mit is kell tenni?! *Gondolkodik el a lény szavain. Gondolatainak hangot ad, de alapvetően tanácstalan. Továbbra is a könyvön ácsorog, nem is nagyon foglalkozik vele, hogy bizonyára egy nagy, értékes könyvet tapos. Bár, ha a romos kápolnában odakint csak úgy rágicsálják a könyveket a macskalények, akkor lehet, hogy a könyv itt valami fogyóeszköz.* |
|  | | Hamon Joulice-Melange

Minősítés:  Hozzászólások száma: 300 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:06 pm | |
| *A tünde fiú előre tör és még zagyvaságokat is beszél, legalábbis számára az ilyen tünde beszéd nem sokat jelent. Finoman szemforgat, de megy tovább utána. Isobel láthatóan más fele indul el.* -Csak óvatosan! *Kiált azért utána, de ő egyelőre marad a könyvtár kérdésnél, végülis ha már azt mondták próba cseresznye. Nem akarja, hogy a hasonmás túl sokáig garázdálkodjon odaát helyette. A fura kis lény, ami szfinxhez hasonló érdekes dolgokat hajtogat, de hogy ezzel mit kezdjenek az már remek kérdés.* -Könyveken keresztül...jó, de melyikeken? Végül úgy dönt egyszerűen jósmágiához folyamodik, ha már amúgy is látnok, hátha ezzel sikerült felfedezni valamit titkos járatot, ami az egyik könyvespolc mögött nyílik, vagy hasonló. Megpöccint két különböző fityegőt a jós karkötőn, majd jöhet az ige is.* -Absostium! *Körbe is pillantgat, hátha felfedez egyéb olyan dolgot, ami fontos lehet repkedő könyveken kívül persze.*
//Rejtekajtó felfedése - jósmágia elsődleges (látnok 4. szint): A varázslat hasonló, mint a csapdafelfedezés, de ez esetben rejtekajtó helyét tudjuk meghatározni a segítségével. Ha előtte alkalmazzuk a természetjóslást, jóval nagyobb az esélyünk, hogy a jobban elrejtett titkos utakat is képesek vagyunk megtalálni egy épületben/helyiségben. Természetesen ha nálunk jóval erősebb varázsló által készült a titkos út, akkor kevesebb esélyünk van rá, hogy pontos helyet határozhatunk meg, de ez esetben is tudni fogjuk, hogy a szobában van ilyesmi. A titkos ajtó helye a fejünkben fog bevillanni, és a kinyitásának módja is.// |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3339 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 5:05 pm | |
| *Hát igen, senki nem érti, hogy mit is akar a pasi, elég zavarosan hablatyol, és mindenki csak kapkodja a fejét. Szóval nem egyszerű megérteni, majd el is viharzik, és ők magukra maradnak. A félangyal lány szavait nem egészen érti, ő már csakazértis megcsinálja ezt a küldetést is. Na meg nem mellékes, hogy nincsen kedve itt maradni, és nincsen kedve ahhoz, hogy a másik énje ott maradjon. Bár egy pillanatra eszébe jut valami. Hogy vajon mindenki létezik-e ebben a világban... Amúgy is a sor vége felé sétál, de egy pillanatra megtorpan, és körbenéz, hátha ismerős arcot lát a környéken. Elvégre logikus lenne... Majd inkább csak megrázza a fejét, és indul tovább. Amikor a toronyhoz érnek, a rusnya macskaszfinxre néz, és elhúzza a száját. Nem hiszi, hogy az állat válaszolna neki, de azért kérdez egyet.* - De melyik könyvön keresztül?... *Végül megnézi, ahogy a macska felpattan egy könyvre.* - Na nem. Ezt nem... *Szeretné követni az állatot, de nem a levegőben. Inkább lépcső után nézne, ha lehet...* |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 4:53 pm | |
| *A diákok – Isobel kivételével - egyértelműen el is indulnak a könyvtár irányába. Ahogy közelebb érnek, látják, hogy az épület – ha funkcióját nem is, de – külsejét tekintve eléggé hasonlít a Pisai Ferdetoronyhoz. Ablakai nincsenek, vagyis hát vannak, csak üveg nincsen bennük, minek következtében a könyvek szabadon röpködhetnek ki és be, mint valami jól szabályozott forgalmi útvonalon… Ha bemennek, körben nagy polcokat láthatnak, de Eiron, ha már annyira elől halad, majdnem átesik egy furcsa teremtményen… egy szfinxen, ahogy errefelé nevezik, de inkább tűnik valami nagyon elb… elrontott macskának. A szárnyas, emberarcú macska félrebiccenti a fejét, és mély, férfiorgánummal nyávogni kezd, de amint abbahagyta a bömbölést, a diákokra pillant.* - Helenához a könyveken keresztül… Helenához a könyveken keresztül… *Mantrázik, és egyik polcról a másikra ugrálva felszökken az egyik könyvre, elhelyezkedik rajta, és meg is indul vele az egyik kifelé vezető sávban. Eközben Isobel be is tér az egyik romos kápolnába, aminek ablakai szintén nincsenek. Odabent az egyik szfinx – ugyan olyan, mint a könyvtárban – felcsap egy bibliának tűnő valamit, és rágcsálni kezdi a lapjait. Amikor észreveszi Isobelt, ugyanazt hajtogatja, amit a másik a többieknek.* - Helenához a könyveken keresztül… Helenához a könyveken keresztül… *Majd felpattan az egyikre, és elszörfözik.*
//Szfinx: http://browse.deviantart.com/?q=mirrormask&order=9&offset=0?/d1642s0//#/d1hdprg //
|
|  | | Isobel O'Shennon

Minősítés:  Hozzászólások száma: 215 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 4:44 pm | |
| *Az egész várost átjárja a sötét hatalom. Na nem mintha nem szokta volna meg. Az "érkező" James-nek bólint, ismét egy ismert arc. Végighallgatja a furcsa, zagyva mesét, és megrázza a fejét, s karbafonja a karjait.* Én aztán nem fogok egy újabb csapdába belesétálni. Dehogyis. *Miközben rázza a fejét, vöröslő tincsei csak úgy szállnak. Eléggé idegen neki a hely, a hatalmas felhőkarcolókkal, látszik, hogy távol áll tőle a mágia, mégis ez a sötétség, ami áthatja, még az angyalt is elbizonytalanítja. A kard most nincsen nála, bármikor megidézhető, szárnyai pedig a testhezálló ruci alatt, így úgy néz ki mint egy csinos titkárnő.* Ha akarjátok, akkor menjetek a könyvtárba, de nekem nem fog parancsolni senki, aki erről a világról való. Megoldom az életemet ahogy jónak látom. Inkább felkeresek egy templomot. Na sziasztok! *Fordul sarkon, ha valaki vele tart, akkor rendben, ellenkező esetben egyedül céloz meg egy templomot. Kérdezősködni kezd, de keres vallási motívumokat, mégiscsak angyal. A fény úrnője pedig hol máshol lehetne, mint egy templomban?* |
|  | | Eiron Arwel

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Ápr. 17, 2011 4:36 pm | |
| *Úgy tűnik az ifjú tünde csak társaira, na és önmagára hagyatkozhat, nem kedves jóbarátja tükörképe sem többé. Egyébként azt nem igen véli felfedezni, hogy mi mutatkozik tükörmása arcán, hogy jó-e, avagy nem, mert nem is odakoncentrál, inkább a városba, ahová belecsöppentek. Tündeként nem igazán érintkezett még hasonló közeggel és bár igen idegen számára, érdeklődve figyeli a törönymagas házakat, a nagyvárosi levegőt. Mikor kicsodálkozta magát, a többiekre siklik tekintete.* Nem gondolom, hogy a Sors elhagyott bennünket, viszont minél előbb cselekszünk, annál hamarabb érjük el célunkat. Jelenti ki igen semeleges hangon, de továbbra is izgalommal várja a további fejleményeket, noha nem is nagyon mutatja ezt. A könyvtárba tartó csapat élére áll, ha nem is legelőre, de valahol elöl foglal helyet, közben fel-felpillant a majomképződményekre.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |