Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Lynette Stelly
Diák

Hozzászólások száma: 84
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 3:34 pm

*Bólint és tovább indúl majd miután látja ,hogy a srác belerugott Indrába...*-üm ,ugye engem nem bántasz? *szalad ki Lynette száján a kérdés, persze nem gondolta komolyan a dolgot. Đe így legalább látja ,hogy ki is a gazda.*
-Indra egyébként tudod a kiutat ,egy ideje botorkálunk már a sok tükör között.* Lyn belebámul egy tükörben de semmi különset nem lát magán mintha ez a tükör teljesen ugynazt adná vissza ami valójában..míg elnem kezd mozogni a kép és egy olyat mutat be ami még nem történt meg lyn életében és lehet ,hogy nem is fog ..de akkor mért mutatta ezt a tükör? *- Csaló, ámító..jövőbe látó..milyen tükör lehet ez? *Teszi fel alig hallhatóan inkább magának a kérdést és meglepetten sőt kicsit feszengve áll a tükör elött.*
Vissza az elejére Go down
Lionel Hunter-Drake
Diák

Hozzászólások száma: 38
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 3:25 pm

*Felsegíti a lányt mostmár ismét kifejezéstelen arccal és tekintettel.*
-Szuper, akkor mehetünk tovább?*kiáltja vidáman a daimon és irányba fordul. Hirtelen hangosan felnyüsszen ahogy egy láb érkezik a hátsó feléhez és erőteljesen meglöki neki az egyik tükörnek. Mérgesen néz a meglepett tigrisre aki össze szedi magát és úgy csinál mintha az előbbi eset meg se történt volna. Lio Lynettre pillant, olyan "minen oké?" nézéssel és ha a lány bólint vagy felel indul tovább Indra nagy örömére.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 3:14 pm

*Ly meglepdödött saját esésén ,de már hozzávolt szokva az ilyesféle dolgokhoz így nem fujta nagyra a dolgot és próbált talpra állni.*
-Bocsi a kellemetlenségért, én vagyok ez. *Miközben ez a mondat elhagyja a száját Liot fürkészve figyeli és meglepeten néz rá, hisz a srác elöszőr szólal meg jelenlétében.... Lynetett elkáprásztatja a hang és újra visszahököl a földre.*- Öm..gyenge a térdem..de nincs semmi baj, igazán.
*Indrára néz szúros tekintettel de már maga sem tudja ,hogy miért.* ~A kutyafáját annak a buta tükörnek ,hogy az útba volt.~
-Igazán nem kellet volna nekem jönnöd tükör ,tudod az elsöbbség adás kötelező a jobbról érkezőknek. Tolattál volna vissza..*Viccelődik Lyn és reméli végre láthat egy kis mosolyt mindkettőjük arcán, hiszem még mindig az aggodalom tükröződik vissza. És most szó szerint*
Lionel Hunter-Drake
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 3:01 pm

*Szemét forgatja Lynette kérdésére, nem válaszol csak megy tovább. Pár lépéssel később aztán mégis a lányra néz, még épp idejében, hogy felé léphessen és elkaphassa. Fél lábbal térdel a földön, karjában Lynettel aki ha nem figyel ennél lényegesebben hangosabbat és erősebben puffanhatott volna a földön.*
-Mi történt? Minden oké? *szökken oda melléjük Indra és aggódva nézi a lányt. Lio továbbra is csendben marad, de a lány arcát figyeli egy halvány aggodalommal a tekintetében.*-Nem kéne szólni valakinek?
-Nyitva van a szeme nem látod?! *reccsen rá daimonjára. Hangja rekedtes és halk, nem is csoda, hogy alíg tud beszélni, ki tudja mikor szólalt meg utoljára. Most is leginkább az indulatok törték meg a némasági fogadalmát. Egyik karját kihúzza a lány alól a másikal pedig továbbra is támasztja. Az immár szabad kezét a lány vállára helyezi és finoman megrázza hátha ez segít valamit.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 2:51 pm

-Indra lehetnél kicsit csendesebb,azthiszem. *böki meg a tigris hátát majdfordúl oda Liohoz és feltesz egy kérdést:* - Lio ,te irányítod Indrát vagy ő irányít téged? Ne vedd sértésnek a kérdést csak nem mindig tiszta. * Lyn annyira nem is figyeli azt ,hogy merre mennek csak a fiú arcába néz és az érzelmi hullámokat figyeli rajtuk. Mivel Lio nem az a beszédes emberke ezért máshogy nem érti a komunikálását. Đe Lynnek semmi baja a sárc csendességével, sőt tetszik neki mert kíhivásnak véli. Đe sajnos így nem ismerheti meg ha nem mond magáról semmit ,így még semmi nem köti őt a sráchoz csak a titogzatossága kelti fel figyelmét.*
~Ennyi tükröt még életemben nem láttam ,és megértem magamat amiért nem is jártam még eben a teremben sosem a pályafutásom alatt.~
*Lyn neki megy egy tükörek figyelmetlensége miatt és hanyatt esik ,persze nem üti be magát de egy ideig nem kell fel a földröl csak figyel valamit ami fentről látszik.*
Lionel Hunter-Drake
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 2:37 pm

*Meglepetten néz a lányra amikor az kézen fogja és a bejárat felé húzza. Indra ujjogva indul el befelé, mögötte Lynettel aki szintén lelkesnek tűnik, legalábbis Liohoz mérve biztosan. Csak két lépéssel van lemaradva mögöttük, nincs oda a labirintusokért, ilyenkor cseppet sem érzi magát biztonságan, de ha már mennie kell akkor megy.*
-Chh..*tör ki belőle mikor két fordulattal később megfordul és a háta mögött tükröt talál.* ~Igazán vicces.~
*Pár lépéssel előtte daimonja épp belerohant egy tükörbe ami bár nem tört el, de ha a tigris kicsit nagyobb erővel rohan bele biztos darabokra hullik. Lio ismét fejét csóbálva gyorsítja meg lépteit, hogy Indra mellé kerülhessen. Közben néhány tükör alig hallhatóan suttog feléjük, de szinte ellentmondanak egymásnak a helyes irányt mutatva. Persze a srác egyikre sem hallgat, a saját észjárását követve hatol egyre beljebb a labirintusban, keze minduntlan tükrökbe ütközik, de a komolyabb ütközéseket sorra elhárítja nem úgy, mint tigrise aki fejével percenként rohan bele 1-1 tükörbe.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 2:29 pm

-Próbálj kicsit felengedni *Szól oda Lionak Lyn mikor a jelmezes tükör elött állnak és a srácnak még csak mosolyra sem görbült a szája pedig igen nevetséges látványt nyújtott az a tükör*
~Miért kell mindent nekem eldöntenem, menj ha akarsz~ *Gondolja Lyn és próbálja közvetíteni ezt tekintetével,de megint csak annyit ér el ,hogy belepírul a 2szempár nézésébe.* - Szerintem menjünk ,biztos jó móka lesz. *Megböki Liot és kezét megfogva előre huzza a labirintushoz. Đe a kéz fogás nem tart sokáig csak addig míg a fiú nem mozdúl meg és nem ered a lány nyomába..*
Lionel Hunter-Drake
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 2:20 pm

-Szóra sem érdemes.-*kuncogva tovább lépdel, fél szemmel hátrasandítva a fiúra aki követki kényszerül daimonját, mert az egyre távolodik tőle. Ahogy sorra elhalad a tükrök előtt arcán -1 izom megrándul, de nem mosolyogni próbál inkább a kényszer hozza ki belőle. Amikor odaérkezik Lynetthez alányra néz, de arca kifejezéstelen. Belenéz a tükörbe ami előtt állnak, és csak szemében látszik egy halvány hangulatváltozás ahogy önmagára és a lányra néz, mindketten idétlen jelmezben feszítenek egymás mellett. Ahogy nézi a képet hirtelen megjelenika hátuk mögött Indra és megint kuncogásban tör ki.*
-Oltári.-*lelkesedik és tovább ugrándozik egyenesen a labirintus bejáratához.*-Bemegyünk?
*Lio nemet int fejével, ehhez most végképp semmi kedve.*
-Naa, létszi...*néz könyörgően gazdájára és Lynettere felváltva. Lio fejcsóválva nézi a daimont, majd Lyn felé néz, hogy a lány döntse el mi legyen. Két szempár figyeli most a lányt, az egyik kérőn a másik "nekem8" nézéssel.*
Lynette Stelly
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 2:08 pm

*Lio és Indra a tükörterembe lépve összenéznek és egy csendes párbeszédet folytatnak le. Lyn még a hétköznapi tükröket is utálja mert sosem azt mutatják amit a valóság fed és akkor most mit szóljon ezekhez amik némiképp csorbítanak az emberi képen..Nem néz semelyik tükörbe a lány inkább csak azt nézni mit csinálnak Liojék. Đe mikor épp a fiúra pillantott megfordult és szembe néztek egymással. Ekkor Lynette lehajtotta fejét és érezte hogy két kis piros foltocska jelenik meg az arcán ,ezért inkább úgy tett mintha érdekelné Indra bohockodása és a Tigris mellé szegödött majd legugolt mellé ,hogy jobban láthassa a tigris kicsinyített képét. Mikor megnézte ,hogy ő hogyan fest a tigris mellet elnevette magát és a nevetése csak úgy csengett a terembe a tükrök ide -oda adogatták a hangját. Erre Lyn összehúzta magát mégjobban és lesütötte a szemét.*
-Kösz a legjobb helyre hoztál *Súgja oda Indrának, de azért egy halvány mosoly jelenik meg az arcán.*
Lionel Hunter-Drake
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Dec. 21, 2009 1:48 pm

*Lio érkezik meg a tükör terem bejáratához. Egyik oldalán tigris daimonja, Indra lépked, a másikon pedig Lynette akit Indra kért meg, hogy csatlakozzon hozzájuk. A srác ennek annyira nem örült, hiszen ő jobb szeret egyedül lenni, de nem szólt semmit, hiszen a tegnap esti bál is viszonylag kellemesen telt a lány társaságában. Lio kinyitja a lány előtt az ajtót és kezével int felé, hogy lépjen csak beljebb, majd daimonját is maga elé enggedve utolsónak lép be a terembe. A kis teremben sokféle tükör veszi őket körül, mindben más és más képet látnak viszont. Indra odalép az elsőhöz és kuncogni kezd, mire gazdája csak úgy hátrapillant a válla felett és elhúzza a száját mikor meglátja önmaga zsugorított mását.*
~Mért pont ide hoztál?~ *Néz szúrós tekintettel a daimonra, aki csak egy olyan "miért ne?" nézéssel néz vissza rá és máris sétál a következő tükörhöz. Lio figyelme Lynette felé irányul aki valúszínüleg szintén a tükrökkel lehet elfoglalva. Mostanában túl sok szerepet játszik az életében a lány, és ez nagyon nem tetszik neki...*
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Nov. 30, 2009 8:38 pm

* Pierre hallgatja a lánykát. Összeszedi magát, és majdnem az egész sztorit elmondja egy két részlettől eltekintve, de ahhoz nem kell kreativitás, hogy a fiú magától is kitalálja. Ismét kitör belőle a sírás, de ezt Pierre nem bánja. Sírja jól ki magát s utána legyen újra önmaga az sokkal jobb, mint ha napokig magába folytja. Egyenlőre nem szól semmit csak simogatja a hátát és próbálj vígasztalni. Nem tud értelmeset mondani, nem tudja, hogy tehették vele a fiúk hiszen teljesen szétroncsolták ezzel a lányka lelkét.
- Nyugodj meg. Itt nem történhet veled ilyesmi. tudom fájdalmas az első szerelem és ez az élmény is....de tudod, hogy ha ha szükséged van rám megtalálsz és kisírhatod magad. Talán utána könnyebb tovább lépni. * Mondja neki egy bíztató mosollyal és, ha enyhül a sírás akkor búcsúzni kezd.
- Most megyek aludni. Talán neked is jót tenne egy kis pihenő. Ha bármi gond van szólj nyugodtan az Afrikai Aranymacska hálóban megtalálsz szívesen meghallgatlak. Jó éjt. Szia. * Mondja a lánykánk egy kis mosollyal felsegíti majd elindul a hálójába pihenni.
Bonnie Bass - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 29
Msn: bonnie.bass@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Nov. 30, 2009 8:30 pm

*A lány haloványan elmosolyodik a fiú mondanivalójára, és végül kinyögi, mi is történt vele *
- Általános iskolás voltam. Jártam egy sráccal, akivel imádtuk egymást, álompár voltunk, mint a mesékben. Aztán egy idő után kezdtünk elhidegülni egymástól, de ez addig nem igazán tűnt fel. Egy nap mentem haza, és összetalálkoztam vele és a haverjaival, akik...részegek voltak. Először csak beszólogattak, utána egyre durvább dolgokat mondtak. Belöktek egy sikátorba, és... *itt elcsuklik a hangja, nem tudja folytatni, és meglepődik, hogy ennyi mindent el tudott mondani. A fiú gondolhatja, mi volt a folytatás, hiszen ezt elég egyszerű kitalálni. A lány teljesen kiborult az emléktől, pedig mostanra már kezdett kicsit enyhülni, de jött ez az ostoba tükör, és mindent elront...*
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Nov. 30, 2009 8:12 pm

* Pierre a tükröt nézi. hamarosan ő is megtapasztalja milyen dolgokat mutat a tükör egy pillanatra elábrándozik és bizony ez egy kis szomorúságot vet rá. De gondolatait tovább tereli, hogy a lányra tudjon figyelni. Bonnie most bizony társaságra szorul habár ezt ő talán nem ismeri meg. Mindenkinek jót tesz, ha valakivel át tudja beszélgetni a történteket talán még nem ismerik egymást annyira, hogy mindent elmondjanak, de ha nem beszélnek egymáshoz nem fognak tudni megismerkedni sem. És, ha egy ismerkedés pont azzal kezdődik, hogy lelki támaszt nyújtanak egymásnak?
- Mi...mi történt veled?....Nem...nem szeretnéd elmesélni?...Nem...nem lenne jobb? * Kérdezi, mert még ő is zavarban van. Ő
is látott olyat a tükörben amit nem szeretett volna és nem igazán tudta, hogy a lányka szeretné-e vele megbeszélni. nem akar tolakodónak tűnni, de bízik Bonnieben, hogy ha nem akar beszélni akkor tovább lép.
- Nézd nem kell szégyenled, se az érzéseid, sem azt, hogy sírsz. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai és azért vagyunk együtt azért járunk együtt iskolába, hogy barátok lehessünk és megbeszélhessük a gondjaink. Ha nem tudunk együtt örülni együtt sírni akkor semmi értelme az egésznek.
Bonnie Bass - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Nov. 30, 2009 8:03 pm

*A lány agyába rohamosan törnek be a szörnyű emlékek, és közben fogja a fejét. Egyszerűen nem tudja kiüriteni gondolatait, és megszégyenülve érzi magát, hogy bárki is látja, hogy sír, vagy egyáltalán bármilyen érzelmet is mutat ki. Nem szeret kitárulkozni, mindig is az a magának való, érzéketlen teremtés volt. A fiú kérdésére mégis valamilyen szinten válaszol: *
- A...a múltam. A tükörben a múltam jelent meg. Sokan azt hiszik, nekem nincs semmi piszkos múltam, de ha tudnák...milyen szörnyűségeket éltem át... * mondja, miközben csóválja a fejét, és továbbra is sír. *
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Hétf. Nov. 30, 2009 7:07 pm

//Ismét olvad talán ma többre jutunk. Very Happy//

* Pierre csendes ül a lány mellett majd amikor nagy nehezen megszólal akkor felkapja a fejét és a tükröt nézi. Nem lát semmi különlegességet a tükörben, de azért tovább figyel hol a lányra hol a tükörre. Megsimogatja a hátát, hogy nyugodjon meg mert ismét keserves zokogásban tört ki. Kicsit elszomorodott, hogy nem tud segíteni, de még nem adja fel.
- Kérlek ne sírj. Nem szeretnéd elmondani, mit láttál a tükörben? * Tudta, hogy még nem ismerik egymást annyira, hogy könnyedén elmondja neki mi bántja, de azért szeretett volna segíteni neki.
Bonnie Bass - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 29, 2009 8:53 pm

-A...a...tükör...* nyögi ki valahogy, majd tovább zokog. Nem igazán tudná elmondani a fiúnak, hogy mit látott a tükörben, hiszen alig ismeri, és a múltját nem tudná még kiteregetni előtte. *
- Nem tudsz segiteni...ebben...nem * csóválja a fejét, majd feláll, letörli az arcáról a könnyeket, de továbbra sem szól egy mukkot sem. *

// ez elég rövid hsz volt, és fagyunk is. //
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 29, 2009 7:52 pm

//Olvad//

* Pierre vidáman játszadozott a tükör előtt amikor lépteket hall. Majd mintha valami történik hirtelen keserves zokogásban tör ki valaki. Elindul, hogy körül nézzen mi történik. Ahogy sétál egy lánykát pillant meg aki térdel és zokog. Odalép mellé és ekkor felismeri benne Bonnie személyét. Csendesen leguggol mellette és vállára teszi a kezét. Végig simítja a hátát és kedvesen rámosolyog.
- Szia. Mi történt? Ne sírj nincs semmi baj. * Mondja kedves hangon aztán türelmesen várja míg talán enyhül egy kicsit a lányka zokogása. Vigasztalni próbálja, de egyenlőre ezt csak cselekedetekben mutatja ki.
- Most nyugodjál meg kérlek. Mi történt? Tudok segíteni. * Kérdezte miközben figyelemmel kísérte a lányka minden rezdülését és abból megtudja vajon mi történt hogyan tud segíteni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 9:28 pm

*Tamás szintén hamar eltűnik a tükör teremből nem kicsit várva a következő napot.*
Meriel Ravenwood
Diák

Hozzászólások száma: 498
Kaszt:
Üzenőláda: Morpheus

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 9:16 pm

-Akkor kénytelen leszek én megmondani neked. Egy cseppet az. *mondja egy félmosollyal, kissé megvonva a vállát, aztán figyeli, ahogyan a fiú elfekszik a földön, az ölébe hajtva a fejét. Finoman végigsimít a fiú haján, kissé beletúrva.* -Micsoda szerencse, hogy akad egy ilyen derék legény, aki pont ráér. Amúgysem szeretek annyira egyedül közlekedni.. Valahogy nem szeretek magányosan kóborolni. Megköszönném, ha elkísérnél. Azt pedig, hogy mi fér bele, majd még meglátjuk. Maradjon titok, meglepetés. *kacsint a fiúra, miközben végigsimít annak arcán.* -Viszont ideje menni, mert elmúlt tíz óra.. *mondja, egy kis ideig még figyelve a fiút, dehát a kijárási tilalom, az kijárási tilalom, így óvatosan felemeli a fejét, nehogy beverje, majd feltápászkodik a földről, és megáll a fiú előtt, majd még nyom egy puszit annak arcára, aztán eltűnik a tükrök között.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 9:08 pm

*Tamás egy kicsit csalódott. Hiszen ő most vágyik a csókra. De türelmes. A puszi után elmosolyodik.* - Nem tudom, hogy gyors-e. Csak azt tudom, hogy mit érzek, és mire vágyom mikor a csodálatos zafírkék szemeidbe nézek. -*Mondja majd elheveredik a földön és a fejét a lány ölébe hajtja. onnan néz fel a csodálatos arcra.* - Azt hiszem nem árt egy kísérő ha Nellondba óhajtasz menni. Én pedig pont rá érek...szóval...szerintem igazán mehetnénk együtt. És talán nem csak egy fagyi fér a dolgokba.
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 8:56 pm

-Legyen, megbocsátok. *mondja halvány félmosollyal, miközben a fiút hallgatja. A szavak miatt valahogy hevesebben dobban emg a szíve, és talán nem is tudja, hogy mit tegyen, a következő pillanatban pedig a fiú ismét közeledik felé, persze az esély mindig adott. Felemeli egyik kezét, és ujjait a fiú ajkaira helyezi, ezzel megállítva a kísérletet is, a fiút is. Szemei zafírkéken, sejtelmesen csillognak, ahogyan kissé közelebb hajol a fiúhoz, és le is halkítja a hangját.* -Csak másodjára látlak.. Nem gondolod, hogy ez azért mégis, gyors? *kérdezi ártatlan, félredöntött fejjel. Szemei most is sejtelmesen csillognak, örömmel telve.* -Hétvégén mindig lemegyek Nellondba, mert ott nagyon finom fagyit lehet kapni.. *mondja enyhe célzázzal, majd egy puszit nyom a fiú arcára.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 8:46 pm

- Bocsáss meg. De nem tudtam ellen állni. -*Sóhajt fel Tamás. Mert ez az apró puszi is olyan volt mintha az egész testét kellemes bizsergés venné a hatalmába. Lassan előre nyúl és végig simít a lány arcán.* - És most, hogy egy pillanatra éreztem az ajkaid az ajkaimon csak többet akarok. -*Mondta a zafír kék szemekbe bámulva. Majd lassan az ajkait kissé meg nyitva közeledni kezdett a lány ajkaihoz. Esélyt adva Merielnek, ha akarja viszonozni tudjon egy csókot, ha pedig nem akkor el tudja kerülni Tamás ajkait. *
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 8:38 pm

*Csak piheg a fiúnak támaszkodva, nem is sejtve, hogy mi lesz az eredménye annak, hogy ő ilyen kényelmesen befészkelődik. Kissé még remeg, rezeg, meg mocorog a lassan csillapodó nevetéshullámoktól, és a hosszas csend, ami beáll, és csak a mozgás halaltszódik, a közben igyekszik nem ismét kitörni. Aztán teljesen elhal a pihegés is, és kényelmesen támaszkodik, lehunyt szemmel a fiúnak. Nem is figyeli, mikor az közelebb hajol hozzá, csak elmosolyodik az újabb szavakra. De már nem is szól rá semmit, lassan teljesen mrgszokja, mintha csak a neve lenne. Mikor azonban Tamás egészen közel ér hozzá, és a két diák ajka összeér, kissé riadtan nyitja ki a szemeit, bár inkább csak hirtelen, mint riadtan, majd csak pislog fel a fiúra. Aztán kissé arrébb csúszik, egy félsanda félmosollyal.* -Csak ne olyan hevesen. *de azért érződik rajta, hogy annyira nagyon nem volt ellenére a dolog, talán csak gyors, egy cseppet. Nem szokott semmi efféléhez. Felül, és szembefordul a fiúval, úgy figyeli.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 8:28 pm

*Tamás is szép lassan le csillapodik. sokat segít neki, hogy Meriel is kezd csillapodni. És az, hogy amíg a könnyeit törölgeti nem látja a levegőért kapkodó lányt. így is nehéz vissza fojtani a nevetést amikor Meriel elárulja min nevetett. egy két percig csak ő is próbál lenyugodni. De ez a nevetés teljesen fel pezsdítette. És nem tagadhatja le most nagyon jól esik neki a lány hozzá simuló testének melege.* -Meriel...angyalom.. -*szól végül, és félvén a lány reakciójától egy puszit lehel annak ajkaira.*
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 8:16 pm

*A lány lassan a földet csapkodja, majd könnyei is megerednek, és ahogyan nézi a fiút, csak nevet, nevet tovább, összegörnyedve, kinyúlva, szenvedve, kiszenvedve, vánszorogva jobbra meg balra, majd végül nekidől a fiúnak, és a nevetése egészen lelassul, egyre nagyobbakat sóhajt, és csak nevet tovább, de már nem olyan hevesen. Lassan végül aztán teljesen eláll a nevetése, és csak sóhajtozik, meg zihál a nevetés miatt, még mindig hasát fogva, mert az megfájdult ettől egy cseppet.* -Azt hiszem.. nem.. kellett vol.. volna elkép.. elképzelnem.. téged.. kk.. ko.. kopaszon.. *nevet fel ismét egy cseppet, a nehezen kiejtett, szaggatott szavak után, majd csak mosolyog, mint a vadalma, letörölhetetlen mosollyal. Nem vigyor, mosollyá szelídült a heves nevetés, és csak piheg a fiúnak dőlve.* -Vicces.. *fűzi még hozzá ártatlanul, teljesen mellékesen, egy kisebb sóhajjal.*

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
15 / 26 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26  Next

Similar topics

-
» Tükörterem
» Rejtett tükörterem