Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Meriel Ravenwood
Diák

Hozzászólások száma: 498
Kaszt:
Üzenőláda: Morpheus

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 7:23 pm

-Akkor megnyugodtam. *mondja, bár érezhető, hogy azért teljesen nem nyugtatta meg a válasz. Minden esetre, amikor a fiú elkapja a kezét, akkor hagyja, had húzza le maga mellé, és kényelmesen helyet foglal a fiú mellett. Csak somolyog halványan, ahogyan a fiúra pislog.* -Rendben. Akkor majd minél többet mosolygok, hogy te se legyél szomorú, mert meg kell, hogy mondjam, az neked sem áll valami jól. Bár, eléggé kevés ember van, akinek jól áll az, hogyha szomorú. A mosoly pozitív energiát termel, amitől a másik szebbnek tűnik. *finoman, enyhén megvonja a vállát.* -Az ember márcsak ilyen egyszerű lény. Milyen zenéket szoktál hallgatni? *kíváncsiskodik, miközben ártatlan szemekkel figyeli a fiút. Csak eszébe jutott a kérdés, és úgy vélte, nyugodtan felteheti, hát megtette.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 7:16 pm

*Tamás felnéz Merielre és a lányra mosolyog.* - Ne félj! Nem zuhantam össze. csak nem volt jó. -*szól Tamás és megfogva a lány kezét lassan húzni kezdi maga felé, hogy a lány foglaljon helyet vele a földön.* - Gyere ülj le te is. Úgy nyugodtabban lehet társalogni. És kérlek mosolyogj, mert a mosolyod lángot gyújt a szívemben amitől nekem is mosolyognom kell. És meg mondom őszintén sokkal szebb vagy mikor mosolyogsz.
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 7:09 pm

*Csak figyeli a fiút, ahogyan az leül elé, a lábaihoz, majd beszél, beszél, és beszél. A lány nem is szól semmit, csak figyeli, ahogyan a fiú beszél, mintha csak mindent tudna, vagy talán épp ellenkezőleg. Nem tud semmit, de mindent emg akar tudni, pusztán a másik néhány szavából. Kezeit leengedi, és maga mögött támasztja meg vele a tükröt, majd ellöki magát, és közelebb lépdel a fiúhoz, majd megáll előtte, és egyik kezét kinyújtja. Szemei sejtelmesen fénylenek, csillognak, miközben végigsimít a fiú arcán.* -Ne roskadj teljesen magadba. Nem akartam. *néz le a fiúra, egyik kezét, amivel végigsimított a fiú arcán, még mindig ott tartva, másikat maga mögött.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 7:04 pm

-Nem adom fel. Hiszen látod, hogy nem mentem el. *Mondja Tamás és helyt foglal a földön Meriel lábainál, a hátát a tükörnek vetve. Most ő bámul abba a tükörbe amelyikben feltehetőleg a saját állat alakja tükröződik vissza. Nagy meglepetésére egy egy kutya szerű farkas az vagy farkas szerű kutya. Nem tudná megmondni. Csak azt, hogy egy farkasnál nagyobb jószág, és kutyának pedig látszólag túl farkas szerű. * - Csak nem esett jól. Én szerintem tényleg csodálatos vagy. És nem valami beteges dolog miatt követtelek. Hanem azért mert meg láttalak és beszélni akartam veled. Mert le nyűgöztél. Nem úgy követtelek mint valami leselkedő. Csak meg láttalak és utol értelek
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 6:47 pm

*Csak elkuncogja magát egészen sejtelmes mosollyal.* -Nem, egy szóval sem mondtam, hogy az vagy. Csak annyit, hogy a végén ne legyél az. Az egekig dícsérsz, és tudod, a legmagasabb lóról lehet a legnagyobbat esni. *támaszkodik neki a tükörnek. Nem lép közelebb Tamáshoz, kezeit leejti maga mellé, és csak figyeli, féloldalas tekintettel, félrebiccentett fejjel a fiút, szőke haja kissé a szemeibe hullik, de a tekintete még most is látszik. A poénra elmosolyodik.* -Azért ne add fel ilyen könnyen, és ne hátrálj meg az első lépésnél. A végén arra kell, hogy gondoljak, hogy csak játszottál velem. *rázza meg a fejét, miközben kezeit összefonja maga előtt, és eléggé várakozóan ezdi el figyelgetni a fiút, miközben szemei továbbra is a zafíréhoz hasonlóan csillognak.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 6:40 pm

*Tamásnak igazán nem tetszik, hogy megszállottnak nevezzék. Hiszen az, hogy utána megyünk valakinek akivel beszélni szeretnénk még messze van a megszállottságtól.* - Szóval azt gondolod megszállott vagyok. Ezt jó tudni. -*Ejti le Tamás a kezeit és lép egy kicsit hátrébb. A mosoly pedig eltűnik az arcáról. Már nyitja a száját, hogy elmondja szerinte mi a megszállotság de inkább vissza nyeli a szavait.* - Nos ha lopkodni kezdem a bugyijaidat akkor fel jelenthetsz. -*Süt el egy kevésbé jó poént inkább*
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 6:28 pm

-Vagy úgy. Tehát követtél. *enyhe sértődöttség érződik ki a hangjából, miközben tekintete is valami efféle érzelmeket sugall a fiú felé.* -Kezdesz teljesen megszállott lenni, amit igazán nem szeretnék. Csak nehogy a végén zaklatni is elkezdj, mint a fanatikusok, és nehogy bepöccenj, ha egyszer nemet mondok. *böki meg a fiú mellkasát, amin amúgyis támaszkodik, a lehető legnagyobb nyugalommal, egy cseppet csalfa félmosollyal, csalfa fénnyel a szemében. Miközben a fiú mellkasába bök, magát is egy cseppett hátrább tolja, bár nem nagyon van hova mennie, hiszen előtte a fiú, mögötte pedig ugye ott a tükör. De nem úgy tűnik, mint aki hűdenagyon szabadulni akar.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 6:22 pm

- Valójában tényleg követtelek. meg láttalak..és elhatalmasodott rajtam a vágy hogy újra beszélhessek veled. És betöltsem az űrt amit a hiányod miatt éreztem. -*Szól Tamás és a maszkot fel csúsztatja az arcán. Majd a szemeit mélyen a lány kék szemeibe fúrja.* - Nem tudok betelni veled. A mosolyoddal, a szemeid csillogásával. És azzal amikor elpirulsz. -*Mondta továbbra is átkarolva a lány derekát. Ez a helyzet kényelmes volt a számára. Meriel a karjaiban volt, és ez már jó kezdetnek ígérkezett, hogy a lány nem akar szabadulni. *
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 6:10 pm

*Amikor leszedik a kezeket a szemeiről, akkor kíváncsian fordul meg, és, ahogy a fiú átkarolja a derekát, kissé kérdő, kíváncsi szemekkel figyeli, miközben kezeivel emgtámaszkodik a fiú mellkasán. A puszira csak elpirul, és félrehajtja a fejét. Be nem ismerné, hogy csak tippelt, és mondott egy nevet, ami eléggé népszerű. Inkább hallgat, jobb az mindenkinek. Aztán megrázza a fejét, és kisöpri szeme elől a haját.* -Ugyan, nem is vagyok én angyal, csak a te szemedben. Bár, igaz, az se éppen rossz, de azért.. És mi járatban errefelé? Csak nem követtél? *kérdezi cinkos félmosollyal, enyhén félredöntött fejjel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 6:05 pm

*Tamás elmosolyodik a jó válasz hallatán. Le engedi a kezét és lassan megfordítja a lányt. De elég cselesen ahhoz, hogy mire Meriel már teljesen felé néz mind a két kezével át karolja a lány derekát.* - Azt hiszem egy gyönyörű angyalnak sokat járhatok a gondolatai közt, mert egyből a jó választ adta meg. -*Mosolygott a lányra, majd gyorsan egy futó puszit nyomot annak arcára. hasonlót mint amilyent ő kapott búcsúképpen legutóbb.*
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 5:54 pm

*Meriel elégé mereven figyeli a furcsa állatot maga mellett, akit csak a tükörben lát, és, amikor a tükröt megérinti, az állat mintha a kezéhez nyúlni, de nem éri el mégsem. A hideg, fémes érzés, amit az ujjaival érez biztosan tudatja vele, hogy nem, nem fog tudni átnyúlni hozzá. Aztán valaki mögé lép, és kissé idegesen rezzen össze a kérdésre, majd mindkét kezével a szemeihez kap, és, ha lehet, leveszi a kezeket a szeméről, ha nem, akkor csak kitapogatja, hogy kinek is lehet a keze. Aztán egy furcsa érzés keríti hatalmában.* -Tamás..? *tippeli be, és a tipp azért is jó, mert híres, vagyis gyakori névről van szó, így egész nagy esélye van.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 5:51 pm

*Tamás épp látta, ahogy Meriel a terembe lép ezért rövid gondolkodás után követni kezdte a lányt. A legutóbbi találkozásuk igen csak érdekes volt. és sok jóval kecsegtetett a következő találkozásra. A zsebéből elő varázsolt egy maszkot amit fel illesztett az arcára. Persze nem valami félelmeteset. hanem csak egy karneváli díszes maszkot ami az arcának felső felét takarta. Lassan lopakodott a lány után, meg akarta lepni. De ez a tükör teremben nem könnyű. Ki tudja miként de végül szerencséje volt és a lány mögé lépve a kezével le takarta a szemeit. Majd nagyon halkan, hogy ne lehessen fel ismerni a hangját a fülébe suttogott. * - Találd ki ki vagyok!
Meriel Ravenwood
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 20, 2009 5:42 pm

*Halk, csilingelő nevetés hallatszódik, ahogyan egy apróbb mréetű, szőke hajú kislány robog végig a teremben. Nevetve fordul jobbra-balra, miközben lavírozik, és nem egyszer kishíján neki is megy annak a bizonyos tükörnek, ami éppen elé áll. Aztán egyszercsak megáll, megtorpan az egyik tükör előtt, és érdeklődve dönti oldalra a fejét. Egy furcsa, fiatal állatot lát maga mellett megjelenni, amit nem igen tud mire vélni. Hátrafordul, de senki, és semmi nincs mellette. Visszafordul, közelebb lép a tükörhöz, és egyik kezével emgérinti azt, óvatosan, finoman, félve is emg kíváncsian is.*
Bonnie Bass - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 29
Msn: bonnie.bass@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Kedd. Nov. 17, 2009 8:52 pm

//olvad. Pierre-el elkezdett játékot folytatjuk. ^^//

*Egy fura lány lép be a Tükörterembe, először van itt. Egy hosszú, fekete talár van rajta, kapucnija a fején van és ezért arca nem is látszik. Halk léptekkel jár, és nem is veszi észre, hogy nincs egyedül. Végigmegy a tükrökön: még soványabb, kövérebb, még alacsonyabb, nagyobb. Aztán elér egy furcsa tükörhöz. Először csak magát látja benne, mosolyogva sétál, majd egyszer csak eltűnik és sikítás hallatszik. A lány először elkerekedett szemekkel nézi a tükröt, majd szemeiben könnyek jelennek meg. Nevetést hall, nem messziről, de nem igazán foglalkozik vele, hiszen nem éppen olyan kedvében van, felőle még rajta is nevethetnek most. Térdre rogy, arcát a kezébe temeti és közben hallani, hogy zokog. *

// és fagy is, hiszen Pierre-nek mennie kell. :S //
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 8:15 pm

//Fagy, mert Zac lelépett//
Zac Leaving
Diák

Hozzászólások száma: 478
Msn: torta11@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 8:08 pm

*Zac meg se mozdul. Csak fekszik tovább. De egy pár pillanat mulva kinyitja a szemét és lányt látja homájosan.*-Hol vagyok-* Kérdezi a fiú. Nem tudja hogy hol van és ki van ott. Nem emlékszik semmire. Nagyon furcsán érzimagát mert nem lát rendesen és nem emlékszik.*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 8:00 pm

*Laura a könnyeivel küszködve térdel a hideg kövön, mikor léptek zaját hallja. Nem is érdekli egy darabig, nem néz fel, nem mozdul meg. Ezek nem azok a könnyeden suhanó léptek, amiket ő keres. Ez valaki más lépéseinek hangja, így a lányt is hidegen hagya. Végül felemeli fejét, jobbra néz. Magát látja, a jó önmagát. Egy melegen mosolygó angyal néz vele szembe, magabiztosan csillogó szemekkel, biztonságot sugárzó tekintettel. A lány lecsukja szemeit, egy könnycsepp hullik a földre. Balra néz. Az ördög... Izzó szemekkel, bosszúvággyal, fájdalommal, önkínzással. És ott lakik Laura szíváben. Egy bezárt ketrecben tombol és örjöng, hogy kiszabadulhasson. Hangok, egy puffanás. A lány elszakad a tükröktől, és hátranéz. Egy fiú fekszik a földön. A lány minden probléma nélkül kel fel a márványpadlóról. Szemeiben továbbra is ott remegnek a könnycseppek, de előveszi pálcáját, és a fiúra szegezi.* -Stimula. *Ezzel letérdel a fiú mellé, várja, hogy felébredjen. Az ébresztő varázslata remélhetőleg hat, és Zac felkel.*
Zac Leaving
Diák

Hozzászólások száma: 478
Msn: torta11@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 7:42 pm

* Zac sétálgat a tükörterem felé.Bemegy és lát egy lány*- szi Hapci hapci Szia-* Majd furcsán érzi magát elkezd elhomájosodni minden a lányt se látja rendesen. Majd egyszer eldöl és utána nem kell fel.*~ Mitörtént velem mint ha a testemet nem tudnám irányítani vagyis nem tudom~* Gondolkozik magában.*
Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 7:33 pm

*Egy szőke alak libben be a tükörterembe. Fekete pólót visel, amire vörös angyalszárnyak vannak festve hátul, szakadt farmert, egyszerű tornacipőt. Hosszú haja a derekáig leér, és most szabadon leng. Ezüst szálak is vannak szőke tincsei között, úgy néz ki természetes úton kerültek oda. A lány mindkét csuklóján széles sebhely van, régi égésnyom. Persze vele tart daimonja is, ott rohan a lány mellett, aki hosszú lépteivel halad előre. Amikor beér a tükörlabirintusba, végigpásztázza tekintetével a körülötte lévő tükröket. Végül megállapodik két tükör között. Mindkettőben ő maga volt, azonban az egyikben angyalszárnyai és glóriája volt, míg a másikban szarvai és denevérszárnyai. A lány áll ott a két tükör között, és hol az egyik felé fordítja fejét, hol a másik felé. Végül csendben megszólal.* -Ti értitek ezt? Semmi nem tart itt, mégis itt vagyok. *Az angyal felel.* -A világ nem mindig érthető. A lényeg, hogy bízz magadban. *Az ördög közbevág.* -Badarság! Állj bosszút! Oltsd ki az életét! Benned van az erő, meg tudod tenni! *Erre Laura válaszol.* -Nem tehetem... Hiszen szeretem... *Az angyal gyengéden elmosolyodik, szép kezét a tükör belső felére támasztja.* -A szerelem szép érzés... Ne hagyd, hogy elvesszen, vagy megkeserítse az életed. *Laura szemeibe könnycseppek gyűlnek, végigfolynak az arcán, de a kemény márványpadlót már nem érik el. Felszívódnak a lány bőrén, aki lassan térdre rogy. Ezzel együtt az ördög és az angyal is letérdel, de ezt a lány már nem látja, könnyei elhomályosítják tekintetét.*
Maximilian Smith
Diák

Hozzászólások száma: 688
Kaszt:
Üzenőláda:

Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:19 pm

*Már nem mond mást, erre a témára. Neki sem kéne Klauval, mivel éppen kialakulóban van egy kapcsolata. Lehet hogy a lány félreérti, de nem biztos. Még elbeszélgetnek egy jó ideig, azután együtt elindulnak kifelé. Egészen a hálókig, és ott el is vállnak.*
Nagy Klaudia
Diák

Hozzászólások száma: 469
Msn: kazincimarta@nadlanu.com
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:15 pm

*Apró, halvány mosolyt megejt. *
-Köszönöm szépen. *Suttogja bágyadtan. Talán nem kellene ilyen sűrűn találkozgatnia Dáviddal. Eléggé felkavarja az érzéseit. Neki sincs semmilyen témája, szóval ő is csendben van, várja, hátha valami témát feldob a fiú. *
http://www.awrilfanatic.gportal.hu
Maximilian Smith
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:12 pm

*Elvigyorodik és hallgatja Klaut.*
-szívesen. Ez az igazság. *nem is sejti, hogy a lány valamin gondolkodik. Pont akkor fordul el egy pillanatra, és azután rögtön vissza is. Pont mondana valamit, de Klau elkezd énekelni. Miután befejezte elámul.*
-huhh, ez szép volt. *vigyorog, és nekidől az egyik tükörnek. közben elfelejtette, hogy mit is akart mondani az előtt. Nem baj...Nem szól semmit, mivel most éppen nem jut eszébe egy rendes mondat sem.*
Nagy Klaudia
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:06 pm

*Picit elpirul a lányka. *
-Köszönöm szépen. *Mosolyog. ~Milyen hülye vagyok. Dávid tök rendes, még helyes is, meg minden. És én elrontottam az egész kapcsolatunkat Chris miatt, akivel még csak nem is lett semmi. ~Egy apró könnycsepp jelenik meg a szeme sarkáan, amit gyorsan le is töröl, nehogy Dávid meglássa. Majd kordul egy nagyot a gyomra. Jóizűen elkezd kacagni. Hirtelen eszébe jut egy dal. Énekelgetni kezdi. *
-Újra és újra csak mellénk nyúl
Kezem ha téged keress
Számtalan tervem a vízbe fúlt
Mióta magányomra ébredek

Megzavar a csend!
Idegesít a zaj!
Semmi nem jó így,semmi sem vigasztal
Van annyi kérdés mi felkavar

Miaz amitől több mint én?!
Miaz ami neked úgy fájt
Ki az akiben most bízol
és miért hittem mást?!
Hova fogy a levegő,hol lesz még?
Hol az aki szívemig száll?!
Kire hagyom ezt a titkot?!
most miért inkább más?!
Lelkem miért bíztam rád?!
Ha más ölel át?!

Szüntelen gyűlnek a könnyeim
folyton rád gondolok
Nem tudom mtöbbl elhallgatni
Azt hogy belül fáj még NAGYON!

Megzavar a csend!
Idegesít a zaj!
Van annyi kérdés mi felkavar

Miaz ami neked úgy fájt
Ki az akiben most bízol
és miért hittem mást?!
most miért inkább más?!
Ha más ölel át?!

Más az aki véd!Más akire vársz.
Más karjaiban lel az álom ránk
Máshol kelt a nap.Másnál ébresz fel
Fagyos párnám rég tele könnyekkel

Felkavar a csend.
Idegesít a zaj!
Sehogy sem sem a zaj!

Miaz ami neked úgy fájt
Ki az akiben most bízol
és miért hittem mást?!
most miért inkább más?!
Ha más ölel át?!
Maximilian Smith
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:00 pm

*Elvigyorodik és bólint egyet.*
-Értem. Én meg csak régen jártam itt.. éshát Silver is ide akart jönni... *na meg persze remélték, hogy találnak társaságot. Azután megrázza a fejét. Mintha kicsit elpirulna, de nem...ez csak a látszat.*
-neeem neem, csak olyan... csinos vagy. *jegyzi meg, és a pumára veti a pillantását.*
~nemfééélsz. Egyszerre kettő? ~ * a fiú nem szól semmit, csak rámosolyog a lányra.*
Nagy Klaudia
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 4:51 pm

*Elmosolyodik a fiú tekintetén. *
-Köszi megvagyok. Csak valamerre sétáltam és ebből az irányból mozgást láttam. *Közli mosolyogva, majd észreveszi, hogy a fiú végigmérte. *
-Mi az? Talán valami nem áll jól rajtam? *Tetteti a rémültet. *

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
16 / 26 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Similar topics

-
» Tükörterem
» Rejtett tükörterem