Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next
SzerzőÜzenet
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17912
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Tükörterem   Vas. Júl. 12, 2009 4:59 pm

First topic message reminder :

Biztosan te is hallottál már a vidámparkok tükörlabirintusairól. Ez is hasonlatos, de mégis kicsit más. Ahogy belépsz, egyből láthatod a rengeteg tükröt. Egy kisebb előteremben találod magad, ezzel kezdődik ugyanis a szoba. Itt több tükör is található, de még nem labirintus jelleggel, csupán kis cseleket hajtanak végre. Akad, amiben kisebbnek látod magad, és jóval szélesebbnek, akad ami megnyújt, és óriási leszel tőle. De vannak mágiával megbolondított darabok is, ahol szőke lesz a hajad, vagy épp hatalmas fogakkal bírsz, ha belenézel a tükörbe. A sokszínűségnek talán csak a képzelet szab határt, minden tükörben máshogy láthatod magad.

Aztán eléred az útvesztő bejáratát. Rengeteg tükör van itt, cselesek, akad amelyik még tanáccsal is megpróbál ellátni, hogy merre indulj tovább, mikor kockáztatsz és elindulsz a kanyarok között, de mégsem tudhatod, hogy vajon igazat súgnak-e, vagy csak tévútra akarnak vezetni téged. Akadnak itt szikrázó, csillogó tükrök, megannyi színkombinációban, de szimpla megszokott tükrök is. Akad, ami még mozgásra is képes, és mikor visszafordulnál, már egész más az út, mint amin érkeztél. Ha mégis úgy érzed muszáj kijutnod innen, de nem leled a kijáratot, semmi pánik! Egy apró trükk lesz segítségedre, melyről olvashatsz a bejárat kis útmutatójában is. Nem mást kell tenned, mint az ismert regény, az „Oz, a csodák csodája” trükkjét alkalmaznod. Állj lábujjhelyre, kétszer koccantsd össze a sarkaidat, majd mondd ki a kulcsszót: „Szökkenj!”. És máris az előteremben találod magad, ahonnan már jól látható az ajtó. Máskor azonban még próbálkozhatsz, hátha egyszer rájött az útvesztő trükkjére, és sikerül segítség nélkül kijutnod onnan.
Sok sikert!
írta Cirelin de Sovalon

A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 7:23 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 8:00 pm

*Laura a könnyeivel küszködve térdel a hideg kövön, mikor léptek zaját hallja. Nem is érdekli egy darabig, nem néz fel, nem mozdul meg. Ezek nem azok a könnyeden suhanó léptek, amiket ő keres. Ez valaki más lépéseinek hangja, így a lányt is hidegen hagya. Végül felemeli fejét, jobbra néz. Magát látja, a jó önmagát. Egy melegen mosolygó angyal néz vele szembe, magabiztosan csillogó szemekkel, biztonságot sugárzó tekintettel. A lány lecsukja szemeit, egy könnycsepp hullik a földre. Balra néz. Az ördög... Izzó szemekkel, bosszúvággyal, fájdalommal, önkínzással. És ott lakik Laura szíváben. Egy bezárt ketrecben tombol és örjöng, hogy kiszabadulhasson. Hangok, egy puffanás. A lány elszakad a tükröktől, és hátranéz. Egy fiú fekszik a földön. A lány minden probléma nélkül kel fel a márványpadlóról. Szemeiben továbbra is ott remegnek a könnycseppek, de előveszi pálcáját, és a fiúra szegezi.* -Stimula. *Ezzel letérdel a fiú mellé, várja, hogy felébredjen. Az ébresztő varázslata remélhetőleg hat, és Zac felkel.*
Zac Leaving
Diák

Hozzászólások száma: 478
Msn: torta11@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel játszom csak írjon.( Üzi vagy MSN)

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 7:42 pm

* Zac sétálgat a tükörterem felé.Bemegy és lát egy lány*- szi Hapci hapci Szia-* Majd furcsán érzi magát elkezd elhomájosodni minden a lányt se látja rendesen. Majd egyszer eldöl és utána nem kell fel.*~ Mitörtént velem mint ha a testemet nem tudnám irányítani vagyis nem tudom~* Gondolkozik magában.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 15, 2009 7:33 pm

*Egy szőke alak libben be a tükörterembe. Fekete pólót visel, amire vörös angyalszárnyak vannak festve hátul, szakadt farmert, egyszerű tornacipőt. Hosszú haja a derekáig leér, és most szabadon leng. Ezüst szálak is vannak szőke tincsei között, úgy néz ki természetes úton kerültek oda. A lány mindkét csuklóján széles sebhely van, régi égésnyom. Persze vele tart daimonja is, ott rohan a lány mellett, aki hosszú lépteivel halad előre. Amikor beér a tükörlabirintusba, végigpásztázza tekintetével a körülötte lévő tükröket. Végül megállapodik két tükör között. Mindkettőben ő maga volt, azonban az egyikben angyalszárnyai és glóriája volt, míg a másikban szarvai és denevérszárnyai. A lány áll ott a két tükör között, és hol az egyik felé fordítja fejét, hol a másik felé. Végül csendben megszólal.* -Ti értitek ezt? Semmi nem tart itt, mégis itt vagyok. *Az angyal felel.* -A világ nem mindig érthető. A lényeg, hogy bízz magadban. *Az ördög közbevág.* -Badarság! Állj bosszút! Oltsd ki az életét! Benned van az erő, meg tudod tenni! *Erre Laura válaszol.* -Nem tehetem... Hiszen szeretem... *Az angyal gyengéden elmosolyodik, szép kezét a tükör belső felére támasztja.* -A szerelem szép érzés... Ne hagyd, hogy elvesszen, vagy megkeserítse az életed. *Laura szemeibe könnycseppek gyűlnek, végigfolynak az arcán, de a kemény márványpadlót már nem érik el. Felszívódnak a lány bőrén, aki lassan térdre rogy. Ezzel együtt az ördög és az angyal is letérdel, de ezt a lány már nem látja, könnyei elhomályosítják tekintetét.*
Maximilian Smith
Diák

Hozzászólások száma: 688
Kaszt:
Üzenőláda:

Ha beismered, hogy léteznek szabályok, vesztettél!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:19 pm

*Már nem mond mást, erre a témára. Neki sem kéne Klauval, mivel éppen kialakulóban van egy kapcsolata. Lehet hogy a lány félreérti, de nem biztos. Még elbeszélgetnek egy jó ideig, azután együtt elindulnak kifelé. Egészen a hálókig, és ott el is vállnak.*
Nagy Klaudia
Diák

Hozzászólások száma: 469
Msn: kazincimarta@nadlanu.com
Kaszt:
Üzenőláda: Játékot, játékot és mágtöbb játkot! csak szólj és megyek!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:15 pm

*Apró, halvány mosolyt megejt. *
-Köszönöm szépen. *Suttogja bágyadtan. Talán nem kellene ilyen sűrűn találkozgatnia Dáviddal. Eléggé felkavarja az érzéseit. Neki sincs semmilyen témája, szóval ő is csendben van, várja, hátha valami témát feldob a fiú. *
http://www.awrilfanatic.gportal.hu
Maximilian Smith
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:12 pm

*Elvigyorodik és hallgatja Klaut.*
-szívesen. Ez az igazság. *nem is sejti, hogy a lány valamin gondolkodik. Pont akkor fordul el egy pillanatra, és azután rögtön vissza is. Pont mondana valamit, de Klau elkezd énekelni. Miután befejezte elámul.*
-huhh, ez szép volt. *vigyorog, és nekidől az egyik tükörnek. közben elfelejtette, hogy mit is akart mondani az előtt. Nem baj...Nem szól semmit, mivel most éppen nem jut eszébe egy rendes mondat sem.*
Nagy Klaudia
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:06 pm

*Picit elpirul a lányka. *
-Köszönöm szépen. *Mosolyog. ~Milyen hülye vagyok. Dávid tök rendes, még helyes is, meg minden. És én elrontottam az egész kapcsolatunkat Chris miatt, akivel még csak nem is lett semmi. ~Egy apró könnycsepp jelenik meg a szeme sarkáan, amit gyorsan le is töröl, nehogy Dávid meglássa. Majd kordul egy nagyot a gyomra. Jóizűen elkezd kacagni. Hirtelen eszébe jut egy dal. Énekelgetni kezdi. *
-Újra és újra csak mellénk nyúl
Kezem ha téged keress
Számtalan tervem a vízbe fúlt
Mióta magányomra ébredek

Megzavar a csend!
Idegesít a zaj!
Semmi nem jó így,semmi sem vigasztal
Van annyi kérdés mi felkavar

Miaz amitől több mint én?!
Miaz ami neked úgy fájt
Ki az akiben most bízol
és miért hittem mást?!
Hova fogy a levegő,hol lesz még?
Hol az aki szívemig száll?!
Kire hagyom ezt a titkot?!
most miért inkább más?!
Lelkem miért bíztam rád?!
Ha más ölel át?!

Szüntelen gyűlnek a könnyeim
folyton rád gondolok
Nem tudom mtöbbl elhallgatni
Azt hogy belül fáj még NAGYON!

Megzavar a csend!
Idegesít a zaj!
Van annyi kérdés mi felkavar

Miaz ami neked úgy fájt
Ki az akiben most bízol
és miért hittem mást?!
most miért inkább más?!
Ha más ölel át?!

Más az aki véd!Más akire vársz.
Más karjaiban lel az álom ránk
Máshol kelt a nap.Másnál ébresz fel
Fagyos párnám rég tele könnyekkel

Felkavar a csend.
Idegesít a zaj!
Sehogy sem sem a zaj!

Miaz ami neked úgy fájt
Ki az akiben most bízol
és miért hittem mást?!
most miért inkább más?!
Ha más ölel át?!
Maximilian Smith
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 5:00 pm

*Elvigyorodik és bólint egyet.*
-Értem. Én meg csak régen jártam itt.. éshát Silver is ide akart jönni... *na meg persze remélték, hogy találnak társaságot. Azután megrázza a fejét. Mintha kicsit elpirulna, de nem...ez csak a látszat.*
-neeem neem, csak olyan... csinos vagy. *jegyzi meg, és a pumára veti a pillantását.*
~nemfééélsz. Egyszerre kettő? ~ * a fiú nem szól semmit, csak rámosolyog a lányra.*
Nagy Klaudia
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 4:51 pm

*Elmosolyodik a fiú tekintetén. *
-Köszi megvagyok. Csak valamerre sétáltam és ebből az irányból mozgást láttam. *Közli mosolyogva, majd észreveszi, hogy a fiú végigmérte. *
-Mi az? Talán valami nem áll jól rajtam? *Tetteti a rémültet. *
Maximilian Smith
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 4:46 pm

*Nem is kell neki sokat várnia, egyszer csak cipő sarok kopogását hallja meg. Arra is fordul, tátva is marad a szája. Kezével gyorsan felpöcköli és elmosolyodva néz Klaura.*
-Hát szija! köszi, jól. te? *kérdezi, közben végigméri a lányt. Azután körülnéz megint.*
-és... mi járatban? *érdeklődi meg és nagy kék szemekkel figyeli a lányt. A puma közben ott settenkedik körülötte.*
Nagy Klaudia
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 4:40 pm

*A lányka lépked be, megint tökéletes külsővel. Haja tökéletes, simnkje is kifogástalan. Fekete farmert vett fel, egy fehér magassarkú csizmát, és egy fehér kabátka van rajta, egy fekete-fehér kockás kendővel, lépései tökéletesen elegánsak a magassarkúban is. Meglátja Dávidot és odasétál hozzá. *
-Szia. Hogy vagy? *Érdeklődik mosolyogva. *
Maximilian Smith
Diák

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szomb. Nov. 14, 2009 4:32 pm

*Már eléggé régen járt itt, így gondolt egyet és már itt is van. Fekete nadrág, kék hosszú ujjú póló és a szokásos tornacipő van rajta. Hátsó zsebében pálcája. Egy kicsit beljebb merészkedik, miközben a puma daimón is ott sétálgat előtt.*
~Silver, ne menj túl messze...~ *Jegyzi meg Dávid, mivel nem akarja hogy kétfelé szakadjanak. A puma egy pillanatra hátranéz és megáll.*
~Te se keveredj el.~ *Ma valahogy egész jól kijönnek egymással. Végül úgy döntenek, megállnak egy csöppet.*
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 13, 2009 4:29 pm

//Fagy//
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Nov. 13, 2009 3:51 pm

* Pierre egy kicsit sétálni indult délután. Kutyusai bealudtak, így hát magányosan indult el a kúriában. Gondolataiba meredve sétált a folyóson, ha ismerőssel összeakadt akkor köszönt neki, de nem állt meg csak ment a semmibe. Amikor azonban a tükörterem ajtaja előtt ment el, elmosolyodott. Ott mindig le tudja magát foglalni így hát bement. Hamarosan észre vett egy tükröt ahol rózsaszínben virított. Jót nevetett rajta majd ment a következőhöz megnézni magát.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Nov. 11, 2009 8:52 pm

-Hát... ez igaz. Anyu még nem tud Vioról. Na de sebaj, majd bemutatom neki, meg elmagyarázom a történetünket. Azon már nem múlik a dolog. *mondja mosolyogva Vio szemébe, és ad neki egy rövid csókot.*
-Hát... félig. Pakolni biztos pakolhatsz. Odaadjuk a szakvezeknek a leveleket, és megvárjuk, míg engedélyezik nekünk a dolgot. *mondja ismét vidáman. Már alig várja a kis kiruccanást. Az más kérdés, hogy a célja kicsit nehéz ügy, de biztos benne, hogy nagyon jól fogja érezni magát ettől függetlenül. Elrosra viszont elgondolkodik, de végül megadja magát.*
-Na jó. Akkor jöjjön Ele is. De ennyien jövünk, más nem. Tudom, hogy nem lehet téged elszakítani ilyen hosszú időre Elétől. *mondja kuncogva.*
-Rendben, lányok, akkor most szerintem mehetünk most már aludni. Holnap fárasztó napunk lesz, ha minden igaz. Jó éjt nektek.*mondja, és Vionak ad egy búcsúcsókot, Ann-t pedig testvérien megöleli. Nem sokkal azután, hogy Dey elment, a két lány is távozik a hálójukba.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Hozzászólások száma: 2586
Msn: ritaveronika@axelero.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Nov. 11, 2009 8:32 pm

-Tehát egy levél oda, és két... Bocsánat, három levél itt... a szakvezetőknek... Akkor mire várunk?- *szinte Ann-nal együtt mondja a kérdést Vio is, hiszen ő is megszeretné ismerni a szerelme leendő szüleit... Illetve ínyukáját, sé nevelő apukáját* -Hidd el az anyukád és az apukám alig várják, hogy lássanak minket... Tényleg, anyud tud Vioról? De persze ez nem rám tartozik... Ezt nektek kell tudni...- *magában a lány magát vádolja* ~Miért nem tudom befogni, amikor be kell, vagy kellene?~ *na de ez van, a mondatot már kimondta* -Akkor ez azt jelenti, hogy készülhetek is?- *Deyanra néz, majd Viora, és látja, hogy a lány már bólogat is, és kérlelni kezdi Deyant. De persze Deyannak valószínűleg nem is kell annyi kérlelés, de azért Ann is rákezd* -Kérlek! Menjünk el! A vizsgák előtt ez különösen jó lenne...- *Két nő kérésének pedig ugye nem nagyon lehet ellent mondani... És ekkor jut eszébe Elros, az ő egyetlen szerelme. Napok óta leveleznek, de mostanában nem futottak össze...* -És Elros? Őt én itt hagyjam? Nem akarom...- *válik egy kicsit hisztissé a lány, mivel Deyan szerelme ott lesz, és ő meg csak nézhet, mint Rozi a moziba... Hiszen James meg Helgával fog lenni nagy valószínűséggel...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Nov. 11, 2009 8:20 pm

*Szemöldökét ráncolva hallgatja Ann-t. Valami nagyon nagy gáz lehet, ha Ann ennyit szabadkozik rajta...*
-Micsoda? De hát hogyan? És miért pont az én nevemre íratta, ha kitagadott? Természetesen nem kell nekem a villa, de nem értem... Minden esetre gondolom, a papírral sincs minden rendben, ha az én nevemen van... *mondja közben, nem bírja megállni, hogy ne szóljon közbe. Aztán a végét örömmel hallja, de egészen más körülmények között képzelte el a dolgot.*
-Természetesen egyet értek. Nagyon szívesen leszek a te apukád fia. Csak hát... Nem egészen így terveztem. De akkor így talán minden megoldódik. *mondja, és azért egy fél mosolyt minden esetre megereszt, hogy Ann lássa, ő igenis örül neki, csak nem így gondolta a dolgot.*
-Tőlem akár mehetünk most is. Amint te is ráérsz, na meg Violette... *néz Viora, mert a világ minden kincséért sem hagyná itt a lányt, ha egyszer megismerheti az anyukáját és a leendő nevelő apukáját.*, szóval akkor rögtön mehetünk is. Majd kérünk kikérőt, hisz fontos a dolog.
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Nov. 11, 2009 8:07 pm

-Nos igen… Tudom, hogy azt mondtam, hogy nincs semmi… Először nem is akartam ezt mondani, mert nem akartalak megijeszteni… De az anyukád és az apukám is arra kértek, hogy mondjam el, amit ők megtudtak…- *szabadkozott a lány, de ő is tudta, hogy előbb vagy utóbb úgy is el kellene, hogy mondja ezt Deyannak. És jobb ha az előtt tudja meg, hogy mi is a helyzet, mielőtt valami hivatalnok keríti őt elő. Igen, a helyzet most már ennyire súlyos lett…hiszen nem is akármiről van szó…* -Apum és anyud találtak egy kulcsot, ami egy bankban egy széf kulcsa. Mr. Dragomir, milyen meglepő, anyud nevén bérelte ki… De nem is ez az érdekes, hanem ami benne volt… Nos, némi készpénz, ami ugye nem is olyan meglepő… De a másik dolog… Néhány papír is volt mellette… Egy villát iratott a nevedre… Egy villa van egy kiskorú nevén…ha úgy jobban tetszik a tulajdonában… És ezt senki nem fogja jó szemmel nézni…- *nyelt egy nagyot a lány* -Így Helga és James meghoztak egy súlyos döntést… Anyud nagyon sokat gondolkodott… És mint kiderült az anyud korábbról ismerte apumat… Mivel úgy tudja jó apa, ezért téged rá akar bízni…- *a lány megöleli a fiút* -Serenity leszel… Előbb is mint hittük… Így meg tud téged menteni…és ezt az egész csúnya ügyet elfelejthetjük…mert a villát pedig anyud nevére iratják- *elvigyorodika lány* -Oda hívott anyud és apum minket is, ha lesz időnk egy kicsit pihenni…- *végül is rendeződik a dolog, de egy kis időbe fog telni, addig pedig mindenkinek az a feladata, hogy kitartson.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Nov. 11, 2009 7:54 pm

*Eszébe jut, hogy Viot kihagyta a dologból, csak Ann-nak ígérte a pénzt a yachtért.* -Ja, meg persze a te családodnak is járna a pénzből. *mondja vigyorogva, és ad egy puszit Vio ajkára. Aztán felnevet azon, hogy mekkora dologról is mond le ő.*
-Köszi, de nekem aztán nem kell. Mihez kezdenék én annyi fekete pénzzel? Ráadásul még csak családom sincsen, csak apa, aki kitagadott, anya pedig még nem ment hozzá a te apukádhoz. *foglalja össze a véleményét, hogy miért is olyan könnyű neki lemondani a cuccról. Aztán viszont leolvad az arcáról a mosoly, mert még egy rossz hírről akar beszámolni Ann.*
-Ahhoz képest, hogy először azt mondtad, hogy nincs hír, ez már a második. Mi történt már megint? *kérdi, és kicsit el is vörösödik, úgy várja a részleteket a saját múltjáról, amiről most már ezek szerint többet tud Ann, mint ő maga.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Nov. 11, 2009 7:52 pm

//olvad//

-Derék dolog... Tényleg az... Büszke vagyok rád- *és tényleg büszke most Ann Deyre, hiszen a fiú nem hagyta, hogy a pénz valami manipulatív dologgá váljon az életében* -Valamit tudom, hogy most elveszítettél, de hidd el, hogy nyertél is... Nyertél egy új lehetőséget... Nyertél valami olyan dolgot, amit az apád már régen elveszített... Megvédted ugyan is a saját becsületedet és a nevedet... Bebizonyítottad, hogy nem lehet elhamarkodott következtetéseket levonni, miszerint a fiú ugyan olyan, mint az apja...- *mondta a lány a legnagyobb tisztelettel, azán becsukta egy pillanatra a szemét, de a szívét még is egyfajta keserűség folytotta el* -Viszont van még egy dolog... Azt hiszem jobb ha tudsz róla... Mielőtt valami nagyobb baj lesz belőle...- *csuklott el a lány hangja, miközben a fiút nézte.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 08, 2009 8:52 pm

-Na, mégis van hír? Ne kímélj, mondd csak. *mondja egy nagy sóhajtással, és figyelmesen hallgatja Ann-t.*
-És mit akarna tőlem apa? Engem kitagadott, nem hiszem, hogy rám bízná a millióit. De ha a bíróság rám bízná, természetesen tudnék vele mit kezdeni. Elosztanám a szegények között a vagyont, a yachtot pedig elárverezném. Így tisztességesen megszabadulnék a cókmóktól, és ráadásul egy csomó legális pénzhez is jutnék, amit meg elsősorban nektek adnék. *meséli el a tervét.*
-Afelől ne aggódj, hogy rájönnének, hogy tudok az előzményekről. Majd csak nézek, mint borjú az új kapura. Persze, ha behatolnak az elmémbe, az már más kérdés... *felel az apja kérésére.*
-Ezt el is vártam tőled. Majd elmegyünk Vio-val.

//fagy//
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 08, 2009 8:42 pm

-Nos apum mindent megtesz... Viszont van egy hírem, és nem biztos, hogy örülni fogsz neki... Elkezdődött Mr. Dragomir ellen a vizsgálat... És lehet, hogy most meg fog téged taláni... Ugyan is van egy törvény, miszerint a csalást lehet leplezni... Illetve ő dutyiba megy, de a hőn szeretett vagyona meg marad, ha más a tulajdonosa... Azt a törvény nem írja, hogy nem lehet rokon a kiszemelt, csak a lényeg, hogy ne tudjon az előzményekről... Szóval fogalmam nincs, hogy mit is lép majd az az ember, de légy nagyon óvatos... Ezen kívül azt üzente apa, hogy lehet, hogy elvisz majd minket pár auror kihalgatni... A lényeg, hogy ne hagyjuk a mondatainkat kifordítani, és a paparokról hallgatnunk kell, mint a sír...- *magayaráz a lány komoly tekintettel, majd elmosolyodik a bál szó hallatán* -Szerinted lehet törzsvendégeket kitiltani valahonnan? Már rég meg vagytok hívva...- *neveti el magát Ann, majd Viora és Deyanra néz.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 08, 2009 8:32 pm

*Hallgatja Ann magyarázatát Borist meg a többieket illetően.* -Jah, értem már. Végül is nem túl ritka név nálunk a Boris. *mondja, majd felnevet Ann annak a megjegyzésére, miszerint az a jó hír, ha nincs hír az apjáról.*
-Na igen. Kizárt, hogy jó híreket halljunk róla. De azt nem értem, hogy miért ment hozzá anya? Szerintem még ott is fogunk találni érdekességeket, a házasságuk körülményeiről... *gondolkodik el a dolgon. Végül is, nem kizárt, hogy apa kényszerítette a házasságra Helgát... De hogy miért, azt nem tudja. Elvileg nem szereti a varázslókat...*
-Hát, hátha sikerül nekik összejönni. A karácsonyi bálon pedig szerintem valóban nem egyedül lesz apukád. *mondja derűs arccal.* -Jaj, de várom már. Persze, csak ha meghívsz minket Violette-tel. *mondja nevetve, hisz ezt nem csak reméli, hanem egyenesen el is várja a lánytól.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 08, 2009 8:21 pm

-Bolgár területen csak Boris volt, akit apa megismert. Boris segített neki, ezért apa alkalmazta... És gondolom, hogy apa idejön, ki más is kalauzolhatná őt el itt, mint a jó öreg Borisz- *Deyan apjának a nevére Ann most elmosolyodik* -Ó a mi Boriszunk egy kedves 60 év körüli bácsika. Én is nagyon szeretem. 20 vagy 30 éve van a család szolgálatában...- *aztán csak rá néz Deyanra* -Na és az apád... Vele kapcsolatban az a jó hír, ha nincs róla hír...- *húzza el Ann a száját. Violette pedig csak halgatni tudja, ahogyan Ann és Dey beszélgetnek. Örül Dey és Ann boldogságának, hiszen testvérek lesznek...* -Nos úgy néz ki, hogy Mr. Serenity leszel...- *mosolyodik el Ann* -De szerintem ez az első tali...- *folytatja mosolyogva* -Szerinted így mi lesz a bálal? A karácsonyi bállal? Tudod te is, hogy mit mondok... Lehet, hogy apa végre egy hölgy társaságában érkezik meg?- *néz rá Deyanra cinkos tekintettel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Vas. Nov. 08, 2009 8:09 pm

-Semmi baj. De attól még, hogy hangokat hallasz, nem kell egyből támadni. A legnagyobb valószínűség szerint ugyanis nem fognak bántani az iskolán belül. *mondja a fiúnak, aki viszont rövid úton távozik.
Ann érkezik a tükörteremben, nem sokkal azután, hogy a fiú elment. Integet neki, majd köszön is neki.*
-Szia. Ez? Senki. Egyszercsak ok nélkül ránk támadt, aztán elrohant. *mondja vállat vonva. A levelet átveszi Ann-tól, és olvasni kezdi hangosan, hogy Violette is hallja.*
-Egy pillanat. Boris? Kocsis? Ez furcsa... Apa is Boris... *jegyzi meg közben, mikor arról van szó, de aztán tovább olvassa, és rövid gondolkodás után egy hatalmas mosoly kerül az arcára.*
-Nocsak. Ezek szerint mégiscsak anyához megy... Úgy látszik, alakul az ügy, és tényleg testvérek leszünk. Ez nagyon jó hír.

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 28 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

Similar topics

-
» Tükörterem
» Rejtett tükörterem