|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Samantha Cooper Diák

Hozzászólások száma: 141 Msn: sammy.blake@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Szept. 19, 2009 7:40 pm | |
| *Nem sokkal Gaby után Sam is belép a tükörterembe, ismeri már szinte az egész iskolát, de ezen a helyen még csak először jár, és mivel nem siet sehova van ideje körbenézni. Ellép az ajtótól, hogy útjára induljon ám valami mégis megakadályozza tervében. Ismét megpróbálkozik vele, de most is ugyanaz az érzése van, mintha valami visszatartaná. Lenéz hát és majdnem elneveti magát, korai lett volna pánikba esni, mert igen egyszerű oka van annak, hogy nem képes maga mögött hagyni az ajtót. Hosszú fekete szoknyájának vége beakadt az ajtóba, ő pedig, mint a figyelmetlenség és szerencsétlenség koronázatlan királynője odacsukta, és ha nagyobbat rántana rajta biztos elszakítaná kedvenc ruhadarabját. Miután kiszabadult végre, megkezdte felfedező útját a teremben, ám nem jutott messzire, mert ismerős arcot pillantott meg. Teljesen lekötötte szoknyájának "rabul ejtődése", így körbe se nézett rendesen, és csak most vette észre diáktársát.* -Szia. *Köszön neki, és odasétál hozzá. Tekintete megakad egy igen furcsa tükrön amiben természetes hajszíne helyett egy sokkal vörösesebb árnyalatban pompázik haja. Nagyon megtetszik Samnek ez a kis trükk, és mivel nem esik nehezére, hát ténylegesen átváltoztatja haját arra az árnyalatra, és a tükör képe is változik, szőkés árnyalatot kap hajkoronája, ami a lányt széles mosolyra készteti. Totálisan elmerül ebben az új "játékban" el is felejti, hogy nem egyedül van a szobában. Már vagy a 100. színt varázsolja fejére mikor eszébe jut, hogy Gaby valószínűleg még ott van. Világos rózsaszínes hajjal fordul a lány felé, bocsánatkérően néz rá.* -Ó, ne haragudj, csak kicsit... nagyon elkalandoztam. *Bűnbánóan lehajtja a fejét, de félszemmel visszasandít a mellette lévő tükörre, és kicsit vörösít a rózsaszínes árnyalaton.* |
|  | | Sylvia Grozda

Hozzászólások száma: 292 Kaszt:  Üzenőláda: #694489
A Dangerous Mind
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Szept. 19, 2009 7:24 pm | |
| *Nyílik a Tükörterem ajtaja, majd zárul, és az érkezett leányzó magabiztosan sétálgatni kezd a tükrök között. Gaby az, személyesen. Néha bele-belenéz a tükrökbe, majd továbbsétál, mintha lenne határozott célja, ztán megáll az egyik tükör előtt, de rögtön meg is nyúlik a képe. Ugyanis nem azt látja benne, mint remélte volna...* ~Lehetetlen!Mi történt? Itt a daimonmutató tükörnek kéne állnia!~ *Gondolja, és tanácstalanul körbenéz. Úgy tűnik, a tükrök valamikor helyett, vagy épp funkciót cserélhettek egymással... Elhátrál a tükör elől, amelyik történetesen szőke hajjal, és barna szemekkel, no meg kissé vaskosabb alkattal megáldva mutatja őt, és tanácstalanul néz körbe.* ~Remek, ezek szerint mehetek végig az összes tükrön, mire meglesz...~ *Gondolja kissé csüggedten, de még nem indul el, csak néz, néz eléggé tanácstalanul.* |
|  | | Chiyori Kiryuu - archiv Diák

Hozzászólások száma: 626 Msn: eszticicc@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Szept. 19, 2009 1:10 pm | |
| *Amikor Chiyori megáll, hogy megkérdezze Marcustól, hogy az előtte álló tükör eddig is ott volt-e a srác előre lép és ő is szemügyre veszi a tárgyat. A nemleges válasz után a lány törni kezdi a fejét a megoldáson.* -Tudtam én. De akkor most mi legyen? *kérdi, mert ő csak véletlenül tévedt ebbe a terembe, így a táblán álló megoldást sem olvasta el természetesen. De szerencsére Marcus igen.* -Elmászkáló tükrök... mi lesz még itt. És akkor hogy jutunk ki, ha ezek a tükrök össze-vissza tudnak mozogni? *érdeklődik, de szerencsére hamar kap is választ, mert a fiúnak eszébe jutnak a táblán olvasottak.* -Hogy mi? A csodalámpát ne dörgöljem meg, hogy előjöjjön Dzsini? *kérdi kicsit hitetlenül a lányka, hisz valljuk be, elég furcsán hangzik, hogy az Ózból kell idézni ahhoz, hogy ki lehessen jutni a teremből. Amikor Marcus lábujjhegyre áll és a mozdulatot kezdi el csinálni, Chiyori kuncogni kezd mögötte. Elég vicces látványt nyújt, amint Marcus Dorothyt utánozza. Azonban mikor a srác eltűnik a lány szeme elől, Chiyorinak tátva marad a szája.* -Ez most komoly? *vonja fel szemöldökét, de azért ő is a srác után csinálja a mozdulatot. Amikor megérkezik a srác mellé a bejárathoz, akkor nevetve mondja.* -Hát nem gondoltam volna, hogy tényleg így fogunk kijutni. Nagyon vicces. *nevetgél, majd a fiúra pillant.* -Na, akkor mehetünk enni? *érdeklődik, majd nyitja az ajtót és indul is a kajálda felé.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szomb. Szept. 19, 2009 12:54 pm | |
| //olvad//
*Szóval akkor a két fiatal megbeszélték, hogy elindulnak az ebédlő felé. Már mind a ketten eléggé éhesek, így nem is ácsorognak tovább a tükörterembe. Viszont amikor elindulnak visszafele, Chiyori hírtelen megáll és Marcustól kérdi, hogy egy bizonyos tükör vajon ott volt-e régebben is, mert hogy ő nem emlékszik rá. A fiú kicsit közelebb lép a tükörhöz, majd keresztbe teszi a kezeit. * - Erre bizony én se emlékszem. *jelenti ki, majd egy picit elgondolkodik. * - Valahol olvastam, hogy itt néha a tükrök elmászkálnak a helyükről és hogy itt el lehet tévedni. Most kéne valamit tenni, várjál, mi is volt leírva arra a táblára. *nagyon töri a fejét, hogy vajon mit is kéne csinálniuk, majd kicsit később szétteszi karjait és a lány mellé lép. * - Már tudom. Állj lábujjhegyre, koccantsd össze a sarkaid, majd mondd ki, hogy szökkenj. *meséli a lánynak, majd ő szépen lábujjhegyre áll, összekoccintja sarkait és már mondja is. * - Szökkenj. *utána pedig már el is tűnik. Ha Chiyori is utána csinálja, akkor a bejáratnál találkoznak. *
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 12:09 pm | |
| |

Hozzászólások száma: 626 Msn: eszticicc@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Aki szeretne játszani az nyugodtan írjon üzit vagy msn-en! ^^
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 12:06 pm | |
| -Pedig az vagy. *mondja kacagva Chiyori. Amikor Marcus mondja, hogy nagyon örül neki, hogy a lány eltévedt és hogy kezdi megkedvelni, egy picit ismét belepirul a szép szavakba.* -Nagyon jól esik ezt hallani. Én is örülök neki. *mondja mosolyogva, hiszen tényleg kedves a fiú és jó tudni, hogy szívesen találkozik össze Chiyorival. Azonban a pirulós beszélgetés hamarosan ismét kacagásba megy át, amikor Marcust az egyik tükör törpeként ábrázolja.* -Neee, ez nagyon durva. *nevetgél a lány, de hamarosan nem csak a Derionos srácon, hanem magán is, hiszen őt is mutatja a tükör. A nevetés és a jókedv nagyon sok mindenre jó, akár gyógyítani is lehet vele, viszont az éhséget nem múlasztja el. Chiyori hasa megkordul, mire a lány felteszi a kérdést, hogy nem ebédelne-e vele a srác. Marcus válaszára viszont a japán lányka gondolkozni kezd, majd elneveti magát.* -Háááát... még előfordulhat. *mondja és most ő kacsint a srácra. Kiderül, hogy még a diákképviselő srác sem ebédelt ma, így ő is eléggé éhes és szívesen benne van egy ebédlő látogatásban.* -Remek. Akkor szerintem induljunk is, mert éhen halok. Max ebéd után visszajövünk tovább nézelődni. Csak a zombis tükröket kerüljük majd. *mondja nevetve, majd hogy nyomatékosítsa mondatát el is indul abba az irányba, amerről jött. Ám a kijutás nem olyan egyszerű, mint ahogy azt Chiyori gondolta, mivel mikor ki akar menni hirtelen megáll és Marcushoz fordul.* -Ez a tükör eddig is itt volt? *szemöldökét felvonja és úgy vizsgálja a helyszínt.* -Nekem nem rémlik, hogy itt befordultam volna erre. *mondja a srácnak és most úgy érzi, hogy nem azért nem talál ki, mert ő tévedt el.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 11:37 am | |
| - Hogy én? Lökött? Na ne mondd. *mondja vigyorogva a lánynak, majd csak mosolyog azon, hogy bizony Chiyori senkinek se öltözött ki, csupán csak elővett valamilyen ruhát a szekrényei közül. A beszélgetésük közben lassan elindulnak tovább, hogy ne a zombit csináló tükör előtt ácsorogjanak. Közben pedig a lányka megosztja Marcussal, hogy bizony sikeresen eltévedt. * - Őszíntén szólva én most örülök annak, hogy eltévedtél, mert ha odataláltál volna a társalgóba, akkor biztosan nem futunk össze, pedig kezdelek megkedvelni. *kaccsint a lányra, majd tovább sétál. A következő képen úgy néz ki, mint egy törpe, akinek teste szinte semmi. * - Asszem nem néznék ki jól, ha törpe lennék. *mondja ismét csak vigyorogva a lánynak, majd csak haladnak tovább. Viszont amikor az Eramires diák megkérdezi Marcust, hogy nincs-e kedve kicsit később elmenni ebédelni, a fiú enyhén felvonja a szemöldökét. * - Te, ezt ne fordítva kellett volna? Szóval hogy én kérdem meg tőled ezt? *teszi fel a nagy kérdéseket teljesen komolyan, majd elmosolyodik. * - Egyébként természetesen van kedvem, mivel ma még nem ettem semmit és most már kezdek igazán éhes lenni. Ha gondolod, akkor akár most is indulhatunk, hiszen ide vissza tudunk jönni bármikor, na meg más helyeket is felfedezhetnénk. *mosolyog a lányra, majd kérdőn tekint rá, hogy akkor most mi legyen. Ha a lány úgy dönt, hogy még maradjanak, akkor a fiú is nézelődik tovább a tükrökben, ha viszont menni szeretne, akkor vele tart és az étkezőig meg sem áll. *
|

| Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 11:24 am | |
| *Chiyori önfeledten nevetgél a különböző tükrök képein, majd egy nem túl gusztusoshoz ér. Valahogy az nem tartozik a kedvenc képei közé, ahogy látja magát zombiként szétesni, így ezt a tükröt nem is találja túl viccesnek. Viszont hamarosan mégis elneveti magát, mivel szamárfüles zombit még nem látott. Kitör belőle a nevetés, majd mielőtt még megfordulna, hátra szól a srácnak, akinek már felismerte a hangját.* -Marcus, te olyan lökött vagy. *vet egy utolsó pillantást a tükörre, majd odafordul a mögötte álló fiúhoz. Marcus megdícséri, hogy szépen néz ki, melyre Chiyorinak mosoly ül ki arcára.* -Köszönöm! Jó ezt hallani. *mondja, majd a kérdésre is válaszol hirtelen.* -Mi? Nem öltöztem ki senkinek, csak ma így volt kedvem felöltözni. Csak magamra kapta ezeket. *mondja mosolyogva, hiszen neki tényleg nem volt olyan szándéka, hogy valakinek kimondottan tetszeni akar öltözetével. Egyszerűen csak szeret jól kinézni. KÖzben a srác nem bírja tovább a gusztustalan tükröt, így odébb állásra kéri a lányt, aminek Chiyori sem mond ellent. Inkább nézegeti a vicces tükröket ő is. Marcus újabb kérdésére csak nevetve válaszol.* -Hát igazából... csak hű voltam magamhoz és eltévedtem. *nevet tovább, majd folytatja.* -Nemrég keltem fel és eredetileg a Központi termek felé mentem volna... de egy kicsit még kómás vagyok és egy emelettel korábban álltam meg. És mivel érdekesek voltak az első tükrök, így gondoltam kicsit körbenézek. *válaszolja mosolyogva. Mostmár tudhatja Marcus, hogy Chiyori bizony tényleg képes elég könnyen eltévedni, ahogy már az elején megmondta.* -Jó kis hely, némelyik tükör nagyon vicces, de némelyik meg elég undi... *húzza el kicsit a száját, majd ismét a fiúra néz.* -Ha körbenéztünk itt nincs kedved ebédelni menni? Még nem ettem ma semmit és kicsit megéheztem. *amolyan ebédre történő invitálás után a lány érdeklődve figyeli, hogy Marcus vele tart-e majd a tükrök után vagy esetleg már evett. De az is lehet, hogy csak szimplán egyéb dolga lesz, hiszen diákképviselő, ahogy jelvénye is mutatja.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 11:04 am | |
| *Ahogy halad egyre beljebb, nevetésre lesz figyelmes. Megáll és fülel. * ~ Vajon ki lehet itt? ~ *kérdi magától gondolkodva, majd lassan elindul visszafelé, a bejárat irányába. Az egyik tükör mögül kíváncsian kiles, majd megpillantja az Eramires lányt, igen csinosan. * ~ Hmm, nem csúnya lány. ~ *gondolja magában, majd el is mosolyodik ezen. Lassan közelebb sétál hozzá, óvatosan a lány mögé lopózik, majd amikor már a tükörhöz ér, két szamárfület tart a lány feje fölött. * - Így még viccesebb. *mondja nevetve a lány mögül, majd leereszti a kezét és Chiyorira pillant. * - Igazán csinos vagy ma. Kinek öltöztél így ki? *teszi fel a nagy kérdést, majd ő is belenéz abba a tükörbe, ami előtt a lányka áll. * - Húúú, hát ez borzasztó, menjünk tovább. *javasolja, mivel az a tükör, ami előtt a lány ált, megmutatta a diákoknak, hogy hogyan is bomlik le a testük, akár egy zombinak. Undorító ez a fiú számára, ő nem szereti az ilyen dolgokat. * - Egyébként mi hozott erre a vicces helyre? Én egyszer már jártam itt, így gondoltam ismét körbenézek, mert múltkor nem volt túl sok időm... *meséli a lánynak, hogy ő még is hogy került ide, mert valószínűnek tartja, hogy visszakapta volna ezt a kérdést, tehát jobb megelőzni. *
|

| Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 10:53 am | |
| *A harmadik emelet egyik várószobájából semmi nesz nem szűrödik ki, pedig tudni lehet, hogy a szoba nem üres, Chiyorié. Még nem kapta meg rendes szobáját, úgy tűnik az ügyek intézése kicsit hosszasabban elhúzódik, mint azt ideérkezésekor gondolták. Na de sebaj, a célnak ez a szoba is tökéletesen megfelel. Az azonban, hogy ilyenkor csönd van a szobában nagyon furcsa, hiszen a lányka még nem hagyta el szobáját és valamit azért csak csinál. Persze hogy csinál... alszik. A kis hétalvó. Éjjel sokáig fent maradt, így nem csoda ha most ilyen későn is alszik. Ám a beszűrődő fény mostmár őt sem hagyja tovább pihenni, így pár percen belül fel is ébred. Kinyitja szemeit, majd az órára pillant.* ~Ejjha, jó késő van már. Nem ártana felkelnem...~ *állapítja meg, mely való igaz, egy nagyon okos ötlet. Ledobja magáról a takarót, nagyot nyújtózik, majd felül az ágyon. Feláll és odasétál a tükörhöz. Haja elég kócosan áll, de egyenlőre ez most nem zavarja, hisz majd ha felöltözik, úgyis megfésüli. A "reggeli" teendők után -fogmosás, arcmosásm, stb...- átöltözik és a már említett fésülködés is megtörténik. A lányka ma egy szürke miniszoknyát és egy halványkék topot húz magára, hisz egyenlőre nem tervezi, hogy kimenne, mivel nem is tudja milyen az idő odakint. Inkább az iskolán belül megy valamerre, hogy ne csak a szobában üljön. Mikor mindennel elkészült kilép a szobája ajtaján és elindul lefelé, valószínűleg a központi termeket megcélozva. Ahogy leér az emeletre és benyit az ajtón egyértelművé válik, hogy rossz helyen jár. Mivel csak nemrég ébredt, így kicsit eltévesztette az emeletet, így most az elsőn van, méghozzá egy furcsa, tükrökkel teli teremben.* -Hát ez meg miféle hely? *néz érdeklődve a rengeteg tükör felé, de mivel érdekli a hely, ezért ahelyett, hogy visszafordulna, inkább bemegy és körülnéz. Az első tükör amibe belenéz nagyon furcsa, hiszen nem mutat tükörképet Chiyoriról.* -Ez meg hogy lehet? *döbben meg a lány, de mikor arréb lép a következő tükörhöz, rájön a turpiszságra, hogy ezek mágikus tükrök. Abban ugyanis saját magát látja ugyan, de egy nagyon vad, metálos kiscsajszi képében. Mikor ezt meglátja önkéntelenül is elneveti magát.* -Ez vicces. Szóval ilyen lennék rockerként? *mosolyog tovább a tükröt bámulva.* -Vajon a többi milyen lehet? *elindul befelé a teremben, hogy választ kapjon kérdésére. Ahogy halad el a tükrök mellett, egyre hangosabban kacag a különböző vicces vagy éppen grotesz képek láttán. Nem tudja egyedül van-e, bár nem zavarná senki, hiszen nagyon szeret neveti és ezt mások előtt sem szégyenli.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 18, 2009 10:32 am | |
| *A mai nap ismét egy kis kikapcsolódásra vágyik a Deridionos fiú. Így hát egy olyan helyre téved, ahol eddig csak egyszer járt, viszont sajnos nem volt túl sok ideje normálisan körbenézni. Most egy terepmintás nadrágot és egy fekete pólót visel. Jelvényei mellére vannak tűzve, hogy mindenki lássa, melyik szakhoz is tartozik. A folyosókon gyorsan halad végig, majd amikor megpillantja a tükörterem bejáratát, elmosolyodik. Benyit, majd körbenéz. A táblát nem olvassa el újból, hiszen egyszer már megtette. Lassan elindul befelé, remélve, hogy a tükrök most nem fogják útját állni és megtréfálni. Az egyik előtt megáll. Kicsit furcsa kép tárul a szeme elé. Marcus egész haja citromsárgán virít és bizony az öltözéke is. Elneveti magát saját képén, majd egy darabig még nézegeti a sárga tincseket, amik igazán borzasztóan állnak neki, majd végül tovább megy. A következő tükör előtt már egy vékony, természetellenesen magas testet vesz észre. Természetesen a saját testét. * ~ Hát ez egyre jobb… ~ *gondolja vigyorogva, majd halad szépen tovább, természetesen sorba, hogy lássa, még milyen tükrök is vannak itt. *
|
|  | | Elisaveta Mira Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1948 Msn: michiyo913@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Tükörterem Csüt. Szept. 17, 2009 7:09 pm | |
| Hát... úgy viszonylag jól. *Vigyorog a lány.* Mondjuk házit is kéne írnom néha. *Kuncog, de még mindig csak a nyakát tekergeti. Kinyújtja a lábait, és kivillan a két sportos világoskék cipőcskéje.* Neked? *Kérdez vissza végül, bár teljesen fölöslegesen. Eltűr egy tincset az arca elől, és a koboldfiúra mosolyog.*
//Megfagyunk// |
|  | | Andrey Bogdan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1240 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Tükörterem Csüt. Szept. 17, 2009 7:01 pm | |
| -Persze, jó hely a tanakodásra.*mondja kacsintva, aztán szépen csak nézelődik. A tükröket nézi, majd a lányra néz*- És igen, n is jól, amúgy, hogy megy a tanulás ?*kérdezi mosolyogva. egy fekete póló, és egy nadrág van rajta, egy fekete tornacipővel egyetemben. A haja szokásosan szerte áll.* |

| Téma: Re: Tükörterem Csüt. Szept. 17, 2009 6:57 pm | |
| *Eli egy pillanatnyi gondolkozás után válaszol.* Semmi új, megvagyok... te? *Kérdez vissza végül mosolyogva, és követi a fiút, majd ő is leül, de nem a fal tövébe, hanem kicsit messzebb. A talárja kicsit szétnyílik, és látni lehet, hogy alatta egy sötétlila egyszerű póló, és szokásosan farmer van. Miután Andrey válaszolt, csak vigyorog előre, végül megszólal.* Szeretsz itt lenni? *Kérdezi kissé ábrándozva, miközben még egyszer alaposan végignéz a helyiségen. Törökülésben ül, és ahogy várja a választ, végig csak a termet pásztázza.* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1240 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Tükörterem Csüt. Szept. 17, 2009 6:50 pm | |
| -Á, szia Elisaveta*köszön mosolyogva a kis kobold, hiszen rég találkozott a lánnyal.*-Mizujs veled? hogy vagy ?*érdeklődik kedvesen, majd leül a fal tövébe. Kicsit fáradt, pontosabban lestrapált, hiszen egész nap a szobájában gubbaszt.*~Hétvégén tuti lemegyek Nellondba, és megcsinálom az Illúziómágia leckét, és akkor még ki is kapcsolódom.*határozza el magában gyorsan, majd figyel a lány válaszára.* |

| Téma: Re: Tükörterem Csüt. Szept. 17, 2009 6:46 pm | |
| *Eli futkosik össze-vissza a Kúria területén, mivel nem tud mit csinálni. Vörös talárban, teljesen egyenes hajjal, mosolyogva tér be a tükörterembe, ahogy sok-sok ismerős szem néz vissza rá, de van pár másféle is. A lány érdeklődve pillant a kis koboldra, akivel már elég rég nem találkozott.* Szia... *Itt egy pillanatnyi gondolkodóba esik, majd újra vigyorog.* ...Andrey! *Mosolyog a fiúra, majd közelebb lép, és alaposabban körülnéz. Még mindig tetszik neki ez a hely, mint úgy kb mindegyik itt a Nezabar területén.* |

| Téma: Re: Tükörterem Csüt. Szept. 17, 2009 6:43 pm | |
| *Egy kis kobold srác kóricál a folyosókon, az első emeleten, majd betér a tükörterembe. Nincs kitűzött célja, csak csámborog. Eleget tanult ma, most kiszellőzteti a fejét. Szépen belép, majd a tükröket kezdi el nézegetni. Mindenféle dolgot lát bennük. Szépeket, és rondákat egyaránt. Érdekes egy terem ez, furcsa is.. De ő itt van, és csámborog. Már rendbe tette teljesen a szobáját a Jack féle incidens óta, régi fényében virít.* |
|  | | Aaron Drawer - Allidon Diák

Hozzászólások száma: 451 Msn: daviid018@citromail.hu Kaszt: 
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Szept. 16, 2009 7:10 pm | |
| *Aaron Drawer első illúziómágia órája után érkezik meg egy kis esti sétára. Igaz, nem a friss levegő volt a mai fő cél, hanem az, hogy megmozgassa tagjait. Ennek pedig tökéletesen eleget tesz egy bizonyos első emeleti terem. Na igen, a tükörterem sok érdekességet nyújt, titkai talán felfedhetetlenek, de ezt nem tudja Aaron, hiszen még sosem volt itt. A mai napon ő is talárt öltött, hiszen óra volt, ott pedig számára ez az illő megjelenés. Fekete farmerja mellé szakjának csodás színét, azaz aranyat vett fel. Eme talár alatt egy fekete póló látszik még, de csak egy vékony csík, hiszen eléggé össze van húzva a talár. Bár miközben megy, a ruhadarabb mellette lebeg, mint valamiféle köpeny. A folyósokon sétálva kanyarog, egyet jobbra egyet balra, majd már azt sem tudja mennyi kanyaron van túl, de megérkezett a tükörterem elé. Kezét a kilincsre teszi, de ekkor hangokat hall maga mögül. Vajon kinek a léptei ezek?* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 04, 2009 1:28 pm | |
| *Úgy tűnik, hogy Jessica ma valahol máshol jár, így Marcus egy ideig vár, majd amikor nem érkezik válasz a lánytól, akkor még egy ideig nézelődik a tükörteremben, majd elindul a kijárat felé. Szerencsére nem ment túl mélyen be a tükrök között, így nincs szüksége arra a bizonyos szóra, ami segíthetné a kijutásban. Tehát miután az ajtónál van, még visszaköszön a lánynak, majd elhagyja a helységet és a szobájáig meg sem áll. * |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 04, 2009 1:06 pm | |
| - Te is Deris? Micsoda szerencse. Alig ismerek szaktársakat, örülök akkor, hogy összefutottunk és hogy nem hagytalak elsétálni. *mondja egy aprócska mosollyal az arcán, majd amikor meghallja, hogy a lány azért ment inkább másfelé, mert Marcus olyan jól elvolt, akkor visszapillant a tükör felé, ahol még nemrég nézegette magát. * - Tudod, én még soha nem voltam itt, aztán gondoltam felfedezem ezt a helyet is és hát elvoltam, nem tagadom. De ha egy újabb embert ismerhetek meg, akkor az mindig jobb egy sima vagy akár trükkös tükörnél. *mondja vigyorogva, majd az utolsó kérdés hallatán picit furcsán néz a lányra. * - Ezt most úgy kérdezted egyébként, mint ha nem lenne jogom itt lenni. Amúgy csak sétálgattam a szobám felé, aztán megláttam ezt a helyet és gondoltam benézek… na és te? Mit keresel itt? *a kérdés ugyanúgy visszajár a lánynak, ahogy azt Jessica is feltette. Marcus persze már egy ideje elengedte a lány csuklóját, csupán csak addig fogta, amíg megállította a lányt. Nincs neki most semmi féle hátsó szándéka se. * - Amúgy te hányadikos vagy? *kérdi végignézve a lányon. Valahogy nem tudja megállapítani ránézésre, hogy Jess mióta is járhat ide. *
|
|  | | Jessica Dream Diák

Hozzászólások száma: 2707 Kaszt:  Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 04, 2009 1:01 pm | |
| *A hang megszólalt mögötte kissé Jess összerezzent de ment tovább majd egy kezet érzett csukóján. Megpördült tengelye körül így szembe került a fiúval.* -Uhm...szia...Jessica vagyok én is Deris...- *mondta mosolyogva. Majd a kérdést hallva megrázta a fejét és Mex-re pillantott aki közben az orrát érintette az egyik üveghez és játszadozott azzal, hogy hol megnyúlik a pofája, hogy össze zsugorodik, vagy épp teljesen más jelenik meg a tükörben csak ő vonásaival.* -Nem menekültem csak láttam jól elvagy és nem akartalak zavarni...- *szabadkoztam.* -Amúgy mit keresel erre?- |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 04, 2009 12:45 pm | |
| *Ahogy sétál a tükrök között, fel se tűnik neki, hogy már nincs egyedül a teremben, egészen addig, amíg az egyik tükörbe belenézve, ami igen csak összezsugorította a fiút, megpillant egy lányt is. Eleinte azt hiszi, hogy csak a tükör szórakozik vele, majd amikor látja, hogy a lány mocorog mögötte, akkor hírtelen hátrapillant és csak akkor veszi észre az ismeretlent. * - Hé, várj. *kiállt utána és már lépked is a lány után, majd elkapja a kezét és utána egy barátságos mosollyal köszönti. * - Marcus vagyok, Deridionos. *mutat a kitűzőjére, majd végignéz a lányon. Még soha nem látta, bár ez nem újdonság. A mai napig találkozik ismeretlenekkel az iskolában, pedig azért már jó sok emberrel sikerült összefutnia, van, akikkel már többször is és ez igen csak nagy dolog. * - Miért menekültél előlem? Legalábbis a tükörből úgy tűnt, azért jöttem így utánad. *teszi fel a nagy kérdést a lánynak, mert Marcus azért nem olyan ijesztő srác, aki láttán mindenki csak úgy megfutamodik. Tehát jogos a kérdés, még ha félreértésről is van szó. *
|
|  | | Jessica Dream Diák

Hozzászólások száma: 2707 Kaszt:  Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 04, 2009 12:37 pm | |
| *Mint valami hiperaktív macska ugrabugrált a folyosón. Szülei baglya amit születésnapjára küldtek ma érkezett meg és mekkora volt az öröm mikor kibontotta a sok-sok ajándékot. A kedvenc az összes közül persze egy bőrkarkötő volt amire rá volt rakva egy biléta "Jessica" felirattal. Most is azt nézte miközben végig futott a folyosón és a fáradság legkevesebb kimutatásával fékezett le az egyik ajtó előtt majd lépett be rajta. hihetetlen sok tükör és mindegyik mást és mást mutatott. Ahogy sétált egyre hátrább és hátrább egy ismeretlent vélt felfedezni, de inkább elfordította a fejem mintha észre sem vette volna.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Szept. 04, 2009 12:19 pm | |
| *Az udvarról elég hamar beér, viszont még sincs kedve visszatérnie a szobájába. Gracet rendesen ott hagyta az udvaron és bizony azért, mert a szobájába akart menni, de ahogy az első emeletre ér, megpillant egy ajtót, ahol eddig még nem járt. Marcus kíváncsisága kifog az eddigi tervein, így rögtön megindul az ajtó felé. Még mindig egy fekete hosszú nadrágot visel és egy sötétkék pólót. Kezein és nyakában bőrből készült díszei lógnak, ahogy szinte mindig. Keze a kilincsen, majd már be is nyit. Ahogy körbenéz, rengeteg tükröt pillant meg. * ~ Ez egy vicces helynek néz ki. ~ *gondolja arcán egy kisebb mosollyal, majd már be is megy. Az ajtót becsukja maga mögött, majd körbenéz ismét. Tekintete az egyik tükörről a másikra vándorol, majd pedig egy táblához, ahova le van írva, hogy mit kell tennie, ha esetleg eltévedne. Memorizálja a dolgot, majd már indul is be a tükörrengetegbe. Ahogy az első tükörhöz ér, kicsit nagyobbnak látja magát, mint valójában és ahogy jobban megnézi magát, feltűnik neki, hogy nem kicsit kócos. Gyorsan rendbe teszi kósza tincseit, majd beljebb sétál, hogy meglássa, vajon még milyen furcsa tükrök várnak rá. *
|
|  | | Leona Arts Diák

Hozzászólások száma: 1342 Msn: hanka940326@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Szept. 02, 2009 4:41 pm | |
| |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |