Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17907 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Tükörterem Vas. Júl. 12, 2009 4:59 pm | |
| First topic message reminder :Biztosan te is hallottál már a vidámparkok tükörlabirintusairól. Ez is hasonlatos, de mégis kicsit más. Ahogy belépsz, egyből láthatod a rengeteg tükröt. Egy kisebb előteremben találod magad, ezzel kezdődik ugyanis a szoba. Itt több tükör is található, de még nem labirintus jelleggel, csupán kis cseleket hajtanak végre. Akad, amiben kisebbnek látod magad, és jóval szélesebbnek, akad ami megnyújt, és óriási leszel tőle. De vannak mágiával megbolondított darabok is, ahol szőke lesz a hajad, vagy épp hatalmas fogakkal bírsz, ha belenézel a tükörbe. A sokszínűségnek talán csak a képzelet szab határt, minden tükörben máshogy láthatod magad.
Aztán eléred az útvesztő bejáratát. Rengeteg tükör van itt, cselesek, akad amelyik még tanáccsal is megpróbál ellátni, hogy merre indulj tovább, mikor kockáztatsz és elindulsz a kanyarok között, de mégsem tudhatod, hogy vajon igazat súgnak-e, vagy csak tévútra akarnak vezetni téged. Akadnak itt szikrázó, csillogó tükrök, megannyi színkombinációban, de szimpla megszokott tükrök is. Akad, ami még mozgásra is képes, és mikor visszafordulnál, már egész más az út, mint amin érkeztél. Ha mégis úgy érzed muszáj kijutnod innen, de nem leled a kijáratot, semmi pánik! Egy apró trükk lesz segítségedre, melyről olvashatsz a bejárat kis útmutatójában is. Nem mást kell tenned, mint az ismert regény, az „Oz, a csodák csodája” trükkjét alkalmaznod. Állj lábujjhelyre, kétszer koccantsd össze a sarkaidat, majd mondd ki a kulcsszót: „Szökkenj!”. És máris az előteremben találod magad, ahonnan már jól látható az ajtó. Máskor azonban még próbálkozhatsz, hátha egyszer rájött az útvesztő trükkjére, és sikerül segítség nélkül kijutnod onnan. Sok sikert! írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 7:23 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 8:52 pm | |
| -Na, mégis van hír? Ne kímélj, mondd csak. *mondja egy nagy sóhajtással, és figyelmesen hallgatja Ann-t.* -És mit akarna tőlem apa? Engem kitagadott, nem hiszem, hogy rám bízná a millióit. De ha a bíróság rám bízná, természetesen tudnék vele mit kezdeni. Elosztanám a szegények között a vagyont, a yachtot pedig elárverezném. Így tisztességesen megszabadulnék a cókmóktól, és ráadásul egy csomó legális pénzhez is jutnék, amit meg elsősorban nektek adnék. *meséli el a tervét.* -Afelől ne aggódj, hogy rájönnének, hogy tudok az előzményekről. Majd csak nézek, mint borjú az új kapura. Persze, ha behatolnak az elmémbe, az már más kérdés... *felel az apja kérésére.* -Ezt el is vártam tőled. Majd elmegyünk Vio-val. //fagy// |
|  | | Ann-Tabitha Serenity Diák

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^
MSN: ritaveronika@axelero.hu
Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com
Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom
Életem reménye: HHGY (L)
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 8:42 pm | |
| -Nos apum mindent megtesz... Viszont van egy hírem, és nem biztos, hogy örülni fogsz neki... Elkezdődött Mr. Dragomir ellen a vizsgálat... És lehet, hogy most meg fog téged taláni... Ugyan is van egy törvény, miszerint a csalást lehet leplezni... Illetve ő dutyiba megy, de a hőn szeretett vagyona meg marad, ha más a tulajdonosa... Azt a törvény nem írja, hogy nem lehet rokon a kiszemelt, csak a lényeg, hogy ne tudjon az előzményekről... Szóval fogalmam nincs, hogy mit is lép majd az az ember, de légy nagyon óvatos... Ezen kívül azt üzente apa, hogy lehet, hogy elvisz majd minket pár auror kihalgatni... A lényeg, hogy ne hagyjuk a mondatainkat kifordítani, és a paparokról hallgatnunk kell, mint a sír...- *magayaráz a lány komoly tekintettel, majd elmosolyodik a bál szó hallatán* -Szerinted lehet törzsvendégeket kitiltani valahonnan? Már rég meg vagytok hívva...- *neveti el magát Ann, majd Viora és Deyanra néz.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 8:32 pm | |
| *Hallgatja Ann magyarázatát Borist meg a többieket illetően.* -Jah, értem már. Végül is nem túl ritka név nálunk a Boris. *mondja, majd felnevet Ann annak a megjegyzésére, miszerint az a jó hír, ha nincs hír az apjáról.* -Na igen. Kizárt, hogy jó híreket halljunk róla. De azt nem értem, hogy miért ment hozzá anya? Szerintem még ott is fogunk találni érdekességeket, a házasságuk körülményeiről... *gondolkodik el a dolgon. Végül is, nem kizárt, hogy apa kényszerítette a házasságra Helgát... De hogy miért, azt nem tudja. Elvileg nem szereti a varázslókat...* -Hát, hátha sikerül nekik összejönni. A karácsonyi bálon pedig szerintem valóban nem egyedül lesz apukád. *mondja derűs arccal.* -Jaj, de várom már. Persze, csak ha meghívsz minket Violette-tel. *mondja nevetve, hisz ezt nem csak reméli, hanem egyenesen el is várja a lánytól.* |

Hozzászólások száma: 2586 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 8:21 pm | |
| -Bolgár területen csak Boris volt, akit apa megismert. Boris segített neki, ezért apa alkalmazta... És gondolom, hogy apa idejön, ki más is kalauzolhatná őt el itt, mint a jó öreg Borisz- *Deyan apjának a nevére Ann most elmosolyodik* -Ó a mi Boriszunk egy kedves 60 év körüli bácsika. Én is nagyon szeretem. 20 vagy 30 éve van a család szolgálatában...- *aztán csak rá néz Deyanra* -Na és az apád... Vele kapcsolatban az a jó hír, ha nincs róla hír...- *húzza el Ann a száját. Violette pedig csak halgatni tudja, ahogyan Ann és Dey beszélgetnek. Örül Dey és Ann boldogságának, hiszen testvérek lesznek...* -Nos úgy néz ki, hogy Mr. Serenity leszel...- *mosolyodik el Ann* -De szerintem ez az első tali...- *folytatja mosolyogva* -Szerinted így mi lesz a bálal? A karácsonyi bállal? Tudod te is, hogy mit mondok... Lehet, hogy apa végre egy hölgy társaságában érkezik meg?- *néz rá Deyanra cinkos tekintettel.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 8:09 pm | |
| -Semmi baj. De attól még, hogy hangokat hallasz, nem kell egyből támadni. A legnagyobb valószínűség szerint ugyanis nem fognak bántani az iskolán belül. *mondja a fiúnak, aki viszont rövid úton távozik. Ann érkezik a tükörteremben, nem sokkal azután, hogy a fiú elment. Integet neki, majd köszön is neki.* -Szia. Ez? Senki. Egyszercsak ok nélkül ránk támadt, aztán elrohant. *mondja vállat vonva. A levelet átveszi Ann-tól, és olvasni kezdi hangosan, hogy Violette is hallja.* -Egy pillanat. Boris? Kocsis? Ez furcsa... Apa is Boris... *jegyzi meg közben, mikor arról van szó, de aztán tovább olvassa, és rövid gondolkodás után egy hatalmas mosoly kerül az arcára.* -Nocsak. Ezek szerint mégiscsak anyához megy... Úgy látszik, alakul az ügy, és tényleg testvérek leszünk. Ez nagyon jó hír. |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 7:57 pm | |
| *Ann érkezik a tükörteremhez, ahonnan egy éppen kirohanó fiú vagy lány majd fel löki* -Hé! Nézz a lábad elé...- *söpri le magát, és megy be Deyanhoz és Viohoz beszélgetni* -Sziasztok! Ez meg ki és mi volt? És mi történt itt?- *kérdezi a lány, majd előveszi a levelet és Deyan kezébe adja* -Újabb jelentés a titkos forrástól, azaz a húgomtól.*
Szia Ann! Nos kíváncsiságodat kielégítem, ismét... Apa ugyan is elutazott... Azt mondta üzlet... Na persze... Akkor ahhoz miért is kell Boris? Tudod? A Bolgár származású kocsis... És persze bolgár felségjelzést tettek ki a kocsira. Szerintem ez Bolgáriába ment. Mit gondolsz kihez? July-Lotti-Violett |
|  | | Jay Monroe

Hozzászólások száma: 97 Msn: mr.pat.clapton@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 7:42 pm | |
| -Elnézést nem tudtam hogy te vagy csak hangot hallottam. Bocsi ez egy rossz reflexem. Még szerencse hogy el tudtatok ugrani . Jól vagytok ugye?-* és szégyenében kifutott a teremből nehogy még rosszabb helyzetbe hozza magát. ~Hogy lehetek ilyen idióta. Akár rosszul is elsülhetett volna. Huhh de szerencsére nem így történt.~* és a szobája felé vette az irányt.*~ Kész elég a mai napból. |
|  | | Violette Offilya Ramirez Diák

Hozzászólások száma: 95 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ann-Tabitha Serenity multikája
Deyan Serenity szerelme 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 7:33 pm | |
| *Violettet először a szerelme, majd egy ismeretlen átok lepi meg... A szerelmének még örült, na de az átoknak... Gyorsan arébb húzza Deyant, hogy őt se találja el az átok, majd ő is a fiúra néz...* -Mit ártottam én neked? Nem így szoktak bemutatkozni...- *húzza fel a lány az orrát egy kicsit, és nézi tovább a fiút.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 7:17 pm | |
| *Deyan érkezik a tükörteremhez. Halvány segéd fogalma nincs róla, hogy hogyan keveredett ide, hisz talán még soha nem is járt itt, mióta az iskolában van. Most mégis itt van, mert egyszerűen csak a lába vitte arra, amerre akarta. Az eszével teljesen másfelé jár, mint olyan apró-cseprő dolgok, hogy most éppen hol is jár. Egy lány van a gondolatainak középpontjában, akit nem régen ismert meg és jött vele össze, és akit Violette Offylia Ramireznek hívnak. Már elég régen látta, és már nagyon várja, hogy újra találkozhasson vele. Mikor benyit a tükörterembe, meg is pillantja Vio-t. Odarohan hozzá, és a nyakába borul.* -Szia, Violette. Már nagyon rég nem láttalak. Hiányoztál. *mondja szerelmesen, és nyom a lány ajkára egy csókot, persze feltéve, hogy a lány hagyja. Az idillt egy átok szakítja meg. Egy határozott mozdulattal arrébb rántja a lányt az útból, az nem érdekli, hogy őt eltalálja-e. Amint van alkalma, ránéz a támadóra. Mondani se kell, hogy igencsak mérges lesz rá.* -Te nem vagy normális! Másokra rátámadsz minden ok nélkül? Mit ártottunk mi neked? Észre se vettük, hogy itt vagy. És egyébként is, párbajozni az iskola épületén belül órán kívül tilos. *idézi a számára túl jól ismert szabályt.*
|
|  | | Jay Monroe

Hozzászólások száma: 97 Msn: mr.pat.clapton@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 7:16 pm | |
| *Greg mai felfedezőútja a végéhez közeledik, ugyanis elhatározta hogy ma mivel úgy sincs más dolga felfedezi az iskolát.* ~Hatalmas ez a suli.~*ámuldozott magában majd az órájára nézett.*~Hú már ennyi idő van? Hogy elrepült az idő.~* és már visszafele vette volna az irányt amikor megpillantott egy résnyire nyitott ajtót amire az volt kiírva:Tükörterem.*~Na ez még talán beleférhet.~* és bemegy a terembe. Hirtelen fura neszeket hall. A falhoz lapul és előveszi a pálcáját.*~ Vajon ki vagy mi lehet az?~*összeszedi az erejét és kifordul a fal mellől.*~na most vagy soha~*és kimondja az igét.*- Riptusembra.-*és a hang irányába lő.* |
|  | | Violette Offilya Ramirez Diák

Hozzászólások száma: 95 Msn: ritaveronika@axelero.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ann-Tabitha Serenity multikája
Deyan Serenity szerelme 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Nov. 08, 2009 6:57 pm | |
| *Már egy ideje kóborol az épületben Violette. Sem a szobájában, sem sehol máshol egyenlőre nem találta Deyant* ~Úgy néz ki, hogy fölöslegesen vettem fel a ruhámat~ *csüggedt el a lány. És ahogy itt sétált az első emeleti folyosón, egy ajtót látott meg* ~Tükörterem~ *látta a kiírást* ~Hát ez se lehet rosszabb, mint bolyongani...~ *gondolta, és már be is nyitott* ~Hát itt sincs...~ *fintorodott el a lány, de azért úgy döntött, csak körülnéz... Az MP3 a fülébe szólt... Valami spanyol dallam volt... És a lánya tükör láttán már táncikálni is kezdett... Legalább jól el van ő most így egy darabig... És aztán...majd meglátjuk.*
http://www.dynamicsport.hu/hirek/20071011_6.jpg Vio ruhája |
|  | | Sonja Willinger Diák

Hozzászólások száma: 458 Kaszt:  Üzenőláda: 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 8:40 pm | |
| -Nagyon remélem! *Mosolyog a srácra miután ő átért.Sonja is úgydönt hogy megy .* -Szökkenj! *Sonja is visszajut az előterembe.Eggyütt lép ki Pierrel az ajtón és együtt indulnak a hálók felé.* -Szia! *Köszön el végül pirrtöl majd tovább megy a következő emeletre és onnan a hálójába.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 8:36 pm | |
| * Pierre tanácstalanul állt az elagázás előtt. Végül Sonja döntött és bement az egyik ajtón. Ám a tükör megmozdult és elakarta zárni az utat a diákok között. Pierre gyorsan átfutott ám Carl már nem ért át. A fiú pánikba esett és visszafordult. A diákok még hallották a kiáltását és azt, hogy elbúcsúzik. - Sonja sajnos nagyon megcsúsztunk időben Nekem vissza kell mennem. Majd egyszer körülnézünk részletesebben is? * Kérdezte mosolyogva majd elővette a a pálcáját. - Szökkenj. * Mondja és az előterembe találja magát. - Szia. * Mondja a lánynak. És elindult a hálója felé. |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 8:27 pm | |
| *Sonja odalép Pierre mellé majd látja hogy elágazik az út.~Remek!~ Gondolja majd amikor visszafordul látja hogy az ajtó eltünt és a helyén egy tükör van.* -Szerintem balra kéne menni!Vagy egyenesen? *Sonja végig gondolja a dolgot és elindul a bal úton.* -Nem jöttök? *Kérdi mivel látja hogy a többiek még mindig ott álnak.Égnek emeli a tekintetét és látja hogy megmozdul köztük egy tükör.* -Gyertek! *Kiáltja hirtelen.Ha a fiuknak sikerülhetett ha akarják mert Sonja még időben szolt bár a tükör gyorsan mozdult.* |
|  | | Carl Theunis Diák

Hozzászólások száma: 50
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 8:13 pm | |
| *Természetesen Carl is a többiekkel tart.*-Majd lesz ami lesz!-*Aztán egy határozott mozdulattal odalép a többiekhez.* |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 8:08 pm | |
| * Pierre mosolyogva nézett a tükrökbe. Néha barátait nézte különböző formába néha magát. Mindenki elég jól eljátszadozott bár ő azért szeretett volna kicsit jobban körülnézni. - Szerintem maradjunk együtt. * Mondja mosolyogva Sonja felé aztán, ha nem ellenkezett senki elindult befelé. - Jössz Carl? * Kérdezte a fiútól aki még mindig egy tükör előtt illegette magát. - Én is megvagyok. * Mondta a fiúnak egy mosollyal aztán az út három felé vált. - Na most hogyan tovább? * tette fel a kérdést mosolyogva miközben sorra bekukucskált mindenhova. |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 8:01 pm | |
| *Sonja kedvesen mosolyog a srácra majd mivel nemnagyon foglalkozik vele Pierrehez fordul.* -Szerintem menjünk!Nagyon izgatott vagyok! *Mondta a srácnak és nyelt egyet.* -Eggyütt menjünk be vagy külön külön szenvedjünk? *Kérdi viccesen a többiektöl.* -Te is jössz velünk Carl? *Fordul végul az új ismerőshöz.Majd belepillant egy másik tükörbe.Ezen úgy néz ki mint egy kentaur. ~Najó ez tényleg fura.~ Gondolja magában majd ismét a többiekre pillant bociszemekkel.* |
|  | | Carl Theunis Diák

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 7:55 pm | |
| *Carl illedelmesen válaszol a lánynak.*-Szia!Én Carl Theunis vagyok.Örvendek a szerencsének!Szia Pierre!.*-Mondja a fiúnak.*-Velem semmi különös nem történt.Veled mi van?-Kérdezi Carl kíváncsian csillogó szemekkel,mivel fáradt egy kicsit.Ránéz az egyik tükörre és nevetve mondja.*-Jaj de kövér vagyok!- |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 7:47 pm | |
| * Pierre odamegy a lányka mellé és mosolyogva belepillant a tükörbe. Sonjára néz és elneveti magát. - Nahát, Te nagyon okos lány lehetsz ekkora bukisval. * Mondja nevetve majd finoman arrébb tolja a lánykát és megnézi magát a tükörbe. Hatalmas lett a buksia amin jót nevetett. Utána sorra nézegette a tükröket, hogy talál-e valami furcsa dolgot. Hát igen ebből nem volt hiány. Közben egy barátja bukkant fel a színen. - Szia Carl. Rég láttalak. Hogy vagy? * Kérdezte tőle mosolyogva aztán várta amíg megismerkedik a lánykával. - Van kedvetek kicsit körülnézni beljebb? * Kérdezte mosolyogva és egy olyan helyre mutatott ahol nem tükör volt hanem egy ajtó. |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 7:39 pm | |
| *Sonja amint közelebb ér hozzá rögtön felismeri.* -Szia Pierre!Régen láttalak! *Sonja mutatja hogy jöjjön mert valamit mutatni akar.Megáll az elött a tükör elött ameikben hatalmas a feje és apró a teste.* -Nézd csak! Olyan hatalmas a felyem! *Mondta nevetgélve.Ekkor megjelenik egy számára ismeretlen alak az ajtóban.Kedvesen közelít feléje.* -Szia Sonja Willinger vagyok. És benned kit tisztelhetek? *Kérdi hozzá nem jellemző modon.Majd nem bírja megállni hogy a mellettük lévő tükörbe bele ne pillantson.MIkor megállapítja hogy pink színü lett a haja és zöld lett a bőrszíne egy kis nevetgélés után ismét a srácra pillantott várva a válaszát.* |
|  | | Carl Theunis Diák

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 7:33 pm | |
| *Carl este gondolta tesz egy frissítő sétát.Felhúzta fekete cipőjét és már indult is.Amikor odaér a tükörterem elé,hallja,hogy ben t valakik nevedgélnek.Lassan kicsit bátortalanul bemegy,körülnéz és köszön.*-Sziasztok.Ugye nem zavarok?.-*Majd mosolyogva néz a többiekre.* |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 7:24 pm | |
| * Pierre a toronyból elindult, hogy szerezzen magának egy kis harapni valót. Lement a büfébe, és egy zöld almával indult el a lépcsőn felfelé. Egy ajtó előtt elhaladva nevetgélést hallott. Tudta, jól, hogy ez a tükörterem és, hogy nagyon szórakoztató. A nevetgélés ismerősen csengett számára így úgy döntött bekukucskál. Sonját pillantotta meg. Nem rég ismerkedtek meg. Úgy döntött marad, ha a lánykát nem zavarja. Most van kedve élni a lehetőséggel és fojtatni az ismerkedést. - Szia. Csatlakozhatok? Mit látsz? * Kérdezte majd belenézett a tükörbe és ő is nevetésbe kezdett. hát igen tényleg elég mulatságos. |

| Téma: Re: Tükörterem Vas. Okt. 25, 2009 7:15 pm | |
| *Egy lány sátél a tükörterem felé. Egy egyszerü farmer, egy edző cipő és egy babarózsaszín pulcsi van rajta.És ez a lány nem más mint Sonja.Még sosem járt errefelé és úgydöntött ma körbenéz a tükörteremben.Hallot ugyan már ezt-azt róla meg hogy vészesetben hogyan lehet kijutni de maga még sosem járt itt.Mikor belép az ajtón egy előszobában találja magát ami tele van tükrökkel ám ez nem labirintus.Sonja belenéz az eggyikbe és a tükörben kék haja volt. Ezekután odaállt egy másikhoz abban pedig a teste akkora volt mint egy törpé a feje meg mint egy óriásé.Sonja nevetgélt rajta egy kicsit majd még tovább ment.Ebben a tükörben akkora volt mint körülbelül egy hangya.Ezekután lépteket hall.Nemszámított senkire különben is jól el van ő egyedül is.Persze ha egy jóbarát jön errefele akkor semmi gond legalább nem egyedül fog eltévedni a labirintudban.Ekkor megáll valaki az ajtó elött.Nem nagyon látja ezért elkezd közeledni feléje...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Okt. 16, 2009 10:50 am | |
| *Amikor a srác meglátja, majd utána szól, a lány hírtelen merevedik el. * ~ Ahj, tudtam én, hogy lassúak voltunk. ~ *húzza el a száját, majd a daimonra pillant, aki egyszerűen csak elindul visszafelé, oda, ahol bejöttek nem is olyan régen. Viszont amikor Gabriel meghajol előtte, majd kezet csókol, Ginger csak pislog párat, ilyenre se volt még példa itt, a Nezabarban. Arcán egy apró mosoly suhan át, utána pedig megrázza a fejét. * - Nem, dehogy zavarsz. Én nem akartalak megzavarni, azért gondoltam, hogy lelépek. *mondja, de közben Armarus is visszasétál és beáll a lány elé, méghozzá pont úgy, hogy ha a srác közel van Gingerhez, hátrébb kelljen lépnie. * ~ Hé, még is mit csinálsz? ~ *pillant le a daimonra, aki úgy tűnik, hogy most nem akar válaszolni a kérdésre. * - Gabriel? Hát akkor nagyon örvendek. Én Ginger Valerious vagyok és ez a szépség itt pedig Armarus. *a daimon egy aprót biccent, de közben szemeivel továbbra is figyeli a fiút. * - Nem mindig olyan barátságos. *hajol le hozzá, majd megsimítja ismét lélektársát. Nem érti ezt a viselkedést, de úgy tűnik, hogy Armarusnak valamiért nagyon nem szimpatikus a srác. * - Egyébként… egyedül vagy itt? Szóval szereted magad nézegetni a tükörben? *kérdi mosolyogva, majd elnéz a fiú mellett, valakit keresve szemeivel, de mivel sehol senki más, így visszaegyenesedik, majd ismét a srác áll a figyelme középpontjában. *
//fagy// |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Pént. Okt. 16, 2009 10:43 am | |
| *Éppen önmagát nézi a tükörben, erősen ráncolva a homlokát. Nem, nem áll jól neki a derékig érő fekete haj, a szegencses bakancs, meg persze a többi ilyen stílushoz való ruha.* - Úgy nézek ki, ahogy Christopher nézne ki, ha megnövesztené a haját... *Motyogja, kicsit kirázza a hideg, majd megy is tovább. Igen, kirázza a hideg, neki aztán mondhat Lawrence amit akar, szerinte a Strife kölyök akkor is sorozatgyilkos. És hiányzik egy ujja, biztos valami szektatag, ahol fel kellett áldoznia a kisujját. Oké, na ez túlzás, mert pontosan tudja, mi történt a harmadéves fiú ujjával... és nem csodálkozik rajta. Nem tudja miért, mi volt az a mondat, a mozdulat, ami miatt Faith agya elpattant, de lényegtelen. Ő, Gabriel már tudja, mit tehet, és mit nem rokona közelében, Chris nem tudta, és remélhetőleg soha nem is fogja megtudni. Elég volt neki ez a lecke. Hirtelen mozgást pillant meg, mire felnéz, és elmosolyodik. Egy lány, méghozzá elég szép. Rejtély, hogy Gabriel mondaná-e bárkinek is, hogy csúnya, vagy egyáltalán gondolni tudna e hasonlóakat. Alighanem... nem. Ő túlságosan is tiszteli ahhoz a női nemet.* - Várj! Kérlek... *Szól utána, és fürge léptekkel Ginger előtt terem, és meghajol, sőt, kezet is csókol a lánynak, ha az hagyja. Ha nem, akkor nem erőlködik, csak egyszerűen meghajol.* - Remélem nem zavarom meg csekély jelenlétemmel a hölgy magányát... ha zavarlak, nyugodtan mondd meg, és már itt sem vagyok. *Mondja mosolyogva, miközben felegyenesedik, és ha Ginger azt mondja, akkor igen, konkrétan lelép. Ki ő, hogy zavarjon egy nőt? A saját értelmezése szerint egy senki.* - Amúgy a nevem Gabriel Ravenwood. Igazán szép daimónod van. *Mosolyog, biccentve a hópárduc felé, majd visszanéz a lányra. Hostfiú akcióban.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|