Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
Elisaveta Mira
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1948
Msn: michiyo913@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Csüt. Szept. 17, 2009 6:46 pm

*Eli futkosik össze-vissza a Kúria területén, mivel nem tud mit csinálni. Vörös talárban, teljesen egyenes hajjal, mosolyogva tér be a tükörterembe, ahogy sok-sok ismerős szem néz vissza rá, de van pár másféle is. A lány érdeklődve pillant a kis koboldra, akivel már elég rég nem találkozott.* Szia... *Itt egy pillanatnyi gondolkodóba esik, majd újra vigyorog.* ...Andrey! *Mosolyog a fiúra, majd közelebb lép, és alaposabban körülnéz. Még mindig tetszik neki ez a hely, mint úgy kb mindegyik itt a Nezabar területén.*
Vissza az elejére Go down
Andrey Bogdan
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1240
Msn: tomkobobo@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Csüt. Szept. 17, 2009 6:43 pm

*Egy kis kobold srác kóricál a folyosókon, az első emeleten, majd betér a tükörterembe. Nincs kitűzött célja, csak csámborog. Eleget tanult ma, most kiszellőzteti a fejét. Szépen belép, majd a tükröket kezdi el nézegetni. Mindenféle dolgot lát bennük. Szépeket, és rondákat egyaránt. Érdekes egy terem ez, furcsa is.. De ő itt van, és csámborog. Már rendbe tette teljesen a szobáját a Jack féle incidens óta, régi fényében virít.*
Aaron Drawer - Allidon
Diák

Hozzászólások száma: 451
Msn: daviid018@citromail.hu
Kaszt:

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Szept. 16, 2009 7:10 pm

*Aaron Drawer első illúziómágia órája után érkezik meg egy kis esti sétára. Igaz, nem a friss levegő volt a mai fő cél, hanem az, hogy megmozgassa tagjait. Ennek pedig tökéletesen eleget tesz egy bizonyos első emeleti terem. Na igen, a tükörterem sok érdekességet nyújt, titkai talán felfedhetetlenek, de ezt nem tudja Aaron, hiszen még sosem volt itt. A mai napon ő is talárt öltött, hiszen óra volt, ott pedig számára ez az illő megjelenés. Fekete farmerja mellé szakjának csodás színét, azaz aranyat vett fel. Eme talár alatt egy fekete póló látszik még, de csak egy vékony csík, hiszen eléggé össze van húzva a talár. Bár miközben megy, a ruhadarabb mellette lebeg, mint valamiféle köpeny. A folyósokon sétálva kanyarog, egyet jobbra egyet balra, majd már azt sem tudja mennyi kanyaron van túl, de megérkezett a tükörterem elé. Kezét a kilincsre teszi, de ekkor hangokat hall maga mögül. Vajon kinek a léptei ezek?*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Szept. 04, 2009 1:28 pm

*Úgy tűnik, hogy Jessica ma valahol máshol jár, így Marcus egy ideig vár, majd amikor nem érkezik válasz a lánytól, akkor még egy ideig nézelődik a tükörteremben, majd elindul a kijárat felé. Szerencsére nem ment túl mélyen be a tükrök között, így nincs szüksége arra a bizonyos szóra, ami segíthetné a kijutásban. Tehát miután az ajtónál van, még visszaköszön a lánynak, majd elhagyja a helységet és a szobájáig meg sem áll. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Szept. 04, 2009 1:06 pm

- Te is Deris? Micsoda szerencse. Alig ismerek szaktársakat, örülök akkor, hogy összefutottunk és hogy nem hagytalak elsétálni. *mondja egy aprócska mosollyal az arcán, majd amikor meghallja, hogy a lány azért ment inkább másfelé, mert Marcus olyan jól elvolt, akkor visszapillant a tükör felé, ahol még nemrég nézegette magát. *
- Tudod, én még soha nem voltam itt, aztán gondoltam felfedezem ezt a helyet is és hát elvoltam, nem tagadom. De ha egy újabb embert ismerhetek meg, akkor az mindig jobb egy sima vagy akár trükkös tükörnél. *mondja vigyorogva, majd az utolsó kérdés hallatán picit furcsán néz a lányra. *
- Ezt most úgy kérdezted egyébként, mint ha nem lenne jogom itt lenni. Amúgy csak sétálgattam a szobám felé, aztán megláttam ezt a helyet és gondoltam benézek… na és te? Mit keresel itt? *a kérdés ugyanúgy visszajár a lánynak, ahogy azt Jessica is feltette. Marcus persze már egy ideje elengedte a lány csuklóját, csupán csak addig fogta, amíg megállította a lányt. Nincs neki most semmi féle hátsó szándéka se. *
- Amúgy te hányadikos vagy? *kérdi végignézve a lányon. Valahogy nem tudja megállapítani ránézésre, hogy Jess mióta is járhat ide. *
Jessica Dream
Diák

Hozzászólások száma: 2707
Kaszt:
Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Szept. 04, 2009 1:01 pm

*A hang megszólalt mögötte kissé Jess összerezzent de ment tovább majd egy kezet érzett csukóján. Megpördült tengelye körül így szembe került a fiúval.*
-Uhm...szia...Jessica vagyok én is Deris...- *mondta mosolyogva. Majd a kérdést hallva megrázta a fejét és Mex-re pillantott aki közben az orrát érintette az egyik üveghez és játszadozott azzal, hogy hol megnyúlik a pofája, hogy össze zsugorodik, vagy épp teljesen más jelenik meg a tükörben csak ő vonásaival.*
-Nem menekültem csak láttam jól elvagy és nem akartalak zavarni...- *szabadkoztam.*
-Amúgy mit keresel erre?-
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Szept. 04, 2009 12:45 pm

*Ahogy sétál a tükrök között, fel se tűnik neki, hogy már nincs egyedül a teremben, egészen addig, amíg az egyik tükörbe belenézve, ami igen csak összezsugorította a fiút, megpillant egy lányt is. Eleinte azt hiszi, hogy csak a tükör szórakozik vele, majd amikor látja, hogy a lány mocorog mögötte, akkor hírtelen hátrapillant és csak akkor veszi észre az ismeretlent. *
- Hé, várj. *kiállt utána és már lépked is a lány után, majd elkapja a kezét és utána egy barátságos mosollyal köszönti. *
- Marcus vagyok, Deridionos. *mutat a kitűzőjére, majd végignéz a lányon. Még soha nem látta, bár ez nem újdonság. A mai napig találkozik ismeretlenekkel az iskolában, pedig azért már jó sok emberrel sikerült összefutnia, van, akikkel már többször is és ez igen csak nagy dolog. *
- Miért menekültél előlem? Legalábbis a tükörből úgy tűnt, azért jöttem így utánad. *teszi fel a nagy kérdést a lánynak, mert Marcus azért nem olyan ijesztő srác, aki láttán mindenki csak úgy megfutamodik. Tehát jogos a kérdés, még ha félreértésről is van szó. *
Jessica Dream
Diák

Hozzászólások száma: 2707
Kaszt:
Üzenőláda: :.:. Az aki másért harcol,
Az aki önzetlenül hajszol.
Szemben a világgal,
Puszta kézzel akaratból. .:.:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Szept. 04, 2009 12:37 pm

*Mint valami hiperaktív macska ugrabugrált a folyosón. Szülei baglya amit születésnapjára küldtek ma érkezett meg és mekkora volt az öröm mikor kibontotta a sok-sok ajándékot. A kedvenc az összes közül persze egy bőrkarkötő volt amire rá volt rakva egy biléta "Jessica" felirattal. Most is azt nézte miközben végig futott a folyosón és a fáradság legkevesebb kimutatásával fékezett le az egyik ajtó előtt majd lépett be rajta. hihetetlen sok tükör és mindegyik mást és mást mutatott. Ahogy sétált egyre hátrább és hátrább egy ismeretlent vélt felfedezni, de inkább elfordította a fejem mintha észre sem vette volna.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Szept. 04, 2009 12:19 pm

*Az udvarról elég hamar beér, viszont még sincs kedve visszatérnie a szobájába. Gracet rendesen ott hagyta az udvaron és bizony azért, mert a szobájába akart menni, de ahogy az első emeletre ér, megpillant egy ajtót, ahol eddig még nem járt. Marcus kíváncsisága kifog az eddigi tervein, így rögtön megindul az ajtó felé. Még mindig egy fekete hosszú nadrágot visel és egy sötétkék pólót. Kezein és nyakában bőrből készült díszei lógnak, ahogy szinte mindig.
Keze a kilincsen, majd már be is nyit. Ahogy körbenéz, rengeteg tükröt pillant meg. *
~ Ez egy vicces helynek néz ki. ~ *gondolja arcán egy kisebb mosollyal, majd már be is megy. Az ajtót becsukja maga mögött, majd körbenéz ismét. Tekintete az egyik tükörről a másikra vándorol, majd pedig egy táblához, ahova le van írva, hogy mit kell tennie, ha esetleg eltévedne. Memorizálja a dolgot, majd már indul is be a tükörrengetegbe. Ahogy az első tükörhöz ér, kicsit nagyobbnak látja magát, mint valójában és ahogy jobban megnézi magát, feltűnik neki, hogy nem kicsit kócos. Gyorsan rendbe teszi kósza tincseit, majd beljebb sétál, hogy meglássa, vajon még milyen furcsa tükrök várnak rá. *
Leona Arts
Diák

Hozzászólások száma: 1342
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Szept. 02, 2009 4:41 pm

//Fagy//
Edward Freeze
Diák

Hozzászólások száma: 132
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Szept. 02, 2009 4:12 pm

*Edward meghallja a lépteket majd eg ylány jelenik meg előtte. Leona.*
-Szia! Edward vagyok! Még nem...Én csak itt...sétálgatok. Tudod hogy van mikor az ember érdekes dolgokra vágyik. És ezek a tükrök valóban azok...*mondja. Semmi pénzért nem vallaná be hogy eltévedt itt. Elindul arra amerre Leona jött és a kijáratot sejti.* -na és te? mit csinálsz itt? *félmosolyt ereszt a lány felé. Oylan csibészeset majd tovább megy.*
Leona Arts
Diák

Hozzászólások száma: 1342
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Szept. 02, 2009 4:04 pm

*Leona ismét betéved a tükörtermekbe. Már járt itt egyszer. Amikor a parkban üvegeztek. Akkor éppen egy rondát mutató tükröt kellett magáról keresnie. Hát nem volt szép látvány. Nem az a lány aki minden percben a külsejéért aggódik, de az dúrva volt.*
~Van itt valaki...~ gondolja mikor meghallja a lépteket. Még kábé két percnyire lehetnek tőle.*
Elindul a hang irányába, annak reményében, hogy valaki ismnerőst láthat. Boldogan lépked a tükrök között, és sejti hogy azok között van, amelyek öregítik. Amikor befordul a következő sarkon, egy fiúval találja szembe magát. Még nem nagyon találkoztak, ezért rá mosolyog és bemutatkozik.*
-Szia Leona vagyok. Még nem találkoztunk. Mondcsak mi hozott ide?*
Edward Freeze
Diák

Hozzászólások száma: 132
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Szer. Szept. 02, 2009 3:44 pm

*Edward belép a tükörterembe. Váletlenül idetévedt. Elidnul a tükrök között.* ~Atya úr Isten! Micsoda tükrök!~ *gondolja majd tovább megy. Egyszer csak arra eszmél rá hogy a tükrök nem mindennapiak hiszen egyikben kopasznak látta magát. Majd tovább megy. Majd arra is rájön hogy eltévedt. A kiutat keresve nézegeti a tükröket és várja hátha valaki megmutatná neki. Persze ha van még egy iylen agyalágyult balfék mint ő aki itt le tud tévedni...* ~Akkor jobbra...és emgint jobbra...ez általában bejön...~ *gondolja miközben próbál kitalálni a tükörlabirintusból.*
Charity Foster
Diák

Hozzászólások száma: 47
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:34 pm

*Na hát ezért érdemes tutira menni. Jól bemutatkozott az iskolában, pár hét után sikeres tagja egy gerillaosztagnak, aki szabadon enged a diákok között egy vámpírt. Bár a fokhagymát elrettentésnek szánja, mégis lelepleződik a kis gonosz. Hátrál, és át is esik a saját labdáját, majd mire feltápászkodik, addigra a vámpírlédi már el is húzza a csíkot.* Hát ez durva, de igen, legalább élünk. Sok sikert az igazgatóhoz nagyokos! *veti oda, aztán elszalad a szobájába.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:30 pm

*A srác már éppen állna fel*-Áh megnyugodtam akkor nézzünk kö....*akarná mondani de a változásoknál kicsit le esik az álla*-Azta ejha*igazából csak ennyit tud mondani igazából csak a szemével követi a lány kezét és az egészet mozdulatlanul tűri majd a homlok csók után kicsit még mindig elég hülyén néz már azon gondolkozik hogy elmosolyodik majd amikor a nő eltűnik csak megrázza a fejét*-Mi hogy??* néz a többiekre majd Alessy felé egy félmosolyt ereszt*-Hát persze... majd megmondom neki*mondja kicsit elkomolyodva*~csak ahhoz rá kéne szednem magam hogy bemerjek kopogni~*mondja közbe a hátán valahogy átfut a hideg kinéz az ablakon de sehol semmi*-Hát lányok azt hiszem nem kell aggódni minden esetre élünk nem? Amúgytuti van olyan hogy jó vámpír*próbálja kicsit mosolyra fogni majd ha minden jól megy ő ios lécel nagy sebességgel a szobája felé*
Alessy de Vontier
Diák

Hozzászólások száma: 195
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:26 pm

*Rémülten hátrál, pálcáját a vámpírra szegezi, bár nem sokra menne vele. Szinte remeg teljes testében, és fél... de a bátorság szikrája utat tör magának a félelem tengerében, és már épp valami cselekvésre buzdítaná Alessyt, mikor a nő eltűnik.* - Azt hiszem felesleges volna benyögnöm, hogy megmondtam. Ki ír levelet az igazgatóknak? Mondjuk te, Juho. A te műved. De nem ítéllek el, Jericho mester nagy eséllyel pillanatok alatt szétmorzsolja majd őt, mint egy bogarat. Na, szép estét. *Integet nekik, és ha Charity vele tart, összeérinti a sarkait, és kimondja a varázsszót, majd elindul a hálók felé, remélhetőleg Charityvel az oldalán.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8698
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:21 pm

-Tehát egy iskola? Ez igazán jól hangzik. *Mosolyodik el, de már nem olyan gyermekien, mint előzőleg. Aztán Juhora pillant.* -Kaput vissza? Minek kéne az nekem? *A fiú kérésére nagyra tátja a száját. Szimpla gyermeki fogai vannak, semmi különös nincs bennük, semi vámpír fogak, sem egyéb. Amikor viszont Charity hívja a fokhagymákat hátrébb lép egyet. Pár pillanat múlva érkezik is egy füzérrel, ami láthatóan nem tetszik a kislánynak. Láthatják is, hogy átalakul a teste, elég sokat nő, és a haja is hosszabb lesz, no meg vagy 10 évet idősödik is, és immár látszanak a hegyes fogak.* -Még az nő sem látott át az álcán. Azt hitte örökre bent tarthat...háh, balga lélek. *Csilingelő kacajban tör ki.* -Kiszabadítottatok, nem gondoltam volna, hogy lesz aki áthoz, nélküled nem sikerült volna. *Lép közelebb a sráchoz delejes tekintetével megbabonázva Juhot, és finoman végigsimít az arcán.* -Ezért maradhattok életben...de remélem még találkozunk. *Egy csókot lehel Juhó homlokára, ami még percekkel később is bizsergetően perzsel, felettébb jó érzéseket keltve a srácban. Aztán egy lendületes ugrással az ablaknál terem. Még egyszer visszapillant.* -Szép éjszakánk lesz! *Újfent kacagásban tör ki, majd elrúgja magát az ablaktól, minden gond nélkül odalent ér földet. Ha kinéznek csak a homályba vesző alakot láthatják, ahogy eltűnik a Tölgyes sűrűjében.*

Charity Foster
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:14 pm

*Nevetve integet az anyukának, aztán amikor átérnek, akkor tudatosul benne, és néz vissza* Te, ennél minek volt karó? Nem vagyok vámpírok, és vérfarkasok sem. *A homlokára csap, aztán arrébb libben a kislánytól* Mollykám mondd hogy te sem! *Gyorsan előkapja a pálcáját, és meglebbenti* Invito fokhagyma! *pöccint vele a konyha felé. Nem árt biztosra menni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:11 pm

*Még vissza nézve látja a lány annyát kicsit el is csodálkozik, majd megfogja a kislány kezét közbe beröppen az agyába hogy jól tette ezt? Bizony jó kérdés.. Amikor átérnek Alessy fele néz*-Nemtudom de ezen ne gondolkozz mert megtörtént. A lánynak már nem válaszol mert Alessy megtette*-Úgytűnik viszont az anyának nem nagyon tetszett hogy elhoztuk. Sebaj majd vissza visszük*mondja majd a lányra néz*-Tudsz kaput nyitni ugye vissza? Amúgy anyukád fura egy alkat volt*mondja komoly hangon*~mi a fenének volt nála karó?~*gondolkozik miközbe lehajol a kislánnyal szembe*-Ha megkérhetlek egy pillanatra kinyitnád a szádat?*kérdezi elvbe ez csak egy kósza gondolat reméli nincs igaza, de ha meglátja a fogait úgyis rájön*
Alessy de Vontier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:05 pm

*Épségben átérnek, de az egy percre sem fordult meg a fejében, hogy a kislány is átjön.* - Juho, ez biztos jó ötlet volt? *Kérdezi halkan, pálcája azért még ott van nála, nem rakta el. Nem bízik meg teljesen a tükrön túli világban, így Mollyban sem... már ha ez az igazi neve. A nő megrémítette egy cseppet, és nem tudja, mit is tehetnének.* - Nos, ez itt Bulgária. Pontosabban a Nezabar Boszorkány- és Varászlóképző Szakiskola, és kétezer-kilencet írunk. *Sok időutazós filmet nézett testvéreivel, így az is felmerül benne, hogy Molly más időben is élhet, nem csak más világban.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 9:01 pm

*Alessy könnyedén át tud jutni a tükrön, visszafelé is ugyanúgy működik az átjáró. Charity is könnyedén átjut. Még láthatja, hogy odaát a konyhából egy nő jön, elég jól fel van fegyverkezve anyuka létére, van nála ezüst karó, és egy fényesen vibráló kard is. A kislány Juho ötlete hallatán elmosolyodik.* -Szívesen, még sose jártam odaát. *Mondja csilingelő hangon, és megragadja a fiú kezét. Épp lépnek át a tükrön, a két lány már átért, és a kislány is szorosan fogva Juho kezét szintén át tud menni a tükörterembe. Csak ennyit hallanak odaátról.* -Neeeee, mit tettéééél? *Pár pillanatig még szinte visszhangzik a hang a szoba falai között. A kislány érdeklődve pillant körbe.* -Hol vagyunk?
Charity Foster
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 8:58 pm

Affene, pedig azt hittem hogy itt alhatunk éjszakára. Hát jó akkor mindegy. *feleli bosszús vigyorral, töretlen a jókedve.* Te figyi, és máskor is jöhetünk megnézni, hogy mi van veled? Csak hogy ne unatkozz. Meg az jutott eszembe, hogy átdobom neked a labdámat, nekem amúgy is nyolc van még a szobámban tartaléknak. *Kérdezi a kislánytól, aztán a hang hallatán kelletlenül feltámászkodik és hagyja magát áthúzni a tükrön.* Szija Mollyka. *integet, aztán a zselé felé mászik.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 8:54 pm

-Szerintem a sütiről lemondhatunk*mondja kicsit félmosollyal majd válaszol a kislány kérdésére is*-Nekem van csak kiváncsi vagyok ki a tiedé*mondja mosolyogva bár tény hogy az annyával nincsenek valami túl jóba. Viszont amikor meghallja a hangot egy pillanatra fel gyorsul a szívdobogása*~Hát lehet nem kéne kiharcolni hogy a muter berágjon~*gondolja miközbe az árny át is suhan az arcán majd lassan feláll és Charity fele néz*-Te foci királylány szerintem ideje lenne tiplizni lehet hogy csak ledorgálnak minket de én nem akarom kivárni*mondja és a kislány fele néz*-Ténleg nem akarsz velünk jönni?
Alessy de Vontier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 8:50 pm

*Már a kezdetek kezdetén megérezte, hogy valami nagy baj lesz. Le sem ül, továbbra is a tükör közelében áll, és mikor a lány válaszolgat, egyre jobban összeszorul a gyomra. Észleli, hogy valami nem lesz rendben, és mikor meghallja a női hangot, és feltehetőleg Molly megjegyzését, azonnal megpróbál visszajutni a túloldalra, ahogyan jöttek, úgy megpróbál visszamenni.* - Gyertek! *Sziszegi a többieknek, aztán valami intéshez hasonlót produkál, és ha legalább még egy társa vele jön, teljes mértékig megpróbál átjutni.*
Kalandmester

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Tükörterem   Pént. Aug. 28, 2009 8:46 pm

*Alessy szavai hallatán csak értetlenül néz a kislány, nem tudja, hogy miről is beszél, milyen törvényekről.* -Hogy érted, hogy ki a mamám? Hát ő a mamám, neked nincs mamád? *Kérdez vissza Juhonak, majd ki is kapja a kezéből a nyújtott csokin, és mohón falni kezdi. Aztán a tükörre mutat.* -Hát az az átjáró. *Erről az oldalról már látják benne, hogy halvány örvény is van a víz mélyén, és tökéletesen mutatj a tükörtermet, mintha csak a leányzó minden nap nézegethetné, hogy mi történik odaát. Vagy mindig máshová nyílik? Charity le is ül a leányzó mellé, aki már jócskán tiszta csoki, az egész arca maszatos.* -Nem igazán, anya nem szereti a vendégeket. *Ekkor hallják meg a hangot, egy másik szobából jön, ugyanis egy nyitott ajtó akad még itt, ami oda vezet.*
-Molly drágám, kivel beszélgetsz? *Léptek zaja...* -Mennetek kéne, anya nagyon dühös lesz...

A hozzászólást Kalandmester összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 28, 2009 8:52 pm-kor.

Tükörterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
20 / 26 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next

Similar topics

-
» Tükörterem
» Rejtett tükörterem