Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Cirelin de Sovalon Alapító

Minősítés:  Hozzászólások száma: 17912 Msn: rigoevi@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
Pozició Titulus: Szakvezető
 | Téma: Tükörterem Vas. Júl. 12, 2009 4:59 pm | |
| First topic message reminder :Biztosan te is hallottál már a vidámparkok tükörlabirintusairól. Ez is hasonlatos, de mégis kicsit más. Ahogy belépsz, egyből láthatod a rengeteg tükröt. Egy kisebb előteremben találod magad, ezzel kezdődik ugyanis a szoba. Itt több tükör is található, de még nem labirintus jelleggel, csupán kis cseleket hajtanak végre. Akad, amiben kisebbnek látod magad, és jóval szélesebbnek, akad ami megnyújt, és óriási leszel tőle. De vannak mágiával megbolondított darabok is, ahol szőke lesz a hajad, vagy épp hatalmas fogakkal bírsz, ha belenézel a tükörbe. A sokszínűségnek talán csak a képzelet szab határt, minden tükörben máshogy láthatod magad.
Aztán eléred az útvesztő bejáratát. Rengeteg tükör van itt, cselesek, akad amelyik még tanáccsal is megpróbál ellátni, hogy merre indulj tovább, mikor kockáztatsz és elindulsz a kanyarok között, de mégsem tudhatod, hogy vajon igazat súgnak-e, vagy csak tévútra akarnak vezetni téged. Akadnak itt szikrázó, csillogó tükrök, megannyi színkombinációban, de szimpla megszokott tükrök is. Akad, ami még mozgásra is képes, és mikor visszafordulnál, már egész más az út, mint amin érkeztél. Ha mégis úgy érzed muszáj kijutnod innen, de nem leled a kijáratot, semmi pánik! Egy apró trükk lesz segítségedre, melyről olvashatsz a bejárat kis útmutatójában is. Nem mást kell tenned, mint az ismert regény, az „Oz, a csodák csodája” trükkjét alkalmaznod. Állj lábujjhelyre, kétszer koccantsd össze a sarkaidat, majd mondd ki a kulcsszót: „Szökkenj!”. És máris az előteremben találod magad, ahonnan már jól látható az ajtó. Máskor azonban még próbálkozhatsz, hátha egyszer rájött az útvesztő trükkjére, és sikerül segítség nélkül kijutnod onnan. Sok sikert! írta Cirelin de Sovalon
A hozzászólást Cirelin de Sovalon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 16, 2010 7:23 pm-kor. |
|  | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Vas. Aug. 16, 2009 9:13 am | |
| - Ezer éve nem jártam erre... Ne túlozzunk... Jóvanna... *Halk párbeszéd, de csak a beszélgetők egyike látszik. Nyúlánk, fekete ruhás fiú tornacipőben, haja kicsit kócos. Igen, daimónját még mindig kiábrándító bűbáj fedi, és már így is marad. Léptei hangtalanok, hála a rúnamágián szerzett ismereteinek, majd az egyik tükör elé lép.* - Váó... egész jól állna a derékig érő haj... *Motyogja, a tükörképét nézegetve, majd arrébb sétál, és megborzong.* - A rózsaszín viszont semmiképp... *Morogja, és elvan, nézegeti saját, eltorzított tükörképeit, és néha felkacag. Oké, elég furcsán néz ki tejfölszőke, hátranyalt hajjal, és vörösen izzó szemekkel. Vörösen izzó szemek... oké, innen is továbbmegy, másik tükörbe nézegetni magát.* |
|  | | Anna Svetlana Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1853 Msn: darknissa@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D
.perselus.piton.
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 8:13 pm | |
| |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 7:56 pm | |
| Janának egy pillanat alatt vált minden arcvonása vissza az eredetibe, és a hangja is komolyabb lesz. felül, és abbahagyja a kalimpálózást. Szoknyáját lesimítja, majd úgy néz a lány szemébe. - Elnézést... Csak... kíváncsi voltam hogy reagálsz. De látom elég jól tűröd a hülyeséget. *Biccent elismerően a lánynak. - Tehát itt Bulgáriában. Értem. a neved meg... ismerős. Említették, hogy csak neked van a denevéres szakról egered. Tényleg aranyos... jó persze... nem tündéri, meg egyéb rózsaszín massza. * Mondja mostmár komoly, sőt, talán komor mosollyal. - Magyar vagyok. És az egyik talán legrégebbi nemesi család leánya. a Báthoryaké. * Bólogat helyeslően. Majd a daimonon kezdi törni a fejét.. - Az az a...lény, aki egy másik síkról való, és beszélni is tud... meg miegymás... ugye? Ne haragudj, ha rosszul mondom, csak nem ismerem az itteni világot. 14-évig éltem a muglik között, noha anyám és apám is tisztavérű mágusok. |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1853 Msn: darknissa@freemail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
.perselus.piton.
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 7:49 pm | |
| - Ugye?*nevet fel. Szereti ezt a fajta viccelődést.* - Egyébként én idevalósi vagyok.*mondja meg végül. Bár nem mondja ki az ország nevét. Vagyis a Bulgáriát, de talán nem olyan butácska a lány, hogy ne értené. Furcsállja ezt a viselkedést. Nem nézné ki a lányból, hogy az ostoba nyivákolós plázacicák közé tartozik. Egyszerűen nem tudja elképzelni, elhinni, hogy ez így van. Volt már, aki beakarta csapni azzal, hogy nem olyan mint amilyennek mutatja magát. Ezért a biztonság kedvéért tartja a távolságot és figyel. Hátha észrevesz valamilyen árulkodó jelet.* - Mi az?*kérdezi felhúzva egyik szemöldökét, mikor Jana a nevét ismételgeti. Fura, és nem igazán érti. Tényleg jobb lesz vigyáznia.* - Jesszus isten. Te nem vagy normális*állapítja meg a lány felkiáltására. Ez azért már kezd sok/k/ lenni. Az nem igaz, hogy egy lány, akinek karja van és naxis ilyen legyen. Ez egyszerűen elképzelhetetlen*~Ez nem normális~*gondolja magában*~valóban kissé fura~*ért egyet Sirion is.* - Egyébként ő Sirion, a daimonom.*mutatja be azért az egérkét is.* - Az igaz, hogy nagyobb mint a Vatikán...-hagyja rá a lányra, majd elhallgat. Nem jut eszébe semmi egyenlőre.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 7:32 pm | |
| Jana nem bántódik meg a kemény, tréfálkozó hangnemen. Még akkor sem bántódna meg, ha esetleg az őt szapulná. Nem Megbántódni nem bántódna. Egészen addig, amíg ősét nem szídják. Mondjuk... akkor sem bántódik. Akkor is csak torol. Lényegtelen ki az illető, lényegtelen milyen magas rangú, vagy hogy bánik fegyverekkel, a testével, vagy a mágiával. Mert mint tudjuk... Mágiára lehet az ember immunis. Acélra soha. - Nem gondoltam volna hogy otthonról jöttél... Komolyan nem. * Mondja ugyan azzal a butácska hangsúllyal, és mosollyal. Adja a butát, mert ebből nem csak hogy poént, de előnyt is kovácsolhat, ha alábecsülik. És ő most mindent megcsinál az-ügyben, hogy ez megtörténjen. Arcára egy bárgyú Barbi mosolya kerül, a hangszín ugyan nem változik, mert azt már hallotta a lány. Szemei felett a szemöldök egy egészen aprócskát megemelkedik, és minden mozdulata, és tartása egy plázacsitrire hajaz. Óhh igen... az a sok színjátszás... meghozta a gyümölcsét. - Anna... Anna... * Majd mikor meglátja az egeret felsikkant adva a hülyekislányt. - Jajj De Cukiiiiiii.... tisztára tündér... * Kacag fel. Majd ezzel a barbi arccal mondja kicsit butácska hangon. - Magyarország nem olyan kicsi... Sőt... elég nagy... Nagyobb mint a Vatikán... azt hiszem. * Emeli a mutató ujját a szájára illesztve. |

.perselus.piton.
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 7:22 pm | |
| *Bizony elég mogorva, szóval nem árt vigyázni vele. Szeret gúnyolódni és piszkálni másokat. Valószínűleg most sem fogja elszalasztani az alkalmat.* - Örvendek.*biccent közönyösen. Gondolkozik, hogy bemutatkozzon-e vagy sem. Akát poént is csinálhatna belőle. De nem, végül inkább meggondolja magát. Jobb, ha a lány tudja, hogy kivel áll szemben.* - Anna Svetlana, Naxeldires Főpreketus, második évfolyam.*a szokásos hosszú bemutatkozást választja. Büszke magára, de talán teljes joggal.* - Szóval denevér vagy. Helyes*mosolyog gúnyosan. Nála ez a bevett szokás. Ha nevet, akkor is gúnyosan vagy megvetően teszi. Sosem szívből vagy jó kedvből.* - Akkor jól sejtettem, hogy új vagy. Igen, a vezetők általában tudják, hogy ki új és ki nem.*feleli sóhajtva. Tisztán látszik rajt, hogy unatkozik.* - Magyarországon? Hm, mintha találkoztam volna valakivel nem ér, aki szintén onnan jött. Érdekes, egy olyan kis országba is eljutnak a hírek az iskoláról?*nem a lánytól kérdezi, inkább csak hangosan gondolkodik.* - Én otthonról jöttem, képzeld*ránt vállat vigyorogva. Egyenlőre nem akar túl sokat elárulni magáról, majd ha jobban megismerte a lányt. Ekkor egy kis egér jelenik meg a zsebénél. Felfut a vállára, és onnan figyeli Janát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 7:01 pm | |
| *A lány kicsit mogorva. De mint ezt már megtudta, és tapasztalta is, ez szinte törvényszerű ezen a szakon. Így aztán nem egy "nyugi semmi bajt" kap, hanem egy szimpla "Cöhh....nem"-et. De így aztán... meg sem lepődik. Nem mutatkozik be a lány, így a nevet még nem tudja meg. Valamiért elég morcosan néznek rá...pedíg nem is a lány zúgott hasra. Mindegy... nem veszi zokon. Helyette ugyan azzal a mosollyal válaszol. - Báthory Marijana. Denevérlány. Vagyis... denevéres. * Mondja mosolyogva, de a pózon nem változtat.* - Elsőéves vagyok, nem régen érkeztem. De gondolom ezt sejtheted. Általában az itteniek elég jó pontossággal találják el az újakat. * Vonja meg a vállát, és továbbra is ugyan olyan gyermeki gondtalansággal lóbálja a lábát.* - Magyarországon lakok, és onnan jöttem. *Mondja, és ezzel talán el is mond most hirtelen mident ami eszébe jut. Ő nem kérdez vissza, hogy és téged hogy hívnak. Majd ha a másik akarja, akkor elmondja. |

.perselus.piton.
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 6:47 pm | |
| *Gondolataiba mélyedve üldögél. Azon morfondírozik, hogy vajon elég lesz-e a gyógyszer a héten. Ha nem vesz be felelőtlenül sokat., akkor bizonyosan. De ha nem, akkor bizony nagy bajban lesz. Majd szereznie kell újabb adagot. Súlyos problémák, legalábbis neki azok. Mivel neki elég sok gondja van. Az ajtó nyitás hangja zavarja meg a gondolatmenetét. Nem néz hátra, semmi kezdve hozzá. Majd ha akarnak tőle valamit, akkor elég állnak és szólnak hozzá. Viszont történik valami, amire nem számít. A belépő neki megy, majd hasra esik.* - Mi a...*kezdi, de inkább nem mondja tovább. Ő is káromkodni akart egy sort. Meredten néz a lányra, aki úgy tűnik hamar elfelejtette, hogy az előbb hasra esett. Láthatóan jól érzi magát és érte aggódik. Végig méri, még soha nem látta. Bizonyosan nem rég érkezett az iskolába. Érdekes.* - Cöh, nem*feleli röviden, majd morogva megrázza a fejét. Majd újra a lányt kezdi bámulni. Valóban elég ártatlannak tűnik elsőre, ha az arcát nézi. De persze nem kerüli el a figyelmét a kard sem. Így már azért annyira nem az.* - Hogy hívnak?*kérdezi hidegen. Kissé arrébb csúszik, hogy tartsa a távolságot és szemmel tudja tartani a lányt. Ha kell így gyorsabban tud cselekedni. Kard van nála, ezért nem bízik benne.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 6:33 pm | |
| *Hollófeket lány lép be a tükörterembe, és majdnem keresztül is esik egy másik ott üldögélő leányzón. Alíg sikerül félre fordulnia, de az egyensúlyát így is elveszíti, és hatalmas csattanással nyúlik el hason a másik mellett.* - Hogy az a... * Épp hogy sikerül visszafognia az amúgy olyan szép választékos, és jól fűzhető magyar káromkodások garmadáját. Aztán odapillant, a lányra. Továbbra is hason. Nem áll fel. Mostmár ha így alakult, akkor felkönyököl, a lábait felhajlítja, és úgy kalimpál. Fekete 15soros acélbetétes, egy fehér-fekete csíkos combfixben folytatódik. - Bocs... nem akartam... ugye nem léptem rád? * Kérdi ártatlan arccal. Ám valahogy az ártatlanság rózsaszín fellegét az az oldala mellett fekvő egykezes japánkard szanaszéjjel szaggatja. Ellenben az őszinte érdeklődés, és reménykedés, hogy nem esett baja a másiknak, ott van. Azt nem lehet széttépni, mint egy papírdarabot. A lány éjfekete haja szögegyenesen fekszik most a hátán, és keretezi amúgy szép arcát. Kissé talán hasonlít is Morticia Addams-re a jól ismert filmből. Félre biccenti a fejét, és megvárja a választ. Majd csak utána fog bemutatkozni. |

.perselus.piton.
 | Téma: Re: Tükörterem Szer. Aug. 12, 2009 6:23 pm | |
| *Anna csak úgy sétálgat a kastélyban. A harmadikról le az elsőre, aztán fel a másodikra, végül megint le. És most itt az első emeleten. nem tudja mit kezdjen magával. Egyszerűen semmi nem köti le. Unatkozik. Végül egy ajtó előtt halad el. Megtorpan, majd összeráncolja a szemöldökét. Visszalép és benyit. Itt még nem járt, pedig már elég régóta itt van.* - Minden tele van tükörrel.*állapítja meg elmésen. Mindenhol a saját tükörképét látja. Ez azért elég bizarr. Mindegy. Amúgy egészen jól érzi magát. Így estére teljesen felélénkült. Csak az unalom árnyékolja be az üdeségét. Sóhajt egyet, majd leül a földre. Nem szeret sokáig állni. Elég kimerítő számára. Nem túl jó az állóképessége. Az egyik tükörképét kezdi nézni. Elég mogorva képet vág. Már már megkeseredett. De ő már csak ilyen.* |
|  | | Clare Petal Diák

Hozzászólások száma: 803 Msn: manantial@freemail.hu Üzenőláda: Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
Pozició Titulus: Első évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Kedd. Aug. 11, 2009 6:53 pm | |
| *Clare szomorúan néz a kis kobold után. ~ jaj de kár, hogy elment.Pedig jópofa volt.*mondja szomorúan, majd ő i tovább áll.* |
|  | | Andrey Bogdan Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1244 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Tükörterem Kedd. Aug. 11, 2009 6:50 pm | |
| *Andrey mosolyog, valóban igaza van a lánynak, de most ilyen kedve van.* -Igen, tudom, de most ilyen hangulatom volt reggel, azóta meg nem voltam önt a szobámban... *Ez van, de azért mosolyog.* -Azzal nincs semmi gond, én is ilyen szoktam lenni. Na, és ilyen az én jó számításom.. *Mondj,a mikor ránéz az órára......Nagyon sajnálja, de mennie kell, mivel már aludni kellene, mert holnap korán kel, mivel hazamegy németországba, a fekete erdő rejtélyes kis falujába. Azért föláll, majd elbúcsúzik a lánytól.* -Remélem, hogy jól fogsz ma szórakozni. Én most megyek, mert holnap hazautazom. És aludni szeretnék, de majd még találkozunk, remélem. Szia, és jó éjszakát . *Köszön el mosolyogva, majd kilép az ajtón, és elindul a zobájába.* |
|  | | Clare Petal Diák

Hozzászólások száma: 803 Msn: manantial@freemail.hu Üzenőláda: Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...
 | Téma: Re: Tükörterem Kedd. Aug. 11, 2009 6:43 pm | |
| - Akkor örvendek szaktárs.*mondja nevetve.* - Látom, hogy prefi vagy. Ott a kitűződ.*és máris mutat a fiú kitűzőjére.* - Olyan aranyos vagy.*csúszik ki a száján, majd kuncog egyet.* - Bocsánat. Igazán helyes is vagy. Miért vagy feketében? Hiszen úgy ragyog a kék szemed és a szőke hajad is nagyon szép. A fekete elsápasztja a külső szépségeidet. Bár szerintem így első látásra a belsőt is.*aztán figyeli a tükröket.* - Valóban igen érdekesek a tükrök.*és ő is oda áll egyik elé, de inkább leül Andrey mellé.* - Ne haragudj, hogy ilyen szókimondó voltam, de ami a szívemen az a számon. A kék Jól állna nagyon. Meg persze a színes dolgok mind. |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1244 Msn: tomkobobo@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda:
 | Téma: Re: Tükörterem Kedd. Aug. 11, 2009 6:37 pm | |
| *A kis kobold fiúcska, szembe fordul a nyíló ajtóval, megvárja, míg a lány befejezi, majd köszön.* -Szervusz, én Andrey vagyok, Naxeldíres prefektus. *Mutatkozik be a srác a lánynak, majd a lányt figyelve oldalról, a tükröket nézegeti.* -Nagyon érdekesek nem, olyan furcsa, hogy mindenben mást mutat. Állítólag van egy tükör, amiben azok látják a daimónjaikat, nagyon érdekes. *Mondja a srác, majd leül az egyik mellé, és abban állapodik meg, és nézegeti magát. ez különleges tükör, hiszen a sajt alakját mutatja.* |
|  | | Clare Petal Diák

| Téma: Re: Tükörterem Kedd. Aug. 11, 2009 6:33 pm | |
| *Clare siet be, mert már az agyára mentek a könyvek. Nem is nézni hova megy, egyszer csak a tükörteremben találja magát. ~ Nahát. érdekes hely.*könyveli el magában, amikor egy pici fekete alakot lát meg. - Szia! .*köszön oda bátortalanul és megáll. nem ismeri kivel is áll szemben, így marad kicsit távolabb.* - A nevem Clare.*mutatkozik be gyorsan és áll tovább mereven.Tényleg pici az alak és fura, mert nem mindennapi látvány.* |

| Téma: Re: Tükörterem Kedd. Aug. 11, 2009 6:09 pm | |
| *Andrey sétál be a tükörterembe, most nyugodtan, még mindig ott van a heg, de most nagyon vidám. Jól érzi magát, meg is ebédelt. Reméli, összejön valakivel, mert nagyon szeretne beszélgetni. Ma nagyon jól van, igaz, feketében van, de nem zavarja. A oldaltáska vászonból ott van a vállán. Éppen pálcáját forgatja kezében, mikor a tükrök mellett sétált.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 10, 2009 3:06 pm | |
| *Chrisnek bizony tényleg fáj egy kicsit a válla, ahol Bella nekirohant, de persze a világért sem mutatná ki, hogy fáj valamije. Végül is a lánynak meg se kottyant az ütközés, bár ő nem ütközött olyan nagyot, mint Chris. Amikor Bella nem néz oda, kissé megdörzsöli a vállát.* -Nem. Nincs semmi bajom. Lehet, hogy nem vagy pihekönnyű, de nehéz sem, szóval minden oké - kacsint a lányra mosolyogva. Majd mikor Bella megjegyzi, hogy nem csúnya pattanásosan, elvigyorodik.* -Igen. Pattanások nélkül meg egyenesen döglesztő vagyok, mi? - vigyorog a lányra. Neki bejön a csaj, de eszébe jut a ma délutáni produkciója Rose-nak és Angelinának, igy úgy dönt, hogyha a lány nem ad konkrét jelet arra, hogy szeretne valamit, esetleg egy kis flörtöt vagy ilyesmit, addig Chris nem lép. De abban a pillanatban, hogy a lány jelez... Mikor Bella megindul, Chris természetesen követi a lányt és mellette sétál.* -Szeretsz eltévedni? - néz a lányra úgy, mint egy elmebetegre, de hamar elrendezi a vonásait, igy Bella nem biztos, hogy észrevette a pillantását.* -Biztosan izgalmas lehet mindig eltévedni - neveti el magát a fiú.* -Gyakran csámborogsz a labirintusban is akkor, nemde? - kérdezi titokzatosan mosolyogva. Végül elérik az ajtót. A lány nem válaszolt a kérdéseire, csak egy apró mosollyal elbúcsúzott tőle és eltűnt. Chris mintha úgy látta volna, hogy Labirintus irányába ment. Elmosolyodik, megcsóválja a fejét, majd ő is elsétál a folyosón.* |
|  | | Anabella Stepp Segédtanár

Hozzászólások száma: 282 Kaszt: 
Pozició Titulus: Második évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 10, 2009 3:01 pm | |
| -Óh, ne haragudj. *mondja a fiúnak majd a szép hölgy megszólitásra elmosolyodik. Normális esetben ő is mondana valamit. De nem nagyon foglalkozik Marq halála óta a fiúkkal. Mondjuk lehe tújra kezdi majd.* -Persze! Köszi. Jól vagyok. És te? Nem lehet oylan pihe hogy meg se érezd hogy nekedrohantam. *vigyorog a fiúra.* -Te sem volnál olyan csúnya pattanásosan. *mosolyog a fiúra. A kijáratot megtudván hogy merre van kissé megkönnyebbül.* -Hát tudod szeretek eltévedni utána keresgélni a kijáratot de túlságosan eltévedtem. vagyis azt hittem. Mostmár nem. *vigyorog a fiúra.* -És te mi járatban erre? *kérdezi a fiútól. Közben elindult egy kicsit sétálgatni előre., Reméli hogy Chris is követi.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 10, 2009 2:46 pm | |
| *Christopher még mindig zsebretett kézzel sétálgat a tükrök között. Annyira nem is érdeklik most, hogy hogyan is néz ki egy-egy varázslatos tükörben. Ahogy a gondolataiba elmerül, egy láy ütközik neki, mire Chris majdnem eleesik, de időben sikerül visszanyernie az egyensúlyát.* -Jobban vigyázhatnál - mordul rá a lányra, majd mikor észreveszi, hogy bizony valóban egy hölgyről van szó, megköszörüli a torkát:* -szép hölgy - teszi hozzá és Bellára mosolyog.* -Jól vagy? - kérdezi a lánytól. Majd, most hogy Bella felhivta a figyelmét a tükörre, Christopher is odapillant.* -Fujj - vág egy fintort. majd ő is arrébb lép. * -Szerintem pattanásosan is szép lennél! - kacsint a lányra Chris, majd arra néz amerről jött.* -Nos, mivel arról jöttem feltételezem, hogy arra van a kijárat! - mosolyog.* -De minek jöttél be, ha eltévedsz? - kérdezi.* ~Hülye kérdés. Neked se az eltéved volt a szándékod~*morogja a fiú magában.* |

| Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 10, 2009 2:38 pm | |
| *Bella a bolyongásában tovább kereste a kiutat. Egyenesen előre kezdett menni miközben a feje balra volt borditva és nézte merre kéne menni. Ekkor egyszer csak egy fiúba ütközött. Chrisbe. Ismerte a fiút. Régebben találkoztak volt.* -Ó, Bocsi. Amúgy szia! Rég láttalak. *mosolyog bályosan a fiúra.* -Te tudod hogy merre kell kimenni? *kérdi miközben a tükröket kémleli. Egy oylan tükör előtt állnak melyben a fejük tiszta pattanásosnak látszik. Habár bellán van egy hatalmas pattanás. De szerencsére az nem észrevehető.* -Úúúú...de ronda volnék igy! *mondja és közelebb megy a tükörhöz hogy megnézze jobban magát. Sápadt bőrén nagyon rondának látszanak a piros pattanások.* ~Rettenetes! ~ *gondolja majd alrább megy hogy ne a saját képét kelljen bámulnia. Figyeli Chris mondatait közben kihajtja egyik rakoncátlan tincset a szeméből.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 10, 2009 2:02 pm | |
| *Christopher megebédelt Nellondban és próbált úgy visszajönni a Kúriába, hogy elkerülje a két mérges leányzót, Rose-t és Ang-et. Még mindig kicsit mérges volt. Honnan vették a lányok, hogy ki akar kezdeni velük? simán beszélgethettek is volna vagy ilyesmi. Végül is most már mindegy. Rose le fogja osztani a fiút, Angelina meg soha többé nem áll szóba vele.* ~Mindenképpen beszélnem kell majd velük~*morogja a fiú és miközben ezen gondolkozik nem is nézi, hogy merre lépdel. Egy kockás fehér ing van rajta és egy sima farmer övvel. (kép) Kezeit a zsebébe teszi és úgy sétálgat a folyosón. Mjad egy ajtóval találja szembe magát. Körbenéz az üres folyosón, majd belép a terembe. Mindenhol tükrök veszik körbe. Elvigyorodik. Itt már járt egyszer és akkor feldöntött minden tükröt. Most mérgében szintén ezt csinálná. De visszafogja magát és lassan elindul a tükrök adta kis ösvényen.* |

| Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 10, 2009 1:56 pm | |
| *Anabella lődörög az első emeleten. Fekete szoknya és fekete top van rajta. Haja felcsatolja. Egyszerű smink van arcán. Szeme feketével kivúzva, egy kis szájfény, egy kis púder ami egyenletessé varázsolja arcát. Nem igazán szokta azt használni de mivel egy oltári nagy pattanár jött ki a homlokára igy most szüksége volt rá. Pálcája a kezében volt. Benyitott egy ajtón. Egyből tudta hogy a tükör teremben van. Elindult a rengeteg tükör között. Jól el akar gubancolódni oda hogy nehéz legyen kitalálnia. Most iylen kutatós kedvében van. Egyre jobban ment a tükrök közt. Egyik tükörben fekete hajában lilás csikokat vélt felfedezni. Jól állt neki. Lehe thogy a hajába fog festetni ő is pár lila csikot, tincset. Egy másik tükörben meztelennek látta magát igy gyorsan eliszkolt onnan nehogy más is meglássa. Egyre csak bekerült a sűrűbe de sajnos már nem találta a kiutat. Eltévedt. De azért tovább kereste. Izgalmasnak igérkezett a kimenetel. Hátha találkozik valakivel. Akkor talán könnyebb lesz.* |
|  | | Angelina Mary Black Diák

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 03, 2009 10:58 am | |
| -Én sem hiszem. De azért van amikor lehet rajta nevetni, amennyi mindent összehordanak. Én, azért várom, hogy tanulhassam, hisz kíváncsi vagyok.*A névre nem kapja fel fejét. Nem ismeri a lányt, akit megemlít Gaby.*-Oké, szia, még találkozunk...* Bólint egyet,hogy mennie kell, s végre hallja a lány nevét is. Lehet rájött. Kicsi az esélye, hogy nem.*~Gabriella Westley.~*Gondolkodik el a néven. Nem csak úgy elfelejtette, hisz Angienek jó a névmemóriája, és a memóriája is szintúgy jól teljesít. Csak akkor amikor megismerkedtek valahogy túl sokan voltak, na meg kevés idõt töltöttek együtt. Talán úgy 5 percet, ha... De ez már nem érdekes. Azután õ is kiindul a terembõl, de közben nem szeretne megállni egyik tükör elõtt sem, pedig van pár jóforma. Enged makacsságának, s távozik a terembõl.* |
|  | | Sylvia Grozda

Hozzászólások száma: 292 Kaszt:  Üzenőláda: #694489
A Dangerous Mind
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 03, 2009 10:48 am | |
| -Jósmágia... biztos... nem tudom, én valahogy nem hiszek az ilyen jósolgatós dolgokan. Az Nikorina, aki szereti... de nem én. *Vonja meg a vállát, közben lassan járkál a tükrök előtt, nézegeti magát, no nem hiúságból, csak kíváncsiságból. A nyugtalansága meg fokozódik, nem nagyon bír már magával. Úgy érzi, neki muszáj mennie, és megkeresni Rinát. Nyugtalan, hogy kicsit régen látta, és nem tudja, mi történt a lánnyal. A taláros dologra csak odapillant, mormol maga elé valamit, majd tesz egy lépést a kijárat felé.* -Umm... bocsi, de én asszem most megyek. Megkeresem Rinát... Ha gondolod, és majd van kedved a kutakodáshoz, keresd Gabriella Westley-t a Vörös Vércse hálóban. *Kacsint rá Angie-ra, persze ebből már látható, hogy a saját nevét mondta. De no problem, ezzel csak megkönnyítette Angie dolgát, és az erás lány remélhetőleg nem felejti el még egyszer. Elköszön, majd szépen kisurran a teremből, és elindul megkeresni az unokatestvérét.* |
|  | | Angelina Mary Black Diák

Hozzászólások száma: 1292 Kaszt:  Üzenőláda: Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?
 | Téma: Re: Tükörterem Hétf. Aug. 03, 2009 10:37 am | |
| *Mosolyog egyet a beleeggyezesre.*-Szerintem van. Ezek varázslattal mindent kitalálnak. Hisz ezért is van a jósmágia.*Mosolyodik el saját mondatain.*-..szerintem..*Toldja oda, halkabban. Ezekszerint most tükörkeresés van. S õ jól is csinálja. Bár a türöket tudja, hogy van mindenféle, csak eddig õ nem nagyon talált. Jobban díjazná, ha Gaby megmondaná a nevét, de nem hibáztatja ezért, hisz honnan tudhatná a lány, hogy ezt akarja? Nos, nem lényeg, az lenne a legjobb, ha jönne valaki, akinek az eramiros lány bemutatkozna. De ez késõ bánat. Mostmár hanyagolja kicsit a dolgot. Ha tényleg szükséges lesz, talán megkérdi. Csak úgy vidáman sétál a tükrök elõtt. Az egyiknél megáll.*-Uh. Itt még olyan tükör is van, amelyik talárban mutat...*Forgatja magát abban a tükörben. Nem egyszer látta magát talárban, hisz iskolaidõben, mint rendes diák, természetesen hordja. Nem veszi észre azonban Gabyt, hogy elment a jókedve.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|