Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Erkély   Vas. Júl. 12, 2009 4:59 pm

First topic message reminder :

Az elsõ emeleti folyosóról nyílik egy erkély, amin akár öt-hat ember is kényelmesen elfér. Egy öntött vas korlát tartja lényegében fent az ide kitévedõ diákokat és tanárokat, de nem kell aggódni, alatta ki van párnázva mágiával a talaj, ha valaki lepottyanna. Egy üveg tolóajtón át lehet visszajutni a folyosóra.

Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár

Hozzászólások száma: 282
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 11:54 am

-Reméltem. *mosolyodik el titokzatosan.*-Igen, tudlak. *mondja és hátom méterrel alrább lebegteti Zraát.* -Biztos jót lehetne rajta röhögni. *vigyorodik el majd úgy tesz mintha elengedné a lányt. Persze ezt nem tezsi de Zara igencsak megijedhet. Majd leteszi maga melé a korlátra a lányt.* -Majd találkozunk még! Nekem msot mennem kell! Szia! *köszön el és elillant az ajtón keresztül.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 11:41 am

- Értem azt nem szeretném megkockáztatni* Mosolyog el a dolgon hiszen nem szeretné magát összetörni.* - Milyen messzire tudsz lebegtetni? Mondjuk tőled 5 métere még igen?* Kérdezi meg kíváncsian* - Gondolj bele vicces lenne a dolog ha fiúk ablaka előtt lebegnék majd elütnék azt hinnék hogy szellem vagyok vagy valami ilyesmi. Biztos vicces fejet vágnának* Gondol bele majd nevetni kezd a dolgon.*
Anabella Stepp
Segédtanár
Segédtanár

Hozzászólások száma: 282
Kaszt:

Pozició
Titulus: Második évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 11:36 am

//olvad//

*Örül hoyg zara örül hogy történik valami érdekes az életében ám annak kevésbé örül hogy nem nagyon tud varázslatot.* -Oh, peidg ez csak egy egyszerű Mobilicorpussal meg tudod csinálni. na de ez van. *újra kiül a korlát szélére majd nézelődik. Ám Zara ismét kérdez.* -De igen, fel tudnám...De akkor nagy az esélye hogy te leesnél. Mivel csak egy dolgot tudok egyszerre felemelni...*magyarázza a lánynak tovább üldögélve ott a korláton.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 9:57 am

*Figyelmesen hallgatja a lányt, és közbe persze gondolkozik is. Mindig előre gondolkozik a válaszokon. Szerencséje megvan a képessége arra hogy egyszerre figyeljen és gondolkozzon. Mondjuk ez lehet hogy nem túl különleges dolog, de ő örül neki hogy ilyesmit is tud.*~Anabella Step? Ismerem én egyáltalán azt a lányt? Csak mert nem jut eszembe hogy ki is lehet ő, na de mindegy, lehet hogy ő ismeri és számára az a lány csalódás volt.~*Miközben gondolkozik hallja, hogy Brooke végzett a beszéddel, és várja a válaszokat.*-Anabella Step? Nem is ismerem, vagy legalábbis nem jut eszembe. Tegnap találkoztam itt egy fiúval és én rá gondoltam. De mindegy, hagyjuk ezt.*Mondja, majd egy rövid mérlegelés után eldönti hogy hova is szeretne menni.*-Nellondhoz most nincs kedvem, túl sokáig tart az út. De hallottam hogy itt a birtokon állítólag vannak erdők is, mit szólnál egy ilyenhez?*Kérdezi mosolyogva a lányt, majd mikor Brooke beleegyezik kettesbe indulnak el a tölgyes felé. Marquis úriember lévén kinyitja Brooke előtt az ajtót, és előre engedi a lányt. Majd miközben kettesbe sétálgatnak lefelé, mondhatni teljesen lényegtelen dolgokról beszélgetnek, olyasmikről, amik teljesen mindennapos témák, semmi különleges nincsen bennük.*
Brooke Sanders
Diák

Hozzászólások száma: 279
Kaszt:
Üzenőláda: "Mielőtt megszólalsz, mindig gondold végig, hogy amit kimondani készülsz vajon szebb-e, mint a csend amit megtörsz vele.."

I could really use a wish right now ... <3

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 9:49 am

*Figyeli a fiút, úgy látszik, az ölelést ő sem bánta meg. Hát jól sejtette.*-Én is jól vagyok, köszi. Velem semmi furi, ami bár meglepő, de jobb is így. Itt úgyis csak furcsa dolgok szoktak történni. A tegnap lementem Nellondba, ott összeismerkedtem egy szaktárssal, egyéb semmi. Amúgy meg, a rosszabb ismerős véletlenül nem Anabella Stepp?* kérdezte kíváncsian.*-Arra én sem számítottam, mármint hogy ilyen hamar újra találkozunk, de én is csak örülni tudok neki.* mondta kedvesen, a következő kérdésen kicsit meglepődött, de el is vigyorodott.*- Hmm, oké, felőlem. Itt maradunk a Kúriába környékén, vagy megyünk Nellondba?* kérdezte, miközben sejtelmesen elmosolyodott. Nem mintha ő minden helyet ismerne, na de ezért járt már pár helyen.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 9:38 am

*Mikor Brooke megöleli őt, akkor ő is átöleli a lányt. Először nem tette meg, mert nem tudta hogy a lány mit is gondolna erről. De ezután már nem lesz kérdéses hogy így üdvözlik egymást. A fiú ezt jól a fejébe véste, sose fogja elfelejteni. Miután elengedték egymást, Brooke az ismerősei felől érdeklődik.*-Köszönöm, jól vagyok. Igaz, történt egy két furcsa dolog a minap, de ezeken is túl vagyok már. És ezeken kívül nem történt semmi említésre méltó. És veled? Mi történt veled mostanság?*Majd rátér a másik témára is, amit a lány felvetett*-Sok emberrel megismerkedtem, voltak jobbak és rosszabbak is. Egyébként azt kell hogy mondjam nem gondoltam volna hogy ilyen hamar összefutunk, de nagyon örülök neki. Nincs kedved sétálni egy kicsit valahol? Tudod még mindig nem ismerek túl sok helyet, és lehetnél az idegenvezetőm.*Mondja a lánynak mosolyogva, majd a válaszra várva, kérdőn tekint a lányra. Mindeközben már háttal támaszkodott a korlátnak, hiszen ha indulnak akkor már nem kell forgolódnia, ezenkívül kicsit kényelmetlen volt neki az előző póz.*
Brooke Sanders
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: "Mielőtt megszólalsz, mindig gondold végig, hogy amit kimondani készülsz vajon szebb-e, mint a csend amit megtörsz vele.."

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 9:30 am

*Halk léptek nesze, majd egy kedves ismer%s jelenik meg az erkélyen. Brooke hirtelen feléje pislant, majd mikor meglátja a fiút, bájosan elmosolyodik.*- Marq! Szia! Persze, hogy felejthetnéle el.* jelentette ki vidáman, miközben megölelte a fiút. Na igen, őt alig ismeri, mégis támaszt lát benne, igaz barátot. Ilyen kevés akad itt. Nagyon kevés.*- És, hogy vagy? Sikerült bővíteni az ismerőseid listáját, amióta nem találkoztunk?* kérdezte kedvesen, miközben csillogó szemeivel a fiút fürkészte.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 9:23 am

*Marquis Delmar igyekszik arra a helyre ahol tegnap este is volt. Nem tudja miért, de vissza akart jönni ide. Amikor megérkezett az erkély ajtaja elé, akkor az üvegen keresztül már látta is, hogy valaki van benn. Nem is akárki, hanem Marq egyik ismerőse, Brooke. A fiú benyitott a helyiségbe, és üdvözölte a lányt.*-Szia Brooke! Remélem emlékszel még rám.*Mondja a lánynak mosolyogva, majd ő is odasétál a korláthoz, és nekitámaszkodik. A mai napon a fiú farmert visel, inget, melynek hosszú ujja a könyökéig fel van hajtogatva, és egy laza nyakkendőt. Általában ilyen ruhákban látni a fiút, de vannak persze kivételek is. Miközben a kinti eget kémleli, lopva a lány felé is nézeget. De ez tényleg elég ritka, főleg azért, mert valamiért nagyon szereti az eget nézni, szinte vágyik rá hogy közelebb kerülhessen hozzá. Most hogy társasága van teljesen elfeledkezett a tegnapi levélről, bár Brooke még nem mondott semmit, mégis nagyon várja hogy a mellette álló lány megszólaljon.*
Brooke Sanders
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Júl. 15, 2009 9:11 am

*Egy piros köpenyes lány tárja ki az erkély ajtaját. Semmi kedve levánszorogni a lépcsőkön, amúgy is unja a járkálást, itt az erkélyen úgyis olyan, mintha a szabadnak lenne - elvégre ott van. Hosszú haja ma lófarokba össze van kötve, frufruja azonban szokásosan a helyén, eltakarva szemeit - legalábbis nagyjából. A köpönyeg kigombolva van, hisz nincs hideg - alatta egy fekete farmer meg egy szürke felső van. Fagyos tekintettel, mégis csillogó szemekkel tekint ki a messzeségbe, miközben kényelmesen rákönyököl a korlátra.*
George Darkrain - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 520
Msn: bakosbalazs@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok!
Ha szeretnétek játszani, akkor írjatok nyugodtan Smile
Naxisok előnyben, de írhat bárki Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 9:05 pm

*Ha a lánynak sincsen kedve a harchoz, akkor minden rendben van, hiszen nem nagyon lenne most kivel*
Igen, lehet azért ilyenek*mondja, hiszen akik msot jöttek esetleg azok tényleg ilyeneket csinálnak*
Rendben van, ez jó ötlet*mondja a világításra, és tényleg ideje lenne annak, hogy az a két diák végre rájöjjön, hogy figyelik őket, feltéve, ha ezzel egyáltalán foglalkoznak*
de hogy hogy bírnak tényleg ilyen későn még itt csatázni*mondja egy kicsit a fejét rázva nem egyetértően*

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 8:42 pm

*Nem, Rose-nak sincs kedve most harcolni. Ahhoz már elég késő van. És már sötétedni is kezd, bár az csak jót tesz.*
- Hm... Tuti elsősök. Egyszer majd jól megviccelném őket. De nem most.
*Már alig lát, és ezeknek fél tíz után még mindig párbajozni van kedvük. Lehet, hogy nem fogják abbahagyni egy ideig, de Rose kihasználja az alkalmat, hogy egy jót szorakozhasson.*
- Nem, csak vicceltem. Egyébként röhejes, amit ezek ott művelnek. Azt hiszem, csinálok egy kis fényt, hogy jobban lássam őket. Így nem tudok röhögni rajtuk. Lumossolen!
*Ha van egy kis eszük, akkor végre észreveszik, hogy figyelik őket, és abbahagyják amit csinálnak. Mindnesetre Rose addig is próálkozik nem hangosan felnevetni.*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 8:34 pm

*Látja, hogy a lány elég kíváncsi, és hogy elkezdett benne felgyülemleni a harci vágy. ~Na ne már, nekem most tuti nincs kedvem csatázni~ gondolja magában*
Igen szerintem is az volt, de tényleg nem a legjobb fajtából*mondja majd jön a lány következő kérdése, amit most nagyon nem, várt*
Ami azt illeti szerintem megoldják maguknak, de ha nagyon akarod..*mondja a fiú, és nem azért mert fél, hanem mert egyszerűen most semmi kedve harcolni, mert nincsen semmi motiváló erő. Bár látja, hogy a lány már elő is vette a pálcáját, de ezt ő nem teszi meg most*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 8:28 pm

*Fejében több fajta gondolat kergeti egymást. Most má kezdi érdekelni a lent játszódó dolog, sőt, esetleg még bele is szólna a dologba. De ezt majd később.*
- Elég gázos volt, de kezdenek észhez térni. *mondja csevegő hangon, miközben összevont szemöldökkel figyeli a "harcot".
- Úgy tűnik, nem csak lehet. Az ott egy táncoltató átok volt? Elég gyenge próbálkozás, és ráadásul még mellé is ment. Az ilyen dolgokat a vérprofikra kéne bízniuk, mint például mi. *még mindig teljesen úgy beszél, mintha megszállta volna gy szellem, vagy valami, és kényszerítse arra, hogy kedves legyen.*
- Mit gondolsz, ne segítsünk nekik? *kérdezi olyan hangon, mintha azt kérdezné: Hány cukorral kéred a kávét? A választ meg sem várva nyúl a pálcájáért. Persze nem akar beleszólni az odalent lejátsódó kabaréba, csak úgy előhúzta a zsebéből.*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 8:17 pm

*Látja, hogy az időjárás téma hanyagolva lett, de igazából annyira nem is bánja. Ekkor meglepődik, hiszen a lány nagyjából az ő véleményét fogalmazza meg*
Igen, én is emiatt mondom, mert nekem is ilyesmi a véleményem, azért jár ide, hogy megtanulja magát megvédeni mágikus úton, és ugyan ilyen módon támadni, nem összevissza kalimpálni*mondja el az ő megfogalmazásában a dolgot*
Hát igen még az is lehet*mondja a fiú, talán egy kicsit most más hangon, de csak mert kíváncsi, hogy mi lesz a csatának az eredménye amit látnak*
na de ők legalább megadják a módját*mondja utalva az előző témára*
Marina Raya
Diák

Hozzászólások száma: 168
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 8:05 pm

*Marina érzi, hogy ez nem egy kellemes társalgás lesz.Int az elsiető Marq felé és vissza fordul a civakodók felé.Még marad bár érzi a feszült hangulatot.De inkább csak a tájat csodálja.Próbálja a két ismerősének veszekedését kizárnia a fejéből.*

//fagy Sad //

A hozzászólást Marina Raya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 15, 2009 3:11 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 7:53 pm

//olvad//

*Igen válaszolt, mert hát bármennyire is szemét, azért még udvarias. Na persze csak nagyon kis mértékben. Bár ez általában már abban kimerül, hogy visszaköszön. Az időjárásos témát viszont most inkább lezárja. Nem szeret ilyenekről csevegni. Igazából másról se, de az mellékes.*
- Ez egy jó kérdés. Véleményem szerint, aki varázslóiskolába jár, és a problémáit egy pofonnal oldja meg, az nem méltó a varázsló, vagy boszorkány megnevezésre. De ez csak az én véleményem.
*Közben mások is érkeztek az erkélyre, de Rose oda se figyel rájuk. Igazából a két veszekedő diákra sem akar, de önkétlenül is figyeli őket, várja a fejleményeket.*
- Ha jól látom az egyik pálcát rántott. Még lehet, hogy egy izgalmas előadásban lesz részünk.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 7:47 pm

*Egy másik diák is érkezik, aki Marquis szaktársa. Mindezzel semmi gond nem lenne, és persze nincs is, a gond az hogy a hangulat kezdett a tetőfokra vágni, de sajnos nem a jó értelemben. Látszott Ann-en, és Elros-on hogy ellenségek, és hogy ki sem állhatják egymást. Nem tudja hogy hogy kezelje ezt az egészet, de nem zavartatta magát, hanem inkább vidáman üdvözölte az érkező lányt.*-Szia! Én Marquis Delmar vagyok, de szólíts csak Marq-nak, mindenki így teszi. Szaktársak vagyunk, de ezt a kitűző is mutatja.*Mondja a lánynak mosolyogva, majd a civakodó párra néz. Nem tudja, hogy hogyan ismerték meg egymást, vagy hogy mi lehet a gond, de ezt nem is itt fogja kideríteni. Ezzel ráér, majd egy kellemesebb helyen elcsevegni Ann-el. A lány válaszára most nem is válaszol, majd máskor beszélnek arról is. Egyelőre semmit sem mond, inkább csak nézi, hogy mi játszódik le a két diák között. Nem tudja, hogy Marina mit fog tenni, de ő úgy érzi, hogy ebből most ki kell maradnia, hiszen valamelyik oldalra kéne, hogy álljon, de az előzmények ismerete nélkül ez lehetetlen. Körbe néz, látja, hogy az ég kezd elsötétülni, sőt, már elég sötét is van, de a távolban megpillant egy közeledő fehér pontot. A pont egyre nagyobb, és most már az is kivehető hogy egy madár az, látja a csapkodó szárnyakat, majd mikor közelebb ért már azt is ki tudta venni a fiú, hogy egy bagoly az. A bagoly leszállt Marquis vállára, és a lábát előre nyújtva várja, hogy levegyék a lábáról ezt a levelet. A borítékon nem látott semmi mást, csak a saját nevét, a hátulján pedig egy pecsétet. Ezzel most nem foglalkozik, elnézést kér, és elindul a szobája felé. Egy pillanatra még megfordult, és gondolkozott hogy biztosan így el kell-e sietnie.*~Nem érdekel hogy mi van velük, majd máskor beszélek ezekkel, de ez fontosnak tűnik.~*Gondolkozik, majd kinyitja az ajtót és kilép rajta.*-Mennem kell, sziasztok!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 7:45 pm

*Megvillogtatja a mosolyát Marq-nak is, ha már egyszer így mutatkozott be. Nem igazán zavarja, hogy a srác mit gondol róla, a lényeg úgyis az, hogy Ann-t bosszantsa.* -Áh, értem. Akkor szia, Marq. *mondja, aztán nyílik az ajtó, és egy olyan lány lép be, akinek ebben a helyzetben nagyon nem kéne, hisz ő az egyetlen jelenleg, aki nem tartja undorító féregnek. Legalábbis a véleménye szerint. Ezt pedig a bálból gyanítja, ugyanis nem egyszer megmentette az életét.* -Szia, Marina. *köszön egyszerűen, talán kicsit el is szégyelli magát. Azonban újra visszatér a régi kedve, ami Ann-nak köszönhető.* -Hmm, hát, nem tudom. De tudod mit? Adj egy tükröt, és kipróbáljuk. *mondja, aztán felemeli a tenyerét, és úgy tesz, mintha a tükörbe nézne.* -Hát, nem. Szerintem egész tűrhetően nézek ki. Miért, te nem így gondolod? *kérdi, persze tudja, hogy Dey miatt mondja, de azért szereti játszani a fejét.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Hozzászólások száma: 2586
Msn: ritaveronika@axelero.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 7:29 pm

-Pedig mondta a tárgy nevét. Bűbájtan.- *mosolyodik el a lány, aztán a fiú meséjét hallgatja. Még mindig lengedezett a szél, így a lány az arcát arra fordította. A szél a hajába túrt. A lemenő nap utolsósugárja pedig megvilágította a tájat, mintha csak elköszönt volna mindenkitől és mindentől. Ez a kis beszélgetés kellemesnek igérkezett a lány számára, ugyhogy teljesen nyugodtan szemlélte a tájat, aztán időnként a fiúra pillantott* ~Hmm...hmmm....megy-megy, aztán nem tudja hol köt ki? Én is így voltam Arxan halálakor. Bár akkor is volt egy ilyen élményem, amikor Davidot ismertem meg...~ *tűnődött el a lány* -Nem vagy te szerelmes?- *motyogta a lány, majd elfordult egy kicsit. A tájat bámulta. aztán az ajtó kinyilt, és valaki olyan lépett be, akit a lány nagyon nem szeretett volna látni* -Akarod mondani Elros "Szájhős" Tiwele. Hogy szolgál a kedves egészséged? Ugye a gyomrod nem háborog, ha a tükörbe nézel?- *célzott ezzel arra, amit egyszer már elmondott Elrosznak. Azaz, hogy Ele hogy letudta szólni a bátyját, hogy gyáva, és Deyra is ugyan ezt mondta...de mikor az iskolát kellett volna most védenie természetesen fülét-farkát behúzta a fiú* ~Ha baja lesz Deynak én megöllek~ *sugározta Ann szeme Elros felé. Aztán újabb diák érkezett. Marina volt az. A lány egy mosolyt erőltetetett magára, de a levegő mindent elárul a hangulatról, mert az izzott a feszültségtől. és valószínűleg nem is sokat várat magára az, hogy egy atombomba méretű robbanás legyen itt, persze csak jelképesen.*
Marina Raya
Diák

Hozzászólások száma: 168
Kaszt:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 7:17 pm

*Marina délutáni szundijából felébredve, felfedezni készül a kúria előtte még ismeretlen zeg zugát.Egyszer csak az Erkély előtt kötött ki.Mikor kinyitotta az ajtót egy kisebb csapatot látott meg, néhány ismerős arcal.Ez kettő volt.Igaz az egyik fiúval nem rég találkozott, pont az idő folyamának termében ám mégsem nagyon emlékezett a nevére.Egy fiú ismeretlen volt.A lányt pedig egyértelműen ismerte hisz Ann volt az.*-Szia Ann és Elros!*Nyögte ki egy apró gondolkodás után.Az ismeretlen fiúnak pedig ahogy szokott bemutatta önmagát.*Szia!A nevem Marina Raya, allidon első évfolyam.*Mondta majd a társaság felé egy mosolyt küldött.*-Miről beszélgettetek?*Kérdezte, majd elnézett a birtok felé ahol sok ismert ösvényt vélt felismerni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 7:04 pm

*Nem sokat tud hozzátenni ahhoz amit a lány mondott. Mégis gondolkozik egy picit, mely közben zsebeiben kutat. Azt még nem tudja hogy mit keres, de azért keresgél. Miután rájön se egy értelmes válasz, vagyis plussz dolog nem jut eszébe, se azt nem találja amit keresett, ezért gyorsan kinyitja a száját,és elkezdi mesélni a dolgokat.*-Hát tudod, én sem tudok semmi egyebet mondani. Jófejnek tűnik, vagyis nem jófej, hanem rendes. Én is szívesen tanulnék tőle, de nem tudjuk milyen órákon.*Mondja a fiú mosolyogva. Miközben beszélgetnek folyamatosan nézelődik körbe. keres valami támpontot, mert nem tudja hol is van. Annyit tud, hogy az első emeleten, de az útja idáig olyan volt, mintha alva járt volna. Voltak már ilyen dolgai, mármint olyan hogy nem tudta hogy jutott el A pontból B pontba, de ez nagyon durva.*-Képzeld el, elindultam a szobámból, de nem tudom hogyan is jutottam el idáig. Szerinted ez mit jelent?*Kérdezi a lányt. Reméli hogy nincsen semmi baja, de azt hiszi hogy erről Ann sem tud semmit mondani. Aztán az jött amire egyáltalán nem számított. Nyílott az ajtó, ami akkor nyitva volt amikor ő érkezett. Egy olyan személy lépett be akit eddig nem ismert, de abból megítélve amit hallott nem lehet egy kedves ember. Főleg ahogy Annel beszélt.*-Szia! Marquis Delmar, de mindenki csak Marq-nak hív.*Egyenlőre nagyon nem szimpatikus neki a fiú, de ki tudja, a véleménye még változhat. Tudja hogy érkeztével nem tudnak majd ugyanúgy beszélgetni mint előtte, de majd valamikor később bepótolják ezt az egészet*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 6:59 pm

*Ele járkál az erkély körül. Úgy dönt, kinéz, mi van ott, mert hangokat hall, tehát van ott társaság. Benyit, és meglátja az egyik legkevésbé kívánt személyt, Ann-t, amint egy szaktársával cseverészik. Ennek megfelelően csak enyhén ironikusan üdvözli a lányt, nem viszi túlzásba a bunkóságot.*
-Áh, üdvözletem, Miss Serenity. Hogy szolgál a kedves egészsége? *köszön egy óriási bájvigyorral az arcán, aztán kénytelen-kelletlen a másikhoz fordul. Vele már nem élcelődik, legalábbis megpróbál ezek után valamennyire normálisnak tűnni.*
-Egyébként szervusz. Elros Tiwele, elsős deridionos, és Ann szöges ellentéte. *mutatkozik be, reméli, nem nézi teljesen őrültnek. Mondjuk, ha annak nézi, az se nagy gáz, legfeljebb lesz még egy ellensége. Eggyel több vagy kevesebb már nem számít nála.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 6:54 pm

*Ann a gondolataiben elmélyedve áll, amikor valaki neki megy a lánynak, illetve csak hozzáér. Az egészben ez a furcsa, hogy Ann nem is hallotta a közeledő ember lépteit* -Szia! Ma másodszor futunk össze- *jegyezte meg a lány mosolyogva* -én szívesen tanulnék tőle, és ki tudja, még lehet, hogy lesz is rá alkalom, hogy egy óráját meghallgathatom- *mosolyodott el Ann* -És veled mi van? Mi volt a véleményed a tanárnőről?- *kérdezte Ann kíváncsian, majd a fiút figyelte.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 6:34 pm

*Marquis ismét elindul egy kis felfedező útra. Mint mindig, most is a szobájából indulva. Úgy sétálgat, hogy egyáltalán nem figyel rá hol is fog kikötni. Folyamatosan egyik lábát rakosgatta a másik elé, néha-néha befordult egy-egy sarkon, esetleg megfordult ha épp olyan kedve volt, de volt hogy lejjebb ment szinteket, néha feljebb. Valahogy mégis kikeveredett az erkélyre. Itt se tűnt volna fel neki hogy meg kéne állnia, de az az igazság hogy beleütközött az egyik ismerősébe, aki nem más mint Ann. Teljesen véletlen volt, ilyesmit sose csinálna direkt. Gyorsan hátrább lépett, majd köszöntötte a lányt.*-Szia!*Mondja, miközben kezével épp a haját igazítja, mindeközben Ann-t figyeli, remélve hogy nem esett a lánynak sem semmi baja, bár a fiú nem ment gyorsan, szóval épp csak egymáshoz értek.*-Sajnálom hogy így neked mentem, de tudod a gondolataim teljesen elkalandoztak, és egyáltalán nem figyeltem arra hogy merre is megyek.*Az órájára pillant, melyen látja hogy nemsokára nyolc óra van.*-Huh, lassan másfél órája sétálgatok, nem is tudtam hogy ennyi ideje vagyok kinn a folyosókon, és alig haladtam pár métert. Csak egy emelet.*Mondja a lánynak, majd rákérdez hogy mi a véleménye a délután történtekről.*-Mit gondolsz arról a tanárnőről? Tudod, akivel a teázóban találkoztunk.*Biztos benne hogy Annben is mély nyomot hagyott a találkozás, de azért kicsit felelveníti a dolgot a lányban is.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Júl. 14, 2009 6:25 pm

*Ann érkezik az erkélyre. Az előbb még bent kalandozott az épületben, most pedig kijöt egy kicsit, hogy levegőzzön. Davidot még nem látta, ezért lógatja egy kicsit az orrát. Bár ennek ellenére a hangalata egész jó. megismert egy új tanárnőt és egy új diákot is. Most pedig csak a levegőt élvezi, ami az arcát símogatja.*

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
42 / 44 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Next