Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Erkély   Vas. Júl. 12, 2009 4:59 pm

First topic message reminder :

Az elsõ emeleti folyosóról nyílik egy erkély, amin akár öt-hat ember is kényelmesen elfér. Egy öntött vas korlát tartja lényegében fent az ide kitévedõ diákokat és tanárokat, de nem kell aggódni, alatta ki van párnázva mágiával a talaj, ha valaki lepottyanna. Egy üveg tolóajtón át lehet visszajutni a folyosóra.

Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
Cat Morgan

Hozzászólások száma: 568
Kaszt:
Üzenőláda: Kicsi avatarom ^^

Cat troll; ha meglátod, nos, jó szórakozást ;D

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Ápr. 17, 2012 7:14 pm

* Nns is jobb egy fárasztó hosszú nap után mint naplementekor kiülni a csendes, békés és nyugalmas erkélyre amelyik az első emeletről nyílik a magasba. Ahhoz képest hogy nincs annyira nagyon magasan még gyönyörű a kilátás és nagyon messzire elpillanthatunk ha fürkésszük a tájat. Cat is ezt tette. Nem sok lépcsőmászás után befordult az egyik folyosón és kikecmergett a teraszra. Eléggé fázhatott mert egy egyszerű kis zöld ruha van rajta. Nem hozott magával semmit, nem gondolta hogy hosszabb időre jött volna ki. Bár ki tudja mit hoz a sors. Lehet hogy éppenséggel összetalálkozik valakivel, bár nem biztos. Közelebb ment a korláthoz és kihajolt. Időközben elkezdett cseperegni a hűsítő eső. A lány kiült a korlátra és onnan lógatta lábát és hagyta hogy merő víz legyen. Nagyon szereti és tiszteli a természetet ám akadnak olyan dolgok amik igen csak nem erre utalnak. *
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 2:20 pm

Jaj Cat meg ijesztettél*mondja a lánynak mikor felriadt,közben fel ült és szét nézett*ugy látszik itt aludtam el az erkélyen*mondja és vakarja a fejét persze közben szétnéz látja-e vki Caten kivül.//FAGY//-
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 2:16 pm

* Cat kicsit megijed. Ritka látvány egy lány aki egy fotelben az erkélyen alszik. Na mindegy kapásból tudta hogy Artemis barátja ül ott. Látta rajta hogy nem pihenésből aludt el. Mivel Cat kiváló emberismerő ez nem volt nehéz feladat számára. Megsimogatta pamacsot majd odament Arthoz. Gondolta kicsit megvicceli. Az egyik vállát megkocogtatta és a másik oldalon volt guggolva. Amikor Art odanézett akkor a háta mögül szólt neki. *
- Szia Artemis! Mizujs veled? Régen láttalak. Vagyis nem olyan régen.
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 2:13 pm

*Cat arra figyelhet fel,hogy valaki alszik a fotelban de mivel nem látja igy közelebb megy*Artemis csöndesen álomba sirta magát miután Exan elment Pamacs ébren örzi az álmát igy mikor Cat-et meglátja farkát csoválva szalad oda hozzá*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 2:08 pm

* Cat ballag fel az erkélyre. Gondolta szív egy kis friss levegőt, elvégre tegnap is itt jól érezte magát. Ujjatlan felső volt rajta és cicanadrág. Ez persze mind fekete. Térdig érő tornacipőjén neon zöld cipőfűzők tekeregtek. Most ez a kedvenc ruhája. Ja és persze haja termetes copfba volt fogva úgy hogy a vállára lógjon. *
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 12:13 pm

Nem állt szándékomban zavarba hozni de ki kivánkozott ez belölem de megyek is nem akarlak zavarni tovább vagy ugy mond untatni*feláll és még mielött el megy meg probálja a lehetettlent ismét csokot nyom a srác ajkaira ami egy kicsit most hosszabbra sikeredik és ki érzik belöle,hogy a lány mit érez iránta,majd hirtelen elszakad töle és varázsol egy italt magának,hogy ne kelljen válaszolnia a tetteire*
Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 341
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 12:09 pm

* Exanban megállt az ütő, kicsit elpirult, általában ő szokott kezdeményezni, ez a szituáció most kicsit irreálisnak tűnt neki. Nem nagyon volt még ilyen élethelyzetben. Hang nem jött ki a száján pedig szóra nyitotta. Arcára ha lehet még jobban kiült a meglepettség. 115 éves létére tapasztaltnak mondhatja magát az élet többi terén, viszont ha a női elmébe kell belelátni akkor valahogy leblokkol. Hihetetlennek tartotta, hogy őrá a lány úgy gondolhat. Tátva maradt a szája is, fejét elfordította, gyorsan rendszerezte magában a gondolatokat majd kék szemei ismét találkozott a lányéval. Nem tudta ilyenkor mit szokás mondani vagy mi lenne a helyes..
- Ömm kicsit zavarba hozol Art.. * vallja be a lánynak őszintén. Igazából még alig ismerik egymást, szóval annyira erős érzések mégsem alakulhattak ki Artemisben, hiszen az iskolába sem olyan régóta járnak. Alig pár hete iratkoztak csak be.*

A hozzászólást Exan Frostburn összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 04, 2012 2:16 pm-kor.
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 12:01 pm

nem.........*Mondja közben elveszi a papirzsebkendöt és megtörni a szemeit utána a fiura néz*Valoban nem csak játék volt*mondja neki a fejét lehajtja közben hiszen még könnyesek a szemei és nem szereti ha igy látja valaki őt*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:58 am

- Nem egyáltalán, ne értsd félre! * Válaszolja a lánynak kék szemei még mindig elkerekedve figyelik a lány mozdulatait aki egy fotelt varázsol magának az erkélyre és pityeregve beleül. ~ Hm vajon honnan vette ezt, ki mondta neki?~ A lány közli Exannal, hogy kicsit fáj neki. vagyis kezdett világossá válni Exannak, hogy a lány igenis mélyebb érzéseket táplál felé, mint azt ő gondolta. Megköszörülte a torkát, odasétált a lány mellé, vigasztalásképp. Exannak már voltak barátnői de igazából nem komolyan és rövid időtartamúak voltak, nem igazán értett ő a női elméhez, de a maga esetlen módján próbálta megvigasztalni a mellette pityergő leányzót, letérdelt a fotel mellé.
- Szóval az a dolog a pataknál... azt mégsem véletlenül kezdeményezted? * Kérdezi kedvesen a lánytól, közben zsebében kutat egy zsebkendő után majd mikor előhalászta átnyújtja a lánynak.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:49 am

Azt nem tudom sajnos már meg mondani,kitöl hallottam de azt tudom,hogy egy picit fáj itt legbelül ez az érzés*mondja a Srácnak és a szivére mutat majd nagyon kicsit össze rázkodik lehet látni rajta,hogy sir de hallani nem lehet mert inkább csendben magában szenvedő tipus ő*Ne haragudj nem akarlak untatni a problémámmal*mondja közben egy fotelt varázsol az erkélyre és bele ül*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:44 am

* Exan fejében össze vissza kavarognak a gondolatok, vajon ki mondott ilyet a lánynak, hiszen szó sem volt ilyesmiről. Hirtelen nem tudott mit válaszolni, inkább csak megrázta a fejét, teljesen elképedt.. Ő is a tájra nézett, majd vissza a lányra, akinek mintha a szemei könnyesek lennének, sőt azok is..
- Ezt ki mondta neked Art? Nem volt köztünk semmi * Válaszolta a lánynak, viszont eléggé zavarba jött amikor meglátta, hogy a lányt ez szomorúsággal tölti el, talán a lány komolyabb érzéseket táplál iránta.. Mondjuk ezt már sejthette, hiszen a patakparton elcsattant egy játékos csók, amit Artemis kezdeményezett és amit aztán a véletlenre fogott a lány így Exan nem is tulajdonított neki komolyabb jelentőséget, hiszen utána meg is beszélték a dolgot és Art-ra még mindig úgy tekint mint egy kis húgra akire inkább vigyázni kell és megvédeni.De azért mélységesen meglepődött.
- Ez ömm ez zavar téged? * kérzdezte kicsit zavarodottan közben a lány arcát fürkészte, remélte, hogy már nem sír nagyon nem tudott ebben a pillanatban mit reagálni, egyszerűen nem szereti ha az emberek szomorúak körülötte, pedig mostanában sokan voltak azok.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:36 am

Hát......Én ugy hallottam,hogy együtt vagytok Cattel.*mondja közben lehajtja a fejét igy a haja a szemébe hullik és srác nem látja,hogy könnyes lesz a szeme*a napokban hallottam ezt ezért gondoltam,hogy nem zavarlak benneteket*folytatja közben a messzibe tekint de a szemei még mindig könnyesek*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:33 am

* Pamacs szokás szerint akcióba lendülve betámadja Exant, aki csak mosolyok majd felkapja a kutyát kezébe. A lány szavai kicsit meglepték a srácot, sok mindenről lemaradhatott, kérdőn pillantott Art-ra. Majd megrázta a fejét.
- Velem és Cat-tel akármikor jöhetsz sétálgatni. * Válaszolta a lánynak, közben feljebb húzta cipzárját dzsekijén.
- Egyáltalán nem zavarsz, butaságokat gondolsz! Amúgy hogy érted azt, hogy Cattel nyomulnék?? * Szemei elkerekedtek, a lány kijelentését kicsit félreértette ezért gondolta rákérdez inkább. *
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:28 am

Hát az igazat meg mondva nincs akivel kijöjjek sétálni meg ilyenek.Te Cattel nyomulsz vagyis vele vagy együtt igy zavarni se akarok.Köszi,ugy gondoltam rám fér a fazon váltás igy valahogy jobban érzem magam*Mondja közben pamacs akcioba kezdett és Exan ölébe fészkelte be magát*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:25 am

* Szóval Exan éppen kocogott volna visszafelé a lépcsőn, de az ajtóban észreveszi a kék hajú lányt, majdnem neki szaladt.
- Nahát szia, tényleg régen találkoztunk, múltkor hirtelen el kellett menned valamiért. * Tekintete a lány extravagáns kék hajára téved
- Múltkor észre sem vettem,egész jó de mi ez a hirtelen stílus váltás? * Kérdi a lánytól majd lassan visszasétál az erkélyre kezét zsebreteszi és a korlátnak háttal dől.
- Szia pamacs * Mosolyog a kiskutyára őt is régen látta már, sőt Artemist is egyre ritkábban látja mostanság.
- Elfoglalt vagy mostanában? Alig látlak.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:15 am

*Lassan el sétál az erkély alatt közben fel pillant és meglátja Exant igy köszön neki*Szia!mizujs?rég láttalak.*mondja neki immár mellette áll az erkélyen Pamaccsal a kezében*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szer. Ápr. 04, 2012 11:13 am

* Exan kocog az erkélyre, gondolta befejezi a futást, ha már tegnap a rossz idő miatt nem sikerült neki. Sport dzseki van rajta és torna cipő, néha még eszébe jut a tegnapi rosszul sikerült estéje, de az erkélyre kiérve kicsit pihent és kifújja magát. Lekönyököl a korlátra és figyeli az erkély alatt elhaladó diákok sokaságát. A nap is sütött, remek alkalom ez egy edzésre, és egy kis nyugalomra. Kicsit kijjebb hajolt, hogy rálásson a kúria egész területére, majd visszaindult az erkélyről, illetve indult volna.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Ápr. 01, 2012 9:10 am

Szio!Nem beszéltem még mert nem találkoztam vele,nem rég keltem és ki hoztam Pamacsot sétálni tudod tegnap emlitettem*mondja közben a kutyus magán akcioba kezdett össze-vissza nyalja Cat-et*Hello nyugszik már.*szol mosolyogva a kutyusra rá és egy kis törölközöt varázsol Catnek*Tessék töröld le.*mosolyogva várja mig a barátnöje letörni a nyálat*//FAGY//
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Ápr. 01, 2012 9:04 am

* Cat ijedtében üléséből rögtön a földön találja magát, de egy jót nevet az egészen. *
- Szia Artemis! Jó reggelt! Mi szél hozott erre? Megbeszéltétek már azt a dolgot Exannal. * Itt kicsit halkabban beszélt mert nem akarta hogy bárki is meghallja amit motyog. *
- És sziaa Pamacs! Jajj de aranyos vagy! * Majd megsimogatta a kutyuska fejét. Most számított rá hogy össze vissza nyaldossa az állat de őt ez nem zavarja. *
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Ápr. 01, 2012 8:59 am

*Lent sétál a parkban közben Pamacsra figyel ne menjen nagyon messze el,most kék farmerban ugyan olyan topánkában és sötétkék garboban van a haja össze van fogva lofarokba~nem tudom találkozok-e valakivel de jo lenne ha Exannal dülöre tudnék jutni~gondolja magában közben a labdát dobja el amit Pamacs vissza hozott közben Cat-et veszi észre az egyik erkélyen oda sétál az erkély alá és pálca intéssel hatalmasat ugrik,hogy az erkélyen legyen Cat mellett akit nem szándékosan ijeszt meg csak igy sikerül Pamacs a kezében*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Ápr. 01, 2012 8:46 am

* Épp hogy felkelt kényelmes lakosztályából, rögtön leballagott a harmadik emeleti folyosókról egészen az első emeleti erkély. Már egyszer járt, akkor egy tünde fiúval találkozott aki látszólag most nem volt jelen. Kiült az erkély korlátjára és onnan figyelte a természetet, és a gyönyörű tájat. Persze közben reménykedett hogy azért hátha összefut valakivel. *
Eiron Arwel

Hozzászólások száma: 55
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet egy nagy játék és én imádok játszani. What a Face

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Márc. 18, 2012 5:43 pm

*Eiron adott esélyt régebben az embereknek, hogy bizonyítsák: az emberi faj is van olyan értékes, mint a tündék népe. Sajnos sokat csalódott, bár botorság lenne egy-egy ember rossz döntései miatt teljesen elzárkóznia mások gyermekeitől, mindazonáltal vannak fenntartsáai diáktársaival szemben és amikor olyan nebulókkal találkozik, akik meg sem közelítik az ő szintjét, akkor végképp nem szívesen bocsátkozik semmiféle kommunikációba. Ezzel nem azt szeretném mondani, hogy cat nincs egy szinten Eironnal, hisz bár a fiúban tombol a tünde nemesség és természetszerűleg magasztosabb teremtés, mint mondjuk a lány, de nem szívesen felel olyan kérdésekre, amelyek semmifél intellektuális mélységeket nem érnek el. Mint minden társa, ő maga is szeret filozofálni, szereti a nagyon mély gondolkodású lényeket, legyen az ember, tünde, kobold, törp vagy bármiféle szerzet. Sajnos Catnek nem sikerült jó benyomást tennie rá, ami alapból sem könnyű, hát ha még egy viszonylag friss diákról van szó. Nekik nehéz dolguk van egy olyan valakivel, mint Eiron, aki alapjaiban annyira más, mint a többi diák, hogy csak na. Most is csak szippant egy mélyet a hűvös esti levegőben, majd Catre függeszti tekintetét, aki szeretné, ha mondana valamit magáról. Hát a lány kérdését Eiron hamar rövidre zárja:* Nem. *Feleli profán egyszerűséggel, majd hirtelen mozdulattal hátat fordít a lánynak és visszamegy a kúriába. Könnyed, méltóságteljes léptekkel suhan el és el is tűnik az első lépcsőfordulóban. Talán ez udvariatlanság lenne?! Bántó gesztus, amit nem kellett volna meglépnie a belsirionos ifjúnak? Nem, pusztán csak felelt szaktársa kérdésére. Aztán ki tudja, lehet hozza úgy még a sors, hogy egyszer közelebb kerülhetnek egymáshoz, de az is lehet, hogy soha többé nem találkoznak...*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Márc. 18, 2012 5:15 pm

* Catban nem sok gondolat kavargott a hűvös mondatok hallatára. De azért gondolta ő is egy élőlény és csak nem lehet olyan rideg természetű. Hát válaszol a kérdésekre és a kijelentésekre. Bár kicsit kedvetlenül de gondolja csak mosolyt tud csalni egy tünde arcára. Legalábbis bízott benne hogy igen. * Hát én nem tudom hogy a tündéknek mi a szabadság, de gondolom hogy nem egy terasz. Elvégre én nem vagyok se tünde, se kobold maximum egy nagyon kicsit véla, de a tulajdonságaimon ez nem változtat. Mondanál magadról néhány dolgot? Jó lenne megismerni. * Megint ezt a kérdést tette fel, de már maga is unta, mert napjában 4-szer biztos megkérdezi valakitől.*
Eiron Arwel

Hozzászólások száma: 55
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet egy nagy játék és én imádok játszani. What a Face

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Márc. 18, 2012 5:06 pm

*Cat amolyan semmilyen benyomást nem kelt Eironban, nincs miért felkeltse a fiú érdeklődését, egy a sok közül. Ő maga, mint minden tünde, kivételesnek gondolja magát. Nem biztos, hogy az (vagyis én tudom, hogy az, de alapvetően nem azért az, mert azt gondolja magáról), de akkor is így érzi. Azt viszont könnyedén realizálja, hogy Cat nem lehet a Nezabar lakója olyan régóta.* ~Új diák... egy új, oktondi kis diák...~ *Gondolja magában, mindenfajta ellenérzés nélkül, bár mint mondottam, pozitív érzéseket sem kelt benne.* Most már kár lenne a múlt hibáival foglalkoznunk. Lehetek még magányos sokáig... *Jegyzi meg, amiből kiderül, hogy neheztelni nem neheztel a lányra és ezért kár bocsánatot kérnie.* Tekintve, hogy ez egy erkély, nem járhatok túl sokat errefelé. Én tünde vagyok, a négy fal olyan korlátokat szab, amelyeket még én sem tudok leküzdeni. Most azonban nem volt kedvem az udvar füvére tenni lábam, ezért jöttem csak ide ki. *Feleli hűvösen, kimérten. Eironban van valami, ami megfogja az embereket. Tipikus "példánya" fajának, így nem csoda, ha az egyszerű emberek érdeklődnek milyen is egy tünde, ráadásul kinézete tükrözi a tünde erényeket: magas, karcsú, könnyed mozgású. Cat is talán kíváncsi a fiúra, de akárhogy is próbálkozik, nincs abban a hangulatba a tündeifjú, hogy bájcsevegjen olyan lánykákkal, akiknél sokkal többet tapasztalt a világban.* Miért, tán te úgy gondolod, hogy egy magamfajtának ez a kis erkély elég ahhoz, hogy érezze szabadságát? *Tesz azért fel egy végső kérdést a lánynak.*
Cat Morgan

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Márc. 18, 2012 4:51 pm

* Még egy jó darabig fürkészi a festői tájat amikor végre elfordítja a fejét a tópart felé néz. Olyan szép, tükörsima vize van és üde ligetek veszik körül. Tengerparton ilyet nem nagyon lehet látni, bár völgyekben annál inkább. Amint nézi a tájat halk neszre figyel fel. Hátra fordul és látja hogy ott van mögötte egy látszólag tünde, kissé ijesztő kinézetű diák. Majd köszönti. Nem hagyhatja szó nélkül. Bár eddig egész könnyen ment az ismerkedés most úgy érezte ez nehezebb lesz mint volt. * - Szia! Cat vagyok. * Mondta habozva. * Sajnálom ha megzavartalak, nem állt szándékomban. Csak...hát.. észre se vettem hogy itt álldogálsz. ~ Mekkora bunkó vagyok! * Gondolta magában majd kérdezett valamit a fiútól. * - Sokat jársz erre felé? ~ Naját ilyen hirtelen kérdést is csak én tehetek fel. * Gondolta kissé összezavarodva. *

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 44 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Next