Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Jún. 07, 2010 1:48 pm | |
| *A lány teljesen némán ül a korláton. Simán ki eshetne vagy valami, de nem nagyon zavartatja magát. Amikor meghallja az éneklést, csak lehunjya a szemeit, majd nyel egyet. Csak felsóhajt, majd a hajszín változtatást is felfüggeszti egy időre.*-Szerbusz Samantha!*mondja a lány teljesen érzelem mentes hangon, majd csak végignéz a lányon. Nem lenézi, hanem csak úgy végignéz rajta. A kérdésre csak megcsóválja a fejét.*-Semmi különös. Élek, ahogy látod!*mondja a lány, majd csak leszáll a korlátról.*-Öhm...Na jó én nem utállak csak kihűltem, de tényleg nagyon kihűltem a múltkorin meg elcsodálkoztam, de nyugi nem fogok kést állítani beléd...khm, ahogy egyesek akarják!*mondja a lány kissé zavartan. Aztán csak egy keserves mosoly suhan át az arcán.*-És te, hogy vagy?*kérdezi meg, majd csak elfordítja a tekintetét. Haj most éppen feketén omlik a hátára.* |
|  | | Samantha Troops Diák

Hozzászólások száma: 709 Kaszt:  Üzenőláda: Különleges varázslat:
Major resorptio -
Nagyobb életelszívás
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Jún. 07, 2010 1:42 pm | |
| *Halkan csattog a papucsával a földön. Fekete, rövidebb hajú leányzó érkezik az erkélyre. Eléggé minisortban, lila topban, és egy fekete, egyszerű, "tanga"papucsban. Szemei izzanak a nyári vidámságtól, és arcán is mosoly bujkál. Kedvesen mosolyog, miközben odasétál a korláton ülő lányhoz. Nem szólal meg, csak énekelni kezd, angolul.*
We live in a greedy little world that teaches every little boy and girl To earn as much as they can possibly then turn around and Spend it foolishly We've created us a credit card mess We spend the money we don't possess Our religion is to go and blow it all So it's shoppin' every Sunday at the mall
*Majd az első versszak után abbahagyja, egyébként nagyjából tökéletesen énekelte el, alázenélés nélkül is. Mostanában mániája a karaoke, na. Szóval oda sétált éneklés közben, könyökével, háttal támaszkodik a korlátnak, a lány mellett, miközben kedves tekint rá.*-Hello kislány!. Mi történt?*kérdezi, kissé komolyabb arcot vágva, hiszen komolyan gondolkodik, mi lehet Susan problémája, ha van neki egyáltalán.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Jún. 07, 2010 1:33 pm | |
| *Egy fekete hajú lány léptei hallatszódnak, ahogy az Erkélyre lép. Haja folyamatosan változtatja a színét. Egyszer fekete aztán megint ezüst szőkében csillog. Úgy látszik nagyon el van. Unottan lép ki az üvegajtón keresztül az erkélyre, majd csak a korláthoz fordul. Zöld szemeivel a tájat kezdi el pásztázni.*-Adj időt...*suttogja végül maga elé, majd csak kiül a korlátra. Egyébként egy fehér rövid nadrág van rajta valamint egy kék ujjatlan felső. Lábán pedig egy fekete köves papucs. Arca teljesen kifejezéstelen. Olyan akár egy szobor. Ha jobban megnézzük nem is áll annyira messze tőle. Bőre hófehér mintha liszttel lenne meghinte. A szemei mint mostanában oly sokszor vadul izzanak. A lány végül csak felsóhajt majd lehunyja a szemeit.* |
|  | | Shawn Griffin

Hozzászólások száma: 999 Msn: szabi@sniper.hu Kaszt:  Üzenőláda:
Követő: B*zi házivámpír
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Jún. 01, 2010 8:03 pm | |
| // Mogyit találtam a 31. oldalon Estera Linnet hsz-ében //
Okés - Kaen |
|  | | Serenity Charisma Godwin Diák

Hozzászólások száma: 37 Kaszt:  Üzenőláda: Pedig dinkának lenni akkor is jó dolog! 
"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen,akkor válik igazán erőssé!" by Haku
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 7:33 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja Laura mondandóját.Ezúttal nem fűz hozzá semmit.Végül is igaza van.Minden elem ott van bennük is.* -Az ellentétek szokták pedig egymást vonzani.*Teszi hozzá széles mosollyal.Mikor Laura bólintással jelzi,hogy a virág bizony el fog hervadni,kissé elszomorodik.Jól mutatott volna egy ilyen a szekrényén.Nagyon szép kinézetre.De majd akkor valódi rózsát tesz vázába.* -Nem egyáltalán nem zavartál.A további viszont látásig.*Köszön el.Közben kezd nagyon hűvös lenni,s hiába nézné a közben már csillagoktól ragyogó eget,sajnos öltözéke már nem ehhez az időjáráshoz való.Így hát visszasétál az épületbe,egyenesen a Hálója felé.* |
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3350 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 7:14 pm | |
| *Laura csak érdeklődve hallgatja a lányt, hiszen ő maga sosem élt muglik között, csak kirándult, és hiába voltak a szülei meberek, és hiába az ő maga is, annyira nem kedveli a matekot... Évszámokban sem túl jó. De nem baj, ez nem olyan nagy hiba. Válaszol is a mondottakra, és hangja ugyanolyan barátságos, mint végig a beszélgetésük alatt.* -Én minden elemet szeretem, mert így alkotnak teljest, egészet, a világot. Aki jól megnézi, minden ebből a négy elemből épül fel. Az aki nem csak néz, hanem lát is, rájöhet, hogy a fém is csak a föld változata, és az is csak illúzió, hogy minden nagyon különbözik. *Gondolkodik el, kicsit filozofál, de jól áll neki. Végül a rózsa jön, ami így Nity kezébe kerül, és a szavaira felnevet.* -Több közös van bennünk, mint gondoltam! Azért rózsát csináltam, mert nekem is a kedvencem! *Mosolyog szélesen, és bólogat, mikor a lány megegyzi, hogy ez azért el fog olvadni. Majd nyújtózkodik ismét, és újra elnéz a távolba. Majd sóhajt egyet, és szaktársára néz.* -Nos, azt hiszem most búcsúzom. Remélem nem zavartalak meg az olvasásban, és kellemes társaságot nyújtottam. Őszintén kívánom, hogy még találkozzunk. Szép estét! *Majd integet egy kicsit, és visszamegy, majd eltűnik a folyosókon.* |

Hozzászólások száma: 37 Kaszt:  Üzenőláda: Pedig dinkának lenni akkor is jó dolog! 
"Amikor egy személynek van valami értékes amit megvédjen,akkor válik igazán erőssé!" by Haku
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 6:58 pm | |
| -A számoknál tényleg könnyebb.Bár míg emberek között nevelkedtem,szerettem a számokat.*Semmi érzelmet nem vitt bele a mondatba.Valójában szeretett emberek között élni.Hiszen apja és fivérei is azok voltak.A nővére meg véla.S igen beképzelt is volt erre a nővére.Bár az emberek meg a maguk módján voltak hiúak,s gyakorta igen ostobák.* -Igen a szél ezért érdekes elem.De a víz is,ami egyszerre adhat életet,s vehet is el.Nem hiába ez a két kedvencem.*S megint megereszt egy mosolyt.Ez után Laura intésére felemeli a kezét,aki vizet varázsol a kezébe,s abból egy jégrózsát.* -Ez meseszép.De csak véletlen,hogy pont rózsát varázsoltál,vagy rájöttél,hogy ez a kedvencem?*Mosolyog s közben a rózsát szemléli.*-Ha jól sejtem,sajnos el fog olvadni,ha beviszem.De akkor is szép.*Csodálja a jégnövényt.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 6:47 pm | |
| *A lány bólint egyet, bármikor rendelkezésre áll egy kis églesésre. Olyan régen keküdt már a fűben, és nézte a csillagokat, hogy már-már arra következtet, el is felejtette a dolgokat.* ~Ááá, dehogy! Ezt sosem felejtem el!~ *Elmosolyodik saját gondolatain, majd ismét bólint. Tényleg jó ötlet az állatneves háló, meg ezt könnyebb is megjegyezni, mint mondjuk egy számot.* -Mindenféleképpen változatos elem, szelíd vagy vad, lágy vagy durva... Terjesztheti a tüzet de ki is olthatja. Remek elem. Az ősi szél, az ősi levegő... *Teszi hozzá elgondolkodva, majd egy pillanat múlva le is veszi tekintetét az átúszó felhőkről, és visszatereli a szaktársa arcára. Végül sóhajt egyet, és nyújtózkodik, mintha el akarná kapni az eget, az eső lábát. Végül kicsit oldalra fordul, hogy jól lássa a lemenő napot. Az alkonyat lassan vörösre festi a tájat, mire Laura elmosolyodik, a vörös az egyik kedvenc színe. A lány szavaira viszont azonnal visszafordul, ás a szemébe néz, hiszen így illnedő. Ha beszélnek hozzád, figyelj oda.* -Nem egyszerű tantárgy, de kifizetődő. Remek varázslatok vannak benne. Várj, van itt egy jó.* Majd felemeli kezét, és int, hogy a lány is tegyen így, majd ha felemeli, akkor az ő tenyerébe, ha nem, akkor a sajátjába, de vizet idéz, minden pálca nélkül, majd megfagyasztja. És amikor elveszi a tenyerét, egy jégrózsa marad a helyén. Majd Nity-re mosolyog.* |

| Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 6:23 pm | |
| -Nos akkor foglak is.Legalább kapok egy kis képzést csillagászatból.*Közben az idő kezd kissé hűlni,ahogy a Nap kezd leúszni az égről,s vörösbe burkolja az eget.* -Micsoda hálónév.*Mosolyog.*-Tetszik,hogy állatokról vannak a hálók elnevezve.Én sajna egyedül vagyok jelenleg a Gepárd Hálóban.*Majd végig hallgatja Laura eszme futtatását a szélről.* -A szél olyan lágy,s simogató tud lenni,nyáron hűsével enyhíti a nagy meleget,s egyszerre pajkos is.Ám vihar esetén tombol,s pusztít.S tud fagyos is lenni,hogy minden szellő egy igazi késszúrás.*Szünetet tart.*-Talán a szelet választom.*Mondja maga elé,szinte magának.Majd ismét a lányt hallgatja.* -Gondolom ha az Eramirba kerültem,az elemekkel foglalkozó tantárgyak közelebb fognak hozzám állni.*Közben most már úgy dönt hátra söpri a haját,mert a szél teljesen a szeme lé sodorta. |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 6:01 pm | |
| -Semmi baj, velem is megesnek ilyenek. Szóval London? Az szép hely, voltam már ott. A Tower, meg a sok ember... Igen, szép volt. De régen történt, talán csak 9 éves voltam. *Kicsit elgondolkodik, hogy visszaidézze magába a homályos emlékeket. Persze már ott is áll Londonban, a kis szoknyájában, anyja kezét fogva... Rési-régi emlékek... A lány egy kicsit el is szontyolodik, de alíg látni rajta. Végül visszatér a jelenbe, gondolatfoszlányit elhesegetik Nity szavai.* -Óóó, bátran hívj csak, ha ilyen gondolatod támadna. Akármikor vevő vagyok egy kis égszemlére. Jeges sirály háló. *Viszonozza a mosolyt, és még szobájának nevét is odafűzi, hogy megmutassa, komolyan gondolta ám. Áthelyezi súlyát a másik lábára, és érdeklődve hallgatja szaktársa válaszát.* -A szél, a szél, csak az beszél... *Kezdi csendesen, egy kis dallammal.* -Nos, bármelyik elemet választod végül, biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel az erjével, és végül tökéletes mesterévé válsz. Nekem kicsit más a tervem ugyan, de a víz mesterévé kell váljak, hogy tervemet megvalósíthassam. Senki nem állhat az álmaim útjába! *Teszi hozzá komoylyan, majd ismét elmosolyodik, és a fellángolás hulláma elvonul. Az újabb kérdésre készségesen válaszol.* -Én is szerettem ezeket, bár a bájitaltannal nem skierült annyira megbarátkoznom Jericho professzor meg is orrolt rám, amikor igen rosszul teljesítettem a vizsgákon... De sebaj, ez már a múlt, azóta sokat gyakoroltam! *Nevet fel, és folytatja is rögtön.* -De kedvenc tantárgyamnak végül az Elemi harci mágiát és a Rúnamágiát mondanám. Végül úgyis megismekedsz az összes tanárral. |

| Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 5:39 pm | |
| -Elfelejtettem mondani,angol származású vagyok,London szülötte.*Mondja kissé zavartan,hiszen kérdezték tőle,csupán más dolog előtérbe került szemében ennek a kérdésnek a válasza helyett.* -Akkor azt hiszem lesz valaki akivel kiülhetek az eget kémlelni.*Mondja széles vigyorral.Ezt már semmiképpen nem hagyhatta ki.* -Hogy melyik az eleme?*Ismét az égre néz,s közben a szellő ismét összekuszálja haját.*-A víz és a szél is közel állnak hozzám.Csillagjegyem a vízöntő,ez egy fokkal jobban húz a víz mellé,de a szél varázsa az,ami jobban elbűvöl.Nem tudom...*Valóban nem tudja még melyik legyen még az eleme,de valószínű a szélet választja.*-Talán a szél.*Teszi hozzá.* -Kedvenc tantárgyam?*Nevet egy aprót.*-A régi iskolámban a sötét varázslatok kivédése és a bűbájtan voltak a kedvenceim.Ez viszont egy más iskola más órákkal.Meg kell mindet ismernem,hogy dönthessek.*Kicsit elhallgat.*-Neked melyek a kedvenceid?*Kérdez vissza.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 5:27 pm | |
| *Csillogó szemekkel figyeli a lányt, és ajka széle mindunkalan felfelé görbül. Érdekesnek is érzi, hiszen ez a lány valami furát hoz ki belőle, hiszen Laura nem ilyen. Közel sem... Hirtelen elfeljeti minden baját, a fájdalmat, a bánatot, és a maróan keserű napjait. Mintha összetört szívére ragasztót csepegtetnének, és ezzel elmúlna minden baj. Még Jack is kimegy a fejéből, pedig ez nagy szó. De nem kell aggódni, ez a híres neves Jack is angol, ízig-végig méghozzá. De az is igaz, hogy a szerelem vak. Ebben az esetben nagyon-nagyon vak. Végül a lány ismét válaszol, hangjában érezni, hogy mosolyog.* -Nekem az éjszaka mindig a kedvenc időszakom volt. Az elemem a víz, és ebből követkzik, hogy a Hold, mint erősen víz elemű égitest, sokat dob rajtam. De meg kell mondanom... *Itt csínytalanul elmosolyodik.* -...néha hasonlítok is egy háborgó óceánra. Kicsit fékezhetetlen vagyok, na. *Nevet fel csilingelő hangján, majd hátradobja haját, táskájából előkap egy csattot, és hanyagul feltűzi vele rakoncátlan tincseit. De elől azért kiszabadulnak, és visszaesnek a lány arcába. Mellesleg a nyakán van egy hosszú, vékony sebhely is.* -És neked mi az elemed? És a kedvenc tantárgyad? *Kérdezi kíváncsiskodva, miközben kicsit oldalra dönti a fejét.* |

| Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 4:58 pm | |
| *Kicsit meglepi,hogy valaki egy köszönés hatására így elmerül a gondolataiban,hiszen a mellette lévő lány éppen ezt teszi.* - Köszönöm.*Válaszolja. Most rajta a sor,hogy megdöbbenjen. Nem szokták a nevét dicsérni.~ Ír?Remélem nem valami nagy angol utáló, különben most el is ásom magam nála. ~ A maga részéről ugyan is sose érdekelte,ki milyen ország sarja. Neki mindig az ember volt a fontos. A szél az ő haját is kissé felborzolta, de cseppet se foglalkozott vele.* - Érdekes felvetés.*Tekintett fel az égre.*-Őszintén szólva én is szebbnek találom az éjszakai eget,mikor már az ég felöltötte sötét palástját,s ékszereit. De nekem mind közül a Hold a legkedvesebb.*Egy pillanatra becsukja a szemét,mint ha maga elé képzelné a csillagos eget.~Ahogy látom,most már van közös témánk.~Kinyitja a szemét. Végre talált valaki mást is,aki varázslatosnak tartja az éjszakai égboltot.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 4:44 pm | |
| *A lány egy kissé elmosolyodik, hiszen ez a lány az elsők között van, aki elfogadta a kéznyújtását. Ezen megörülve gondolkodóba esik, hogy vajon ki lehet ez a lány, és honnan is jött. Érdekes módon kíváncsi lesz a történetére, pedig ez nem jellemző rá. Általában nem érdeklik az emberek, legábbis nem a múltjuk.* ~Véla? Félvéla? Hmmm... Serenity? Milyen eredetű név ez?... ~ *Gondolataiban elmerül egy pillanatra, ez még az ercán is látszik, hiszen egy kicsit elréved, kíváncsian tekint az elötte álló lányra.* -Szép név. *Mondja a lány mosolyogva, majd folytatja.* -Honnan jöttél? Én ír vagyok, Kerry-ben születtem. *Közben baljával megigazítja haját, hiszen a szellő összeborzolta. És ujján egy aranygyűrű csillan meg, mágiától átitatott gyűrű, halvány gravírozással, amit lehetetlenség elolvasni Laura hajszálai között.* -Igen, egyetértek. Bár én az éjszakai levegőt jobban szeretem. Még én sem fejtettem meg, hogy azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk, de ennek ellenére szívesen nézem őket. Konyítok is egy kicsit a csillagászathoz... *Mosolyog a lány, és visszadől a korlátnak.* |

| Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 4:23 pm | |
| *A történet,melyet olvas,teljesen magával ragadja.Hihetetlen harcok s jelenetek jelennek meg előtte.S mint az egy vélákról szóló könyvben elvárható a tündék is gonoszoknak vannak beállítva-persze ennek a felét se hiszi el. Lapozz,s éppen ekkor lép ki egy szőke lány.Kék szemeit felemeli a lapokról,s tekintete követi az idegent.~Micsoda különleges árnyalatú szemek már megint.~Hümmög magában.Persze ehhez már hozzászokott.Hiszen a varázs világ ezerszer tarkább,mint a muglik világa.Berakja a könyvbe a selyemkönyvjelzőt,majd becsukja a könyvet,s utána elsüllyeszti a táskája mélyére.* -Üdv!*Köszön egy barátságos mosollyal.*-Serenity Charisma Godwin vagyok.*S közben elfogadja a baráti kéznyújtást.Aztán elengedi.Egyenlőre nem tudja hogy kezdeményezzen beszélgetést,ezért hát az időjárást veti fel.Hát ha a lány is szereti a természetet,mint ő.* -Szép,meleg időnk van végre.*Mondja mosolyogva.* |
|  | | Laura Wylee

Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?
 | Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 3:55 pm | |
| *Egyszercsak egy lány lép ki az erkélyre, kicsit bánatos arccal. Majd amikor meglátja szaktársát, kicsit elmosolyodik. Igaz, a mosolya nem egészen kedves, inkább sanda, de nem is olyan gonosz. Egy fekete póló van rajta, aminek a hátán vörös angyalszárnyak vannak, és egy térdnél szakadt sötét farmer, plusz egy tornacipő. Oldalán egy zöld táska, és hosszú, szőke haja kiengedve lebben a lány után, egészen a csípőjéig leér. Végül a korláthoz sétál, és rátámaszkodik, előrehajol, és megtölti tüdejét a tavaszi levegővel. Majd megfordul, és kicsit bíztatóbb mosollyal néz a lányra. Mézsárga szemei csillognak a fényben, ahogy haja is. Puha vonásai és tökéletes bőre rendkívül széppé teszi a lányt.* -Laura Wylee, prefektus. *Nyújt kezet a lány, és ismét egy fura mosoly erül az arcára. Pálcája egyébként az övébe van dugva, de csak lazán.* |

| Téma: Re: Erkély Csüt. Ápr. 29, 2010 3:32 pm | |
| *Egész délelőtt régi jegyzetit lapozgatta,az ottani bűbájokat,varázslatokat ismételgette,bár sejtette,jobb lenne inkább az újakat tanulnia.~Mennyire utálok tanulni.~ Füstölg magában még akkor is,mikor az erkélyre kisétál.Táskája már megint vállán van.Egy könyvet halász elő a táskájából.Vélákról szóló történetek vannak benne.Egy kék színű,vörös rózsákkal díszített selyem könyvjelző vége kukucskál ki a könyvből,jelezve tulajdonosa ott tart.A jobb oldali korláthoz sétál,majd neki támasztja a hátát.~Milyen hűvös van.~S közben áldja magát,hogy azért még felvette a tegnapi vékony kis kék kardigánt halvány kék csillogó vállnál kivágott felsője főlé-bár ezúttal se gombolta össze.Kiegészítésnek egy bokáig érő elegáns még is divatos kék szoknyát vett fel,s mily meglepő-kék kis lapos talpú cipőt.Nyakában pedig ott csöng elmaradhatatlan Holdas lánca. Unottan nyitja ki a könyvet.Olvasni mindig is jobban szeretett,mint tanulni.S már olvassa is véláknak bámulatos történeteit.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 6:39 pm | |
| - Csak nyugodtan mond ki, hogy egy utolsó útszéli ribancnak tartasz. Nem lepne meg. Ám egy dolgot ne feledj. Van aki így szeret, és nem pont a te véleményed fog érdekelni. * Sziszegi a srác felé, a szemei szinte szikráznak. Hogy Stirfe jobbat érdemelne? Nem vitás. De mutassanak a Nezában Jobbat. Rosszabb sincs, az igaz. De jobb sem. Elvégre... ki határozza meg, hogy jobb vagy rosszabb valaki? Majd mikor Susant eltolja magától a srác, Jana félvállról veti oda a szavakat.* - Tapló, bunkó. * Majd újra sziszeg. * - Az a nagy helyzet, hogy nem láttam még egy ekkora tuskót, mint Ön... Mr. Ravenwood. Nehezemre esik elhinni, hogy annak a családnak a rokona, akit én ismerek. * Közli jéghideg hangon, miközben leugrik a korlátról, és Susanhez lép, átölelve őt, már előre is megakadályozva az esetleges összezuhanását.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 6:33 pm | |
| - Persze, persze. *Jegyzi meg arra, hogy Jana nem gyászhuszár. Nem sértő hangsúlyban, inkább közönyösen, neki aztán mindegy. Aztán halványan elmosolyodik.* - Hidd el, nekem sem vagy az esetem, de ha te szépfiúnak nevezel, én inkább nem mondom ki, nekem mi jut rólad eszembe. ~ Strife ezerszer jobbat érdemelne. ~ *A nevetésre nem szól semmit, csak a szemeit forgatja, és némán figyeli a fákat. Susan-re sem reagál, egyszerűen levegőnek nézi. Hát rendben... viselkedjen így, de ne csodálkozzon, ha Lawrence is olyan lesz, amilyen.* ~ Tsundere. ~ *Jegyzi meg magában, elvégre Chrisről ráragadt, és most ez a kifejezés jut eszébe, ha Susan viselkedésére gondol. Legalábbis a legtöbb esetben. Viszont ahogy Susan hozzáér, egyszerűen ellép mellőle, és eltolja a kezét.* - Már elnézést... ahogy az ölelést sem, az ilyen mértékű közeledést sem szoktam elnézni, még rokonnál is nehezen, nemhogy idegennél. De a legjobb, ha most megyek is... Jó szórakozást a kisasszonyoknak. *Azzal ellöki magát a korláttól, és Susant kikerülve elhagyja az erkélyt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 6:10 pm | |
| *A lány csak kissé ledermed. Mintha pofon vágták volna legalább úgy érzi magát. Sőt mintha valami levegő nélküli helyiségbe került volna. Aztán amikor a fiú végigméri akkor csak nyel egyet. Jana kacagására csak hökkenten mered a lányra.*-Kössz...szépfiú jelleg..szuper most már azért is szóljunk be, hogy kik jönnek be...*morogja a lány és mintha egy kicsit visszatért volna az eredeti énje. Csak zavartan dadogni kezd.*-Öhm hát igen! na és zavar? Cöhh nekem aztán senki ne parancsoljon...*mondja a lány, majd a másik oldalra "löki" ki a csipőjét. Aztán egy újabb pofon.*~Reménytelen..Nem nem vagyok az...YGerünk csak játszom tovább a buta kis pláza cicát...~*gondolja a lány aztán csak kicsit tétova léptekkel megy oda a fiúhoz. Majd mikor odaér csak átkarolja hárulról a fiút. Egyik keze végigsiklik a fiú drekán a másik kezével ami be van kötve csak csiklandozva végigsimít a nyakán. Suttogva szólal meg.*-Naaa most mi a bajod?*kérdezi meg a lány, majd maga felé fordítja a fiút. Kicsit közel került hozzá az biztos. A lány arcán meg is jelenik a pír. Látszik rajta, hogy csak játsza az egészet és, hogy ez nem ő. Jana szavaira csak értelenül pislog.*-Barátosném minden rendben oda fenn?*kérdezi meg a lány egy vigyorral az arcán, majd újra a fiúhoz fordul. Szemei kezdik visszanyerni a smaragd ragyogást. A haja viszont még mindig fekete.*~Ne haragujd!~*fut át a gondolat a fejében, majd csak szomorú szemekkel pillant a fiúra. Aztán kicsit hátrébb húzodik majd a korlátnak dől.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 5:59 pm | |
| *Mikor Law gyászhuszárnak titulálja, akkor megáll, ledermed. Mint nyúl a reflektorral szemben... - Nem...vagyok...gyászhuszár. * Közli a szavakat halkan, nyomatékkal. Majd mikor a srác azzal jön, hogy akkor őt venné el, Jana megrántja a vállát. A keze elemelkedik a kardmarkolatról, az arca feszes, elegáns, sőt... nemes lesz. Határozottan nemesi vonások jelennek meg rajta. A szemei élesen csillannak. A hangja kis kissé negédesebb lesz.* - Sajnálom. Akkor is visszautasítanálak. Nekem nem az esetem az ilyen... szépfiú jelleg.* A hangváltás talán Susannak feltűnik, hiszen ő már sokszor hallotta barátnőjét beszélni. * - És nem akarom az én arcomra formálni. *Továbbra is a korláton áll, ám felkacag. Felemeli az arcát az ég felé, és úgy kacag. Élesen, már-már bántó éllel.* - Neeeeem akarom olyanra formálni mint én magam. Elvégre akkor nem lennék ÉN az aki vagyok. * A kacaj hirtelen marad abba, majd lepillant Susanre. * - Igen befestettem. Hiányoltam a vöröset. * Lagmar pár lépést távolodik, majd leül a fal mellett.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 5:52 pm | |
| *Ő ugyan nem osztja ki, egész egyszerűen csak ledöbbent, viszont hamar pókerarcot ölt magára, és a korlátra támaszkodik, elnézve a tölgyes fái felett.* - Tüneményesen? Nos, ezt elég erősen megcáfolnám. És semmi értelme, hogy belőle is gyászhuszár legyen a tiszta feketével. Van abból ígyis elég ebben az iskolában. *Hidegen beszél, rá sem néz a lányokra, csak a fákat pásztázza, ahogy fújja őket a szél.* - Tudod, Marijana, ha olyan lánnyal szeretnék barátkozni, vagy akár feleségül venni, aki így néz ki, megkérném a kezed. *Céloz arra, hogy nem érti, miért kell Janának a saját képére alakítani Susant. Igen, van egy elég erős sejtése, hogy ebben az átalakulásban benne van a Báthory lány keze, nem is kicsit. A sipákolás hallatán csak összeráncolja a homlokát, mintha a feje fájna, de nem szól, és nem fordul meg. A kérdésre viszont megfordul, és láthatóan végigméri Susant, aztán megvonja a vállát, és visszafordul a tölgyeshez.* - Nem szokásom idegenek nyakába borulni. Én ezt a lányt nem ismerem. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 5:44 pm | |
| *A lány csak épp körbefordul amikor a fiú benyit. A napszemüveg még mindig a fejébe van húzva. Jana vigyorára csak félrebillenti a fejét. No, persze most túl buta ahogy, hogy a lány vigyorán gondolkodjon.*-Áhh ki akarhatna ki lökni?*teszi fel a kérdést, majd az érkező fiú felé pillant. Aki történetesen Lawrence, csak megforgatja a szemeit. Amit nem láthatnak a napszemüveg miatt.*-Ohh, hogy nem találkoztunk? Dehogynem Lawrence!*mondja a lány majd kirívóan kihúzza magát. Jól néz ki az tény, de ez nem Susan. Ez egyáltalán nem ő öltözködésileg még csak hagyján, de viselkedésileg meg aztán végképp nem. Csak leveszi a nap szemüveget. A fiúra a gyönyörű szép smaragd zöld helyett valami vörös csillogás néz. Susan mostmár látható a smink is erősen ki vannak húzva a szemei teljesen más. Ez nem ő. Nagyon nem. A kérdésre csak vállat von. Persze zavarban van egy kicsit, de próbálja leplepzeni.*-Hogy, hogy nézek ki?! Ez hihetetlen az egyiknek az a baj, ha szürke egér vagyok a másiknak, meg ha egy "kicsit" kiöltözök...*mondja a lány, majd csak megcsóválja a fejét. Aztán a korláton mászkáló Janára néz.*-Neked meg be van festve a hajad? Jaj de jóóó*mondja a lány kissé sipákolva. Tekintete azonban újra visszasiklik a fiúra egy ideig elidőz rajta. Mennyire szeretné megölelni vagy valami, de nem teheti. Legalábbis nem menne az "mdzséhez". Ejt felé egy kedves mosoly, de aztán rájön, hogy, hogy is néz ki majd csak félrebillenti a fejét. Egy sóhajt keretében közelebb lép a fiúhoz.*-Cöhh már meg sem ölelsz? Hát jól van ezt megjegyeztem!*mondja a lány, majd csak elővesz egy tükröt és megnézi benne az ajkait.*~Csak nyugi..én akartam stílust váltani akkor hajrá..~*gondolja magában a lány majd csak elrakja a tükröt.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 5:30 pm | |
| *A lány vissza kérdez, hogy le akarta e lökni Jana aki csak vigyorogva megrázza a fejét. Ám ez a vigyor is sokkal furcsább az eddigieknél. Mintha egy ragadozó villantana az áldozatra egy vigyort. Majd hátrébb lép.* - Csak fel akartam hívni rá a figyelmed, hogy nem jó kint üldögélni így egy ilyen helyen, mert könnyen leeshet az ember. * Ám a mondat végén felpattan, és a korlátra áll fel. és elkezd oda vissza sétálgatni. Aztán nemsokára nyílik az ajtó. Jana arra pillant, amerről a srác belép, majd elkezdi a bemutatkozást, ám megakad. És elkezd hitetlenkedve beszélni, és már osztaná ki Susant.* - Hogy-hogy, hogy néz ki? Szerintem tüneményesen. Végre nem valami szürke kisegér. Így nem csodálom, hogy utána fütyülnek. Báááár... lehet hogy tiszta feketében jobban nézne ki, de mindegy. *Vonja meg a vállát, majd lép kettőt hármat a korláton, és elhelyezkedik egy támadó állásba. Keze a katana markolatára csúszik. Hajában a vörös tincsek jól néznek ugyan ki, de furcsák. Szemeiben egy enyhe "tört" fény, ami szinten nem oda illő.* - Miért szerinted nem jó? * Kérdi a sráctól.* - Hogy nekem hogy tetszik? Nos... szerintem Jó. Kifejezetten jó. No persze... részemről aztán... olyan mindegy. Én nem akarok senkinek megszabni senkit. Ha valaki farmerban és úgy érzi jól magát, ahogy eddig, akkor tőlem aztán... * Vonja meg a vállát. Láthatólag tényleg nem izgatja a dolog. Neki tetszik Susan új külseje. Lagmar ismét megszólal.* - Jana... nagyon bunkó vagy.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Kedd. Ápr. 27, 2010 5:22 pm | |
| *Gondolataiba merülve halad végig a folyosón, megigazítva magán a vörös inget. Körülnéz, majd végül az erkély felé indul. Az ajtón keresztül - ami ha memóriám nem csal nagyot, üvegből van - megpillant két lányt. Susant fel sem ismeri elsőre, így csak könnyedén kilép az erkélyre.* - Szép napot. Zavarok? *Biccent a lányok felé, majd Susan-hoz fordul.* - Azt hiszem, még nem találkoztunk, a nev... *Itt megakad. Összeráncolja a szemöldökét, végignéz még egyszer a lányon, majd vissza a szemébe, és angolul szólal meg, tagoltan.* - Te. meg. hogy. nézel. ki? |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|