Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3365
Msn: lizzyke1@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Csüt. Márc. 11, 2010 8:42 pm

Betartoood mii? Ajánlom is. Különben kénytelen leszek a körmödre nézni. *Nevet fel ismét.*-Máris itthaagysz? *Néz meglepve.*Azért ennyire nem kell csinálni. ÓÓóóó.*Mondja szomorúan. Még lett volna idejük maradni itt kettesben. Megcsókolja, majd elköszön tőle ő is.*-Jólvan, meenj akkor. Jóéjt Szija. *Köszön el tőle, majd siet ő is befelé, mert fázik. Közben pedig elgondolkodik.*~Biztos hogy fázott, azért sietett befelé. Férfiak...~*A gondolat végén sóhajt egy nagyot, majd megy is a szobájába.*

Sigurd Ragnar
Diák

Hozzászólások száma: 193
Msn: h.juszuf@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Sigurd Pillanatnyi bölcsessége: A cél szentesíti az eszközt.

"Az gátolja a boldogság megszerzését, hogy túl sokat akarunk egyszerre belőle."

Belsisek vegyetek MSN-re!! Ne legyetek lusták Razz

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Csüt. Márc. 11, 2010 8:36 pm

Itt csak nincsen kijárási tilalom. *Nyelvet ölt a lánynak, majd vigyorog.* No meg nekem protekcióm van, így nem vállalnád a kockázatát hogy rám szólsz miatta. *emeli játékosan a szemöldökét* Na jó, csak szórakozok. Én is betartom a legtöbb szabályt. Ezért itt is hagylak. Visz-lát *nevet a lányra, ad neki egy csókot, majd elég fura módon visszamegy hálókörletébe, mintha csak valaki sürgetné.*
Vissza az elejére Go down
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Csüt. Márc. 11, 2010 8:32 pm

-Ne is. Főleg ha fennáll a ˝veszélye˝ hogy összefutunk. *Mosolyog a fiúra. Jóleső melegséggel tölti el, ahogy magához öleli Sigurd.*-Te tudod, de meg ne fázz nekem. Nem tudok húslevest főzni, és ugyan a manók adnának, de nem szeretnék egy edény húslevessel szaladgálni hozzád. *Nevet rá, majd kissé hátra fordul, hogy a fiú szemébe nézhessen. A korlát alján, vagy egy rúd, amire ráállva, pont egy magas Sigurddal.*Így már jobb, mondja, és megcsókolja.*-Nem tudtam hogy te vagy itt. Csak bentről láttam, hogy van itt valaki, és szólni akartam neki, hogy ne feledkezzen meg a a kijárási tilalomról.

Sigurd Ragnar
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Csüt. Márc. 11, 2010 8:24 pm

Elnézést kérek, hölgyem. Többször nem fordul elő. *mosolyog a lányra, majd kiüríti a pipát, és zsebre vágja. Meztelen vállán végigtekintve kicsit elgondolkozik, s így szól.* Rajtam általában nem fog a hideg, egész kicsi korom óta furcsállom is. De ahogy nézem te mindjárt jéggé fagysz. *Magához húzza a lányt, és átöleli.* Kár, hogy mindig esténként találkozunk, szeretnék megint eltölteni egy olyan hosszú napot, mint először. *mosolyog, majd álmoskásan arcát a vállára borítja.* És te? Hogyhogy itt ? Honnan tudtad hogy itt vagyok ?
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Csüt. Márc. 11, 2010 8:19 pm

*Ahogy a szobájából elindul, lesétál a második emeletre, végig a folyosókon, majd le az elsőre, és ott is végig a folyosón. Ám ahogy elhalad, kinézve az erkélyre, látja, hogy áll kint valaki. Akárki is az, tudnia kell, hogy lassan be kell onnan jönnie. Egészen halkan sikerül kimennie, ám kint nagyon hideg van, főleg, hogy csak egy vastagabb pulcsi van rajta. Fázósan húzza össze magán a pulcsiját, és közeledik a kint álló alakhoz. Két lépés után felfedezi hogy nem más áll ott, mint Sigurd.*-Sziaa. *Köszönti kedvesen, és megpuszilja a fiút. Ahogy meglátja nála a pipát, jétékos megrovó pillantás jelenik meg az arcán.*-Csak tudd, csak azért nem veszem el tőled, mert nem tudom hogy kell eloltani.*Mondja nevetve.*-De kérlek tedd el.*Néz fel rá kérlelő pillantással.*-Nem fázol idekint? Nagyon hideg van.*Mondja vacogva, és közelebb húzódik a fiúhoz.*

Sigurd Ragnar
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Csüt. Márc. 11, 2010 8:02 pm

*Pipáját megtömi, meggyújtja, s elégedetten pöfékelni kezd. Örül, hogy engedhet ismét káros szenvedélyének, hisz már nagyon itt volt az ideje, legalábbis így érzi. Jobb keze változatlanul úgy fáj, hogy össze tudna törni valamit, ám most a nyugodtság ismételt jelenléte ezt elhomályosítja.* Jajj, bárcsak itt lenne most Esti! Vele mindig jó beszélgetni... *sóhajtja, majd ismét beleszív a körtefából kifaragott, ördögfejet ábrázoló pipába.*
Eric Lucius Northman
Diák

Hozzászólások száma: 13
Kaszt:
Üzenőláda: Odi et amo.

Szerény személyem:

Eric

Eric 2

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 3:45 pm

- Látom egy értelmes nővel van dolgom! A gyengébbik nem képviselői közül inkább olyanokkal találkoztam idáig, akik a divatról, sminkről csacsogtak, persze szépek voltak, viszont komolyabb dolgokról már nem tudtam velük elbeszélgetni. *Mondja mosolyogva a fiú, igazából ezt bóknak szánta, meg amúgy is őszinte szokott lenni, nem érdekli, ha valakinek az nem tetszik.*
- Igazad van, akkor könnyebb lenne az élet, ha lenne telefon, de meg kell tanulni alkalmazkodni az új helyzetekhez, ha életben akar maradni az ember, legalábbis lelkileg. Egyébként fontos hívást vársz? Nem mintha bármi közöm is lenne hozzá, csak kérdezem. *Vonja meg a vállát Eric, látja, hogy a lány csalódott amiatt, hogy itt nem érvényesülhetnek a modern technika vívmányai, de ez legyen a legnagyobb gond az életben.*
- Ha lehet kerüljük el ezt a témát, Kicsillag, az én szüleim már nem élnek, de nem akarok ebbe most belemenni. *Válaszolja szomorkásan, de utána hangnemet vált, nem akarja, hogy bárki is szánakozzon miatta, úgyhogy egy mosolyt erőltet az arcára és a távolba mereng.*

//FAGY//
Zoey Amanda Clapp
Diák

Hozzászólások száma: 95
Msn: danka96@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Ha valaki játszani akar csak vegyen fel msn-re, vagy akár üzenetet is lehet írni. Nem fogom leharapni senkinek a fejét, nem eszek embereket. Very HappyWink

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 3:36 pm

- Valóban. Nekem már az eddigi életem is hosszú volt. Sok titok lappang az emberek élete során... talán túl sok is. *felel elmerengve a dolgokon, s ezt már csak magára is értheti. Előélete az itt lévők előtt eddig mind titokban maradt, és egyáltalán nem tudja elfogja-e mondani valakinek, valaha. Eddig még nem is gondolkozott ilyen dolgokon.. egyszerűen csak arra figyelt, hogy mások milyenek. Nem szeret magáról beszélni. Meg úgy egyáltalán beszélni sem. *
- Rendben, majd akkor ezt megbeszéljük. Köszi! * somolyog továbbra is. Egész érdekes társaságra lelt, legalább is ő úgy gondolja, hogy nem sok ilyen fiú van még az iskolában. Bár ki tudja? Ő nem.*
- Ja, már ha valaki tud rendesen írni. Mióta megérkeztem nem beszéltem a szüleimmel, bár nem is igazán hiányoznak. Megvagyok én nélkülük is, legalább bizonyíthatom, hogy már nem "apuci/anyuci pici lánya" vagyok. *forgatja meg szemeit. Na igen, ebből már nagyon elege volt otthon, és örül neki, hogy végre "szabadlábon" lehet. Mintha valami kiváltság lenne számára.*
- De akkor is. Miért nem tudták megoldani, hogy lehessen térerő, meg mobiltelefon, és minden olyan.. wááh. *feladja, tudja hogy nincs igaza. Pedig valamiért annyira meg volt efelől győződve. Olyan biztos volt a dolgában.. pedig nem mindig úgy van, ahogy azt hisszük.*
Eric Lucius Northman
Diák

Kaszt:

Szerény személyem:

Eric

Eric 2

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 2:48 pm

- Unalom...hát igen, sok ember kívánná az örök létet, de nem is gondolnak arra, hogy megunnák az örökkévalóságot egy idő után. *Válaszolja Eric kissé mélabúsan, de aztán visszatér a pimasz jó kedve, hiszen általában fel van pörögve és feltalálja magát a legtöbb helyzetben.*
- Kár, pedig úgy tűnt, hogy régóta vagy itt, de azért ha gondolod egyszer meghívlak egy teára! *Ajánlja fel a fiú, mert szeret teázni és legalább egyikőjük sem unatkozik addig sem, de úgyis Zoey dönti el, hogy mit akar, neki mindegy.*
- Nehéz mobiltelefon nélkül kommunikálni, az tény, de legalább még mindig ott van a levélírás. Tudom, hogy az nem ugyanaz, de mégsem vagyunk teljesen elvágva a külvilágtól. Vannak itt barátaid? Én még nem igazán rázódtam össze az emberekkel itt, de elvagyok magam is, majd eldől, hogy mi lesz. *Mondja kellemes, nyugodt hangnemben, látszik rajta, hogy magabiztos, nem támaszkodik ő senkire, legjobban saját magában bízik meg.*
Zoey Amanda Clapp
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Ha valaki játszani akar csak vegyen fel msn-re, vagy akár üzenetet is lehet írni. Nem fogom leharapni senkinek a fejét, nem eszek embereket. Very HappyWink

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 2:38 pm

- Igazándiból csak unatkoztam. És mindig sikerül összefutnom valakivel. Nem értem miért.. * sóhajtja az utolsó három szót. Nem igazán tudja hogy mit szeret így csinálni, ő kint is, és bent is jól érzi magát. Habár mostanság kezdd nőni odakint a lucsok, mert hát a hó lassan olvadni fog. Meg amúgy sem olyan téli ember.. hisz mindig kabát nélkül jár ki.*
- Hát én sem vagyok itt túl régóta.. fogalmazzunk úgy, hogy pár hete. De eddig még csak 4, talán öt helyen voltam a kastélyon belül. Nem hiszem, hogy jó idegen vezető lenne belőlem. *sajnálattal teli arcot vág, de teljes mértékben az igazat mondja. Nem szeret hazudni.. sőt utál hazudni. És ha teheti, akkor kerüli az olyan helyzeteket, hogy hazudnia kelljen. Még ha meg is kérik rá.. valahogyan mindig kikerüli.*
- Hát járkálok erre-arra. Alszok, levelet írok, szidom az eget, hogy itt nincs mobiltelefon.. egyébként semmi érdekeset. Én a teázóban voltam azt hiszem a földszinten.. de finom a teájuk, nagyon. * mosolyodik el, miközben mesél, és ott marad, ahol eddig is állt. Neki támaszkodik az ajtónak, és ő onnan lesi a tájat. Miféle furcsa játékot űz vele a sors..?*
Eric Lucius Northman
Diák

Kaszt:

Szerény személyem:

Eric

Eric 2

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 2:28 pm

- Én is csak levegőzöm itt, nem volt kedvem benn maradni a szobában, jobb szeretek a szabadban lenni, ha tehetem. Te hogy vagy ezzel? *Néz mosolyogva Zoey-ra, majd folytatja az eszmecserét:*
- Ha van kedved, akkor valamikor körbevezethetnél az épület szebb helyein, úgy tűnik, hogy már régebb óta itt vagy. *Kéri meg a fiú, mert örülne, ha lenne egy idegenvezetője, még sok mindent nem ismer itt és sok hely vár felfedezésre.* ~Hm, régies lennék?Hát, ha manapság ezt jelenti az udvariasság...a lányok amúgy sem szeretik, ha ajtóstul rohannak a háznak.~ *Vigyorog magában ezen a helyzeten, de jó pofának találja a lányt, látszik rajta, hogy nem az az életunt típus és életerős.*
- Mi jót szoktál itt csinálni a szabadidődben? Tegnap voltam a fogadóban, egész jó hely, az italok remek ízűek és még zene is van, ha teszel be zsetont a zenegépbe. *Kihúzza magát kicsit, majd újra a korlátnak támaszkodik, az egyik lábát fel is rakja a korlát szabadon lévő zugába és kényelmesen társalog tovább.*
Zoey Amanda Clapp
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 2:20 pm

* Nem éri el a várt hatást ezért egy kicsit elnyúlik az arca, de aztán rá sem hederítve visszaül eddigi mosolya az arcára. Nem igazán érti, hogy miért nem ijedt meg a fiú, de hát nem tud vele mit csinálni. Ő így látja a dolgokat.*
- Hát csaak.. sétálgatok. És te? *akárhogy is próbálná neki nem megy ez a régies stílus. Sajnos ehhez túlságosan is modern életben élt. Próbálkozni sem mer, mert még a végén teljesen elröhögné az egészet, és lehet hogy azt a másik gúnyolásnak venné, vagy akár meg is bánthatja.*
- Szia Eric! * bólint továbbra is jó kedvűen. Ugyan kezet nem nyújt, mivel nem tudja hogyan szokás. Zoey egy bólintással tudja jelezni, hogy érti azt miről van szó.*
Eric Lucius Northman
Diák

Kaszt:

Szerény személyem:

Eric

Eric 2

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 2:12 pm

*Eric megfordul, kicsit megrezzen, mivel úgy hallotta, hogy valaki közeledik, de arra nem számított, hogy meg is ijeszti. Mivel egy finom tapintást érez a vállán, ezért feltételezi, hogy csakis egy nő lehet az illető, megfordul és sandán rámosolyog a lányra, örül, hogy nem tévedett.
- Szia Széphölgy! Mi járatban errefelé? *Kérdezi kedvesen, majd a hajába túr és minden figyelmét a kisasszonynak szenteli.* ~Szép lány, úgy látom emellett közvetlen is!~
- Hm, még be sem mutatkoztam, Eric vagyok! *Teszi hozzá jó kedvűen, közben a tájat is nézi, de érezteti a lánnyal, hogy neki szenteli minden figyelmét.*
Zoey Amanda Clapp
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 2:05 pm

*Lassú séta. Unalom. Ezek a szavak illenek Zoey jelenlegi állapotára. Igen, valóban szörnyen unatkozik. Már nem bír a fenekén maradni a szobájában, a-a neki most valamerre mennie kell. Legalább is ő így gondolja. Cipőt fel, és irány a suli. Letiplizik az első emeletre, s valami új hely után kutat. Emlékszik az itt lévő tükörteremre, de most nincs kedve oda menni, hogy lássa magát abban a régi énjében. Egyáltalán semmi kedve hozzá.. még valaki meglátná, és akkor annyi a titka örökre elfelejtheti. Fehér pólóján fekete mellényt visel, s ehhez fekete kasmír nadrágot húzott. Kényelmes sportcipőt vett fel viseletéhez, s vidáman pattog az első emeleti folyosókon. Egy ajtó mögött szabad levegőn lévő erkélyt pillant meg, és rögtön megy is arra felé. Kilincs lenyom, és ő már ott is van, ahova szánta magát. Egy srácot pillant meg, és ismét rájön az ijesztegethetnék. Halkan megy ki, és érinti meg a srác vállát*
-Bú.. *mondja elég hangosan, mint az utóbbi nap, s nevetésben tör ki.*
- Szia, Zoey vagyok. *szűkszavú, mint mindig, de neki épp így jó. Őt így kell szeretni.*
Eric Lucius Northman
Diák

Kaszt:

Szerény személyem:

Eric

Eric 2

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Márc. 06, 2010 1:46 pm

~Ideje lenne egy kis friss levegőt szívnom, de dunsztom sincs, hogy merre lehet levegőzni, na nem baj, elindulok valamerre, aztán majd lesz valahogy, egyszer élünk! *Mondja Eric, miközben felkel a székéről, nem sok kedve van most benn kuksolni, ezért szétnéz az épületen belül, hátha van valami lehetőség, hogy friss levegőt szívjanak magukba a diákok. Fekete inget visel, fekete szövetnadrággal, a fogasról leakasztja a fekete szövetkabátját is, haját pedig hátrafésüli, kicsit be is zselézi.* ~Király, olyan mintha temetésre mennék, de ez van, szeretem a fekete színt.~ *Miután elégedett magával, elindul szétnézni az épületben, már egy ideje bolyong, amikor ráakad egy erkélyre, rögtön ki is megy és gyönyörködik a kilátásban, miközben a korlátnak támaszkodik.*
Daniel Soyler
Diák

Hozzászólások száma: 76
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Feb. 27, 2010 8:59 pm

* a Fiu kicsit elmosolyodik*- igen én is, nem szoktam sokat sokat sétálni *majd lassan elgondolkozik majd feltünik hogy a srác kicsit elbambult és sohajtozik kicsit érdekli mire gondol de nem akarja feltartani vele a srávot*-igazad van menni kéne remélem még találkozunk * Daniel is elindul kifele majd a szobályába*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Feb. 27, 2010 8:48 pm

* Elégedetten hallotta meg, ahogy a fiú válaszol neki. Persze vele ki nem beszélne? Ez egy kicsit furcsán hangzott, de van benne némi igazság, hisz egy kedves, amúgy bunkó gyereknek valamilyen hangnemben, de válaszolnak.*
- Na, az biztos izgalmas, talán majd egyszer én is elolvasom, ha végzek a mostani olvasmányommal - * Mosolyog egy kicsit a fiúra. Nem szándékozik vele is úgy viselkedni, mint Jérémy-vel, de nem lehet tudni, hogy fog vele viselkedni a másik, mivel ez nem csak tőle függ.*
- Én is, remélem jól kijövünk majd - * Egy pillanatra a távolba mered, majd újra a fiút nézi, aki megszánta egy kérdéssel.* - Igen, nagyszerű. Tökéletes egy kis éjszakai sétára, nemde? - * Egy kisebb sóhajt is megengedett magának, mert megint csak az emlékek jutottak az eszébe. Sokat ült magányosan a teraszán, egy könyvvel a kezében. Mindig is abban találta meg a nyugalmat, s abban érezte igazán élőnek magát, hiába hangzik ez furcsán. Mondhatni majdnem skizofrén volt.
Az órájára nézett és látta, hogy idő van.*
- Bocsi, de ideje lenne menni, nemsokára takarodó. Gondolom nem szeretnél büntetést - * Megint elmosolyodik, majd elindul befelé, remélve, hogy a másik követi...*
Daniel Soyler
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Feb. 27, 2010 8:20 pm

*Dániel kissé meglepötten néz a fiura miközbe lassan becsujka a könyvét*-Szia, egy emberkéről szol aki mindenféle nehéz dolgokon megy keresztül*válaszolja kicsit halkabba*-én Daniel Soyler vagyok, örülök hogy találkoztunk* közbe félig leszál az erély széléről*-ugye mien szép idö van?* mondja kicsit halkan mert mondjuk amugy sem szokott hozzá a hangos beszédhez meg még mindig szokatlan neki hogy megszolitották hisz alig van egy pár barátja*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Feb. 27, 2010 8:07 pm

* Túlságosan belemélyült a táj csodálásába, ami hatására emlékek törtek fel belőle, főként kisiskolás koráról. Mennyire utálták őt, még akkor is, mikor nem tudták honnan származik, csak azért, mert más volt mint ők, mivel már akkor a kezében volt a varázslás eszköze, bár akkor ő még félt ettől, mint minden más hat éves. Nagyon sok gondja akadt ezzel, bár iskola váltással sikerült helyre hozni a dolgokat.
Egy pillanatra felnézett, mikor megérezte, hogy valaki van vele. Oldalra fordult, s egy fiút vélt felfedezni, aki épp olvasott valamit.*
- Hello haver, mit olvasol? - * Próba, szerencse. Maximum a srác elküldi a fenébe, hogy mit akar ő tőle, mikor nem is ismeri. Tényleg, akkor ideje lenne bemutatkoznia.* - Amúgy Alexander Zoom vagyok, Eramir. - * Mivel már nem lehet senkivel sem visszautasító, kénytelen egy kicsit jó pofizni, ami néha elég undorítóan jön ki. Reméli most nem így lesz...*
Daniel Soyler
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Feb. 27, 2010 7:46 pm

*Daniel az erkély szélén ül és az eget bámulja kissé már unja a fejét egész nap semmitt nem csinált, néha néha rápillant a könyvére hisz közbe azt olvassa de inkább mélázva gondolkozik még mindig hosszu fejete kabátja van rajta szokásához hiven *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Szomb. Feb. 27, 2010 7:36 pm

* Már egy ideje nem csinált semmit, ami az iskola javát szolgálná, így most nekilát, hisz nem hiába kapta a kitüntetést, aminek nagyon örült, hisz melyik diák ne lenne büszke arra, hogy egy kis aktivitás után Diákképviselő lehet.
Miközben az újdonsült rangjával való feladatokon gondolkodott, igyekezett a folyosókon, hogy még időben megtalálja úti célját, hisz semmi értelme annak, hogy eljut oda, majd vissza is fordul, mert jön a takarodó. Így most némi erőt víve magába teszi meg a maradék utat, ugyan is meglátja a számára legmegfelelőbb helyet, ahol engedheti, hogy gondolatai szabadon vándoroljanak. És ez a helyiség nem volt más, mint az Erkély, ahonnan olyan jó a kilátás, s ahol a madárszó belengi az erdőtől friss levegőt. Mert igen, ez az, ami megnyugvást tud hozni egy nehéz és unalmas nap után.
Az ajtó előtt áll, ahol megfogja a kilincset, s egy egyszerű mozdulattal utat enged magának. Ahogy kilépett, nagyszerű látványban részesült. Nem igazán csalódott, sokkal inkább érezte, hogy mennyire jó, hogy így döntött. A félhomály, amit az épp lemenő nap ad, s a fák hátborzongató rezgései, amit a szél suhintása okoz. Pontosan ez való egy diáknak, ki mindennapjait akarja egy kicsit feldobni, esetleg kiszellőztetni.
Közelebb lép a korláthoz, s rákönyököl. Így nézi tovább a tájat, ami már így is rabul ejtette... *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Feb. 12, 2010 8:34 pm

*Ő meg eleve a ködös Albionból származik, esős tájról, eléggé ronda időjárást szokott meg. De ő rokoni szempontból előnyben - vagy éppen hátrányban - van, hiszen a generiációjából egy kivételével minden rokona az iskolában tanul, tartózkodik. Blanche is visszajön majd talán, legalábbis ha minden igaz, de ő nem is hiányzik annyira fájóan. Aztán finoman megcsóválja a fejét.* - Nem, félreértett. Nem szeretem a meleget. Inkább a hűvös vonz... az a kellemes, ami nem ilyen farkasordító hideg, de nem is nyári meleg. Festeni pedig nem tudok... inkább rajzolni. Azt igen, de főleg fekete-fehérben szeretek, színest igen ritkán használok.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Feb. 12, 2010 8:29 pm

*Prue, tudja miről beszél Lawrence mert a lánynak hiányzik a meleg... Az a meleg ahonnan jött és a barátok és a testvére is meg a lenge öltözet. ~ Jó lenne ujra otthon sütettni a hasamat.~
- Hát igen, a meleg a jó dolog. Tudom milyen jó. Hiányzik is, hogy nem süt a nap most Csak a hó és a hideg van... Az őszt én is szeretem olyan kellemes.*Válaszolja A fiúnak*-Bár én nekem teljesen mindegy mert Phoneixben mindig meleg van és napsütés, én a napot szeretem. Szép ilyenkor a táj... Le kéne festeni főleg a fákat ahogy a hó csillog rajtuk..*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Feb. 12, 2010 8:17 pm

- Itt is ugyanolyan hideg van... *Vonja meg a vállát, miközben a tájat kémleli.* - Bár tény, hogy innen jóval gyorsabban visszajut az ember a melegbe, de hát aki jó elemi mágiából, annak ezzel nem kell foglalkoznia. *Halvány, kicsit hűvös, formális mosolyt ejt meg a lány felé, majd már el is fordítja a fejét. Ez már nem annyira az illedelmes kategória, hogy nem is néz beszélgetőpartnerére. A pálcát az ujjai között forgatja, és gondolkozik. Aztán mikor Prudence újra megszólal, felsóhajt, és a füle mögé tűzi a pálcát.* - Én is gondolkozni jöttem ki... bizonyos dolgokról. És mint mondtam: hőburok. Nem, nem fogok megfázni, mert egyáltalán nem fázok, és nem érzem a hideget. Nem árt nekem. Védve vagyok ellene, ennyi. De valóban jó lenne, ha végre felmelegedne az idő. Nem szeretem a telet... bár igazából a nyarat sem. Az ősz és a tavasz a legjobbak, de talán mégis inkább az ősz.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Feb. 12, 2010 8:11 pm

*Lawrence, mondta Hőburok nem kéri, de először a Fekete hajú lány nem értettemi az isten... de utána leesett a lánynak. Bemutatkozás után kezet csókot Pruenak aki pukedlizet egyet utána. Illedelmes ezt tanulta a lány a családjától. *-Hát, levegőzni vágytam és nem szerettem volna kimenni eme hideg időben. Gondoltam ez jó hely lesz.*Válaszolt a fiúnak, majd odalépett mellé és a tájat kezdte el szemlélni ami nagyon csodás volt.*-És, téged miszél hozott ide? Pláne ilyen lengén öltözve. Bár én is így jöttem volna ki, de nem szeretnék megfázni.Te meg megfogsz. Vagy nem?*Érdeklődött*

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
21 / 42 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 42  Next