Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:54 pm

-nah de hogy hogy és mi ez a fiuzra meg eza név és többi??*kérdezi aztán kicsit fura képet vág amin csak nevetni lehet..*-nah jó én ezt nem értem magyarázz el mindent jÓ??*kéri a fiú majd remegve leül az egyik padra ami az erkélyen van magávalaa húzva a lányt*
Vissza az elejére Go down
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Hozzászólások száma: 238
Msn: repulosgizi16@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda: "Könnyen jön,könnyen megy
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Egy nap majd majd véget ér
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:35 pm

*Mikor a fiú leszáll a korlátról,és odalép hozzá,akkor szíve hatalmasat dobban,majd mikor két keze közé fogja az arcát és megcsókoljaakkor lehet hogy a fiú is hallja azt,ahogy dörömböl benn a mellkasában*-Ha hiszed,ha nem,ezt szerettem volna én is*Mondja mosolyogva,majd átkarolja a fiú nyakát*-Ne haragudj,amit a tisztáson a fejedhez vágtam,de szeretlek nagyon.*Mondja,majd jó erősen megöleli a fiút*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:32 pm

*Edward csak néz nem szól semmit szédülni kezd.Majd mikor megszólal a lány akkor csak bólint*-ne várj te engedj meg nekem valamit..*mondja majd leszál és közelebb lép a lányhoz arcát a kezébe fogja és megcsókolja*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:24 pm

-Hé,nyugi. Még mielőtt kiesnél,igen,én vagyok az,de ez maradjon köztünk,kérlek. Majd elmesélem,hogy mi miért van,és kérlek ne haragudj*Mondja könnyes szemmel,és kezd előbújni belőle az igazi énje*-De lehet,hogy el is felejtettél.Mindegy,csak gondoltm szólok,hogy élek ha esetleg kerenél*Mondja,és leugrik a korlátról,majd a fiú előtt áll,és csak néz rá,mntha ezer éve nem látta volna*-Megengedsz valamit?*Kérdezi,és egy kósza csepp fut le az arcán,amit a sötét miatt nem is lehet látni*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:19 pm

*EDward csak felhúzza egyik szemöldökét és úgy néz a lányra mint egy idiótára*-Bocsi de izé szóval.öhm nah..hát.*nem tud beszélni a fiú akkor meg majdnem kiesik a korláton mikor a lány előhúz egy zöld fotóalbumot ami ismerős neki de csak megrázza fejét és meg kapaszkodik mielött hátra esne*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:14 pm

-Jaj elnézést. Gwen Kingstone.Nekem nem úgy tűnik. Ki törte össze a szíved?Vagy szakítottál a szeretett lánnyal? Ne haragudj,csak jó emberismerő vagyok*Mondja mosolyogva,majd rá néz a fiúra,és komoly arcot próbál vágni*-Nem vagyok neked ismerős egy picit?Csak mert én tudom,hogy te ki vagy*Mondja,majd elkezdi lóbálni a lábait,és egy zöld fotóalbumot húz elő a táskájából,ami szintén pink*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:10 pm

*Edward észreveszi,hogy egy lány tűnik fel majd elmosoylodik aztán füttyent egyet majd megszólall azon a kellemesen ismerős hangján*-Üdvözlöm a hölyget EDward Watson vagyok ..*majd csak elvigyorodik a kérdésen*-Nekem semmi csak nem jó dolgo egyedül lenni estleg egy nevet kaphatok? vagy az örök titok marad számomra-*kérdezi csábítóan a fiú miközben kicsit meghajol a lány elött*
Gwen Janessa Kingstone
Diák

Kaszt:
Elcsábít,elvakít
Ártatlan,váratlan
Könnyen jön,könnyen megy
Egy újabb lány regény
Álmatlan.vágatlan
Szó nélkül véget ér"

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:06 pm

*Egy kirívó alak jelenik meg az erkélyen,iegn ő Gwen. Pink top,csőnadrág és magassarlú van rajta,szóval még hangosan is jelenik meg.Mikor kilép az erkélyre haját meglibbenti az esti szél,majd mikor körülnéz egy fekete hajú,helyes srácot pillant meg,akihez persze oda is megy*-Szia,miért ülsz itt egyedül?És mi bántja a szíved?*Kérdezi kedvesen,majd felül a párkányra ő is*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 09, 2009 7:01 pm

*Edward sétálgat Gia-val az erkélyre .a fiú mostanában szerelem mániában szenved .meg most kicsit fáradt is azt sem tudja hol van Alice lehet hogy már nem is ide jár de hát ez van a fiú csak felsóhajt és kiül az erkély korlátjára simán le is zuhanhatna de nincs veszély érzete*
Maria Love
Diák

Hozzászólások száma: 275
Kaszt:
Üzenőláda: Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Okt. 05, 2009 5:52 pm

//fagy//
http://www.magiccsapat.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Okt. 05, 2009 5:48 pm

* Kedves a lány, de mégis rejtélyes.* Én is elsőre vagyok itt. De tetszik. Ilyen volt Londonban is a Naplemente...* Gondolatai messzire repítik egészen Londonig. Táskája mocorogni kezd és előbújik belőle egy kis vidra. Lassan kimászik Ashley táskájából és átbújik a korláton egyenesen Maria felé haladva. Ott felmászik a lány karján és a vállán elhelyezkedik.* Remélem nem baj.* Mosolyogja meg a dolgot Ashley.* Te honnan jöttél? Van itt rokonod?* Kérdezősködik ismét.*
Maria Love
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Okt. 05, 2009 5:39 pm

*Maria merengve bámul bele a tájba, de hirtelen valaki felrisztja. Megfordult, és egy lány állt előtte.* - Oh, helló. Maria Love vagyok. Abból az elős ~megbukott~ fajtából.* Tarkójára tszi a kezét, miközben kék szemével az eget kémleli.* - Óó, nem olyan gyakran. Csak most jöttem ide először. Na és te? * kérdezi mosolyogva.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Okt. 05, 2009 5:31 pm

* Cipő kopogás és karmok apró zaja hallatszik a folyosóról. Az ajtót feltépik és egy lány ront be rajta egy tigrissel a nyomába.*Megint én nyertem. Na csak maradj csöndben Silver! Legközelebb nem úszod meg!* Korholja viccesen Ashley daimónját és egy nevetés is felcseng. Észrevesz egy idegen lányt akivel még nem találkozott. Közelebb lép hozzá ruháját pontosabban szoknyáját igazgatva.* Szia! Még nem találkoztunk szóval gondoltam bemutatkozom. Ashley Emma Goldworthy volnék a másodikos fajtából. Na és Te? Gyakran jársz ide?* Kérdezi a lány mellé állva hátát a korlátnak döntve.*
Maria Love
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Okt. 05, 2009 5:20 pm

*Kivágódik az ajtó, és Maria trappol ki az Erkélyre. Jól érezte magát. Mi több nagyon jól. Mosolyogva ránehézkedett a korlátra, miközben kisímitott egy láthatatlan eáncot pulcsiján, és megigazgatta farmerét, mindemellett megigazgatta frissen mosott haját. Csodálattal nézte a gyönyörű tájat. Hogy lehet hogy ő még azelőtt SOHA nem járt itt. Kezét zsebre vágva halkan fütyörészett, hogy így üsse el az időt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 9:07 pm

*Elmosolyodik, és csak hagyja, hadd paskolja meg az arcát.* - Same here. *Mondja angolul arra, hogy Jack kimászna érte a pokolból is. Hangja halk, miközben mélyen Jack szemeibe néz, és igen, ez elismert tény: Jack után egyrészt még a halálba is megy, mint ahogy kvázi egyszer már megtörtént, de vissza is jön onnan - ami szintén megtörtént volna, ha nem lázálom lett volna, köhömm. Aztán csak öleli magához hosszan Jacket, beszívva az illatát, nem eresztve, csak akkor, amikor érzi, hogy a másik fiú is kezd kibontakozni az ölelésből.* - Ühüm... és merre megyünk? *Kérdezi, felnézve kerek, őszinte szemeivel Jackre, majd csak követi, akárhova is mennek.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8607
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:57 pm

-Nalátod. *mondja halvány félmosollyal, végigsimítva a fiú arcán, kissé meg is paskolva, de igazán csak finoman.* -Én még a Pokolból is visszamászok, ha kéred. *mondja nemes egyszerűséggel, hidegen, szárazon és mégis talán ebben rejlik nála a legnagyobb őszinteség, melyből érezhető, hogy bizony, a dolgokat erőteljesen komolyan gondolja. Mikor aztán Chris hirtelen megöleli, és belesuttogja a vállába, hogy kompromisszum, akkor csak a szemeit forgatja, miközben átöleli a fiút, finoman, lassan simítva végig annak hátán.* -Legyen, ha ennyire akarod.. Vagy menjetek be meleg helyre. Bár felőlem tábortüzet is gyújthattok, akkor hamarabb kap el benneteket egy prefektus, vagy valami, aminek pedig remek következménye lesz. Gondolom Jack, nagyon haza akarsz menni. *apró, irritálóan doromboló figyelmeztetés az coelot részéről, jelezve, hogy Jack erőteljesen pengeélen táncol.* -És nincs mindig melletted Jericho. *teszi még hozzá, érezve a fiúból áradó dact, mire még a föld is mintha egy cseppet megremegne, Jack pedig szorosabban magához öleli Christ, majd végül enyhül a szorítás, és végül teljesen elengedi a fiút.* -Igaz, ideje menni. Vagy be, vagy el. Jer. *ragadja karon a fiút, miközben elkezdi befelé húzni, valami legális hely felé, Odron elégedett, kissé kaján érzetével.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:49 pm

- Ezt úgy mondod, mintha nem láttam volna, honnan tudsz visszamászni az életbe... *Suttogja, belenézve Jack szemeibe, igen, ő ült mellette, amikor a fiú életét csak az jelezte, hogy a daimónja ott volt mellette, szóval, igen, tudja, hogy mi mindenre képes, mennyire ellenálló barátja szervezete. Nagyon. Picit hátrább húzódik, és két kezét összefonja a háta mögött, úgy nézve kicsit dacos arccal Jackre. Majd a fenyegetést hallva előrelép, és nemes egyszerűséggel átöleli megint Jacket, vállába fúrva az arcát, de úgy, hogy a pulcsi alatt öleli át a fiút.* - Kompromisszum... *Motyogja a vállába, és így, végülis, ha úgy vesszük, egyszerre kettőjükön van a pulcsi, mire Lilith csak a szemeit forgatja.* Vagy akár be is mehetnétek a melegbe, tekintve, hogy mindjárt tíz... *Jegyzi meg a kutya, mintha csak egy mellékes dolgot mondana.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:41 pm

-Nocsak, nocsak. Csak nem éppen a személyes varázsoddal akarsz meghatni, my dear? Mellesleg hidd el, szenvedni nem kellemes, egy életen át.. Márha élet ez. A szervezetem pedig több mindennek áll ellent, mint azt te bármikor is gondoltad volna. *mondja kissé sunyi félmosollyal, miközben érzi, hogy a fiú egészen kezd kihűlni.* -Az analfabétaság nem jogosít fel semmire és nem ment fel semmi alól. Na húzódj hátrább. *tolja finoman hátrább a fiút, miközben visszateszi a kezét a korlátra, aztán hátrább csusszan, és kecesen a korláton belül tartózkodik immáron, majd szépen szembefordul Chrissel, ha kell, az ölelésben.* -Minimum, hogy egy hőburkot magadra kéne vonnod. Én nem élek efféle anyagokkal, tudatmódosító szerekkel, de neked nem ártana. Különben leveszem a pulcsit. *villantja meg a szemeit, kissé fenyegetően, gonoszkásan, miközben a fiút figyeli, eléggé elszánt ő is.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:35 pm

- Nem is ajánlom, hogy meghaljál. Mellesleg szenvedés mellett vannak jó dolgok is, nem igaz? *Kérdezi, arcát megint Jack arcához érintve. Az ő arca érezhetően kezd kihűlni a kinti hideg miatt, de nem túlzottan zavarja. Nem nagyon törődik azzal, hogy fázik, ő már csak ilyen makacs.* - És tudtommal a te szervezeted se áll azért ellen mindennek, my friend. *Mosolyodik el, továbbra sem engedve el, libabőrös csuklóján neki is ott van a karperec, ami Jack csuklóját is díszíti... nem teljesen komplett, mint tudjuk, de kockáztatni azt szeret. Pont azért, mert nem komplett.* - Persze, hogy jól hangzik... csak tudod, hogy én ehhez analfabéta vagyok. *Most rajta a keserű félmosoly sora, majd becsukja a szemeit, és megint csak pihenteti ott a fejét Jack vállán, továbbra is ölelve őt.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:24 pm

*A fiú arcán halovány, keserű félmosoly jelenik meg.* -Igen.. régebb óta vagyok kint. Mégis még életben vagyok. Pedig már rég vége lehetne ennek a lidércnyomásnak. De nem, ne aggódj. Nem halok meg. *tekintetét az égre emeli fel, miközben szemeit szorosan lehunyja.* -Szenvedni fogsz, míg nem roskadsz a sírba, a csillagokban ez van megírva. *aztán kinyitja a szemeit, és eléggé kérdő tekintet ül ki az arcára.* -Méghogy nem fázol. Na ne nevettettes. Bár minuszok még nincsenek, azért eléggé rendesen fúj a szél, és nem hinném, hogy a te szervezeted acélból van, vagy gyémántból, ami mindennek ellenáll, little guy. *amikor Chris tekintete a perifériájába kerül, és látja valamennyire a szemeivel, hogy ő van fixírozva, azzal sem igen törődik.* -Hogy miért? *tekintete lefelé irányul, ahogyan lehajtja a fejét, majd felsóhajt, és csak figyeli, figyeli, mi van lent, lábaival kulcsolva, szorítva a korlátot.* -Mert úgy minden könnyebb. Gyávaság, és menekülés, de igaz. Könnyebb úgy a dolog. Mellesleg úgy mondod mint ezt, mintha valami készítmény lenne. Mintha csak egy bájitalt akarnál főzni. *egyik kezével elengedi a rácsot, és azt felemelve gesztikulál, mintha csak egy fiolányi italt tartana a kezei között.* -Dugó alá rejteni a halált.. Nem is oly rossz ötlet, nemde? *néz ár a képzeletbeli fiola felett a fiúra.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:17 pm

*Lilith az ocelot arckifejezését látva biccent, majd tekintetét felemeli a két fiúra, Chris pedig halványan elmosolyodik, amikor puszit kap, továbbra sem engedve el Jacket, és szemét becsukva hajtja Jack vállára a fejét.* - Szép dolog ide vagy oda, de te vagy régebb óta kint. Én nem fázok. *Kis hazug, tiszta libabőr a karja, de nem hajlandó enyhíteni ölelésén, hogy esetleg Jack visszaadhatná rá a pulcsit. Na nem, Jack régebb óta csücsül itt kint, nem engedi el.* - Miért kéne hidegnek lenned... ugyan... *Nyitja ki a szemét, és úgy, oldalról mosolyog rá Jackre, afféle "én ismerlek, engem nem versz át"-féle félmosollyal.* - És nekem nincs bajom a hideggel. Tény, a meleget jobban szeretem, de semmi bajom a hideggel sem. Az élet velejárója. Az ősz és a tél hozzávalója. *Mondja halkan, most már oldalról fürkészve Jack arcát.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 8:01 pm

*Az ocelot, mikor hallja a halk kopogást, egyből hátrafordul, majd Lilithet meglátva röviden biccent, aztán szemeit megforgatja, afféle ne is kérdezd arckifejezéssel, hátsó tartalommal. A fiú azonban erőteljesen mered bele továbbra is a semmibe, mintha meg se érezné, hogy a környezete változik közben, pedig nagyonis. Mikor ráterítik a pulcsit, majd átölelik, akkor szemeibe visszatér némi fény, halovány élet, majd egy cseppet oldalra fordítja a fejét, és egy puszit nyom a fiú arcára.* -Persze, én ne fázzak meg, de valaki itt mögöttem nagyon is reszketőleg öltözött fel, márha jól érzékelem, hogy azt a pulcsit terítette rám, ami eddig rajta volt. Szép dolog, mondhatom.. *mondja eléggé hidegen.* -Tudom. Az időjárás éppen a kedvem szerint jár. Hideg. Pont, mint amilyennek nekem kéne lennem.. *fordítja vissza fejét a messzeségbe.* -Semmi érzelem, semmi érzés, semmi fájdalom, csak a nagy hidegség. De azt hiszem, hogy ez a fagyos, zordra fordult idő neked jobban árt, mint nekem a magasság, vagy a víz. *teszi még hozzá, csalfa, halvány félmosollyal.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 7:53 pm

*Fekete spániel slisszan ki az erkélyre, puha léptekkel, de karmai kicsit kopognak a földön, ő nem tud annyira puhán lépkedni azért, mint a macskafélék. odamegy Odronhoz, és kérdően néz fel a korláton ülő fiúra, majd vissza az ocelotra, afféle "hát ennek még mindig mi baja...?" nézéssel. Közben valaki halk léptekkel Jack mögé sétál, bár a spánielről már lehet sejteni, hogy ki az a valaki, aki egy pulcsit tesz Jack vállára, ezzel pedig hátulról átöleli, vállára téve az arcát.* - Nehogy megfázz itt nekem... *Suttogja Chris, mert persze ő az, becsukva a szemeit, úgy ölelve magához Jacket. Arca így hozzáér az idősebb fiú arcához, és a saját arckifejezése gondterheltté válik.* - Meleg az arcod... a végén még belázasodsz... már hideg van... *Suttogja, szorosan ölelve magához barátját, nem törődve azzal, hogy a saját karja immár libabőrös - mert a pulcsi alatt, amit már Jackre terített, csak egy póló volt. Illetve van, mer az még mindig rajta van.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Okt. 02, 2009 7:33 pm

-Everytime I see you oh i try to hide away. But when we meet it seems I can't let go.. Everytime yoi live the room I feel I'm fading like a flower.. beaten by the storm, talking to my self, getting washed by the rain.. It's such a cold cold town.. *mormolja maga elé, halkan, miközben az erkélyen ül. Lábait a rács köré fonta, kezeivel is kapaszkodik a hideg vasba. Bőre sápatag, mégis egy cseppet sem hideg, sőt, egészen meleg. Belülről fűti éppenséggel valami. Meredten bámul lefelé a mélységbe, mely annyira mélyen nincs is, de nem volt ereje felmászni a kilátóba. Karkötő, kendő, gyűrű, lánc az oldalon, vörös, hatalmas, véres A betű, az Anarchia jele, fekete háromnegyedes nadrág, fekete haj, mely kissé a szemeibe lóg. Ocelotja felsóhajtva rázza meg a fejét, miközben a fiú mellett foglal helyet, részéről ülve, jobban bírva a hideget, mint társa, aki láthatóan egy cseppet sem foglalkozik vele, csak üres tekintettel motyog néha maga elé, halkan sóhajt, majd mered tovább a semmibe.* -I ran a long long way from home, to find a heart that made of stone.. *újabb halk sóhaj, ahogyan tovább mered bele a semmibe tulajdonképpen.* -Such a cold cold town.. *lehelli még, miközben kissé enged a szorításon, fent ülve a rácson, korláton, vagy mi az, eléggé veszélyes pozitúrában. De láthatóan ezzel nem törődik.*

Robin Star
Diák

Hozzászólások száma: 74
Msn: kitti095@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Szept. 29, 2009 3:20 pm

*Mosolyog a fiúra mikor észreveszi, hogy nem magyar. Miután felvette a táskáját és válaszol a fiú kérdésére.*
-Igen! Én is deridionos vagyok. *Egy kedves mosolyt vet a fiúra és mikor igent mond, hogy sétáljanak kicsit a kertben.* -Köszönöm. Akkor menjünk.
*Elindul Emil előtt aztán kicsit lemarad, hogy a fiú mellett menjen. Sétálás közben elővesz a zsebéből egy hajgumit és összefogja vele a haját.*
-Honnan jöttél? *Azért sejti a nyelvjárásából, de úgy is új ebben a suliban, gondolta ismerkedik egy kicsit. Legalább megismer pár embert.* -Miért jöttél ide?
*Kérdezősködik amíg leérnek a Füves-kertbe.*

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
26 / 42 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Next