Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4207
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 18, 2009 6:24 pm

*A lány mosolyogva végighallgatja amit Alecia mondd.* - Hát sajnálom. Remélem azért a pótvizsgák jobban fognak sikerülni. Majd szurkolok neked.*mondja mosolyogva, aztán elgondolkozik hogy mit meséljen.* - Hát tudod voltam főprefektus, aztán szakmegbízott, most meg megint prefektus vagyok.*mondja mosolyogva a jelvényére mutatva. Eléggé érdekes mindhárom poszt, de már a diákképviselő poszt is az volt.*mondja mosolyogva a gratulációt meg megköszöni, és csak mosolyog.* - Na de ne haragudj, nekem most muszáj mennem. Remélem még összefutunk. Szia.*mondja mosolyogva, majd szökkengetve elmegy.*
Vissza az elejére Go down
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Alecia Roxanna Easter
Diák

Hozzászólások száma: 538
Msn: ossian14@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Aki játszani szeretne, az küldjön egy privit, és elintézzük Wink xP Naxisok előnyben Razz

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 18, 2009 6:15 pm

*Elmosolyodik* -Hát igazat megvallva, nem is nagyon mozdulok ki...tanulok..pótvizsga..*húzza el a száját. A maga részéről lezártnak tekinti az ügyet. Első éve, és már is elszúrta a vizsgát.*-De amikor kijövök, akkor is csak ide oda járkálgatok, vagy meghúzom magam..*nevet.*-Nade te mesélj. Veled miújság?*Kérdezi, s közben leguggol a nyuszikhoz, és megsimogatja őket. Érdekes módon, ők nem szaladnak el.*-Ja, egyébként gratulálok.*Mosolyog, felállva kinyújtóztatja a lábát, és kihajol az erkélyen, belenéz a messziségbe - már ameddig lát. Bár kissé szomorú..nem találkozik senkivel.. nem vizsgázott...anyja sem írt levelet..Ezen elgondolkozik, de aztán összekapja magát és megigazítja a haját.*
http://www.privi.hu/rockervagyok
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 18, 2009 6:00 pm

*A lány hallja hogy valaki közeledik felé, de ennek ellenére nem fordul hátra, hanem továbbra is lefelé tekintget, aztán mikor meglátja ki közeledik felé, egy hatalmas mosoly jelenik meg az arcán, de mielőtt bármit is mondhatna barátnője megöleli, és köszön neki, meg elmondja milyen régen látta a lányt.* - Szia. Valóban rég találkoztunk. Mi újság feléd? Hogyhogy nem mozdulsz ki a szobádból? Vagy csak elkerüljük egymást?*kérdezősködik mosolyogva.* - Na és vizsgákkal hogy állsz? Elsőben maradsz, vagy mész másodikba? Én már harmadikos leszek.*meséli mosolyogva, de próbál nem túl beképzeltnek látszani.*
Alecia Roxanna Easter
Diák

Hozzászólások száma: 538
Msn: ossian14@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Aki játszani szeretne, az küldjön egy privit, és elintézzük Wink xP Naxisok előnyben Razz

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 18, 2009 5:55 pm

*A távolból halk, ám monoton hang erősödik egyre, ahogy a lány közeledik egy baseball-labdát pattogtatva. Önfeledten dudorászva, elmélyülve járkál a folyosókon, emeletről emeletre...épp lefelé tartott. Gondolta, kinéz egy kicsit, hátha már egy kicsit enyhült a nagy meleg. Kockás tornacipő, neccharisnya és térdig érő farmernadrág van rajta, amit egy szegecses öv díszít. Kockás, testhezálló, V alakban kivágott ujjatlan felsője kiemeli a lány csípőjét, és keskeny vállát. Épp kilépne már az erkélyre, mikor észreveszi, hogy Wanda álldogál kint a szokásos gumicukor-adagjával, és nagyon lefele tekintget. Körülötte két nyuszi játszik önfeledten, mintha a világ csak ebből állna... játszani, játszani...*-Szija, csajszi.*Mosolyog barátnőjére, majd mielőtt az felocsúdna, gyorsan megöleli.*-Régen találkoztunk.*Majd elengedi. Egy kis szellő meglebbenti szép hosszú haját, mely már a fenekéig ér.*-Miújság?*kezével tölcsérformát alkotva haját kiszedi a szeméből és mosolyogva néz barátnőjére.*
http://www.privi.hu/rockervagyok
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 18, 2009 5:40 pm

*Énekelgetés hallatszik valahonnan az első emeleti folyosók felől, majd az erkélyen láthatóvá válik egy igencsak furcsa lány alakja, aki szökkengetve halad az erkély felé. Kezében egy csomag gumicukor, mellette két nyuszi. Odamegy a korláthoz, és csak néz lefelé az udvarra, és azon gondolkodik, hogy vajon történne-e valami baja, hogyha leugrana.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:57 pm

*A fiú idekint már nem mond semmit csak elindul befelé a lánnyal együtt*
Te is*mondja mikor elköszön tőle, majd szépen elindul a szobája felé..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:56 pm

_változnak ..*csak ennyit mond kicsit elgondolkodva majd ő is átakarolja a fiút majd úgy indulnak el mindegyikük a saját hálója felé mikor a folyosó végére érnek akkor Susan oda fordul a fiúhoz és megcsókolja *-aludj jól..*mondja neki majd elengedi a fiút és elmegy a saját halója felé kecses mozgásával..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:52 pm

*Ő is a lány szemeibe néz*
Igen ebben igazad van*mondja*
Igen, változnak a dolgok, szóval lehet, hogy ideje lenne bemennünk innen*mondja a lánynak átölelve őt*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:49 pm

Nha igen így ölelik egymást szépen majd Susan elengedi a fiút és belenéz a szemeibe *-Mindjárt takarodó..*mondja a lány szomorúan majd elmosolyodik..*-Már egyikünk sem lehet kinn nem úgy mint régen..*mondja a lány aztán átakrolja a fiú nykaát..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:44 pm

*Látja, hogy a lány aggódik*
Már mért néznélek hülyének, egyáltalán nem nézlek annak*mondja és próbál mosolyogni, de ő is kezd egy kicsit szomorú lenni. De a csók megint jó kedvre deríti és ő is ott csókolja a lányt ahol csak tudja, és egy jó ideig el sem engedi őt, szorosan magához szorítja*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:35 pm

*a lány csak erőlteten elmosoyodik mikor a fiú letörli a könnyeit aztán csak megcsóválja a fejét..*-Most biztos hülyének nézel mi??*kérdezi aztán rá pislog a fiúra bociszemmekekl aminek nehéz ellen állni majd újra megcsókolja a fiút de most már könynke nélkül szorosan magához öleli a fiút aztán csak csókolja ahol tudja..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:30 pm

*Hagyja, hogy a lány megszorítsa a kezét, és vissza is csókol, így először nem látja a lány könnyeit, csak amikor kiválik a csókból, de akkor gyorsan meg is próbálja a kezével letörölni azokat, mert nem igazén tud mit mondani most*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:25 pm

*Susan nem haragudott meg a fiúra majd mikor a fiú átöleli akkor becsukja a szemét egy pillanatra majd megfogja mindkét kezével a fiú kezét és egy kicsit megszorítja majd felnéz a fiúra és megcsókolja de közben pár könnycsepp is elhagyja a szemét..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:18 pm

*Látja, hogy a lány nem annyira örül ennek a válasznak, de nem akar neki hazudni*
ne haragudj, de msot tényleg nem tudom mi a helyzet*mondja ismét , miközben aztán ő is átöleli a lányt, és reméli nem fog rá megharagudni*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:14 pm

*Arany-barna szemekkel néz a fiúra mikor az beszél majd utánna még pár másodpercig nézi a fiút..*_ahha hát jó én nem erőltetem a dolgot ..*mondja mosolyogva aztán átöleli szorosan a fiút és nem szól semmit jó így neki hogy kettesben vannak és semmi zavaró tényező nincs..*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:07 pm

*A puszit ő is viszonozza, majd a lány következő mondatán egy kicsit meglepődik, de azért reagál rá valamit kedvesen*
Értem, hát te is szép lány vagy, de most elég zavaros az életem meg minden, szóval nem is tudom hogy állok a dolgaimmal*mondja, hiszen eléggé össze van most több dolog miatt is zavarodva*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:01 pm

*Susan elmosolyodik a fiú válaszán majd mikor az megsimitja a lány fejét Susan felpislog Zorora majd egy puszit nyom a fiú szájára..*-tudod lehet hülyén hangzik de már gondolkodtam rajta hogy lépnem kéne valamit mert tetszel.~és nem is kicsit..~*mondja a lány majd bociszemekkel néz a fiúra..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:56 pm

*Igazából Zoro sem igazén tudja, hogy most vajon mit is csinál, de ő sem ivott legalábbis alkoholt semennyit sem, szóval csak rájött most ez a hangulat, meg a kalandozási vágy vagy mi*
Ha nem szeretném, már nem lennék itt, szóval természetesen igen*mondja kedvesen, majd megsimítja a lány fejét mikor az odahajtja a mellkasára*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:54 pm

*Susan csak elneveti magát a fiú válaszán. Nah jó most nem is ivott a csaj meg semmi de akk vajon miért csinálja az igaz , hogy tetszik neki a fiú nah de kérem ennyire? Hát mindegy most ez van és élvezi lány dolgot amég lehet.*Szeretnéd??*kérdezi Sue erre az egészre utlva majd ráhajtja a fejét Zoro mellkasára mert hát azért nagyobb a fiú.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:17 pm

*Érzi, hogy a lány visszacsókol, de nem kapkodják el a dolgot, csak egy kis idő múlva hagyják abba*
Hát nem tudom, de ezt én is kérdezhetném*mondja egy huncut mosoly keretében, majd élvezi amit a lány csinál*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:05 pm

*Mikor Zoro nem távolodik el tőle akkor csak elmosolyodik..aztán mikor átkarolja a derekát csak néz mélyen a fiú szemébe majd mikor megcsókolja kkor ő is visszacsókol jó hosszan aztán mikor véget ér a csók akkor csak ravaszul a fiúre néz..*-Ez most mi volt??*kérdezi majd elkezdi a fiú nyakát csókolgatni..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:00 pm

*Látja, hogy Susan elkezd közeledni feléje, de nem annyira zavarja a dolog, majd amikor a lány már átkarolja a nyakát, akkor nem is próbálja magát visszafogni. Először csak finoman karolja át a lány derekát, majd utána meg is csókolja a lányt*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:55 pm

*Susan észreveszi amikor a fiú is észreveszi hogy őt nézi majd közelebb lép a fiúhoz az arcok között csak pár mm van aztán Susan óvatosan átkarolja a fiú nyakát majd félig kinyitja száját amitől igazán szexis a csaj..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:52 pm

*Látja a lány nevetését, amin mosolyog egyet*
De tényleg nem*mondja egy huncut mosoly keretében*
Csak így alakult a dolog, nem volt szándékos*teszi még hozzá*
Hát semmi különös, msot gondoltam teszek egy sétát, és keresek valakit, és hát ha jól sejtem akkor találtam*mondja kedves hangon, majd a lány szemei felé néz, és ekkor veszi észre, hogy a lány őt nézi*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:43 pm

*Susan csak elnevetim magát a fiú válaszán .*-pedig nekem nagyon úgy tünt hogy elbújtál ..*mondja a lány ravaszzul kicsit se feltönően majd ráerszti a fiúra csábos mosoylát és úgy néz rá .*-És amúgy mizujs??*kérdezi a lány miközben a fiút két szemét keresi.*

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
31 / 42 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Next