Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak |
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Liliya Darina Diák

Hozzászólások száma: 185 Msn: cokinyuszi@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 8:12 pm | |
| *Liliya megijed a kérdésen idegesen néz szét, majd kérdezi*-Miért láttál valahol pókot?? Utálom őket, édes istenem ments meg tőllük, én én én én halálosan félek tőlük...*bukik ki Lili pedig nem is biztos, hogy pók van a közelben végül már a félelemtől mozdulni se mer*-Zara ugye nem láttál pókot, ugye nem...Mond, hogy nem.*Hajt egyet, mint a pereces. Már pislogni se mer a félelemtől* |
|  | | Leona Arts Diák

Hozzászólások száma: 1342 Msn: hanka940326@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 8:08 pm | |
| *Pierre felsegíti aminek nagyon nem örül, hiszen egyre közelebb kerül a korláthoz. Már szinte remeg amit szerncsére eddig senki sem vett észre. ~Mégis mit tett volna hogyha nem veszi el a nyakától a pálcát? ~Idegesen a térdére teszi a kezét.* Ekkor új diák érkezik. Leona felismeri LIlit. Megereszt felé egy halvány mosolyt. Eldönti magában, hogy nem mozdul, akkor nem lehet semmi gond...* Ezaz. Még akkor sem lehetne őt megmozdítani ha tegyük fel egy hatlmas pók mászna rajta. Zara tovább feszegeti a kérdést.* - Ninc semmi komoly. De szeretnék veled beszélni. Egyszer majd talán. És... - a lány hallgatagságának hallatán oldalra fordítja tekintetét. * A lány szinte hozzátapad Pierrehez. Leona nem érti miért. A következő kérdés igencsak meglepi.* - Nincs bajom velük. Amíg nem csípkednek...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 8:00 pm | |
| *A társaság szépen kibővült egy újabb szaktárssal aminek Zara meg is örül* - szia örülök hogy látlak hát itt most jelen helyzetben biztonságosabb* Mondja kedvesen a dolgot és Pierre néz. Pierre megjegyzésén elmosolyodik hiszen tényleg úgy fest a helyzet, hogy nincs menekvés a fiú lábaitól.* - Leona drágám mi a baj?* Kérdezi meg kedvesen hiszen a lánynak nincs valami jó kedve. Szemeit a falra szegezi ahol egy apró pók tűnik fel. A lány nagyon megijed az állattól hiszen egyszer már meg járta a pókkal és azóta nagyon fél tőlük. Mivel pierre ott van mellette kicsit jobban oda húzódik és reméli hogy nem mászik le a pók a falról de nem mond semmit a többieknek hiszen lehet hogy más is fél rajta kívül. Szemeit lassan Leonára szegezi akinek a hátán mászik a lány ezt nem érezheti hiszen a felsőjén mászik és az apróbb lábakat nem lehet érezni de a lány nyaka felé tart. Idegesen Lilire néz és neki a hajában van egy amit szintén nem érezhet hiszen nem olyan nehéz az apró pók hogy a fejét nyomja viszont neki az arca felé tart. A lány ekkor már reszket és még közelebb húzódik a fiúhoz. szemeit a földre szegezi de még mindig nem szol senkinek. A fiú cipőjén is mászik egy amit ugye nem érezhet a fiú hiszen a cipő kemény de a lába felé halad. Zara ekkor már teljesen a fiúhoz bújik aki valószinű hogy nem érti a dolgot. a lány óvatosan szét néz a testén de nem lát magán pókot amitől egy kicsit megnyugszik. Persze ettől még lehet rajta csak ő nem látja.* - Féltek a pókoktól?* Kérdezi meg remegő hangon a többiektől* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 7:38 pm | |
| * Pierre felé indul Zara mosolyogva követi a szemével a lányt. A lábai előtt egy pocsolya volt és figyelmeztetni szerette volna ügyetlen barátnőjét. Nem tudhatta, hogy mindig, ilyen vagy csak az ő jelenlétében, de az biztos, hogy aranyosnak találta ezt. Az útban lévő tócsa csúszós volt. A lányka bizony amint megpillantotta a földön landolt. Pierre azonnal elnevette magát, hiszen a lány is ezt tette. Szerencsére nem fájt neki. - Hát Zara ez a mi sorsunk. De nem csak Te vagy az én végzetem, hanem én is a Tied. * Mondja nevetve és fel akarta segíteni a lányt. Persze Leona is ezt teszi, de így mind a ketten a földön landoltak. Úgy látszik csak zara élvezte Leonának nem tetszett. - Leona gyere csüccsenj ide és mesélj valamit. * Kezét nyújtja felsegíti és maga mellé ülteti. Zara még jól érezte magát, de ő is sorra került és neki is a kezét nyújtotta. - Na gyere. * Mondja neki mosolyogva majd a két lány közé ül. Zara kérdést tesz fel amire válaszol. - Semmi különös. * Mondja reflexből ez az a kérdés ami miatt mostanában nem szeret gondolkodni. Nem dobta fel nagymamája halála, de nem szeretett erről beszélgetni. Egy lányka lépett be. Már találkozott vele. - Szia Liliya. * Mondja neki és int, hogy a lányok mellett még van szabad hely. - És Te mit csináltál mostanában? * Kérdezte az újonnan érkezőtől. A többieket várta mit válaszolnak.
|
|  | | Liliya Darina Diák

Hozzászólások száma: 185 Msn: cokinyuszi@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 7:28 pm | |
| *Liliya ma úgy gondolta, hogy itt az ideje, hogy megnézze az erkélyt. Alig, hogy felér meglátja Zarat a földön majd egy másik lányt, akit nem ismer*-Sziasztok!**mondja majd néz a Zara értetlen fejjel mit keres lent a földön.*Nem tudom mi ismerjük egymást?*Néz a másik lányra a földön*- A nevem Liliya Darina.*ma egy piros nadrág van rajta fehér blúzzal és az elmaradhatatlan csizmával, Zara néz*-Segítsek felállni, mert úgy látom jól érzed ott lent magad.*mondja mosolyogva, majd meg látja Pierret is nem is tudja, hogy eddig hogy nem vette észre.*-Szia Pierre! |
|  | | Leona Arts Diák

Hozzászólások száma: 1342 Msn: hanka940326@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 7:12 pm | |
| *Leona nem mozdul mikor rámered a pálca, de a lány szavaira elönti őt a méreg. Dühösen lesüti a szemeit és amikor legközelebb felnéz, Brittany nincs sehol. Pierre kérdését figyelmen kívül hagyja. Aztán már csak azt látja hogy Zara megindul. Először egyenesen, majd lefelé. Ajkait összeszorítva megy hogy segítsen neki. Megfogja karját hogy felsegítse. Erre ő is elterül. mivel nincs jó hangulatban, nem tud nevetni a dolgon. Mérgesen felküzdi magát, és négykézláb egyenesen a mélységbe néz. Kezei ökölba szorulnak, és halványan elsápad egyelőre nem tud és nem is akar felállni. Elvégre örül amíg talajon van. Lassan leereszti hátsó felét a talajra és nézi ahogy Zara elhelyezkedik.* - Nem volt semmiféle mosoly. - mondja és dühösen mered tovább maga elé.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 7:01 pm | |
| * Zara megint jókor csatlakozik valahogy mindig akkor jön mikor valami kis feszkó van. Nem mond sokat csak csendesen figyeli az eseményeket. Leona és Pierre is kedvesen védelmezik a lányt az eséstől aminek örül hiszen ez azt jelenti hogy kedvelik a kék hajú lányt. Leona még bele is karol és egy furcsa mosoly jelenik meg az arcán amit csak később fog megkérdezni. Britt közben a pálcájával fenyegeti a lány de végül el rakja és távozik is az erkélyről. Pierre megjegyzésén csak elmosolyodik de nem fűz most hozzá semmit. Az alaklom megfelelő hogy fel tegye a kérdés Leonánek* - Mi volt az a mosoly az előbb?* Kérdezi meg kedvesen a lánytól majd Pierre kérdésére is válaszol* - Én nem tudom lemaradtam egy kicsit* Hangja még mindig kedves.*- Köszönöm de nem vagyok szomjas úgyis untam fogni most legalább üres és nem kell cipelnem.* Körbe néz hogy egy kukát találjon ami itt nincsen* ~ miért nincs itt kuka? Pedig lehetne~* vetődik fel benne a kérdés de hangot nem ad neki. Leona kezét lebontja magáról és Pierre felé lép egyet hiszen pont mögötte van Zara kedvenc helye ahova ülni szokott. amikor lép a fiú felé a tócsában a cipője talpa meg csúszik és a fiú lábai elé esik ahogy szokott. Nála ez már csak így van. Mindig a lábai elé esik. egy hangos nevetés lesz hallható ami a kék hajú lánytól származik.* - Pedig azt hittem ma nem heverek majd előtted. Pierre hát nem látod hogy nekünk ez a sorsunk? Én vagyok a te végzeted* Mondja nevetve a fiúnak. valószinű hogy a két diák segít neki fel állni ami nem sül el jól mert Zara megint meg csúszik, de most ha minden igaz akkor Leonát is magával rántja a földre.* - Ez nem lehet igaz két gyönyörű lány is a lábaidnál hever hát kell ennél több?* Kérdezi meg ezt is nevetve a fiútól. Valahogy csak sikerül Zarának fel állni és a kedvenc helyére tart.* ~ ja itt van Pierre akkor ma nem ülök fel mert még a végén leesek és meghalok~* Fut át rajta a dolog és a párkány alá ül le hiszen nem jó egy helyben állni sokáig. Az üres üveget maga mellé teszi le. nem szokott ő szemetelni így biztos hogy ha talál egy kukát akkor ki is dobja majd.* - Mi történik veletek mostanában?* Kérdezi meg kíváncsi hangon hiszen a lánnyal nem sok minden így ő nem tud miről számot adni de lehet hogy a két diákkal igen és az biztos érdekes is lesz* |

| Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 6:40 pm | |
| * Pierre az üvegajtón keresztül már látja a közelgő Zarát és már tudja, hogy mire kell számítania. A leány óvatosságán magában nagyon jót mosolygott bár lehet, hogy ez túl látványos a többiek részéről neki nagyon tetszett. Figyelte milyen nagyon kitárja az ajtót és, hogyan egyensúlyoz át a küszöbön. Látszott rajta, hogy tanult az elmúlt alkalomból, de a szerencsétlenkedés nem maradhatott el. Az ásványvizes palackon nem volt kupak és elrepült a lány kezéből. Persze Pierre pólóján landolt a tartalma. Persze ez őt már nem bántotta megszokta Zarától és neki el is nézte. - Szia Zara. De örülök neked. Látom hoztad a formád pedig már azt hittem lesz egy szokatlan belépőd. De legalább most nem magadat töröd össze. * Mondta mosolyogva aztán figyelte a többi lányt, hogy mit művel. Persze csak nevetett, de közben kezét kinyújtotta orra ne bukjon a lány. Leona válaszán meglepődik ő nem egy árucikk, hogy csak úgy osztozzanak rajta a lányok. Nem is tetszett neki ez a dolog, de egyelőre szótlanul tűrte. De nem fogja sokáig. Kíváncsi volt mit reagál Brittany. Egyenlőre a lányokra bízta a beszélgetést hiszen ő tudta kit szeret. Pierre ijedten néz a lányra. Nem jó ötlet pálcát szegezni a lányra csak azért mert dühös. Megfogja a lány vállát és csitítani próbálja. Szerencsére úgy dönt, hogy inkább távozik így mindenki megúszta. Még a lány után köszön aztán csendesen áll. - Mi volt ez? * Érdeklődik Leona felé aztán Zarára néz. - Remélem nem voltál szomjas. De ha igen szólj meglátogathatjuk a büfét. * Mondja mosolyogva és a palackot visszaszolgáltatta a tulajdonosnak. A lányok vitája miatt még nagy volt a csend ezt akarta feloldani, de mivel hiába volt jelen nem tudta mi történt csak nézelődött.
|
|  | | Brittany Wells Diák

Hozzászólások száma: 21 Msn: armaivanda@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Aki szeretne játszani, az küldjön pü-t vagy vegyen fel msn-re.
Akárkivel játszom, mindegy milyen szakos.
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 6:31 pm | |
| *Érdeklődve hallgatja Pierrét is, és néha-néha félvállról Leonára is odanéz. Kicsit furcsálhatja Pierre is és Leona is,hogy mért nem valami barátságos a lánnyal. De aztán valami derengeni kezdett éppen Leonának,de nem épp jó felé kapisgál. Inkább elmosolyodik. De azért kezd dühös lenni. Igen, ismerjük Brittanyt és amikor dühös akkor biztos,hogy akármit megtud csinálni. Ezt már tapasztaltuk is. Most is eléggé dühös, így mondhatjuk úgy,hogy Leona élete megvan számlálva. Érdeklődve tekint Pierrere,majd meghallgatja és felel is neki. - Tudtam ám.*Mosolyodik el. Egyszer csak egy lány jelenik meg. Zara. - Áhh te vagy az?* Miután ewzt kimondta repül is egy flakon víz Pierrére. Ezen kicsit elmosolyodik. De mindenki. Végül is Leona is elkezdett mosolyogni, így nem nagyon szégyellte magát,hogy elmosolyodott. - Köszönöm kérdésed Pierre, egészen jól vagyok. És te? *Tekint rá,majd Zarának is köszön.- Csáó. * Majd Leonára néz aki éppen egy beszólást tett. Gyorsan előhúzza,majd Leona nyakának szegezi.- Mit képzelsz? *Tekint rá dühösen. ~Héé mit csinálsz? Brittany. Menjünk. Nem éri meg. Brittany. Csönd..* Sziszegi a daimonjának,majd újra Leonára né.- Nem akarom a te sárváreddel beszennyezni a pálcám. Így most megúsztad. De máskor nem fogod ilyen könnyen.* Prögtei meg a pálcát az ujjai között,majd daimonjával együtt távozik.* |
|  | | Leona Arts Diák

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 6:04 pm | |
| *Leona nem érti miért ilyen vele a lány. Aztán leesik neki a tantusz. Elmosolyodik.* - Én is örülök. Neked úgyszintén Brittany. Nem kell velem bunkónak lenned engem nem érdekel Pierre ha ő is úgy akarja akkor a tied lehet. - mondja és érzi hogy túllőtt a célon.* Nincs ideje ilyesmivel foglalkozni, Zara közeledik. A lány szokásos ruhájában jön fölfelé egy üveggel a kezében.* ~ Miért nincs kupak rajta? ~ gondolkozik, és rámosolyog mikor elmegy mellette. Aztán a következő pillanatban Pierret elönti a víz.* A lány nem bírja megállni nevetés nélkül, de egyelőre nem teszi, hiszen nem tudja a fiú hogyan reagál a történtekre. Egyelőre beéri annyival, hogy megfogja Zara karját, hoggy ne essen el. Aztán ránéz a lányra és bűntudatosan elmosolyodik.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 5:48 pm | |
| * Zara ma útja az egyik kedvenc helyére vezet a kúrián belül ami nem más mint az erkély. Hiszen ez egy nyugodt hely általában és a kilátás is magáért beszél. Ma egy kék szoknya és egy hozzá illő felső van a kék hajú lányon. Ez a viselet nem meglepő tőle hiszen ezt szokta hordani általában de nem ezeket a ruha darabokat hanem ezt a szín összeállítást. Kezében egy ásványvizes üveg látható melyen nincs kupak mert azt elfelejtette rá tekerni mikor elindul a szobájából és kedve már nem volt hogy vissza is menjen érte. Ahogy az erkély fele tart egy kisebb csapatott lát meg aki szaktársai a lánynak.* ~ De jó Leonát látni. Oh Pierre is itt van akkor fel készülök. Jaj Britt is itt van vissza forduljak? nincs kedvem egy flegma csajhoz. Most már mindegy biztos kiszúrtak~ * Állapítja meg a dolgot hiszen Brittet nem szereti a stílusa miatt mondjuk félni nem fél tőle csak nem szimpatikus neki a lány. Az erkély ajtaja valószínű, hogy csukva van de mivel a múltkor már rá jött hogy nem tud az ajtón átmenni ezért most kinyitja mielőtt ki menne. Semmi baj nem történik most még a lába elé is néz hiszen a múltkor a küszöbbe eset el és nem szeretné meg ismételi. Pierre közelében nagyon óvatos a lány. Semmi baj nem is történik szépen át lép mind a kettő lábával ám ekkor az öve mely a derekán van valahogy be akad a kilincsbe és mivel nagy volt a lendület a kezében lévő víz egyenesen Pierre felé repül. Talán az egész víz a fiú ruháján landol és még az üveg is. valamennyi vizet biztos hogy kapott és még az is lehet hogy a többi lány is kapott valamennyit. Hogy repült ki a lány kezéből az üveg az rejtély marad.* - Sajnálom nem szándékos volt* Mondja kedves hangon hiszen tényleg nem az volt de Pierre ilyen hatással van a lányra. Mindig szerencsétlenkedik a közelében.* - Sziasztok* arcán egy mosoly lesz látható és csak reméli hogy nem lincselik amiért ilyen szerencsétlen volt a belépője* |

| Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 5:31 pm | |
| * Pierre kutyusai megnyugodtak és csendesen játszadoztak a háttérben. Kettesben volt a lánykával aki nem emlékezett rá először. Aztán az eszébe jutott az az este amikor találkoztak. - igen én vagyok az. * Mondja mosolyogva és az eget kémleli. - Semmi különös. * Mondja röviden amikor Leona érkezik meg. Pierre mosolyogva üdvözli a lány. - Szia Leona. Örülök, hogy látlak. * A lánynak mintha nem tetszene az újonnan felbukkant lányka, de Pierre nem tudta, hogy mért. Nem értette, hogy mért ilyen egy lánnyal. - É a szobámba igyekeztem amikor megláttalak és meg akartam kérdezni hogy vagy? * Mondta a választ és próbálta figyelni, mért viselkedik így a lány. Közben figyeli mit válaszolnak a többiek. |

Hozzászólások száma: 21 Msn: armaivanda@hotmail.com Kaszt:  Üzenőláda: Aki szeretne játszani, az küldjön pü-t vagy vegyen fel msn-re.
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 5:10 pm | |
| * Érdeklődve tekinget jobbra, balra, majd hirtelen lent meglát valakit. Elmosolyodik,majd az eget kezdi el kémleni. ~Mit nézel? Én is nézem. * Emeli daimon farkasa is az égre a szemeit. ~Semmi olyat nem nézek ami téged érdekelne. Csak a felhőket. És az engem nem érdekelhet? Nyugi már. Ma olyan furcsa vagy. olyan nyugodt, és kedves. Mi történt? *Érdeklődik a daimon,majd ezen a kijelentésen elmosolyodik Brittany. Persze válaszol is végül. ~ Ne izgulj nem változtam meg. Csak éppen még nem találkoztam egy lánnyal sem. De ha egy az utamba kerül, azzal ugyan olyan bunkó leszek mint ami szoktam.* Mosolyodik el, majd az égre néz.~Te sosem változol. * Rázza meg Agyar a fejét,majd egy eléggé fenyegető morgás hangzik el. Persze Agyar adta ki magából. Egyszer csak Brittany kutyaugatást hall,majd megfordul. Egy fiúval találja szembe magát na meg a kutyáival. A kutyákkal nem épp szemben,de nekiugrottak. - Aranyosak.* Mosolyodik el,majd leguggol a kutyák mellé és simogatni kezdi őket. De Pierre visszahívja őket, így nem sikerül sokáig simogatnia őket. Most szemtől szemben áll a fiúval, jól megnézi az arcát. ~Olyan ismerős. Találkoztunk már vele Agyar? * Tekint a mögötte álló farkasra.~Nem tudom,de eléggé ismerős. Találkozhattunk vele. * Rázza meg a fejét. Brittany odasétál a fiú elé,majd elmosolyodik.- Pierre, ugye? Szoborpark.. ugye? *Kacsint rá,majd a korláthoz sétál.- Először nem jutott az eszembe a neved. Tudod rossz a névmemóriám.*Mosolyog rá. - Mi újság veled? *Pillant rá. ~Nagyon jó. Kettesben vagyunk. Talán lesz valami. * Gondolkodik el, és ezen a gondolaton kicsit elmosolyodik. ~Nem biztos. Hallok valamit. Léptek. Erre. Lány. * Felel a daimon. ~Héé muszáj lehervasztanod rólam a mosolyt? Mindig igazat mondasz, meg minden. Nem tudnál egyszer tévedni? * Néz szikrázó szemekkel a daimonjára. De végül is igazat jósolt megint. Egy lány lép be,majd köszön. Úgy látszik Pierrét ismeri, hisz csak neki mutatkozik be.- Üdv. * Feleli nyers hangon. De ezt is csak úgy félvállról. Nem foglalkozik a lánnyal. Sőt, ezzel a viselkedéssel azt akarja elérni,hogy elmenjen a lány. De úgyse fog. - Brittany Wells. Allidon. Sajnos. *Mormolja el a szavakat. A "sajnost" nem lehet nagyon hallani. Csak a lány daimonja hallhatta.- És mi jót csináltok erre? * A "tok" névmást kicsit megnyomja. Ki tudja miért, de eléggé erőteljesen megnyomta.* |
|  | | Leona Arts Diák

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
 | Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 4:47 pm | |
| *Leona felfelé trappol a lépcsőn. Nem tudja megállni hogy ne vigyorogjon. Nagyon jó délutánja volt. Ráadásul kutyaugatást hallott az előbb. Gyorsan felrohan az első emeletre és még hallja ahogy Pierre rászól a kutyáira. Nevetve indul el amikor ráeszmél hogy az erkélyre készül kilépni. Érdekes a kviddicsnél nem volt semmi baja, de tériszonya máskor minidg elő jön. Megáll az ajtóban, és onnan köszönti a többieket.* - Sziasztok. - a lány felé fordul akit még nem látott. - Leona Arts vagyok. Ugye nem zavarok? - kérdezi meg, miközben hátát nekiveti a keretnek és a kutyusokat nézi.* |

| Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 4:34 pm | |
| * Pierre egy kicsit el tudott gondolkodni magában a rózsakertben. Már unta a magányt és elindult egy kicsit sétálni. Sehol nem talált egy, olyan ismerős arcot akivel beszélgetni szeretne. Úgy döntött, hogy felmegy és lepihen egy kicsit. Ahogy az első emeletre megy lát egy alakot kimenni az erkélyre. Ismerősnek tűnt, de nem jött rá ki az. ~ Megnézzem talán beszélgetne kicsit? vagy inkább ne? * Kérdezi magától, de aztán úgy dönt megnézi ki az. Lassan kinyitja az erkély ajtaját és kikukucskál. Kutyusai azonnal kirohannak és köszöntik a lánykát. - Szia. Ne haragudj, hogy így rád támadtak ma nagyon játékos kedvük van. * Elnézést kérően pillantott a lányra aztán magához parancsolta őket. |

| Téma: Re: Erkély Hétf. Aug. 31, 2009 4:08 pm | |
| * Brittany sétál az első emeleten. Erre még nem is volt. Vagyis hát volt, csak még sehova sem tért be. Az egyik ajtóra az volt írva,hogy orvosi szoba. Igen, oda nem akar bemenni. Amíg nem szükséges, még a közelében se akar tartózkodni. Szeme most is erősen ki van festve feketére. Mint mindig. De eléggé jól áll neki, így nem nagyon zavarja a többséget ez a szem. Haja most is rendesen ki van vasalva. Persze, mindig szokta vasalni a haját. De legalább nem égeti meg se a kezét, se a fülét vagy akár a haját. Éppen egy üvegajtó előtt vonul el, amikor észreveszi,hogy ez az ajtó az erkélyre vezet. Elmosolyodik,majd belép. ~Minden olyan sötét. Ez is. Az erkély is. Olyan sötét vasból van. de ez a megfelelő. Ide még visszatérő vendég leszek.* Gondolja,majd gyorsan az erkélyre sétál. Az erkély széléhez megy és érdeklődve tekinget kifelé. ~Sehol senki. Mi van az emberekkel? Gondolom mindenki alszik, vagy csöndes pihenőt tart.* Felel kérdésére a fekete farkas daimonja, Agyar, aki idáig a lány mögött kullogott csöndben.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:44 pm | |
| *A fiú elmosolyodik, majd meghajol. -Még találkozunk kedves. *A fiú vár, majd 21:58-kor indul vissza. |
|  | | Elisaveta Mira Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1948 Msn: michiyo913@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:41 pm | |
| *Eli az utolsó kérdéstől hangosan nevetni kezd.* Asszem ez is tiltott hely 10 után. Szabályokat akarsz megszegni? Király. *Vigyorog a lány, és ellöki magát a kerítésről. Megrázza a haját, majd megint nevetésben tör ki.* Három kihágás után kitilthatnak a suliból, szóval szerintem ne nagyon erőlködj. *Mosolyog, majd az övtáskájából kiveszi a karóráját.* Sssz, bocs, ki kell mennem a lovamhoz, és át is kéne előtte öltöznöm, szóval mennem kéne. *Néz sajnálkozva a fiúra, majd egy hangos "Szia!" kíséretében kilibben az ajtón, azután meg rohan fel a szobájába, hogy szablyszegés nélkül kényeztethesse egy kicsit a csikóját.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:32 pm | |
| -Az ég...néha furcsa. Nagyon is. Igaz hogy ész nélkül osztogatja az áldást. De valamiért itt vagyunk. Lehet hogy ezért leszünk erősek nem igaz? Hogy mi nem lettünk elkényeztetve. *Majd hirtelen magára néz. -Inkább...rám ez pont az ellentét. Gazdag vagyok...de...én is csak a létfontosságú dolgokat szerzem. És adakozok. Viszont néha kemény kezű vagyok. Sőt. Nagyon is. De az kell. *Mondja Máté, majd felhúzza magát. Nekitámaszkodik a falnak, majd elnéz egy irányba. -Itt ugye nem lehet tartózkodni tízig? mert akkor kihágnék már egy szabályt. Idehe volna. |

| Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:26 pm | |
| *Eli jókedve egy pillanatra elszáll, ami miatt leszáll az erkély kerítéséről, megfordul, és rákönyököl. Nem szól egy szót sem, csak a tájat bámulja, mint aki nem hall semmit, és nem érez semmit,pedig sok hangok hall; pl a madarak csicsergését, a fák suhogását, mindent észrevesz, és még több mindent érez, főleg a múlt fájdalmát. Tudja, hogy nem ő az egyetlen, akinek nem a legjobb sors jutott, ezért nem is szeret sírni, nem is szokott.* Az ég semmit nem tud az emberekről, csak osztogatja az életet-ide-oda... *elmélkedik kivételesen mosoly nélkül.* Néha azért odafigyelhetne. *Ezt már egy lassan kibontakozó vigyorral mondja, és ránéz Máté arcára, majd a szemébe.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:21 pm | |
| *A fiú elgondolkozik, majd a csillagokra néz. -Körülbelül 2 hete. Erdélyi vagyok. Csak eljöttem otthonról, és a nagyszüleimnél laktam. Onnan jöttem át ide. Ilyen kacskaringós történetem volt. *Majd ránéz. -A poklot élted át? Az ég biztos nem volt veled az elején olyan kegyes. De látod! Jóra fordult remélhetőleg. Erdély szép hely. Ott van a legtöbb Vámpír história. Meg ha jól tudom Báthory Erzsébet is onnan származik. Az ő története a kedvencem. Bár Drakuláról sem feledkezzünk meg. *Majd sóhajt egy nagyot. -De mind ez a rajongás elúszott mikor anyám megölte apámat. Ő tehetett róla. Tudom én... |

| Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:07 pm | |
| *Az egyedül levős kérdésre Eli kapásból rávágja:* Általában magamban szárnyalgatok. *Halk kuncogás, majd figyeli Máté furcsa pózát, és miközben az jár a fejében, hogy a fiú nem fog-e mindjárt leesni és itt meghalni, megszólal:* Nem voltam még a mennyben, csak felszínesen, de valóban, folyamatosan ott vagyok, amióta ide érkeztem. Azelőtt a pokolban éltem, a forró tűz legforróbb pontján. *Nyújtja ki a nyelvét nevetve Eli, és ő is felül a korlátra, de inkább a másik pózát nem próbálja ki, nem bízik magában.* Te mikor érkeztél? *Kérdezi kissé megkomolyodva, de természetesen szélesen mosolyogva, és egy pillanatra Máté szemébe néz, majd megint a tájra szegezi a pillantását.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 8:01 pm | |
| -Csak hallgattam a madarak halk susogását, és csiripelését, mikor meghallottam egy istennő csodás csilingelő hangját. És lám egy angyalt találtam helyette. *Kuncog halkan a fiú. -Az ilyen csodák mindig magukban járnak-kelnek? Mert akkor én ma megtöröm a varázst. *A fiú csak mosolyogva néz bele a szemébe, majd felül a korlátra, megfogja a két kezével, és ledől, de közben tartja magát. Elég veszélyes pózban van most. -A mennyben érzem magam most. Kegyed nem? Ohh bocsánat! Te mindig a mennyben járhatsz ha már Isten így teremtett meg. *A fiú elnéz oldalra, majd a másik irányba, majd csak nézi a tájat. A két kezén függ az élete. Hogy elengedi-e a korlátot. De látszólag bírja. |

| Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 7:52 pm | |
| *Elinek tetszenek a bókok, eléggé feldobja a napját. Amikor Máté megigazítja az ingét, a pillantása a fiú izmos testére, siklik, majd azonnal vissza a tájra, de a lány már nem tudja magában tartani a pirulását.* És... mi járatban errefelé? *Kérdezi, hogy terelje a szót, de közben elfelejt költőien beszélni, amit azonnal jóvá is tesz.* Errefelé, merre a madár se jár, csak egy kétarcú parasztlány legelteti való gondolatait? *Halkan kitör belőle a nevetés. ~Tök jó, nem csak én vagyon ilyen beteg...~ nevetgél magában, amíg várja a fiú válaszát.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Erkély Szer. Aug. 26, 2009 7:45 pm | |
| *A fiú elmosolyodik. -Nem félek én tőle. Ha ő is ugyanolyan szemet simogató mint kegyed. *Sóhajt, majd ránéz a lányra. -Anyukád nagy tolvaj lehetett. Mert levett két csillagot az égről, és a szemed helyére tette. *Kuncog a fiú, majd ő is a tájra figyel. ~Bejön...Jó kapcsolatot kell kialakítanom. Remélem sikerül mind. *Kissé elgondolkozik, majd megigazítja a fekete ingát, amit felvett. Kicsit ki van gombolva a nyaka. A farmer, amit felvett, az meg elég jó állapotban van. A fiú elég izmos testére, rettentő jól domborodik a ruha. Mintha csak rá öntötték volna. Talán saját szabója lenne? Nem tudni. Máté csak mosolyog, és néha a lányt, és néha a tájat nézi, közben bókol neki. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|