Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:07 pm

*A puszit ő is viszonozza, majd a lány következő mondatán egy kicsit meglepődik, de azért reagál rá valamit kedvesen*
Értem, hát te is szép lány vagy, de most elég zavaros az életem meg minden, szóval nem is tudom hogy állok a dolgaimmal*mondja, hiszen eléggé össze van most több dolog miatt is zavarodva*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:01 pm

*Susan elmosolyodik a fiú válaszán majd mikor az megsimitja a lány fejét Susan felpislog Zorora majd egy puszit nyom a fiú szájára..*-tudod lehet hülyén hangzik de már gondolkodtam rajta hogy lépnem kéne valamit mert tetszel.~és nem is kicsit..~*mondja a lány majd bociszemekkel néz a fiúra..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:56 pm

*Igazából Zoro sem igazén tudja, hogy most vajon mit is csinál, de ő sem ivott legalábbis alkoholt semennyit sem, szóval csak rájött most ez a hangulat, meg a kalandozási vágy vagy mi*
Ha nem szeretném, már nem lennék itt, szóval természetesen igen*mondja kedvesen, majd megsimítja a lány fejét mikor az odahajtja a mellkasára*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:54 pm

*Susan csak elneveti magát a fiú válaszán. Nah jó most nem is ivott a csaj meg semmi de akk vajon miért csinálja az igaz , hogy tetszik neki a fiú nah de kérem ennyire? Hát mindegy most ez van és élvezi lány dolgot amég lehet.*Szeretnéd??*kérdezi Sue erre az egészre utlva majd ráhajtja a fejét Zoro mellkasára mert hát azért nagyobb a fiú.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:17 pm

*Érzi, hogy a lány visszacsókol, de nem kapkodják el a dolgot, csak egy kis idő múlva hagyják abba*
Hát nem tudom, de ezt én is kérdezhetném*mondja egy huncut mosoly keretében, majd élvezi amit a lány csinál*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:05 pm

*Mikor Zoro nem távolodik el tőle akkor csak elmosolyodik..aztán mikor átkarolja a derekát csak néz mélyen a fiú szemébe majd mikor megcsókolja kkor ő is visszacsókol jó hosszan aztán mikor véget ér a csók akkor csak ravaszul a fiúre néz..*-Ez most mi volt??*kérdezi majd elkezdi a fiú nyakát csókolgatni..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 7:00 pm

*Látja, hogy Susan elkezd közeledni feléje, de nem annyira zavarja a dolog, majd amikor a lány már átkarolja a nyakát, akkor nem is próbálja magát visszafogni. Először csak finoman karolja át a lány derekát, majd utána meg is csókolja a lányt*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:55 pm

*Susan észreveszi amikor a fiú is észreveszi hogy őt nézi majd közelebb lép a fiúhoz az arcok között csak pár mm van aztán Susan óvatosan átkarolja a fiú nyakát majd félig kinyitja száját amitől igazán szexis a csaj..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:52 pm

*Látja a lány nevetését, amin mosolyog egyet*
De tényleg nem*mondja egy huncut mosoly keretében*
Csak így alakult a dolog, nem volt szándékos*teszi még hozzá*
Hát semmi különös, msot gondoltam teszek egy sétát, és keresek valakit, és hát ha jól sejtem akkor találtam*mondja kedves hangon, majd a lány szemei felé néz, és ekkor veszi észre, hogy a lány őt nézi*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:43 pm

*Susan csak elnevetim magát a fiú válaszán .*-pedig nekem nagyon úgy tünt hogy elbújtál ..*mondja a lány ravaszzul kicsit se feltönően majd ráerszti a fiúra csábos mosoylát és úgy néz rá .*-És amúgy mizujs??*kérdezi a lány miközben a fiút két szemét keresi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:41 pm

*A nyakába ugrásra egy kicsit meglepődik, de nem zavarja a dolog, szóval elkapja a lányt, mielőtt még az leesne , és esetleg eltörne valamije*
Bocsánat*mondja a fiú nevetve, miközben lerakja a lányt, mielőtt még mind a ketten kizúgnak a korláton, ahonnan még ha a leesne se lenne semmi bajuk, de azért nem kéne kipróbálni a dolgot*
Csak hát mostanában ilyen kedvem volt, aztán így eléggé eltűntem, elbújva nem voltam, csak nem mászkáltam zsúfolt helyeken*mondja*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:31 pm

*Susan csak elköszön a Georgtól aztán nyel egyet~hogy én milyen egy kis nyomolus vagyok~*gondolja a lány majd ekkor megérkezik zoro akinek a nyakába ugrik..*-Sziiiaa..*mondja miközben ráugrik a fiúra majd megszólal*-nem illik ám elbujkálni mások elöl..*mondjra arra célozva hogy már régóta nem látta a fiút..*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:28 pm

*Zoro úgy döntött ideje már elmenni valahova, így elindul lefelé. Épp amikor az első emeletre ér, akkor pillantja meg, hogy George eléggé rosszkedvűen rohan el az erkélyről, így ő eldönti, megnézi mi történik odakint. mikor kilép Susan-t pillantja meg, így köszön neki*
Szia*mondja majd ha nem zavar, akkor oda megy mellé*
George Darkrain - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 520
Msn: bakosbalazs@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok!
Ha szeretnétek játszani, akkor írjatok nyugodtan Smile
Naxisok előnyben, de írhat bárki Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:23 pm

*Látja, hogy a lány egy kicsit elszomorodik amiért ezt tette, de hát most már ez van*
Semmi gond*mondja egyszerűen*
Hát még csak egy párszor próbáltam, akkor nem estem le*mondja, de ekkor eszébe jut valami*
Bocsi de még van egy kis dolgom, mennem kell, majd beszélünk, szia*mondja, azzal el is hagyja az erkélyt az ajtón át.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:17 pm

*Susan csak elmosoylodik mikor a fiú elhúzódik *-Jó bocsi..*mondja majd kicsit elszégyelli magát majd csak nézi tovább az eget aztán oda fordul a fiúhoz..*-Tudsz lovagolni?,*kérdezi a fiút majd tovább nézi az eget..*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:13 pm

*Látja. a lány mosolyát, majd megszólal*
Sajnos újabban velem egyre sűrűbben*mondja nem túl jó kedvűen, mert most ilyen a kedve*
Rendben van, akkor beszélgessünk*mondja, majd amikor a lány az arcát simítja, akkor elhúzódik egy kicsit*
Ezt inkább ne*mondja, hiszen nem akarja Lorral ezt megtenni, hozzá most már tényleg szeretne hűséges maradni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:07 pm

*Susan csak elmosoyldik*-nai gen ilyen velem is szokott történni.*mondja a lány de most valahogy vágyik arra hogy valakivel kavarjon meg minden:P Így hát kicsit belenedül a csjaszika ..*-Nem baj itt vagyok hogy beszélgess velem..*mondja a lány majd végig simít a fiú arcán aztán rákacsint..*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 6:01 pm

*Igazéból George-nak semmi baja sincsen Susannal igazából csak egyedül akart volna lenni, de végül is neki jó így is, és annak meg örül, hogy olyannal akadt össze akit már ismer, csak hát ő nem az a típus aki ezt ki is fogja mutatni, az örömlét inkább megtartja saját magának. *
Egészen jól*mondja*
Bár nem nagyon történik velem semmi, és ettől néha egy kicsit elmegy a kedvem, aztán olyankor hajlamos vagyok elég kedvtelen lenni*mondja, és bár nem mondja, de most is valami ilyesmi van vele*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 5:54 pm

*Susan észre veszi a fiún hogy nem nagyon örül neki amire csak sóhajt *-hát egész jól meg vagyok..*feleli a lány majd kinéz a távolba.*És neked?*kérdezi aztán a fiú tekintetét keresi.*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 5:37 pm

*Hallja a távolból a kopogást, de nem sejti, hogy ki lehet az, csak azt tudja, hogy msot nem túl sok kedve van társasághoz. ~Jobb esetben nem fog idejönni~ gondolja magában, majd meghallja a köszönést, és ebből már tudja, hogy az illető idejött, és azt is, hogy ki az*
Szia Susan, nem zavarsz*mondja neki, de most nem nagyon mosolyog, hiszen az azért annyira nem szokása~Legalább olyan jött akit ismerek, ez azért így jobb~ gondolja magában, hogy legalább most nem kell bemutatkozással foglalkoznia*
Hogy telnek a napjaid?*kérdezi meg, hogy azért ne legyen teljes a csönd, ha már itt vannak*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 5:33 pm

*Egyenletes kopogás hallatszik majd egy szép kecses mozgású láűny tűnik fel mikor meglátja a félig kinyitott ajtót akkor oda sétál..*-Szia george..*köszön oda a fiúnak majd kilép hozzá az erkélyre *-ugye nem zavarok?*kérdezi bübájos mosoylával a fiútól majd ő is oda támaszkodik a korláthoz .Arról nem is beszélve a lányon egy magassarkú papucs van de nem annyira magas a sarka Very Happy meg egy rövid naci és egy fekete top.
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 5:25 pm

*George ismét egy olyan kimozdulásra vágyott, amelynek során nem nagyon megy messzire, így megint csak az erkélyig jött, de msot céltudatosan, hiszen az ajtó msot zárva volt, így tudta, hogy idekint úgy sem találna senkit, de ez egyáltalán nem zavarta. Amikor kijött félig behúzta maga mögött az ajtót, hogy ne legyen olyan feltűnő, hogy nyitva van, majd a korláthoz ment, és körülnézett. Most itt volt kedve állni, a fekete farmerban és fekete pólóban, ami már egyáltalán nem szokatlan viselet ha George-ot nézzük.
Clare Petal
Diák

Hozzászólások száma: 803
Msn: manantial@freemail.hu
Üzenőláda: Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:59 am

*Clare elmosolyodik. Nem említi a kivételt,a kit Gabriel nem szeret. Majd egyszer megkérdezi az most nem ide való.*
- Kivétel? Nos ennek örülök. Az én puszim csak neked szólt. Annak a Gabrielnek, aki odabent a szívedben lakik.*majd ráteszi Clare az egyik kezét Gabriel mellkasára.*
- Érzed? Ott bent. Várja, hogy kiengedd.*aztán mostmár olyat tesz, ami tényleg nem jellemző rá. Egy pici csókot lehet a fiú ajkaira.*
- És ez is csak Neked szólt..*aztán meg is símogatja újra az arcát.*
- Én hiszek benned. Teljes mértékben. Csak benned és nem másban. Nem egy általad alkotott bohózatban.* még talán semmit sem akart ennyire mint ezt a kedves fiút most. Még soha sem váltott ki senki belőle ilyen szép mondatokat. Soha. Még annak idején Delt sem.*
- Amiben most benne vagy az egy nagy színdarab. Amiben te vagy Casanova. Minden lány kedvence, de egyszer Casanova is megáll és lenyugszik, mert megtalálja a másik felét, egy nő személyében. És akkor vége a színdarabnak, ahogy majd nálad is vége lesz. Csak most te döntöd el, hogy mikor lesz a végszó. Nem más, nem egy karakter, Csak Te:* és most szorosan átöleli.Nem tudja mi ütött belé. Ilyet tényleg még soha nem csinált.*

// Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:48 am

- Nekem túl sok elvárásnak kell megfelelnem. *Mondja mosolyogva, és bár nem látszik, de mosolya nem teljesen őszinte. Ahogy mondtam, színészi képesség 10/10. Odahaza tökéletes nemesfiúnak kell lennie, ő az, aki mindig szórakoztatja az esetleges női vendégeket. Igen, Daniel Ravenwood pontosan tisztában van azzal, hogy második gyereke, fiatalabb fia milyen lehengerlő képességekkel bír... és kihasználja.* - Én tudnék szeretni... és szerintem majd fogok tudni. Egyszer. Meg szeretem a rokonaimat, a testvéreimet, az unokatestvéreimet... ha egyvalakit nem számolunk. *Borzong meg, amikor eszébe jut a kivétel. Majd kap egy puszit, mire pislogni kezd... nos igen, kapott már jópárat.* - Zavart... mert sose tudom, kinek szól. Nekem, vagy annak akit elképzelnek? Mondjuk te kivétel vagy. *Mosolyodik el ismét.*
Clare Petal
Diák

Hozzászólások száma: 803
Msn: manantial@freemail.hu
Üzenőláda: Újra kezdeni mindent e világon, - megteremteni, ami nincs sehol, de itt van mindnyájunkban mégis, belőlünk sürgetve dalol, újra hiteti, hogy eljön valami, valamikor, valahol...

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 17, 2009 8:29 am

- Lehet mindenki azt várja tőled, De én nem tartozok ebbe a kategóriába.Bár nem ismersz még annyira. Nekem is meg kellett felelnem régebben bizionyos elvárásoknak, de ennek vége. Teljesen új ember lettem. *aztán vesz egy mély levegőt és folytatja.*
- Én nem képzellek el semijennek, hiszen esélyt sem adsz rá, hogy elképzeljelek.*na ezzel újra feldobta a labdát.*
- És lásd be így elég nehéz elképzelni is valakinek. Én egyszerűen csak egy fiút látok, aki valóban helyes, de a helyén van a szíve és hiszem azt, hogy tudna szeretni. Egyszerűen a te bajod az, hogy még meg sem próbáltad és ha soha nem kezded el, nem is adsz maganak esélyt arra, hogy tudd, hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban. Ez a véleményem.* lehet kicsit kemény, de hát az élet már csak ilyen.
- Nekem pedig bármikor panaszkodhatsz. Én mindig itt leszek neked. tudod valójában mi vagy te nekem? Egy nagy rejtély, amit én szeretnék megfejteni. Vagy ha egy másik oldalról nézzük, akkor egy talány. Remélem majd talán belátod ezt te is.*aztán ad egy puszit a fiú arcára.*
- Gondolom ilyet is kaptál már. Mit érzel? Mit érzel, ha egy lány megpuszil?*kérdezi kíváncsian.*

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
32 / 42 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Next