Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Next
SzerzőÜzenet
Kaen el Jericho
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 11754
Msn: szinaypeter@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Nekromágia tanár
TémanyitásTéma: Erkély   Vas. Júl. 12, 2009 4:59 pm

First topic message reminder :

Az elsõ emeleti folyosóról nyílik egy erkély, amin akár öt-hat ember is kényelmesen elfér. Egy öntött vas korlát tartja lényegében fent az ide kitévedõ diákokat és tanárokat, de nem kell aggódni, alatta ki van párnázva mágiával a talaj, ha valaki lepottyanna. Egy üveg tolóajtón át lehet visszajutni a folyosóra.

Vissza az elejére Go down
http://www.nezabar.hu

SzerzőÜzenet
George Darkrain - archiv
Diák

Hozzászólások száma: 520
Msn: bakosbalazs@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Sziasztok!
Ha szeretnétek játszani, akkor írjatok nyugodtan Smile
Naxisok előnyben, de írhat bárki Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 6:00 pm

*Nem zavarná, ha a lány nem figyelne rá amíg cipőt köt, hiszen nem kell kifacsarodnia, elég, ha hallja azt amit a fiú mond, illetve kérdez. *
Jah értem, hát igen ha már takarodó, akkor tényleg nem a legtanácsosabb ott lenni.*mondja*
Igen, mondjuk tényleg elég magas az a torony, szóval sok lépcső, de azért meg lehet szokni, elég sok a lépcső amúgy is az épületben*mondja, hisz eleinte neki is meg kellett szokni, de az még a Roxfortban történt, ahonnan eredetileg jött, hiszen ő ott kezdte a tanulását. A lány válaszán egy kicsit meglepődik, de hát ezek szerint csak elkerülték egymást*
Én idén áprilisban jöttem át a Roxfortből ide tanulni*válaszol a kérdésre*
Lucia Lykos
Diák

Hozzászólások száma: 88
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 5:51 pm

*Amíg a cipőit köti figyel a fiú szavaira és amennyire tud ránéz, hiszen hozzá beszélnek és illetlenség lenne elfordulni.* -A kilátóban egyszer már jártam de este volt és vissza kellett fordulnom a felénél, hogy ne kapjanak el az őrdémonok. Azóta nem nagyon volt időm vagy kedvem. Meg a lépcsőzés is elég fárasztó. *Látszik az alkatán, hogy nem valami izmos inkább az a könyvtárban ücsörgős típus. Mikor végez a kötögetéssel fúj egyet és ismét felegyenesedik.*
-Már három hosszú éve élek a falak közt. Te? *Érdeklődve néz a fiúra, közben megigazítja kicsit meggyűrődött ingét.*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 5:01 pm

*Mikor a lány is bemutatkozik, akkor George gyorsan el is raktározza magában a nevet, hogy a későbbiek során is felismerje a lányt, ha egyszer találkoznának. *
Tényleg szép, én is szoktam sokat lent sétálgatni, amikor arról van szó, csak ma egyedül nem volt kedvem lemenni, így inkább idejöttem, hiszen itt is friss a levegő szerencsére.*reagál a lány megjegyzésére*
Igen én is azért szeretek ide jönni, emg a kilátó is jó hely, nem tudom, ott jártál-e már. de onnan aztán van kilátás rendesen*mondja amolyan helytippnek, hogy a lány hova menjen legközelebb, ha esetleg van kedve egy kis lépcsőmászáshoz*
Amúgy mióta vagy az iskolában?*kérdezi a lánytól, miközben az lehajol bekötni a cipőjét*
Lucia Lykos
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 4:55 pm

-Lucia Lykos *Mutatkozik be nem sokkal a fiú után.* -Kár, hogy nincs kedved lemenni. Idén szebb ebben az évszakban az udvar. De lehet, hogy csak én látom így.. *Leveszi a táskát a válláról és a pad mellé helyezi, majd ledobja magát.* -Mondjuk innen is jó a kilátás. *Kicsit fészkelődik és ráérősen hátradől, közben a távolba pislog. Kicsit elgondolkozik, aztán hirtelen megrázza a fejét és inkább beköti a cipőit.*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 4:30 pm

*Nyugodtan ül, mikor egyszer csak egy papírlapot lát kiszállni az ablakon, egy kicsit kérdőn néz~Hát ez meg honnan jött?~ gondolkodik, de aztán meg is pillantja az utána futó lányt, aki kis híján utána is ugrik a lapnak, de végül sikeresen elkapja minden baleset nélkül, bár ha kiesett volna se lett volna baja a lánynak. ~Jah hogy egy napló lap volt, értem már~ gondolkodik a fiú, amíg végig nézi ahogyan a lány elrakja azt a lapot*
Szia*köszön neki*Kiültem egy kicsit levegőzni, de nem volt kedvem lemenni az udvarra*mondja és ez igazából nem lustaság, hiszen ha lusta lenne nem lenne ilyen sportos a külseje, de most valahogyan nem volt hozzá kedve*
Amúgy George Darkrain lennék*teszi hozzá még a bemutatkozását is, majd int a lánynak, hogy ha szeretne akkor nyugodtan üljön le*
Lucia Lykos
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 4:23 pm

*Egy papírlap repül ki az ablakon, utána nem sokkal Lucia szalad egy zöld ingben és egy szürke farmerban. Cipőfűzői szokás szerint lógnak, már szinte csoda, hogy nem bukik orra. Egészen az erkély széléig üldözi a papírt, majd elkapja. Mikor végre megszerezte a lapot, elővesz az oldalán lógó táskából egy füzetet és visszailleszti a helyére. Egy határozott mozdulattal becsapja a naplót, amiből egy kis por száll fel, aztán azt is elteszi.* -Hali. Hát te? *Pillant a padon ülő Georgera és közelebb lép párat.*
George Darkrain - archiv
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 4:01 pm

*George ma úgy döntött, hogy nem várja meg az estét a kimozdulással, hanem inkább most még így a délután folyamán sétál egyet, de az épületből kimenni megint csak nem volt kedve, így inkább idebent maradt. Ahogyan az első emeleten sétálgatott, látta, hogy az erkély ajtaja nyitva van, ami két dolgot jelent általában, vagy azt hogy van ott valaki, vagy azt, hogy az ajtót csak úgy felejtette valaki. Elindult hát arrafelé, hogy kiderítse ki van kint, de mikor kilépett látta, hogy nincsen ott senki, de ha már itt jár, akkor inkább leült az ajtó mellett található padra, hátha a nyitva hagyott ajtó majd valaki mást is ide fog csábítani, és nem kell egyedül töltenie a délutánt. Ennek a nyári hangulatnak ellenére is teljesen feketében van, alul egy fekete farmer, felül egy rövid ujjú póló. *
Brittany Wells
Diák

Hozzászólások száma: 21
Msn: armaivanda@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Aki szeretne játszani, az küldjön pü-t vagy vegyen fel msn-re.
Akárkivel játszom, mindegy milyen szakos.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 11:07 am

* Brittany sétál az első emeleten. Még csak tegnap előtt jött,de semmit nem látott. Még sok embert sem ismert meg. Csak Zarát. De Zara sem hatott rá pozitívan. Nem valami szimpatikus neki a lány. Nem tudja mért,de nem. Agyarral, a fehér farkas daimonjával sétálgat. Nem tudja merre menjen, hisz nem ismeri még a sulit. Tegnap egész nap csak pihent, hisz kifárasztotta az utazás. De ma már újult erővel sétálgat, és bunkóskodik. Ahogy elvárhatjuk tőle. Szeme kivan festve, eléggé szépen, feketére. Alapozó is van egy kicsit az arcán, na meg a száján egy kis ajakfény. Kicsit ijesztő lehet a fekete szemével,de jól áll neki. Haja most is rendezetten áll, figyel a kinézetére. A lila csík a hajában eléggé jól látszik. Még a piercingje is a száján. Ma egy szürke, farmer halászgatya van rajta, egy fehér deszkás cipő, és egy kék póló. Eléggé változatos a ruházata. Végül egy üvegajtón lép be, ami egy erkélyre vezet. Kimegy az erkélyre,majd a korlátra támaszkodik. Nézelődni kezdik, és azért reménykedik, hogy jön valaki. Azért még egy embert hagy ismerjen megy.

//Fagy//
Anna Svetlana
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1853
Msn: darknissa@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.
Ha már úgyis a pokolba kell mennem, akkor legalább csináljam rendesen. ;D

.perselus.piton.

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Kedd. Aug. 11, 2009 10:03 am

*Nem reagál a hallottakra, valahogy nincs ereje hozzá. Feláll, majd elköszön, aztán ő is megy a dolgára.*

// Tegnap nem tudtam írni, a vihar miatt. Most pótoltam (: //
Cristopher Woodstock
Diák

Hozzászólások száma: 46
Kaszt:
Üzenőláda: Csak magammal foglalkozok, és Te is inkább tedd ezt! [:

Pozició
Titulus: Első évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:59 pm

-Értem.*mondja a tablettás dologra, inkább nem faggatozik, mert akkor azt hiheti a lány, hogy érdelte a dolog.*
-Hát ha nem fogadod meg ,akkor nem nekem teljesen mindegy.Mármint az nem mindegy, hogy hogy hívsz.*feleli mosollyal az arcán.*
-Pedig ne akard meg tudni. Ha jól viselkedsz, majd egyszer megengedem, hogy belenézz a fejembe, talán...* kacsint a lányra.*
-Na de most sajnálatos módon mennem kell fel a szobámba.Szia, további szép estét.* köszön, majd el is battyog.*
Anna Svetlana
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Aki nappal álmodik, sok olyasmit tud, ami rejtve marad a csupán éjszaka álmodók számára.

.perselus.piton.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:54 pm

- Pech, pedig tényleg ráírhattad volna. Nagy poén lenne*mosolyog, majd vállat ránt. Kissé fáj a feje megint, de az most annyira nem vészes, mint a délutáni.* - Bocs, akkor úgy fogalmazok, hogy nem kell neked tudni mindig, hogy mit csinálok*mondja határozottan és inkább leül, mert az állás kezd fárasztó lenni. Megdörzsöli a szemét, majd válaszol.* - Gondoltam, hogy ezt mondod*vigyorog bágyadtan és az ujjaival a kövön "dobol", aminek persze nincs hangja. A padon ez sokkal hatásosabb. De hát szeret babrálni, ez is megteszi most.* - Ezt most jól meg kell gondolnom Cristopher*és úgy tesz mint aki erősen töri a fejét.* - Nem tudok dönteni Cristopher. Nehéz dolog, az biztos. Olyan jó kimondani, hogy Cristopher*gúnyolódik, majd sóhajt egyet.* - Nem szoktam csak úgy ígérgetni. Egyébiránt meg kíváncsi lennék, hogy mi jár a fejedben, mert te nem vagy olyan, mint a többi.*
Cristopher Woodstock
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:42 pm

-Nincs toll nálam, a fenébe.*mondja vigyorogva, majd mikor a lány elfordul és bevesz valamit akkor felpattan és rámosolyog.*
-Nem szeretném tudni?Ezt te honnét tudod?*kérdezi kifejezéstelen arccal, a kérdésre megcsóválja a fejét.*
-Mint mondtam nem szeretem, hogyha valaki bele akar látni a fejembe.Báár lehet, hogy kivételt teszek Veled, hogyha megígéred, hogy soha többet nem mondod azt nekem, hogy Cristopher.Okés?*kérdezi kis mosollyal az arcán.*
Anna Svetlana
Diák

Minősítés:
Kaszt:

.perselus.piton.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:34 pm

- Igen a kezemre kell írni, ráírod?*nevet fel, majd odanyújtja a kezét azt a kezét, amiben nincs semmi. Szeret hülyéskedni és incselkedni, persze nem mindenki vevő rá.* - Hm, szerintem nem akarod tudni mi van benne*feleli titokzatosan, majd elfordul és beveszi a tablettát. Így talán nem lesz annyira rosszul. Aztán újra a táj felé fordul. Szép hely, bár innen nem látni mindent.* - Igen, kíváncsi vagy. Ne legyél az!*mondja Cristopra nézve.* - És hogy telt a napod?*kérdezi unottan. Számít rá, hogy nem fog válaszolni, de egyszerűen más most nem jutott eszébe. Kezd hatni a gyógyszer egyik mellékhatása.*
Cristopher Woodstock
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:20 pm

*Cristoph éppen a testvéreire gondolt, mikor kinyílt az ajtó.~Istenem csak ne valamelyik stréber legyen az~És nem...gondolja vigyorral az arcán.*
-Szia.Kezedre kell írni, hogy Cristoph és nem pedig Cristopher?*mondja kicsit komolyabb arccal.*
-Mi van a kezedben?*mondja, majd felnéz, és a lány kezére mutat.*
-Remélem nem vagyok túl kiváncsiskodó.*mondja gúnyos mosollyal.*
Anna Svetlana
Diák

Minősítés:
Kaszt:

.perselus.piton.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:13 pm

*Anna nem igazán tudja, hogy mit kezdjen magával. Mehetnékje van, csak azt nem tudja, hogy hova menjen. Csak céltalanul bolyong, kezében a tablettáit szorongatva. Az első emeleten aztán megpillant egy ajtót, ami egyértelműen a szabadba nyílik, mert a többi mind a másik oldalon van. Ezek szerint ez egy erkély lehet. Még ne járt itt, pedig aztán már egy ideje itt van. Benyit hát, majd kilép. Szembe találja magát a délelőtti sráccal.* - Nocsak megint összefutunk Cristopher*mondja gúnyosan.* - Vagyis pardon Cristop*vigyorog önelégülten, majd közelebb lép és az erkélynek támaszkodik.*
Cristopher Woodstock
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Hétf. Aug. 10, 2009 8:08 pm

*A délutáni szundi után slattyog le Cristoph ide.Itt még nem járt, pedig szereti a magasságot, meg az erkélyeket.Bár ez nem olyan magas mint amilyen otthon volt, de ez is megteszi.Azért szereti ennyire az erkélyeket, mert otthon mindig odament ki, hogyha bent a házban állt a bál, és mindenki veszekedett mindenkivel.Most is ezt tette kisétált, majd leült a korlátnak támaszkodva, és elkezdett gondolkodni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 11:37 am

* Cat nem vette észre a kis rigót hiszen nagyon lefoglalta a farkasa és csak arra koncentrált. Mikor a farkas berontott és ráugrott a gazdira Zara mosolyogni kezdett.*
~ de aranyos~ *Állapítja meg a dolgot ám valami feltűnik neki a farkasnak a színe megváltozott.*
- Cat mi van a farkasoddal? mintha más színe lenne vagy rosszul emlékszem?* Kérdezi meg a lánytól. Előfordulhat hogy rosszul emlékszik a farkasra ezért kérdezte meg.*
- Hát igen de aranyos nagyon* Mondja nevetve de nem mozog sokat ne hogy elijessze a rigót.*
- Hallod milyen szépen énekel?* Kérdezi meg a lánytól hiszen Zara zene mániás.*
- Jut eszembe de már lehet hogy kérdeztem a múltok nem azt mondtad hogy nem nagyon tudsz hangszeren játszani?* Kérdezi meg kíváncsian mert úgy emlékszik hogy a lány mondta neki*

//Fagy eltűnt Cat//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 11:26 am

-Velem semmi sem történik!Legalábbis azt leszámítva ha meg akar ölni a saját daimonom!-*De persze ezt nem gondolta komolyan.Ebben a pillanatban Catarina már nem tudta tovább tartani az ajtót és berontott Seth.Eddigin szürke színe eltünt hiszen eredetileg szép vöröses szőre van és egy új farkas toppant be.*~Most véged van!!~ *vicsorított Seth. Ráugrott Catarinára és elkedzte nyalogatni!*~Nah Seth elég lesz már ebből a nagy szeretetből!~*Gondolta catarina de Seth meg sem mozdult.*-Látod Zara nekem ezzel kell együt élnem!Ő az én egyetlen igaz szerelmem!-*Mosolyodott el a lány.*-Apropó szerelem mi van a tiéddel?-*Kérdezte Catarina és még mindig Seth érzelem kinyilvánitásában szenvedett.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 11:21 am

* Zara csak mosolygott azon amit a lány mondott neki. Szívesen meg nézte volna a volna a dolgot. Nem volt nehéz kitalálni hogy kivel játszik mert általában a daimon mindig ott van a gazdi mellett.*
- Hát valahogy megértem hogy nem akarod beengedni egy mérges farkassal jobb vigyázni* Mondja mosolyogva a lánynak.*
- Történt veled valami érdekes míg nem találkoztunk?* Kérdezi meg kíváncsian hiszen ebben a suliban semmi sem biztos.* Teljesen megérti, hogy a lány fáradt hiszen annyi lépcső van a kúriában. Majd egy ki madár száll a párkányra. Egy kis sárga rigó. Csodaszépen fütyül. Zara a rigóra néz és hallgatja hogy füttyül. Nem nagyon mer meg mozdulni mert fél hogy a rigó elröpülne*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 11:08 am

-Ööö...tudod kicsit összekaptunk!-*Mondta a lány és egy nagyot nyelt.*-Seth a neve és semmi baj!Csak meg kellett fürdetnem és ő nem szívleli annyira a viztet én ezért beledobtam a vízbe!És ő szörnyen mérges most rám szóval nem szívesen engedem most be!-~Vajon hogy találta ki ilyen gyorsan hogy Seth az aki elől menekülök?Talán belelát a fejembe?Ki tudja már!~-Jól vagyok én is.....vagyis.....egyenlőre ha Seth nem kap el!-*Mondta és megint nyelt egyet.*-Tényleg szép itt a kilátás!Most inkább itt pihenek egy kicsit az ajtónál mert a harmadik emeletről szaladtam le!.-*Itt viszont tényleg elmosolyodott.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 11:02 am

* Zara kicsit meglepődik a lány belépőjén hiszen beviharzik az erkélye majd még az ajtót is bezárja*
~ mi elől menekül? itt nincs veszély? vagy még is én nem tudok róla~* Vetődik fel benne a gondolat.*
- Szia csak nem baj van?* Kérdezi meg nagyon kíváncsian. Mikor a lány meg említi hogy csak játszik megnyugszik és ekkor veszi észre hogy nincs a lánnyal a farkasa.*
~ á biztos a farkasal játszik~* Mosolyodik el gondolatán de azért rá is kérdez hiszen nem biztos teljesen a dologban.*
- Csak nem a farkas? Jaj ne haragudj de a nevét nem tudom. Tudod nem olyan jó a név memóriám de az arc kiváló* Mondja kedvesen a lánynak.*
- Köszönöm hogy kérdezted én jól vagyok és te?* Kérdez vissza bár a lány nem látszik betegnek.*
- Hát én csak ülök itt és nézem a tájat. Szerintem innen nagyon jó a kilátás* Mondja mosolyogva.*
- Nem ülsz le? vagy nem engeded be a farkasod?* Kérdezi meg kíváncsian*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 10:54 am

*Catarina végig fut a folyóson és csak egy menekülő helyet lát és az az erkély!Gyorsankitépte az ajtót és jó nagy erővöl bezárta.Nekidülve háttal az ajtónak észreveszi, hogy Zara a korláton ül.*-Ohh szia Zara!-*Mondja zavartan.*-Nem is tudtam, hogy itt vagy!-*Közben valami megütötte az ajtót és egy kicsit a lány is megmozdult.*-Tudod én csak játszok egy kicsit!-*Mondta a lány egy nagy zavart mosolyal az arcán.*-És hogy vagy? Mi jót csinálsz?-*Kérdezi Catarina és megint meglökte valami az ajtót.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Vas. Aug. 09, 2009 10:50 am

* Zara érkezik az erkélyre. Szereti ezt a helyet hiszen szép a kilátás. Ma mint mindig egy kék szoknya van rajta egy hozzá illő felsővel. Haja ma le van engedve. Enyhén hullámos haja a vállán pihen. Kinyitja az ajtót de senki sincs ott. Nem bánkódik miatta hiszen közkedvelt hely és biztos jön valaki majd ide. Amíg várja a társaságot. Felül a helyére ami nem lehet más mint a korlát hiszen ha itt van mindig ott ül. A kilátásban gyönyörködik*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Aug. 07, 2009 6:36 pm

-Akkor jöhetne már valaki. *Mondja furcsán mosolyogva. Felveszi maga mellől a tollat és játszani kezd vele.*
-Neked is! Szia! *Köszön a távozó Arithiának.* -Hát nem tudom. Én nem értek a nőkhöz. *Feleli és visszadobja a zsebébe a tollat a papírlappal együtt.* -Szia! *Most a távozó Janának köszön. Simo most egyedül maradt az erkélyen. Lassan feláll és a korlátra hajol, hogy a szürkületbe burkolózó tájat csodálhassa. Egy idő után azonban megunja és elindul vissza a kúriába.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Erkély   Pént. Aug. 07, 2009 6:11 pm

Arithia kissé felháborodva kezdi osztani Janát, hogy az élet milyen szép, és mik a szépek. Erre Jana vállat von a korláton ülve.
- Nem mondtam, hogy nem. De engem annyira nem nagyon izgat.
* Elnyúlik a korláton, és az eget fürkészi. Hallgatja a két elsőst beszélgetni, meg beszélni. Ő megint csak hallgat. Nem jár neki folyton a szája az Aikido megtanította, hogy hogyan uralkodjon magán, és a testén. Mikor a macskáról esik megint szó, a lányra pillant.
- Értem... tehát egy világító, és lángoló macska. Biztos jól néz ki. Én azért maradnék Nevermor-nál. Ő tökéletes nekem. Nem világít, így hagy aludni. Azt egy szóval nem mondtam hogy nem szeretek álmodni. Csak azt, hogy minden alvás egy kis halál. De mint az előbb kifejtettem, ez sem igazán zavar.
* Jegyzi meg megint, majd nézi, ahogy a lányka elviharzik. Rá néz Simota.
- Valami rosszat mondtam?
* Kérdi a jobb szemöldökét kecses ívben felhúzva. Aztán feltornássza magát ülésbe, és lelógatja a lábát a földre.
- Ellenben azt hiszem én is megyek. Lassan meg kéne fürdenem is... No nem mint ha nem fürödtem volna már... csak... mégis. Meleg van ma.
* Mondja majd rákacsint a fiúra, és lassan befelé sétál. Az üvegajtót kihúzza, és belép a folyosóra.
- Hello.
* Köszön el, majd lassan eltűnik a kanyarok között.

Erkély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
37 / 44 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Next