Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Első emeleti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Maria Love
Diák

Hozzászólások száma: 275
Kaszt:
Üzenőláda: Most már tele van a fejem attól a nyamvadt kis tojásokkal.

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 2:32 pm

-Pedig nagyon szeretni való kis lények.* mosolyog, miközben egerét visszadugja a zsebébe.* - Olaszország? Nem sokat tudok róla, egy zongora fellépésen ott jártam, de nem sokat láttam belőle. Képeslapokon láttam csak teljes szépségében, de az nagyon lenyűgözött. Szívesen laknék ott egy ideik. Biztos remekül éreznénk ott magunkat Mouse-zal és apával. Dagadhatsz a büszkeségtől, hogy egy ilyen gyönyörű országot tudhatsz a szülőhelyednek.* mosolyodott el.*
Vissza az elejére Go down
http://www.magiccsapat.gportal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 2:26 pm

-Aranyos. Bár be kell vallanom, hogy én annyira nem szeretem a háziállatokat, sőt...*Magyarázza a lánynak, miközben szemét még mindig az egeren tartja. Maria részeg egeres megszólalására felnevet. Ő még sosem látott részeg egeret, de elképzelni azért eltudja. Vicces lehet, az biztos*-Svédország...Hm..Szép hely lehet. Magyarországról viszont nem sok mindent tudok. Magyar hősök? Azok itt is vannak. Mármint hősök. *Halvány mosolyt ereszt meg a lány felé.*-Én Olaszországból jöttem. Ha még nem jártál ott, csak ajánlani tudom. Gyönyörű egy hely, egyszerűen fantasztikus a látvány. * Ajánlja hazáját a lánynak. Hát igen, hazája az egyetlen olyan dolog, amire még büszke is tud lenni*
Maria Love
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 2:20 pm

-Ő itt az én picike Mouse-om, egyetlen háziállatom, akit én nagyon szeretek.* mosolyodott el,és kezébe vette a picike egérkét, és megsimogatta a bundáját.* - Szegényke néha olyan mint egy részeg egér, de alapjában nagyon okos kis jószág.* motyogta miközben egy kis sajtot csúsztatott az egérke elé.* - Én Svédországból jöttem ide, de valójában magyar vér is csörgedezik az ereimben. Egy kis városból jöttem, amit nagyon szeretek, de Magyarországot sokkal jobban, főleg imádom azokat a magyar hősöket, aki sokat tettek országukért. *mondta miközben, elnézte ahogy Mouse tömi a fejét.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 2:12 pm

*Bólint a lánynak, hogy igen, így már érti, mindenesetre ő nem venne fel ilyen időben miniszoknyát. Megelégszik most a farmerral, majd nyáron előveszi a szoknyáit. Most hagy legyenek csak el a szekrényében. * -Így köszönteni? *Kissé végigfut rajta a hideg. Először nem igazán érti, hogy vajon a lány kihez beszél, mert szerinte nincs ott senki rajtuk kivül, aztán előkerül a kisegér. Egy furcsa undor terül el az arcán. Hát igen, soha nem szerette az állatokat. *-Daimon, vagy háziállat? *Érdeklődik szaktársától * -Egyébként honnan érkeztél ide a Nezabarba? Mesélj kicsit magadról*Kérleli Maria-t, de persze nem kötelező válaszolnia erre a kérésre*
Maria Love
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 2:06 pm

-Ugyan már! * legyintett* - Ha te kiskorodtól kezdve a hideg teremben gyakoroltad a művészeti tornát egy szál tornadresszben, akkor neked is olyan lenne ez az időjárás, mint egy kevés szellő. Hidd el nekem. * dünnyögi miközben a kis csengőt forgatja ujjai között.* - Persze néha én is megkapom a hidegrázást magamtól. Különben is ha már nem soká itt az Új Év,illik rendesen felköszönteni. Igaz, Mouse?* kérdezte a kabátzsebében csücsülő egértől, aki lelkesen bólogatott.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 2:00 pm

*Léptek zajára lesz figyelmes, majd épp fordulna meg, mikor megfordulva. A látvány meghökkenti, hiszen szerinte elég hideg van a miniszoknyához. Csuklyáját eközben leveszi, hogy nehogy szaktársa véletlenül megijedjen tőle. Egy mosolyt erőltetve arcára mutatkozik be Maria-nak.*
-Szia! Francesca L. di Piave, Allidon szak, harmadik évfolyam* Nyújt kezet a lánynak, aztán máris egy kérdést intéz felé.*
-Nem sértésnek szánom, de nem fázol? Engem még így, farmerban és jó meleg pulcsiban is elér a hideg. És ahogy rád nézek, még jobban fázok.*Halványan elmosolyodik. Őszintén szólva nem igazán érdekli, hogy a lány megsértődik-e vagy sem, az már nem az ő dolga. Kivülről persze próbálja a kedves oldalát mutatni*
Maria Love
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 1:55 pm

Maria most jókedvében volt, amit ruhája nem is tudott volna jobba bizonyítani: piros miniszoknya (!!), hozzáillő kardigánnal és sapkával, valamint fűzős cipővel. Az előbb lépett be a folyosóba. Arcán boldog mosoly csücsült, miközben fekete kesztyűs ujjával sapkájának bojtján végén csilingelő csengővel játszott, amikor észrevett egy csuklyás alakot. Maria elvigyorodott.* -Mit szólsz Mouse, új ismeretség a láthatáron.? *kérdezte egerét, és a választ nem várva. Odament a csuklyás alakhoz.* -Szia! Maria Love vagyok. És te?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Dec. 24, 2009 1:49 pm

*Az első emeletre, egy fekete csuklyás alak érkezik meg. A felsőbb emeletekről jöhetettt, hiszen lefelé tart. Csak reménykedni tud, hogy nem akad bele egyetlen egy diákba, vagy tanárba se. Ma nincs kedve jópofizni. Főleg, hogy tudja nagyon jól, hogy mindenki karácsonyi lázban ég, és ilyenkor nem lehet őket leütni. Legszivesebben kimenne, de mivel elég hideg van, ezért elfelejti ezt az ötletét, és inkább tovább sétálgat a folyosón. Aztán ha véletlenül eléri a folyosó végét, akkor megfordul, és az ellenkező irányba kezd el sétálni. A kívülállóknak ez bizonyára furcsa lehet..*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3365
Msn: lizzyke1@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 7:27 pm

-Rendben, legyen. Akkor ne beszéljünk most egy darabig. ~Jobb is lesz.~*teszi hozzá még gondolatban. Nem fog belehalni, igaz jól megvannak, de ettől függetlenül nem lesz nehéz kibírnia Emil nélkül. És ha a fiú arra számít, hogy majd Esti felkeresi, hát téved. Arra ugyan várhat.*-Meglátjuk te meddig bírod majd.*Mondja mosolyogva. Megvan győződve róla, hogy Emil hamarosan, felkeresi majd.*-Menj csak. Szia!*Köszön el teljesen hidegen, majd megfordul, és folytatja az útját az útját lefelé a lépcsőn.*

Emil Jahzeel

Minősítés:
Hozzászólások száma: 339
Msn: evan-darian@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 7:18 pm

-AKkor mi most ne beszéljünk egymással egy ideig, akkor sem, ha mi találkozunk valahol itt. Te nem fogod bírni. *Mondja Emil kissé vigyorogva, majd hátrébblép, hisz ez a közelség, ez a személyes térben való mozgás nem éppen fér bele a no kontaktus dologba. Esetra hamar be fiogja adni a derekát, hisz Emil nagyon csábító, de ő már igazán edzett nőcsábász, úgyhogy ne legyen teljesen meggyőződve róla a lány, hogy nem tartogat még meglepetéseket neki ez a Jahzeel-fiú.*
-Én megyek akkor most el, de tudod hol találsz. *Mondja a fiú, majd egy kacsintással pecsételi meg szavai igazát. Emil nagy esélyt lát arra, hogy a lány akár már ma este felkeresi őt a szobájában.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: ˝Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'˝

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 7:13 pm

-Óó, még hogy én nem bírnám? Jobb ha tudod édes, simán kibírnám nélküled. Viszont te nem hiszem hogy kibírnád nélkülem.*Mondja lehiggadva, egy kihívó mosollyal az arcán. Most már visszanyerte a lélekjelenlétét, sokkal bátrabban néz Emilre. Szemei kihívóan csillognak ahogy néz fel Emilre.*-Mivel bizonyítsam be neked?*Kérdi, jelezve, hogy belemegy a ˝játékba˝.*

Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 7:05 pm

-Fogadjunk, hogy de. Te nem tudsz meglenni nélkülem. *Mondja EMil most már nem annyira fszülten, inkább derüsebben.*
-Te bírnád nem egy hétig sem, hogy ne beszélj velem. *Mondja a fiú kicsit heccelődve a lánnyanl. Biztos benne, hogy Esetra először tartaná magát, de hamar feladná és a karjaiba omolna. Addig meg szabadon tud ugye flörtölni és játszadozni más kiscsajokkal.*
-Mit mondasz akkor te? Be tudod bizonyítani, hogy kibírod társaságom nélkül? *Érdeklődik élénken és még mindig felpiszkálva a lányt.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 7:01 pm

-Nem nem csináltam semmit. És igen, minden jogom meglenne hogy haragudjak rád.*Mondja még mindig nyugodtan. Mikor pedig meghallja hogy Emil miket mond elmosolyodik.*-Hohóó hol mondtam én ilyeneket? Csak azt mondtam, hogy haragudhatnék rád. Ebből rögtön ezt a következtetést vontad le?*Közben pedig ahogy Emil kezd közeledni hozzá, kezd kissé melege lenni. Közben azon imádkozik nehogy elpiruljon, mert az most nagyon nem jönne jól. Mikor Emil már a fülébe suttogja az utolsó mondatot, libabőrös lesz, ezért megpróbál hátrébb lépni egy lépést.*-Ne szállj el magadtól. Nem halok bele, ha nem vagyunk együtt.*MOndja, s próbál természetes hangon beszélni.*

Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 6:51 pm

*Állja ő a lány tekintetét, nem kell adtól félni, viszont a fiú érzelmei, kezedenek kitörni és most nagyon feszült pillanatok következnek.*
-Azt mondod, hogy nem csináltál et semit rosszat? Te akarsz rám haragudni, mert gyanúősítalak én téged? Tehát én vagyok nagyon fontos neked? *Mondja a fiú nagyon halkan, feszülten és közben egyre közelebblépdel a lányhoz, szinte már teljesen összeérnek. Emil minden izma megfeszül, szinte eggyéválik a szenvedélyes feszültséggel*
-Szóval te akarsz engem nagyon? Én vagyok neked nagyon fontos és belehalsz ha nem vagyunk együtt... *Mondja a fiú ugyanolyan pimaszul, mint anno odalent a fürdőben. Ezt már egészen a lány fülébe suttogja. Nagyon kiváncsi, szinte égeti a kiváncsiság, hogy miot reagál erre a lány.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 6:43 pm

-Igeen, hozzám szólsz, mert megszólítottalak. Egyébként meg tutira simán elsétáltál volna mellettem. Vagy nincs igazam?*Mondja s kérdőn néz Emilre.*-Én elcsábítom a fiúkat? Dehogy. Semmi ilyesmit nem csinálok. És tudod, inkább nekem lenne okom megsértődni, amiért ilyenekkel mersz gyanúsítani.*Mondja teljesen higgadtan. Közben végig Emil szemeibe néz, kíváncsi hogy a fiú állja e a tekintetét, és hogy mit reagál. Ha nem fejezi be a drámázást, még a végén, Esti ténylegesen megsértődik rá, és onnantól a fiúnak nem sok esélye maradna.*

Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 6:33 pm

-Dehát most is hozzádszólok kislány! *Kapja fel egy picit a hangját Emil, tehát a száraz stílus átváltozik élénkebb beszédmódba.*
-Én mondtam hülyeségeket? Te vagy nagyon szép és te tudsz könnyen elcsábítani más fiúkat, bár én vagyok legjobb, nem tudom minek neked más. *Mondja a fiú ezúttal kissé szomorúbbra viszi hangját. Érzelmi terrorban akarja Esetrát tartani, mert az olyan nagyon jó. Túl jófej azonban EMil ahhoz, hogy nehezteljen majd emiatt rá csinos szaktársa, Estera, hisz a vak is látja, hogy milyen jól megvannak egymással.
Közben ugyebár a folyosón álldogálnak, ahol kissé huzat van, hisz nyílván nincs se mágikusan, se sehogy kifűtve egy ódon kúria folyosója. Emil mégsem fázik, hisz egyrészt nem tud a hűvösségre koncentrálni, msársézt ugye fűti színjátéka szenvedélye.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 6:25 pm

-Nem akarsz velem beszélni?*Kérdi s közben csalódott arcot vág. Legalábbis úgy tűnik. Esti nem az a fajta aki leállna jelenetet, szóval most sem lesz ez másképpen. Máshogy fogja ő rákényszeríteni Emilt hogy viselkedjen normálisan.*-Mit mondhatnék? Hisz legutóbb is egy csomó hülyeséget vágtál a fejemhez, aztán elrohantál. Szóval...*Mondja, s Emil mellé lép, úgy hogy a közelebb lévő kezét Emil vállára teszed.*-Tartósan nem akarsz hozzám szólni?*Kérdi pillogva, ellenállhatatlanul.*

Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 6:09 pm

*EMil biztos volt benne, hogy a lány rá fog most zúdítani egy kisebb paprikás hangulatot. Mindegy, a szlovén fiú kifejezetten jóü szinész, ergo nem ijed meg ilyesmitől.*
-Én észrevenni téged, csak nem akartam beszélni, mert ki tudja mit mondasz megint. *Veti oda a lánynak szárazon. Közben majd beledöglik, hogy megérinntse a lányt, de nem, most ez a színjátszás időszaka.
Nem sokat változott még a fiú, amióta itt van a Nezabarban. Ugyanolyan nőcsábász és felszabadult jellem, mint amilyen volkt, csak közben talán egy-két számmal nőtt az IQja és persze megnövekedett mágikus tudása is.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 6:06 pm

*Még éppen hogy elérte a folyosó közepét, mikor látja, hogy valaki a lépcsőröl ráfordul a folyosóra. Az a valaki pedig nem más, mint Emil.*-~Úú na várj csak.~*Mondja kissé felpaprikázódva, amint meglátja Emilt, no meg hogy milyen ráérősen lépdel. Esti csak egy kicsit meggyorsítja a lépteit, majd mikor odaér Emilhez, a fiú elé lép.*-Szia! Látom folytatod a drámázást. Már még észre sem veszel?*Mondja, és legszívesebben hozzátenni, hogy: sebaj, úgyis sietek mert randim van. Már csak azért is hogy idegesítse. Na de ezzel még később is előállhat. Most egyenlőre várja, mit fog reagálni Emil.**

Emil Jahzeel

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 5:57 pm

*Emil épp vacsorázni volt odalent az étkezőben, így most fölfelé tart a szobájába, hogy elnyúljon ott egy kicsit. Az első emeleti folyosón azonban érdekes találkozás várja, hisz Estera jön vele szemben. Legutóbbi találkozásukkor Emil kifejezetten hatalmas drámát csapott, mivel ő imádja az iszonyú nagy drámákat. Ha már akkor elkezedte a játékot, hát folytatja, úgyhogy nagyon ráérősre fogja a tempót, de kifejezetten úgy tesz, mintha észre sem venné Esetrát.
Kiváncsi a lány reakciójára, hisz legutóbb nem várta meg azt, hanem elviharzott, persze vigyorogva, amit viszont a lány már nem láthatott.*
Estera Linnet
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Nov. 20, 2009 5:44 pm

*Lustán ballag felelé a harmadikról. Egész nap csak lustálkodott, most már itt az ideje, sétálni is egy kicsit. Tehát miután átöltözött, felvett egy farmert, és egy fekete blúzt, na meg pulcsit, utána elhagyja a szobáját és végigsétál a harmadik emeleti folyosón, majd a másodikon is. És végül leér az első emeletre, és most ezen a folyosón halad végig.*

Vilen S. Vyacheslav
Diák

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Vilen Savva Vyacheslav

Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Szer. Nov. 11, 2009 2:30 pm

*Vilen meghallgatja az instrukciókat és csak biccent rá,jelezve,hogy értette.*
-Ó,nem lesz gond ne aggódj.Inkább a lányok szoktak hozzám jönni. *vigyorog sandán,majd ismét csak biccent.*-Értem.Nincs gáz mondom... próbálj meg egy picit megnyugodni. *ironizál széles mosollyal majd már fel is érnek az említett vendégszobához.*
-Kösz mindent. *kacsint a lányra Vilen,és elveszi tőle a kulcsot,majd elhúzott szájjal néz lakótársaira.*-Hát remélem,hogy hamar kapok szobát. *mondja kicsit elégedetlenül,aztán még a lányra néz miközben leteszi a halkan huhogó baglyot a földre.*
-Neked is. *köszön el ő is a lánytól.*-És remélem legközelebb többet tudok majd meg rólad. *teszi még hozzá,majd mikor Ariadné sarkon fordul,ő bezárja az ajtót és leül az egyik ágy szélére.Nem fog kipakolni,úgyis majd kap szobát,addig meg minek... majd ott.Aztán meg...most úgysem marad itt.Inkább körül néz kicsit.Aztán majd kiderül mi lesz a vége a felfedező körútjának.Hosszú még a nap.... és ő pedig alighanem sok időt fog még eltölteni a kastély ódon falai között....*
Ariadné Tanith

Hozzászólások száma: 274
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Szer. Nov. 11, 2009 2:18 pm

Dehogy vagy te batman, inkább csak valami apró denevérke még most. De ez változhat. *fűzi hozzá szarkasztikus mosollyal, miután egy darabig merőn nézte a fiút. De itt az ideje, hogy továbbhaladjanak. Továbblépdel a lépcsőfordulóból fel az első emeletre. Közben hallgatja az új ismerőst, és flegmán vállat von.*
Hát igen, tömve van, még annak ellenére is, hogy nem mindenkit vesznek fel ide. *Egy pillanatra elhallgat, még mindig nem könnyű megértenie, hogy mit kereshet itt olyan, aki nem aranyvérű, ámbátor már látott pár félvér és mugli tehetséget is.* Remélem azt észben tartod, hogy este tíz óra után csak a szobádban tartózkodhatsz, nem mehetsz fel a lányokhoz. Persze van néhány kivételes helység, amit lehet használni. Az egyik a főhadiszállásunk, lényegében a temető. A másik pedig a bárdokkal közös helységünk egy kis fogadó jellegű szobácska. A neve: Fogadó az Énekeshalotthoz. Felhívom a figyelmed, hogy Nellondba hétköznap diák nem mehet le, hétvégén pedig vissza kell érni szintén tíz órára.
*Végighallgatja a fiú történetet nagyvonalakban, aztán kimérten biccent, jelezve hogy ő bizony nem adja ki magát ilyen könnyen.* Értem. Köszönöm az információkat, remélem jól fogod érezni magad nálunk. *Aztán rájön, hogy valamit mégiscsak mondania illene. Összeszűkiti a szemeit, és agyal, hogy vajon mit mondjon, ami igazságtartalmú. Aztán vesz egy apróbb levegőt, és mond pár semmitmondó dolgot, ami akár közérdekű is lehet.*
Nos én félig görög, félig indián vagyok, azért jöttem erre a szakra, mert a nekromancia enyhén szólva is igen komoly tudomány, pont olyan, amit egy magamfajta leányzó értékelhet.
*Közben végigsétálnak a folyosón, és elérkeznek a vendégszobákhoz. A lány előkotor egy bronzkulcsot a zsebéből, és kinyitja a zárat. Belöki az ajtót, bent éppen alszik pár diák, ezért suttogóra fogja.* Ez lesz a szobád, de majd adunk végleges szobát is, ahogy már említettem.
*A fiú kezébe nyomja a kulcsot, és komoly ünnepélyességgel mosolyodik el.*
Én most megyek, pakolj ki egy üres szekrénybe. Majd úgyis összefutunk, ha mást nem, akkor az órákon. Halálszagú szép délutánt. *Köszön el vidoran összeütve a bokáját, és elindul vissza a földszintre. A sötéten lobogó köpeny végül eltűnik a lépcsőforduló homályában.*
Cirelin de Sovalon
Alapító
Alapító

Minősítés:
Hozzászólások száma: 17273
Msn: rigoevi@freemail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Szakvezető

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Pént. Okt. 09, 2009 7:54 am

//Két vezetőségi tagnap baromire illene ismernie a házirendet, miszerint este 10 után nem lehet kint játszni, és a hsz-ek alapján én valahogy nm igazán járőrözést feltételezek. Akkor sem lehet kint játszani, ha az fagyasztott játék. Este 10 után minden esetben csak az engedélyezett helyszíneken lehet játszani. Ez most így egy figyelmeztetés, a következő ilyen esetén már kiírásba kerül a kihágásokhoz is, kérlek, hogy figyeljetek már vezetőségi tagként jobban.//

567 éves éjtünde, épp ezért jellem téren nem kimondottan kedves, de tiszteli a tudást, és a tudni akarást. A férfi nemet szinte semmire sem tartja, ezt csak az iskola miatt próbálja visszafogni valamelyest. Az illúziók, dalok és tér-időmágia mestere, uralma alá tud hajtani az elme erejével szinte bárkit.
Előtörténet
http://www.nezabar.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Első emeleti folyosók   Csüt. Okt. 08, 2009 10:31 pm

Leona csak áll, és nézi őt. Jana is csak áll, és mostmár nem mond semmit. Mindent elmondott. Szemeiben továbbra is az a fény csillog ami az előbb. Azt, hogy toroknak akar ugrani... azt csak Leona hiszi. Nem akar ő bántani senkit. Az hogy a kaszással fogócskázik... szintén egy helytelen feltételezés. Semmi olyat nem csinált, amibe belehalhatott volna... na jó. A griff. az volt az egyetlen eset. Így marhára nem érti, hogy Leonának mi a fene baja van. A kákalagok? Azok a kis mitugrász izék? Jana csuklóból intézte el őket, amint megtapasztalta a saját bőrén, hogy valóban a varázslat ami segíteni tud. Letérdel Lagmarral szembe, és a szemeibe néz.*
- Kicsim... nyugodj meg... higgadj le. Nem vagy így szép... Vagyis... nekem így is gyönyörű vagy. De most nyugi.
* Azzal a hiéna nedves orrocskájára nyom egy puszit. Na ez is... belegondolni... Ha hiéna lenne... valódi állat, akkor még helytálló is lenne, hogy nem túl higiénikus. De ez az állat, nem is állat. Ő Jana egy darabja. Ott térdel előtte, majd átöleli az állat nyakát. És simogatja. Keze meg megremeg egy pillanatra, ahogy a selymes bundát cirógatják.*
- Ma te leszel a párnám. Hallani akarom a szívverésed szerelmem.
* Sóhajtja a hiénának, aki csak bólint egyet, majd nyel egy nagyot. Nézi, ahogy Leona elrohan, majd megáll egy oszlopnál. Megtámaszkodik, majd tovább szalad. És persze nézi Jana is... neki az elméjében jelennek meg a képek. Szemeibe lassan könnyek gyűlnek, amit gyorsan bele is töröl a foltos állatva, majd tovább szorongatja. Lassan ő is a zokogást fojtja el. ÁM gyakorlottabban mint Leona. Ahogy megszólal, csak a hangjában lehet felfedezni apró rezdüléseket, amik arról árulkodnak, hogy nincs teljesen jól.*
- Sze..retlek Lagmar... Nagyon...
* A hiéna most nem kacag fel. Nem ugrándozik boldogan. Szemeiben lassan bánatos fény ül ki, majd ő is halkan sóhajtja.*
- Én is téged Marijan... én is téged... Örülök, hogy... hozzád csapódtam. Nem tudom miért történt... de... mindegy is mostmár...
* a hangja halk. De Jana pont érti. És neki ez a lényeg. A hiéna újra megszólal*
- Ne sírj Kedvesem... ne sírj... minden rendbe fog jönni... nem lesz semmi baj.

Első emeleti folyosók

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Eoriya, az első női Zöld lovas
» A nagy vonatrablás - Kensei és Namiko első találkozása
» Folyosók és mosdók
» Titkos folyosók
» Központi csarnok - ahol a folyosók elválnak