Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Sarki róka háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 1:27 pm

- Mivel fogtam be a hajam... nem mindegy? Váááh... Franciák... * A mondat magyarul hangzik el, így nem sokan érthetik... Vagyis hát... Jana reményei szerint senki. Ne tudja szerencsétlen, hogy bizony nagyon is értik a mondatát. Mégpedíg pont az akinek címezte. Így aztán csak figyeli, ahogy bepakolják a fiatalabb Smithst a páncélba. Közben jókat röhög. Filipp segít Doriannek, majd a végén már csak legyint egyet.*
- Arinak így is úgy is mindegy. Új doki vagy régi.. .teljesen lényegtelen. Nem túl sokat érne már... * Vigyorog szemtelenül, majd egy puszit küldve kedves barátnéjának. * - Na jóvan... csináljatok már valamit...*Jegyzi meg halkan, mikor már kezdi unni magát. Majd aztán a kezeinek egyik összeérintésével telekinetikus erejét felhasználva egy vázát szétpattint darabjaira. Nincs ugyan robbanás... de a dolog működött.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 1:21 pm

- Akkor keress magadnak másik orvost. *Sóhajt fel, majd, amikor látja, hogy Filipp kezd Royosodni, akkor felsóhajt, é hanyatt hátradől az ágyán, tarkója alatt összefogva a kezeit.* - És én nem tudtam szólni, ugyanis akkor mentél el az egyenruhákért, amikor én öltöztem. És egyébként is... olyan lelkes voltál, nem akartalak volna megakadályozni se. *Vigyorog sunyin, Ariana felé pislogva, úgy fekve. Extrasunyi Edward Elric. Amikor Connor a páncélhoz megy, akkor feltápászkodik, öcséhez csoszog, és segít neki belemászni, leplezetlenül vigyorogva mostmár. Most, hogy nem ő Ariana öltöztetési mániájának egyetlen szenvedő alanya, kezdi élvezni a sztiuációt, és ha tudna kötözködni, valamibe tuti belekötne csakazértis. De hát így jár az, aki nem ismeri a történetet igazából... csak visszacsoszog az ágyához, visszahuppanva rá.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 1:13 pm

- Igazából nem ő az orvosom. ~ Már ha jól értettem, hogy csak a balszerencsésebb napokon kísér ő a terápiára. ~ *Vonja meg a vállát, persze Dr. Drake-kel kapcsolatban.* - Az igazi orvosommal meg nem tudok konzultálni, meeeert... külföldre utazott. Igen. Messzire, és fogalmam sincs, hova. *És ez pontosan így igaz. Mikor Dorian vadlónak nevezi Filippet, akkor nem tudja megállni, halkan maga elé morog egy mondatot, amit tulajdonképpen kb. csak Matt érthet, mivel Ariana az ő kezéhez hajol, rajzolgat, meg esetleg Jana, aki szintén mellettük áll, a kezeit odatartva.* - Save a horse, ride a Mustang... *Aztán felpillant, elveszi Jana kezeit - Matt-tel végezve, persze -, és felrajzolja a köröket.* - Szólhattatok volna hamarabb is, hogy ne kunyeráljam el tőle, mert Filippnek van. *Motyog, nem megemlítve, hogy ő nem hagyott időt szólásra.* - Na de akkor én ezt vissza is viszem Faith-nek, mielőtt baja esik... ~ Meg szerzek Lucastól fényképezőgépet, de azt nektek nem kell tudnotok. ~ *Kissé gyanúsan nyújtja el némelyik szót, majd felkapja az egyenruhát.* - Meink sajnos nincs, pedig a panda egész jó ötlet lenne. Na mindegy. Greeling, fehér szalagom meg ni... *Itt megakad, elgondolkozik, majd elvigyorodik.* - Kifosztom az árulót, úgyis megérdemli. Gabrielt ilyen szerkóban kerülnöm kell, mert visszaveszi a kalapját... Szóval nyugi, mindjárt kapsz fehér szalagot, és masnira kötöm, de a szemeidet csukd be, mert lencsém nincs. *Azzal kisétál, a hajgumit elrakva, akkor nem erőszakolja bele Matt hajába.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 1:04 pm

* Filipp csak a fejét fogja, miközben felveszi az egyenruháját. Igen, a SAJÁT egyenruháját, aminek a kesztyűin még hímezve is van a minta, és nem "csak" rajzolva. Ha már valamit csinál, akkor jól akarja csinálni. Közben előhúz egy szalagot, ami nem éppen fehér... sokkal inkább... drap barna, és Jana hajába tekeri, hogy teljes legye a kép. És helyes legyen a kép. Aztán ő válaszol Mattnak.
- Hé Franci. Ne kötözködj... Anginak semmi hibája. * Ő nagyon is tökéletes... de ha nem tetszik... * Int egyet a pálcájával Jana kardja felé, mire az esernyővé válik.* - Akkor szétveri a fejed, ahogy szokta a többiekét.* Jelenti ki vigyorogva, miközbe azt nézi, ahogy Jana össze-össze érinti a tenyerét.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:51 pm

- Nekem nem gurult el semmilyen gyógyszerem, itt én vagyok az áldozat. *Néz szúrósan Dorianre, aki hasonlóan néz vissza rá, láthatóan ők ketten versenyeznek a "legnagyobb áldozat" címéért. Legalábbis ők úgy érzik.* - És én nem vagyok ökör, engem csak felkapott a csorda. *Méltatlankodik, de tűri, hogy próbáljanak Linges frizurát alkotni neki.* - És a szememmel mit kezdjek, tudtommal Greelingnek violaszínű szemei vannak, és összeszűkült pupillái. Vagy játsszam azt, hogy Ling irányít, és csukjam be a szemeim? *Kérdezi "készségesen", szokásos francia akcentusával, de bulgárul, elvégre azt fix, hogy mindenki érti.* - És hajgumi? Ejnye. Ling haja fehér szalaggal van összefogva. *Igen, ő is nekilát kötözködni, mer mér ne. Francia=maximalista. Ha már benne van, csinálják jól.* - És masnira van kötve. Hééé, Solf, vagy Angie, vagy melyik vagy. Mivel fogtad össze a hajad? *Pislog, elvégre az se mindegy ugyebár. Egen. Matt kezd belelendülni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:39 pm

*Pislogva néz körbe, és igyekszik minél több embert felismerni, de a Filipp-Dorian-Ariana hármas után leragad. Ez a bátyja barátja, amaz maga a bátyja, emez osztotta várószobába, de körülbelül eddig tart a tudománya, Matt, Jana neki teljesen ismeretlen.* - A csomó ökör beöltözik egy csomó ökörnek... *Morogja Filipp szavaira, majd Pereus kifakadásán jót vigyorog.* - Pedig szerintem tök jó Black Hayate lennél, ha átalakítanánk egy kicsit. Kár, hogy Meink nincs, Keira, Chrona, vagy végső esetben Dwalin lehetne befestve Xiao Mei, úgyis büntetendően jól szórakoznak. *Szúrós pillantást vet az említett három daimón felé, sorban, a nevük említésekor. Aztán lemondóan felsóhajt, és felkel az ágyról.* - Valaki segítsen belemászni a páncélba... Fi... Roy, nii-chan. *Szólítja a két fiút, akit még ismer, majd valahogy magára ügyeskedi Al jelmezét, és kissé tompán szól ki belőle.* - Marhára nem látok semmit, és ha véletlen eldőlök, rá valakire, akkor azért előre bocsánatot kérek!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:33 pm

*Janácska inkább nem szól semmit. De ő is úgy érzi, hogy elgurult a gyógyszerül. Bár nem tesz megjegyzést. Inkább csak szótlanul odasétál Arihoz, és mutatja a tenyereit. Tudja jól mi fog odakerülni. Ám sajnálja, hogy nem tud robbangatni.*
- Az igazat megvallva inkább lennék Erick Foster... de... mindegy. Jó nekem Angi-ként is. * Sóhajt egyet a lány, majd vissza dobja magát az ágyra.* - A fiatalkori Angie...*Közben figyeli, ahogy Filipp a szekrényéhez sétál, és onnan akaszt ki egy kék Roy egyenruhát.* - Azt hiszem Ari... nem kell aggódnod a Kuzin ruhája miatt.* Jegyzi meg halkan, vigyorogva.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:25 pm

- Lélek a páncélban. Ajvé. Fogadjunk, hogy igazából végig benne bújkál láthatatlanul, és csak szívatja a jónépet. Te meg ne adjál nekik ötleteket, tőrrel akarták lenyiszálni a karomat. Meg katanával. *Az utóbbi szavait persze Connornak intézi, majd rezignáltan, beletörődve felveszi a fehér kesztyűket. Filipp szavaira aranyszín szemei a srác felé villannak.* - Te kellesz, abban az egyenruhában, ebbe a bizarr kompániába. Pont. És hiába az egész, vadló lesz belőled, különben ezekkel taposlak meg. *Sziszeg, egyelőre még nem hisztizik, nem balhézik, csak lemutat a bakancsos lábaira. Amik mellesleg kezdenek határozottan fájni. Mindenesetre pont ezért ül még mindig az ágyon, és nem pattog, de az ember szinte látja a feje felett az esőfelhőket, szigorúan villámok nélkül.* - Viszont azzal egyetértek, hogy azzal a Dr Drake-el kéne még kellene konzultálnod, Ari. *Pillant a lányra arany szemeivel, nem tudván, kicsoda-micsoda Dr Drake.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:16 pm

*Edward-Dorian szerencsére hamarosan megérkezik, magával hozva Connort, aki egyelőre nem Al, de majd mindjárt lesz. Matt sem ellenkezik nagyon, úgyhogy Ariana szépen lenyomja az ágyra.* - De hasonlítanak a vonásaid, és még mindig te hasonlítassz a legjobban Greeling-re, és hidd el, én sem vagyok olyan menő, mint Riza, szóval nem gáz, hogy nem vagy homunculus. *Nyugodtan beszél, és szépen elhúzza Matt kezét, hogy rá tudja rajzolni a jelet, precízen, fejből, hiszen eleget készült erre, mostmár megy a sablonja nélkül is. Mikor ezzel végzett, felkapja a másik pár fehér kesztyűt, és Dorian felé dobja.* - Tessék, ezt még vedd fel, hogy az öcsédnek se legyen mibe belekötnie. És belőle Alphonse lesz, Edward öccse, akinek a lelke egy páncélba van belezárva. És még Matt úszta meg a legjobban, neki még a ruhája is egészen stimmel, csak egy később lemosható jelet kap, meg mindjárt megoldom a haját... *Elgondolkozva nézegeti Matt fürtjeit, majd feláll előle, felkapja Faith egyenruháját, Filipphez lép, közelebb hajol, és suttogva szólal meg.* - Filipp... Dorian-t elnézve... Mindenki jobban jár, ha te most szépen felveszed ezt az egyenruhát. Meg a kesztyűt is. És van kölcsönbe egy olyan pisztolyod, ami hasonlít Rizáéra? Jah, és az egyenruha... ha egyetlen folt, szakadás, vagy akármi lesz rajta, akkor mielőtt elevenen elégetnek, utolsó cselekedetként kibelezlek. *Jegyzi meg kedvesen a fiúnak, és Jana felé fordul, akinek szavaira Pereus már fel is csattan.* - NEM! Engem kihagytok a balhéból, nem fogtok fekete-fehérre festeni és kutyává alakítani! Riza otthon hagyta a dögét, ennyi, kész, vége! - Faith Havocnak? Lehet, hogy jó lenne, de örültem, hogy az egyenruhát megszereztem égési sérülés nélkül. Nem igazán merem felkérni. *Húzza el a száját, majd Connor-ra pillant.* - Na, ne bújj el, úgyse úszod meg. Tessék belemászni a páncélba. És le akartuk nyiszálni, de sikítva menekült, és nem tudtuk elkapni, úgyhogy inkább békénhagytuk. De papírból csinálni nem rossz ötlet. *Ezután visszafordul Matt-hez, és egy hajgumi meg néhány hullámcsat segítségével igyekszik Greeling frizurát varázsolni neki.* - Jana, majd gyere ide, rajzolok a kezedre. Filipp, előbbi szavaidra pedig... sajnos Dr. Drake leállt a gyógyszerekkel, megunta, hogy nem vagyok hajlandó bevenni őket, és újabban már nem is ad. Úgyhogy sajnos ez van. Ja, meg délután negyed kettő, ami nem egészen hajnal.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:06 pm

Filipp nézi a betóduló állatkertet. Láthatólag vannak páran, akik nem is tudják miért vannak. Ám amint meglátja Arit... azaz Rizát, kizuhan az ágyból. Nagyon is ismeri az animét, és a mangát is. Két kedvence van... Angelina Kathrine Kimblee, és Hawkeye. És láss csodát... mind a kettő megjelenik. Ám az egyik Jana hangján érdeklődik az árúról. Arra csak biccent, ahogy feltápászkodik a földről. Egy boxer, és egy hosszú fekete póló van rajta.
- Mivan? Elgurult a gyógyszeretek? És nem adott a doki újat? Mi a fenét csináltok itt, beöltözve egy csomó ökörnek hajnalok hajnalán? * Kérdi ám látni, hogy jót vigyorog valahol a dolgon. Ezt leginkább Dwalinról lehet leszűrni, aki már le is zuhant az ágy támlájáról, és úgy fetreng, szinte görcsök között.
- Na meséljetek mi kéne ha vóna? Arra ne nagyon számoljatok, hogy beöltözök... de Cosplay ruhát jóáron természetesen tudok kölcsönözni... nos?* Teszi fel a kérdést, mit sem foglalkozva Eddel, Conorral, és a többiekkel. Janával, és Arival próbál tárgyalni... de leginkább Arival. Most előtűnik belőle a kalmár, és kalóz vér.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 12:00 pm

*Szegény elsőszámú áldozat, éppen csak a madárházba indult, levegőzni, meg szeretett madaraival szórakozni... Ki tudja, talán a talpig fekete öltözet, meg a hosszú fekete kabát is hozzátett a dolgokhoz, mindenesetre egyik esemény a másik után, és a következő amit tud, hogy egy csapat idegen veszi körbe, és egy idegen szobában van. Aucs.* - Comment...? *Nyögi be franciául, a "hogyan" szót, pislogva, miközben az egyik ágyon ül, és hosszú percek után először szólal meg, kifakadva.* - Nem vagyok ázsiai, kikérem magamnak, és mi van itt?! *Két kézzel megmarkolja az ágy szélét, szürke szemei elkerekednek, és gyanakodva pislog fel Arianára.* - Matt vagyok köszönöm, nem Greeling, akármi is az. Najó, tudom, hogy mi az, de nem vagyok homunculus, bocs. *Duzzogva összefonja mellkasa előtt a kezeit. Igen, az animével tisztában van.* - És mit akarsz te kezdeni a hajammal? *Teszi hozzá, szintén gyanakodva, de azért nem kapálózik, szóval ha Ari elkapja a kezét, akkor bizony oda kerül a vörös jel.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 11:55 am

*Az öcs pedig megadóan hagyja vonszolni magát, de persze azért nyávog... de legalább már nem kalimpál.* - De akkoriiiis... Te túl magas vagy Edward-nak! *Duzzog, majd mikor végre a szobában leteszik, akkor feltápászkodik, leporolja magát, és a remekül szórakozó Keirát ignorálva döbbenten körülnéz, aztán halkat füttyent.* - Jó... azért tényleg egész szép csapatot hoztatok össze. De... engem tényleg a páncélba akartok belerakni...? *Daimónját felkapva hátrál néhány lépést, és besorol Dorian mögé, elbújva a bátyus háta mögött. Aztán Jana szavaira arrafelé pislog.* - Edward-nak sincs automail karja és lába. Komolyan nem nyiszáltátok le? Legalább papírból csináljatok már neki valamit. És kesztyűje sincs. *Morcosan kötözködik, még mindig bizalmatlanul pislogva a páncélra.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 11:50 am

* A hófehér öltönyös Jana lép be, szájában egy vörös gömböcskével, miközben maga után egy páncélt lebegtet.*
- Szevasz Jachta... megjött amit rendeltem?
* Néz a srácra, miközben besétál. Őt nem igen zavarja, hogy ki mit csinál, lévén ő csak szívességet tesz. Arinak. Ő beöltözött Kimblee-nek, mert miért ne... noha mellben valószínűleg kicsit erősebb, mint az adott személy... dehát... ne várjon senki csodát, ha lányt öltöztetne be. Amint beér a gyülekezet után, leteszi a páncélt.*
- Jólvan Ari... mostmár rajtad a sor. Te fogod megfűzni Jactát, hogy vállalja amit akartál... de nem értem, hogy miért nem hoztad Fiathet Havocnak? Szerintem megfelelő lett volna... jah... és mi van Hayattal? * Na igen... Jana kötekszik. *
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 11:44 am

*Edward-Dorian jön is szépen, maga után vonszolva Maes Hughes emberrabló-módszerével öccsét. Persze az elmaradhatatlan esőfelhővel.* - Kuss. Nemérdekel, hogy alacsonyabb vagy, én vagyok az idősebb, ergo én vagyok az idősebb testvér. És oké, hogy ezt rámadták, de páncélba nem tudnának belenyomni, ezt alighanem tudják. Pont. *Jegyzi meg, majd besorol nem sokkal a megnövekedett csapat után a Sarki róka bal oldalába, tipikus "én csak áldozat vagyok" fejjel. És Edwardként persze, rábökve öccsére.* - Egy darab Connor rendel, bár fogalmam sincs, kit akartok belőle csinálni. Neked meg részvétem. *Biccent Matt felé, majd tüntetően lehuppan az ágyára. Morcos Ed.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 11:38 am

- Csak kérdezz nyugodtan, és akkor mondjuk, ki kicsoda. *Legyint Dorian szavaira, majd ugyebár elválnak, és Janával békésen sétálgatnak a folyosón, amíg Dorian beszerzi az öccsét. Ariana a páncélokat méregeti, majd az egyiknél megáll.* - Ehhez mit szólsz? *Fordul Jana felé.* - Lebegteted, vagy inkább é... *Itt megakad, ugyanis meglátja a mellettük gyanútlanul elsétáló Matt-et. A fiú után néz, némán, ledermedve.* ~ Ázsiai vonások... sötét haj... ~ - Liiiiiiiing! *Visít fel, majd hirtelen Matt mellett terem, és megragadja a kezét.* - Sziasziaszia, Ariana vagyok, és azt akartam megkérdezni, hogy ugye jössz velünk cosplayelni? Hát peeersze hogy jössz, tudod szakmegbízott vagyok, a felettesed, szóval gyereeee... *Azzal húzza magával Matt-et, és bekopog Filipp ajtaján. Így persze a páncél lebegtetése Janára marad.* - Bújok! *Rikkantja be a választ, majd benyit. Filipp meglepődhet, hogy egy mini és felhajtott egyenruhás Riza Hawkeye toppan be a szobájába, hiszen metamorfmágia segítségével Ariana azért vonások tekintetében eléggé hiteles. Másik kezében persze hozza Faith egyenruháját, és azzal összefogja a tértágított kis zsákot, amiben a filctollak vannak, meg a két pár hófehér kesztyű, amik egyikére Roy köreit már rárajzolta.* - Szia, Filipp! Ezt vedd fel légyszíves, és te leszel Roy. Mindjárt megjön Dorian-Edward is, nagyon menőn néz ki, csak kicsit magasabb a kelleténél, de majd meglátod. Greeling, ülj le kérlek, mindjárt kezdek valamit a hajaddal, meg rajzolok a kezedre...*Azzal Matt-et, ha eléggé le van sokkolva ahhoz, hogy engedje, lenyomja az egyik ágyra.* - Kimblee, szerinted Edward meg Alphonse hol jár?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Csüt. Ápr. 15, 2010 11:31 am

Filipp az ágyán nyújtózkodik éppen. Ő még ugyan nem kelt ki az ágyából. De már régen ébren van. Azt is látta, amikor Dorian elsétált innen.
- Hát ez meg hova a búbánatos fenébe tűnt? Mi az égnek megy el ilyen korán... Hmpf...
* Jegyzi meg a majmocskának, aki ott ül a feje felett az ágy támláján. Ő is jól elvan magának... láthatólag ő is lustálkodik még, ahogy a sötétebb hajú srác is. Éppen fordul a takaró alatt a másik oldalára, amikor kopognak.*
- Bújj be, bárki is vagy! * Kiált ki az ajtón.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Kedd. Ápr. 06, 2010 10:32 pm

[Húsvét reggele]

* Filipp éppen a szobába lopakodik vissza arról a kis kiruccanásról, ami garantálta a húsvéti locsoló vizet. Máté, Dorian, és Unirone még az igazak álmát alusszák. MÉG. És ez itt a kulcsszó. A fekete hajú fiú egyik kezében egy bádogvödör himbálózik, melyben néha néha összekoccan valami. Olyan tompa hangot adva, mintha valamiféle... jég lenne. Ha az ember belenézne, láthatná, hogy nem csak olyan mint, hanem az is. A vízben jégdarabok úszkálnak, noha nem hűtik le totálisan a vizet. Dorian meg amúgy sem az a nyápic kiskancsó, aki ennyitől meghűlne. Szépen odasétál az ágy mellé, és Chronát a párnáról a saját párnájára teszi finoman. Az aranyhajú srác erre sem nagyon ébredhet fel, elvégre már megszokhatta a másik fiú érintését a lelkén. Így aztán a srác elvigyorodik, mikor a mókus kikerült a vízvonalból.
~Filipp... nem kéne... de komolyan... ez nem lesz így jó... nem fog neki... tetszeni. Meg fog téged ölni.* A fiú csak elvigyorodik Dwalin kárálásán, majd az elméjében intézi a szavakat daimónjához.* ~Jajj már Dwalin. Ne parázzál már. Annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lányos sikítással fog felébredni. ~ Jegyzi meg egyre szélesebb ördögi vigyorral. Majd mikor ez a mosoly már nem fokozható tovább, megemeli a vödröt, és a tartalmát, jégdarabokkal vízzel együtt az alvó szőkeségre önti olyan sunggal, hogy valószínűleg az ágyból is kimossa a jogosan meglepett Doriant.*
- Boldog Húsvéééééétoooooooooooooooooooot! * Kiáltja hangosan, mostmár az sem érdekli, ha a másik kettő is felkel. Legalább tudják, hogy milyen nap van. Azzal a vödröt félredobva, azonnal a védekező tartásba helyezkedik, miközben majd meg szakad a röhögéstől.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Vas. Márc. 21, 2010 6:03 pm

*A két srác ágya nincs olyan nagyon messze egymástól... legalábbis valószínűleg, így aztán... Chrona valószínűleg oda tud menni. Filipp figyeli a másik srác mozdulatait, és elmosolyodik, mikor lája kicsit elpirulni Doriant, csak elmosolyodik. A haja előre lóg, így az arca is félig meddig el van takarva.
- Ne nekem köszönd. Én csak megállapítottam. Sokkal inkább köszönd anyudéknak. Ők az "okai" hogy ilyen... jó alakod van. *Mondja mosolyogva, majd lassan feláll, és átsétál a másik ágyra, ledobja magát Dorian mellé. Persze a takaróját is áthozza, és az alá bújik be.* - Az utóbbi időben... paraszt voltam. Bocsi érte... tényleg... nagyon sajnálom. * Mondja halkan a srácnak. Dwalin közben örömmel fogadja Chronát.*

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Vas. Márc. 21, 2010 5:49 pm

- Jó reggelt. Tényleg meg fog fordulni a belső órád. *Mondja, Filipp felé fordulva, úgy, fekve.* - Erre-arra. Gondoltam hátha találkozok valakivel, de hát senki érdekes ismerőssel. Nulla értelmes ember, hát inkább visszajöttem az ismerősök körébe. *Magyaráz, ismételten a plafon felé nézve. Egyik lábát felhúzza, a másikat pedig feldobja rá, lábfejével körözgetve a levegőben. A bókra csodálkozva néz Filipp felé, kicsit halványan el is pirulva.* - Köszi... *Mondja, zavarában inkább megint a plafon felé nézve. Chrona is közben előmászik, méregetve, hogy most nyolc méterre van e tőle Dwalin, vagy messzebb, hogy közel férkőzhet-e a majmócához.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Vas. Márc. 21, 2010 5:38 pm

A takaró alatt valóban egy erősen Filipp szerű dolog fekszik. És Dwalin miatt elég erősen valószínűsíthető, hogy nem csak szerű.
- Szia Dorian. * Hallatszik ki a félig morgós, félig normális hang. Majd lassan előtűnik a sötétfekete... már-már kékesbe hajló hajzat, és a most tompán csillogó szemek.* - Merre jártál? * Kérdi továbbra is ugyan azzal a hangszínnel. Nem számonkérően, nem is követelőzően. Följebb mászik az ágyon, megtámasztja a hátát a falnál, majd félrebiccentett fejjel figyeli a szöszit.
- Jól áll rajtad ez a farmer... * Jegyzi meg komolyan Filipp, majd egy félmosoly ül ki az arcára. Dorian sejtheti, hogy Filipp ma egész nap ki sem mászott az ágyból.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Vas. Márc. 21, 2010 5:28 pm

- A hero's not afraid to give his life, a hero's gonna save me just in time... *Nem igazán lehet meghatározni, hogy énekel, vagy magában beszél az illető, aki végigsétál a másodikon. Fogjuk rá, hogy énekel, mert nem magában beszél, mert nem őrült... hülyében kiegyezhetünk, meg nincs vele minden rendben odabent. Ajtó kinyit, be a közös részre, majd be az ő oldalukra. Gyors felmérés, nulla Unirone, nulla Máté. Egy Dwalin, és egy kupac Filipp ágyán, ami alighanem Filipp. Megrázza a fejét, kicsit meg is forgatja a szemeit, majd bezárja az ajtót. Se nem becsapja, se nem csöndesen csukja be, normál hangerővel, ahogy besétál, cipőit lerúgja, haját kibontja, majd nemes egyszerűséggel háttal elnyúlik a saját ágyán.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Vas. Márc. 21, 2010 5:16 pm

*Filipp csak hátravágódik az ágyon. Mint rendesen, ha itt van, most is csak egy póló, és egy szűk szárú boxer van rajta. Elnyúlik az ágyon, majd kezeit felfelé nyújtja, ujjait kitárva, minha csak meg akarná érinteni a plafont. Szemei felfelé merednek. Dwalin a majmocska valahol az éjjeli szekrényen üldögél. Dorian még nem érkezett vissza. Fene tudja hol kódorog. De talán jobb is, ha nem tudja Filipp. Talán. No nem mintha bármit is tennének egymás ellen. Lassan a srác befordul az egyik oldalra, magára húzza a takarót, és vár. Szemeit lecsukja. Ám Dwalinról tudni lehet, hogy nem alszik. A majmocska túl izgága ahhoz, hogy aludhasson a másik fél.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Hétf. Feb. 01, 2010 4:46 pm

*Felnevet.* - Persze, felőlem mehetünk együtt. *Von vállat, majd elveszi a rajzot. Tényleg nagyon szépen rajzol a lány...* - Jól sikerült... *Mosolyodik el, majd a fangirl-kifakadásra megint felnevet, letéve az éjjeliszekrényére a rajzot.* - Persze, nyugodtan, most nincs megtöltve. *Mosolyog, és nekidől féloldalasan az éjjeliszekrénynek, úgy figyel a lányra.* - Dean. Meg Lucifer. *Egen. Szőke, aranyszemű lányos fiúnk a főgonoszt pártolja. Egyrészt.* - De a Trickster is tényleg jó fej, bár a Changing Channels a Horatio Cane-paródiájával szerintem nagyobbat ütött. És Auror a kasztom. *Mosolyodik, el, egyértelmű jelzésként, hogy igen, szereti a párbajtant.* - Csak sokkal gerinctelenebb vagyok ahhoz, hogy ne támadjak hátba valamit. *Nevetgél halkan, lehulló hajtincsei mögül nézve a lányra. Ahogy mondani szokás... vagy nagyon jó nő, vagy egy nőiesen szép fiú. Ez utóbbi, persze.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Hétf. Feb. 01, 2010 4:38 pm

*Türelmesen várja, hogy kinyíljon az ajtó, majd mikor ez megtörténik, rámosolyog Dorian-re. Mintha tenne felé egy ölelésre utaló mozdulatot, de végül csak félmozdulat marad, és inkább beslisszol a fiú mellett az ajtón. Mégiscsak most találkoznak másodszorra, és még nem tudja, hogyan fogadná Dorian az ő ölelésmániáját.* - Heló, Dorian! Igen, csak így... gondoltam elhozom a rajzot, meg hogy majd mehetünk együtt órára. Persze, ha akarsz. *Felpillant a fiúra, miközben megáll a szoba közepén, és egyik kezével a rajzfüzetnél matat. Kihúz belőle egy papírborítékot, ami ugyanakkora, mint a füzet. Furcsa kacskaringók díszítik, világoskék színnel. A fiú felé nyújtja, és ha az kibontja, megtalálhatja benne a tegnapi rajzot. Dorian a mókusával.* - Parancsolj. Remélem, tetszik. *Kissé félve adja át a rajzot, és talán mondana mást is, de a vadmacska félbeszakítja.* - Ariiii! *Igen... megtalálta a Coltot, és hatalmas szemekkel mered rá. Ariana is odapillant, közelebb lép, majd meglepődve éppen venné fel a pisztolyt, de időben észbekap. Visszakapja a kezét - mintha parazsat érintett volna, pedig még hozzá sem ért -, és Dorian-re pillant.* - Öhm... megnézhetem? Mármint... hozzáérhetek? Különben meg a lassúzó ufó tényleg nagy, de nekem akkor is a Mystery Spot a kedvencem. Az valami hatalmas jelenet, mikor Sam mondja a Trickster-nek, hogy már megöltek egyet az ő fajtájából, mire az visszaváltozik, és azzal a jellemző arckifejezésével jelenti ki, hogy "nem barátocskám... nem sikerült". *Kissé elhúzza a száját, miközben reménykedve pislog, és a szeme sarkából néha még a Coltra néz.* - Amúgy ki a kedvenced? És szereted a párbajtant? *Nem... tényleg nem függenek össze a kérdések.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Sarki róka háló   Hétf. Feb. 01, 2010 4:31 pm

*A keresett fiú az ágyáról tápászkodik fel, és csoszog az ajtóhoz. Szőke haja fel van fogva, de eléggé hanyag módon, így több tincs is kicsúszott már a hajgumiból, és az arcába lóg. Egyszerű fehér póló, és farmer van rajta, és zokni, ahogy kinyitja az ajtót, és elmosolyodik.* - Áh, Ariana. Kerülj beljebb. *Invitálja be a lányt, félrelépve az útjából. Chrona az ágyon, éjjeliszekrényen ott figyel Dorian tőre, és a szépen gravírozott Colt... aminek mintája Arinak ismerős lehet.* - Így, hirtelen, óra előtt? *Kérdez mosolyogva, elvégre hamarosan órára kell menniük mindkettőjüknek...*

Sarki róka háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 7 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-
» Sarki róka háló