Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Nílusi krokodil háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1199
Msn: korcinti@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 9:16 pm

*A fiú szavainak hallatán kissé elpirul, bár úgy érzi, kissé elfogult vele szemben, hiszen köztudott, hogy Jess sokkal szebb nála, de azért jólesik neki ezeket hallani.*
-Hannibál filmek.. a címe talán rémlik, de még soha nem láttam. Izgi lehet, miről szól? *Kíváncsiskodik, kezét az ölébe fektetve figyeli a másikat, majd az ötleten elmosolyodik.* Gondolom hát, bár kissé bajos lesz itt filmet nézni. *Mosolyodik el, bár tudja, valahogy ezt is meg lehet oldani, csak meg kell találni a módját.*
-Hűű, hát én régebben, amikor még nem tudtam, hogy varázsló vagyok, imádtam a Harry Potter könyveket és filmeket egyaránt. Most is szeretem, bár talán kissé elvesztette a varázsát azáltal, hogy mára teljesen természetes ez a világ. *Meséli, bár a szekrényében megtalálható mind a hét könyv, hiszen néha előveszi, és bele-bele olvas, már csak azért is, mert imádja az író stílusát.*

//fagyunk//
Vissza az elejére Go down
David Branson
Diák

Hozzászólások száma: 867
Msn: csfruzsina@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 9:09 pm

* David arcáról sem lehet letörölni a mosolyt egy ideje.*
-Én asszem tudom mi baja. Féltékeny. Szebb vagy,okosabb,értelmesebb,kedvesebb,aranyosabb stb stb. * Mondja mosolyogva.Annak nem kifejezetten örül,hogy Liz nyáron huzamosabb ideig nem lesz a suliban,de valószínű ő is hazamegy olasz országba.*
- Na jó akkor kezdem én...kedvenc film,kétlem,hogy ismered,de a Hannibal filmek. Az összeset szeretem,de a kedvencem a Hannibál ébredése,igaz abban nem Anthony Hopkins játszik,de attól függetlenül zseniális. Egyszer majd megnézem veled ha gondolod. * Azt még nem tudja,hol meg hogyan de egyszer megnézi vele az biztos.*
- Most te jössz* Mondja vigyorogva és várja a lány a válaszát.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 8:59 pm

*Nem bírja ki mosolygás nélkül, ismét felfelé görbül a szája, amikor Cathyről van szó, majd lassan áttérnek Liz családjára is. Egész szerencsésnek mondhatja magát, hiszen megvan az egész családja, amit itt kevés ember mondhat el magáról, többek közt, ha jól emlékszik, a fiú sem.*
-Az is lehet.. mindegy is, nyáron úgyis jönnek Nellondba, majd utána együtt megyünk haza, és ott leszünk egy rövid ideig. *Mondja fellelkesülve, hiszen mindig izgatott lesz, ha találkozhat a szüleivel. Mikor aztán Jessről lesz szó, továbbra is mosolyog, mert hát elég furi húga van, de ez jutott neki.*
-Különösebb bajom nekem sincs vele.. inkább neki velem.. csak tudnám, mi. *Mondja, a végét már talán csak magának, hiszen sosem értette miért olyan ellenséges vele az egyetlen testvére.*
-Szóval nem válaszoltam... hát te sem. És múltkor én kezdtem, tehát most te jössz. *Mosolyog a fiúra, hiszen régóta most először érzi magát felhőtlenül boldognak, mely nagyban köszönhető Dave társaságának is.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 8:52 pm

- Hidd el lehet engem kellene félteni,amikor rájön az öt perc.* Mosoly.Majd hallgatja Liz családjáról szóló híreket. Megnyugszik,hogy semmi tragédia nem történt,semmi haláleset,mert ebben az iskolában nagyon sok hányatott sorsú diák tanul. Örül,hogy Liz úgy érzi rá tartozik a múlt *
- Néha a baglyok nem érnek ide a suliba. Elvileg küldtek nekem valamikor karácsony környékén egy levelt,de nem akart előkerülni,utóbb kiderült,hogy a drága madár elkalandozott és lelőtte egy vadász.* Próbálja jobb kedvre deríteni Lizt a kevés levél miatt. Ő sem túlzottan sokat,de nem is várja el a nagybátyjától,hogy írjon neki.*
- Szerintem Jess is aranyos lány...csak meg kell ismerni a jó oldalát...jó nem mondom,hogy nagyon mély első benyomást tett rám,de nem volt semmi bajom vele.* Egyszer,talán kétszer találkozott Liz húgával. Nem emékszik rá pontosan mikor,de arra igen,hogy a lány mint a kétszer tetőtől talpig rózsaszínben volt.*
- Múltkor nem válaszoltál a kedvencekből egy csomó dologra...kedvenc film? * David órákig tud beszélni a filmekrőlt. Ugyan így van a könyvekkel és még más egyéb dologgal is.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 8:39 pm

*A fiú kijelentésén, miszerint csak négy óráról lógott, ismét nevetni kezd, talán nem is magán a tényen, hanem inkább ahogy a fiú előadta ezt. Mikor aztán Charliéról kezd beszélni, figyelmesen hallgatja, igyekszik minél több dolgot memorizálni az elhangzottakból, hiszen szeret mindig képben lenni.*
-Én is félteném tőled szegény kislányt. *Kacsint egyet, bár nem gondolta komolyan a dolgot, azért mégiscsak van benne valami igazság, hogy Elena félti. Mikor aztán áttérnek az ő családi hátterére, ismét egy mosoly jelenik meg az arcán. Nagyon hiányoznak már neki a szülei, alig várja, hogy nyáron meglátogassa őket.*
-Nem, egyáltalán nem kényes, csak nem éreztem még úgy, hogy bárkire is tartozna. *Mosolyodik el.* Jól vannak... biztos, bár elég ritkán kapok tőlük levelet. Eleinte minden héten írtak, most meg már örülök, ha havonta jön egy bagoly, de hát változnak az idők. A húgomat meg gondolom már volt szerencséd megismerni. *Mondja egy kis fintorral az arcán, bár neki tulajdonképp semmi baja nincs Jessel, csupán annyi, hogy a húga utálja őt, de erről nem tehet, legalább is nem szándékosan.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 8:30 pm

- Én rosszfiú? Ez aljas rágalom! Ebben az évben csak 4 óráról lógtam * Mondja büszkén vigyorogva.*
- Öhm. Charlie-ék meg vannak. Nagy erőkkel készülnek Cathy szülinapjára. Tudod Cathy Charlie és Elena lánya...igen előbb volt gyerek mint esküvő,de ez hosszú sztori,meg elég komplikát és néhány része meg nekem is homály...Elena szerint elrontom szegény unoka húgomat azzal,hogy folyton elcipelem mindenhova. Szerintem meg nem* Vigyorog.Nem emlékszik arra,hogy Liz beszélt volna már a családi háttérről,de minden bizonnyal megvan ennek az oka.*
- Ha kényes téma akkor ugorhatunk,de mi a helyzet a te családoddal? * Ha Liz nem akar beszélni róla,akkor simán átugorhatja a kérdést,David nem fogja firtatni.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Hétf. Máj. 14, 2012 8:20 pm

*A fiú megjegyzésére egy durcás fintor jelenik meg az arcán, de miután belekezd ő is a történetbe, a fintor helyét átveszi egy mosoly, majd később ez már nevetésbe csap át. Neki soha meg nem fordult volna a fejében, hogy a kábeleket össze-vissza dugdossa, de ebből is látszik, ő egy igazi lány, nem ért a technikai dolgokhoz.*
-Nem voltál... még mindig az vagy. *Mondja nevetve, majd ledobja a cipőit és törökülésben felcsüccsen az ágyra.*
-Tényleg, és mi újság a jó öreg Charlie bácsiékkal? Biztos nagyon jó fejek lehetnek. *Mondja mosolyogva, hiszen ha jól emlékszik, már pedig biztos benne, hogy jól emlékszik, akkor az utolsó infója róla az, hogy nagyjából egy éve összeházasodott egy nővel, itt megszakadt az információ. Hát ezen kéne most egy kicsit javítani.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 9:18 pm

* Mosolyogva hallgatja Liz bosszankodását és jót nevet a lány sztoriján. *
- Az meg sem fordult a fejedben,hogy a kapun menj ki...női logika* Vigyorog miközben gondolokodni kezd a saját történetén.*
- Charlie szerint égetni való gyerek voltam. Jó elismerem nem voltam egy kis angyal. Charlie szerint a legrosszabb húzásom az volt,amikor elhatároztam,hogy egyedül fogok élni mostantól és bezárkóztam a szobámba,ahol volt és a volton van a hangsúly,néhány elektronika kütyü. Mikor kezdtem unni magam egyedül,felfedeztem,hogy e TV,a DVD és még pár dolog kábeljét össze lehet cserélni. Addig dugdostam őket,még végül minden rövid zárlatos lett. Csoda,hogy nem csapott meg az áram.Aztán persze megijedtem és ki akartam menni,de nem tudtam kinyitni az ajtót szegény nagybátyám vagy egy órát szenvedett,amíg kihozott onnan és meglátta mit alkottam. Mondanom sem kell a mai napig büszke rám amiatt* Diadlamasan elmosolyodik. Akkor nem volt ennyire büszke magára,de az idővel minden megszépül.*
- Szerintem nem is voltam rossz gyerek.* Mosolyog továbbra is.*

// fagyunk //
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 8:50 pm

*Legszívesebben visszavonná az előbbi kijelentését, és inkább menne tolongani Nellondba, de ezt már lekéste, kénytelen lesz valami égő sztorit előkotorni az emlékeiből.*
-Miért pont nekem kell kezdenem? *Próbálkozik, de hamar be kell látnia, úgysem ússza meg, így hát rövid gondolkozás után nekiáll a sztorinak.*
-Egyszer, még egészen kicsi koromban el akartam szökni otthonról, de csak a kerítésig jutottam, mert fennakadt a szoknyám és ott kiabáltam legalább egy negyed óráig, mire valaki hajlandó volt leszedni onnan. *Meséli elpirulva, majd a fiúra néz, mivel eddig a földet nézte.* Most te jössz, figyelek. *Néz izgatottan a másikra, várva, hogy egy jobb sztorival áll elő, mint ő.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 8:44 pm

* Igaza van Liznek,ilyenkor tényleg nagy a tömeg a Nellondban.*
- Na jó...akkor újra tervezés.* Gondolkodni kezd,hova mehetnének,de végül úgy dönt nem mennek sehova.*
- Akkor maradunk.* Elvigyorodik* És sztorizgatunk.Kezdheted is. Valami vicces és égő sztorit szeretnék hallani rólad.Ha már nem akarsz Nellondba menni.* Kényelmesen nekidől a falnak és várja,Liz valami rekezizom mozgató történetét.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 8:38 pm

*A fiút figyeli, ahogy gondolkozik, majd hamarosan egy vigyor jelenik meg az arcán, ezért Liz sem bírja ki mosolygás nélkül, de ezt nála már igazán megszokhattuk.*
-Nellond? Ilyenkor akkora a tömeg. *Mondja kissé elszontyolódott hangon, majd a fiúra néz ismét.*
-Azt hiszem, kénytelen leszel kitalálni valami mást. *Mondja az arcán egy széles mosollyal, miközben megigazítja a cipőfűzőjét, majd türelmesen vár, hogy a fiúnak legyen ideje kitalálni az útitervet.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:55 pm

* Megnyugszik,amikor Liz visszacsókol sőt akkor is,amikor leül mellé,anélkül,hogy céltáblának használná.*
- Nem is tudom,mit kezdjek ezzel a fene nagy szabadsággal...* Vigyorodik el. Nem igazán tudja hova menjenek,de aztán beugrik neki,hogy már volt tervük a hétvégére.*
- Azt ígérted segítesz macsekot választani Cathynek. Nellond?* Nem sokára itt a kislány szülinapja,bár azt még nem tudja hol fogja addig tartani a cicát,különössen,hogy ő inkább kutya párti,de azalatt az egy hét alatt csak nem ölik meg egymást azzal az állattal.*
- Nem bírom megérteni miért nem kutyát kért sokkal aranyosabbak...* Jegyzi meg szinte csak magának.*

// fagyunk//
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:48 pm

*Örömmel veszi, hogy a fiú is visszaölel, a megjegyzésén pedig elmosolyodik, bár ezt a fiú úgysem láthatja. Épp kezdenek kibontakozni az ölelésből, amikor a fiú közelebb húzza és megcsókolja, melyet Liz is viszonoz. Kicsit ismerős neki ez a helyzet, de ezúttal nem szándékozik semmit sem a fiúhoz vágni, inkább mosolyogva leül mellé az ágyra.*
-Hogy mit is? Nem tudom... most az egyszer meghagyom neked a döntés jogát. Élvezd ki ezt az alkalmat. *Kacsint a fiúra nevetve, majd türelmesen vár, mit fog kitalálni, bár már előre fél az ötleteitől.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:41 pm

* Halványan elmosolyodik,amikor Liz azt mondja nem kell bocsánatot kérnie.*
- Néha talán jobb ha kevesebbet tud az ember...* Mondja szinte csak úgy magának,amikor Liz kijelenti,hogy feldolgozza.Egy másodpercig fel sem fogja mi történik,és mire észbe kap,már a lány átöleli. Habozás nélkül visszaölel.*
- Örülök,hogy ilyen gyors vagy.* Mondja most már őszintén mosolyogva. Kicsit Deja vu érzése van. Ketten állnak a szoba közepén,bár most nem táncolnak,de akkor is hasonló a helyzet.Mikor már kibonzakoznának az ölelésből David magához húzza a lányt és megcsókolja nem igazán tudja,hogy fog reagálni. Ez most más mint a legutóbbi,most nem kell félnie,hogy valaki meglátja az ablakból,vagy ha meglátja max irigyelni fogja. Most nincsen semmi zavaró tényező csak ők vannak.*
- Szeretlek.* Mélyen Liz szemébe néz és lassan elengedi és leül az ágyra.*
- Mit csináljunk? * Kérdezi mosolyogva. Hosszú idő óta most tényleg boldog. Örül mindennek és mindenkinek. Még talán az idióta szobatársaira sem tudna mérges lenni semmiért. Letörölhetetlen a mosoly az arcán.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:29 pm

*A fiú ötletein elmosolyodik, végül is, ha megint felmászna egy sziklára, legalább egyszerűbben le tudná szedni a fiú.*
-Nem, szerintem nem kell bocsánatot kérned, így legalább már mindent tudok. *Mondja egy őszinte mosollyal az arcán, hiszen végső soron örül is, hogy legalább már tudja, mit akar tőle a fiú.*
-Azt hiszem, feldolgoztam. *Mondja mosolyogva, majd a fiúhoz lép és átöleli, nem tudja, miért teszi, de valahogy egy belső késztetés ezt diktálta, így hát ezt tette. Nem is nagyon áll szándékában elengedni őt, bár ha a fiú elkezdene kapálózni valószínűleg könnyűszerrel eltávolíthatná.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:24 pm

*Elmosolyodik a kenyérmorzsás ötleten.*
- Én meg akkor létrát.*Teszi hozzá. Azért örül,hogy Liz nem akarja elfelejteni a tegnapot,de mégis elég furán érzi magát.*
- Legközelebb szerintem iránytűt is kéne vinni,nehogy megint eltévedjünk...* Veti fel mosolyogva.*
- Nem neked kell bocsánatot kérned...inkább nekem...tényleg rád zúdítottam mindent,nem is tudom miért mondtam vagyis tudom csak nem tudom...na szóval érted.* Nagyon értelmes mondatot sikerült összehoznia,amit még igazából ő maga sem érti,hogyan várhatná,hogy Liz értse. *
- Szólj ha feldolgoztad.* Mosolyodik el...nem igazán tud mit mondani...elég kellemetlen a helyzet,de most egyszerűen nem tudja mivel törje meg a csendet.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:15 pm

*Megköszöni a vizet, és még a mondandója előtt nagyot kortyol belőle. Látja a fiún is, hogy most ő sem olyan, mint szokott lenni, de megérti, ám az ajánlatán elmosolyodik.*
-Nem, nem áll szándékomban elfelejteni a tegnapot... nagyon jó volt, bár legközelebb viszek kenyérmorzsákat magammal. *Mosolyodik el ismét. Egyáltalán nem akarja elfelejteni a tegnapi napot, hiszen nagyon is jól érezte magát, csak egy kicsit hirtelen jött neki a fiú vallomása.*
-Én csak azt akartam mondani, hogy nagyon jól éreztem magam tegnap, legközelebb is elmehetnénk. És szeretnék bocsánatot kérni, amiért olyan furán reagáltam, de egy kicsit hirtelen jött a dolog, és még mindig feldolgozás alatt vannak az infók. *Mondja mosolyogva, remélve, hogy a fiúnak sikerült kihámoznia a lényeget az össze-vissza hadoválásából.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:08 pm

* Keres egy tiszta poharat megtölti vízzel és Liz kezébe adja.*
- Vizünk még a van,a többi tartalékot felelték a drága barátaim.* A szobában helyezkedő ágyakra mutat.Tipikus fiúszoba,persze van egy két rendezettebb ágy a legtöbb lassan már mászni is fog. A sejtése beigazolódott,Liz a tegnap miatt jött.*
- Hmm igen...kéne...* Mondja kicsit zavartan. Nem tudja mit kéne most mondani,ő tegnap kiteregette a kártyáit,de sajnálja szegény lányt,hogy így rázúdított mindent.*
- Figyi,ha gondolod felejtsük el a tegnapot...* Javasolja bár nem túl meggyőző hangnemben. Ő nem akarja elfelejteni,egyáltalán nem,de ha Liz igen akkor ez van,beletörődik*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 4:01 pm

*Idegesen áll az ajtóban, talán már kicsit bánja is, hogy idejött, de most már mindegy, nincs vissza út, inkább igyekszik egy mosolyt erőltetni az arcára. A fiú hamarosan ajtót is nyit. Rajta is látszik, meglepődött Liz látogatásán, de ez most cseppet sem nyugtatja meg őt.*
-Szia. *Mondja egy mosollyal az arcán, mely ez alkalommal nem teljesen őszinte, de azért nem lehet rá azt sem mondani, hogy erőltetett, inkább valahol a kettő között. Közben belép az ajtón, majd miután a fiú azt becsukta, megtorpan előtte.*
-Egy pohár víz jól esne, köszi. *Próbál ezzel is egy kis időt nyerni, bár lehet, jobb lenne már túlesni a dolgon de hát nincs hozzá ereje, ez van, ilyen szerencsétlen. Azért végül úgy dönt, nem bírja tovább, belekezd a mondandójába.*
-Öhm, beszélnünk kéne.. tudod a tegnapról. *Kezd bele, bár elég bénán csinálja, reméli, a fiú komolyan veszi.
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 3:54 pm

* David az ágyon fekve olvas. Elég későn kelt ma,de még így is nyúzott feje van. A szobatársai szétszéledtek,de nem is bánta,hogy elhagyták a kanlakot legalább egy kicsit egyedül lehet. A tegnapi nap eseményeit még mindig nem dolgozta fel teljesen,nem tudta miért tette azt plána nem,hogyan volt hozzá bátorsága,de végső soron még mindig nem bánja.Előbb utóbb el kellett volna mondania és legalább túl van rajta. Nem igazán tudja mit olvas mert az agya teljesen máshol jár,hatszor kezd bele egy mondatba,de sosem jut el a végére így inkább elrakja a könyvet és csak fekszik.Hirtelen halk kopogásra lesz figyelmes.*~ Na melyik észlény jött hagyta itt a kulcsát?~* Lassan és komótosan feláll és az ajtó felé megy,azért kicsit megigazítja magát,farmer és kék kockás ing van rajta. Elfordítja a kulcsot és kinyitja az ajtót. Épp tenne egy csípős megjegyzést a feledékeny szobatársnak,de más áll elötte.*
- Szia Liz* Mondja meglepetten. Az utolsó ember akire számított,hogy ma találkozik vele. Gyomorideg és pillangók támadása. Nem tudja,hogy tudni akarja-e miért jött Liz,bár sejti,hogy a tegnapi dologgal kapcsolatban*
- Gyere beljebb...kérsz valamit inni? * Nem akar célzást tenni a tegnapra,majd ha Liz akarja mond valamit.Becsukja az ajtót és Liz felé figyel.*
Lizbeth Westlive
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Vas. Máj. 13, 2012 3:43 pm

*Liz idegesen siet le a harmadik emeletről a másodikra, ahol a fiúk szobája van, és elindul a folyosón. A Nílusi krokodil háló felé indul el, miközben kezeit tördeli. Megérkezve aztán egy kicsit elbizonytalanodik, nem biztos benne, hogy mégis ide kéne jönnie. Végül vesz egy nagy levegőt, és bekopog az ajtón, melyet abban a pillanatban meg is bán. ~Talán még elszaladhatok~ Morfondírozik magában, de rá kell jönnie, hogy hiába, ha a fiú itthon van, akkor észrevenné, ahogy fut a folyosón, így hát csak áll ott az ajtóban, miközben továbbra is idegesen tördeli a kezeit.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Csüt. Dec. 22, 2011 8:47 pm

*Hát ahhoz tényleg nem kell sok koncentráció, bár arra igen, hogy közben édesen és ártatlanul pillázzon. Egyébként ő is bírja Kament. A piszkálódást az nála azt jelenti, hogy így mutatja ki a szeretetét...* -De az vagy. Kis hisztigép. Még a szomszéd ördögfióka se volt ennyire nyafogós. *Nevet fel, bár nem az emlék hatására, csak épp elképzelte Kament egy szál pelenkában ücsörögni a szoba közepén.* -Hát hidd el annyira nem vészes. Én anyámmal éltem egész eddig szóval számomra csak öröm, hogy itt kell lennem. *Vonja meg a vállát. Hát reméljük nem nagyon látszik rajta, hogy cseppet sem érdekli az unokatestvére kiakadása.* -Nem úgy néz ki, de majd valamikor bebizonyíthatnád. * Aztán ugye arról a lököttről beszélnek, mire Lor elvigyorodik.* - Ha nem jöttök össze egy éven belül így görbüljek meg. *Mutatja fel a behajlított kis ujját, és ez valami jóslással kapcsolatos megérzés akart lenni, vagy pedig logikusan kikövetkeztette a két egyén viselkedéséből.* -Várjunk csak. Kizavar az ágyból fél kilenckor? Neee már. Te rosszaság. Csak nem alusztok együtt? Egyébként miért kapná meg a magáét? Szegénykém. Annyira unatkozik mostanság. *És csak beszél és beszél. Csak azért is, hogy kuszálja a szálakat. De hát ő ilyen. Alig egy hete van itt, de máris kavar.* -De ha lenne, ugye elmondod? Ésés ha kiderülne hogy nagynéni leszek akkor időben szóljatok, okés? Segítek, majd színt választani a gyerekszobához. De hé. Ne lökdöss! Jó, oké. Megyek már... De izé Feltétlenül szóljatok, oké? Majd lebeszélem Gis-zel is. Ha muszáj akkor névválasztásban is segítek! Neee. Ne vedd el az üvegeeeet. * Nyafog a lány miközben kifelé lökdösik. Khm. Beindult a fantáziája a lánynak. *- Jó éjt. Holnap ismét benézek. *Szól be a folyosóról, majd szépen elindul visszafelé. Összedörzsöli a két tenyerét, és elvigyorodik.* ~Kiakasztotttaaaam. *Vigyorog magában diadalmasan.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Csüt. Dec. 22, 2011 8:31 pm

*Azért a beszédre, a cigizésre meg a piálásra nem kell annyira koncentrálni. Általában Kamen is képes egyszerre csinálni a három dolgot. A tény elfogadására felhorkant. Igazából, ha sikerül magához térnie, akkor nem lesz nehéz elfogadnia Lorette-et mint unokatesót, sőt! Vélhetően kimondottan meg fogja kedvelni a lányt, a sok kötekedés ellenére is. A kiakadásra vállat von, és durcásan fintorog.* - Jól van, na. Nem vagyok óvódás. De... Ez akkor is kiakasztó, úgy értem semmi jele nem volt annak, hogy egészen véletlenül létezne egy unokatesóm, akiről nem tudok... *A humorérzékre már elereszt egy olyan félvigyor félét.* - Igenis van. Csak most éppen túl sokkolt vagyok ahhoz, hogy kifejezésre juttassam. Vagy mi. *Amikor Giselle-re terelődik a szó, csak megrázza a fejét, és fintorog.* - Nem tudom, honnét szeded az információidat, de attól függetlenül, hogy szeretek veszekedni azzal az idiótával, akinek az a hobbija, hogy engem idegesít, nekem parancsolgat és engem zavar ki az ágyból hajnali kilenckor, nincs köztünk semmi, és meg is kapná a magáét, ha bármi ilyesmit felvetne *feleli, és látszik rajta, hogy maga is elhiszi, amit mond.* - Egyébként nem tudom, miért mániája mindenkinek, hogy ő meg én... *húzza el a száját. A házaspár dolog... Igen, feltűnt neki, hogy ezt mondta rájuk valaki, talán a Jeniliában lehettek, de... Ő meg a remek memóriája nem biztosak benne.* - Nincs mit elmondani, drágalátos rokon *von vállat, és végre tényleg elvigyorodik. Igen, most már jobban van. Már tudja tenni a fejét. De azért most inkább... Nos, most inkább magára maradna.* - De most, édes unokahugi, ideje eltakarodnod innét *közli, majd feláll, egy gyors mozdulattal elkobozza a lánytól az üveget, majd kiféle tessékeli, ha kell néhány szabályosan löködő mozdulattal. Mielőtt becsapja az ajtót a sarkában, még hallani, ahogyan felkurjant.* - Örvendtem a találkozásnak! *Miután pedig kívül tudja a lányt a szobán, lebámul a kezében tartott üvegre, és kis gondolkozás után alaposan meghúzza. Aztán a szobában található teleporton keresztül egyenest a Jeniliába közlekedik, odalent pedig eléggé alaposan leissza magát. Patric pakolja be a szobájába olyan hajnali négy körül, mindenki nagy örömére... Enyhén hullarészeg. És enyhén üvölt fel minden odabent tartózkodót.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Csüt. Dec. 22, 2011 8:15 pm

*Hát nem nagyon zavartatja ő magát, miután sikerült kiakasztani Kament fogja magát, és felhúzza az ujjára a gyűrűt, majd ugye beszél, iszik és cigizik. Három az egyben. Úgy látszik elég sok mindenre tud egyszerre figyelni.* -Ahham. Ha tetszik, ha nem sajna muszáj lesz elfogadni ezt a tényt Kamenkém. *Felel vigyorogva, majd felröhög a kiáltáson.* Nyugi van. Nem kell üvöltözni, és bizony Kam rohadtul kiakadtál. Látszik rajtad. Nagyon. * Felel jókedvűen, majd beleköt a fiúba.* -Á, nincs humorérzéked. Pedig Marceau azt mondta hogy van. *Fintorog, majd továbbjátsszák a kérdezz-feleleket.* -Én? Elgondolkoznék rajta, hogy igaz-e, és nem akadnék ki ennyire. Olyan voltál, mint egy nagyra nőtt óvodás. *Csipkelődik, majd hátradől a fotelben.* -Igazán?! *Pattan fel a fotelből, és Kamen elé lép.* Nos tudod drágalátos rokon én ezt másként hallottam. Én úgy tudom, hogy állandóan idegesítitek a másikat, és úgy veszekedtek, mint egy házaspár. *Hm. Házaspár... Ki is mondta ezt? És vajon Lorette honnan a francból tud ilyeneket? * -Nekem aztán elmondhatod. Nem vagyok pletykás. ~Annyira... De nem tehetek róla. Imádok kavarni.~ *Fejezi be magába a mondatot.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Nílusi krokodil háló   Csüt. Dec. 22, 2011 8:04 pm

*A kamuzásra nem nagyon reagál, aztán ugyebár rendesen ledöbben a gyűrű miatt. Mert annál biztosabb bizonyosságot nem tud szerezni a rokonságra. De akkor sem igazán akarja illetve tudja elfogadni. Unokahúg?! Kitagadott apa?! Mi van még, amiről nem tud?! Igen, Kamen agya kezdi véglegesen felmondani a szolgálatot, kétséges, mennyi infót tud még megemészteni. A macskautálatra bólogat.* - Szóval... Szóval te akkor tényleg a rokonom vagy *nyögi ki, a fejét csóválva. Nem igazán tetszik neki a dolog. Az a része, hogy ő nem tudott róla. Mély levegőkkel próbál lenyugodni, és tisztábbá varázsolni a gondolatait.* - Nem akadtam ki! *kiált frusztráltan. Á, nem. Ő maga a nyugalom... Az utánzásra fintorog, és kezd egy kicsit magához térni.* - Ha-ha. Kíváncsi vagyok, te mit szóltál volna, ha én toppanok be hozzád. *A hülyére ismételten csak fintorog, most nem száll vitába.* - Semmi sincs közöttem és Giselle között, ő csak túlvédelmező *fintorodik el, majd mélyen beleszív a cigibe.*

Nílusi krokodil háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Similar topics

-
» Nílusi krokodil háló
» A Király szemének nyomában //Lezárva//