|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
David Branson Diák

Hozzászólások száma: 775 Msn: csfruzsina@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:08 pm | |
| * David ül az asztalánál és épp egy levelet ír*~ Szia Charlie! Bocs,hogy eddig nem írtam,de tudod elég zsúfolt a napom...sok a lustulni való...Már így az elején letámadlak egy kérdéssel. MÉRT NEM MONDTÁTOK,HOGY VAN EGY MÁSODUNOKATESÓM TAMIN KÍVÜL?! A neve Pierre Bontavier egy francia srác...Te gondolom te ezt nagyon jól tudod. Bár mind a kettőnket meglepetésként ért a hír,hogí rokonok vagyunk...Miért titkoltad előlem? Kate hogy van? Izgatott az esküvő miatt? Nem tudom mikor megyek haza,de a lagzin ott leszek...ígérem.Itt minden rendben. A suli nagyon jó és nyugodt semmi veszély nem fenyegeti. Viszlát: Dav~ * David szépen összejahtogatja a levelet belecsúsztatja egy borítékba és a baglyának adja*~ Jobb ha nem tudja,hogy életveszélyben vagyok* - Charlienak vidd el légyszi*kiengedi a madarat és leül az ágyra. A hasa megkordul*~ Remélem már elmentek...nem...még vérok egy kicsit~*Nekidől a falnal és ismét előveszi a gitárját a tegnapi számot játsza megint* |
|  | | David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:36 pm | |
| * David elvigyorodik* - Nyugi anya jókisfiú leszek!*a kezét a magasba emeli ezzel is alátámasztva szavait.* - Akkor nyomás!*kinyitja az ajtót és Liz után kilép rajta* |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:33 pm | |
| *Elmosolyodik a fiún.* -Figyelj. Akkor jövő héten még átvesszük a lépéseket, de valami kemény dolgot hozok, amivel fejbe tudlak vágni. *Mosolyodik el.* -Nem szeretném, ha bármelyikőtöknek baja esne. Nem védelmezni engem. Megértetted. nem hősködsz. *Néz a fiúra, mint egy aggódó anyuka.* -Szerintem is menjünk. Csak viselkedj természetesen. *Mosolyog a fiúra, majd elindul a kajálda felé.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:29 pm | |
| * David meglepődik a könyvön* - Azt hittem,hogy a csók után az első kemény tárggyal fejbecsapsz....de köszi a könyvet...az esküvő 2 hét múlva...*angyalian elmosolyodik* - Rendes vagy...ezért cserébe szólj ha Pierr parázik...nem nagy ügy pár szó és kész...de azért majd gyere el a temetésemre...*vigyor* - Az a baj,hogy én erős vagyok ő meg jobban tud varázsolni szóval...*zavartan lenéz a földre* - Én most megyek kajálni mert eléggé éhes vagyok...jössz te is? tudom,hogy kerüljük egymást de ha Pierr látta akkor semmi értelme...*felvesz egy fekete pólót és az ajtó mellé áll* |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:23 pm | |
| *Liz csak figyeli a fiút. ~Na legalább most egy kicsit rendes ... Esküvő? csak éljem meg a holnapot.~ Sopánkodik magában, majd megsajnálja a fiút.. ~Szegény ... mégiscsak égni fog? .. Nem ezt azért nem hagyhatom.~ * -Figyelj ... nem szeretném, ha leégnél az esküvőn. ... Van egy könyvem, amiben a keringőről van szó ... Odaadom tanulmányozd egy ideig. Mikor is lesz az esküvő? *Kérdi a fiút.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:17 pm | |
| * Davidet nem zavarja az elhúzott függöny,de együtt érez Lizzel* - Nem azt mondtam,hogy te vagy a hibás! Mindketten hibásak vagyunk...bár főleg én...és majd az mondom Pierrnek,hogy utánna jól megpofoztál meg ilyenek ...persze ha látta*teszi hozzá gyorsan a végét* - Te Pierrt szereted...amit megértek...ezért nem hagyom,hogy emiatt a kis hülyeség miatt dobjon...nyugi...én leszek majd a bratyesz tanuja az esküvőtökön...és addigra keresek egy tánctanárt...*keserűen elmosolyodik...*~Most ki tanít meg keringőzni?~*sopánkodik magában* - Bocsi,hogy ilyem vége lett a táncórának...akkor majd valamikor találkozunk...egy pár hét múlva...*mély levegőt vesz és feláll* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:10 pm | |
| *A fiú magyarázata miatt, teljesen megfagy. * -Szuper! Még én vagyok a hibás? *Elgondolkozik ... ~Mi van, ha Pierre látta? de hogy látta volna.~*Ekkor az ablakra pillant. A függöny nincs behúzva. Kinéz az ablakon ... Pont az udvarra lát.* -Igen a legjobb lesz, ha nem találkozunk egy ideig. *Majd odamegy az asztalhoz és lehúzza az egész pohár vizet.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:03 pm | |
| * David teljessen lefagy*~Miért nem pofozott meg?~*döbbenten ül az ágyon* - Igen nagy hiba volt...de te is vissza csókoltál...és még a pofont sem kaptam...mondjuk ha ezt Pierr megtudja nem pofont hanem balegyenest kapok...*kicsit elmosolyodik...már nem bánja amit tett...ez volt élete legizgibb csókja* - Szerintem az a legjobb,ha nem találkozunk egy ideig...nehogy a bátyó megsejtsen valamit...~mondjuk engem nem izgat simán leverem...de ha dobja Lizt akkor én leszek a hibás...~*most már elégedett magával.Sikerült. Azóta kinézte magának Lizt amióta meglátta.Már csak pár lépcsőfok és az övé* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:55 pm | |
| *Liz érzi, ennek a mai táncnak nem lesz jó vége. ~Ajjaj. Liz mozdulj... Liz azonnal legalább a fejed fordítsd el.~ Sajnos a belső hang sem segít... megtörténik az, aminek nem kellene ... Liz nem tud ellen védekezni és megcsókolja Davet. Egy pillanatra megáll benne az idő, ekkor a belső hang ismét megszólal. ~Liz mi a fenét csinálsz? ... Gondolj Pierrere! Ez már egy meggyőző érv és ekkor Liz azonal elengedi a fiút, sőt még egy kicsit el is tolja magától. ~Úristen mit tettem? Pierre az életét is képes lenne feláldozni értem ... Én meg megcsókolom az unokatesóját? ... Jesszusom.~ Ekkor odamegy a fiúhoz és leül mellé.* -Ugye tudod, hogy ez nagy hiba volt? ... És azt is, hogy Pierrenek Rosszul esne? .. Ez .. ami itt és most történt ... ez ... maradjon kettőnk közt légy szíves. *Várja a fiú reakcióját, reméli, hogy beleegyezik.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:44 pm | |
| * Dav csak áll nem érti mit csinál Liz,de aztán...*~Ne...ne...ne Dav ne csináld....ő a rokon csaja nem...nem nem NEEEEEEM!!!~*Nem tudja tovább tűrtőztetni magát.Közelebb hajol a lányhoz és gyengéden megcsókolja.Lassan,gyengén mégis erőteljessen.Magához húzza.Talán ez lesz az utolsó alakol,hogy látja a lányt most még sem érdekli...nem tud uralkodni aaz érzésein*~David állj!~* Parancsol magára és fájdalmassan elengedi Lizt* - Ne haragudj én...nem is tudom szóval...ezt nem kellett volna...neked van barátod aki ráadásul a rokonom...*legszívessebben bemosna magának egy jó nagyot*~Ha ezt Pierr megtudja...nekem végem~ - Asszem a táncnak vége...*mondja keserű hangon és lehuppan az ágyra...* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:36 pm | |
| *Dave jó tanítványnak kezd bizonyulni. Átkarolja a derekát és még közelebb húzza magához. Ekkor Liz méllyen a szemébe néz. ~de szép barna szeme van. ... Nagyon szép.~ Egyszerűen nem tudja levenni a szemét ... mintha megfagyott volna, csak áll, mint egy darab fa és néz a fiú szemébe.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:32 pm | |
| * David kíhúzza magát megköszörüli a torkát* - A testartás...igen...így jó?*megpróbál ugyanúgy állni mint Liz* - Akkor most át kell karolnom a derekadat ugye?*kérdezi és megfogja Liz derekát...* -Neked meg vállamra kell tenned a kezed...amit szerintem most hanyagolj*jelentőségteljes pillantást vet a lány sebes karjára*~Csak Pierr be ne nyisson...mit fog gondolni rólam...a csaja derekát fogom és épp keringőzőm vele...~*Ezen elmosolyodik...valójában nem érdekli Pierr most csak Liz érdekli...akarom mondani Liz tanítása...* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:24 pm | |
| *Liz csak nevet a fiún. ~Mi ütött bele? Mintha a múlt századból jönne.~ A keringő magyarázaton már végképp elkezd nevetni.* -Igen hasonló, de azért vannak lépések is. *mosolyodik el.* de lassan hozzá kellene kezdeni .. Pontosan Párban kell táncolni. *Majd közelebb megy.* -Ez a tánctartás, így kell tartani a karod és húzd ki magad. *Mutatja a fiúnak.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:17 pm | |
| * David elneveti magát Liz pukedlizésén* - Nincs mit hölgyem. A Branson szobaszolgálat mindíg rendelkezésére áll!* Mondja viccesen komoly hangon* - Az elvileg keringő annyi,hogy tudom ez egy tánc és kering...a többit nem...*lerakja az asztalra a poharat* - Kezdhetjük!*Jelenti ki határozottan és kihúzza magát* - Várj annyit még tudok,hogy a fiú vezet...zseni vagyok nem?* elvigyorodik és vár Liz első lépésére* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:12 pm | |
| *A kiszolgáláson ismét elneveti magát. ~Tessék, mint egy pincér.~* -Köszönöm uram *Mondja ki, majd pukedlizik mellé, ha már a fiú meghajolt.* -Szóval elvileg tudsz keringőzni, de gyakorlatilag nem .*Mosolyodik el, majd leteszi a poharat és odaáll a fiú mellé.* -Azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha utánzod amit én csinálok. Kezdhetjük? *Néz kérdőn a fiúra.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 4:07 pm | |
| * Dav Liz kezébe nyomja a nagy pohár vizet amiben 3 jégkocka van* - Parancsoljon hölgyem!* Egy meghajlássan teszi még viccesebbé szavait*óhajt még valamit?*kérdezi majd választ nem várva könnyedén alrébb teszi az asztalt* - Remek így már lesz helyünk...tegnap a lépéseknél hagytuk abba...én elméletileg tudok keringőzni...de gyakorlatiag..khmm*megköszörüli a torkát* szóval még Firenzében megtanítottak minket keringőzni...de hát amíg a táncórák voltam addig szinte üres volt a suli és mi a fiúkkal...szóval kb. 2 órán voltunk bent a 15-ből....így hát...*zavartam megvakarja a tarkóját*~Mért nem jártam azokra a hülye órákra?!~ - Egy szóval semmit nem tudok...én mondtam Charlinek,hogy megírom neki az eljegyzési szöveget és a szerenádnál és leszek a zeneni aláfestő,de még akkor is ragaszkodott ahhoz,hogy táncoljak...*mérgelődik,David* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 3:58 pm | |
| *Liz elneveti magát, ahogy a fiú tüsténkedik gyorsan. A víznek nagyon örül.* -Egy pohárral tölthetsz és jégkockát is kérek bele ... ha már így felajánlottad. ... A táncot pedig ... én sem felejtettem el. *Mosolyodik el, bár ilyen melegben érdekes lesz táncolni. ~Szegényke de zavarban van ... látszik, hogy nem szokott vendégeket fogadni.~ Vesz egy darab ropit, majd nézi a fiút, ahogy pakolászik.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 3:50 pm | |
| * Dav egy új számba kezd mikor kopogtatást hall.Félredobja a gitártját és nagy léptekkel megy az ajtó felé.Elordítja a kulcsut és lenyomja a kilincset.Eléggé meglepődik mikor Liz áll a küszöb túloldalán*~Hogy kerül ide? Hogy-hogy nem Pierrel van?~* A döbbenettől egy perce leblokkol de aztán hamar észbe kap* - Helló Liz! Hát te? Gyere kerülj beljebb...* Betessékeli a lányt*~ Gyors leltár...mi van ami ehető...keksz...de azt már talán a penész is eszi...chips...neem azt tegnap bekajáltam...csoki...azt max kanállal tudjuk enni...gyerünk Dav gondolkozz...HEURÉKA! van egy nagy zacskó ropi és egy palack jó hideg víz....~*Gyorsan előkotorja a ropit és a vizet* - Tölthetek egy pohár vizet? Teszek bele jégkockát is ha kérsz...de előbb helyet csinálok a táncnak...nem felejtettem ám el! Ééés van ropi is*kibontja a zacskót* vegyél belőle...*nem szokot vendéget fogadni így most is elég hülyén érzi magát...még...* |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 3:40 pm | |
| *Lizbeth igyekszik a Nílusi krokodil hálóhoz. Nem is céltalanul megy. Unatkozott a szobájában, lezuhanyozott és úgy döntött, meglátogatja Davet, mert úgyis nála van a pennája. Amikor leér a második emeletre, kicsit elbizonytalanodik, mivel nem is tudja, hogy hol van Dave hálója. De nem esik kétségbe, és végül megtalálja. Amikor odaér bekopog, és várja, hogy valaki ajtót nyisson neki.~lehet, hogy itt van... sőt biztos. Ezt onnan tudja, hogy hallani Davet amint gitározik.* |

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 3:27 pm | |
| * A meleg elviselhetett.Kint ezerrel tűz a Nap.*~Méghogy Bulgária hűvös hely...~*Morgolodik egy magas barna hajú srác akin most jelenleg egy boxer van*~Komolyan úgy izzadok mint a ló aki 2 órája vágtázik...asszem legjobb lesz ha letusolok~*David lassan felül az ágyon. Előszedi a bőrőndjét és előkotor belőle egy tiszta alsót és egy tiszta shortot.*~ Akkor irány a fürdő~* A zuhany felé veszi az irányt.*~Mindjárt más!~* Alig enged melegvizet szinte fagyos a víz amit nyomat magára.Pár percig csak áll a hidegzuhany alatt,aztán megmosakszik és a végén megint csak áll a víz alatt. A hajára is vereti a vizet.Mikor kilép a tus alól nemes egyszerűséggel megrázza a fejét. A haján gyöngyödző cseppek repülni kezdenek a fürdő minden irányába. Megtörölközik és felöltözik. Csurom vizes hajja baktat vissza a szobába.*~Király most egy üres délutánom...kéne valami társaság,de lusta vagyok kimozdulni.~* Leül az ágy szélére kezébe veszi a gitárját és játszani kezd rajta. Az egyik kedvenc rockszáma gitárszólóját kezdi pengetni*~Legalább ezzel is telik az idő~* Nekidől a falnal és folytatja a számot* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Szomb. Júl. 03, 2010 4:26 pm | |
| -Remek. Ha egyszer valahogy lehetőségem lesz rá, megmutatom neked az enyémet *mosolyog halványan. Mikor a lány felsorolja, hogy mi minden van vele, elszomorodva bólint, majd ő is feláll, hogy kikísérje a lányt, s közben közelebb hajol hozzá, és a fülébe mormogja.* -Nagyon vigyázz magadra! És én is köszönöm. *Ezzel elengedi a lányt, bár minden porcikája azt üvölti, hogy szüksége van a lányra. Na jó, a gyomra kivételével, ugyanis az inkább ételért üvölt, hisz a fiú mind a reggelit, mind az ebédet kihagyta. Visszasétál a kanapéhoz, Vort óvatosan elrejti a köpenye zsebébe, és természetesen a pálcáját is elteszi, majd elgondolkodva felhúzza a csuklyáját, és elindul a labirintus konyhája felé. Vagyis elindulna, de megpillantja a bögrét, amiből a lány ivott. Elmosolyodik, majd egy gyors varázslattal megtisztítja és a helyére teszi, a nyugtatót pedig "csakazértis" mozdulattal ledobja a kanapéra, és így, valóban elég nyugodtan, végre eleget tehet egyre inkább ágaskodó gyomrának.*
//Én is köszi, remek volt //
A hozzászólást Yan Sergej Branimir összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 16, 2010 6:31 pm-kor. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Szomb. Júl. 03, 2010 4:16 pm | |
| * Elmosolyodik a fiú szavaira, s leül mellé, hisz neki is...valahogy jó érzés, ha a fiú közelében van. Mintha biztonságban lenne.* - Minden állatot szeretek. *Dől hátra a kanapén, ám ahogy hátradől, rájön, hogy rettenetesen fáradt, s egyre jobban zavarja az, hogy nem fürdött, nem öltözött át, meg egyebek. Bár egyetlenegy porcikája sem akarja itthagyni a fiút, úgy dönt - s ebben nagy szerepet játszik, hogy kezd éhes lenni -, hogy most fontosabb, hogy kissé rendbeszedje magát. Fel is áll, és a fiúra néz.* - Egész éjjel nem aludtam, és most valahogy...rettenetesen fáradt vagyok. Meg koszos. Meg éhes... *Sorolja fintorogva.* - Szóval, én most megyek, de még találkozunk. * Mondja, s nem kérdezi, mert majdnem egészen biztos benne, hogy a fiú is ezt akarja.* - És köszönöm. * Mondja halkabban, majd a fiúra mosolyog, és immár nyugodtan, kilép az ajtón, és a hálója felé veszi az irányt. Igen, a fiúnak hála, mostmár képes lesz szembenézni a rájuk váró megpróbáltatásokkal. Van miért küzdeni, ez újra és újra bebizonyosodik: mint ahogy most is történt. Kell küzdeni, hisz az életben, bár annyi rossz van, legalább tízszer ennyi a jó: legalábbis Lil most így érzi - fennt, a fellegekben, vagy valami olyasmi.*//Köszi a játékot, nagyon jóó volt  Jövőhéten nyaralok, szóval következő két nagymesében NJK, de utána jövök vissza!  // |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Szomb. Júl. 03, 2010 4:05 pm | |
| *Kinyitja a száját, hogy folytassa a mondatot, de aztán inkább megrázza a fejét.* -Mindegy, nem fontos. Nem ülsz le? *kérdi, mert még mindig emlékszik, hogy mennyiben más érzés volt a lányt olyan közelségben tudni magához. A siklóra pillant, majd ismét felnéz a lányra. -Szerintem még nem kérdeztem, de... szereted a lovakat? *kérdi, és közben Diablóra gondol, aki most otthon van az istállóban, és aki nagyon sokat segített neki, hogy átvészelje az elmúlt időszakot. Közben hátradől a kanapén, és úgy néz a lányra. Ő sem érti, hogy hogy volt képes ekkora változást előidézni benne. Persze tudja, hogy ettől még másokkal továbbra sem fog egyik csapásról a másikra közvetlenül viselkedni, nem. Mindenkinek magának kell áttörnie a fiú falait. Két ember áll még nagyon jól ilyen szempontból: Gaea és Karen. A két lány, akikkel anno még az edzőteremben futottak össze. Azóta olyan sok minden változott meg körülöttük... De Gaea szinte őrangyalként ment oda hozzá ma az erkélyen, ahol megmentette a sötét oldaltól. És itt van Liliya is... Igen. Tényleg van miért küzdenie.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Szomb. Júl. 03, 2010 3:49 pm | |
| *Megköszörüli a torkát, s mivel már kezd elmúlni a nyugtató hatása, kicsit el is pirul, de a fiú talán észre sem veszi.* - Igen? * Kérdez vissza, s bár megfordult a fejében, hogy oda kéne mennie, nem teszi, csak áll egyhelyben és a kanapén ülő Yant figyeli, meg a kígyóját. Most, hogy visszanyerte nyugalmát és józan eszét, hirtelen zavarni kezdi, hogy kócos, és hogy még mindig abban a ruhában van, amit tegnap felvett. Épp ideje volt! De még nem zavarja annyira, hogy lelépjen, bár már álmos is kezd lenni, még az sem vészes, így marad. Érdeklődve nézi a fiút, várja, mit akar mondani, de közben a gondolatai a pár perccel ezelőtt történteken járnak. Hogy volt képes ekkora változást elérni a fiúnál? Pont ő...* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Szomb. Júl. 03, 2010 3:42 pm | |
| *Mikor a lány átöleli, pislog egyet-kettőt meglepetten, majd, bár nem szereti, ha hozzá érnek, visszaölel. Úgy érzi, Liliya ennyit minimum megérdemel. Mosolya csupán picit halványabbá válik, de nem tűnik el: ez mutatja, hogy most tényleg valami olyan érzésben van része, amit még soha nem tapasztalt meg ilyen erősen.* -Lehet, hogy igazad volt *mondja halkan, majd visszaül a kanapéra, bár szinte olyan érzése van, mintha eltörne valamit, ahogyan ellép a lánytól. Volt valami bensőséges abban, ahogyan egymás mellett álltak. A kezébe veszi Vort, a dobozkával együtt, majd simogatni kezdi, és felpillant a lányra.* -Öhm... Liliya... *mondja, kissé tétovázva. Nem akarja eltitkolni a lány elől, mi volt a teában, főleg, mert valahogy úgy érzi, most már kezd ténylegesen látszani a tekintetén, hogy benyugtatózta... hát, leginkább magát, de azért a lány poharába is tett egy cseppet, ami azért valóban egy csepp volt. Talán a sajátjába is csak annyit szabadott volna...* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |