| Szerző | Üzenet |
|---|
David Branson Diák

Hozzászólások száma: 867 Msn: csfruzsina@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Vas. Júl. 25, 2010 4:06 pm | |
| * David esik be a szobába. Most ért vissza a rózsakertből. Lassan sétált át a tölgyesen. Átakarta gondolni a dolgokat. Aali és ő...*~Furcsa páros lennénk,de meg lehetne próbalni..nincs mit vesztenem...~*Szétkarcolt lábára néz...nem volt jó ötlet odaadni Aalinak a cipőjét és meztláb végigbaktatni a tölgyesen.Langyos vzzel lemosna piszkos patáit és felhúz egy vastag zoknit.*~Most mit csinálhat...remélem nem találkozott a hülye kegyencekkel...~*A kegyencek gondolatára ökölbe szorul a keze.*~Hülye barmok...~*Ledől a ágyra és elővesz a füzetét amibe a verseit szokta írni,és elkezd egy újabb verset költeni*
|
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:49 pm | |
| * David végre felemeli a fejét mikor e lány elmegy* - Szia! Még pár lecke és menni fog*kienegedi a lányt az ajtón és beledől az ágyba*~ Mekkorát fogok égni Istenem!~*ismét előveszi a gitárt és most egy kicsit szomorúbb dallamott kezd gitározni*
// Ezt játsza a gitáron: http://www.youtube.com/watch?v=W3NnowQR58s&feature=related // |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja

Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:44 pm | |
| *Liz csak nevet, ahogy a fiú egyre mérgesebb lesz.* -na azért a lefejezéshez nekem is lesz egy-két szavam. *Mosolyodik el, majd az órájára pillant.* -Jajj ne haragudj de itt ér véget a táncórád .. mennem kell. Szia! *Majd elsiet a szobából.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:41 pm | |
| ~Még hogy nem tervezi az esküvőmet~ - Elég szegényes érv meg kell hagyni...de ha Pierr is kitalálja hogy őrizzük a hagyománt és szúrjunk ki Davvel című programot esküszöm lefejezem*dühössen mondja a szavakat* - talán nem égek...akkorát...*továbbra is a földet bámuja* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1199 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Bármikor, bárkivel szívesen játszom, csak tessék jelentkezni ^^

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:38 pm | |
| *Elmosolyodik a fiún.* -Akkor is nézd a jó oldalát ... ennek tényleg nincs jóoldala *Kénytelen volt bevallani, tényleg nincs jó oldala.* -Majd hozz magadról képet, hogy legyen min nevetni. *mondja, bár ez a fiút látszólag nem vígasztalja meg.* -Megvan kitaláltam a jó oldalt. ... Majd a te esküvődön és a miénken is ennél már csak jobb szerkod lehet .*Mosolyodik el.* -Kicsit béna vagy .. de túl lehet élni ... és nem fogsz beégni ... remélem *Mondja a végén kicsit elbizonytalanodva.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:34 pm | |
| * David gyorsan cáfolja Liz mondatát* - Kérlek Charli krémszínű öltönyben lesz ami új és nem amit az ük-ük-ük-ük nagyapától örökölt...akkor csomóan bordó ingben lesznek de én nem lehetek abba mert valakinek őriznie kell a hagyományokat...na most mondj jó oldalt...* nagyot sóhajt* - Reménykedj,hogy ne égjek mert különben nem kapsz ódát!*elvigyorodik...* - Hogy lehet valaki olyan kétballábas mint én?* teszi fel a kérdést magának* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:29 pm | |
| *Liz csak nevet. ~pingvin ... fecske .. majom .. egyre jobb.~ Majd megpróbálja megnyugtatni a fiút.* -Nem gáz. Nézd a jó oldalát ... ~ennek nincs jó oldala~ ... mindenki ilyenben lesz. *Vágja ki magát. Jobb úgysem juthat eszébe.* -Hogy táncolsz? Hááát ... jobban mint gondoltam *Mondja, mert tényleg így van. Valamennyire tud táncolni.* -Így már nagyon nem lesz égő ... csak egy kicsit ... de még van esély, hogy ne legyen égő .*Mosolyodik el.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:25 pm | |
| * Dav rettenthetetlenül nézi a lábakat* - Tudom én azt...de inkább nézem a lábát mitsem eltörjem azt. Amúgy majd megmutatom az öltönyöm...képen...mert a Charlie elküldi a képét...úgy fogok benne festeni mint egy pingvin...utálom az öltönyt...és ami még jobb lehet,hogy szmokingom lesz...frakkal...na akkor olyan leszek mint egy fecske...utálom a szmokingot...és a cipő...komolyan mondom egy bazári majom nem fog úgy kinézni mit én...*mérgelődik David* - Amúgy hogy táncolok...?*kérdezi félénken...bár tudja a választ...rémessen* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:19 pm | |
| *Liz elneveti magát.* -Nincs izlésficamom, de vicces lennél benne. .. Maradjunk a Lizhez-nél *Mosolyodik el. Soha nem szerette, ha Lizbethnek hívják.Az olyan komoly .. Liz meg egyáltalán nem az.* -Azt ugye tudod, hogy majd az esküvőn nem a partnered lábát kellene nézned? *Mondja mosolyogva és látja a fiún, hogy esze ágában nincs levenni a szemét a lábáról.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:16 pm | |
| * David elneveti magát* - Fekete öltöny és pink nyakkendő? jesszus neked súlyos ízlésficamodvan....*az óda címén gondolkodik egy kicsit* - MEgvan...egy találó és frappáns cím: Lizhez....na milyen?*kérdezi vigyorogva* - Vagy esetlegleg Lizbethhez?*egyre jobb címeket talál ki hősünk.Mikor elkezdenek táncolni Dav görcsössen figyeli a padlót és Liz lábát*~ Csak rá ne lépjek...~*Szemét semmi pénzért nem venné le a 2 pár lábról* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:10 pm | |
| *Elneveti magát, majd sejtelmesen ezt mondja.* -Nem gondolkoztam .. de most hogy mondod ... esetleg fekete öltöny és pink nyakkendő ~Ez így elég szörnyen nézne ki.~ *Emiatt ismét elmosolyodik. * -Igen valami olyasmi .*Mosolyodik el, majd elgondolkozik .. szeret táncolni, de táncot tanítnai nem sűrűn szokott ~Na tánctanár sem leszek.~ * -Köszönöm szépen. És mi lesz a címe? *Kérdi nevetve.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:06 pm | |
| * David felveszi a tánctartást * - nem kombinálsz dehogy is...és mond milyen esküvői ruhát gondoltál ki nekem...vagy ott még nem tart a gondolkozás?*kérdezi viccesen gúnyos és nem sértő hangon* - Annyit még hogy...egy-két-há-négy-öt-hat-egy-két-há...vagy az egy másik tánc?*nem biztos semmiben...ő verset írni meg zenélni szeret nem táncolni phfujj....* - Ha nem égek be az esküvön ígérem írok hozzád egy ódát!*kínjában felnéz a plafonra...tuti hogy égni fog az esküvőn...* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 1:01 pm | |
| *A fiú mondatán, kicsit mérges lesz, és sértődötten ennyit mond.* -Nem kombinálok .. csak gondolkoztam *Mosolyodik el, majd igyekszik elterelni a szót.* -Okés kezdjük. Már egész jól van a karom, úgyhogy tánctartást is tudjuk gyakorolni.*Mondja, majd várja, hogy a fiú felvegye a tánctartást.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:57 pm | |
| ~ Ezek a nők folyton kombinálnank...~* Liz arckifejezése mint a Raffaello...többet mond minden szónál...* - Ne kombinálj légy oly kedves...csak haverok vagyunk...~még~*teszi hozzá gyorsan magában* - Kis gyakorlás oké...ma amúgy sem vagyok a toppon elég álmos vagyok...*nagyot ásít* - Akkor vágjunk is bele* mondja és odalép a lányhoz* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:52 pm | |
| *Elmosolyodik ismét.* -Őszintén? Te sem vagy az esetem. Jane? Azt hiszem a Vipera hálóban ... de nem biztos. *Úgy érzi, érti miért kérdezte a fiú .. Ezen elmosolyodik. De nem mondja meg, mire gondol. ~nah még a végén dupla esküvő lesz.~* -Nah kicsit gyakorlunk, aztán lelépek .. Okés? *Kérdőn néz a fiúra, mert tényleg nem nagyon érti ma.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:47 pm | |
| * David büszkén kihúzza magát* - Használt...de azért még egy táncóra jól jönne...meg majd megkérem Katet is hogy segítsen egy kicsit*a könyvre néz* - Nyugi télleg jó leszek! Nem akarok bántani Pierrt...meg szívedre ne vedd....nem vagy az esetem * vigyor* de jó tanár vagy~ Mondjuk ha Jane állna itt nem tom akkor is jófiú lennék-e...de ő szingli...még~*Elmosolyodik ezen a gondolaton...*~Kössük össze a kellemest a hasznossal~ - Liz nem tod,hogy Jane Scott melyik szobában van?*teszi fel a kérdést és a lány elé áll* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:42 pm | |
| *Liz néz ahogy a fiú eszik. ~Ezek szerint örül neki.~ *Mosolyodik el, majd megissza a vizet.* -Örülök, ha jól viselkedsz. Ezesetben Pierrenek sem lesz kifogása a táncoktatás ellen. *Majd figyeli, ahogy a fiú elkezd táncolni.* -Na alakul. Használt a múltkori? *Mosolyodik el, majd odamegy.* ...Ha gondolod megpróbálhatjuk mégegyszer, leteszi a könyvet a közelbe.* -Ezt vágom hozzád, ha nem leszel jó *Mondja nevetve.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:35 pm | |
| * Davidnek felcsillan a szeme mikor meghallja,hogy a kaja az övé* - Köszi...télleg nagyon éhes voltam...vagyok...de előbb a víz*gyorsan a Liz kezébe nyomja a vizet 3 jégkockával* - Jó kisfiú leszek!*angyali mosoly* - Táncolhatnk de előbb befalom a tojást* elővesz egy villát és nekilát az ebédnek.Gyorsan bekebelezi a rántottát iszik rá egy pohár vizet és félreteszi a tányért* - Köszi nagyon fincsi volt...a pennám!*elveszi a lány kezéből az írószert és a gondossan a fiókjába rakja* - Ezt is köszi.Tegnap megerőltettem az agyamat és arra emlékszem...hogy egy képzeletbeli négyzetet kell körül járni nem?* beáll a "táncparkett közepére" és mintha úgy teszi a kezét mintha egy lányt tartana és elkezd keringőzni. Nem hibátlan de ahhoz képest életébeen nem táncolt egész jó* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:28 pm | |
| *Liz örül, hogy a fiú beengedte az ajtón, mert egyáltalán nem volt biztos benne. Kissé zavartan megszólal.* -Szia! Ezt neked hoztam .. mert láttam, hogy éhes voltál a kajáldában is. .. Egy pohár vizet elfogadok, mert már nagyon szomjas vagyok. *Leül a fiú mellé és leteszi a könyvet.* -Ezt neked hoztam .. benne vannak a lépések .. tanulmányozd és majd jövök, de csak ha megígéred, hogy jól fogsz viselkedni. *Mosolyodik el, majd előveszi a fiú pennáját.* -Ezt múltkor elhagytad, ezért bátorkodtam visszahozni. Tegnap is ezt hoztam, csak elfelejtettem végül visszaadni. *Mosolyodik el, majd leteszi azt is a könyv mellé* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:21 pm | |
| * David kissé dühössen teszi félre a gitárt*~ Mióta lettem ilyen népszerű? Mindenki idejön?~*Odasiet az ajtóhoz. Rögtön elszáll a dühe mikor megpillantja Lizt és a rántottát* - Szia! Azt hittem egy jó darabig a közelbe sem fogsz jönni*megcsapja orrát gőzőlgő rántotta illanta*~remélem ezt nekem hozta...nagyon kajás vagyok~ - Gyere be....*ekkor észreveszi Liznél a könyvet* - Látom hoztál kemény tárgyat* széles vigyorra húzza a száját. Gyorsan visszarakja a gitárját a tokjába és becsúsztatja az ágy ála* - A ropit megettem...de van még víz ha kérsz*becsukja az ajtót és lehuppan az ágyra* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:15 pm | |
| *Liz siet Dave szobája felé. Viszi neki a könyvet, amit tegnap megígért. Emellett van nála egy kis tál rántotta, mert látta, hogy a fiú éhesen hagyta ott őket. Bűntudata van, hogy éhezik, ezért visz neki enni. Amikor odaér, bekopog és reméli a fiú nem csapja rá az ajtót.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Pént. Júl. 16, 2010 12:08 pm | |
| * David ül az asztalánál és épp egy levelet ír*~ Szia Charlie! Bocs,hogy eddig nem írtam,de tudod elég zsúfolt a napom...sok a lustulni való...Már így az elején letámadlak egy kérdéssel. MÉRT NEM MONDTÁTOK,HOGY VAN EGY MÁSODUNOKATESÓM TAMIN KÍVÜL?! A neve Pierre Bontavier egy francia srác...Te gondolom te ezt nagyon jól tudod. Bár mind a kettőnket meglepetésként ért a hír,hogí rokonok vagyunk...Miért titkoltad előlem? Kate hogy van? Izgatott az esküvő miatt? Nem tudom mikor megyek haza,de a lagzin ott leszek...ígérem.Itt minden rendben. A suli nagyon jó és nyugodt semmi veszély nem fenyegeti. Viszlát: Dav~ * David szépen összejahtogatja a levelet belecsúsztatja egy borítékba és a baglyának adja*~ Jobb ha nem tudja,hogy életveszélyben vagyok* - Charlienak vidd el légyszi*kiengedi a madarat és leül az ágyra. A hasa megkordul*~ Remélem már elmentek...nem...még vérok egy kicsit~*Nekidől a falnal és ismét előveszi a gitárját a tegnapi számot játsza megint* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:36 pm | |
| * David elvigyorodik* - Nyugi anya jókisfiú leszek!*a kezét a magasba emeli ezzel is alátámasztva szavait.* - Akkor nyomás!*kinyitja az ajtót és Liz után kilép rajta* |
|
 | |
Lizbeth Westlive Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:33 pm | |
| *Elmosolyodik a fiún.* -Figyelj. Akkor jövő héten még átvesszük a lépéseket, de valami kemény dolgot hozok, amivel fejbe tudlak vágni. *Mosolyodik el.* -Nem szeretném, ha bármelyikőtöknek baja esne. Nem védelmezni engem. Megértetted. nem hősködsz. *Néz a fiúra, mint egy aggódó anyuka.* -Szerintem is menjünk. Csak viselkedj természetesen. *Mosolyog a fiúra, majd elindul a kajálda felé.* |
|
 | |
David Branson Diák

| Téma: Re: Nílusi krokodil háló Csüt. Júl. 15, 2010 5:29 pm | |
| * David meglepődik a könyvön* - Azt hittem,hogy a csók után az első kemény tárggyal fejbecsapsz....de köszi a könyvet...az esküvő 2 hét múlva...*angyalian elmosolyodik* - Rendes vagy...ezért cserébe szólj ha Pierr parázik...nem nagy ügy pár szó és kész...de azért majd gyere el a temetésemre...*vigyor* - Az a baj,hogy én erős vagyok ő meg jobban tud varázsolni szóval...*zavartan lenéz a földre* - Én most megyek kajálni mert eléggé éhes vagyok...jössz te is? tudom,hogy kerüljük egymást de ha Pierr látta akkor semmi értelme...*felvesz egy fekete pólót és az ajtó mellé áll* |
|
 | |
|