Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Csíkos Boa Háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 341
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 10:12 pm

* A szobatársak most még nincsenek itthon, ha megérkeznének, akkor azt hallani lehetne a folyosón, olyan hangosan közlekednének az emeleten, és mivel buliztak, bizonyára ittak is, szóval nem egy kellemes társaság ilyenkor, pláne nem a szőke Evangelinenek, viszont egyelőre tiszta a terep és Exan is örül, mert nincs kedve most sem párna csatázni, sem játékból verekedni amiket egyébként szoktak.Nem azért mert most ő lesérült, hanem csak mert nincs hozzá hangulata, talán most kezd megérni a gondolkodása.A seb tisztogatása közben aztán Evangeline mutat egy szép lila foltot a lapockáján.* - Hűha, hát ez nem valami.. szép, de akkor minek veszel fel ilyen kivágott ruhát? * Kérdi érdeklődve.* - Ja mert úgy is eltakarja a hajad értem.. de nem mégsem. Csúnya seb, még jó, hogy nem történt komolyabb baleset, amúgy azt vettem észre , egyszer csak, hogy valahova eltűntél, kerestelek, de nem találtalak, nem is értem. *Gondolkozva vakargatta hegyes füle tövét.Közelebbről is szemügyre vette a sérülést.* - Látod? Nem játék az élet, de te úgy kezeled. *Elkezdett sétálgatni a szobában, felkapta a botot és rámutatott a lányra vele, hogy nyomatékosítsa utolsó kijelentését.De, hogy a lány ne vegye annyira komolyan, utána elkezdett szórakázni a bottal, és úgy csinált, mintha 800 éves tünde lenne, akinek ténylegesen szüksége lenne egy ilyen botra.De aztán megunta és bevágta az ágy alá.A lány megint egy olyan dologra gondolt, amit Exan rég elfelejtett volna, hogy a szobatársai gyakran mennek e el itthonról.Kicsit megállt a sétálgatás közben.* - Igazából igen, tudod, mindig buliznak vagy barátnőznek, most éppen a Jeniliába mentek kártyázni, tudod egyszer te is ott voltál. * Mosolyog amikor eszébe jutott az az ökörködés, amit az asztalnál Sawierékkel műveltek, csak aztán jött Ági. Furcsa gondolatok jutnak eszébe, de elhessegeti őket.* - De képzeld, amíg itthon voltam ebben a pár napban, új hobbit találtam magamnak. Najó őszintén szólva nem olyan új, de amíg egyedül voltam unatkoztam és elkezdtem gitározni a szobatársam gitárján. *Végre visszaszállt a fiúba az élet, és a szokásos derűs mosoly ült ki az arcára, hosszú idő után megint őszintén. A folyosóról viszont léptek zaja hallatszott, és hangos hahotázás.*
Vissza az elejére Go down
Evangeline Elovics

Hozzászólások száma: 812
Msn: Kérd el
Kaszt:
Üzenőláda: Játékra készen Wink

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 9:46 pm

-Igen, én is emlékszem valami hasonlóra. * Mondta mosolyogva a leányzó a fiúnak mielőtt még a fürdőbe indult volna. A tündefi követi és figyeli miként tevékenykedik a vélaleányzó.* -Nincs mit, szívesen teszem. Csak ne újságold mennyire nagylelkű vagyok évente egyszer. * Kacsintott a tükörben lévő hegyes fülű fiúnak. Mikor a hölgy kutakodni kezd, botor módon kérdés nélkül, a fiúnak mentenie kell a helyzetet, hogy senki ne kerüljön kellemetlen helyzetbe. Azonban így is, ahhoz hogy megállítsa Evangelinét a folyamatban meg kellett fognia a szőkeség kezét. Ez önmagában nem is volt probléma, de Eva nem szerette ha akárki hozzá ért, általában ha olyasvalaki érintette meg akit nem kedvelt legszívesebben lemosta volna magáról az érintést. * -Bocsánat. * Mondta apró mosollyal, hiszen sejtette, hogy valami olyasmit rejtett volna a szekrény ami miatt aztán bizonyosan nem tette volna be a lábát ide, de talán még a folyosóra se. Láthatóan elég engedelmes a tünde, ezért nincs is gond, szépen nekiáll a seb megtisztításának.* -Nos... Nekem is akadt egy-két gondom.* Abbahagyta a fiú kezének ápolását, megfordult háttal a tündének, haját előre húzta. Felsőjéből szinte az egész háta kilátszott, ahogy a sötétlila folt is ami a lapockájánál húzódott fel a vállára.* -Meggyűlt a bajom a beomló épülettel. Már nem is tudom ki segített visszajönni. Az is lehet, hogy egyedül voltam.* Kicsit várt még, hátha meg akarja jobban nézni a tünde is, majd visszafordult a "munkájához" Most valahogy mást érzett mikor a fiút érintette, talán mert eddig ha bármiféle férfihez hozzá ért, nem akart törődni azzal milyen érzést vált ki belőle. Talán ez most azért jött elő így mert már tudomást szerzett arról mit érez iránta a tünde. ~Vajon ez megváltoztat bármit is? ~ Költői kérdésnek szánta, de valahogy egyre több válasz kezdett el kibontakozni gondolati között, arról árulkodva, hogy akár bármi megváltozhat. A fiú belekezdett valamibe aminek hatására, Eva az arcát kezdte el fürkészni várta a folytatást, de az csak nem akart jönni. Összeráncolta a homlokát, gondolatban találgatva mit is szeretett volna mondani neki. A kérdésre azonban megértette. * -Igen. * Mondta és bár nem igazán értette a gesztus jelentőségét, de beleütött a fiú nagy kezébe. Igaz, nem volt több mintha csak tapsoltak volna és a lány keze pár másodpercig ott maradt a fiúén. Befejezte a műveletet és az asztalon lévő tea felé fordult. Kiitta, hogy nehogy rossz vendégnek legyen titulálva. * -A barátaid gyakran magadra hagynak? És hol van a sólymod? * Kezdett kérdezősködni picit a véla miközben jobban körbenézett a szobában. Oldottabb volt bátrabban foglalt helyet az egyik széken. *
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 9:19 pm

* Az érdekes kis eszköz kijelentésre nem válaszol semmit, csak nézi, ahogy a szőke a kezében vizsgálgatja a botot. A kötéscserét igazából, nem most rögtön gondolta a fiú, de Eva már készségesen fel is pattant, és jó barát módjára rögtön mellé lép, hogy lecserélje azt. Miközben tekeri le a vastag csuklóról a kötést, a fiú megszólal.* - Mintha ez már megtörtént volna egyszer velem. * Mondata végén lekerült róla, és megcsodálhatta a gyönyörű vágást.* - Remek, úgy néz ki mintha felvágtam volna az ereimet. * Bosszankodik a hegyes fülű, aztán követi Eva-t a fürdőbe. Exan az ajtófélfának dől és nézi a lányt ahogy mossa a textileket. A tükörből Eva láthatja a fiút.* - Köszönöm. * Mondta halkan, Eva meg már el is kezdett kutatni az egyik szekrényben, de Exan még gyorsan odasietett, mivel rossz szekrényt nyitott volna ki és ez kínos lett volna szőkének, feketének egyaránt.* - Hóhó, majd én.. segítek. * Mondja mosolyogva, és kinyit egy másik szekrényt, amiben a kötések, szalagok, és egyéb egészségügyi dobozka található.Kiveszi a dobozt és átnyújtja a lánynak.Aki aztán betessékelte a fiút, és leültette egy székre, és szépen ellátta a kezét. Nézi ahogyan ellátják sebét.*
- Nagy szerencsém?Nem tudom mi történhetett, téged sem láttalak, az utolsó perc az volt, hogy minden tekintet rám szegeződik, de a tiédet nem láttam. * Ökölbe szorítja a kezét.* - Már formában vagyok, eddig is abban voltam, szóval ne aggódj. * Pattan fel és kihúzza magát. Szóra nyitná a száját, mert még valamit meg akart beszélni a lánnyal.* - Tudod.. * De nem fejezi be a mondatát, csak legyint egyet, hogy ne is törődjön vele, szóra sem érdemes, csak mosolyog.Belül fáradtnak érzi most már magát, és a "kis" kalandja után alaposan átértékelte a dolgokat, harcolni nem kell esztelenül ahogyan azt eddig ő tette, harcolni azért kell amiért érdemes, nem kell ok nélkül. Aminek nincs értelme abba pedig kár energiát fektetni, márpedig a fiú hiú ábrándokat kerget, nagyon is tudatába van ő ennek, csak naivan továbbgondolta a történetet, de már kezd kitisztulni szemei előtt minden, és talán a fizikai gyógyulás jelenti érzelmileg is a talpra állást.Nem is kíván több szót fecsérelni ilyesmire, nem is akarja az amúgy is "vibráló" lányt megijeszteni, egyszerűen csak ennyit kérdez tőle.* - Akkor tisztalap? Mit szólsz? *Kérdi mosolyogva.Ha a lány beleegyezik akkor pedig játékosan felmutatja nagy tünde tenyerét, hogy csapjon bele a lány.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 8:52 pm

* Láthatóan a fiú is aggódót volna érte, de ez jobban belegondolva természetes is. Hiszen azt érzi Eva iránt amit. Az igazat megvallva a lány még gondolatban is alig ejti ki a szót, annyira "idegen" számára. Végtére hagyja a dolgot, nem tesz jót az izgalom a beteg számára. Arra a kijelentésre, miszerint Evangeline nincs tisztában azzal, milyen érzés volt, a lány arca is kicsit elsötétül. Tényleg nem tért vissza a halálból, csak közel volt már hozzá. A kettő közel sem ugyan az, sőt nagyon messze állnak egymástól. A vélaban felmerült, hogy a fiú mostantól ha nem is fog gyökeresen megváltozni, de eddigi céljait még pontosabban és határozottabban el akarja érni. A vélakisasszony mozdulata, hogy kivegye a tünde kezéből a botot sikertelen volt, ugyanis erősen tartotta. Eva magában elismerően gondolt a fiúra, hogy még ilyen állapotban is ekkora fizikai ereje van. Azonban a mozdulat egy nem várt szituációt eredményezett, szinte teljesen odahúzta magához a fiú. A lány zöld szemei megilletődötten keresték a jégkék mélységet, hogy ha csak egy pillanatra is, de elvesszen bennük. Nem szóltak, nem mozdultak. A fiú aztán elengedte a botot, így Evangeline is vissza tudott húzódni a helyére, rózsás arcpírral. * -Érdekes kis eszköz. * Vizsgálgatta meg tulajdon kezében a botot. A tünde úgy tett mintha az iménti jelenet meg sem történt volna, de a hölgy végiggondolva, tudja ez közel sem így van. ~Rosszul tettem volna, hogy eljöttem?~ Tanakodott magában, hiábavaló az összes gondolat, ha nem lát bele a másik elméjébe. Csak kérdéssel tudhatná meg, vajon mi is a válasz, azonban attól ebben a percben még fél. Exan viccelődve beszél arról, hogy valójában egy cseppet sem beteg. Gesztikulálása, mimikája mind arra késztetik a lányt, hogy kuncogni kezdjen a tréfálkozó tündefiún. A végére azért átvált némi komolyságba. * -Igen azt hiszem értem a célzást. * Tette hozzá, a nevetés még mindig ott bujkált a hangjában, mintha bármelyik pillanatban újra felhangzana. Ajánlatára, mit szívesen teljesített volna, olyan választ kap, aminek hatására szemeit inkább lesüti és még azért is szégyelli magát hogy egyáltalán átmerészkedett, megölelte vagy újra eszébe jutott a csók. * -Megértettem. * Tömör, rövid válasz miből kiérezni azt, hogy nem örül az eseményeknek, de kénytelen elfogadni a tényeket. Ekkor már távozna is, ha nem kérné fel a fiú arra, hogy cserélje ki a kötését. * -Rendben. * A fiúhoz lép, leveszi a kötést a kezéről, hogy aztán a fürdőbe sétáljon velük.* -Ezeket jól ki kell áztatni, ne maradjon benne vér és aztán mosd ki. Van másik? * Kutatni kezdett de csak óvatosan semmi olyasmit nem akar találni ami női szemnek nem való. Akkor aztán tényleg utoljára járt ezen a helyen. Szerencsére talál ezt azt, kisebb edénybe langyos vizet hoz, meg egy tiszta ruhát és két fáslit. * Ülj le kérlek valahova. * Utasította a fiút, Eva elé ül le, valamiért szeret a földön ücsörögni, pedig ezt úri kisasszonyoknak nem illik. Kitisztítja a sebet alaposan és befáslizza. * -Nagy szerencséd volt, de csak azért, hogy előbb formába gyere ne erőltesd meg magad. * A jó tanács nem használ, de nem is árt, valahogy kifogyott a lány a szavakból és jobb nem jutott az eszébe. *
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 8:09 pm

* Eva kijelentésén, miszerint ő lenne az aki alig bír lábra állni, még jobban kihúzta magát a fiú, akármennyire fáj is neki, ezt úgysem fogja elmondani a lánynak, meg, hogy mit érez. A lovagiasság szó hallatán inkább csak a plafont nézte. Eva határozott válaszát, hogy "nincs mit" és, hogy ő nekromanta, valamiért nem tudta komolyan venni.*
- Az oké, hogy nekromanta vagy, de ember vagy.Sérülsz. * Nyelt egy nagyot.* - Nem tudod milyen érzés volt! * A mondat vége elhalkult, ahogy pedig a lány leült mellé, mélyet sóhajtott.Jobb ötletnek találta volna, mintha sétálnak valamerre, mintha itt ül mellette a szobában, és elfojt egy csomó mindent. Még bűvészkedett egy picit a bottal, hadonászott vele, pörgette amikor a lány kivette a kezéből.Illetve próbálta kivenni a kezéből, de nem tudta, mert a fiú erősen fogta, és ha Eva is erősen fogta akkor odahúzta magához a lányt. Exan csak játszani akart, viszont olyan helyzetet alakított belőle, ami valószínűleg, csak neki kínos, a jól ismert zsibbadás ismét kezd a felfelé kúszni a lábától egészen a szájáig.Pár másodpercig csak élvezi a kialakult helyzetet, majd hirtelen elengedi a botot és hátradől, mintha semmi nem történt volna, gyorsan válaszol is a lány egyik kijelentésére.* - Milyen állapotban? * Kérdi tettetett kíváncsisággal, mintha nem tudná miről beszélnek.* - Vagy nem nekem szóltál? Hmm ebben a szobában nincs egy sérült sem. * Körbenéz az üres szobában, mintha keresne valakit.De aztán a szórakozottság eltűnik és ismét komolyra vált a fiú.* - Hát, nem tudom, igazából az az érdekes, hogy vagyok egy állapotban, már ha érted a célzást. * Evangeline aztán felajánlotta, hogy ha a fiú szeretné akkor minden nap meglátogatja,kedve támadt volna hazudni, hogy még sokáig fog betegeskedni, de ő nem az a fajta aki tétlenül ül és nyalogatja a sebeit.Sőt kifejezetten zavarta, hogy ilyen állapotban van, "hát így nem lehet harcolni". Lassan felállt és az ablakhoz sétált, kinézett rajta, közben válaszolt.* - Tudod, azt hiszem akkor nem gyógyulnék meg olyan hamar. * Fordul hátra, és olyan tekintettel néz, hogy abból egyértelműen leolvasható, hogy mire gondolt pontosabban a fiú, és nem fizikai értelemben.De hirtelen témát vált.* - De öö a csuklómon mondjuk ha kicserélnéd a kötést, annak örülnék..A nő aki rátette nagyon nemértett hozzá. * Nézegette az átázott kötést, de aztán leeresztette maga mellé a kezét és visszasétált a lány mellé.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 7:49 pm

*Tetszett neki, hogy a fiú bármilyen rossz passzban is van a jelen pillanatban mégis képes mosolyogni. Ez Evangeline arcára is mosolyt csalt, nem úgy mint a tea amibe túl korán akart belekortyolni, így ajkait kicsit megégette. Könnyen észre lehetett venni ezt arckifejezésén és a halk nemtetszést jelző hangon amit hallatott az esemény után. Nem csak kizárólag azért van zavarban, mert a Jeniliai vagy az erkélyen történtek felelevenednek elméjében. Hanem mert kettesben van egy fiúval, a fiú szobájában akit pár perccel ezelőtt még „lerohant” Leteszi a csészét az asztalra, majd ha hűlt akkor ismét megpróbálkozik vele, addig is a fiúra és mondandójára figyel. Meglepte, hogy egyáltalán észrevette a mozdulatot, így zavarba jött a köszönettől. Azonban mikor elhangzott az a szó, hogy: „Pont” Kicsit értetlenkedve nézett, de hamar rá kellett jönnie miért is hangzott el így ez a szó. Eleinte szélesen mosolygott a dorgáláson, aztán csupán egy halovány mosoly járta táncát ajkain. Aggodalom csillant Eva szemében mikor a fiú felállt, hiszen látta milyen nehézkesen ment. Közelebb lép hozzá a fiú és érzi ahogy melegség önti el az arcát, egyre inkább zavarba jön az atyai szidalmak hallatán. * -Akkor az én lennék az aki alig tud lábra állni. Legalább gyakorolnád a lovagiasságot. * Próbált elviccelni a végét, de talán Exan nem fogja annyira mókásnak tartani ezt a dolgot. Miközben a kék a zöldet fürkészte és a tekintetek egybeforrtak Eva elméjében megjelent az a bizonyos Jeniliai csók. Ahogy a tünde visszaindul az ágyhoz Evangeline is vele együtt sétál oda. Azonban még mindig nem ül le. * -Szóval, először is: Nincs mit. Másodszor meg: Én is nekromata vagyok. * Talán picit gyenge érvelésnek számít, azonban nem elhanyagolható tény. Exan megérzései nagyon is helytállóak, hisz a lány egyből oldalra billenti a fejét enyhén és kérdőn tekint a Vitéz úrra. A magyarázatra viszont már biccent. * -Nem, inkább maradjuk, jobb neked ha pihensz. * Válaszolt és azzal leült a fiú mellé az ágyra. Azonban a bot története hallatán Evangeline volt az aki szúrós pillantással ajándékozta meg a ifjút. * -Jobban tetszene, ha használnád. Nem véletlenül lett neked adva. * Jelentette ki, miközben előre hajolt, hogy kivegye a fiú kezéből a botot. Talán még össze is ér a két kéz, de sok pironkodást ez már nem okozhat. * -Mit mondtak? Meddig leszel ilyen állapotban? * Várt egy cseppet és folytatta. * -Ha gondolod, minden nap benézek hozzád, hogy szórakoztassalak. Persze, ha a szobatársaid épp nincsenek itt. Nem szeretnék zavarni.
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 7:26 pm

* A még kellemesebb meglepetés kisebb fájdalommal is járt, ajtót nyitva Evangeline a fiú nyakába ugrott, Ex nem nagyon akart kibontakozni az ölelésből, de ereje sem lett volna most jobban magához szorítani a lányt, és az a pár másodperc gyorsan elillant.* - Semmi gond, örülök, hogy eszedbe jutottam. * Válaszolja mosolyogva.* - Hát jól esik, ha az emberért aggódnak a barátai. *Mondat közben csak egy fejbiccentéssel, invitálta beljebb a lányt.Belépve a szobában aztán észrevette, hogy a lány feszeng, nem is nagyon ül le, úgyhogy rövidebbre és lényegre törőbbre fogta a dolgot, elvégre a múltkor világosan kijelentette, hogy ők csak barátok, és ő ezt tiszteletben tartja, majd ha látja annak a jelét, hogy léphet, hát fog.Mosolyogva fordul a szőke felé.* - Nos, láttam még, hogy elém álltál, ezt akartam megköszönni, elvégre a saját testi épségedet kockáztattad.Pont.Ez volt a köszönetrész.. A második: Mi a jó fenét gondoltál? Meg is halhattál volna! *A teát mérgesen leteszi az asztalra és feláll az ágytól, hogy közelebb sétáljon az ácsorgó lányhoz.* - Még szerencse, hogy későn álltál elém, mi lett volna ha téged talál el? * Magyarázás közben a smaragd tekintetet fürkészi.*
- Engem is megrémített volna ha láttam volna, hogy.... hogy téged talál el az átok, tudod? * Kissé atyáskodóan hangozhat a beszélgetés, de egy pillanatra el is vonja a fiú figyelmét az oldalába szúró fájdalom.Kívülről csak egy grimaszt vág a srác, viszont muszáj leülnie, odabicegett az ágyhoz.* - Örülök, hogy aggódtál értem és hát, a család és barátok igazán fontosak. * Válaszolta szemforgatva, haragudott a lányra, hogy elé akart ugrani.A lány utolsó kijelentésén aztán elkapta a nevetés, ami átment újbóli köhögőrohamba.* - Na igen, de a lényeg, hogy itt vagyok. *Mondta mosolyogva.* - Vibrálsz! * Talán elsőre érdekesnek hangozhat ez a kijelentése a fiúnak, és bizonyára a lány majd kérdően néz rá, ezért meg is magyarázza.* - Úgy értem, feszengsz látom, akarsz sétálni? Képzeld, kaptam egy egész csinos sétabotot a gyengélkedőn. * Humorizál, majd lehajol az ágy alá és kiveszi onnan a botot és megpörgeti a kezében.* - Tetszik?Ezzel kéne járnom elvileg, gyakorlatilag persze itt van az ágy alatt és itt is marad.*Mondja viccelődve, talán ezzel oldja majd a feszültséget.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 7:04 pm

*Tenyere izzadni kezdett, ritkán aggódik mások testi épsége miatt, még a sajátja sem szokta különösebben érdekelni. Egyáltalán nem szokott törődni mások hogylétével, képes volt elfogadni a halált. Várta, hogy kiszóljon odabentről valaki vagy végre kinyissák az ajtót. Szíve szerint topogott volna, de az illetlenség lett volna. Ahogy az ajtó lassan kezdett kinyílni és a Vitéz úr arcvonásait fedezte fel a túloldalon egyenest szerencsétlen fiú nyakába vetette magát. Kezeivel átölelte és a fiú jobb oldalához szorította inkább magát, mintsem a mellkasához. Igaz ez nem volt tudatos cselekedet, de ez kevésbé okoz fájdalmat a tündefiúnak. Mikor észbe kapott mit is csinált hátrébb lépett a fiútól, lángragyúlt arccal. * -Bocsánat, elragadtattam magam… Nem szoktam ilyesmit csinálni… Csak aggódtam. * Zavartan picit motyogva, de érthetően beszélt. Még mindig nem tudott rá másként tekinteni, mint barátra, de az bizonyos, hogy a fiú testi épsége fontos a lány számára. Ezért aztán van oka elkerekedni azoknak a szép kék szemeknek, s nem csupán azért mert a vélakisasszony házhoz jött. Eva önmagát szidva el akart tűnni, ám az ifjú beinvitálta, sőt állítása szerint még beszélgetni is akart vele így aztán belépett a szobába. A szanaszét hagyott holmikra ügyet se vetve sétált beljebb, a terem közepén állva fordult csak vissza Exan felé. Felajánlotta, hogy készít neki teát, de a lány látta, hogy nehézkesen megy a tünde. Elszégyellte magát az iménti érzelemkitörésért. * -Gyümölcsteát, ha van akkor epret, de bármi más megteszi. * Gondolkodva lépdelt az ablak melletti ágyhoz, s kitekintett a külvilágba. ~Miért vagyok itt? Mert szerettem volna tudni hogy van. Most már tudom, akkor miért nem megyek? Mert beinvitált és nem akarod megsérteni. Elmehettem volna. Beszélni is akar velem~ Belső kis cseverészését a tea koccanása zavarja meg, mikor is a fiú az asztalra helyezi az Evának szánt csészét. * -Köszönöm szépen. * Nem foglalt helyet, felvette a csészét mindkét kezével átfogva, hogy apró fújásokkal hűteni tudja. *-Szerettem volna tudni, hogy vagy. Nagyon megrémítettél mikor láttam, hogy… *Elhalgatott, nem igazán tudta befejezni a mondatot. * -Tudod, még magamért se szoktam aggódni, csak olyanokért akik fontosak nekem. Családtag, barátok. * Próbálta megmagyarázni kicsit önmagának is, nem csak ittlétét, hanem az ajtóban történt jelenetet. * -Ahogy elnézem, elég rosszul festesz.
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 6:49 pm

* Az olvasást nem tudta elkezdeni, mert félbeszakította egy bizonytalan és halk kopogtatás, Exan becsukta a könyvet, nehézkesen felállt az ágyról, gyorsan magára kapott egy fekete pólót. Lassú léptekkel haladt az ajtó felé.* ~ Na melyik birka jött vissza.?~ * Gondolja magában, mert szobatársai éppen az előbb léptek le bulizni a jeniliába, Exan is ment volna, de ilyen állapotban most sem kedve sem ereje nem lett volna a fiúnak. Kinyitva az ajtót aztán, kellemes mégis nem várt meglepetés fogadta az ajtóban.* -Evangeline! * Suttogta tágra nyílt kék szemekkel, erre számított legkevésbé, hogy a lány majd egyszer bekopogtat hozzá.* - Gyere be úgyis beszélni akartam veled. * Mondja a lánynak mosolyogva és jobban kinyitja előtte az ajtót. Szegény lánynak át kell majd lépkednie egy két elhullajtott zoknin, egy pár alsógatyán, mire elérkeztek Exan szobájáig. A változatosság kedvéért a szobában viszont minden a legnagyobb tisztasággal csillogott és a rend kedvéért még elől volt egy porszívó is, na nem mintha Exan most éppen azt művelte volna, egyszerűen csak a tisztítószereknek, meg az ilyesmi dolgoknak a tárolója Exan szobája.* -Gyere, hozok inni, addig foglalj helyet, érezd magad otthon. * Mondta a fiú, és sietősen elrohant a konyhába csinálni valamilyen teát. A konyhából még kiáltott a lánynak.* - Milyen teát kérsz? * Miután aztán elkészült, bevitte a szobába, a szoba tágas volt és fényes. Az ágy egy hatalmas ablak mellett helyezkedett el, egy kisebb szekrény és egy íróasztal pedig a másik oldalon.A tálcát letette az asztalra, az egyik csészét átnyújtotta a lánynak majd leült az ágyra, egyelőre még nem szólt semmit, csak nézte Evát, még mindig alig hitt a szemének, hogy ő most bent van.Elfojtott egy kisebb köhögést, minek következtében megint érezte a vér ízét a szájában.* - Nahát nem számítottam ilyen kellemes meglepetésre. * Törte meg a csendet.*
Evangeline Elovics

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 6:29 pm

*Idegesen szedte a lépcsőfokokat, egészen a második emeletig, eredetileg ajándéknak szánta a Nellondban vásárolt süteményeket. Töprengve nézte a folyosót, hátha történik valami amivel aztán egy csapásra megoldódna dilemmája. Öt percnyi ácsorgás után úgy döntött, mégiscsak felmegy a szobájába és hanyagolja az ajándékozást. ~Talán még nincs is olyan állapotban, vagy ott sincs… Mit is gondolok...~ Szobájában aztán letette a becsomagolt cukrászsüteményt, de a gondolat nem hagyta nyugodni, miszerint talán ott találja a fiút. Annak érdekében, hogy lekösse gondolatait elkezdte pakolni a ruháit, ami átöltözések sorozatába csapott át. Legvégül mérgesen tett mindent a helyére abban a ruhában amiben éppen volt. Így egy majdnem térdig érő farmernadrág és egy sötétszürke felső maradt rajta. Utóbbiból a laza esésének és a szabásának köszönhetően kilátszottak a vélakisasszony vállai s hátának egy része is. Cseppet fázott ebben a ruházatban, de már az sem érdekelte, végérvényesen rászánta magát, hogy megpróbálja. Más nem valamely szobatársa közli Evával, hogy nincs ott a fiú, hiába jött, vagy be akarja csalni ebben a ruhában. ~Még egyszer nem fogok átöltözni!~ Jelentette ki önmagának végmérve kinézetét a tükörben. Határozott mozdulattal nyitotta ki szobájának ajtaját és lendületes léptekkel haladt lefelé a második emeletre. Szőke tincsei szabadon szálltak után egy-egy nagyobb irányváltoztatásnál. Azonban a nagy önbizalom, a fiúk szobáinak közepe táján elillant és már csak lassú léptekkel haladt előre, megkeresve Frostburn szobájának ajtaját. Bizonytalanul nézett szembe az ajtóval, hogy aztán fehér kacsójával finoman kopogtasson rajta háromszor. *

Ruha
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Máj. 16, 2012 6:18 pm

* Az, hogy életben maradt, olyan dolog ami teljesen új világszemlélettel ajándékozta meg a fiút, alapos jellemfejlődésen megy most keresztül. Sokkal jobban értékeli a kötött barátságait.A halálkapu varázsige ugyan meggyógyította, de sebei még megmaradtak, vagyis az ereinél mély vágás húzódott csuklóján, az avada kedavra átok pedig pontosan a mellkasán érte, egy örökre megmaradt sebhellyel emlékeztetve a fiút, hogy túlélt egy halálos csapást. A folt szabálytalan alakú égési sérülésre hasonlít, ami egészen közel van a szívéhez.Nem meglepő, hogy a történtek után a fiúnak még sokáig minden porcikája fáj, a gyengélkedőn még rá is akartak sózni egy sétabotot, mivel nehézkesen jár a fiú, el is vette az ápolónő nyaggatására, viszont hazaérve csak bevágta az ágy alá és többet nem nyúlt érte.A mellkasán éppen most cserélte le a hosszú kötést. Ahogy a tükörben nézte magát megérintette azt a pontot ahová a halálos átok csapódott iszonyat gyorsasággal. Arcán sebhelyek, a szája felszakadt.* ~ De még élek.~ *A levegővétel is fájt, ugyan ennek kívülről semmi jelét nem lehet észrevenni a fiún. Néha rátör még a véres köhögőroham. Visszaemlékszik milyen érzés volt megtapasztalni a halált ilyen közelről. Nem fájt, egyszerűen csak..* ~ hideg volt és sötét ~ * Emlékszik vissza miközben támaszkodik a tükör előtt, a fájdalom ismét mellkasába hatol és nyögve a földre rogy, feltápászkodva aztán bemászik az ágyába és elkezd olvasgatni, az egyetlen olyan dolog ami most eszébe jutott, hogy jó lenne figyelemelterelésnek.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Csíkos Boa Háló   Szer. Szept. 23, 2009 8:40 am

*Egészen délelőtt van, már nagyjából elrendezte minden dolgát, egy kis tanuláshoz fog Gavril. Előkotorja Rúnamágia jegyzeteit, és az asztalra rakja. Megnézi a pontos házi feladatot: Lopakodó lábbelit kell készíteni, és elcsenni valami valamelyik tanártól. Egészen neki való feladat, szeret zajtalanul járni. A szekrényéhez lép, amiben cipők sorakoznak egymás mellett.* ~Ez túl büdös, ennek szakadt a talpa, ez ünneplős, ez meg csak úgy nem jó.~ * Az ágya elől elveszi a tegnap viselt edzőcipőjét, és ismét az asztal felé hajol.* ~Egy Is-t kell rajzolni rá, tollal.~ *Kihúzza a fiókot, amiben mindenféle kacat van, szerencsére egy toll is. Rárajzolja a rúnát a cipő oldalára. Előveszi a pálcáját, amit már előre kitett az asztalára, majd végighúzza a pálcát a rúnán.* Is *Az órán arany színnel villant fel a szőnyegen a rúna, most se teszi másképpen. Megfogja a másikat is, szintén rárajzolja az Is rúnát és végighúzza rajta a pálcát.* -Is *Újabb siker.*
-Na most ugrik a majom a vízbe. *Leül az ágyára, és felhúzza a lábára a cipőt, majd megköti. Viselés közben ne vehető észre. Egy kicsit kopogni próbál vele a padlón, de nem hall semmit.* -Na így kell ezt csinálni. *Kacag.* Ez lesz a kedvenc cipőm!
*Túl sokat beszél magába Gavril, lehet az agyára ment a Rúnamágia.* ~Na akkor kit is látogassunk meg?~ *Gyorsan dönt, felkap egy kis sütit az asztaláról és egy kis dobozba rakja. Majd kimegy a szobából, és becsukja az ajtót. Zsebre vágja a kulcsot, majd elindul Melody Grey-Kingston szobája felé.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Csíkos Boa Háló   Vas. Júl. 12, 2009 6:59 pm

[color=white]
Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1.
2.
3. Grozdan Georgi

4. Nick Damien Parlay

A szoba lakói - bal oldal:
1. Han Jaejoong Varvara
2. Fred Jackson
3. Exan Frostburn
4.

Csíkos Boa Háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére