|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 24, 2010 7:13 pm | |
| *Halk pukkanás kíséretében egy mikulássapkás, zsákos, álszakállas manó hoppanál a - szerencsére üres - hálóban. Holden ágyához lép, ledobja a zsákját, és keresgél... Végül egy vaskos, szögletes csomagot tesz le a fiú ágyára gondosan elhelyezve. A csomagban egy vastag könyv van, "Inkvizítorok könyve" címmel az elülső borítóján, valamint egy levél. A szokásos boldog karácsonyt, és szeretlek szívem, aláírással ellátva persze, csak usernek most marhára nincs kedve még azt is megírni.* |
|  | | Jack Darkfield

Minősítés:  Hozzászólások száma: 8607 Msn: wat-kutya@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 9:09 pm | |
| -Démon? *kérdezi, miközben a képessége is felizzik, ha valaki látná az auráját, az most kicsit megnövekedne, de a lány csak valami halvány rezgést érezhet. A mozdulatra azonban sokatsejtető, mindettudó mosoly a válasz. Amikor a rövid jellemzést hallja, csak a fejét hajtja meg.* -Személyesen. *mondja, kissé súgva, susogva, aztán közelebb lép a lányhoz, de nem is akar többet. Amikor megállítják, akkor kérdőn néz a lányra, hiszen az előbb még ő játszott ezzel, miért ne játszhatna most ő is ezzel. Arra, hogy ki adott kit, inkább nem is mond semmit. Hosszabb történet ez közte és Chris között, mint Jana és Chris között. Régebb óta zajlanak ezek az események a két fiú között, és már az első pillanatban lobbant a szikra. A lány mozdulatait minden esetre Jack erőteljesen figyeli.* -Tudod, hogy nem félem a halált. *mondha jéghidegen lehelve a szavakat. A továbbiakra biccent.* -Igyekszem hagyni. Ha szükséges lesz, elfogadom. De tudod.. A távolságtartó.. *bármennyire is szívdöglesztően néz ki a lány, Jack mondhatni meg se rezzen a simításra, csak néhány alap reflex miatt, a lány alakjára pedig főleg nem igen reagál érdemben, csak a fejét csóválja.* -Te éjsötét céda, te.. Hetéra! *súgja még a lánynak, amikor az csókot dob, majd csak int utána. De a zár nem kattan. Várja még Szevért haza a fiú, miközben lerogy az íróasztal elé, és előveszi azt a bizonyos naplót, amiben van egy skicc. Félálomban rajzolt arckép.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:54 pm | |
| *Azokra a szavakra, hogy az ember nem mond súlytalan dolgot csak ismét felkacag.* - Ez igaz... Egy ember sosem. De én Jana vagyok. Az a fajta személy, aki Egyszerre ember, és démon. * Ha démon lenne, Jacket már régen riadóztatta volna az összes ezirányú érzéke. Hogy miért mondja? A mozdulat elárulja. Az egyik kezét csípőre vágja, és kitolja formás fenekét oldal irányba, miközben a szemei, és az egész arca, amolyan tipikus "Na mi lesz már nagyfiú, meddig várjak míg letepersz" kifejezést ölt, míg a másik keze szabadon lóg a teste mellett, lazán. Aztán minden ilyen eltűnik, és csak a mosolygó, egyenesen álló lány marad. * - Hideg, távolságtartó, és szerény szűzies. Mi? * Neveti el magát. Nagyon jól tudja hogy Jack milyen. És azt is, hogy talán az iskola egyik leghosszabb listájával büszkélkedhet. Amikor közelebb lép, és megemeli a szemöldökét, Jana villant egy mosolyog, majd mutató ujját a fiú mellkasának támasztja. * - Na álljon meg a menet Casa Nova. Én már adtam neked valakit, és ezt túl élted. De ha engem akarsz, akkor alappillér ide, alappillér oda, mindketten meghalunk. * Mondja mosolyogva, célozva itt Faithre, aki ha begőzölne, akkor biztos, hogy mind két személyt hűvösre tenné. Majd csak amikor a fiú azt mondja, nem tudja elbírja e a dolgot, csak biccent a lány komolyan.* - Ott leszek, és segítek cipelni a terhet, ha hagyod. Tudom, hogy bízol bennem, de ahhoz az is kell, hogy hagyd, hogy segítsek. *Mondja egy mosollyal, majd ujjával végig cirógatja a fiú arcát, az állán át, majd lassan hátra fordul. Formás alakját körbe lengi a szoba fényárja, majd a lány a fenekét ringatva elindul kifelé. Az ajtón kilép, majd onnan még vissza fordul, nekidőlve háttal az ajtófélnek, határozottan csábos pillantással nézve hátra.* - Szép álmokat Árnyak Hercege. Hercegem. * Mondja mosolyogva, majd lassan kifelé indul a szobából, még dobva egy csókot a fiúnak.* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:43 pm | |
| *A kacajra csak megvillantja a szemeit, mintha hátrább húzódna rejtett bunkereiben.* -Nem kell, hogy legyen mögötte valami. De általában lenni szokott. Az ember nem mond súlytalan dolgokat, nem az a fajta. *mondja, miközben csak hallgatja a lány kacaját. Igaza van, az bizonyos.* -Ilyen a stílusom. Tudod, a hideg távolságtartó, akiért minden nő omlik. *mondja, miközben közelebb lép a lányhoz, és egy kicsit huzogatja a szemöldökeit, mintha csak maga Casa Nova lenne, de igaz, ami igaz, nem egy lány fejét elcsavarta már. Akár csábmester is lehetne, ha élne efféle dolgokkal. De nem él.* -Ha lenne harmadik szemem, ez most fájt volna. *mondja a homlokkocogtatásra, majd a hősies szavakra csak emgforgatja a szemeit, miközben a poharáért nyúl, és tölt magának még egy kis limonádét.* -Fontos ember szövetségese.. alappillér.. Túl sok szó, túl sok, túl nagy szó. Nem tudom, elbírom-e. Vagy illik-e rám. De nem az én posztom ezt eldönteni. *mondja, miközben csak kinéz az ablakon, ismét. Igen, a távolba néz, de mégsem meredhet el csak úgy, Janát figyelve. Túl nagy hős, és túl sokat szenvedett. Lassan már mártír rangba emelkedik.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:33 pm | |
| *Jack gyanakvó pillantására, és kérdésére csak felkacag. Hirtelen, kicsit élesebb, magasabb hangszínnel.* - Mit mit... Mindig akarni kell valamit, ha valaki mond egy pár mondatot? Ugyan már. csak közöltem az érzéseimet. Hogy... Szeretem azt ami... aki vagy. Még így is, hogy a felszín egy fagyott jégszobor. * Kacag a lány, és bal kezének mutató ujja kicsit megkoppantja Jack homlokát.* - Ugyan mááááár. A szavaid még a jégkorszak mamutjaiból is mirelitet csinálnának. * Nevet tovább Jana, majd gyors mozdulattal megöleli Jacket, de mindez csak egy pillanat, aztán már el is engedi. Tudja jól, hogy a fiú utálja, ha ölelgetik.* - De tény ami tény... * Komolyodik el ismét a lány. * - Tényleg úgy gondolom, hogy Te leszel a megváltó hős. *Ezek a mondatok már megint mintha csak látnák az elkövetkezendőket. Pedig a lány kifejtése szerint, csak önön gondolatai.* - És... ennek azért örülök. Sosem bántam, ha egy...fontos embernek lehetek a...szövetségese. * Villant egy mosolyt a fiúra. Jack, aki azért a történtek óta elég sokszor ment a lánnyal, vagy lány közelében, észrevehette, hogy a mosolyok, amik az arcára csúsznak, többnyire plakát mosolyok, és ha épp nem nagyon figyelik, sokkal inkább magába mélyed, és a gondolatai közé kalandozik.* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:26 pm | |
| *Figyeli a smaragdzöld villanást, és hagyja is az előző fényjátékot. A dícséret kissé idegen a lánytól. Tudta, mindig is tudta, hogy az hogyan állt hozzá, de azt nem, hogy ezt ennyire ki fogja mondani.* -Úgy mondod, mintha én lennék a megváltó hős. *súgja, miközben kissé furcsálkodva néz a lányra, miközben megáll előtte. Ahogy Jana feláll, és közelebb lép hozzá, mintha valami furcsa dolgot érezne, de inkább a szavakra figyel. Csak hallgatja őket. Az, hogy több van mögötte, mint amit mutat magából.. Igazából ezt már szinte mindenki tudja. Illetve az a kevés és csöpp, aki hallhatta. Ez nem nagy dolog. Az azonban, ahogy a lány mondja, érzékelteti, hogy tényleg, mintha belelátna Jackbe. Ami persze a fiúnak egy cseppet sem tetszik. Csak áll, nem húzódik el, amikor a leányzó megfogja a csuklóját. Érdekli, mire készül, és megtanult várni, kivárni az utolsó pillanatot.* -Mit akarsz ezzel mondani? *teszi fel az egyértelmű, teljesen idevágó kérdést, hidegen villantva meg szemeit.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:20 pm | |
| *A fényvillanás talán csak egyszerű játék volt. Csalóka lidércfény, az ablakon besütő old, és a lámpa együttes fénye. Ugyanis amikor a fiú visszanéz, újra csak a smaragd lobogás a lány lélektükreiben. Hallgatja, hogy a fiú miket mond, és csak bólint egyet csöndben.* - Akkor nem lenne. Te vagy az a megtörhetetlen pillér, aki szilárdan tart mindent. Te fogod elhozni a végső győzelmünket. Ebben biztos vagyok. A Te érdemed lesz majd akkor minden. * Mondja komoly hangon. Dicsérni akarja a fiút? Nem. Ezt most komolyan mondja. Kezei lassan segítenek, hogy felálljon, majd amikor a fiú kibámul az ablakon, és vissza fordul, már közvetlen közelről láthatja a lány szemeit. Hogy zöldek.* - Tudod Jack... mindig is csodáltalak. És... ugyan akkor... elborzadtam. Mindig is furcsának találtam azt a... határozott távolságtartást, azt a kiszámított fagyot, ami a lelkedből árad. Ugyan akkor... tudom, hogy ez nem a teljes valód. Tudom, mert láttam. Amikor keringőztünk... Amikor olykor hangtalanul követsz. Tudom, hogy nem olyan vagy, amilyennek mutatod magad. * Súgja a lány a fiúnak, és kezei lassan annak csuklójára fonódnak. Nem erősen, de határozottan.* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 8:07 pm | |
| *Látja, hogy a lány kezei ökölbe szorulnak, és látja az átsuhanó, aranyos-ezüstös villanást is a szemeiben, amit furcsának tart, de nem hoz szóba. A fellépés a lényeg. Kihúzza magát, és onnan néz le a lányra, majd csak biccent egy aprót.* -Nem rossz. Bár rosszabbat is kifoghattál volna. Én legalább állom a szavam. *csak hallgatja a lány szavait, néhol biccentget egyet-kettőt.* -Igen. Lent tlán több is eszedbe fog jutni. Több dolog, és akkor könnyebb lesz a dolgunk. Lesz mire alapozni. Nem elég, ha odaállunk a többiek elé.. Talán van nyitja a csapdának, és véghez tudjuk vinni, amit véghez kell vinnünk.. *súgja, miközben tekintete elréved, igen, a célra összpontosít. Hogy visszahozza azt, akit vissza kell hoznia.* -Nem fontos, ki hozott vissza, lényeg, hogy itt vagy, és ezt elmondtad. Meghallgatlak. Ha nem lennék itt, nem lenne a Nezabar sem. *mondja, finoman vállat vonva, aztán az utolsó kérdésre csak kibámul az ablakon, majd vissza a lányra.* -Pontosan ott. A múltban. Legyen ennyi elég. *igen, direkt nem emlegeti fel az eseményeket, így is igyekszik kiűzni a fejéből a jelenést.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:57 pm | |
| *Amikor a fiú felpattan, és felé lép, a lány nem hogy hátrálna, de a keze sem szorul ökölbe. Ám mozdul egy kicsit. A kezei készenlétben. A szemében a fények játéka enyhe aranyos-szürkés árnyalatot vetítenek egy pillanatra. Ha a fiú támadólag lépne fel, akkor bizony a lány megpróbálná lenyomni. Ám az nem teszi, csak figyelmezteti dolgokra.* - Iga...igazad van. Ostoba liba vagyok. Csak...csak...benned bízom. *Rázza meg a fejét. Jó persze ez enyhe sarkítás, hiszen Cri, Chris, és Faith is itt vannak, ám ugyebár az utóbbi kettő nem nagyon avatkozik bele most az iskola dolgaiba. Most viszont valakinek el kellett mondania. És Jack volt az aki ott volt a toronyban is.* - Ótündék? Nem. Nem hiszem. De ez sincs kizárva. Fogalma sincs, hogy kicsoda, vagy micsoda. *Rázza a fejét majd lassan felpillant a srácra. * - Le kell mennünk. Utána meg... majd lesz valahogy. Elrendezzük. Adott helyen talán könnyebben boldogulok. * Mondja nagyot sóhajtva. * - Örülök...hogy meghallgatsz. Nem tudom mi lenne, ha nem lennél itt. *rázza a fejét. De a hangja cseppet sem érzelgős. Amikor a fiú az időtörésről beszél, akkor csak megvillannak a szemei.* - Értem. Ez azért megmagyaráz sok mindent. De... jó tudni. És... merre jártál akkor amikor a múltban utaztatok? * teszi fel a kérdést a lány.* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:44 pm | |
| *Hallgatja a lány szavait, majd kissé idegesen lép előre, és mintha megnőnének körültöte az árnyak. Hirtelen terem a leányzó előtt.* -Elég legyen! *szól kissé hidegebben.* -Ezek a szobák nincsenek levédve. Itt minden falnak füle van, egy szót se erről. Tudod, hogy a Nagyúrnő mindent megtud, azt is, amit nem kellene neki, úgyhogy fékezd a nyelved. *villannak meg a szemei, miközben egészen halkan beszél, szinte leheli, sziszegi a szavakat, aztán jön a hatásszünet, és a néma pillantás, végül a fiú felemelkedik, kiissza a limonádé maradékát, és lassan beletúr a hajába.* -Nehéz. Nagyon nehéz. De tudom, mit akarsz ebből kihozni. Le kell mennünk. Arra vezet tovább a nyom. *lassan, kimérten beszél, miközben az üres poharat forgatja a kezében lassan, megfontoltan.* -Egy felsőbb erő.. Az ótündék maguk? *inkább tűnődik, majd az idősíkos kérdésre csak lehajtja a fejét, miközben lehanyatlik, leül az ágyra, és egyik kezébe temeti az arcát, miközben egyre erőteljesebben lüktet a fejében az az egy kép. Egy ocelot árnya, és azok mélyszürke, gyönyörűséges szemek.* -Volt.. van egy idővonal.. egy törés.. Nem egyszer mentett meg. Az iskola alatt. Dar is ezen utazott egyszer, amikor a múltban jártunk. Sok dolog van az iskola alatt. *mondja, miközben csak néz maga elé, a szavai végén pillantva fel a lányra halott, hideg szemekkel.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:36 pm | |
| * Amikor a fiú közli, hogy nem fogja rájuk kenni, akkor megrázza a fejét. de valamilyen mértékű elkeseredés is van a hangjában.* - Nem... nem ők... biztos hogy nem. Nem tudom kik. de nem is Deneira. Nem akarom őt szolgálni. A mestert, és őket akarom vissza. Hidd el nekem, ha te nem lettél volna, akkor maradtam volna a seggemen ott. Nem tudom. Fogalmam sincs. Talán a Beholder... talán nem... fogalma sincs hogy ki volt. Könyörgöm higgy nekem. Tudom, hogy ez most... olyan amit nehéz... de én... eddig is csak téged akartalak vissza vinni. * Rázza a fejét.* - Azért kellett visszakerülnöm, hogy neked...nektek segítsek... hogy Nekik segítsek. Amibe most olyan lelkesen fognak a többiek belerohanni nem más, mint Deneira csapdája. Biztos, hogy az. Nem tudom mi módon... talán ha ott leszünk többet tudok majd meg... mert... időről időre jönnek a képek. Ne kérdezd mi ez. Fogalmam sincs. Semmit nem tudok Jack... csak azt hogy igazam van. Ha nem hiszel nekem... nem is tudom mi lesz. * Rázza a fejét, majd belekortyol kicsit a limonádéba, de nem issza meg az egészet. Majd felkapja a pillantását. * - Idő...mikor? Miféle időtorzulás?* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:28 pm | |
| *Halkan lépdel végig a folyosókon, maga mögött, körül az Árnnyal, majd megáll a szoba előtt, tesz egy könnyed, laza, intő mozdulatot, a zárak halkan kattannak, majd az ajtó kinyílik, és a fiú bevezeti a lányt a szobájába, majd mögötte be is záródik az ajtó, hangosan kattanva. Csettintésre egy házimanó jelenik meg, Jack csak lenéz a manóra, majd a kancsó felé bök, és néhány pillanat múlva már egy manó jelenik meg limonádéval, és két pohárral. Jack elbocsájtja a manót, majd tölt. Hallgatja a lány szavait, és halkan hümmög. Az egyik poharat a lány kezébe adja a másikat a sajátjába, és nekitámaszkodik az ágya szélének, egyik kezével fogva a poharat, másikkal az ágy szélét. Finoman támaszkodik, ujjaival halkan kopog a poháron, a gyűrűl hozzákoccannak a vékony üveghez, végül a fiú belekortyol. Mintha csak whiskeyt iszogatna valami sznob, vagy a maffiafőnök a filmekben. Megízleli a limonádét, majd leengedi a poharat, és Janára néz.* -Ki küldött vissza, ha nem ő? Ezt nem fogod rájuk kenni. Sem a hirtelen támadt időtorzulásra.. Miért jöttél akkor mégis vissza, Lagmar nélkül? Nem értem. Mesélj még, kérlek. *inti a lányt további szavakra, miközben csak figyeli, és próbálja összetenni a kirakóst, miközben még mindig ugyanaz az egy név lüktet a fejében. Nem hagyja békén.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Dec. 17, 2010 7:08 pm | |
| *Egyenesen az udvarról érkezik egy páros. Fekete hajú mindkettő, és Naxeldiresek. Alap járaton csodaszép szerelmes pár is lehetne, de mégsem azok. Természetesen a szoba előtt megáll Jana, és hagyja, hogy Jack lépjen be, tudván, hogy a fiú előszeretettel védi a szobáját csapdákkal. Amikor ezeknek a veszélye mégsem áll fenn, belép a fiú után, és az ágy mellé roskad le. Ebben a pillanatban foszlik le róla minden tartás, és minden ami eddig olyan szilárdan tartotta Janát. felnéz a fiúra könyörgő szemekkel.* - Jack... Akkor... amikor...meghaltam... egy pillanatra sok minden futott át az agyamon. De egy dolog világosan. Deneira csapdái. Tudom, hogy a kastély sok helyén ő állított nekünk buktatókat. Abban a pillanatban... belátást kaptam ezekbe a dolgokba. Biztos, hogy nem ő akarta így. Ebben százszázalékosan biztos vagyok. Mert a visszatérésem pillanatában, amikor Lagmar eltűnt... tisztán tudtam, hogy Deneira nem engedne vissza. Az árulóknak sosem kegyelmezett, ha az övéi közül került az ki. Valamiért mégis visszajöttem. De mostmár tudom miért. * Mondja egy szuszra, majd csak ül a földön a fiú előtt, hatalmas könyörgő szemekkel, hogy higgyenek neki.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Hétf. Dec. 13, 2010 9:23 pm | |
| *Szabályosan bevágódik a csukott ablakon egy macskabagoly. A harcok hevében igencsak elkeveredett, és későn érkezett meg, de még egyben van. Végülis pont Holden ágya előtt landol, egészen pontosan annak csapódik neki, majd a következő pillanatban már ájultan fekszik a földön. Mellette egy kisebb, behorpadt csomag, benne összekuszált betűkkel írott levél, és egy kis "baba".
Hello szivi.
Talán kicsit későn küldöm ezt el, de kérlek nézd el nekem. Tudom, hogy az ajándéknak nem fogod nagy hasznát venni, de azért remélem, hogy tetszik, és örülsz neki. Mindenesetre szeretnék ezúton is boldog születésnapot kívánni! Nagyfiú lettél! Az igazi ajándékot majd megkapod, ha túlélem az estét : )
Chleo
PS: alkalomadtán benézhetnél a gepárdba...
A baba egyébként egy nagyjából húsz centi magas baba a Doktorról, ami néha-néha híres idézeteket mond az említett drágától. Ne kérdezzétek, honnan szerezte, megvan, és kész. A bagoly meg majd magához tér, talán.* |
|  | | Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703 Kaszt: 
Pozició Titulus: Mesélő
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Hétf. Nov. 01, 2010 7:46 am | |
| *Jack reggel az ágya melletti éjjeliszerkényen kis dobozkát talál, ami egy feket bőr karkötőt rejt ezüst halálfejes mintázattal. A leírás szerint ez egy Mentál karkötő, amire védelemet nyújt a mentális behatások ellen. Ellene minden asztrál-mentál dobás értékéből le kell vonni 1-et.* http://www.mindenkiaruhaza.hu/kepek/nagy_kepek/ajandek/A015.jpg |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Pént. Okt. 15, 2010 1:22 pm | |
| *Az ablakon egy fekete holló reppen be. Ha zárva van? Nem baj. Addig addig piszkálja, míg be nem engedik. Letesz egy fekete kocka alakú dobozt az ágyra, majd elrepül. A doboz fekete borítású, amin a Karácsonyi lidércnyomás jól ismert főszereplőjének, Jack Skellingtonnak a fejei díszítik. Különféle grimaszokban. Fekete masnival van szépen átkötve a doboz, és a nyuszifülekben egy kiszáradt fekete rózsa nyugszik (Békében). Mellette egy kis fehér levélke, amiben smaragdzöld gyöngy betűk adják meg a köszöntést.*
Gondolom arra nem számítottál, hogy tőlem is kapsz... De ha már nem öltelek meg, akkor szeretnék neked még legalább száz boldog születésnapot kívánni. Élj meg még százszor ennyit, és legyél boldog. Őszintén kívánom neked. Az hogy nem a születésnapodon kapod az ajándékot, azt tudd be annak, hogy szeretek stílusosan késni.
Boldog, és még sok születésnapot.

U.i.: Tudom, hogy nem fogod sokat hordani... de hasznos kiegészítője az öltönyöknek egy nyakkendő. És hidd el... Marha jól áll neked az öltöny.
*Aláírás? Az nincs. Csak egy családi címer. A saját farkába harapó sárkánykígyó, azaz az Uroboros. Ha a srác kibontja az ajándékot, egy cseppet sem hétköznapi kézzek készített nyakkendő fekszik benne. És néha még pislog is, nagy piros szemeivel.* |
|  | | Jack Darkfield

| Téma: Re: Fehér cápa háló Szer. Okt. 13, 2010 8:53 pm | |
| *Éppen a naplót teszi be a fiókba, amikor megérzi a túlvilági jelenlétet. Az ajtóhoz lépdel, kinyitja azt, gyanútlanul, majd, amikor megpillantja az állatot, és a szájában levő fekete borítékot, azonnal magához inti, boríték tartalmát átfutja, majd elmosolyodik, és lepillant a kutyára.* -Laura. *a kutya csak vakkant, és lőn a kutya neve is megvan. Jack megpaskolja kissé az állat fejét, finoman, nehogy szétessen, majd beljebb hívja a szobába. Szevér nagy örömére, meg a szoba többi lakójának is az örömére, természetesen. Minden esetre azonnal előszed a fiókból egy labdát, és a kutyának gurítja, aki meg kapva kap utána, és már játszik is. Jack elégedetten mosolyodik el.* -Sweet seventeen.. *súgja maga elé, kihúzva magát, elégedetten, miközben a labdával a szájában rápislogó, farokcsóváló állatot figyeli.* _________________ Ifjú nekromanta novícius, vámpírfiú, a vére helyén is bájital csörgedezik, s bár nem tudja, egy Alkimista életútját járja, hiába keresi a halált, és várja végzetét, minden napját utolsóként élve meg. Kaen el Jericho jóbarátja
|
|  | | Laura Wylee

Minősítés:  Hozzászólások száma: 3339 Msn: taborandi@msn.com Kaszt:  Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Szer. Okt. 13, 2010 7:24 pm | |
| *Valami éppen oszló állatszerű dolog, pontosabban egy kutya jön be a Fehér cápa közös helységébe, majd leül szépen a fenekére. Szájából egy fekete boríték lóg ki, amiben egy félmocskos fehér papír van. Már ha bárki el tudja venni a valamitől, mert nem adja másnak, csak Jacknek. De amikor ő közeleg, felé fordítja a fejét, majd leteszi a lába elé a levelet. Macskakapart betűkkel, fekete tintával írt, pár pacával borított levél van benne.*
Újabb október 13. Most épp csak egy szerda. Majd találkozunk. L.W.
*Igen, szándékosan nincsen benne egyetlen "Boldog szülinapot" sem. Talán majd mondja személyesen. Talán majd ajándékot is ad. Mármint rendeset... De a tavalyi karkötőt sem hordja. Majd meglátja még.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Szer. Okt. 13, 2010 10:33 am | |
| *Egy iskolai hollót küld a fiatal fiú, nem a sajátját, ami bizony szokatlannak hathat tőle. Egyszerű, többé-kevésbé idomított holló ez, aminek azért kellően kellett enni adni, mire a vén jószág hajlandó volt a kis csomagot idehozni a fehér cápához. Alighanem a "biztonsági berendezések" miatt nem jut be, hát az ajtó elé teszi le, a küszöbre. Egyszerű, barna papírba van csomagolva, ráírva fekete tintával a Jack Darkfield név. Ha kibontja, egy üres könyv van benne, naplónak, jegyzetek tárolására, feljegyzéseknek tökéletesen használható. Illetve egy rövidke levél, ismerős, macskakaparás-szerű kézírással. Amint letette a csomagot, persze a vén holló el is röppen.*
Ismét eltelt egy év. Gondoltad volna mindezt tavaly ilyenkor? Kíváncsi leszek mi lesz jövőre. És azután. Boldogot. C.M. |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Kedd. Szept. 28, 2010 8:06 pm | |
| - Majd megnyújtjuk. *Motyogja szinte oda sem figyelve, mert közben már a könyvben keresgél.* - Na igen, de hát ez a házi. Nekem sem tetszik... De a "kegyenc urasággal" lehet, hogy tényleg nem kellene packázni. Szerintem a diákok nem a szíve csücskei. De nem tudom, miért érzem ezt... csak egy megmagyarázhatatlan, sanda gyanú. *Mondja kicsit irónikusan, majd elgondolkozik.* - Számítana, de meg van említve az órában, így nem tudom, mennyire fogadja el... Na írjunk össze négyet... *Sóhajt fel. Mikor Szevér közelebb húzódik hozzá, néhány pillanatig ott marad, majd arrébb csúszik, távolabb, de csak enyhén. Utána meg... valahogy összehozzák a házit ketten.* |
|  | | Hunyadvári Szevér

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1303 Kaszt:  Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

| Téma: Re: Fehér cápa háló Kedd. Szept. 28, 2010 8:02 pm | |
| -Minden bizonnyal mondtad, de az én eszem rövid. *mondja lassan, mosolyogva, majd laza mozdulattal dobja be a könyvet a szobába, az ágyra, egy rúnát sem aktiválva, majd behúzza maga mögött az ajtót.* -Okos gondolat. Nos.. a házi.. igen.. *zavartan ül le Lawrence-el szemben, miközben annak füzetét lesi.* -Azt hiszem, ennek neki kellene állni. Ha pedig a természet egyensúlyát fenyegeti, intézze el a híres-neves kegyenc uraság, vagy Falassion. *forgatja meg a szemeit, miközben agyában pörgeti sorra a lényeket.* -A vámpír szerinted számít? Se nem ember.. se nem állat.. a Lény megnevezés jó rá. De ha innen nézem, bármelyik lidérc, vagy efféle lény jó. Hmm.. mentális pók.. mentális pók.. *gondolataiba merülve húzódik közelebb a fiúhoz, elkérve annak füzetét, majd nekiállnak, szépen, kettesben leckét firkantani.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Kedd. Szept. 28, 2010 7:50 pm | |
| - Pedig tényleg kölcsönkértem, és mooondtam, hogy körülbelül mikor fogom visszahozni. *Forgatja a szemeit, miközben imádkozik, hogy minél hamarabb vonuljon el a vörös szín az arcáról. Aztán már csak a másik könyvet, meg a füzetet szorítja magához.* - Áhá. Hát... akkor... nem megyek beljebb. De ne itt az ajtóban beszélgessünk, legalább a közös részben üljünk le. *Indítványozza, és már bele is süpped az egyik fotelbe.* - Ne aggódj, még én sem csináltam meg... Lényeket kellett gyűjteni, amik mentális támadó erővel bírnak. Kiírtam párat ebből a könyvből... *Emeli fel a másik könyvet, majd leengedi.* - Meg van valami mentális pók a tölgyes egyik barlangjában, azt kellene legyőzni. Gondoltam rá, hogy elmehetnénk ketten... De nem tudom, mennyire lenne érvényes. Végezni kellene vele, mert felborítja az egyensúlyt a vérengzésével, vagy mi. *Kicsit még hadar, de igyekszik visszatérni a normális arcszíne.* |
|  | | Hunyadvári Szevér

| Téma: Re: Fehér cápa háló Kedd. Szept. 28, 2010 7:41 pm | |
| *Lawrence ügyetlenkedését észre sem veszi, vagy csak nem tulajdonít neki különösebb dolgot, meg okot, meg semmit sem, még a pirulásra sem reagál, az utolsó gombot gombolja, amikor a könyvért nyúl.* -Áh, köszi szépen! *mosolyodik el.* -Már mindenhol kerestem, azt hittem, elveszett. *veszi át a könyvet, megforgatva, mindkét kezével. Aztán felsandít a még mindig vörös Lawra, kissé elhúzott szájjal, ami nem neki szól, hanem inkább a szobának, ami felé int is egyik kezével.* -Mondanám, hogy fáradj beljebb, de életveszély, még nekem is. Meg Jack olyan, hogy.. Szóval jobb, hogyha nem lépdelsz beljebb. A mentálmágia házit pedig.. Nos.. khm.. *kissé zavartan vakarja meg a fejét, egy kissé belepirulva a dolgokba, miközben Lawra pislog.* -Nem nagyon. Mi volt pontosan? Mert az bizonyos, hogy nem nagyon fogom túlélni a következő órát egyben, ha nem adom le. Odalis nem tűnik kezes báránynak. *mondja, kezét leengedve maga mellé, úgy figyelve a másikra. Próbál természetesen viselkedni, hátha ez segít a másik fiúnak.* |
|  | | Vendég Vendég
 | Téma: Re: Fehér cápa háló Kedd. Szept. 28, 2010 7:26 pm | |
| *Hirtelen megmerevedik a felkiáltásra, puffanásra, és konkrétan visszaejti a földre azokat, amiket eddig felszedett. Felegyenesedik, és már kapásból nyitna be, de egy pillanatra megtorpan. Néhány pillanat hezitálás az egész, aztán újra a kilincsért nyúl, de az ajtó kitárul, és... ott áll előtte Szevér egy szál boxerben. Fülig elvörösödik, és villámgyorsan hajol le összeszedni a dolgokat, miközben Szevér öltözni megy.* - Én... csak... *Eléggé elesetten nyekeg, majd végül még mindig vöröslő fejjel, nem igazán nézve Szevérre feltápászkodik, és megköszörüli a torkát.* - Szóval... Meg akartam kérdezni, leadtad-e már a mentálmágia házit, mert... Meg visszahoztam a könyvet amit a múltkor kölcsönkértem... //Tegyük fel, hogy kölcsönkérte. ^^"// *Nagy nehezen kibányássza a nevezett könyvet a másik meg a füzet közül, és Szevér felé nyújtja.* |
|  | | Hunyadvári Szevér

| Téma: Re: Fehér cápa háló Kedd. Szept. 28, 2010 7:17 pm | |
| -Neeee! *a szobából hatalmas puffanás halaltszik a felkiáltás után, ami eléggé pánikba esetten szólal meg, mintha valakire éppen most szegeznék a pálcát, vagy egyéb dolgok történnének. A puffanás után pedig néma csönd. Még csak nyöszörgés sem. Odabent a szőkeség éppen most bucskázott le sikeresen az ágyról, hatalmas puffanással érkezve meg a talajra, miközben valami folyamatosan a haját borzolja. Astor úgy gondolta, mókás dolgot tesz, de a fiú nem nevet annyira ezen a "poénon". A kopogást persze azért hallotta Szevér, meg fel is fogta, csak lassan vonszolja el magát addig. Végül halk nyöszörgéssel tápászkodik fel, kissé húzza a bal karját, de végigsimít rajta, kicsit megdörzsöli, megmozgatja az ujjait, és máris jobb. Vet egy oldalpillantást néhány örvénylő papírcafat felé, majd megrázza a fejét, haját, és kinyitja az ajtót, egy lendületes mozdulattal.* -No? *hőköl egy cseppet hátra, amikor megpillantja a pakolászó Lawrence-t. Nem éppen vendégekhez van öltözve. Konkrétan pizsamanadrágban (egy nagyobb boxerben, alsógatyában) és ujjatlan kesztyűben feszít, érezhetően nem számított társaságra. Azonnal idegesen köszörüli meg a torkát, és kap fel egy inget egy közeli székről, az ing furcsa mód közelebb reppen hozzá, amint érte nyúl, és azt kapja magára, majd hevesen gombolja be, kissé elfordulva.* -Nem számítottam rád. Mi járatban? *kérdezi, miközben hevesen gombolja a kabátot.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |