Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Fehér cápa háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Jack Darkfield

Minősítés:
Hozzászólások száma: 8607
Msn: wat-kutya@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Jan. 09, 2010 8:17 pm

*Az ocelot, mikor megbökik, akkor csak emgrázza magát, majd hozzádörgölőzik a hiénához, ezzel érzékeltetve a szeretetet, és azt is, hogy vette az adást, mely szerint nincs játékos kedvében. A fiú feláll a székből. Egyáltalán nem zavarja, hogy a felsőteste teljesen csupasz, és nem fedi semmi. A saját szobájában van, ott szabad, és különben is, Jana előtt sem nagyon van mire szégyenlősnek lennei. Valahogy sejti, tudja, hogy nem fog fanatikus tinilányként a fiúnak rohanni és leteperni őt, ahogyan ezt mások akarják. Így teljes nyugalomban int az ajtó felé, ami becsukódik, majd közelebb lépdel a lányhoz.* -Mégis mi az, ami miatt ennyire kicsúszott a lábad alól a talaj? Mi történt? Mert el sem tudom képzelni, hogy mi az az esemény, ami miatt ennyire magad alatt vagy. Teát főzzek esetleg? *kérdezi, hsizen ez a fiú dolgozószobája, és a radiátor-szerűségen, frissen tákolt tűzhelyen ott a teavizes kanna, és bögre is van egypár, persze a teafilter a fiú ízlésének való, de az éppen ilyen nyugtató tea. Fejével a teák felé bök, miközben megáll a lány előtt, egyik karját vakarva.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Jan. 09, 2010 8:10 pm

* Mikor kinyílik az ajtó, és az Ocelot áll ott, és beinvitálja őket, akkor besétálnak. Leül a lány az ágyra, amikor hellyel kínálják őket. Lagmar meg az ágy mellé. Nem ugrik fel. Száz kiló az mégis csak száz kiló. A lány és a hiéna együtt legalább ennyi. Majd a "Baj van" kérdésre Jana határozatlanul biccent.*
- Baj?...nos... talán. De nem tudom. *Sóhajt halkan Jack felé, Miközben Lagmar fejjel, kedveskedésként meglöki az ocelotot. Játékos hangulatban éppen nincsen. De így azért mégis csak kimutatja a szeretetét.* - Kicsit feszült vagyok... és talán ideges is. Nem tudom. Talán halál felesleges, és teljesen butaság. De...akkor sem vagyok biztos magamban. Az első eset, amikor teljesen kicsúszik a talaj a lábam alól. Legalábbis nagyon úgy érzem.* Sóhajt a lány keserűen. És valóban. Jack még nem valószínű, hogy látta ilyennek Janát. Még a hajón a fogság alatt sem, amikor az életük volt a tét a szerencsével való pókerpartin.*
Vissza az elejére Go down
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Jan. 09, 2010 8:03 pm

*Csak írogat tovább, miközben egyik kezével a medállal babrál. Ezüst medál, és mégse bántja a kezét, a bőrét, ami felett már sokszor elgondolkozott, és szeretné, ha sokáig nem is bántaná az ezüstözött ékszer. Minden esetre kissé félredönti a fejét, kisöpri szeme elől a haját, mikor meghallja, hogy az ajtón kopognak. Az ocelot is felemeli a felét. Amikor a lány hangját hallja, akkor a fiú az ocelotra néz. Az nagyot nyújtózkodva áll fel, majd emgrázza magát, és elsétál az ajtóig. Felágaskodik, és egy laza mozdulattal nyitja ki az ajtót.* -Gyertek be. Baj van? *kérdezi enyhén lengetve a farkát az ocelot, miközben a letört lányra néz. Jack is elfordul a széken, az ajtó felé, az érkezettek felé. Szemeiben kérdő fény csillan meg, ahogyan a két menekült külsejű alakot figyeli.* -Foglaljatok helyet nyugodtan, akár az ágyon is. Ezaz.. Szevérén jboban elfértek. *mondja az ocelot, a párost az említett fiú ágyához vezetve.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Jan. 09, 2010 7:57 pm

* Janácska vizes hajjal sétál végig a folyosókon. Mezítláb van, és egy nagyon rövid nadrág, valamint egy fekete topp ami a testét takarja. Így aztán látni a mellkasának az alján húzódó sebet, ami csak része a teljes griff harcból keletkezettnek. Az oldalán a harapásnyom, vállán egy tőr ütötte seb, valamint bal kezének alkarján egy hatalmas medve marcangolta seb. Elhalad Jack hálószobája előtt, majd vissza lép kettőt hármat. És megáll az ajtó előtt. Koppant kettőt hármat, majd beszól.*
- Szia Jack. Bemehetek? *A hangja mélyebb mint szokott. Valószínűleg nagyon nincs jó kedve. És talán kicsit fáradt is. A hiénája ott lépked mellett, majd megáll, mikor a lány is.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Jan. 09, 2010 7:48 pm

*Nyitott ajtó mellett dolgozik a szobájában, ami nagy csoda, de volt valakinek egy elejtett megjegyzése. Pontosabban Szevér nem vitt magával se kulcsot, se pálcát, se semmit, amikor elment itthonról, azt mondta, hogy dolga van. Bezárt ajtóval meg nem lehet szoba és hálótársat várni, tehát a fiú nyitva hagyja az ajtót, miközben bent ücsörög éppen. Rövidnadrág, felül semmi, csak a nyakában lógnak a láncai, pontosabban egy, az, amit Christől kapott. Kezében penna, és az íróasztal előtt ücsörög, miközben a sárkánybőr kötésű naplóba jegyez fel dolgokat, éppen valamit számolgat, emrt eléggé el van mélyedve. Ocelotja a macskakosárban pihenget.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Pént. Jan. 08, 2010 3:42 pm

Halk lépések, majd egy alak tűnik fel a fehér cápában. Jana érkezik pár tányérral a kezén egyensúlyozva, majd a már jól ismert ágy melletti szekrénykére letesz egy tányért.*

"Vacsorára, vagy az után egy kis édesség. Palacsinta. Ha nem szereted, nyugodtan passzold szét. Nem mérgezett ne aggódj. Wink Jó étvágyat hozzá.

Jana"
"
Majd a lány ahogy jött, úgy is távozik. Halkan.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8703
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Pént. Jan. 01, 2010 10:13 am

[Jack Darkfield]

*A kicsit megkésett Mikulás is megérkezik a Fehér cápa hálóba, pontosan két diák talál az ágya mellett kisebb csomagot, utóajándékot. Az egyik történetesen Jack. A csomagjában az általa kért kis ajándék van, méghozzá egy pulóver, de nem akármilyen pulóver ez. A színe sötét kék, afféle haragos szín, a képessége pedig hogy hosszan meleget ad. Igaz a fagyhaláltól nem véd meg, de az átlag téli hidegek ellen tökéletesen jó, az egész testet körül olyan 25 fok körüli hőt biztosít.*

[Hunyadvári Szevér]

*Szevér ágy mellett egy valamivel nagyobb csomag található, ebből már sejtheti, hogy kérése teljesült. Egy méretes gitártok rejlik a csomagban, mely a következő képességekkel bír:
- Könnyű, alig jelent súlyt az ember hátán, vagy kezében.
- Mégis strapabíró, kemény borítása jól védi a gitárt.
- A hangszert védi az elhangolódás elől, tehát ebben tartva azt, mindig tökéletesen fog szólni.*
Senna Marsine - archiv
Tanár
Tanár

Hozzászólások száma: 438
Kaszt:

Pozició
Titulus: Szaktanár

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Kedd. Dec. 29, 2009 6:55 pm

*Egy kis csomag, valamint egy ide-oda forduló szempárt ábrázoló díj jelenik meg a szobában. Egy levél is található a csomagban, ami a következőt tartalmazza:*

Tisztelt Hunyadvári úrfi,

Örömmel konstatáltam, hogy az allidonos tehetségkutatón sikeresen szerepelt. Remélem nem vette zokon, hogy épp az ön produkciója után jelent meg Dommie, de úgy gondoltam jobb, ha kicsit megedzik magukat. Fogadja szeretettel a kis kárpótlást, ezt a szobrocskát.

Senna Marsine, allidonos szakvezető-helyettes
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Dec. 26, 2009 5:59 pm

*Amikor Szevér belép, akkor kezdi el kinyitni a szemeit, és értetlenül pislog. Átaludt egy teljes nappali időszakot, több-kevesebb sikerrel, miután estig dolgozott. És azt hitte, hogy sikerült elmenekülnie, ám, amikor látja a kacsintást, az eltűnő szőke üstököt, és azt, hogy egy hatalmas rakatnyi valami terül el az ágya mellett, akkor halkan felnyög, és visszafordul az ágyba. Az ocelot azonban lelkesen veti rá magát a csomagolópapír-halomra, és azonnal nekilát a szétcincálásnak. Jacknél esélytelen a továbbalvás. Lerúgja magáról a takarót, majd nekiáll bontogatni a dolgokat. Két könyv, két Alkimistás dolog, az egyik egy kódex, a másik egy könyv. Egy rakat csoki, egy rakat levél. Némelyikbe részlegesen beleolvas, néhányat átdob a következő kupacba. Az ocelot lelkesen kezd el ismerkedni, játszani a plüssállattal, amikor Jack arrapislant. Eyből a csomaghoz járó levélért nyúl, az ajándékokat meg sem nézve. Végigolvassa, majd elmosolyodik, kicsit összeráncolja a szemöldökét, majd végignéz magán. Egy szál szürke alsónadrágban kuporog a csomagok felett. Nem kell hozzá sok, máris a szekrénynél terem, kissé idegesen kezdi el kutatni a ruhatárát, majd végül, mivel egy pólót sem talál erre alkalmasnak, kiragad egy sima fehér pólót Anazétől. Vállatvon önmagában, majd visszaadja. Aztán előkapar egy filcet, ráfirkál valamit, majd felveszi magára a pólót, a nyakába akaszt egy masnit, majd kiront az ajtón. Az ocelot felkapja a fejét, és idegesen rohan utána, a fiú epdig eltűnik a sarkon túl. Az ajtó becsukódik,a zár kattan, a fiú epdig elkezdi kötögetni a masnit.*

Hunyadvári Szevér

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1303
Kaszt:
Üzenőláda: Fairytale
Az élet titka: a halál előtt meghalni, és rájönni, hogy nem létezik halál.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Dec. 26, 2009 5:44 pm

*Halkan dúdolgatva sétál el a szobájához, majd amikor az ajtó előtt megpillantja a hatalmas csomaghalmot, hiszen max házimanó tudott volna bejutni a szobába, hála Jacknek meg a zár és egyéb mániáinak, halvány mosoly suhan át az arcán. Magában már előre jót mulat, hogy majd amikor benyit, és átadja a fiúnak a sok csomagot, mennyire elkerekednek majd a szemei. Végülis előveszi a kulcsot a zsebéből, meg a pálcáját is, és pár ügyes mozdulat után az ajtó nyitva áll. Szevér egy laza mozdulattal lebegteti be a csomagokat, az egyiken a saját nevét találja. A címzett pedig Ariana. A fiú arcára mosoly kúszik fel, és dúdolgatva sétál be a szobába, a hatalmas ajándékkupacot szó nélkül letéve Jack ágya mellé, szépen elrendezve, majd rákacsint a lassan ébredező fiúra, aztán tovább is áll.*
Samantha Troops
Diák

Hozzászólások száma: 709
Kaszt:
Üzenőláda: Különleges varázslat:

Major resorptio -
Nagyobb életelszívás

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Dec. 26, 2009 11:06 am

*A feket uhu itt köt ki követlkezőleg, két kis ajándékkal. Majd, miután ledobálta őket, tovább is áll.*

Jack ajándéka egy újabb alkimista könyv, annak a folytatása, amit a lány a visszatértekor adott neki. Ez is kissé nehéz olvasmány, szó szerint. Jó sokat nyom, de reméli tetszik neki.

Kellemes Ünnepeket!,

Köszönöm az őszinteséged, és remélem, megleplek ezzel a "kis" könyvel. Kívánom neked hogy Boldog Karácsonyod legyen..

Samantha

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Pént. Dec. 25, 2009 11:03 pm

*Castiel ide is beröppen, mármint a holló, nem az angyal, az angyal alighanem csak megjelenne, nem repülne... mindegy. Szóval Jack ágyára ledobja a négyszögletes csomagot, mielőtt kiröppenne az utolsó csomaggal felkutatni Arianát, akárhol is van. A csomagban a bizonyos sagának a harmadik része van, mellette pedig egy levél, Dean szokásos, elegáns betűivel.*

Ariana azt mondta, tetszett neked, bár én nem értem... mindegy. Azért boldog karácsonyt. Dean.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Pént. Dec. 25, 2009 6:46 pm

*Ide is megérkezik a szarka a maga csomagjaival. Kettőt hagy az egyik szobarészben, majd egyet a másikban, aztán már tovább is áll.

Jack ajándéka egy téglalap alakú csomag, egy könyv, méghozzá annak a bizonyos sagának a negyedik kötete. Mellette gondosan puha kendőbe csomagolva két apró figura. Egyik sem egy művészi munka, de azért felismerhető, hogy az egyik egy fekete ruhás, sötét hajú humanoid lény, a kisebbik pedig mintha egy macska lenne, vagy valami arra hasonlító dolog.

Kuro!

Dean-nel úgy gondoltuk, ha már az első kettő megvan, miért ne... A figurák pedig, nos... Ehhez sosem értettem nagyon, de azért remélem, tetszenek, vagy valami olyasmi. Tudom, hogy az állatka nem túl felismerhető, de egy ocelot akart lenni, na. Boldog karácsonyt, bár ismerlek, tudom, hogy nem rajongassz érte különösebben. Régen láttalak, valamikor jövőre talán összefuthatnánk végre, nem?

Tennyo

Szevér ajándéka egy másik személyhez hasonlóan karkötő, vékony bőrszíjakból. A régi Deridion színeiben, méghozzá. Mellette csak egy képeslap, szép, havas fenyőággal, boldog karácsonyt felirattal, rajta pedig a küldő neve. Egy ismerős szőke lányé, ugyebár.

James szintén egy ilyen karkötőt kap, fekete-vörös színekben, mellé pedig egy kis füzetkét. A füzet elején írás: ikeralbum. A várt fotók helyett azonban rajzok vannak benne, főleg Arianáról és James-ről, de némelyik szerepel Blanche, vagy valamelyik másik rokon is. Körülbelül a születésüktől mostanáig, sőt, felnőttkori képek is vannak, és még egy öregkori kép is. Nem mindegyik rajz karácsonyi, de mindegyik egyfajta keretben van, a keret pedig egy fenyőágakból, karácsonyfadíszekből és egyebekből álló sorminta. Persze az egész fekete-fehér, a lány nem szeret színessel dolgozni, igen ritkán teszi meg: csak a borítón lévő, jelen idejű rajz színes, kettejükről. Mellette levél, boldog karácsonyt, meg egyebek, Ariana aláírásával.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Pént. Dec. 25, 2009 5:46 pm

*Gen, a holló röppen be a Fehér cápa hálóba, amorf csomagokat cipelve. Egyet ledob Jack ágyára, majd röppen is tovább, ki tudja merre. A csomag tartalma három tárgy, és egy levél. Egy plüss, egy karpánt, és egy nyaklánc. A levél Chris jellegzetes, macskakaparás-szerű írásával van mellékelve.*

Boldog karácsonyt, Kuro! Nem túl nagy dolgok, de remélem azért örülsz nekik... én örülök, hogy itt vagy. A plüss csak azért, ha már Odron nagyon idegesítene esetlegesen ^^" Ne vedd sértésnek, Odron, tudod, hogy nincs veled bajom. Remélem hamarosan találkozunk... hiányzol. Shiro

A hozzászólást Christopher Strife összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 25, 2009 6:48 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Pént. Dec. 25, 2009 3:48 pm

*Lagmar csörtet be a szobák előterébe, majd megáll. Körbe szaglászik, aztán a jobb oldali ajtó felé veszi az irányt. Addig is súlyos csomagját a padlóra ejti ami tompa puffanással ér földet.*
- HOgy Szakadna rád az ég Jana... mindíg velem végezteted a melókat... tudhatnád, hogy nekem NINCS kezem, és nem vagyok olyan magas, hogy elérjem a kilincset... te...te..te...angyalok ribanca... * Morog a hiéna, majd ötven kilójával ugrik egyet, és megüti a kilincset, ami lenyomódik... igen ám, de az ajtó nem volt meglökve, így az csak kattan, de az ajtó nem nyílik. Újabb ugrás következik, újabb kattanás, és egy puffanás, ahogy a feje az ajtón koppan, hogy az nyíljon. És nyílik is. * - Hogy maradt volna... * Ám inkább nem folytatja a mondatot. Vissza ballag a csomaghoz, majd felkapja, és belohol a szobába. Ismét megáll egy kis szimatolásra, majd oda slattyog Jack ágyához, és ráejti a szövetcsomagot, ami ki is bomlik. Egy könyv van benne. Egy vastag, nagyon régi bőr kötésű könyv, rajta hatalmas fém pántok, és egy lakat. A könyv mellett fekszik a kulcs is. És a könyv kötésén arany betűkkel a következő: Alkimisták Könyve. Nem hogy könyve... de ez egy kódex. És egy kis összetekert Pergamen.*

Jack!

Tudom, hogy azt mondtad, nem ünnepled a karácsonyt. Ám én akkor is úgy érzem, hogy ezt neked adom oda. Nem sok... és nem is teljes mértékben az amit te szeretnél. De azért... gondoltam rád, mert nekem mégis csak. Nem tudom itt vagy e a suliban az ünnepek alatt. Ha máshogy nem, hát így kapod meg az én ajándékomat. Remélem hasznát fogod tudni venni. Milliónyi öleléssel, (noha tudom, hogy azt sem állhatod...) Egyik (remélhetőleg) barátosnéd.
Jana

És csakugyan. A könyvet kinyitva a belső oldalon ott áll rajta a Báthoryak családi pecsétje. A szállítás végeztével Lagmar ahogy jött úgy távozik is... csak az ajtót próbálja maga mögött még beügyeskedni, hogy zárva legyen.
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Csüt. Nov. 05, 2009 5:43 pm

*Kicsi jégmadár hoz egy borítékot, Jack ágyához viszi, de úgy, hogy tutira csak ő találja meg, és már megy is tovább. A borítékban egy levél:

Elutaztam... ne keress...

S mellette egy piciny kék valami, talán egy zafírkő darabja.*
Sepp Dierk
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1190
Msn: sepp_dierk@windowslive.com
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szer. Okt. 28, 2009 10:20 am

- Ezt nem hiszem el! *ezzel a felkiálltással rohanok be a hálószobába. Látszik rajtam, hogy most nagyon ideges vagyok. Becsapom az ajtót magam után, ami elég nagy zajt csap. Azonnal a fülemhez emelek a kezem.*
- Még ez is.*mordulok fel majd ledobom a szakadt táskám az iróasztalomra. Abban a pillanatban tintásüvegek csörömpölésének a hangja üti meg a fülem. Jelképesen a mennyezetre nézek majd gúnyos hangon megszólalok.*
- Csodálatos! Még jobban törjön össze mindem. De kerüljön az a nellondi boltos a kezeim közé...*arcomon látszanak az idegesség és a düh jelei. Szemeim a megszokott vidám fény helyett haragot tükröznek, arcom vörös a kitörő dühtől. Előkapom a pálcámat majd a legközelebbi tárgyra célzok vele, egy vázára. Hangom erősen cseng.*
- Sagita recto! *szavaim hatására egy élénknarancssárga színű szikrázó gömb száguld ki a pálcámból. Amikor becsapódik robban egyet. A robbanás hangjától kicsit lenyugszom, a szikrák nem kapnak lángra. Rápillantok a táskámra, majd hirtelen mellete termek. Egyesével szedem ki belőle a tintával borított jegyzeteimet.
- A francba. Most kérhetem el őket majd. *sóhajtok fel lassan, és pálcám egy intésével megsemmisítem a pergameneket.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 7:33 pm

*A lány remegő hangja eléggé feltűnik neki, így aztán inkább csak visszadobja a pulcsit a szobájába, az egyik ágyra, történetesen Szevérére.* -Ha így nézzük, nem fontos mennem. Inkább mondd, mi a helyzet? Mert nem hiszem, hogy csak úgy eljöttél, hogy ajándékot adj nekem. Érzem, hogy valami nyomja a lelked. *aztán a lány végülis megfogja a fiú csuklóját, és Jack kérdőn felvonja a szemöldökét. Odron idevonszolta a cipőjét, így abba könnyedén beleugrik, és hála az ocelotnak, a pulcsi is visszakerül.* -Ha ennyire szeretnéd, akkor legyen, vezess. *Odron idegesen követi a fiút, aki kiveszi a lány kezéből a csuklóját, felveszi pulcsiját, felhúzza, és kicsit megigazítja magát, kezei megnézi, biztosan nála van-e az övtáska, de nála van. Odron idegesen követi a fiút, érzi, hogy az is azt akarja, Laura minden egyes mozdulatát figyelje, és akkor kimennek a Ködfenyvesbe.*

Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 7:23 pm

//olvad//

-Szívesen. *Mosolyodik el a lány, majd kissé félredöntött fejjel nézi, ahogy Jack felvonja a szemöldökét. A fiú épp készülőben volt máshová, hát akkor sétálnak. Laura hangja továbbra is remeg, és egyre jobban, lassan szembetűnő lehet.* -Sebaj, hova indultál? *Kérdezi a lány, és egy mozdulattal megfogja a fiú csuklóját, és finoman elindul. Már előre elgondolja, ahogy Jack hűvösen kihúzza majd a csuklóját az ujjai közül. Minden esetre kis léptekkel kezd kivánszorogni, daimonja pedig követi. Hassan a lány keze remegni kezd, amire ökölbe szorítja. Lélegzete is felgyorsulna, ha nem venne kissé nagyobb levegőket.* ~Már megint a tűzzel játszom... Persze ha csak megégetném magam, az sokkal jobb lenne, mint ez...~ *Kapcsolatot próbál felvenni Robival, de a vidra csak csöndben követi a lányt, aki a ködfenyves felé veszi az irány, ha a fiúnak nincs ellenére.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 2:49 pm

*Jack a csomagra néz, majd emgforgatja a szemeit.* -Nem kellett volna ennyi mindenkivel közölnöm, hogy mikor is születtem.. Na mindegy.. Köszönöm. *veszi át a csomagot, majd jobb kezében lévő pálcájával magához vonzza az övtáskát, amit felcsatol magára, és szépen beleteszi az ajándékot. Elfér benne, bőven. Ráér később is kinyitni. A pálcát leengedi, majd a lány kérdésére, mely szerint bejöhet-e, kissé felvonja a szemöldökét.* -Igazából indulóban voltam. Nagyjából. De mondd csak, mit szeretnél? *kérdezi, miközben jobb kezében lévő pálcájával egy újabb mozdulatot tesz, és halkan motyog is valamit, mire kezébe röppen a pulóvere is, és a pálca már el is süllyed az övtáska mélyén, és Odron is odacammog a fiú mellé.*

//Freeze//

Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 2:45 pm

*Nem tellik sok időbe, és az ajtó kitárul. Hála a jó égnek Jack áll ott, és nem valaki más. Végülis a lány hozzá jött... Azcáról a mosolya valahogy lehervad, ahogy a kissé morcos fiú szemeibe néz. Az egyszerű kérdésre gyorsan válaszol. Hangjában ott bújkál egy kis félelem.* -Szia. Csak hoztam neked valamit...*Ezzel a fiú felé nyújtja az ajándékot, ami elfér a lány tenyerén. Vörös csomagolásban van, és fekete szallaggal van átkötve. Ha Jack kinyitja, egy bőrből csomózott karkötőt lát benne, amibe kis festett fagyöngyök vannak. Apró súhajtás után a lány újra megszólal. Hangja mostmár egy kicsit remeg is.* -Bejöhetek? *Ezzel csak áll ott, és a Jack szemeit fürkészi. Néha lepillant a földre, ahol a daimonja ül.* ~Nyugalom... Ha tényleg ezt akarod, ne izgulj. Ne mondd, hogy nem lesz baj... Mert az lesz...~ *Remélhetőleg bebocsájtást nyer, és akkor terve megvalósulhat majd.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 2:30 pm

*A kopogást meghallva idegesen ráncolja össze a homlokát. Eléggé kényelmesen feküdt eddig, és éppen mélyenszántó gondolataiban révedt el, éppen ezért nem éppen a legjobb állapotban van. Cseppet morcos, mondhatni. Minden esetre mély sóhajt után lefordul a szőnyegről, egy ügyes, laza, könnyed mozdulattal, majd egyszerűen az ajtóig slattyog, miközben ocelotja felé néz, aki a kosarában álldogál kényelmesen. Azért álldogál, mert a kopogásra ő is felfigyelt. Jack röviden int neki, hogy hagyja, majd ő maga sétál el az ajtóig, miközben jobb kezét hátrateszi, és halkan, csendben, némán koncentrálva idézi oda magának pálcáját. Az meg is jelenik, a fiú keze egyből rászorul az ébenfa pálcára, majd egyszerűen kinyitja az ajtót, és, amikor Laurát pillantja meg, felvonja szemöldökét, és kérdőn kezdi el a lányt fixírozni.* -Igen? *nem köszön, semmi, csak kérdez. Egyértelmű kérdés, mely arra irányul, hogy a lány érkezésének okát megkaphassa.*

Laura Wylee

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Most múlik?

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 2:26 pm

*Egy lány baktat a folyósokon, egyik kezében egy papírdarab, másikban egy becsomagolt ajándék, egy igen kicsi ajándék. Nem visel túl különleges ruhát, farmernadrág, fekete poló narancs virágmintával, és egy színes sál. Szőke haja utána libben, ahogy végigsurran a Fehér cápa hálóig. Kopogás nélkül nyit be a közös társalgóba, majd leül az asztalhoz. Táskáját leteszi, és a daimonja ki is mászik belőle.* ~Őrültség amit csinálsz! Tudom... Meg is halhatsz! Tudom... Én is meghalhatok! De én szeretek élni! Tudom... Akkor meg? Miért csinálod ezt? Ennyire szereted... Tudom... Vagy vele élek, vagy sehogy...~ *Erre a daimon már nem mond semmit. Inkább a lány karjának dörgölőzik. Annak, amivel Laura az asztalra támaszkodik. Azon gondolkodik, hogy előző alkalommal miért járt itt... És mit csinált... Gondolkodásából Robi zökkenti ki.* ~Ha tényleg ennyire fontos neked, akkor legyen... Egyszer már a kezében volt az életünk, és visszaadta. És aztán megint elkérte, és Te neki adtad.~ *A lány sóhajt egyet, amjd szempillái lecsukódnak, és fejét leteszi az asztalra. Másodpercek eltelése után végül felkel, és az egyik ajtóhoz sétál. Bekopog szépen, és az izgalomtól kicsit erősebben szorítja a papírlapt, amitől az kissé összegyűrődik. Mielőtt bárki is kinyitná az ajtót a papírt a zsebébe teszi, és a markába fogja a kis becsomagolt ajándékot. Lélegzetvisszafojtva várja, hogy valaki kinyissa az ajtót. És reménykedik, hogy az lesz az, akit keres.*
Jack Darkfield

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Szomb. Okt. 17, 2009 2:12 pm

*Csak fekszik, még mindig, a falnak támasztott lapockával, kezei a tarkóján összefonva, tekintete a semmibe mered bele, egyenesen oda. Csak agyal, és töpreng a szavakon, amik nemrégiben elhangzottak a szobában. Felsóhajt, lelki szemei előtt különös alakok lejtenek táncot, forognak, kergetőznek egymással, majd végül együtt rogynak le a semmibe. Egyszerűn öltözött. Rövidnadrág, rövidujjú póló, övtáskája az ágy szélén hever, zokni nincs rajta, cipője valahol a szoba közepén hever. Nem az ágyon hever, ó nem. Egy különös, egyszerű mintájú szőnyeg lebeg a szoba szélénél, az ágya felett, nem messze az ablaktól, azon feküdt végig kényelmesen, a szőnyeg széle néhol hullámzik is egy cseppet. A fiú újat sóhajt. Lassan szívja be a levegőt, majd fújja ki. Mellkasa egyenletesen emelkedik, és süllyed, haja kissé a szemébe lóg.*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fehér cápa háló   Kedd. Okt. 13, 2009 10:21 pm

*Egy jégmadár röppen be a résnyire buktatott ablakon. Termetéhez képest nagy csomagot cipel, bár a valóságban mégsem. Kék selyem zsákocska, ezüst szalaggal átfűzve, rajta egy kártya. A csomagban egy fekete, ujjatlan bőr kesztyű, ezüstveretes, egy egy tünde rúna díszeleg a kézfejeken, mely az Erőt jelenti lefordítva. Mellette a kis kártyán néhány sor:

I hope that you can spend more same days with me...

Aláírás nincs. Minek. A csomagolás is árulkodik, meg a jókívánságként álcázott kérés is ^^.*

Fehér cápa háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 11 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Similar topics

-
» Eronia - A fehér sárkányok szigete