|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4207 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 7:04 pm | |
| *A lány csak egyre jobban sír, ahogy hallgatja a fiút, aztán felkel az ágyról, és ránéz, szomorú könnyes szemekkel.* - Iszonyatosan szeretlek. Nem fogom hagyni, hogy tönkretedd magad! *Mondja, majd kimegy az ajtón, és becsapja maga után. Hogy ezt a fiú hová teszi, az az ő dolga, de Wanda elvileg nem szakított vele. Elvégre a jegygyűrű még mindig ott van az ujján. Visszamegy még a kutyusáért, aztán tényleg a szobája felé veszi az irányt.* |
|  | | Evandrus Njord Diák

Hozzászólások száma: 491 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 6:57 pm | |
| *próbálja megvigasztalni a lányt több kevesebb sikerrel, majd belekezd a monológjába* -Nos! Rólam köztudott tény, hogy sosem érdekelt a jvő4 Nem érdekel, ha holnap meghalok, ezért nem is fogom lerakni a cigit, se az alkoholt amíg én azt nem érzem, hogy állj! Pont ezért nem fogok megfutamodni senki és semmi elől, ezét nem is nagyon érdekelnek a szabályok! a neked ez így jó, akkor maradjunk együtt, a nem, akkor dobj ki, és ennyi! |
|  | | Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:  Hozzászólások száma: 4207 Msn: mercedesz2000@vipmail.hu Kaszt:  Üzenőláda: 
'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'
 | Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 6:48 pm | |
| - Akkor a legkevesebb, amit tehetsz, hogy azonnal elmész az orvoshoz, hogy elmondja mi a bajod! Miért nem mentél még el, hogyha egyeznek a tünetek? *Kérdezi, majd zokogni kezd, egyszerűen nem bír a könnyeivel, a padlóra hullnak, menthetetlenül.* - Szerintem igen is az a minimum, hogy őszinte vagy velem, még ilyesmiben is. Nem titkolhatod a végtelenségig. Na meg az is, hogy nem mész el vele orvoshoz. A cigi meg nem hiszem, hogy segítene a bajodon. |

Hozzászólások száma: 491 Msn: dundee2008@windowslive.com Kaszt:  Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.
 | Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 6:33 pm | |
| -Hát ő még mindig nem biztos, csak az én sejtésem, nem voltam még vele orvosnál sem, csak a tünetek egyeznek4 *próbálja kimenteni magát több kevesebb sikerrel* -É különben is? Jobb lett volna, ha azt mondom, hogy Szia, szeretlek, lehet hogy már csak hetek vannak hátra? Változott volna valamit a helyzet? Csak rosszabb lett volna szerintem, mert akkor folyamatosan a napokat számoltad volna4 Egyébként meg elmondtam volna, de csak akkor amikor már biztos lesz az egész! *mondja, majd rágyújt egy cigire* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 6:21 pm | |
| *A lány feszült figyelemmel hallgatja, ahogy a fiú beszél, aztán amikor az utolsó dologhoz ér, és akkor lefagy a mosoly az arcáról. Hirtelen feszült csönd lesz kettőjük között. Wanda arcán meredt, ijedt kifejezés látható, és érezhetően nehezebben veszi a levegőt.* - Hogy mi? *Kérdez vissza, és reménykedik benne, hogy nem hallotta jól, vagy ilyesmi, de valójában tudja, hogy a fiú igazat mondott, egyszerűen érzi. Egy könnycsepp folyik végig az arcán.* - Hogy titkolhattál el előlem egy ilyen fontos dolgot? *Kérdezi, de semmi vádló nincs a hangjában. Egyszerűen csalódottságot érez.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 6:05 pm | |
| *Ezen egy kicsit ő is elgondolkodik, majd vesz egy nagy sóhajt és bele kezd* -Nos! A kedvenc színem a fekete, van egy kutyám, egy mókusom, egy kígyóm, szeretem az állatokat, imádom a kókuszgolyót és a jó whiskyt, tudok főzni, sütni, rajongok a feketemágiáért, az ingekért, a weszkó csizmáét, és az egyedi cuccokért, érted, szeretek biliárdozni. költekezni, és csavarogni. Úgy néz ki, hogy halálos beteg vagyok, de ez még nem biztos! *mondja, majd megrémül és lefagy, amikor rájön, hogy elmondta egyik legféltettebb titkát, de már kimondta, nincs mit tenni.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:54 pm | |
| - Nagyon finom lett. *Nyomatékosítja még egyszer, amikor megtudja, hogy a fiú sütötte a süteményeket.* - Egyébként furcsa ez a dolog, ahogy alakult minden, és furcsa, hogy hiába vagyok együtt veled egy ideje, hiába vagyok a menyasszonyod nem tudok rólad szinte semmit. Alap dolgokat sem. Például, melyik a kedvenc színed? Fekete? *Kérdez meg egy nagyon egyszerű dolgot, mert picit zavarja, hogy tényleg tulajdonképpen fogalma sincs, hogy milyen emberrel is jár. Azt tudja, hogy van pénze, meg azt, hogy veszélyben forog a fiú élete, az apja miatt, de ezen kívül az égvilágon semmit nem tud róla.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:42 pm | |
| -Ő hát az úgy volt, hogy de! *válaszol a kérdésre, majd elvesz egy túrós rétest és majszolni kezdi. Reméltem is, hogy itt maradsz! *mondja, majd egymás után esz a sütiket, amelyek valamilyen "csoda folytán nem akarnak fogyni, és mindig ugyanannyi marad a tepsin* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:34 pm | |
| - Akkor maradok. *Mondja egy mosollyal, aztán csak figyeli, ahogy a fiú cigizik. Nem igazán szereti a cigifüstöt, de nem szól egy szót sem. Csak elviseli. Aztán nézi, ahogy a fiú kimegy, majd az édességekre pillant, és érzi, ahogy egyre több nyál kezd termelődni a szájában.* - Hű, de jól néznek ki! Csak nem te sütötted őket? *Kérdezi, majd elvesz egy süteményt, és megkóstolja.* - Hát ez isteni finom. *Mondja egy mosollyal, majd gyorsan vagy legalább még hármat az arcába tol.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:22 pm | |
| -Teljesen fölöslegesen mész el, már úgy sem tudnék aludni! De ha van jobb dolgod is annál, mint hogy velem legyél, megértem én azt is! *mondja, bebiztosítva ezzel, hogy a lány maradjon, majd rágyújt egy cigire, majd amikor elszívta a csikket a fiókban lévő hamutálba teszi, majd ki megy, és egy nagy tálca édességgel tér vissza, ami teles tele van minden féle finomsággal és a nagy részét Evandrus sütötte kifejezetten lánynak, ami meg is látszik a sütiken. Szóval nem olyanok mint amik a cukrászdába vannak, de az ízük sokkal jobb, csak nem úgy néznek ki* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:14 pm | |
| - Te jó ég! *Kel fel Wanda is, és kezd el ő is nevetni.* - Nem hittem volna, hogy ezeknek ennyire nem fog tetszeni, hogy mi egy kis délutáni szundit szeretnénk... *Mondja nevetve, aztán körbenéz.* - Lehet jobb lesz, hogyha elmegyek, akkor talán hagynak Téged pihenni. Mit gondolsz erről? *Kérdezi, és igazából abban reménykedik, hogy a fiú azt mondja, hogy maradjon, elvégre szeret vele lenni, de mégis azt szeretné, hogy Evandrus ki tudja pihenni magát.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:10 pm | |
| *A jelenetet látva a kutyája is felugrik az ágyra kezdi őket nyalogatni aminek következtében mind a ketten fölkelnek és nyálban úszva kezd el Evandrus nevetni* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 5:02 pm | |
| *A lány már teljesen elalszik, amikor egyszer csak a pici kutyája felugrik az ágyra, és elkezdi az arcát nyalogatni.* - Psszt! *suttogja oda neki halkan, mert természetesen felébred rá.* - Hagyj aludni minket, jó? *Kéri meg a kutyust, aki egy szomorú pillantást vet, mintha megértené a dolgot, és visszaugrik az anyja mellé.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:55 pm | |
| *Amikor felébred é kinyitja a szemét, látja, hogy a barátnője a mellkasán alszik, mosolyog egyet, majd visszaalszik* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:47 pm | |
| *A lány érzi, hogy a fiú magához szorítja, nem bír felkelni. Ránéz a fiúra, nem akarja őt felkelteni. Nyilvánvalóan jót tesz neki egy kis pihenés. Úgyhogy ott marad, a fejét Evandrus mellkasára hajtja, és megpróbál elaludni, miközben a kutyusokat figyeli.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:42 pm | |
| *amikor ficánkolást érez maga alatt, mint aki a párnáját ölelgeti, szorítja meg a lányt, ami természetesen nem fáj neki, csak tökéletesen mozgás képtelen, szóval vagy megvárja, hogy Evandrus felkeljen, vagy felkelti, és pedig ő nem akar még egy darabig felkelni.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:35 pm | |
| *A lány mosolyog, amikor átkarolják, aztán meglepődik, mikor a fiú bealszik, de tudja, hogy nincs jól, úgyhogy nem haragszik érte. Apró mozdulatokkal megpróbál kiszabadulni Evandrus karjaiból.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:28 pm | |
| -Azok! *reagál kutyákra, majd hirtelen gondolkozni kezd dolgokon, majd átkarolja a lányt és hirtelen lendülettel egyik pillanatról a másikra elalszik* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:17 pm | |
| - Csak mert nem válaszoltál arra, hogy minden rendben van-e, de most már oké, hogyha tényleg minden rendben. *Mondja, enyhe gyanakvással a hangjában. Nem igazán örülne neki, hogyha megtudná, hogy Evandrus bármit is titkol előle. Aztán figyeli a jelenetet, ahogy anyuka, üdvözli a kölykét, majd rájuk mosolyog.* - Milyen aranyosak. Biztos jó ötlet volt elszakítani őket egymástól? Azt hiszem, már értem miért akart minden áron velem jönni a kutya... Azt leszámítva, hogy fél a nyulaimtól. *Gondolkodik hangosan, aztán felül, és kiszedi a hajgumit a hajából, aminek következtében hosszú haja, szépen, egyenesen a vállára omlik, majd visszabújik Evandrushoz.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 4:05 pm | |
| -Ő persze! Miért ne lenne rendben? Tényleg minden oké! *hitegeti a lányt több-kevesebb sikerrel, de próbálkozni azért szabad. A kutyája is felébred és felugrik az ágyra üdvözlésképpen, majd ráugrik a lányra, aztán üdvözli a kiskutyát, aminek ugyebár az egyik szülője, majd visszafekszik az ágy mellé* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 3:54 pm | |
| - Bátor? Mint Bátor a gyáva kutya? Juj, ez nagyon találó név rá. Megijedt a nyusziktól, amikor felvittem, képzeld el. *Mondja, majd amikor a fiú elnyújtózik, a lány aggódva néz rá.* - Minden rendben van? *Kérdezi, majd odabújik hozzá, és ad egy puszit az arcára.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 3:52 pm | |
| *direkt nem válaszol a kérdésre, hogy jobban van-e. Hazudni nem akar a lánynak, az igazat meg nem akarja elmondani, érte csak ne aggódjon a lány, jobb elfoglaltsága is akad annál, mint hogy Evandrust ápolja. Legalább is a fiú nem karja. Gondolkozik, valami kutya neven, de nem jut eszébe semmi, aztán villanykörteként ugrik e neki a név* -Bátor! *mondja, majd nyújtózkodik egyet, leplezve az újabb görcsöt a fejébe* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 3:40 pm | |
| ~Vajon direkt nem válaszol arra, hogy jobban van-e?~ *Gondolkodik a lány magában, aztán figyeli, ahogy a fiú megeszi a húslevest, és örül neki, hogy örömet okoz vele.* - Na, örülök, hogy ízlett. Egyébként elég unalmasan telt a napom. Csak bent ültem a szobámba reggeltől, az állatokkal foglalkoztam, meg tanultam, meg ilyesmi. A kutyus meg mindenáron velem akart jönni. *Mutat a kutyájára, ami természetesen követte a szobába.* - Segítesz nevet adni neki? Valahogy nem jön össze... Nem tudom elnevezni őt. *Mondja, és végignéz a kiskutyáján.* |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 3:34 pm | |
| -Ó Szia! Gyere be nyugodtan4 Köszönöm szépen4 nem, nem volta orvosnál, de szerintem nem is fogok elmenni. Ez viszont most ...*üdvözli a lányt, majd meglepődik a húslevesen. Neki még nem hogy az anyja, senki se csinált húslevest amikor beteg volt. Úgyhogy neki is lát a levesnek, ami pár perc múlva ki is örül a lábas.* -Ez jól esett, köszönöm szépen! És mi újság? Hogy telt a napod? |

| Téma: Re: Kőszáli sas háló Hétf. Jan. 23, 2012 3:29 pm | |
| *A lány óvatosan nyit be, amikor meghallja a fiú morcos hangját, és akkor látszik, hogy a kezében van egy kisebb fajta lábas.* - Csak én vagyok. Gondoltam hozok neked egy kis húslevest. Édesanyám szerint az minden bajra jó. *Mondja mosolyogva.* - Egyébként jobban vagy már? Voltál orvosnál? *Kérdezősködik. Látszik rajta, hogy iszonyatosan aggódik a fiúért.* |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |