Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Kőszáli sas háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Evandrus Njord
Diák

Hozzászólások száma: 491
Msn: dundee2008@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 4:42 pm

*amikor ficánkolást érez maga alatt, mint aki a párnáját ölelgeti, szorítja meg a lányt, ami természetesen nem fáj neki, csak tökéletesen mozgás képtelen, szóval vagy megvárja, hogy Evandrus felkeljen, vagy felkelti, és pedig ő nem akar még egy darabig felkelni.*
Vissza az elejére Go down
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Hozzászólások száma: 4207
Msn: mercedesz2000@vipmail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 4:35 pm

*A lány mosolyog, amikor átkarolják, aztán meglepődik, mikor a fiú bealszik, de tudja, hogy nincs jól, úgyhogy nem haragszik érte. Apró mozdulatokkal megpróbál kiszabadulni Evandrus karjaiból.*
http://www.mercedesz2000.gportal.hu
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Az élet olyan,mint a puzzle.Apró darabokból rakod össze... mígnem kialakul a teljes kép. De vigyázz! Ha csak egyet is elveszítesz,soha többé nem lesz az életed kirakója kerek egész.

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 4:28 pm

-Azok! *reagál kutyákra, majd hirtelen gondolkozni kezd dolgokon, majd átkarolja a lányt és hirtelen lendülettel egyik pillanatról a másikra elalszik*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

'If you look at me closely, you will see it in my eyes, this girl will always find her way.'

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 4:17 pm

- Csak mert nem válaszoltál arra, hogy minden rendben van-e, de most már oké, hogyha tényleg minden rendben. *Mondja, enyhe gyanakvással a hangjában. Nem igazán örülne neki, hogyha megtudná, hogy Evandrus bármit is titkol előle. Aztán figyeli a jelenetet, ahogy anyuka, üdvözli a kölykét, majd rájuk mosolyog.* - Milyen aranyosak. Biztos jó ötlet volt elszakítani őket egymástól? Azt hiszem, már értem miért akart minden áron velem jönni a kutya... Azt leszámítva, hogy fél a nyulaimtól. *Gondolkodik hangosan, aztán felül, és kiszedi a hajgumit a hajából, aminek következtében hosszú haja, szépen, egyenesen a vállára omlik, majd visszabújik Evandrushoz.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 4:05 pm

-Ő persze! Miért ne lenne rendben? Tényleg minden oké! *hitegeti a lányt több-kevesebb sikerrel, de próbálkozni azért szabad. A kutyája is felébred és felugrik az ágyra üdvözlésképpen, majd ráugrik a lányra, aztán üdvözli a kiskutyát, aminek ugyebár az egyik szülője, majd visszafekszik az ágy mellé*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:54 pm

- Bátor? Mint Bátor a gyáva kutya? Juj, ez nagyon találó név rá. Megijedt a nyusziktól, amikor felvittem, képzeld el. *Mondja, majd amikor a fiú elnyújtózik, a lány aggódva néz rá.* - Minden rendben van? *Kérdezi, majd odabújik hozzá, és ad egy puszit az arcára.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:52 pm

*direkt nem válaszol a kérdésre, hogy jobban van-e. Hazudni nem akar a lánynak, az igazat meg nem akarja elmondani, érte csak ne aggódjon a lány, jobb elfoglaltsága is akad annál, mint hogy Evandrust ápolja. Legalább is a fiú nem karja. Gondolkozik, valami kutya neven, de nem jut eszébe semmi, aztán villanykörteként ugrik e neki a név* -Bátor! *mondja, majd nyújtózkodik egyet, leplezve az újabb görcsöt a fejébe*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:40 pm

~Vajon direkt nem válaszol arra, hogy jobban van-e?~ *Gondolkodik a lány magában, aztán figyeli, ahogy a fiú megeszi a húslevest, és örül neki, hogy örömet okoz vele.* - Na, örülök, hogy ízlett. Egyébként elég unalmasan telt a napom. Csak bent ültem a szobámba reggeltől, az állatokkal foglalkoztam, meg tanultam, meg ilyesmi. A kutyus meg mindenáron velem akart jönni. *Mutat a kutyájára, ami természetesen követte a szobába.* - Segítesz nevet adni neki? Valahogy nem jön össze... Nem tudom elnevezni őt. *Mondja, és végignéz a kiskutyáján.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:34 pm

-Ó Szia! Gyere be nyugodtan4 Köszönöm szépen4 nem, nem volta orvosnál, de szerintem nem is fogok elmenni. Ez viszont most ...*üdvözli a lányt, majd meglepődik a húslevesen. Neki még nem hogy az anyja, senki se csinált húslevest amikor beteg volt. Úgyhogy neki is lát a levesnek, ami pár perc múlva ki is örül a lábas.* -Ez jól esett, köszönöm szépen! És mi újság? Hogy telt a napod?
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:29 pm

*A lány óvatosan nyit be, amikor meghallja a fiú morcos hangját, és akkor látszik, hogy a kezében van egy kisebb fajta lábas.* - Csak én vagyok. Gondoltam hozok neked egy kis húslevest. Édesanyám szerint az minden bajra jó. *Mondja mosolyogva.* - Egyébként jobban vagy már? Voltál orvosnál? *Kérdezősködik. Látszik rajta, hogy iszonyatosan aggódik a fiúért.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:26 pm

*Egy kissé morcos, amikor arra kel, hogy kopácsolnak.* -Te meg ki vagy? Gyere be! *mondja a tipikus most keltem fel hagyjál békén hangján, miközben neki lát öltözködni. Amikor felkel, a feje borzasztóan sajog, ami betudható a rengeteg alvásnak, meg a hirtelen kelésnek is. Rágyújt egy cigire, illetve rágyújtana, de meggondolja magát, majd inkább kint*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Hétf. Jan. 23, 2012 3:20 pm

*Wanda a mai napon, szokásához híven tetőtől-talpig rózsaszínbe öltözött. Most hosszú haját kontyba fogta, és magával hozta a pici kutyusát. Óvatosan bekopogtat a kőszáli sas háló ajtaján.* - Evandrus, bent vagy? Jobban érzed magad? *Kérdezi, miközben folyamatosan kopog.* - Bemehetek?
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:49 pm

-Éppenséggel tudok egy helyet! Nem egy 5 csillagos étterem, de finom kaják vannak! *mondja nevetve, majd felkapja a lányt, és indulnak a Vidámparkba*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:45 pm

- Lassan este 10 van, takarodó idő, de hogyha tudsz olyan helyet, ahol tartózkodhatunk este 10 után is, akkor elmehetünk. Én is kezdek kissé éhes lenni. Még nem is ebédeltem... *Gondolja végig a mai napját, majd megkordul a gyomra.* - Néha meg szoktam feledkezni egy-egy étkezésről. Eléggé szeleburdi vagyok, de ezt gondolom már észrevetted. *Mondja nevetve, aztán kinyújtja a kezét, és távolról is megcsodálja a gyűrűt.* - Olyan gyönyörű. *Mosolyog, majd odamegy a fiúhoz, és megcsókolja.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:38 pm

-Én is! *Válaszolja, és reméli, hogy ez most összejön, mivel az előző kapcsolata is gyűrűvel végződött, és vége is lett. De ez nem fog! Szóval a lány újjára húzza a gyűrűt, aztán megöleli, és nem szól semmit. Majd egy kis idő múlva Evandrus kezd egy kicsit éhes lenni.* -viszont nem megyünk el vacsizni valahova? Én kezdek éhes lenn! *mondja, majd várja a válazt, és ha a lány is beleegyezik, akkor elmennek kajálni*
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:31 pm

*A lány elég erősen meglepődik. Teljes döbbenet ül ki arcára, és a szája elé kapja mind a két kezét, szemei pedig kikerekednek.* - Te úr isten! Azt a mindenit! Igen! Igen! Igen! *Mondja nevetve, aztán megnézi a gyűrűt.*~Istenem, de gyönyörű~ *Majd hagyja, hogy a fiú az ujjára húzza, aztán a nyakába ugrik. Bár kicsit korainak érzi a dolgot, tudja, hogy Evandrusnak elég zűrös élete van, és jobb most, mint soha.* - Szeretlek.
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:20 pm

-Türelem! *mondj, majd kimegy a szobából. Egy kis idő múlva visszatér, vesz egy nagy levegőt, majd odalép a lányhoz. Letérdel elé,majd kotorászik egy kicsit a zsebébe, majd előhúz gy ékszeres dobozt. Kinyitja a dobozt, amiben egy csli-vili gyémántgyűrű van. Nem ír semmi mágikus erővel, csak egyszerűen szép.* -Szóval......őőőő.......Arra gondoltam, hogy szeretnél-e? Szóval hogy leszel-e? Szóval, hogy hozzám jössz feleségül?
Wanda Dorcas Gloria

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:09 pm

- Mi ez? Hová viszel? Hol vagyunk? Bementünk a kúriába? Mi ez az egész? *Kérdezősködik folyamatosan, amíg be nem érnek a szobába, hallja, hogy kinyílik az ajtó, érzi, hogy lefektetik őt az ágyra, és érzi, hogy ebből nem fog sok jó kisülni.*~Te jó ég.~ *Gondolja magában, aztán ahogy a fiú leveszi róla a kendőt arcán valamiféle rémület lesz úrrá, ahogy körül néz.* - Öhm... Mit akarsz csinálni? *Kérdezi, remegő, félős, majdnem sírós, kislányos hangon.*
Evandrus Njord
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Pént. Jan. 13, 2012 8:02 pm

*Amikor Wandával a szobához érnek, a lány még mindig nem lát semmit, és már biztos kezd pipa lenni. Evandrus pálcát ránt, ózsaszirmokkall és mécsesekkel rakja teli a szobát, bevezeti a lányt, az ágyra ülteti, és leveszi róla a kendőt*
Senilla Rachel Roseberg

Hozzászólások száma: 360
Kaszt:
Üzenőláda: "A szerelem megfoszt a gyermeki tündérvilágtól, megismertet a múlandóság élményével.. felnőtté tesz! : ) "

I could really use a wish right now ... <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Szomb. Dec. 25, 2010 3:52 pm

~ Bocs, Senilla, de anyád ízlése pocsék ... parfümök terén legalábbis. ~ - Van valami igazad. *Húzza el a száját a megszólított lány. Valóban, kissé erős volt a karácsonyra kapott parfüm, egyenesen Franciaországból. Kissé legyez a leányzó maga előtt, nem mintha attól elpárologna a húzós illat. A mosómedvével az oldalán sétál a második emeleti folyosókon, a Kőszáli sas hálót kutatva. Nem látszik rajta, hogy karácsony van, semmi díszes öltözet, vagy hasonlók. Mondjuk piros felsőben van, ami állítólag jelképezi ezt az ünnepet, nem mintha ezért vette volna fel. Mindegy is. Kezében csak egy boríték van, a köszöntőt meg az ajándékot már elküldte egy manóval, de a levelet maga akarta odaadni ... persze tudta, hogy a fiút úgyse kapja a szobájában. De azért megakart győzödni róla, meg persze a reményt sosem szabad feladni. Koppant egyet a közös részhez, benyit, senki. A bal oldali ajtóhoz lép, és halkan elsuttog egy mondatot. * - Don't make me close one more door...* De nem nyitnak ajtót, szóval következtet, hogy nincs bent senki. Sóhajt egyet, majd lehajol, és az ajtó alatt betuszkolja a borítékot, amire határozott betűkkel rá van írva a címzett neve: Gethin. Ennyi elég rá. A karácsonyi köszöntő meg az ajándék már a fiú ágyán pihen, minden bizonnyal a manó már járt erre. Az ajándék amúgy egy egyszerű zsebóra, a köszöntőn pedig angol felirat van, de ilyen karácsonyi feelinges, meg minden. A levél tartalma pedig a következő:

Kedves Gethin!

Először is boldog karácsonyt! Reméltem, hogy el fogom tudni neked ezt mondani, de nem jött össze ... van egy olyan érzésem, hogy kerülsz engem; vagy mindenkit.
Az is megtörténhet, hogy még nem jöttél vissza az iskolába. Segond, attól még megkapod ezeket; remélem, hogy nincsenek illetlen szobatársaid, akik felbontsák az ajándékod, ami amúgy sem nagy szám. Csak egy egyszerű zsebóra, a nagyapámé volt, ő pedig apámnak adta - az egyiket, mivel kettő volt neki. A másikat Anthon kapta, apa viszont nekem adta, mivel tudta, hogy jó kezekben lesz. Nos, én is így gondolom.
Remélem, jól vagy, nagyon hiányzol, Aithne-vel egyetemben. Nem írom le, hogy keress meg, mert van egy olyan érzésem, hogy felesleges. Sok mindenről kéne beszéljünk. Majd még zörgeteg az ajtón, szóval tudhatod, hogy én vagyok. És nem adom fel.
Szeretlek.

*Aláírás nincs, mivel úgy gondolja a lány, hogy nem is szükséges. Miután becsúsztatta a borítékot az ajtó alatt, sarkon fordul, ki a közös helyiségből, majd uccu vissza a harmadik emeletre, a magányos hálóba. Pontosabban Yo hamarosan megjön, és az allidonos reméli, hogy a karácsonyi hangulat kissé feldobta, és nem lesz annyira undok vele. Hátha...*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5295
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Most már tudom, hogy van szívem, mert összetört.

Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011
Titulus: Gumilaszti Vizimanója

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Csüt. Júl. 01, 2010 1:08 pm

*Teljesen összezavarodik, miközben Vilent hallgatja. Halkan felsóhajt, megrázza a fejét. Feláll, megigazítja a ruháját, hátraveti a haját.*
- Neked mindig van valami dolgod... *Suttogja csalódottan. Vagyis... nem, a hangja inkább szomorú, mintsem csalódott. De bizonyára ezt Vilen észre sem veszi. Még egy utolsó pillantást vet a fiúra, aztán hátat fordít, és szó nélkül lelép. Az ajtót még becsukja maga után, de lassacskán elhalkul lépteinek zaja.
Ki tudja, kihez-hova megy; Rosehoz? Lizhez? Linához, Meganhoz? ...Stevenhöz?

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vilen S. Vyacheslav
Diák

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Vilen Savva Vyacheslav

Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Csüt. Júl. 01, 2010 12:56 pm

*Vilen pár másodpercig nem reagál a lány kérdésére,majd felsóhajt,és arcát kivéve a párnából felül az ágyon és úgy néz Emilyra.*
-Em.... én.... *megrázza a fejét.*-Semmi baj... *mondja végül,és kinéz az ablakon.*
-Van egy kis.... dolgom. *hazudja.*-Majd... még felkereslek ma.Oké? *mondja jelezve,hogy szeretne egyedül lenni.*
-Jó volt látni... *mondja még mindig nem nézve a lányra.*

// bocsi de mennem kell -.- //
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Csüt. Júl. 01, 2010 12:52 pm

*Figyeli, ahogy Vilen elhúzódik tőle, sőt, konkrétan arrébb löki magát. Emily azt várja, hogy majd megszólal, mond valamit, vagy tesz, mindegy, de nem történik semmi ilyen. Csendben figyeli Vilen arcát, még a lélegzetét is visszafojtja, és azon gondolkodik, mi járhat a másik fejében. (Sajnos illuzionista és nem mentalista.) Ha nem történik semmi, és egyetlen hangot sem hall a fiú szájából, zavartan kérdez inkább ő, hogy megtörje a kínos csendet. Bár hogy ettől a kérdéstől jobb lesz, abban nem biztos.*
- Vilen... mi a baj?

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Vilen S. Vyacheslav
Diák

Hozzászólások száma: 277
Kaszt:
Üzenőláda: Vilen Savva Vyacheslav

Végtelen világunkban mindennek vége van egyszer.... a kérdés csak az,hogy elfogadjuk,vagy szenvedünk miatta örökké...

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Csüt. Júl. 01, 2010 12:43 pm

*Vilen a mozdulatra ránéz a lányra kérdő tekintettel.*
-Mi...? *kezdi a kérdést,de nem fejezi be.Inkább ellöki magát a lánytól,az ágytól,és arrébb zuhan pár centit,és belefejel a párnájába,majd úgy marad.Nem szól semmit Emilynek,csak jár az agya,pörögnek a gondolatai,vagyis elmerül saját világában jelen pillanatokban,és azon gondolkodik,hogy most mégis mi a franc van.*

// Semmi baj,én is ettem,de mindjárt megyek Smile //
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Kőszáli sas háló   Csüt. Júl. 01, 2010 12:28 pm

*Emily tekintetével követi a felsorolt dolgokat, aztán, mielőtt még észrevenné, már az ágyban fekszenek. Ami nem is lenne nagy baj, de Vilen kezei elkalandoznak. Emily zavartan ragadja meg a srác csuklóját, és nem engedi, hogy tovább mozduljon. Nem löki el magától a fiút, és semmi egyéb... Csupán nemes egyszerűséggel szorítja a kezét, amolyan jelzésképpen, hogy most itt ácsi.*

//Bocsi, kajoltam Embarassed/

Kőszáli sas háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next