|
| |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Pierre Bontavier Diák

Hozzászólások száma: 3068 Msn: nezapierre@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Negyedik évfolyam
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Kedd. Júl. 13, 2010 8:56 pm | |
| * Pierre megrázza a fejét. * A rajzot majd késöbb elemezzük mutasd a karod most. * Mondja kicsit komolyabban de hangjában nagyon nagyon sok szeretettel. Odaül mellé és kedvesen átöleli. * Liz megsérültél ne titkold kérlek mutasd a karod. Azonnal lemegyünk a betegszobába, ha kell, ha nem bekötöm, de ezt ne csináld. Ha gyegébb vagy akár egy kicsivel is nem hagyhatom hogy harcolj. Oda tejes és erős emberek kellenek. Inkább pihend ki magad és gyógyulj meg, hogy újra erős légy. De most gyorsan teleport a konyhába ott megbeszéljük. * Mondja és már el is tűnik. * |
|  | | Lizbeth Westlive Diák

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
2010. márc: hónap újonca
2010. ápr: hónap diákja
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Kedd. Júl. 13, 2010 8:29 pm | |
| *Liz amikor megérkezik, Pierre épp rajzolt. Ezt csak onnan gondolja, hopgy az ágyon van egy rajz felszerelés. Rápillant, majd kíváncsi lesz. Úgy dönt megnézi. Reméli Pierre nem lesz mérges. Amikor leemeli róla a kréttát, megpillantja magát egy képen. ~De aranyos, még engem is lerajzolt. ... Csak ne ájultan feküdnék. Miért nem patrónus bűbáj közben rajzolt le?~ Majd hirtelen beérkezik a fiú. Hozott sütit és kekszet, bár Liz nem éhes, mert épp indulás előtt evett egy kicsit. Azért rendes Pierretől. Reméli a fiú nem veszi észre a fura ruháját. ~Ne vedd észre, ne vedd észre.. ne..ne..neeeeeeeeeee. Bakker. Miért figyel ennyire?~ Mégiscsak észrevette. ~Nem baj, most tereljük el a szót.~* -Remélem nem baj, de bátorkodtam megnézni a rajzaid. Ez én vagyok? *Próbálkozik, hogy ne kelljen megmutatnia a csúnya és fájós karját.* |
|  | | Pierre Bontavier Diák

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Kedd. Júl. 13, 2010 8:18 pm | |
| * Pierre ücsörög az ágyán. Kezében rajztábla és egy széndarab. Egy papírt firkálgat bőszen és egész szép firka azt meg kell hagyni. Ismerős jelenet lehet azokszámára akik tegnap este 6 órakkor az Udvaron meghallották az óra kongását és meglátták az érkező csuklyás alakot. Az ellenkező diákok és a támadó lények nagy sötét kavarodása. Ahogy a két fél egymásnak támad. A támadó hatalmas pókszerű lények a csuklyás alak halála. Liz ájult fekvése a földön és hősies harcolása mind-mind egy képen jelennek meg. Úgy kavarognak a képen a jelenetek, ahogy a fiú fejében a gondolatok. A félelem és nem a haláltól való félelem. Egy másik félelem egy lány elvesztésének félelme. Egy lányé aki egy fiú számára nem csak egy lűny. Több annál sokkal több. Az élete értelme a szerelme. Aki egy rombadőlt világot épített fel a szomorú fiút újra nyitottá az életre alkalmassá tette. Az ő elvesztése jelentené Pierre számára a világának végét. Jöhetnek bár borús napok Lizzel leküzdhetőek, de nélküle a szebb napok is szenvedések lennének. Gyötrődés és vergődés. Emelett ott van az iskola a második otthona amit sötét veszély fenyeget uralmával és aminek már csak a diákok állhatnak ellen. És az otthona az családja akik szeretik és akik hazavárják nem csak a halálának a hírét a fiút aki épp és egészséges. De nem most erről nem álmodozhat. A földön kell maradnia elvégre bármikor támadnak is készen kell állnia. Ő kész feláldozni magát, de Liz elvesztésére nem lenne kész. épp ezért viselte meg annyira az ájulása is. Hiszen a lány egyszercsak összecsuklott komolyabb is lehetett volna. És ha nagy a baj nem téritíti magához a stimula. És ez megrémisztette nagyon is megrémisztette. De tanult belőle jobban figyel barátnőjére. Nem akarja bentartani. Úgyse tudná. De óvni megóvhatja bármi áron. És ezen gonolatok közt merengett amikor valaki zörgetett. Ledobja a rajztáblát és repül az ajtó felé. legnagyobb örömére amikor ajtót nyit Lizt pillantja meg. A nyakába ugrik átöleli és elárasztja puszikkal. Megfogja a kezét és beljebb hívja. * - Szia Liz. Jó látni. Gyere beljebb. * Mondja majd az ágya felé irányítja. Ő megáll összeszed egy tálcára némi innivalót és kekszet. Majd a lány után szalad. * - Itt is vagyok. Mi történt a karoddal? Vagy ez a legujjabb divat? Nem nem valamit rejtegetsz mutasd. * Mondja rémülten. Imeri a lányt tudja, hogy oka van ennek a furcsa pólónak leteszi a tálcát az ágy szélére és mellé lép. Majd félve várja mi is történt. Csak ekkor fogja fel hogy a rá támadó lények meg is sebezhették volna. És hogy valószínű ez az oka. * |

Minősítés:  Hozzászólások száma: 1038 Msn: korcinti@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Ha kedvetek van játszani, írjatok msn-en és ha van időm játszhatunk. Ha segítség kell, akkor is írjatok.
Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Kedd. Júl. 13, 2010 7:53 pm | |
| *Liz igyekszik Pierre szobája felé. Mindig csak Pierre megy érte, egyszer ő is szeretne.~Otthon lesz, Ha nem akkor kereshetem egy ideig.~ Nagy levegőt vesz és bekopog. Nem öltözött ki nagyon. Csak egy nadrág, egy pólóvan rajta, melynek az egyik ujja hosszú, természetesen Liz csúnya karján, a másikon pedig csak rövid ujjú. Várja, hogy a fiú ajtót nyisson neki.* |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Pént. Júl. 02, 2010 3:24 pm | |
| * Pierre dörömbölést hall az ajtón. Felkapja a fejét, de még jó darabig eltart mire felfogja, hogy valaki áll az ajtó mögött és az kopogtat. Mire ezt sikerül felfognia percek is eltelhettek hirtelen ledob mindent az öléből felpattan. Borul ott minden az éjjeli szekrényt is feldönti ezzel sikeressen öszetör egy bögrét is. De ezt sem fogja fel teljesen. Csak a zajt lehet hallani. Az ajtóhoz lép visszanéz és hatalmas rumlit lát. - Pakolj! * Mondja majd pálcájával int. Kinyitja az ajtót és mire David belép csodálatos rend van a szobába. Pierre nem eröltet mosolyot az arcára monotom fejjel áll. Kezét nyújtja a fiú felé. - Szia. Gyere be. * Mondja majd az ágyra ül. A kupacba került cuccokat kicsit arráb tolja és ,áris kényelmesen elférnek. Várja, hogy David elé tárja érkezésének célját.
//fagyunk// |
|  | | David Branson Diák

Hozzászólások száma: 775 Msn: csfruzsina@hotmail.com Kaszt: 
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Pént. Júl. 02, 2010 3:13 pm | |
| * David földre szegezett fejjel sétál a hálók elött.*~ Talán ez az utolsó napom itt?~* Tűnődik keserűen. Eddig nem nagyon hatotta meg a halál gondolata,de most,hogy kiderült van egy eltitkolt unokatesója akit érthetetln okok miatt eltitkoltak előle,most élni akar,és ki akarja derítni miért nem mondták el neki,hogy nem halt ki minden családtagja Charlien kívül.*~ Beszélekn vele...talán ő többet tud a harcról mint én...~* Bekopog Pierr ajtaján.* - Helló Rokon...én vagyok az David...* suttogja halk hangon...nem szokott félni de most mégis valami furcsa szorongató érzész van a gyomrában. |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Pént. Júl. 02, 2010 3:05 pm | |
| * Pierre csendesen ül az ágyon. A nap ugyan ragyog odakinn az ágen ez a nap mégsem olyan vidám. Az iskolában készül valami valami ami ma kezdődik. Ma kezdődik ismét. Pierre készül rá küzdeni fog iskolájáért a főprefektus. De szíve mélyén mégis fél. Kutyusait itt kell hagynia, de maga mögött hagy mást is. Családját is. Ha nem tér vissza ki lesz a bátyusa a kis Bernadettének. Az ágyon ülve egy színes képet bámul. Egy kislányt ábrázol egy barna göndör hajú kislányt. Bernadette az. A kishúga akinél jobban senkit sem szeret. Levelet ír a családjának. De nem ír a közelgő veszélyről. Nem ijeszti meg őket. Nem akarja, hogy aggódjon édesanyja, apja vagy megriadjon beteg nagymamája vagy kishúga. Az ágyon ülve gondolkodik a múltról. Milyen volt amikor még otthon volt...milyen szép volt a csalűdjával a birtokon. De most nem ott van. Most a Nezabarban van és az iskolát veszély fenyegeti. Most erre kell készülnie. Nem tudja mi vár rá. De tudja, hogy nagy küzdelmek állnak előtte és társai előtt. |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szer. Jún. 16, 2010 8:25 pm | |
| |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szer. Jún. 16, 2010 8:21 pm | |
| *Felpattan a helyéről és a kutyákkal tart.* -Háát szerintem is kezd hűvösödni, úgyhogy elfogadom a talárt. Köszönöm szépen. És nem kérek sem enne sem inni. A sok izgalom után nem menne le semmi a torkomon.* Mosolyodik el, majd elmegy a kutyákkal és Pierrevel.* |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szer. Jún. 16, 2010 8:19 pm | |
| * Pierre a lányra mosolyog örül a döntésének örül, hoyg együt mehetnek kutyát sétáltatni. Kivezényli a kutyusokat a szobából magára vesz egy talárt mert már kezd hűvösödni odakint. - Neked nincs szükséged egy talárra? Nem fogsz megfagyni? Nálam vana húgom talárja, ha gondolod felveheted nyugodtan. * Mondja neki mosolyogva majd elővesz egy talárt és a kezlbe nyomja. - Szeretnél még inni enni valamit indulás előtt? |

Katt a sárkányomra ^^

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szer. Jún. 16, 2010 8:12 pm | |
| *Követi a fiút, majd egy kicsit lecsüccsen. Jól esik neki a sok kaland után. * -Szerintem menjünk, vigyük őket. *Majd megsimogatja a kutyusokat.* |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szer. Jún. 16, 2010 8:10 pm | |
| * Pierre a szobály felé indul meg. - Mit szólnál,ha összeszednénk a kutyusaim és kimennénk a szabadba megsétáltatni őket? Vagy maradjunk beszélgetni? * Teszi fel az ajánlatot miközben a szobályába kinyitja az ajtót és betessékeli a lánykát. - Csücs le. * Mondja mosolyogva miközben a rohamozó Dínót és Tappancsot fogadja. |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Csüt. Jún. 10, 2010 12:40 pm | |
| * A bagoly berepül az ablakon és Pierr ágyára. Engedelmessen lerakja a küldeményt melyben ezek a sorok állnak:~ Kedves Pierr! Nem léptem félre...nekem Kevin sosem volt több mint egy barát...de ma már nem is a barátom. Megértem a döntésedet...valahogy sejtettem. Nem akarok így levezni veled...olyan mint alsóba....Nem tudom talán ha másként alakulnak a dolgok akkor maradok....de így már semmi értelme,hogy tovább rontsam az iskola levegőjét.Régóta fontolgatom,hogy sulit váltok...talán most jött el az ideje. Miamitól nem messze van egy hasonlóan színvonalas varázsló iskola. Átiratkozom. Az eddigi ajándékot amiket adtál...nem szeretném megtartani...mert csak...csak arra emlékeztetnének,hogy mennyire hülye és vak voltam egykor.Hálát adok az égnek,hogy megismertem egy ilyen nagyszerű embert mint Te Pierr. Ha minden jól alakul, péntek délután megyek el a suliból,de még folynak az egyeztetések. Jobb lene,ha nem találkoznénk többet...neked is nekem is könnyebb lenne az elválás.Kár,hogy nem Happy End-el végződött ez a dolog.Arra kérlek,hogy menj el Floridába...tudod a két jegy amit tőlem kaptál...úgy terveztük,hogy együtt megyünk...sajnos másként alakult minden.Nem kérlek arra,hogy megbocsáss....ne tedd!Már ne!
SZERETLEK! Angel Bon Nedelya~ . A bagyoly elhagyja a szobát. Ki tudja merre repül...* |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szer. Jún. 09, 2010 7:11 pm | |
| ~Ez olyan hülyeség...minek is jöttem ide,hisz már rég van csaja...tapadnak rá a nők...1~* Elmegy a háló előtt,de nem kopogtatt,tovább lépdel...*~Most már csak azért is bemegyek...bár azt mondta elszökök mellőlem...hát csak szökjön ha ilyen gyáva!Én ugyan nem fogok kuncsorogni neki!~*Mérgessen elindul a lépcső felé...*~ De akkor is én szúrtam és szeretem...vagyis szeretném szeretni...ha még lehet...~*Visszafordul a háló felé.*~ De akkor is,hogy néz ki hogy egy lány kuncsorog egy fiúnak...ő mondta,hogy már megunt...vagy csak én értettem úgy?~*Mikor eléri a hálót bekopog az ajtón.Nincs válasz.*~Nincs itt szerencsére...sajnos...~* Azóta,hogy szakított Pierrel...azóta nem eszik,nem alszik csak marcangolja magát és azon gondolkosik,hogy kaphatná vissza.Még egyszer kopog majd lenyomja a kilincset. Az ajtó nyivta volt. Ez melepte Angelt,hisz a fiú mindíg kulcsra zárja a szobát.Belép a szobába és Pierr ágyához szökken. Lerakja a vaskos levelet és a desszeretet. Ez valamikor bon-bon volt de már csak egy szétolvadt csokimassza.A levélben ez állt:*~ Drága, Egyetlen Pierre! Tudom,hogy nincs mentség arra amit tettem. Hülye voltam mondjuk ki. Nem tudom mi a fene történt velem akkor. Mikor otthagytál nem éreztem se fájdalmat,se dühöt...nem éreztem semmit. Csak később jöttem rá mennyire fontos vagy nekem. Megértem,ha már nem vágysz a társaságomra. Mellesleg megjegyzem,hogy az extrém sportokat továbbra sem hagyom abba,de ezentúl veled megyek sziklát mászni...  . Tegnap este hatalmas űr éreztem magamban...mintha kivágták volna egy részem....Nagyon hiányzol és esedezem a bocsánatodért! NAGYON SZERETLEK! ANGEL BONTAVIERRE Ui.: A csoki egy kicsit megolvad de azért kanállal meg lehet enni!  ~ * Lehajtott fejjel blattyog ki a szobából...hiányzik neki Pierr mosolya,mély barna szeme...hülye volt,hogy hagyta elmenni...Még egyszer hátranéz és felmegy a szobájába. |
|  | | Leona Arts Diák

Hozzászólások száma: 1342 Msn: hanka940326@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever
Pozició Titulus: Harmadik évfolyam
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szomb. Márc. 06, 2010 8:40 pm | |
| *Nem hall semmit. Már éppen azon van hogy elinduljon vissza a szobájába ekkor hangokat hall. Valam8i csaholás félét, mire elmosolyodik és eszébe jut a két kutyus, majd egy puffanás. Érdeklődve nézi az ajtót, ami nemsokára kinyílik és megjelenik mögötte az álmos fiú. Mielőtt belépne, megöleli Pierret majd lecsüccsen a mutatott helyre. Amíg a fiú összeszed néhány dolgot, Leona letelepszik a földre hogy a kutyusokkal játszon. Miközben a két kis ebet simogítja, halkan válaszolgat a fiúnak.* - Nem volt konkrét célom... csak úgy jöttem. Nem kell szabadkoznod miatta én kérek bocsánatot hogy ilyen későn jöttem... talán holnap jobb lett volna.. *kap egy kis innivalót amit mosolyogva elfogad és iszik belőle egy kicsit. A pohár nemsokára az egyik kis szekrény tetejére kerül, Leona pedig kicsit arrébb ül és egy könyvet kezd el szemlélni a földön. A címe felkelti az érdeklődését. összeráncolt homlokkal néz a fiúra.* ~ Nem gondoltam volna hogy ilyeneket is olvasol..~ *Csendesen a kezébe veszi és találomra kinyitja valahol. Beleolvas, közben a kutyusokat simogatja. nemsokára leteszi a könyvet, nem szívesen olvas ilyesmit lefekvés előtt. Törökülésbe helyezkedik majd Pierrehez fordul.* - Hogy vagy mostanában? Régen láttalak...
//fagy// |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szomb. Márc. 06, 2010 8:28 pm | |
| * Az este ismét leszállt. A szobá egy lámpa világította be. Pierre az ágyán feküdt egy fekete borítós pókhálóval díszített könyvet tart kezében. A rettegés című könyvet olvassa. Ez így lefekvés előtt bizonyára nagyon jó ötlet. Pierre ma egész nap a könyvei mellett kuksolt még a jó idő sem csalogatta ki a kuckójából. A szoba most üres majd takarodóig biztos visszatérnek szobatársai is. Egy fekete vászon nadrágot és egy fekete pamut pólót visel. Barna haja kicsit kócoska. Kutyusai ágya előtt pihengetnek. Ekkor a szoba ajtaján kopognat. ~ Vajon ki lehet az ilyenkor? * Kérdezi magától majd látta hogy kutyusai felpattantak és az ajtóhoz szaladtak. Ő is így cselekedett könvét a szoba közepében dobja el. A rendezett szobában ez kicsit furán fest, de ez van. Kinyitja az ajtót majd megpillantja Leonát. Örül a lánynak hisz rég nem látta. De vajon mi az oka a látogatásának? Majd biztos kiderül. - Szia. Miben segíthetek? Gyere beljebb. * Kérdezi kedvesen szemei majd letapadnak a fáradságtól. Persze be is invitálja a lánykát, hátha itt tudja fogni ge y kicsit beszélgetni. - Ne haragudj már nem számítottam látogatóra. * Mondja ruhájára tekintve majd felveszi a könyvet a földről. ~ lehet ez az oka a rémálmaimnak? * Kérdi magától majd ezt a gondolatot kiveri a fejéből és lerakja a vaskos könyvet az asztalára. - Csüccs. * Int az ágyára majd a kutyusokkal hagyja a lánykát. Hoz egy kis üdítőt meg kekszet majd lerakja a tálcá az ágyra és tölt a puharakba. Leona kezébe adja az egyiket majd iszik pár kortyot. Szemei álmosan mégis érdeklődve csillognak a lányra. |
|  | | Leona Arts Diák

Hozzászólások száma: 1342 Msn: hanka940326@citromail.hu Kaszt:  Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Szomb. Márc. 06, 2010 8:17 pm | |
| *Leona indul el a második emelet felé. Egész nap a szobájában döglött és most úgy döntött hogy kimozdul. Lassú léptekkel közeledik a folyosó felé közben eldönti kihez is szeretne tulajdonképpen menni. Érdeklődve nézi az ajtóra kiírt neveket. Odakint végre szépen sütött a nap erre nem tudott elszabadulni a könyvek felől. Kicsit mérges emiatt. mogorván megáll egy ajtó előtt majd sóhajtva bekopog. Hullámos haja a vállára omlik. Fekete kötött pulcsit visel, farmernadrággal, ami elég ritka viselet nála. Lábán bakancs díszeleg és karba font kézzel várja hogy Pierre ajtót nyisson. Reméli hogy egyáltalán bent van. Ekkor eszébe jutott hogy nem hozott semmit. Nincs is konkrét célja amivel zavarhatná a fiút. * |
|  | | Joseph Kelentin Diák

Hozzászólások száma: 135 Kaszt: 
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Csüt. Feb. 04, 2010 5:32 pm | |
| *Este van. Eljött a séta ideje. Joseph ilyenkor szokott sétálni menni, mert ilyenkor nem zavarja meg senki, legalábbis kisebb rá az esély. Most azonban még sem megy ki, sétálni, ez is már olyan egyhangúvá vált neki, a mindennapos sétát is meglehet unni. Épp ezért ma gyakorolni fog, méghozzá a szobájában. Joseph átlapozza a tankönyvét hát ha van olyan varázslat, amit itt is tud gyakorolni. Rövid időn belül rá is talált.* ~Naturas...~ *Olvassa el a varzsigét, majd rövid tanulmányozás után, feláll az ágyáról és egy megfelelő célpont után kutat. Az egyik polcon meg is lát egy, már szinte elhalt virágot. Leveszi a polcról, majd leteszi maga elé a földre.* ~Bensőnket is adjuk bele? Elmélyülünk benne?~ *A fiú nem nagyon érti, hogy is kell elmélyülni egy varázslatban, mindenesetre egy két percet koncentrál mielőtt elkezdené. Kivételesen, a cél érdekében szép dolgokra gondol. Főkent arra, hogy a hervadt virágból, milyen szép virág lesz. Tehát ránéz a virágra és pálcájával körberajzolja azt. Természetesen nem szószerint, szóval egy kört ír a virág köré, aztán rámutat és így szól* -Naturas! *Csendül fel a hangja. Nem sokára, meg történik, az amiben reménykedett. A növény, mintha kissé feléledne, bár még mindig nem olyan, mint újkorában* ~Jólessz...~ *Határozza el magában, többet nem kíván foglalkozni a dologgal, hisz a lényeg hogy sikerült neki, az már kevésbé fontos, hogy milyen mértékben. Leül hát az ágyára és tovább lapozgat. Tekintete, azonban újra és újra a virágra téved.* ~Na jó~ *Hatázorra el magát és újra belekezd. Körberajzolja a virágot rámutat és így szól* -Naturas! *Szól ismét és a virág ismét jobb állapotba kerül.* -Naturas! Naturas! Naturas! *Végzi el a varázslatot többször egy más után, kisebb nagyobb szüneteket tartva, mert ugyebár koncentrálni is kell közben, ami azért igénybe veszi még egy varázsló tudását is. De, végül sikerült a növény most már tündöklő égszerként virít a polc tetején, nem mint elhalt, epusztult zöldség. A fiú elégedetten tekint rajta végig, aztán ledől egy kicsit. Többet nem gyakorol, mára ennyi elég. Most csak gyönyöködik szerzeményében* |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Hétf. Feb. 01, 2010 8:03 pm | |
| * Pierre az ágyán ül. Éppen kis fiolákba kezdi öntögetni az eddig üvegbe zárt lötyiket. A fiolákra dugókat húz. A bájitalokat ma délelőtt készítette el. A nagy Neza Marathonra készülődött. Ma fog célhoz állni. Így aztán lelkes készülődésbe kezdte. Már eddig is komoly tréningerés volt kutyusai segítségével. Mint mindig most is jó erőben volt és alig várta a megpróbáltatást. Tudta, hogy nem csak a futásról szól a dolog, így aztán tanulmányi felkészülést is folyatott. Minden készen állt. Átöltözött zsebét megtöltötte a bájitalokkal teli fiolákkal. Pálcáját elrakta és búvsút vett kutyusaitól. Izgatottan indult a helyszín felé. |
|  | | Emil Jahzeel

Minősítés:  Hozzászólások száma: 339 Msn: evan-darian@hotmail.com Kaszt: 
Pozició Titulus: Ötödik évfolyam
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Vas. Jan. 17, 2010 2:23 pm | |
| *Emil átadja a kulcsokat Josephnek, majd biccent neki és teljesen érdekletenül hagyja el ezt a hálót. Ő sem lesz éppen jóbarát. Na mindegy...* |
|  | | Joseph Kelentin Diák

Hozzászólások száma: 135 Kaszt: 
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Vas. Jan. 17, 2010 2:19 pm | |
| *Hosszú a folyósó, nagy a csend, a bőrönd pedig nehéz. Legalább a srác nem beszél hozzá* ~Vajon észrevenné, ha faképnél hagynám?~ *Gondolkodik el. Eljátszik a gondolattal, milyen szórakoztató lenne játszani a diáktársával. De ő nem egyszerű diáktárs. Ő egy prefektus, aki megbüntetheti ezért, így inkább marad a vándorlásnál. De az út végre véget ért. Joseph felsóhajt, leteszi a bőröndöt.* ~Na végre....remélem királyi helyet kapok.~ *Az ajtó kitárul, elég kellemes látvány fogadja. Szép minden és ami a legfontosabb, van hűtő, tehát nem kell többet az ebédlőben mászkálnia. Ki sem kell tennie a lábát a szobából, kivéve ha óra van. Ez olyan felemelő érzéssel tölti el, mintha egy embert kínozna. A fiú mindent megmutat. A helyiség bal része lesz az övé. Több ágyat is lát és cuccokat. Ránéz a férfira.* ~Vannak szobatársaim? Nemár!~ *Nem igazán örül neki, hogy nem lehet egyedül, mert a szobatársaival kell legyen. De aztán átfut az agyán egy másik alternatíva* ~Majd megkínzom őket!~ *Gonosz vigyor jelenik meg az arcán. Miután mindent megszemléltek, végre megkapja a kulcsot. Bőröndjét lerakja az ágya mellé, aztán a könnyes búcsúhoz érünk. Nem, igazán lehet használni ezt a szót, még csak hatalmas túlzással sem. A fiú még elkezd valamit magyarázni, de természetesen erre az információra Josephnek nicns szüksége, ezért körül belül a mondandója felénél így szól* -Viszlát! *Majd rácsukja az ajtót.* ~Na persze, majd pont a te tanácsaidra leszek rászorulva...chh...mégilyet, megáll az eszem!~ *Csóválja a fejét, aztán berendezkedik a hálójában. Talán még a könyveit is előveszi, mert a tanulás sosem árt* |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Kedd. Dec. 29, 2009 8:59 pm | |
| * Amint elbúcsúzott Leonától a szobájába sietett. Átöltözött háló ruhába, majd mosakodott és eült az ágyára. Egy csomagot talált. Elolvasta a levelet, de úgy döntött csak holnap válaszol rá. Eldőlt elaludt majd álomba sírta magát. |
|  | | Senna Marsine - archiv Tanár

Hozzászólások száma: 438 Kaszt: 
Pozició Titulus: Szaktanár
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Kedd. Dec. 29, 2009 6:55 pm | |
| *Egy kis csomag jelenik meg a szobában. Egy levél is található a csomagban - a nellond bármelyik boltjában levásárolható 7 ezüstös kuponon kívül -, ami a következőt tartalmazza:*
Tisztelt Bontavier úrfi,
Remélem nem bánja, hogy nem tudta megcsillogtatni tehetségét, és kicsit élvezte az estét. Elnézést, az esetleges félreértés miatt.
Senna Marsine, allidonos szakvezető-helyettes |

| Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Vas. Nov. 01, 2009 4:04 pm | |
| * Hát igen Pierre nem volt túl jól. Délelőtt lázas is volt most meg szédül. - Megköszönném, ha elvinnéd Dínót sétálni. Jó olvasgatást. Nem kell kapkodnod. * Mondja a lánynak. Miután elmennek lefekszik és egyből elalszik. |
|  | | Leona Arts Diák

Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
 | Téma: Re: Afrikai aranymacska háló Vas. Nov. 01, 2009 4:00 pm | |
| *Leona nem törődik a fiú pesszimista szavaival, ő bízik benne és abban, hogy mindent megtesz és jól alakulnak a dolgok. Látja, hogy neki sem fájnak már a családjával történtek. Ennek végtelenül örül. A fiú szavaiért nagyon hálás. Bízik benne, hogy igaza van, és visszafogadják az Arts családba. Mosolyogva feláll és átöleli barátját. Egy puszit is nyom az arcára.* - Köszönöm! Örülök, hogy nálad is minden rendben van. Meglátod, nem lesz semmi baj. Most viszont mennem kell, köszönöm a könyveket. Igyekszem visszahozni őket. Egyébként, hogyha pihenni szeretnél, vagy gondolod, elvihetném Dínót sétálni. *Mosolyogva pillant a kutyusra. Azért gondolta, hogy elmehetnének, mert a másik ebecske szundikál és Pierre is úgy látszik pihenne egy kicsit. * |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |