Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságHelyszínleírásokRegisztrációBelépés

Share | 

Ördögrája háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Magdalena Kristina
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 72
Msn: santaviktoria@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Pént. Aug. 06, 2010 3:16 pm

*A lány hallgatja, amit társa mond, mert kifejezetten érdekli. Bólogat, ha ő is úgy gondolja, de miközben mennek a szoba felé, azért megnézi, merre megy. Hallja, a temetés szót erre egyből felkapja a fejét, és egyből részvétet nyilvánít.*
-Részvétem, amúgy semmi baj. Remélem majd én is meg fogom szokni. *Mondja, habár már lehet, hogy nem most kellett volna ezt mondania, de egy kicsit elgondolkozott. Még tovább hallgatja, de akkor meglátja a szobáját.*
-Ez az Ördögrája háló, bal oldalon fogok lakni. *Ismétli, hogy memorizálja.* -Jéé, még itt van olyan is, aki velem egy szakon van. *Lepődik meg, majd véleményt mond a szobáról.*
-Nagyon jó ez a hely, tetszik. *Mondja a lány és letelepszik a szabad ágyra.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Pént. Aug. 06, 2010 3:03 pm

*Amikor látja Magdalena meglepődött arcát, akkor kissé elszégyelli magát. Bizony, ez magyarázatra szorul.* - Ne haragudj, hogy kapkodtam, de tudod, holnap reggel utaznom kell. Temetésre vagyok hivatalos, és még nem vagyok összepakolva sem. Amúgy, … *Hogy terelje kissé kellemesebbre a szót,* - képzeld, engem is azok neveltek. Csak mivel egy éve itt vagyok, valahogy rám ragadt, hogy folyton a kezemben a pálca, és már szinte a hajamat is azzal szárítom, és nem használok mugli cuccot sem szinte. Ami valahol fura. Mert amikor ide kerültem … *Megérkeztek a beszámoló közben, Gaea az ajtó kilincséhez nyúl, kitárja azt a lány előtt, és balra invitálja.* … szóval azt hittem, hogy nem fogom soha megszokni, és most tessék! *Kacag egy zavarban lévőt, és beinvitálja egy laza kézmozdulattal Magdalenát.* - Tessék, itt fogsz innentől lakni. Ez az Ördögrája háló, és a bal oldalra tettelek be, mert itt legalább van a szakodról valaki. *Beljebb noszogatja a lányt, és barátságosan mosolyog.*
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3339
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Kedd. Jún. 01, 2010 4:11 pm

// 4. oldal, Leona Arts hsz-e aránylag fent..., megint mogyoró XD //

Okés - Kaen
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1963
Msn: pasztor_bianka@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Máj. 08, 2010 1:56 pm

*Kat eldöntötte, hogy a Marathonra bájitalokat fog csinálni. Persze ehhez alaposan bevásárolt és jócskán lecsökkent a maradandó pénze. Tüzet gyújt. Persze nem szobája padlóján, hanem egy tűzbiztos izét használ.Egy üstöt szed elő. Bele önt 4,5 liter.*~Talán nem a szobámban kellett volna ezt véghez vinni.~*Maga elé vesz egy mozsárt és a fekete illetve vörös puskaport összekeveri. A megmaradt fél liter erumpenthez önti a puskaport. Közben figyel a még mindig melegített lére is. A lét 5-ször megkeveri. A puskaporos főzetet oldódásig keveri. Felaprítja a tőrrel a Téltemetőt, majd az üstbe dobja. 4 balra kavarással folytatja. 2 perc múlva, hozzá önti az üst tartalmához a puskaport. Jobbra 9, balra hét, jobbra kilenc, balra hét. 3 percen keresztül keveri így az üst tartalmát. A folyadék szürkévé változik. Apró fiolákba tölti. 10 fiola telik meg a Robbanó bájitallal. Lezárja a fiolákat tetővel.*~Ezzel meglennék.~*Jön az elmeélesítés, hisz ha fut, nem biztos, hogy a varázslatok eszébe fognak jutni. Az üstöt tisztító varázslattal elöblíti.Maga elé veszi elé vesszük a mozsarat. Beledobálja a szkarabeusz bogarakat, és összetöri őket. Arcán undor jelenik meg. Halott bogarakkal dolgozik. Nem teljesen porrá töri őket, pusztán a küldő, kemény páncéljuk töri le, a bogár többi részét közepesre morzsolja. Ezután a bogáraprólékot beleönti az üstbe. Kever rajta 3-at jobbra, majd hagyja főni. Fel vágja a gyömbérgyökereket apró kockákra, majd ezt is bele dobja az üstbe. Kevergeti 4 percig folyamatosan balra a folyadékot. A 4 perc elteltével barna színű lesz. Ezután hozzá önti a tatuepét is, majd elkezdi kevergetni jobbra 10 percen keresztül, úgy, hogy minden nyolcadik keverés után kavar egyet balra is. Amikor végez ezzel is, akkor a folyadéknak zöld színűre vált, enyhe fehéres beütéssel. Ezt is fiolába tölti.*~Végeztem.~*Gondolja örömmel. Óvatosan elteszi a fiolákat. Az üstöt, tisztító varázslattal elöblíti végleg. Elindul valamerre.*

Diák

Hozzászólások száma: 32
Msn: tamus.fruzsina@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Ne add magad másnak mint, ami vagy mert az soha nem vezethet jóra! Smile

Pozició
Titulus: Harmadik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Vas. Ápr. 18, 2010 5:47 pm

*Mary az ajtóhoz ér, s bekopog. Majd benyit és kérdezi:* -Itt lakik Katherine Mary Black? Csak annyit szeretnék neki mondani, hogy engem már a Turul Hálóba keressen. *Csak ennyit akart Mary s már ment is vissza a hálójába.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Kedd. Márc. 02, 2010 6:57 pm

*Kat az ágyon hasalva levelet próbál írni.*
Kedves Nancy néni!
Ne haragudj, hogy csak most írok.Sok minden történt, bár még mindig nem értem el eredeti célomat, bár már nagyon sok barátot szereztem. Minden rendben van, mindenki nagyon kedves. Már kaptam szobát is. Még egy jó darabig nem megyek haza, de ami előtt elindulnák Londonba, fogok írni róla és ajándékot is viszek. Vigyázz magadra nagyon.
100000000-szer puszil: Katherine

Felkel az ágyról és belenéz a tükörbe.*~Te jó ég! Ha így megyek ki, egy madár sem akar majd odajönni hozzám akármilyen húst is viszek.~*Kifésüli a haját, majd egy laza kontyba fogja. Felvesz egy széldzsekit és elindul feladni a levelet.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 9:08 pm

*Már az álmosság kezd erőt venni rajta.*
-Oké! Semmi baj, még nekem is kell házit írnom. *Mosolyog.* A csokit imádom.* Vigyorogni kezd.* Szia! *Amint elmegy Selene ő rögtön átöltözik pizsamába és alszik.*

A hozzászólást Katherine Mary Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Máj. 18, 2010 10:09 am-kor.
Selene Ashley Northingham
Diák

Minősítés:
Hozzászólások száma: 166
Kaszt:
Üzenőláda: "A múltból tanulj, a jövőre gondolj, de a jelenbe élj... Az élet egy út, a megérkezés a halál, épp ezért soha ne csak a cél legyen szemed előtt hanem az út...Ha valaki csak a múlt fájdalmaira, vagy a jövő félelmeire tud gondolni, elfelejt élni..."

Selene

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 9:03 pm

- Hát találkoztam pár új emberrel, de szerintem még összefutok sok ismeretlennel is, mert elég sok diák jár ide. *Feleli mosolyogva Selene, közben vesz még chipset a zacskóból, mert ízlik neki.*
- Szóval összességében tetszik az egész, még sok időt töltünk itt úgyis! *Közben rápillant az órájára és eszébe jut, hogy még egy házit nem írt meg, amit elhalasztott későbbre, azt még be kell pótolnia:*
- Ne haragudj, de még van egy házim, amit be kell fejeznem, de majd még találkozunk úgyis, már tudom, hogy hol van a szobád. Köszi a chipset, legközelebb hozok magammal csokoládét, ha szereted! Szia! *Köszön el kedvesen a lánytól, majd a szobájába siet, hogy befejezze az aznapi feladatát.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 8:44 pm

*Továbbra is eszeget. Lenyeli a chips darabot és válaszol.*
-Hát,voltam már egy pár helyen, de szerintem mindenhova nem jutok el. *Mosolyog továbbra is. Kis tükrébe néz az éjjeli szekrényen.*~Na végre, újra normális a fejem színe~*Keresztbe hagyítja lábait.*
-És sok emberrel találkoztál már? *Kérdezi érdeklődve. Ő már annyival találkozott, fel sem bírja sorolni.*
Diák

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda: "A múltból tanulj, a jövőre gondolj, de a jelenbe élj... Az élet egy út, a megérkezés a halál, épp ezért soha ne csak a cél legyen szemed előtt hanem az út...Ha valaki csak a múlt fájdalmaira, vagy a jövő félelmeire tud gondolni, elfelejt élni..."

Selene

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 8:36 pm

- Kivárom én a soromat, vagy majd ha összefutok egy prefivel, akkor kérek szobát, egyelőre megvagyok, még az épület felfedezése is vár rám. Sok helyen voltam már, a parton is, de még van ahol nem jártam, minden esetre klassz hely. Te bejártad már az épületet? *Érdeklődik a lány, majd rágcsálja a chipsét és a falhoz támasztja magát, úgy ül az ágyon, mert úgy a legkényelmesebb neki.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 8:31 pm

*Mosolyog.*~Én mindig szerencsétlenkedek~*Ő is vesz a chipsből és rágcsálni kezdi.*
-Szívesen. Jól érzem én magamat itt. *Mosolyog.* A szobatársaimmal nem éppen sokat találkozok. Még nem igazán beszéltem velük.~Szinte semmit~ amúgy, ha még nincsen szobád beszélhetnél egy prefektussal biztosan segítene. *Nyújtózik egyet és újra eszik a chipsből. Egy sóhajjal leveszi a tornacipőjét és mozgatja a lábfejét. Aztán minden figyelmét Selene-re összpontosítja.*
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Selene

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 8:24 pm

- Az előfordul néha velem is, ha figyelmetlenebb vagyok olykor! *Nevet Selene, majd a chipses zacskó után nyúl és vesz pár darabot, azt eszegeti.*
- Köszi, finom ez a chips! Jól néz ki a szobátok, egész otthonias, a rend miatt ne aggódj, nálam sincs mindig az! *Ő is szanaszét hagyja a cuccait, bár már ideje lenne takarítani kicsit, de még ráér, egyelőre nem viszi rá a lélek.*
- Te jól érzed itt magad? Jó fejek a szobatársaid?
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Feb. 27, 2010 8:19 pm

*Elindul a szobája felé.Teljesen vörös lesz a feje.*
-Háát véletlenül lefejeltem a falat. *Nevetni kezd. Kinyitja a szobája ajtaját.*
-Gyere be! Elég nagy rumli van mondjuk. *Lesüti a szemét. Odasétál az ágyához és leül. Az ágyról egy chipses zacskót vesz fel.*
-Chipset? *Mosolyog és a zacskót a lány felé nyújtja.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szer. Feb. 17, 2010 8:18 pm

*Teli gyomorral érkezik a szobájába.*~Most sincs sehol senki.~*Sóhajt egyet. Neki ül, hogy válaszoljon Nancy néni levelére, de a Kedves Nancy néni után abbahagyja, túl fáradt hozzá. Átöltözik pizsamába és lefekszik egy könyvel a kezében. Olvasgat. Közben elkezd dúdolgatni egy dalt.*~And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving~*És könyvel a kezében, dallal a fejében elalszik.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Kedd. Feb. 16, 2010 6:41 pm

*Visszatért az útjáról. Fáradtan dobja le a táskáját. Nagyon álmos, ezért átöltözik és lefekszik aludni.Rögtön álmai rabságába kerül.Ájra átéli a 13 évvel ezelőttieket.
Aztán abba marad az álom és nyugodtan alszik tovább.*

A hozzászólást Katherine Mary Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Márc. 02, 2010 6:41 pm-kor.
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Kedd. Feb. 16, 2010 4:53 pm

*Egy jó ideje már fel van ébredve. Most kivételesen jól aludt. Elkezd berendezkedni a szobába, mert tegnap csak kidőlt és semmit nem csinált. Kipakolja a szükséges holmikat az éjjeli szekrényre.(Órát, a sminktáskát) És a plüss elefántot ledobja az ágyra. Egy fekete pulóvert és egy fekete farmert vesz fel. Hajával nem igazán törődik, csak alaposan megfésüli. Halványan kihúzza feketével a szemét.Leül az ágyra. Sóhajt egyet.*~Unatkozom...Meg kéne néznem jött-e levelem, aztán valahova mennem kéne.~*Gondolja és el is indulna, de eszébe jut gy, nem éppen magugtól mennem a madarak.*~Hús kellene. Egy hűtő...talán van benne valami.~*Kinyitja elkezd reménykedni, de az üres.*~Akkor kapnak sonkás chipset.~*Sóhajt és egy újabb chipes zacskó kerül elő a bőröndből. Fogja és egy kis táskájába rakja. Cipőt húz a lábára és elindul.*
Katherine Mary Black
Diák

Minősítés:
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Hétf. Feb. 15, 2010 8:00 pm

*Beér a szobába. Lecuccol az egyetlen üres ágyra.*
-Szia! És köszönöm.*Leteszi a kulcsot és ruhástól lefekszik. Rögön el is alszik.*
Leona Arts
Diák

Hozzászólások száma: 1342
Msn: hanka940326@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Pierre love Angel
Leona love Rayko
Pierre nem love Leona
Leona nem love Pierre
Pierre and Leona best friend forever ever

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Hétf. Feb. 15, 2010 7:58 pm

*Benyit a szobába, odalép a szekrényhez majd a lapra felírja a lány nevét. Odasétál hozzá majd átnyújtja a kulcsot.*
- Tessék, ez a szoba kulcsa. Vigyázz rá, ha mégis elhagynád szólj valakinek majd megoldjuk. Segítsek kipakolni vagy szeretnél egyedül maradni?
*Megvárja a választ, majd a szerint cselekszik. Végül mosolyogva elköszön.*
- nekem most mennem kell de örülök hogy megtaláltalak. Majd találkozunk valamikor. rendezkedj be nyugodtan. Szia! Jó éjt.
*Mosolyogva int egyet majd kimegy az ajtón, becsukja maga mögött és elindul a saját szobája felé.*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8698
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Pént. Jan. 01, 2010 10:07 am

*Milához érkezik az utóTélapó, kissé megkésve ugyan, de itt van. Csomag került hát reggelre a lány ágya mellé, melynek nem más a tartalma, mint egy könyv, mely a Tűzmágia alapjai címet viseli. Igaz tűzmágus képessége ettől nem nő, de talán jobbak lehetnek majd tőle a képességei. Metamorfmágia kissé erős kérésnek bizonyult, de egy minden nap más színt viselő parókát még talál a lány a csomagban.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Szomb. Nov. 14, 2009 11:34 am

*Mila érkezik a teleporttal a szobájukba. Körbenéz és vesz egy nagy levegőt. Hál'Isten már nincsenek itt a lányok. elmentem shoppingolni. Ahogy Mila erre gondol, vág egy fintort és kiölti a nyelvét.*
-Blöáá! - *ad ki egy érdekes hangot, majd bemegy a szobájukba és becsapja az ajtót. Mila személy szerint utál vásárolni, mindig is utált. Igy neki ez nem élmény. De a szobatársai nem is hivták. tudják, hogy Mila milyen ,nincsenek is vele nagyon jóba. Mila levetődik az ágyára és sóhajt egyet. Szeret egyedül lenni, bár jobban örülne neki, hogyha Marcus is itt lenne vele. Eszébe jut a Halloween-i bál előtti délután és kirázza a hideg. Elmosolyodik és a párnájába fúrja a fejét úgy nevet. Mikor kissé megnyugodott, felkel és a szekrényéhez lép. Reméli, hog még találkozik ma Marcussal, igy valami igazán dögös ruhát akar felvenni. Egy fekete garbó nyakú hosszúujjút választ ki és rá egy piros ujjatlan felsőt húz. Alulra pedig egy fekete-piros skót kockás miniszoknyát vesz fel, fekete harisnyával és egy fekete csizmával. Kicsit aggódik, hogy fázni fog, de megvonja a vállát.*
~Max nem megyek ki~*mosolyogja meg gondolatát, majd a fürdőbe megy. Kisminkeli magát és végre teljesen készen áll a mai napra. A gyomra megkordul, igy elhatározza, hogy lemegy ebédelni.*
Myistra Doarden
Diák

Hozzászólások száma: 108
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Kedd. Okt. 27, 2009 9:43 am

*Miután Myistra kiolvasta az összes könyvet ami volt neki,feláll visszaviszi őket a helyükre majd vissza megy,és elkezd kör-körbe járkálni.*
-Na most mit is csináljak?!itt bent nincs semmi érdekes amit csinálhatnék.De talán kint...kint talán job kedvem lenne!
*Mondja azzal már megy is az ajtó felé.Kinyitja,kimegy,utána becsukja az ajtót és már szalad is ki.Ki,ki a szabadba,mert már úgy érzi,hogy ment már csak a falak láttára is rosszullesz.*
Myistra Doarden
Diák

Hozzászólások száma: 108
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Hétf. Okt. 26, 2009 9:56 am

*Myistra benyit az ajtón és leül az egyik székre.Kényelmesen elhelyezkedik és néz maga elé.*
-A mai nap egy unalmas nap.Nics mit csinálni.Talán a legjob az,hogy itt ülök és nézem a semmit.
*Mdja magában,azzal ül továb és nézi a semmit.Közben telik az idő.Senki.Senki nincs itt.Biztos valahol máshol vannak,valahol máshol mulatják az időt.Végül eltelik 15 perc,mióta Myistra itt ücsörög.*
-Csak unatkozom és unatkozom.Semmi érdekeset nem tudok itt csinálni...De talán igen!
*Mondja azzal már rohan is a szobájába.Előkeresi néhány könyvét és máris megy is vissza.Leül,kinyitja egyik könyét és elkezdi olvasni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Pént. Okt. 16, 2009 8:01 am

*Mila lassan kidugja a fejét a takarója alól. Elég későn feküdt le tegnap este, sokáig olvasott a Társalgóba, igy most nem is csodálja, hogy ilyen későn kel fel. Az órájára néz és elszörnyed. Van fél órája az első órájáig.*
-Jesszusom! - *pattan ki az ágyából. Körbenéz, természetesen már senki nincs a szobájában.*
-Kössz, hogy felébresztettetek, csajok...-*morogja az orra alá. Gyorsan beugrik a fürdőbe, lezuhanyozik, egy bűbájjal megszárítja a haját és felöltözik. Ezt kb. 8 perc alatt intézte el, büszke is volt magára. sminket most nem rak fel és az első ruhát kapkodja fel, ami a szekrényében van. LÉesz egy lyukas órája valamikor 11 körül, majd akkor feljön és rendbe szedi magát. Addig pedig reménykedik, hogy olyan észrevétlen és kicsi marad, hogy nem veszi észre senki. Rohanva kifut a szobájából az első órája terme felé*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Csüt. Szept. 24, 2009 6:24 pm

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Ördögrája háló   Csüt. Szept. 24, 2009 6:20 pm

*Mila dicsekvésére Marcus csak nyelvet ölt és a legjobb megoldásnak a támadást látja. A csikizés be is válik, ezek szerint Mila nagyon csiklandós. *
- Na látod, ez jár annak, aki ilyen rossz. *mondja vigyorogva, majd kap a párnával párat, de persze ez nem fáj neki. Viszont addig addig játszanak, amíg mind a ketten a földön kötnek ki. Már Marcus is vigyorog ezerrel. Forgolódás közben viszont alul köt ki, így a lány ráül és le is fogja. A fiú ezt hagyja, majd vigyorogva feleli. *
- Nem is bánom, így legalább jobb a belátás. *mondja pimaszul, majd kihasználva, hogy ő férfiből van, erőt vesz magán, majd megfordítja a játékot és most már ő van a lány fölött. *
- Na, ez hogy tetszik? *kérdi, majd közelebb hajol a lányhoz, megcsókolja, utána pedig lassan elengedi és feláll. Kezét kinyújtja a hölgyemény felé, majd már el is mondja a tervét. *
- Nincs kedved elmenni valamerre? Mondjuk lenézhetnénk a klubba…ott finom italok vannak. *gondol vissza arra az estére, amikor Zarával olyan szépen becsiccsentettek. Na azt nem fogja elmesélni Milának, nem kell a lánynak mindenről tudnia, na meg neki is volt Anaze, amikor Marcussal kavart és még nem voltak együtt hivatalosan. Most viszont már vigyázni fog minden lépésére a srác. *

Ördögrája háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next