Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Fürge gyík háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Fürge gyík háló   Vas. Júl. 12, 2009 7:13 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Aletha Apphia
2.
3. Juliett de Sedritta
4.

A szoba lakói - bal oldal:
1. Tanja Tereskova
2. Lycoris Kuolema
3. Ann-Tabitha Serenity
4. Cloe Noybe

SzerzőÜzenet
Aali White
Diák

Hozzászólások száma: 2258
Msn: aaliwhite@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: - Mindig is tudtuk, hol a határ.
- És csak óvatosan léptük át.
Illik zavarni, ha játszani akarsz
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Vas. Jún. 13, 2010 12:21 pm

//Olvadunk//

*Pierre összezavarodott arcára pillantva rájön, hogy itt valami tényleg nagyon bűzlik. Vagy legalábbis van valami, amiről nem tud. Már éppen szóra nyitná a száját, megkérdezni, hogy mi a fene ütött Pierre-be és Angelba, hogy ennyire kerülik egymást, és leveleket küldözgetnek, de még arra sincsen ideje, hogy megfogalmazza magában, mert Pierre csak a kezébe nyomja a levelet, és ahogy jött, el is tűnik.* ~Jólvanám, még engem is képes itthagyni..~
*Ekkor Angel kilép a mosdóból. Várakozó arckifejezéssel nézi a levelet olvasó Angelt, de azon már meglepődik, hogy a jegy az övé lesz.*
-Oh, nagyon szépen köszönöm. Amúgy ki az a Florida? *Kérdezi mosolyogva.
A szakítás viszont már cseppet sem tetszik neki, de nem tud mit tenni, ha Angel nem akarja elmondani, hát nem... de no problem, majd ő beindul, és kifaggatja Pierre-t.*
-Rendben, nem kérdezek semmit, felfogtam.
*Azzal újból lecsüccsen a földre. Meg kell emésztenie, hogy nem lesz itt Angel, és ez el fog tartani egy ideig.* ~Elég határozottnak tűnik. Nehéz lesz megakadályozni.. szerintem nem is fog sikerülni. . viszont, előbb-utóbb, ha vissza akar jönni, úgyis visszajön, ha meg ne, jobb is, hogy nem kínozza magát.~ *Gondolkodik el.Egy idő után feláll.*
-Oké, akkor tudom, hogy most kellene jönnie a könnyes búcsúzásnak, de légyszives ezt hanyagoljuk, attól nem lesz jobb semmi. *Fanyarul elmosolyodik, és a lány nyakába veti magát, nem nagyon érdekli, hogy éppen pakol. Így, Angelt átölelve beszél tovább.*
-És tényleg írni fogsz, és énis mindent megírok neked, hetente kérek levelet, ez a minimum. Jahm, és kérek címet is, majd nyáron meglátogatlak, nem menekülsz előlem.. *Azzal kibontakozik az ölelésből.*
-Nade, én most megyek, hagylak pakolni. Még ha tudsz, nézz be hozzám, mielőtt elmész, de nem kell, ha nem akarsz, nekem tökmindegy. Viszont meg kell ígérned, hogy vigyázol magadra Miamiban, vagy hol, és nem nyírod ki magadat. Aztán, mint mondtam, majd megyek utánad. *Egy vigyort azért ráerőltet az arcára. Az ajtóhoz sétál, ki is nyitja, de még egyszer visszanéz.*
-Szia, Angel. Még találkozunk. *Azzal becsukja maga mögött az ajtót. De aztán mégis kinyitja mégegyszer.* Szerintem könnyebb lesz Vingardium Leviosával a pakolászás. *Mosolyog, majd újra elköszön, és elindul vissza a saját hálójába.*
Vissza az elejére Go down
Aali White
Diák

Kaszt:
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 2:16 pm

//Befagytunk//
David Branson
Diák

Hozzászólások száma: 867
Msn: csfruzsina@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 2:03 pm

* Megkönnyebül mikor Aali kinyitja az ajtót de akkor mégjobban mikor meghallja,hogy Pierr elment.*
-Örök hála!*Kiveszi a lány kézéből a levelet elolvassa. Nem lepi meg a válasz. Kiveszi a két Floridao jegyet és Aali kezébe nyomja.*
-Fogadd hálám jeléül!*összegyúrni a levelet majd a szemétbe dobja.*
-Ne kérdezz semmit....hosszú...igen szakítottunk végleg...és nem nem csak ezért megyek el! Majd írni fogok nyugi!*Megint elkezd pakolni a bőröndbe...egyre jobban kezd megtetszeni neki az Avara Kadabra ötlete...*
Pierre Bontavier
Diák

Hozzászólások száma: 3068
Msn: nezapierre@hotmail.com
Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 1:58 pm

* Pierre megrémül amikor meglátja Aalit.
- Úristen ha Te itt vagy akkor ő is itt van. Ezt add át neki.Szia. * Nyomja a lány kezébe. Aztán gyorsan hátat fordít.
- Én most rohanok is dolgom van. Szia. * Füllenti majd szaladni kezd.
Aali White
Diák

Kaszt:
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 1:52 pm

*Kicsit összezavarodik, de persze lehet, hogy csak ő túl szke ahhoz, hogy valamit rendesen felfogjon... nem tudni. Mindesetre Angel újabb szavait már elég nehéz félreérteni, de megérteni is.*
-Nem értelek *Kis szünet.* Minek hagyod itt a sulit? Tök jó, jófejek a tanárok *Pontosít.* Igaz, ez nem teljesen igaz, mert amikor ilyen szadizós órákat tartanak, az nem túl kellemes, de eddig csak az igazán bénák haltak meg, de azok is maguknak köszönhették, nameghát itt vagyok neked én, engem hogy lehet itthagyni? Meg úgy hallottm, megint összejöttél Pierre-rel, őtis képes lennél egyedül hagyni? Az bunkóság lenne. *Fogalma sincsenm hogy érzékeny pontra tapintott, nem tud semmit a Pierre-Angel között lezajló dolgokról. Hiába, nem olyan tájékozott.*
*Aztán, amikor Angel teljesen be van ijedve az ajtóban álló Pierre-től, akkor már sejt valamit. De incsen ideje rákérdezni, mert egyből bújtatást ér tőle a lány, zért inkább ezzel foglalkozik.*
-Mi a bajod? Miért félsz tőle? Meg miért bújsz el? *Kérdezné, de ekkorra a lány már el is tűnt a fürdőben.* ~Érthetetlen...~
-Egye fene, megcsinálom... *Dünnyögi.
Odasétál a ajtóhoz, és kinyitja. Pierrere rámosolyog, mintha mi sem történt volna. Hogy legalább az elején úgy tűnjön, mintha igazat mond.*
-Szia Pierre! *KÖszön aztán rá.*
-Hogy vagy? *Kérdezi tőle. A lehető legtovább el akarja húzni az ajtóban álldogálást, hátha addig Angel kiugrik az ablakon, vagy valami ilyesmi.*
-Még mielőtt megkérdezed... én megvagyok. Angel itt van, ha őt keresed, vécén, de szerintem nagydolga akadt, mert már bent csücsül egy ideje.*Füllenti mosolyogva.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 1:38 pm

~Egész jó ötlet...egy varázslat és vége...vége a szenvedésnek...a fájdalomnak...talán igaza van Aalinak.~*Töpreng Angel barátnője szavait hallva.Meglepődik mikor valami nyaralásól kezd beszélni.*
-Te valamit nagyon félreértettél...én nem nyaralni megyek Aali*hatalmas hangsújt ad a nem szócskának.*én itthagyom a sulit...örökre*fájdalmassan mondja ki az utolsó szót.*
-Elmegyek egy Miami melleti varázsló iskolába és magam mögött hagyom a Nezát...hiányozni fog de...itt az ideje tovább lépni...*Sóhajt egy mélyet, még nem sír,de nagyon közel van a teljes kiboruláshoz...*
-Amúgy meg az a várzslat...nem is olyan rossz ötlet...sokkal egyszerűbb lenne az...mint a sulicsere...*Kopogtatnak*
-A francba ki az?* Odatrappol az ajtóhoz és kinéz a kis lyukon.*
- Basszus ez Pierr! Aali ments meg! Nyisd ki az ajtót és mond azt,hogy a mosdóban vagyok...nem akarok találkozni vele! Csak küld el...utánna mindent elmesélek! Kérlek Aali White könyörgöm!-*Berohan a fürdőbe és magára csukja az ajtót...ő nem fog ajtót nyitni...*

Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 1:27 pm

* Pierre kezdi kiheverni az eseményeket. Nem nem elfelejteni Angelt csak a döntését. Próbáll megnyugodni és tovább lépni. Élni az életét. ANgel nélkül nyilván más lesz mint eddig, de hát az élet nem áll meg. Pereg tovább. Talán más lány az igazi nem ő. Belép a szobájába ahol egy újabb levelet talál. Fájdalmas szívvel olvassa.
~ Nagy hiba volt. De már nem szeretem. Nem tehetek róla ez a döntésem ki kell tartanom mellette. Úgyis alig találkoztunk nem fog hiányozni. Lesz más aki talán jobban szeret és akit én is jobban fogok szeretni. Igen ez így lesz jó. * Nyugtatja meg magát majd egy pennát vesz kezébe és írni kezd az előtte lévő pergamenre.
~ Kedves Angel!
Az ajándékod nem fogadhatom el. A jegyeket visszaadom. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak az események. Sajnálom, hogy elmész mert egy ilyen szuper lánnyal azért szívesen lennék jóba. De hát a Te döntésed. Kérésed szerint nem kereslek többé ez az utolsó levél amit tőlem kapsz. De én sosem foglak elfelejteni. Kívánok neked hosszú boldog életet egy olyan férfi oldalán aki megvéd, és akit tiszta szívedből szeretsz, és a fiú és érezzen ugyanúgy irántad. Legyél nagyon boldog, mert megérdemled.
Pierre Bontavier

* Sajnos baglya elhagyta az iskola területét, így kénytelen volt ő felvinni a levelet és a jegyeket. Angel szobája felé siet.
~ Csak ne legyen ő itt. Nem szeretném, ha találkoznánk. * Mondja miközben felér a szobához. Egy fekete háromnegyedes nadrágot visel és egy fekete ujjatlan pólót. A nap szépen sütött csodálatos idő lenne, ha nem ilyen bánatos nap lenne. Az ajtó előtt megáll.
~ Hát ez volna az. Az utolsó levél amit egykori szerelmemnek adok és eztán örökre el kell felejtenem. Talán aznap láttam utoljára de mindkettőnknek így lesz a legjobb. * Mondja magának majd ráveszi magát a kopogtatásra. Az ajtó túlfelén három koppanás hallható. Most csak vár és reménykedik.
~ Csak ne ő nyisson ajtót és ne legyen itt. Ha más nyit ajtót és bent van odaadom a szobatársának a levelet. Remélem már nem látom többet. * Szinte remegve áll az ajtó előtt. És csak vár és reménykedik.
Aali White
Diák

Kaszt:
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 1:15 pm

*Viszonylag hamar kinyílik az ajtó. Aali mosolyog- azt hinné, hogy egy szokásos, életvidám Angellel találja szembe magát. Ehelyett azonban egy kifejezetten idegroncsnak kinéző, kócos hajú, rémes állapotban lévő lányt lát maga előtt, aki egyáltalán nem hasonlít az ő jó kis barátnőjére.*
-Sziia. Hát teneked meg mi bajod van? *Kérdezi a lányt megelőzve. De aztán, amikor eljut hozzá a lány szavainak értelme, egyből rosszra gondol. Hamar felmegy benne a pumpa, pedig mostanában egész nyugis fajta.*
-Te megőrültéél? *Kiabál a lány képébe.* Nem leszel öngyilkos! Ha kell egész végig itt fogok feletted állni, elkísérlek még vécére is, meg elkoboztatom a pálcádat, nehogy az Adava Kedavrát, vagy valami más hülyeséget gyakorolj vele! *Azzal becsörtet a szobába, becsapja maga mögött az ajtót, és lehuppan a földre. Utána néz csak körül. Nagy megkönnyebbülésére semmilyen kínzóeszköz vagy kés nincsen a földön, csak egy nagy bőrönd, mintha Angel csomagolna. Kezd kitisztulni neki- akkor úgy tűnik, Angel nem öngyilkos akar lenni, hanem el akar menni a suliból.*
-Jahm, így már oké. Bocs, azt hittem, ki akarod nyírni magad. *Mosolyog rá a pakoló Angelre.*
-Én köszi, megvagyok, nincs kedvem mesélni... inkább hallgatok. Azt viszont megmondhatnád hogy hova mész nyaralni ekkora dérrel-dúrral. És miért nem szóltál róla? *Kérdezi. Már el is felejtette Angelnek azt a szavát, hogy utoljára... elkerülte a figyelmét.*
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 12:46 pm

* Angel vadul pakol. Nem vár látogatót...most nem.Mégis kopogás...sorry dörömbőlés üti meg a fülét.*
-Nyitom!*-mondja bárgyú halk hangon. Kitárja az ajtót és Aali néz vele farkasszemet.*
-Szia Aali! Rég láttalok..jó,hogy még egyszer*nagyot nyel* utoljára beszélhetünk...* Betessékelni a lányt. Nem tudja mit fog gondolni hirteln jött ötletéről...de azt sejti,hogy nem fog örülni neki.Pár pólót összejatogat és berakja a bőröndbe.Elővesz egy széket és Aali alá tolja...*
-Ülj le! Mesélj valamit...*Próbál vidám lenni,de a torkában akkor is ott az egyre növeknő gombóc...*
Aali White
Diák

Kaszt:
(\_/)
(O.o)
(><)
/_|_\

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 12:37 pm

*Aali lépked a fürge gyík háló ajtaja felé. Igazából teljesen másfele akart menni a szokásos ebéd utáni sétájára, nem látogatóba, de ht régen beszélt már Angellel...
Odaérve az ajtó elé, jó hangosan bedörömböl az ajtót.* ~Hááát, ha ezt nem hallja meg, akkor nagyon süket szegényke.~ *Vigyorodik el. Amíg ki nem nyílik az ajtó (már ha egyáltalán valaha ki fog valaha), sebtében megigazítja ruháját. Földig érő maxiruha van rajta, fehér alapon pirosas-rózsaszínes virágokkal. Első látásra elég melegnek tűnik, de ha valaki alaposabban megnézi, akkor láthatja, hogy milyen vékony anyagból készült. *
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Csüt. Jún. 10, 2010 12:23 pm

*Angelnek csak most volt bátorsága elolvasni a levelet. Kétszer,háromszor is végigfut a levélen. Nem akar hinni a szemének.Könny szökik a szemébe és remegő kézzel írni kezd.Dühös és csalódott egyben.Kiveszi a nyakláncot. Gyönyörű aranynyaklánc...sóhajt egy keservetett majd ismét a pennához nyúl.*
~ Kedves Pierr!
Nem léptem félre...nekem Kevin sosem volt több mint egy barát...de ma már nem is a barátom. Megértem a döntésedet...valahogy sejtettem. Nem akarok így levezni veled...olyan mint alsóba....Nem tudom talán ha másként alakulnak a dolgok akkor maradok....de így már semmi értelme,hogy tovább rontsam az iskola levegőjét.Régóta fontolgatom,hogy sulit váltok...talán most jött el az ideje. Miamitól nem messze van egy hasonlóan színvonalas varázsló iskola. Átiratkozom. Az eddigi ajándékot amiket adtál...nem szeretném megtartani...mert csak...csak arra emlékeztetnének,hogy mennyire hülye és vak voltam egykor.Hálát adok az égnek,hogy megismertem egy ilyen nagyszerű embert mint Te Pierr. Ha minden jól alakul, péntek délután megyek el a suliból,de még folynak az egyeztetések. Jobb lene,ha nem találkoznénk többet...neked is nekem is könnyebb lenne az elválás.Kár,hogy nem Happy End-el végződött ez a dolog.Arra kérlek,hogy menj el Floridába...tudod a két jegy amit tőlem kaptál...úgy terveztük,hogy együtt megyünk...sajnos másként alakult minden.Nem kérlek arra,hogy megbocsáss....ne tedd!Már ne!

SZERETLEK! Angel Bon Nedelya~*
Belerakja a levélben a 3 nyakláncot, a karkötőket és a fülbevalókat majd lleragasztja a levelet.Magához hívja a madarát.*
-Vidd az aranymacskába...utoljára.*Hatalmas gombóccal a torkában útnak indítja a baglyot.*
-Mért kell mindíg mindet elrontanom?*Mérgessen rácsap asztalra és beleszédül az ágyba. Most nem tud sírni,de gondolkodni sem. Hirtelen felpattan és csomagolni kezd...előszedi a bőröndöt és lassan belehajtogatja a ruháit...*
Pierre Bontavier
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Szer. Jún. 09, 2010 7:52 pm

* Egy fehér galamb röppen be az ablakon. Pierre galambja az. Leteszi a levelet Angel asztalára majd azonnal vissza repül gazdájához.

A levélben ez állt:

Kedves Angel!
Ez a leveled nagyon meglepett engem, de sajnálom én nem szeretném, ha lenne köztünk valami. Nézd nem az első alkalom volt, hogy egyszer hibázhass. Férre léptél, de tetted következményekkel jár. Nagyon kedvellek és nem szeretnék veled rosszban lenni, de egy jó barátságnál nem lehet több. Meg kell értened, hogy nem egy játék baba vagyok akit ha megunsz eldobsz, de ha hiányzik visszaveszed. És nem Kevin vagy az extrém sport zavar. Tudod hogy én is mászok sziklát és el is mehetünk majd együtt, itt az volt a veszélyes ahogy hozzá álltál. És ezzel életedet, de szüleid biztonságát is kockára tetted ezt ne feledd.
Köszönöm a csokit van nálam kanál. A nyakláncot még karácsonyra vettem, de nem volt alkalmam átadni.
Pierre
Laura Wylee

Minősítés:
Hozzászólások száma: 3350
Msn: taborandi@msn.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Csak a forró lélegzeted,
Csak az érzés ami vezet.
Csak egy emlék az élet,
Mi lassan felőröl, eléget.
De lábam újra útra talált.
Vége. Túléltem a halált...
Most múlik?

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Jún. 01, 2010 4:26 pm

// 1. oldal, középtájt Angel Nedalya hszében egy trópusi gyümi //

Okés - Kaen
David Branson
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Szer. Dec. 16, 2009 5:07 pm

*Angelt az utóbbi időben nem sokat lehetett látni az iskolában császkálni.Ennek több oka is van:1.Az év eléjére is lehet fogni Angel visszavonulását.Sok új tantárgy és 100x annyi lecke.2.Már november óta komoly karácsonyi gondjai akadtak...mit vegyen Pierrnek? ez mindíg is fejfájást okozott neki de most különösképpen...nem rég volt az 1. évfordulójuk és még nem adta oda Pierrnek az ajándékát...úgy tervezte a karácsonyival együtt teszi ezt meg...Most remélhetőleg visszatér a Földre és próbál odafigyelni a körülötte lévőkre.*~Fel kell keresnem Pierrt...~*Határozza el mert már bár egy suliba járnak 3 hónapja nem látta...és erre nem büszke Angel és reméli Pierr sem.Kinéz ablakon és rögtön felvidul.*
-Ez az esik a hó!*15 évesen még mindíg úgy imádja a havat mint egy 6 éves kisgyerek.De ezt sosem tagadta sőt még büszke is rá. Miután kicsit emberibb külsőt varázsolt magának utáni elindul az aranymacsek háló felé.*

Ann-Tabitha Serenity
Diák

Hozzászólások száma: 2586
Msn: ritaveronika@axelero.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Titulus: Az allidon kis boszija^^
Titulus: A jók gyámolítója^^
Titulus: angyalka^^

MSN: ritaveronika@axelero.hu

Yahoo: ritaveronikamarsi@yahoo.com

Vegyetek fel! Mindenkivel szívesen játszom Razz

Életem reménye: HHGY (L)

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Vas. Nov. 08, 2009 7:28 pm

*Ann egy pár perce kapott egy levelet, amiben igen érdekes dolgot olvasott. A huga megint tájékoztatta őt, na de persze erről senkinek nem mondanak egy szót se... Legalább is aki tud erről a dologról.... És Borisz? Ellene vizsgáat indult... Így a helyzet és a hangulat csak fokozódik... De mit tehetett volna Ann apja, James-Anton Serenity? Jelentenie kellett, és így is tett...*

Szia Ann!
Nos kíváncsiságodat kielégítem, ismét... Apa ugyan is elutazott... Azt mondta üzlet... Na persze... Akkor ahhoz miért is kell Boris? Tudod? A Bolgár származású kocsis... És persze bolgár felségjelzést tettek ki a kocsira.
Szerintem ez Bolgáriába ment.
Mit gondolsz kihez?
July-Lotti-Violett

*Ezért megy most körbe az iskolában, hogy megtalálja Deyant.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Nov. 03, 2009 6:07 pm

//olvad//
*Ann egy ideig csendben ténykedik. Ele próbálja elolvasni, de Ann az írást sikeresen elrejti előle, nem tud elolvasni belőle semmit. Aztán Ann megint szabadkozni kezd, de nem érti az okát.*
-Jó, de... Miért haragudnék rád? Mit tettél? Ugye nem keveredtél valami sötét ügybe? *kérdi féltő, testvéri szeretettel, hisz attól még, hogy nem szerelmes a lányba, még igenis fontos neki. Aztán Ann hódol, de ő felnevet.*
-Nyugi, Ann, erre semmi szükség. Nem kell megaláznod előttem magad. Persze, lakat lesz a számon. *Ígéri meg Ann-nak, aztán kíváncsian várja a fejleményeket, mert eléggé ködös neki, hogy mi is zajlik most. Ann végül feláll, és elmegy a szobából, úgyhogy valószínűnek tartja, hogy követnie kellene, így hát feláll, és szó nélkül a lány után ered.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:
Üzenőláda: Élj úgy, hogy, ha a tükörbe nézel, az illetőnek, akit a tükörben látsz, meg tudd veregetni a vállát, és mosolyogni tudj rá!

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Hétf. Nov. 02, 2009 8:51 pm

*Egy tollat fog, és papírt, majd néhány sort ír rá. A táskájába berak néhány papírt, és egy levelet. Ezeknek ugyan is jelentősége lesz. Ezen vannak nagyon fontos titkos információk, amiról csak az ügy kivizsgálói tudhatnak. Ann-nak már szólt az apja, hogy ez a csata bizony nezéz lesz. Egy ideig nem szabad, hogy felfedje magát... Az iratokra pedig úgy kell tekintenie, mint a szeme fényére... És a lány így is tesz... Hiszen ha ez nem így lenne az egész baráti körét, és az édesapját is vaszélybe sodorhatná... Végül is egy mugli ellen pereskednek, és ez veszélyes is lehet, mármint a varázsvilágra nézve... Volt már rá példa, hogy a múgli kontra varázsvilág ügy rossz fordulatot vett... van már egy két ilyen feljegyzés a könyvekben, és Ann nem akarja, hogy ez a dolog is ilyen véget érjen* -Meg kell ígérned valamit!- *fakad ki a lány* -Az apámról van szó. Rám haragudhatsz...megüthetsz, leköphetsz...de kérlek ne rajta bosszuld meg, amit a gyermeke tett...- *kérleli a fiút. És mivel a fiú is volt Koreáben, így az ottani udvartatrtás behódoló köszöntésével köszönti őt, azaz hódol a fiú előtt. A jobb kezét a szeme magaságában a bal felé helyezi... A keze úgy marad, és ő maga térdre ereszkedik, majd meghajol a fiú előtt* -Kérlek ne szólj senkinek arról amit ott látsz, uram!- *Igen... Uram, hiszen a rangban aluliak a feletteseiket van Uramnak vagy Asszonyomnak szólították... Ő is így tett... És ha Elros elfogadja át is mehetnek a Grizzly medve hálóhoz, hiszen Deyan hol máshol lehetne, mint barátnőjénél... Na meg Deyan említette is a találkozót... És kell erre jobb alkalom? Mindenki együtt van... Meg lehet mindent beszélni.*

http://www.youtube.com/watch?v=0t5bMKNOEyo&feature=related

//fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Hétf. Nov. 02, 2009 8:31 pm

*Ele úgy látja Ann-on, hogy a lány most tényleg komolyan beszél, és valóban szereti. Habár az is biztos, hogy egyszer már kiderült róla, milyen jó színész...* ~Mi van, ha most is csak színészkedik? Biztos, hogy nincs valami a háttérben? De most nem is tettem ellene semmi rosszat... Az okés, hogy akkor megleckéztetett, mert a bátyámmal szembeszálltam... Most viszont semmi ilyet nem tettem.... Viszont olyan hirtelen volt ez az egész.~ *gondolkodik Ele, jár az agya, mint a motolla. Az egyik fele azt mondja, hogy a lány most 1000% komolysággal beszél, a másik fele viszont azt, hogy ne bízzon meg benne, mert már egyszer átverte. Ann őszintesége vagy színjátéka nem tudja meghatni, annál inkább viszont az utolsó mondata.*
-Hát jó, mutasd meg. Kíváncsi vagyok. *mondja, hisz egy esélyt adnia kell a lánynak, hogy bizonyíthassa állításai helyességét, na meg akkor neki is könnyebb lesz átgondolnia a dolgokat kettejükről...
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Hétf. Nov. 02, 2009 8:20 pm

//olvad//

-Szerelmem! Nekem az is elég ha átgondolod, és a közeledben lehetek... De ezt ne tilsd meg nekem... Kérlek szépen!- *kéri Ann Elrost. Rosszul esik Ann-nak, hogy Elros nem szereti már úgy, ahogyan azelőtt, de erről csak a lány tehet* -Annyi dologért kellene, hogy bocsánatot kérjek, hogy ez az élet is kevés lenne hozzá...- *fakadnak ki a lányból az érzelmei* -De egyet megígérhetek neked... Nem adom fel! Harcolni fogok érted!- *hát igen... Ilyen se volt még sokszor, na de mint látjuk mégis van, hogy előferdül...* -Ha kell Deyannal vagy a tulajdon családommal is szembeszállok... Mert szeretlek!- *mondja a legkomolyabban a lány. Elros pedig láthatja is rajta, hogy nem viccel. Minden arcvonása az elszántságát tükrözi...a szeme viszont...a szeme viszont csillog. Ilyennek talán gyermekkorukban sem látta még Ann-t Elros, de ha mégis, az nagyon-nagyon régen lehetett már... Ann a tekintetét egy időre a plafon irányába emelte, majd visszanézett Elroszra* -Tényleg érdekel Deyan ügye? Tényleg érdekel, hogy mi az amiért öltem volna? Ha akarod, én megmutatom, csak kérned kell... Egyetlen szavadba kerül...- *mondja a lány a legnagyobb alázatossággal, majd a fiút nézi.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Okt. 27, 2009 6:23 pm

*Ann sajnos félreérti a helyzetet, mert egyáltalán nem utálja ő a lányt, egyszerűen nem tudja mire vélni a helyzet ilyen gyors megváltozását.*
-Nem, Ann, félreértesz. Szeretlek, de csak mint a legjobb barátomat. Valahogy úgy, mint Deyan is téged. *mondja, aztán végül is átöleli a lányt, és úgy hallgatja meg a történetét. Egy ideig nem tud rá mit mondani, kicsit emésztenie kell a dolgokat. Elég sok információt hallott most így egyszerre.*
-Most már értem. Nos, az a helyzet, hogy nem tudom, mit mondjak neked. Egész eddig úgy tudtam, hogy soha nem fogsz szeretni, és lemondtam rólad. Pedig mielőtt el nem árultad, hogy anno átvertél és nem szerettél igazán, én tényleg szerettelek. Azután viszont már lemondtam rólad. Ez volt minden vágyam, hogy egyszer szeress, de azóta történt egysmás köztünk... Szóval időre van szükségem. Nem tudom, mit tegyek. Egyszerűen túl gyors volt ez az egész. *mondja tanácstalanul Ann-nak, de azért átöleli, és az arcára nyom egy puszit. Jelen pillanatban ennyi telik tőle, talán ha majd helyre tette magában a dolgokat Ann-nal kapcsolatban, akkor újra fogja tudni szeretni.*

//fagy//
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Okt. 27, 2009 6:06 pm

*Ann magához is tér a víztől, de a hideg is kirázza, hogy Elros ennyire nem szereti őt... Bár Elrosnak igaza van, hiszen hihetetlen volt, ahogyan a lány bánt vele* -Legalább egyszer ölelj meg... Könyörgöm!- *mondta sírva és remegve Ann* -Szeretlek, és ha ennyire utálsz, én inkább meghalok!- *jelenti ki a lány miközben érzi, hogy Elros felemelte, és az ágyra ültette. Végre érezte Elros érintését, de tudta, hogy ez csak azért volt, mert a földön csak nem hagyhatta őt a fiú* -Rendben van... Elmondom- *sóhajtott egyet a lány, majd belekezdett* -Szóval Deyannak volt egy barátnője, Aravis. Davidnak pedig egy bátyja van, Steven... Setven és Ari összejöttek, így én két tűz közé kerültem... Hiszen én szeretem Deyt és Stevent is... Nem akartam egyik pártyára sem állni... De ha Daviddal maradok előbb utóbb erre kényszerültem volna... Arival csúnyán összevesztem... de már ez sem érdekel...- *hajtotta a fejét a tenyereibe Ann* -Ha a két fiú összeverekedett volna, valamelyiket muszáj lettem volna bántani...vagy valami még rosszabb, esetleg megölni... Az a hülye liba, Aravis pedig végig is nézte volna mind ezt... De ha Deyannak baja lett volna, vagy baja lenne...Az a csaj halott ember...- *Elros láthatja Ann szemeiben a dühöt* -David pedig a testvérén keresztül üzent, hogy ideje döntenem, hogy kit szeretek jobban... Ilyen kapcsolat nekem nem kell...- *nézett rá Ann Elrosra kérdően, hiszen fogalma nincsen hogy ő mit is mondhatna még.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Okt. 27, 2009 5:40 pm

*Ann válaszol is minden kérdésére, de lényegében semmit nem ért belőle. Elég sok mindenről lemaradt Annékkal kapcsolatban, úgyhogy muszáj lesz rávennie a lányt, hogy mesélje el neki a történteket. Azonban ahogy válaszra nyitná a száját, Ann egyszerűen elájul, ami nagyon megijeszti. Hirtelen azt se tudja, mihez kapjon, majd végül a konyhába megy, és keres egy poharat, amibe vizet tölt. Azt odaviszi Ann-hoz, és egyszerűen ráönti az arcára, amitől reméli, hogy felébred. Aztán hoz még egy pohárral és egy nyugtatót is, hogy ha esetleg felébredt a lány, akkor odaadhassa neki.
Miután Ann sikeresen magához tért, újra kérdéseket tesz fel neki.*
-Na de... most mi? Mondd el részletesen, mert semmiről nem tudok, ami veled történt mostanában. *mondja, és az ágyához viszi a lányt, és maga mellé ülteti.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Okt. 27, 2009 5:17 pm

*Elros kérdései teljesen jogosak, hiszen a lány szabály szerűen letámadta őt a szerelmével, na de ilyen az, amikor az ember szerelmes...* -Teljesen igazad van. Hibás vagyok, de nekem is idő volt mire beláttam. Hiba volt veled akkor játszani, de pontosan abból tudtam meg, hogy már akkor szerettelek, csak... Csak gyáva voltam...- *sír tovább Ann, és ténylegesen a teljes kiborulás szélén van* -Az önzőségemmel, és Aravis hülyeségével elrontottam, elrontottuk, én és Dey, az én és az ő életét is... Ő megtalálta azt, akit keresett, én pedig elengedtem azt akit szeretek...- *gondolkodott el Ann a történteken* -Nem akarok úgy élni, hogy nem szeretem, azt aki engem igen... És nem akarom a testvérét sem bántani... De nem akarok Deyannak sem fájdalmat... Meg kellett volna, hogy öljek valakit... Képtelen vagyok rá...- *szállt el minden erő Ann testéből, és hirtelen eszméletlenül rogyott a földre.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Okt. 27, 2009 4:54 pm

*Elros jól sejtette, Ann tényleg szerelmet akart vallani neki. Amint belép az ajtón, a nyakába borul, és megcsókolja. Ele azonban nem viszonozza... Igaz, mindig is erre vágyott, és jól is esik neki a csók Ann-tól, de egyszerűen nem képes felfogni, hogy ez hogyan lehetséges. Finoman eltolja magától a lányt, de Ann sírni kezd, mint mikor Arxant temették. Pár pillanatig csak néz Ann szemébe, próbálja összeszedni a gondolatait, hogy most mit mondjon.*
-Bocsi, de ezt nem értem. Hogyhogy szeretsz? Nem oly rég még a halálomat kívántad. És volt is egy barátod, David. Úgy volt, hogy nem leszünk egymásba szerelmesek, nem? *értetlenkedik egy sort, aztán eszébe jut, hogy Ann azt mondta, hogy bajban van, vagy valami rosszba keveredett.*
-Na de... hogy érted ezt? Mibe keveredtél? És mi az, hogy nem voltál szerelmes? Nekem úgy tűnt, hogy nagyon is boldog voltál vele, nem? Na meg egész eddig egy szót nem tudtam rólad július óta, most meg hirtelen rájöttél, hogy szeretsz? Nem értem.*zúdít egy újabb kérdés özönt a lányra, és aztán helyet foglal a lány ágya szélén. Ha azt akarja Ann, hogy újra szeretni tudja őt, akkor meg kell értenie mindent kettejükkel kapcsolatban.*
Ann-Tabitha Serenity
Diák

Kaszt:

Pozició

TémanyitásTéma: Re: Fürge gyík háló   Kedd. Okt. 27, 2009 4:30 pm

*Amint meghallja Elros hangját az ajtóhoz rohan, kinyitja és behúzza rajta a fél-tündét. Becsapja az ajtót, és nemes egyszerűséggel megcsókolja Elrost, majd sírva távolodik el tőle* -Megértem ha elküldesz a francba, de kérlek hallgass meg... Szeretlek! David mellett egy olyan dologba bonyolódtam bele amibe nem kellett volna... Nem voltam szerelmes... Szeretlek! Akár milyen hihetetlen! Nem tudok neked mást mondani- *és tényleg őszinte volt, mert Elros Ann utoljára így Arxan temetésén látta sírni... És igen ez az első alkalom, hogy hajlandó lenne könyörögni egy ölelésért, egy megbocsájtásért...egy baráti szóért...*

Fürge gyík háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 6 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next