Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Menyét háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Vas. Dec. 25, 2011 10:34 am

* Lina házi manója ismételten ajándékot kézbesít. Ezúttal legjobb barátnőjéhez, Bellehez jött. A manócska öltözete ugyan az, kis rongyocska, és a fehér köpeny. Hegyes füleit néha megrázza, úgy lépked a lépcsőkön. Amikor felér a harmadik emeletre, kifújja magát, s a folyosón végigmenve ugyanolyan halkan lépked, mint odalent. Megáll az egyik ajtónál, bekopog, majd leteszi a kezében lévő ajándéktasakot , amelyből egy levélke figyel ki.*

Kedves Belle barátném!

Kellemes ünnepeket kívánok neked, és Cirmiéknek! Remélem jól vagy, és nem vagy beteg.
Idén egy kis süteménnyel(bejgli, és mézeskalács) ajándékozlak meg, na meg egy csodaszép órával.

Minden jót kíván:
Lina, és Pihi
Vissza az elejére Go down
http://www.limemuff.mlap.hu
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Vas. Dec. 25, 2011 7:37 am

*Bianca és Aeryn sem maradhatott le Emily ajándékozási listájáról. A lány már szinte hónapok óta lázban égett a karácsony miatt, szóval végül is érthető, hogy szinte senki nem kerülhette el a figyelmét. Bia csomagja pici, hosszúkás. Lila papírba van bugyolálva, egy szép szalag, meg néhány virág díszíti, kívül nincs ráírva semmi, belül van egy cetli, hogy ez a lányé, Emily-től, meg, hogy "Boldog karácsonyt!". A doboz maga pedig egy láncocskát rejt, nem nagy dolog az egész, de Em tudja, hogy Bia mennyire jóban van a természettel, szóval reméli, hogy tetszeni fog neki az ékszer. Aeryn csomagja szép, pasztellszínű, virágmintás papírban van, egy fehéres szalaggal jól átkötve. Ha a lány kibontja, Biancához hasonlóan ő is belül találhatja meg a címzést, na meg a dobozkát, amiben egy szép, halványrózsaszín hajbavaló szalagot talál, pici, gyöngyös virággal az egyik oldalán. Ez sem egy hű de nagy ajándék, de hát remélhetőleg tetszeni fog Aerynnek...*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 2:57 pm

- Rendben. *majd felkapja cicáját, és már megy is az ajtó felé. Ezután lesuhannak a lépcsőn, közben agyal.* ~Tudom te más voltál.. tudom de nem számít már.. Ez az!~ - Tulajdon képen.. Nekem Lor volt az első szerelmem. Ezért vagyok depressziós. Nekem ő az egyetlen.. Áhh ez már túlzás... De akkor is. *durcásan összefonja a két kezét, majd újra lépcső jön.* - A szerelem.. Mióta jó? *kérdezi, majd Lizára néz. Ismeri a lányt, hiszen ő egy igen "pasizós" teremtmény. Vagy is, már neki nem először volt szerelemben élménye. Neki először volt igazi szerelmi élménye. Az első csók, és a többi és a többi..
Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 2:48 pm

-Hát,lehet,de tudod hogy én is éltem már át ilyet *mosolyog Linára.Mikor a lány énekelni kezd,Liza megint csak elmosolyodik.Ha a dalnak vége van,Liza megszólal.*-Ez eddig nagyon jó! Mikor lettél te ekkora művész? *nevetgél egy kicsit,majd Citmit az ölébe kapja,Sophiet pedig a macskusz hasához rakja.*-Nem sétálunk el valamerre? Hátha megjön az ihleted. *mosolyog ismét,majd várja,hogy Lina válaszoljon.*
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 2:42 pm

//Olvadesz//

- Igen, kívülállóknak ez így esik le.. De aki átélte azokat a perceket, mint Én vele, Lorral az máris máshogy ítél. *motyogja, majd megrázza a fejét a limonádés ügyben.*- Bár látnám, csak egy pillantásra. Egyetlen egyre. És csak annyit mondani magamba, szeretlek... Tényleg, elénekelhetem a dalt, amit "költöttem?" *kérdezi, és ha a lány igent mondj, megköszörüli a torkát, és feláll. a lány elé áll és el is kezdi.* - Valamit mondhatnál, valamit szólhatnál még.. oly rég, várok rád.A szíved itt maradt, pár részed velem van még, bennem él.. * szép hangján elkezdi a dalt, majd a refrénre tér.* - Hol vagy már, mégis merről szólsz, merre jársz? Én maradok még, hol vagy már? Én mégis kereslek, és csak neked mondhatom, hogy szeretlek.. *majd befejezi, emrt eddig jutott.* - Ennyi.. *majd visszahuppan az ágyra. Igen elég rossz a szöveg de az ő szíve így kommunikál. Így kell elfogadni Linát.*
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 1:31 pm

*Türelmesen végig halgatja Lina mondandóját,közben kortyol párat.Ha Lina végzett,Liza leteszi az asztalra a poharát.*-Figyelj..tudom hogy érzel,mert velem is volt már ilyen,de nem szabad sírni.Erősnek kell lenni,még ha fáj is.Aztán majd elfelejted,és egyszer talán majd jót röhögünk ezen.Ugye Pihi? *kérdi a macskát hátha Lina is elkezd mosolyogni.Mert Liza igen.*-Én várom a nagy Ő -t.Addig is csak itt ülök,és várok.El leszünk mi a fiúk nélkül is hidd el.Csak bele kell élni magunkat a játékba,és máris elfelejtjük.*egy kis mosoly,csak mert saját maga szerint meggyőző kis "beszédke" volt ez.*-Kérsz még egy kis limonádét? *Ha Lina kér,önt,és magának is.Az éjjeli szekrény fiókjából elővesz egy kis macsakakaját,ilyen kis száraz bogyót.ad belőle nyolcat-nyolcat a két macskának,és Sophienak pedig egy kis napraforgómagot.Maguknak meg persze egy kis szotyit.Csak hogy valami sós étel is kerüljön a hasukba az édes limonádé mellé.*

//fagyesz.//
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 1:18 pm

* Egy fél mosoly után köszön.* - Szia! *int, majd leül az ágyra.* - Köszi, kérek.* - Majd elveszi a poharat, és szürcsöl egyet.* - Biztos emlékszel Ryan Whitmanra.. Tudod.. Gyerekkorunk legjobb barátja. London sikátorának mókamestere. Itt van a suliban. *majd Pihi is mellé ugrik.* - Nem.. Vagy is.. De. csak nem úgy, ahogy kellene. Ryan volt az. De mire leesett, hogy Doráé már.. Lor pedig csak úgy eltűnt. Hiányzik.. *majd egy könnycsepp esett kia szeméből.*- Nem titkolhatom, hogy hiányzik a fekete haja, a szeme és az ölelése. Ezt ki kell mondani. * mondja végig elcsuklott hangot. MAjd az utolsó csepp limonádé is lecsúszik a torkán.* - Erre jött Ryan.. Félig el is merült bennem Lor, de.. Ez olyan mint a labda a vízbe. Lemegy, majd fel ereszkedik. Teljes depresszióba estem. Azt hiszem, nem is beszéltünk azóta, mióta Japánból megérkeztem.A fő, hoyg Angi itt van Nellondban, és legalább jól van. És semmi nincs a fejében, csak az agya.. * tréfálkozik, bár ez közel sem vicces..* - Na, de ezt én megcsináltam magamnak. Már mikor azon a napon eltaszított magától Lor mikor megöltetem, tudtam, nincs minden a helyén. Ennek nem lesz jó vége. Más nap reggel a földön ébredtem. Ott aludtam el a könnyekbe fojtva. És képzeld... az a ruhám teljesen elrogyott a sírástól.. Ki is lehetett dobni. Persze, magamnak csináltam. De bár visszafordíthatnám, és bár... és bár... * erre teljesen összeomlott. Elkezdett sírni, a kis sminkje ami volt elkezdett folyni.*
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 1:04 pm

*Liza kopogást hall,azután pedig egy mondatot.*-Gyere be Lina! *odasiet az ajtóhoz,és kinyitja.*-Szia Lina! *mosolyogva betessékeli.*-De rég találkoztunk! Változtál is kicsit.*megint csak egy mosoly.Igen,ezt muszáj lesz megszokni.*-Szijja Pihike! *néz a macskára,majd megsimítja.*-Limonádét? *kérdi most már Linára pillantva.Ha a lány kér,önt neki egy pohár friss limonádét,és persze magának is.*-Na és,mesélj,rád talált már a szerelem a Loros ügy óta? *újabb kis mosoly tálcán kínálva.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 12:49 pm

*Lina egy fura típusú western tunikát, és egy csőnadrágot visel. Lábán a Converse cipő, oldalán pedig a táskája, amiben pálcája, és pár hajgumi van. ezen kívül egy Fantás ízesítéssel készült rúzs van táskájában. Ez a rúzs átlátszó. Be is van vele kenve a szája, ami nem látszik, csak hogy a szája fénylik. Ezt a rúzst meg is lehet kóstolni. Fanta ízű. Van ilyen csokisba is, de amiatt barna lesz a szája.. Macskája mellette sétál, akinek a fülénél egy kis rózsa van.* - Gyere cicus. *majd felkapja, mert eléggé elvan a macska, a nézelődéssel, és ezért le is lassul...* - Na, ha nem jössz.. * a macska nem nagyon szereti, ha ölben kell tartózkodnia, de ez van. Ha lassú... Mikor megérkeznek a Menyét hálóhoz lenyomja a közös szobához vezető ajtó kilincsét, majd a jobb oldali szobához indul.Ott pedig bekopog.* - Lina vagyok. *kiabál be, hogy tudják a bent lévők, hogy Lizához jött. Közben dalszöveget készít.* ~Hol vagy már, és merre szólsz, merre jársz?~ *ugyan is, Lina dalra készül, egy saját dal. Ki hitet volna, hogy ez a kis dal, és zene utáló szöszke valaha dalt ír? Senki valószínűleg. Hangját egészen kikovácsolta szépen csilingelő, fülbemászó hangja lett.* - Vajon milyen rím jó a "nem ugyan az"-ra?
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Júl. 25, 2011 12:31 pm

*A lánykánk ma egy szép kis barna tunikában,egy barna cipőben,és haját kiengedve pakolgatja könyveit.Cirmi és Sophie az ágyán ülve figyelik a gyors mozgású Lizát.Egy könyvet férre tesz estére,ha esetleg nem tudna elaludni,ami több mint valószínű.Arany színű rúzsával bekeni a száját,és leül az ágyára.*
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Szer. Júl. 13, 2011 9:48 am

*Liza nemrég ébredve pillant rá órájára.Szeretne valakit meglátogatni.De kit? Ez a kérdés sokszor elhagyja száját,de nem kap rá választ.Ezért elindul valamerre.*
Huan Migel Santiares

Hozzászólások száma: 140
Msn: tamka7@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok^^

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 7:28 pm

-Köszi, nem kell, már egyébként is vízre áhítozom. Vagy ha úgy gondolod... *majd elfelezi a palacsintát, és belenyomta az egyik részét az arcába.* -Na jó, most már tényleg kell a víz! *nevet, és aztán feláll, majd nyújtózik.* -Nos, én megyek. *majd felkapja a tányért, és a szirupos poharat.* -Szia, és jó éjt!

//Köszi, ezt a röpke játékat^^//

Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 7:23 pm

-Háát..Megkóstolom a pudingosat.*majd elvesz egy palacsintát a tányérról.*-Ez tényleg finom! *Sandy megette,és nyúlt egy fahéjasért.Olyat már evett,de régen.Ezért újra megkóstolta.*-Ez is nagyon finom! Igazán jól sütsz! *dicsérte meg az ifjú szakácsot Sandy.*
*Már megették szinte az összes palacsintát,de maradt még egy eperlekváros.Egyszerre nyúltak a palacsintáért.*-Megeheted.
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 7:18 pm

-Csak kérdeztem, mert akkor áthozok egy kis palacsintát... A fagyizóhoz túl késő van, vacsi meg már nincs az ebédlőben. Na, rögtön jövök! *majd felpattan, és lesuhan a lépcsőn, majd a szobájához, és előkeresi a palacsintát, majd a szirupot, majd rögtön megy is fel Sandyhoz. * -Itt is vagyok. Jó meleg még. *A tányér palacsintáról leveszi a celofánt, és ráönti a szirupot.* -Túrós, nutellás, csokis, karamellás, eperlekváros, pudingos, és fahéjas. *mutogat a palacsintára, hogy melyik milyen ízű. Kb azon a nagy tányéron 16 palacsinta volt különböző ízben. Rögtön el is vesz egy karamellásat.*~ Hm... Ez isteni!!~ -Nálunk ez családi hagyomány, hogy ilyen fura töltelékeket rakunk a palacsinta tésztájába. Mint például a karamella. Ki gondolná. Vagy a puding... Elég töménynek hinné az ember, de nagyon jó. És a juhar szirup nagyon jó mindegyikre. *beszél teli szájjal, mert biztos hülyén néz ki, mert tiszta szószos valószínűleg.*
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 7:04 pm

*Mikor Huan ezt megkérdezte,Sandy kicsit meglepődött,de ezt nem mutatta ki arcán.Persze azonnal válaszolt.*-Nem,még nem.Miért? *kérdezte,és megsimította Cirmit.Közbe Sophie is beszállt az ablakon.Súgott valamit Sandy fülébe,de Huan nem érthette.*-Oké,vidd.*majd etnyújtott neki egy magos zacskót.*-Szóval nem.És te? *tett fel megint egy kérdést Huannak,és kíváncsian várta a fiú válaszát,amit Huan már majdnem kibökött.
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 6:58 pm

*Nem akart bemenni,mert ez egy lány szoba, lehet öltöznek, vagy talán olyan precíz házit szeretne írni amit nem illene megzargatni... Nos, tehát a válaszra lenyomja a kilincset, és int egyet Sandynak. Leül az ágy végére, és ugye beszélgetnek* -Hát, sok minden nem történt, de már készülődök az év végére, jó lenne ha minden tantárgyból képbe lennék. Egyébként kihasználtam, hogy a családom elhalmozott egy kis pénzzel, így mostanság inkább a fagyizóba,teázóba töltöm az estét. A teázóba szoktam vinni a könyveket,füzeteket,tanulgatok, általában oda viszek egy szendvicset, és azt megeszem.. A fagyizóba pedig a sütiket,fagyikat,cukrokat eszem. Ja, és a megszokott ice tea a kedvenc sütim mellé.*mosolyog a lányra.* -Vacsiztál már?
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 6:31 pm

*Sandy egy kék tunikában,és egy szürke szoknyában olvas az ágyán.Valószínűleg ezért nem hallotta Huan kopogását.De amint mégegyszer meghallotta hangját,kikiáltott.*-Nyitva van Huan! *majd ha a fiú belép leülnek az ágyra,és beszélgetésbe kezdenek.*-Rég nem láttalak.Mi történt veled addig? *kérdezte,miközben Cirmi odadörgölőzött hozzá,ő pedig megsimította.Ölébe vette,és így folytatták a beszélgetést.*
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Hétf. Máj. 30, 2011 6:24 pm

*Huan siet fel a lépcsőn a harmadik emeletre.Látogatóba készült Sandyhoz. Rég látta, így hát úgy gondolta ideje átjönni. Öltözéke egy fehér ing, ami fel van hajtva a könyökéig, és egy kék pamutnadrág. Lábán egy papucs, vállán pedig Charlie. Mikor felérkezik a Harmadik emeletre, a Menyét hálóhoz ballag, benyit és a jobboldali ajtóhoz megy. Bekopog, és a falnak nekidőlve vár. Szőke haja most gondosan a szemébe lóg, és csak vár. Kis idő múlva senki sem válaszol, így újra bekopog.* - Sandy én vagyok az Huan. Itt vagy? *kérdi, és újra a falnak dőlve vár...*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Csüt. Márc. 17, 2011 3:06 pm

*Kinyitja az atjót, előre engedi Alicet az ajtónál, majd mosolyogva figyeli, ahogy a lány ágyat választ magának. A lány válaszára persze bólintott és mosolygott egyet még belépés előtt. Amint kiválasztotta az ágyat Alicet, letette rá a csomagokat, és körbe nézett.* - Egyelőre nincs itt senki, de majd biztos találkozol velük. *Mondja nevetve.* - Ha valami segítség ell, vagy kérdésed van csak szólj, és keress meg. Az én hálóm a Vörös vércse. *Mondja a lánynak mosolyogva, majd nyújtózkodik egyet.* - Nos szerintem én megyek és hagylak kipakolni. Szia! *Köszön el a lánytól, majd mikor az is elköszönt távozik is.*
Lina Wierro

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Szomb. Márc. 05, 2011 11:56 am

* Unalmasan lépdel, majd mikor a Menyét hálót meglátja, befordul. Ott is bekanyarodik abba a hálórészbe, ahol Alexandra Firenze lakik. Ott az ágyára egy levelet illeszt, amiben ez áll:*

Kedves Sandy!

Képzeld, 2011.03.05.-kén elutazom. Hová? Kanadába. Síelni.
Bocsi, hogy ilyen későn írok, de most jutott ide az idő. Ha akarsz jönni akkor 13:15 előtt gyere a vasútállomásra.

Üdv: Lina

* Ezután a aszobájába siet pakolni.*
Effy Siggers
Diák

Hozzászólások száma: 180
Msn: effy8@windowslive.com
Kaszt:
Üzenőláda: Titulus: SZTPP elnöke

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Csüt. Jan. 20, 2011 7:42 pm

*Éppen egy ivott egy kortyot, amikor Alex hirtelen egy ötlettel áll elő. Effy félrenyelte az italt, mert megijedt. Nem azért, mert olyan ijesztőt mondott, csak annyira hirtelen közölte. Miután túlélte ezt a kis köhögést és lenyelte az italt, lerakta a poharat és megszólalt.*
-Hmm.. jól hangzik.. már úgyis unom a várószobát. Jól jön egy kis változatosság. *Mosolygott a lányra és felállt az ágyról, majd odament, ahova megágyazott. Gondolkozott, hogy miben aludjon, mert nem volt nála pizsama. Bement a fürdőszobába, megmosta az arcát és lemosta róla a kevés sminket. Visszament az ágyhoz, levette a dzsekijét, cipőjét, ékszereit, a hajpántját, majd a takaró alatt szoknyáját is, de a harisnyát magán hagyta. Effy sosem volt szégyenlős, de a pólója úgyis hosszított volt és nem látszott ki alóla a bugyija. Bár otthon is mindig pólóban szokott aludni és ez már mindig így marad.
- Jó éjt! *Szólt oda a lánynak, majd miután bebújt és kényelmesen elhelyezkedett szép lassan el is aludt.*

//Fagy//
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Csüt. Jan. 20, 2011 7:01 pm

*Ali csak mosolyog,és hírtelen ötlete támad.*-Mi lenne ha itt aludnál? *nézett a lányra.Majd ha a lány igent mond,megcsinálja az ágyat,és lefekszenek aludni.*
Effy Siggers
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Csüt. Jan. 20, 2011 6:57 pm

*Meglepődött, amikor a lány átölelte, de mosolygott. Felnézett a madárra.*
-Tényleg gyönyörű! Mióta van meg? *Csicsergett a madárnak. Furcsának tűnhetett, de Effy-t nem zavarta.
-Köszönöm, kérek egy kis üdítőt. *Elvette az egyik poharat és visszaült az ágyra. Lerakta a poharat a lábára. Persze közben fogta. Néha-néha kortyolgatott belőle, de nem sokat.*
-Már régóta nem mozdultam ki a szobámból. Hallottam valami párbajról, de még nem tudok róla semmit. Tudnál mesélni valamit róla? *Lányra, nézett, majd ki az ablakon. Már sötét volt. Látszottak a csillagok. Effy imádja a csillagokat nézni este. Egy kis merengés után ismét a lányra szegezte a tekintetét.*
Belle Stormwork

Kaszt:
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Csüt. Jan. 20, 2011 6:37 pm

*Mikor a lány belépett kicsit meglepődött.*-Szia Effy! *átölelte a lányt.* -Jól vagyok,és semmi.Csak szereztem egy új házi állatot! Sophie Hát nem cuki? *majd letette állatkáját.*-Amúgy tényleg rég találkoztunk! És te,hogy vagy? Nem kerültél még szobába? *kérdezte.*-Amúgy nem kérsz egy kis üdítőt,vagy habos rolót? *majd Alexandra csettintett egyet,és egy manó máris ott termett,egy letakart tálcával.Kitakarta,és a tálcán mindenféle étel volt,ami szemnek szájnak nagyon nagy ingere volt.Még maga a manó sem bírta ki,hogy bele ne kóstoljon.*-Hihi! Jólvan,egyél csak te is! *intett a manónak,aki elvitt egy csirke combot,és már távozott is a hálóból.
Effy Siggers
Diák

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Menyét háló   Csüt. Jan. 20, 2011 6:22 pm

*Effy ma este gondolta egy kis sétát tesz a kúriában és elmegy néhány helyre. Egy középhosszú fekete szoknya volt rajta, szintén fekete harisnyával, egy szürke pólóval és egy fekete bőrdzsekivel. Hajában pedig egy fekete köves hajráf díszeleg. Éppen a Menyét háló mellett halad el, amikor meghallja a nevét. Hirtelen megáll és benéz.* ~Mi?~
-Szia Alexandra! Rég beszéltünk! *Bemegy a szobába és leül az ágyára. Az, hogy rég beszéltek, valószínűleg azért van mert Effy már régóta ki sem mozdult a szobájából, vagyis a várószobából, mert ennyi idő alatt még nem osztották be. Ma is mint mindig, nagyon fáradt volt és legszívesebben lefeküdt volna az ágyra és aludt volna egyet, de nem akart bunkónak tűnni.*
-Mi újság veled? Mesélj valamit, olyan rég nem beszéltem senkivel.. ~maximum a tükörképemmel..~ *Elmosolyodott és a lányra nézett.*

Menyét háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3, 4  Next

Similar topics

-
» Menyétek kódexe
» Menyét háló