Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Vörös vércse háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Artemis Taylor

Hozzászólások száma: 267
Msn: Skype-om van azon elérte persze ha elkéritek a cimem :D
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:49 pm

Egészen biztos,hogy nincs senki itthon amugy lehet Pamacsot hallottad mocorogni mert itt van a fekvö helye az ágy altt*mondja mosolyogva és hozzá bujik és magukra huzza a takarot mert ahogy észre vette Exan elaludt igy hozzá bujva elalszik ö is és örül neki,hogy végre vele lehet együtt*
Vissza az elejére Go down
Exan Frostburn

Hozzászólások száma: 335
Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:45 pm

* Igazán jól esik a lány válasza, bár ezt sejthette, de a kimondott szó más. Artemis keresni akart valamilyen pizsamát a tünde fiúnak, hiszen a trikó nem volt jó rá, úgyhogy felső nélkül ólálkodott a szobában. De végülis, ő így szokott aludni, otthon is. Eszébe jutottak a szobatársai, biztosan meg fognak lepődni, hogy ma este nem alszik otthon.
- Nem kell, jó vagyok így.
* Kacsint a lányra majd arrébb teszi a tálcát az ágyról, hogy eldőlhessenek benne. Gyengéden elkezdi puszilgatni a lány nyakát és lassan a szájához érve megcsókolta.
- Biztosan nincsenek otthon a szobatársaid? * Kérdi ijedten, mert mintha valami mocorgást hallott volna.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:36 pm

Nem zavar egyáltalán,hogy hegyesfülü vagy*mondja és a kezével meg simogatja az arcát*én is félig tünde vagyok ha ugy vesszük mert azok neveltek fel*mondja mosolyogva és puszyt nyom a szájára*keressek valamilyen pizsamát neked?*kérdi töle miközben a hasán köröz a kezével*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:32 pm

* Exan elgondolkodik a kérdésen... Zavarja e őt, hogy ő ember...
- tudod nekem eddig mindig tünde barátnőim voltak... Egyszer volt egy véla is de az egy hosszú és gonosz történet.. Azért voltak tünde barátnőim mert anyám nem szereti a fajok keveredését, tudod.. Igyekszik megtartani az aranyvérünk tisztaságát...Ebből a szempontból nem anyámra ütöttem, engem nem zavar, hogy ember vagy.
* Mondja mosolyogva és játékosan az ágyra dönti a lányt.
- Na és téged nem zavar, hogy egy hegyesfülű a barátod? * Kíváncsian várja a választ a kérdésre, bár sejti, hiszen akkor nem kezdeményezett volna harmadszor is, viszont akkor most nem volnának itt. *
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:26 pm

hmmmm.,,,,,,,ez jol esett*jol esö borzongás fut a lány hátán ami a srác a hidegnek minösithet*nem zavar,hogy tünde vagy szeretem a kékszemeidet*mosolyogva válaszol neki és az ölébe fészkeli magát közben a srác szemeibe néz*mert valami bajod van velem,hogy ember vagyok?*néz ártatlan boci szemekkel a srácra aki nem tud neki ellenállni és meg csokolja*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:18 pm

* Kezében analizálja a ruhákat, fintorog a galád pólóra amit magasan feltart maga elé.. hiszen abban egy másik férfi volt! Miután Artemis mondja, hoyg azok a tünde bátyjáé voltak aki meghalt, megnyugszik, hogy nem a volt barátjáé, így már felveszi ha jó rá, felpróbálja a kiszemelt fekete trikót ami kicsit kicsi rá.. sőt nagyon kicsi úgyhogy leveszi és gondosan összehajtva visszateszi azt a táskába. Art kijelenti, hoyg még nem volt barátja soha, a fiú szemei elkerekednek.
- Soha? Ez érdekes azt tanultam az emberekről, hogy életük alatt több párjuk is van, hiszen ők nem élnek olyan sokáig.
* Érdekesen hangozhatott Exan kijelentése a lány számára, de mivel ő tünde ezért mások a szokásaik. Kicsit elgondolkodott a hovatartozáson.
- Téged nem zavar, hogy én tünde vagyok? * Kék szemeivel a lány tekintetére vadászik, arrébb rúgja a pótágyat, majd magához húzza a lányt és megcsókolja. Art azt mondta, hogy nem muszáj a pótágyon aludnia, a pótágy amúgy is kicsinek bizonyult és bizonyára össze is tört volna a fiú súlya alatt, úgyhogy levonva a következtetést elmosolyodott.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:09 pm

Nem volt még barátom a ruhák a tünde báttyámé voltak aki meghalt igy örülök neki,hogy neked tudom adni de remélem,hogy jok lesznek rád de ha nem igy gondoltad az alvást akkor aludhatunk egy ágyban is*mondja sejtelmesen a srácnak majd rá kacsint és egy csokot nyom az ajkára,hogy minden kétségét eloszlassa*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 10:04 pm

* Artemis ismét eltűnik pár percre majd megjelenik egy tálcával ami tele van ennivalóval. Exannak nem is tűnt fel mostanáig, hogy nem evett már órák óta, jól elmulatták az időt és eszébe sem jutott az ilyesmi, annyira elterelte a figyelmét a lány. Együtt leültek az ágyra és vacsoráztak. Aztán Art felajánlotta, hogy itt aludhat Exan ha szeretne. Exan nagyon meglepődött, de hát az emberek nem halhatatlanok, náluk biztosan mindent gyorsan kell csinálni, de jobban belegondolva nem akar ő elmenni, szívesen töltené a lánnyal az éjszakát. Art közben előkerít egy pótágyat a fiúnak, Exan egy ideig nézegeti azt, ő nem éppen erre gondolt, de a lényeg, hogy együtt lehetnek. A kérdés után Exannak nincsen ideje válaszolnia : Hogy neki nincs is alvó alkalmatossága, máris egy sport táskát nyom kezébe a lány ami tele van férfi ruhával.. Exan kicsit meglepődik...
- Honnan van ez a sok férfi ruha?? * Kicsit mérges lesz, vagy talán féltékeny, nem tudja, hoyg a lány honnan szedett ilyeneket, taláv a volt barátjáé, de azt ő nem veszi fel az biztos.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 9:54 pm

óóó köszönöm*mondja közben meg veti az ágyát majd a konyhába tünik el de nem sokáig vissza is tér egy tálcával rajta minden féle fajta finomság mi szem-száj ingere*gyere egyél velem valamit*mondja és huzza a srácot oda az ágyra,hogy üljön le*ha van kedved itt aludhatsz itt van egy potágy is*legyint egyet a pálcával és egy ágy jelenik meg persze már megágyalva és a lány ágya körül egy sötétitö függöny is meg jelenik az ággyal párhuzamosan*tessék ez lesz a helyed persze itt vannak a ruháid is*mondja és egy sport táskát nyom a kezébe tele férfi ruhával*
Exan Frostburn

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 9:50 pm

* Kicsit tovább maradtak a fénygömb tónál mint kellett volna, ezért ahogy észrevették, siettek visszatérni a kúriába. Exan felajánlotta Artemiosnek, hogy felkíséri, de aztán a lány behívta. Exan kicsit meg volt illetődve, nem akart most zavarni, sem Artemisnek sem pedig lakótársainak, de Artemis azt, mondta, hogy most nincsenek itthon, úgyhogy mégis bátorkodott bemenni. Kicsit összehúzta a fejét amikor be kellett menni az ajtón, mert elég magas növésű a tünde srác, belépve hatalmas, tágas szép szobát tekinthetett meg. Kicsit álldogált, nem tudta mi a szokás, zavartan nézelődött, analizálta a berendezést, amíg Artemis eltűnt pár percre a fürdőszobába, aztán hirtelen megjelent köntösben.
Ismét váltottak egy hosszabb csókot, aztán Exan ledobta magát valamelyik ülő alkalmatosságra, és onnan figyelte a lány ténykedését, pakolászását saját szobájában.
- Csinos vagy. * Jelenti ki miközben végigméri a lány öltözékét. Kicsit zavarba jön amikor először megpillantja köntösben, de látott ő már ilyesmit.. igaz, hogy 30-40 évvel ezelőtt lehetett utoljára.. Szóval elég régen nem volt barátnője, nem szokása sűrűn cserélgetni őket, ő komolyan szokta gondolni amit gondol.*
Artemis Taylor

Kaszt:
Üzenőláda:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Ápr. 11, 2012 9:40 pm

Gyere érezd magad otthon*mondja és beinvitálja a hatalmas szobába a srácot közben eltünik a fürdöben és pizsamára vetközve köntösben tér vissza*magam vagyok ebben a szobában igy érezd magad nagyon jol és nem zavarunk senkit sem*mondja és meg csokolja a megszeppent srácot aki nem tudja zavarában hova üljön*
Alexandra Voltano

Minősítés:
Hozzászólások száma: 163
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 1:13 pm

-Na hát ennek igazán örülök. Szeretem, ha vidám vagy, és most kifejezetten az vagy. Remélem, ez sokáig így fog maradni. *mondja kacsintva, majd észreveszi Bellán, hogy elpirul.* ~Nocsak, Bellusnál van valami fejlemény, úgy tűnik, pasi téren.~ *gondolja magában gyanakodva, és már alig várja a beígért teát.*
-Okés, jó lesz, csak légyszi, ígyérd meg, hogy utána felhozol, elég volt egyszer megmászni az emeletet. *kérleli Bellust. Picit úgy érezte magát, mint aki sziklamászásra vállalkozott, mikor meglátta a kúria lépcsőit.*
-Illuzionista? Azt hogy? Elementalista és illuzionista? Erről mesélhetnél... Az illúziókban tudom, hogy jártas vagy, ez nem vitás. Na de menjünk, nézzünk körül közben. *javasolja, és ő is elindul Bella után, a lány kezét fogva.*
Isabella Newton

Hozzászólások száma: 702
Msn: isabellanewton@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 1:01 pm

*Végül is totálisan logikus az, amit Szandra mond. Meglepetést akar.*
-Hát sikerült meglepned, az biztos *neveti el magát a lány. Valahogy még mindig nem hiszi el, hogy legjobb barátnője, akit már több hónapja nem látott, itt ücsörög mellette az ágyon. Néhányszor még átölelgeti barátnőjét, tényleg nem hiszi el, hogy itt van és itt is marad. Kiderül, hogy a Belsirion szakra került, amin igencsak meglepődik a leányzó.*
-Te? Nahát! *neveti el magát tágra meredt szemekkel, aztán eszébe jut Deyan is és kicsit el is pirul. Jó az a szak. A legjobb! *
-Na igen, a dalmágia biztosan tetszeni fog neked *bólint határozottan, mosolyogva a lány, majd a levélre néz.*
-Hát igen, elég sok minden történt, de mi lenne,hogyha egy tea mellet elmesélném neked? * áll fel Bella az ágyról és megfogja barátnője kezét maga után húzva.*
-Én Eramires vagyok, elementalista szak. Amúgy meg illúzionista. tudod mennyire imádom az illúziókat *mosolyodik el és egy pillanat múlva már vörös hajjal pislog vigyorogva barátnőjére. *
-Sajnos foglalt minden ágy, de talán a szomszéd szobában van üres hely. Mjad megkérdezem. Na de gyere, igyunk egy teát! *invitálja barátnőjét Bella, majd néhány perc után ott is hagyják a szobát.*

Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit.
Mai viselet
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 12:48 pm

*Csak nevet Bellának azon a kérdésén, hogy miért nem szólt, hogy jön. Hát vajon miért?*
-Azért nem szóltam, hogy meglepetés legyen. Kicsit fel akartam dobni a napodat, mikor meglátsz először... És igen, igen, végleg itt maradok melletted. Mint a régi szép időkben. Belsirion szakra kerültem egyébként... Magam se tudom, miért. Jobban szerettem volna például Allidon szakra, mert ott van dalmágia is, és tudod, mennyire imádok énekelni. Harcosnak én egyáltalán nem mondanám magam... Bár ki tudja. Lehetnek még bennem rejtett képességek, nem? *mondja vidáman és rákacsint barátnőjére.* Te milyen szakon vagy? Mit tanulsz? *kérdi, majd nézi Bellus ténykedését, ahogy elteszi a levelet a fiókjába.* Óóó, nem nézhetem meg? Szívesen elolvastam volna... Ha már egész nap körmöltél, biztos érdekeseket írtál... Jól tudsz levelet írni, ugye tudod? Szerettem olvasgatni. *ekkor Bellus ismét ölelgetni kezdi, és ő is visszaölel, naná.*
-Én is neked, csajszi... Tényleg, nincs egy szabad ágy a szobádban? Egész nap dumcsiznánk, mit szólsz hozzá? *kérdi reménykedve, és a szemével el is kezdi az ágyat, hogy hol lenne legszívesebben.*
Isabella Newton

Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 12:31 pm

*Isabella iszonyatosan meglepődik, amikor legjobb barátnőjét, rég nem látott Szandrát, a kis koboldot pillantja meg az ajtóban. Hogyan és mikor és miért? Uramisten! Ezek a kérdések és a döbbenet cikázik Bella fejében, hiszen fogalma sincs, hogy miért is jött ide Szandra. Talán meglátogatta őt? De hát akkor biztosan szólt volna levélben. De az is lehet, hogy ide jött tanulni. Ide?? Dehát Szandra szülei mindig is a legjobb iskolát akarták a lányuknak és a Roxfort... Azonban itt kicsit megakad a gondolatmenete a lánynak, hiszen sokan mondják, hogy a Nezabar lassan túlnövi a Roxfort képzési rendszerét és innen sokkal ügyesebb mágusok kerülnek ki. Esélyes tehát, hogy Szandrát átíratták ide a Nezabarba a Roxfortból. *
-Te is hiányoztál nekem Szandra. De miért nem szóltál, hogy jössz? És meddig maradsz? *a szoba visszhangzik a kérdésektől, hiszen mind a két lány tudni akar mindent egymástól. Habár azért Isabella kérdései fontosabbak, méghozzá az, hogy mit is keres itt most a lány. Hamarosan meg is kapja a választ, hogy Szandra ott hagyta a Roxfortot és átíratkozott ide.*
-Úr Isten! Nezabaros lettél? Jézusom, de jó! *öleli magához a lányt Bella, majd leül mellé az ágyra.*
-Milyen szakra kerültél? *kérdez rá a legfontosabb dologra a lány, habár itt annyira nem fontosak a szakok, mint a Roxfortban. Bőven van kommunikáció és barátság a szakok között.*
-Azt mondtam, hogy a Nezabarban tanulok, csak azt nem mondtam, hogy az merre is van *pirul el kicsit a lány. Nem is tudja miért akarta ennyire titokban tartani a dolgot. Szandra megpillantja a papírt is, mire Bella mérgesen összevonja a szemét.*
-Nem akartam. Írtam is. Egész éjjel körmöltem. De dobhatom ki az egészet...*bosszankodik a lány, de persze a vigyor csak nem akar eltűnni az arcáról és kék szeme is iszonyatosan csillog. Feláll, összehajtja a papírt, bedobja a fiúkba, majd ismét visszaül az ágyra. Néhány másodpercig nézi barátnőjét, majd ismét ráveti magát és ölelgetni kezdi.*
-Jézusom, de örülök neked *sóhajt egyet a lány.*

Bella egy izgága, színes egyéniség, ami a szívén, az a száján. Szereti a változatosságot, az izgalmakat és mindig vevő egy jó kis bulira. Árva, Bristolban nőtt fel egy árvaházban, így a szüleiről nem sokat tud, de nem is érdekli. Szereti a zenét és ő maga is gitározik egy kicsit.
Mai viselet
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 12:21 pm

*Kis szöszmötölést hall, majd kitárul az ajtó és felpisloghat Bellára. Majd kibújik bőréből, még nagyobb mosoly terül szét az arcán és átöleli Bella térdét.*
-Szia, csajszi. Fú, de hiányoztál. Hogy vagy? Minden rendben? *kérdi lelkesen a lánytól, és nevet egy nagyot, mikor Bellus felkapja és megpörgeti. Na igen, neki is jól esik, hogy végre megint Bellussal lehet, tőle is rengeteget kapott ám ő anno a Roxfortban.*
-Én? Hát úgy, hogy eljöttem. A Roxfortból eljöttem, mert te is eljöttél, de aztán nem tudtam, hogy hová jöttél. Aztán kis nyomozás után sikerült kideríteni, hogy ide, a Nezába, aztán meg egy prefektus, valami Alfons elirányított a szobádba. Hát, így kerültem ide... *magyarázza, aztán felmászik Bellus ágyára, mert bizony elfáradt a lépcsőmászásban.*
-Fú, de magasan vagyunk. Jó lesz megszokni. Picit elfáradtam a lépcsőmászásban... *mondja, majd körülnéz a szobában. Az íróasztalon egy kis papírt pillant meg, mellette tollat.*
-Csak nem levelet akartál írni? Hát most már itt vagyok, dobhatod kifele. Ráfáztál. De visszamehetek, ha gondolod...
Isabella Newton

Kaszt:
Üzenőláda:

Deyan Serenity párja

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 12:08 pm

*Délután 1 óra. Méghozzá hétfő. Kinek van mersze ilyenkor szunyókálni édesdeden az ágyában? Hát persze, hogy drága hősünknek Bellának. Na igen, a leányzó tegnap este elég sokáig fent maradt, mert legjobb barátnőjének körmölt egy iszonyat hosszú levelet, amit úgy tűnik, hogy ki is dobhat. Legalábbis amikor felpattan a szeme egy ismerős hangra. Úgy gondolja, hogy álmodott, de amikor hangos kopogásra eszmél fel ismét, kipattan az ágyból. Egy egyszerű, szakadt barna nadrág van rajta és egy elnyűtt póló. Mindig ilyen ruhába alszik. Alapból nincs sok ruhája, nem hogy valami csinos pizsomája is legyen. Az ajtóhoz ugrik, majd ahogy kitárja az ajtót, úgy fagy le. Kikerekedett szemmel pislog rég nem látott barátnőjére, aki pontosan ott áll az ajtóban. Habár csak 80 centi, hiszen kobold, Bella mindig is imádta ezt a leányzót pontosan azért, mert ugyanolyan életvidám és színes egyéniség, mint ő maga. Szandra segített neki kilábalni az Oliver-féle csalódásból és mit ne mondjak, igen jó munkát végzett a lány.*
-Szandra? Uramisten! *visít egyet nevetve a lány, majd felkapja a koboldot és megpörgeti a levegőben. Oly' ismerős és oly' régi ez a kis szokás, mégis Bella úgy érzi, mintha most először csinálná ezt a lánnyal. Végül leteszi, de a kezét nem engedi el.*
-Jézusom, hogy kerülsz te ide?*

Mai viselet
Alexandra Voltano

Minősítés:
Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Hétf. Jan. 16, 2012 12:02 pm

*Egy kis kobold leányzó mászik fel a harmadik emeletre nagy nehezen. Nemrég reggelizett, és úgy gondolta, csinál egy kis meglepetést legjobb barátjának, már amennyiben jól értesítették a prefektusok és ebben a szobában lakik. Bekopog hozzá és csengő hangján beköszön.*
-Szia, Bellus! Ebben a szobában vagy? Meglepetééééés... *mondja nevetve odakintről és várja, hogy beengedjék.*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Vas. Dec. 25, 2011 10:53 am

*Lina házi manója listáján még vannak szereplők.Ezúttal Rékához jött a csöpp teremtény, egy kerek dobozzal a kezében. Lila a doboz, arany szalaggal megkötve. Egy cetli van akasztva a dobozra.*

Kedves Réka!
Boldog karácsonyt kívánok neked, Cutenek, és Reninek! Remélem minden rendben van nálad is. Remélem tetszik ez a kis ajándék.

Üdvözlettel:
Lina
http://www.limemuff.mlap.hu
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Vas. Dec. 25, 2011 7:27 am

*Rékát sem kerülte el Emily "Mikulása", a lány lábánál, az ágyon egy lila csomag pihen. Egyszerű a csomagolás, egy masnival van díszítve, meg néhány csillaggal, de sem felirat, sem semmi - kívül. Ám, ha Réka feltépi a csomagolást, szépen rá van írva, hogy ki kapja az ajándékot, kitől, na meg, hogy "Boldog karácsonyt!". A csomagban pedig nem más van elrejtve, mint egy pár lila kesztyűt, amit amikor Em meglátott, azonnal tudta, hogy ezt meg kell vennie Rékának...*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Vas. Nov. 06, 2011 8:46 am

*Zoey belépett ideiglenes szobájába.Fekete, göndör haját most is, és mindig kiengedve hordja.Pólója egy egyszerű sötétkék rövid ujjú.Hosszú cső farmer visel, hozzá western csizmát.Leül az ágyára.Már épp elnyomta volna az álom, ha az éjjeli szekrényén nem vett volna észre valamit.Egy borítékot, melyen az iskola pecsétje volt.Felbontotta.Azt írták, hogy végre saját szobát kaphat és mellékelték a kulcsot.*~Na végre!Saját szoba!Ezaz!~*Nagyon örül, mert nem szerette ezt a helyet valamiért.Feláll, kihúzza az ágya alól a bőröndjeit, é elkezd egy kicsit rendezkedni benne, illetve belepakolja az összes holmiját.Kirohan a fürdőszobába is, onnan a tusfürdőjét és a samponját hozza.Végül bezárja az összes bőröndöt, pálcája segítségével lebegtetni kezdi őket, egyenesen ki a szobából.Elég jól tud tájékozódni, ezért hamar megtalálja új lakhelyét.Kinyitja az ajtót..*~Eljött a pillanat..~*És elétárul a szoba.Nem sokban különbözik az előzőtől küllemre, de Zoeynak teljesen más.Lepakol egy gazdátlan ágyra, és hamarosan miután lefeküdt, eljött hozzá az álomtündér, és mély álomba ringatta....*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szomb. Nov. 05, 2011 10:27 pm

- Nem kell sajnálni. Maga okozta a vesztét, ahogy mindenki más is a családunkban. *Vonja meg a vállát megint. Hát nem egy szívbajos az biztos. Könnyedén beszél a halott rokonairól. Nem is hiányoznak neki. Legalábbis a keresztapja biztos nem, és tényleg jó, hogy Réka nem tudja miért robbant fel a ház.* -Miért adtam? Fogalmam sincs már. *Töpreng el a fiú, pedig nagyon is jól tudja miért. Hogy szemmel tarthassa a lányt, de az biztos, hogy ezt nem fogja elmondani neki.* -Valami baj van? Kicsit furcsán viselkedtél az előbb. *Kérdi a fiú kicsit lejjebb tolja a szemüvegét, hogy jobban lássa a lányt. Aztán más téma következik, és Réka válaszán vigyorogni kezd.* -Szerintem meg pont, hogy számít. Tapasztaltabb vagyok. *A vigyor itt most kicsit önelégültre sikerült, de sebaj. Mondjuk az is csoda hogy Rékának sikerült megnevettetnie.* -Komolyan neked vagy üldözési mániád van, vagy paranoiás vagy. *Csóválja a fejét, és inkább szűkszavúan reagál Réka további szavaira.* -Könnyedén el tudok tűnni, ha szükséges. *Újabb pimasz mosoly utána Réka megint kérdezősködni kezd.* - Így is túl sokat mondtam. A többire magadtól kell rájönnöd. Egy apró játék, aminek csupán csak annyi a tétje, hogyha veszítesz akkor nem tudod miről volt szó. *Titokzatosan beszél, de ez a játék csak egyik a sok közül, amit tervez.* -Meghiszem azt, bár én nem bírnám. A parancsolgatás és kordában tartás még csak csak, de a többihez nincs türelmem. Aztán ugye felérnek a harmadikra, ahol a fiú előre engedi a főprefektust, és a köszönömre egy 'nincsmittel' reagál.* - Kár, hogy erről lemaradtam. És sikerült táncolni? *Faggatózik tovább, majd mikor őt kérdezik akkor a tarkóját kezdi vakargatni.* -Én? Nellondot jártam, és nyomoztam. Nagyon izgalmas volt. Egy öreg nő berángatott magához a házába, és ott mesélt az itt élőkről. Biztos volt már kétszáz éves, de legalább segített nekem.*Mondja ironizálva, hogy izgalmasabbnak hangozzon a sztori. Mikor Réka szól, hogy üljön le lehuppan az egyik fotelbe, és figyeli a másikat.* -Kösz. *Mondja és átveszi az egyik poharat, de a csokihoz nem nyúl.* -Jut eszembe lehet, hogy néhány fénykép átkeveredett hozzád, vagy ide felé jövet elhagytam őket valahol. Mindenesetre, ha megtalálnád őket akkor szólnál? *Vált témát a fiú, és belekortyol a narancslébe.*

//Fagy//
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szomb. Nov. 05, 2011 10:07 pm

*Nos igen, a kíváncsi nézés sokszor bejön...* - Aha... Részvétem. *Néz sajnálkozva a fiúra. Sajnálja őt. Nem is kicsit. Még szerencse, hogy nem tudja ki is robbantotta fel... A nyakláncos szavakra pedig megrázza a fejét.* - Nem. De, kérdezhetek valamit? *Néz ismét, nagy, kérdő szemekkel a fiúra. Kb. úgy mint az előbb is.* - Miért adtad igazából ezt a nyakláncot? *Még mindig ugyanúgy néz, csak most a nyakláncra. Szereti meg minden, de azért mégis csak tőle kapta. Aztán elpillant a fagyizó falára és a feje fölött felvillan az a bizonyos láthatatlan villanykörte.* ~ Várjunk csak. Én most vele vagyok itt... És ez az asztal... Nem igaz. Huan... ~ *Fordítja a falról az asztalra a tekintetét és hirtelen elkapja a síró görcs, de próbálja visszatartani. Nem akar sírni, és magyarázkodni sem...* - Nem baj. Az nem számít. *Makacs és a többire inkább nem válaszol. Hisz most kötöttek békét, nem kéne máris megtörni... A nevetésre értetlenül néz a fiúra és őszintén szólva már tényleg nem ért semmit.* - Bosszú. Bár már nem vagyok olyan biztos benne. *Néz kicsit elgondolkozva a fiúra, de közben folytatja.* - Lehet, de hiába nem vagyunk az iskola területén. Attól még a szabályzat tiltja és megfelelő büntetésben részesülsz. Meg hát elmúltál már 18. Már börtönbe is zárhatnak. *Rántja meg a vállát. Igazából kicsit örül neki, hogy ilyen könnyedén tud róla beszélni, de azért megvan benne még a félsz. A következő szavakra ismét nagy és értetlen szemekkel néz a fiúra.* - Mire kellett volna rájönnöm? *Kicsit még előrébb hajol és bár eddig még nem tette, de most belenéz a fiú szemébe. Vagyis a napszemüvegbe. Aztán elindulnak az iskolába.* - Néha nagyon hasznos tud lenni. *Néz egy sunyi mosollyal a fiúra és nyugodtan sétálgat a fiú mellett.* ~ Te jó ég... ~ *Gondolja mikor feleszmél. Kezdi bánni, hogy képes bárkiben megbízni... Felérve a harmadikra ismét előre engedi Dani, amire egy köszönömöt ejt és egy apró mosolyt.* - Jó volt. És izgalmas. Az egész úgy kezdődött, hogy egy koporsóban találtuk magunkat. *Mosolyodik el az emlék hatására.* - Na és te mi jót csináltál ez alatt? *Kérdi a fiútól miközben kabátját felakasztja a fogasra, táskáját bedobja az ágyára és szó szerint sürgölődik-forgolódik a szobában. Majd a fiúra tekint és kérdőn néz rá.* - Foglalj helyet. *Int a fiúnak és máris a konyhában van. Elővesz két poharat, a hűtőből pedig egy üveg narancslevet. Önt mind a kettőbe, és egy tábla csokit vesz elő a hűtőből. Mindent lepakol az asztalra és ha a fiú leült, akkor eléteszi az egy pohár narancslevet, na meg a csokit. Ha meg még mindig áll akkor a kezébe adja.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szomb. Nov. 05, 2011 9:09 pm

*Van olyan tulajdonságuk csak nehéz kitalálni, hogy most éppen minek örülnének. Aztán ugye Réka átül hozzá, és a keresztapjáról faggatja.* -Felrobbant… Ne, ne nézz így rám. De ha annyira érdekel a keresztapám volt az akivel anno felbukkantunk. És a nagynéném robbanószerei miatt történt ez a baleset, pedig én hiába hajtogattam, hogy ne tárolja őket a házban… Nem hallgatott rám. *Vonja meg a vállát. Tessék, Réka tudja mi lett a keresztapjával. Csak azt nem fogja megtudni miért halt meg. Aztán felajánlja a másiknak, hogy akár vissza is adhatja a nyakláncot, de mégse teszi. * -Hát rendben. Ha nem akarsz megválni tőle. *Megint megrándítja a vállát aztán Réka válaszán elvigyorodik.* -Lehet, hogy az iskolában te voltál itt előbb, de a Földön én. Idősebb vagyok nálad. Egyébként nem zavarsz, ha zavarnál nem kerestelek volna meg. Egyszerű logika… *Válaszol pimaszul aztán felnevet a lány megjegyzésén. Ez most egy igazi szívből jövő nevetés volt.* - Egy. Honnan veszed hogy gyilkolni akarok? Kettő. Most nem az iskola területén vagyunk. *Az utolsó mondatánál egy csibészes mosoly jelenik meg az arcán. * -Sokat tudok, de nem mindent. Ha akarnád te is elég sok mindent tudnál rólam, de azt hiszem még mindig nem jöttél rá… *Egyre jobb kedvű lesz a fiú persze szándékosan nem mondja végig. Had törje egy kicsit a fejét Réka.* - Ó, igen. A kijárási tilalom. *Fintorodik el a fiú, majd szépen kifizeti a fagyit és a csokit, majd fogja a bonbont és a táskáját, majd szépen kinyitja az ajtót. Előre engedi Rékát, és akár mehetnek is visszafelé.* -Mégis mióta manipulálsz másokat a főprefektussággal? *Csipkelődik a fiú útközben, majd a harmadikra érve megint csak előre engedi a másikat, sé belép a szobába. Neki dől az ajtófélfának, és Rékát figyeli.* -Amúgy milyen volt a haloween-i bál? *Kérdezősködik, mert ő ugye inkább választotta a nellondi temetőben való keresgélést.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Kedd. Okt. 18, 2011 9:13 pm

- A szemöldök, a pupilla, a testtartás. Ez a 3 a fő dolog, amit figyelni kell. Meg persze az arcvonásainak mozgását, de az első háromból rá lehet jönni azért a dolgokra. És ezeket nem tudod eljátszani, hogy nem így van. Max a szemöldök mozgatást, de néha az is ösztönből megy. *Rántja meg a vállát és bambul továbbra is az ablakra.* - Lehet, de most konkrétan nem rád céloztam. Mások is vannak, amik meg tudnának ölni... *Gondolkozik el ezen egy kicsit, de inkább csak magában folytatja. A következő szavakra megpróbál elfojtani egy mosolyt.* - Tudom milyen robbantgatni, de elhiheted nekem, hogy az kíméletlenebb dolog, és amúgy sincs vele semmi bajom. Hasznos dolog. *Feleli egy vállrántással. Ő is sokszor használt már ilyen robbantó bájitalt, de főleg versenyeken. Meg egyszer mikor kipróbálta az elkészítését.* - Lehet, de ha annyira akarjuk, meg tudjuk védeni magunkat. Ne hidd, hogy mi egyedül vagyunk. *Mond csak ennyit, de még ez is sok. De nem baj. Ennyit még ő is megtudhat.* - Innét látom az ősz hajszálakat. *Mosolyog maga elé és közben azon gondolkozik, hogy hogyan sikerülhet neki mosolyognia... Hiszen eddig csak a rettegés volt benne...* - Más vagy. "Kedvesebb". Nem akarsz megölni. Egyelőre. *Többet nem mond. Ennyi is elég lesz most. Mást amúgy sem nagyon tudna mondani...* - A soknak tényleg soknak kell lennie, hogy ártson. *Rántja meg a vállát. Iszogatja a forrócsokit és közben azon gondolkodik, hogy vajon tényleg nem akar-e rosszat a fiú, vagy csak hazudik. A válaszra bólint, de igazából most nagyon lefoglalják a gondolatai, hogy tényleg felfogja mit mondott a fiú.* - Értem. *Mondja még pár pillanatnyi késéssel, a feleszmélés után. A következő kérdésre kicsit elgondolkozik, majd pár másodperccel rá válaszol is.* - Nem tudom. Őszintén szólva azért tarthattam meg, mert reménykedtem, hogy ha nem dobom ki, akkor nem bukkantok fel. Majd az évek során tényleg kezdtem benne hinni, és a szívemhez is nőtt. Sosem vettem le. Mindig rajtam van. *Bambul el a fiú mellett miközben magyaráz. Közben az emlékek sora ismét végig száguld a fején. Amikor először megnézte a nyakláncot, majd ahogy egyre jobban megszerette az ékszert és, hogy végül tényleg hitt ebben a hülyeségben...* - Rendben. *Bólint és kicsit megkönnyebbül.* - Menj le a második emeltre, ott van egy szoba rögtön a lépcső után, hogy "Várószobák". Oda menj be, az a te szállás helyed, amíg nem leszel beosztva szobába. *És miközben magyaráz, pakolja is el a bögréket. A csokit meg a fiú kezébe adja, hogy rakja el.* - Neked is... *Néz félig ijedten, félig meglepetten a fiú után, majd ő is elvonul és alszik. Ki kell pihennie a mai napot...*

Vörös vércse háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Vörös vércse háló