Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Üdvözöllek a Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában!
Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor a főoldalon (www.nezabar.hu) felvételizhetsz (Felvételi -> Felvételi teszt).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile

Nezabar Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Bolgár mágustanoda tehetséges tanítványoknak

Főoldal linkHomeHírekTanításSúgóGalériaÚjságDreamlands - Az álmok földjénRegisztrációBelépés

Share | 

Vörös vércse háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Vörös vércse háló   Vas. Júl. 12, 2009 7:18 pm

First topic message reminder :

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Fehér Chloe
2. Sophia Zenovia

3.
4. Clémence Aurora Moonbeam

A szoba lakói - bal oldal:
1. Electra Letalis
2. Alexandra Marija Ilieva
3.Isabella Newton

4. Szofia Levita

SzerzőÜzenet
Huan Migel Santiares

Hozzászólások száma: 140
Msn: tamka7@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda: Bárkivel szívesen játszok^^

Pozició
Titulus: Ötödik évfolyam
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Csüt. Jún. 16, 2011 3:42 pm

* Réka nem válaszolt, így hát benyit.* -Réka? *kérdezi, majd meglátja a szuszogó lányt. Leül a lány ágyára, és kicsit hangosabban mondja.* -Réka? Ébredj. *majd a fiú a lány fejét simítja meg. Ha felébred a lány, akkor int egyet.* -Szia! *és a háta mögé rakja a rózsát.* - Szeretnék veled beszélni. *mosolyog, de lázban ég. De elrejti.*~ tehát.... Szeretni akarlak, ölelni, érezni...~ * -Tehát a beszélgetés tárgya: Mi. Azaz Mi ketten. *majd megfogja a lánynak a kezét. És jó mélyen a szemébe néz.* -Szeretni akarlak, ölelni,érezni.A vágyaim lassan nem tudom fékezni.Puha bőrödet simítva csókolni.Testeddel-lelkeddel egybeolvadni.Szívednek verését szeretném hallgatni. * mondja el a lánynak a verset, és a végén kinyögi. *- Szeretlek!
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Csüt. Jún. 16, 2011 3:19 pm

*Kinn nagyon meleg van, és így a szobában kellemesen hüvös az idő. Talán ennek hatására, Allidonos leányzónk most alszik. Bár az is lehet, hogy a sok munka miatt fáradt volt. Fene tudja. A lényeg az, hogy alszik, és így nem is hallja, hogy Huan kopog, így nem is válaszol neki. Nagyon mélyen aludhat, ha ezt sem hallja meg. Fekszik az ágyon, egyik keze a párna alatt támasztja a fejét, másik pedig a feje mellett van. Az ajtó felé van fordulva, és szép, hosszú, lila haja beteríti a háta mögötti részt. Öltözete egy lila nyári ruha ami combja aljáig ér, amiből már sejthető, hogy volt kint is, nem egész nap aludt. Az ágya előtt ott van lila papucsa is, amin épp Reni fekszik. Ő is alszik.*
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Csüt. Jún. 16, 2011 2:57 pm

* Egy kék kockás ingben, és egy Hawaii nadrágban, és Nike edzőcipőjében jelenik meg Huan. Semmi fegyver nélkül csak is magában van. Egy szál rózsa kísérte el. Méghozzá Rékához. Mikor fel lovagol a harmadik emeletre, akkor a Vörös vércse hálóhoz tér, és benyit. A jobb oldalra megy, és bekopog.* -Huan vagyok. *mondja, és legyezni kezdi magát. Még az ing sincs begombolva, de még így is melege van. *~ Ez a hőség. Jobb ha elmegyünk közben a strandra. Vagy valami vízhez...~ *gondolja magában, és a rózsát megpörgeti a kezében.* - Remélem szereti... *egy kis címke is van a rózsára kötve melyen ez van:

Réges régen ismertelek,elvesztél... H
Égen -földön kereslek.. U
Kerestelek, megtaláltalak! A
A szívemet is odaadnám, csak,hogy láthassalak. N
Sophia Zenovia

Hozzászólások száma: 115
Kaszt:
Üzenőláda:

Szívesen játszok bárkivel! Csak írj rám MSN-en vagy küldj egy levcsit

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Kedd. Máj. 03, 2011 6:39 pm

* Sophi lép be a hálóba.*~Úgy tűnik, ez lesza végleges hálom. Nem is rossz. A berendezése modern és nem olyan régies és poros mint az a kényelmetlen várószoba.* Gondolja magában majd ha jól emlékszik, a lány azt mondta a jobb oldali rész lesz az övé. Kinyitja az ajtót majd belép rajta. Senki sincs itt épp így nyugodtan le tud pakolni. És mivel van mindenkinek külön ruhásszekrény így meg is van könnyítve a dolga. Lerakja a bőröndjeit az ablak melletti üres ágyra és elkezd kipakolni.Persze legelőször kiengedi Dianát.*-Mostantól itt fogunk lakni végleg. Egészen modern nem? Szimatolj körbe aztán gyere vissza hozzám.* Mondta és elkezdte bepakolni a ruháit a gardrobba.*~Hát ma már nem megyek lovagolni. Majd csak inkább vacsizni valami finomat az étkezőbe* Gondolta magában és belekezdett a berendezkedésbe.*
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Vas. Jan. 23, 2011 7:16 am

* Csendesen lépked be a Vörösvércse hálóba, azon belül a Jobboldalba. Ott Réka ágyára tesz egy levelet, melyben ez áll:

Kedves Réka!

Ma ha tudsz, gyere el a temetőbe! Fontos dolgot szeretnék keresni, amihez te is kellesz. Remélem sejted miről van szó!
Üdv: Huan Migel

* Mikor minden megvolt, kimegy a hálóból. Reméli Réka eltudja olvasni a levelét...*

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Jan. 21, 2011 2:40 pm

*Hirtelen benyit Ali mire nagyot mosolyog.* - Szia! Rég láttalak. *Mondja a lánynak és ad neki egy pohár narancslevet. Majd kissé megrázza a fejét azon amit a lány mondott.* - Nem zavartál meg semmit. *Mondja kissé nevetve. Majd mikor a fiú kezd beszélni felé fordul. * - Oké. Sziasztok! *Köszön el tőlük miután átvette a jegyét. Beletette a táskájába amit Alitól kapott majd visszült az ágyára és rajzolgatott tovább. Közben néha felnéz a falon lévő rajzra és elszomorodik. Hamarosan itt a haláluk évfordulója. Sóhajt egyet, majd rajzol tovább.*
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Jan. 21, 2011 2:29 pm

* Ali hirtelen örvendezésére elmosolyodik, és vállat von.* - Hát , majd mikor tudunk. * mosolyog, majd kiosztja a jegyeket.* - Mindenkinek szólni fogok, mikor indulunk... * majd látja, hogy Ali távozik. Ő is lassan távozik.* - Én is megyek. Szia Réka! * majd int egyet. és kilép a Jobboldali hálóból.*
Belle Stormwork

Hozzászólások száma: 316
Msn: nagika20@gmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Szia van kedved játszani?
bárkivel játszok Smile

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Jan. 21, 2011 2:20 pm

*A leányon egy fekete miniszoknya,sötétcián kockás fölső,és egy szürke francia sapka van rajta.Ali épp a vörösvércse háló mellett halad el,mikor meghallja saját nevét.*~Mi? Én? ~ *Majd kopogás nélkül benyit a hálóba,és letámadja az épp beszélgető ifjakat.*-HAWAII!!!! PERSZE HOGY MEGYEEEEK! *Lelkendezett a lány.*-Én kérek! *emelte föl kezét,kicsit gyerekesen.Szereti a narancslevet.*-Amúgy bocsi ha megzavartam valamit...*nézett a barátaira.*-És amúgy,mikor megyünk Hawaii-ra? Mert nekem tökéletesen megfelel most is! *győzködött.*
http://www.cukianimals.fanoldal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Jan. 21, 2011 2:08 pm

*Ül az ágyon és rajzolgat, közben meg dúdolgat egy elég ritmusos dalt. Talán spanyol dal lehet. De mivel csak dúdolgat elég nehéz megállapítani. Épp egy tájképet rajzol. Egy könyvben látta ezt a képet és fejből rajzolja le. Ruhája amúgy egy lila felső, lila miniszoknya, fekete cicanadrág ami kicsit ér túl térdén, oldalán tőrei és pálcája, nyakában félholdas nyaklánca, cipője pedig fekete lapostalpú rajta lila koponyákkal. Kopogást hall és egyenesen az ajtóhoz indul, hogy kinyissa. Rámosolyog a fiúra, majd beljebb invitálja.* - Sza Migel! Hogy vagy? *Kérdi a fiútól mosolyogva.* - Tényleg? Ez nagyszrű. Végre tudok vele beszélni. *Mondja lelkesen, majd a fiú folytatja.* - Egy hawaii jegy? Szívesen elfogadom, de esetleg a jövő héten hétvégén tudnék elutazni veletek. *Mondja kissé szomorkásan. Van egy pár dolog amit el kell intéznie, és hát hamarosan 24-e. Ilyenkor nincs túl jó passzban és ezzel nem akarja elrontani a többiek nyaralását. Ha a fiú körbe néz, feltünhet neki egy rajz Réka ágya felett a falon. Ez az a rajz amit még a vonaton rajzolt családjáról. Sőt még Migel családja is rajta van.* - Kérsz narancslevet? *Kérdi a fiútól, majd kiindul a központi részbe a hűtőhöz. Ha a fiú kér, akkor neki is önt, ha meg nem akkor csak magának.*
Huan Migel Santiares

Kaszt:

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Jan. 21, 2011 1:34 pm

* Rékához tart, hiszen két mondanivalót is szeretne megosztani vele. Mikor megérkezik, akkor benyit, a jobboldali ajtóhoz megy, és kopog.* - Rékáhozz jöttem! * "mutatkozik" be, majd ha kinyitják neki az ajtót, akkor kihúzza magát.* ~ Nos, há igen... Remélem egy láyn se gondol semmit rólam. Hiszen nem a fiúknak találták ki a harmadik emeletet...~ - Szia Réka! * köszön a lánynak, és egy kicsi ölelést ad neki.* - Szeretnék veled beszélni! Először is, tudom már, hová helyezték el Vennyt. A keselyű hálóban találod meg, de nem is ez a lényeg, hanem, az apám adott nekem három jegyet, Hawaii-ra. Csak szerettem volna odaadni, mert az egyiket neked adom, a másikat pedig Sandynak. Persze, csak ha szeretnél jönni velünk, mert szerintem Sandy jön, és akkor megyünk, amikor tudunk. igen, lehet azt hiszed, túl zsúfolt ez a hét az utazásra, de nekem bármikor jó. * mosolyog a láynra, és reméli elfogadja. Most rajta egy fehér póló, rövidnadrág, és egy papucs van, így láthatja most Réka. Kicsit beljebb megy a hálóba, és szétnéz. Milyen szép egy háló. Az ővéké sötétebb, ez viszont világosabb. Innen is kiderül, hogy a két nem ízlése más...*
Lina Wierro

Minősítés:
Hozzászólások száma: 1245
Msn: linawierro@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda:
Ha valaki szeretne velem játszani, akkor írjon nekem egy PÜ-et^^
Smile

Linát jelképező sárkány.

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Vas. Dec. 26, 2010 4:59 pm

*A manó a vörös vércse hálóhoz tart, ahová Horváth Rékának hozott levelet.*

Kedves Réka!

Szeretettel meghívunk egy karácsonyi bulira!

Hol?:Kékfátyol-vízesés
Mikor?: 2010.12.28(kedd), 16:00

Ha tudsz hozzál jégkorcsolyát, szánkót, vagy olyan játékot amivel a hóban tudunk játszani, illetve a jégen.

Üdv: Lina Wierro, és Mollyson Willbert
* A manó Réka ágyára tette a meghívót, majd távozott*
http://www.limemuff.mlap.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szomb. Aug. 28, 2010 7:59 pm

*Követte Emilyt. Lepakolt a szobában és meghallgatta amit mondott neki.*-Köszi!*Mondta neki.*
Emily Kyra Beawer

Minősítés:
Hozzászólások száma: 5654
Msn: emilykyrabeawer@hotmail.com
Kaszt:
Üzenőláda: Észbe sem kapsz még, de már elindul a bal kéz, a tömeg ordít, bent van az egyenes, küzdeni kell, hogy a harcnak a végén a tömeg zúgja a nevedet... <3
psszt! ...hallgasd csak; ver-e még a szíved?
Titulus: A Hónap Legaktívabbja Április
Titulus: Multifunkcionális Zsebibaba
Titulus: Az Év Diákja 2011

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szomb. Aug. 28, 2010 7:47 pm

*Emily nyit be a szobába, Rékával az oldalán. Előre engedi a lányt, pusztán udvariasságból, majd a jobb oldali ajtó felé mutat.*
- Arra! *Ő is elindul a lánnyal, benyit: a szoba most üres. Réka valószínűleg elfoglalja az egyetlen szabad ágyat.*
- Megfelel? *Kérdezi felvont szemöldökkel, de igazából nem vár választ, ez csak amolyan költői volt. Elnyom egy ásítást, és az órájára pillant.* - Na, akkor ezzel megvolnánk. Kérdés, óhaj-sóhaj? *Megpróbál mosolyogni, de nem nagyon megy neki. Ha nincs, akkor viszont elköszön.*
- Ha valami gond lenne... az Aligátor hálóban megtalálsz. *Biztosítja Rékát, majd biccent.* - Akkor szia! Jó éjszakát, meg minden! *Köszön el, és elindul az ajtó felé. A mostani ásítást már nem tudja elnyomni, kitörik belőle, ahogy kilép a folyosóra, és elindul az orra után, ki tudja, merre...*

Emily első blikkre tipikus plázacicának tűnhet: szőke haj, kifestett szemek, rosszabb napokon műköröm és magassarkú. Pedig korántsem az a nyávogós típus, ezt két mondat után meg lehet róla állapítani. Kedves, segítőkész, nem túl gyanakvó, és többször esik bele ugyanabba a hibába, de összességében szeretetreméltó egyéniség. Ügyes trükkmester, telekinetista és hangmágus, szóval jobb, ha nem törsz borsot az orra alá... Az utóbbi egy év elég húzos volt számára, sokáig volt depressziós, nemtörődöm és szomorú, de mostanában mintha ismét a régi lenne...

Napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon...
http://www.bukottangyal.blogger.hu
Nikorina Grozda

Minősítés:
Hozzászólások száma: 2630
Msn: csillagvagta@citromail.hu
Kaszt:
Üzenőláda:
<3 A Nikorinát jelképező sárkány <3

Titulus: Arkangyal
All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Júl. 02, 2010 9:31 pm

*A "Meg vagytok húzatva?" résznél döbbenten elkerekedik a szeme, majd rögtön utána el is neveti magát.*
-Rögtön hozzád rohantam, ahogy a lányokkal meg Szevérrel megbeszéltem a dolgot. *Mondja a fejét csóválva. Pacsit ad gabynak, és hálásan rámosolyog.*
-Köszi, Riel! Tudtam, hogy számíthatok rád! Ha megbocsátasz, nekem most mennem kell, rengeteg még a dolgom, amúgy is kijárási tilalom. Jóéjt, holnap minden bizonnyal gyűlés, várunk téged is! *Búcsúzik is el, már rohan is a szobájába levelet írni, Gabyt meg magára hagyja, aki meg megy zuhanyozni, és lefeküdni, magában meg már a holnapról gondolkozik.*
Sylvia Grozda

Hozzászólások száma: 292
Kaszt:
Üzenőláda: #694489

A Dangerous Mind

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Júl. 02, 2010 9:27 pm

*Kissé összezavarodva nézi az unokatestvérét, de szerencsére gyorsan leesik neki a tantusz; szerencsére nem a lassú észjárásról híres ő. Egy ilyen pletykafészeknek jó, ha gyorsan vág az esze...*
-Vá-vá-várj... Ellenállás? Meg vagytok húzatva? Hát nekem mért nem szóltatok rögtön? *Nevet fel jókedvűen. Összedörzsöli a kezét, szürke szemei felcsillannak.* Tudod, hogy ott segítek, ahol tudok. Szóval természetesen benne vagyok! *Tartja fel a kezét, mint aki pacsit akar adni; Nikorina érteni fogja úgyis ezt a mozdulatot. Úgy tűnik, öt főre nőtt az angyalok létszáma...*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Júl. 02, 2010 9:22 pm

*Szerencsére gaby gyorsan reagál. Hurrey. Remélhetőleg nem csak most lesz ilyen gyors...*
-Minden, amit hallottál, igaz. Én meg pár barátommal együtt vagyok olyan bolond, hogy ellenállok. *hadarja el gyorsan. Még pár levelet meg kéne írnia... Sürgeti az idő.* Az a lényeg, hogy Rosettával, Laurával és Szevérrel ellenálló diákcsoportot szervezünk. Egyszer azt mondtad, hogy segíteni akarsz. Hát most itt a lehetőség, Riel! Szükségünk van minden emberre, akit csak el tudunk érni. Rólad pedig tudom, hogy te nem pártolnál el. Kérlek, Riel! *megáll a beszédben, és szinte könyörgően néz a lányra. Muszáj, muszáj... Ha ez összejön, már öten lesznek.*
Sylvia Grozda

Hozzászólások száma: 292
Kaszt:
Üzenőláda: #694489

A Dangerous Mind

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Júl. 02, 2010 9:17 pm

*Szinte rárobban az ajtó... hát persze, hogy Rina az. Gaby épp az ágyán olvasgatott, de amikor beesik hozzá igencsak zaklatott unokatestvére, azonnal felpattan.*
-Rina, mi történt? Azt persze tudom, hogy a dirinek kampec, meg jönnek újra ezek a genyók... De mitől vagy olyan, mint egy félig vízbefúlt macska, akit még egy kutya is megkergetett? *Kérdezi, szürke szemei választ követelően csillognak.*
Nikorina Grozda

Minősítés:
Kaszt:
Üzenőláda:

All I Need
Final Destination

Pozició
TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Pént. Júl. 02, 2010 9:12 pm

-GABYYYYYY! *Nikorina eléggé hangosan kiáltva esik be a Vörös Vérca hálóba ahhoz, hogy a lökött unokatestvére akkor is biztosan meghallja, ha a zuhany alatt állva hangosan énekel úgy, hogy a fülébe még egy szállítmány vattát is beletömköd.*
-Figyelj, kislány, irtózatos nagy grimbusz van, jól jönne a segítséged! *Folytatja rögtön. Kapásból sok emeletet rohant, míg a Forrástól ideért a daimonjával együtt, eléggé siet, szét van esve, de most tényleg nagy a szükség. Szevér is mondta, hogy nincs idő totojázni, cselekedniük kell. Ő pedig cselekedik... Embereket gyűjt.*
Toma Grigor Anton
Diák

Hozzászólások száma: 108
Msn: zsokica15@hotmail.com
Kaszt:

Pozició
Titulus: Negyedik évfolyam

TémanyitásTéma: Re: Vörös vércse háló   Szer. Júl. 15, 2009 5:22 pm

*Egy nagyobb sólyom repül be a nyitott ablakon és egyenesen Clémence ágyája felé száll. Csőréből kiejt egy levelet és egy kisebb dobozt, majd egy nagyobb kanyarral tova is száll. A levélben ez áll:

Drága Clémence!
Nem is tudom, hogyan kezdhetném a levelemet, már olyan régen nem láttam Önt és társát Savonnt, hogy kezdek attól félni valami bántódása esett. Szépen kérem, hogy nyugtasson meg affelől, hogy minden rendben van önökkel és egyszerű véletlen folytán nem találkoztunk eddig. Vagy esetleg megbántottam valamivel és ezért kerüli társaságomat? Mindenesetre remélem, hogy kellemesen telnek a napjai. A mihamarabbi viszontlátás reményében, most zárom soraimat. A szerencse kísérje útja során!

Toma

Utóirat: Kérem fogadja e csekély ajándékot tőlem. Bízom abban, hogy elnyeri tetszését!

*ennyi áll a levélben, a csomagban pedig egy nyaklánc található*
Kalandmester

Hozzászólások száma: 8832
Kaszt:

Pozició
Titulus: Mesélő
TémanyitásTéma: Vörös vércse háló   Vas. Júl. 12, 2009 7:18 pm

Ez egy diákháló, mely a következő képen épül fel. Amint belépsz az ajtón egy központi kisebb közös szobában találod magad, van itt egy asztal, jó pár szék, ablak, egy kisebb hűtő, ez afféle közös helyiség. Innen nyílik jobbra és balra egy-egy ajtó, melyek 4-4 fős szobákba futnak.

A szoba lakói - jobb oldal:
1. Fehér Chloe
2. Sophia Zenovia

3.
4. Clémence Aurora Moonbeam

A szoba lakói - bal oldal:
1. Electra Letalis
2. Alexandra Marija Ilieva
3.Isabella Newton

4. Szofia Levita

Vörös vércse háló

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére